Inhoud blog
  • Spaar de postbode
  • Verlichting kopen kan dure zaak zijn
  • De symboliek achter rozen en andere consoorten
  • Een zonnebank; goed of slecht?
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Welkom op mijn weblog. 

    Dit is mijn persoonlijke website directory. Het wordt dus een collectie van persoonlijke links naar websites die ik bijzonder weet te appreciëren. Deze blog werd gelanceerd begin 2011.

    Om het gebruikers gemakkelijk te maken en zo wat interactie te bieden, is het mogelijk om te stemmen op mijn favoriete websites. Zo weet ik ook welke het meest populair zijn bij mijn blogbezoekers.

    Ik zal hier websites posten over allerhande thema's. Dat kunnen ook professionele websites zijn, bijvoorbeeld van collega's op het werk, vrienden, kennissen, linkpartners.

    Groeten,
    siteeigenaar.
    Toppie
    Mijn toppie webpagina's die ik hier heb bijeengebracht
    24-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaar de postbode
    Spaar de postbode... koop een nieuwe brievenbus !
    Het was een bijgedachte die bij me opkwam toen we op zoek waren naar een nieuwe brievenbus. Tegenwoordig zijn die er ook in alle maten en gewichten. je zou denken dat het dan vermakelijker kiezen is, maar persoonlijk vind ik dit niet. Je hebt nu zoveel modellen van brievenbussen, dat je begint te twijfelen, en alle brievenbussen tegen elkaar kan afwegen, met elk hun voor- en nadelen.
    In elk geval, we hadden besloten om een stenen brievenbus te kopen, zo'n alleen staande, want met onze voortuin kan die niet aan de deur gehangen worden. Een brievenbus moet immers makkelijk bereikbaar zijn voor de postbode, en tegen de straatkant staan ( mits een paar uitzonderingen ). Nu goed, een brievenbus in steen dus. eerst zijn  we de lokale dealers afgewandeld, maar dat bood niet veel soelaas. We waren op zoek naar een stenen brievenbus, maar we wilden een brievenbus kopen die ook iets speciaals had. Een front in cederhout bijvoorbeeld, of iets met inox in verwerkt. Uiteindelijk hebben we onze keuze gevonden op het internet. een bedrijf uit Zottegem heeft een website waar je een brievenbus kan kopen, die zij dan leveren aan huis. Eenmaal we ons model gevonden hadden, hebben we niet lang meer getwijfeld. Sedert enkele dagen staat onze brievenbus te pronken aan de deur

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlichting kopen kan dure zaak zijn
    Het aankopen van verlichting kan een dure zaak zijn. Bovendien slorpt het ook een groot stuk op qua elektriciteitsuitgaven. Kies daarom uw verlichting met zorg en aandacht. De laatste nieuwe verlichtingsbron LED is qua aankoop nog vrij duur maar doet je wel besparen op vlak van elektriciteit. De verlichting van Philips Ledino valt hiervoor zeker aan te raden. Ledino is een submerk binnen de Philips-groep waarin de verlichting met de laatste nieuwe en beste LED technologie wordt aangeboden. Ledino is niet het enige submerk van Philips. Philips heeft ook het merk Massive, zoals sommigen onder jullie misschien reeds wisten. Massive is een merk met een zeer uitgebreid aanbod verlichting aan betaalbare prijzen. Iedereen heeft immers recht op aangename verlichting.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    07-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De symboliek achter rozen en andere consoorten
    Dat bloemen berichten kunnen overbrengen, dat wist u mogelijk al, maar persoonlijk ben ik het meest geïnteresseerd in de boodschappen die rozen overbrengen.

    Bij rozen is het namelijk niet alleen de kleur, maar ook de mate waarin de roos bloeit die bepaalt wat een roos moet “vertellen” aan degene die hem krijgt. Geef je bijvoorbeeld een witte roos, betekent dat pure liefde en vertrouwen, maar als de roos nog niet volledig geopend is, betekent hij onderdanigheid aan de persoon aan wie je hem schenkt.

    De rode roos is een symbool voor liefde, maar geef je iemand een rode rozenknop, moet die liefde nog geheim blijven. Een volledig geopende rode roos duidt volwassen liefde aan.
    Een voorbeeld waarbij heel duidelijk is dat de stand van een roos belangrijk is, is een gele roos: Die symboliseert vriendschap wanneer je een licht geopende geeft, maar ook dat je de ander terug wilt. Wanneer je de roos geeft wanneer die volledig geopend is, betekent dit jaloezie. Nu ja.
    Bij roze daarentegen, moet je zelfs rekening houden met de tint van de bloem. Een lichtroze bloem betekent een onschuldige of eerste liefde, maar wanneer de rozenknop nog gesloten is, kan hij ook beteken dat je nog heel voorzichtig bent en nog niet helemaal klaar voor de liefde. Wanneer je iemand een donkerroze roos geeft, betekent dit “gewoon” dankbaarheid.
    U ziet dus: Zeg het met een roos en u kan veel zeggen!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zonnebank; goed of slecht?
    Een zonnebank, ik vraag me af of het wel een goed object is. Er zijn tegenwoordig vele websites waar je een online zonnebank kunt kopen, maar is dat wel slim? Moet een mens niet wat meer informatie hebben, alvorens hij beslist om een dergelijk toestel aan te kopen? Ok, niet dat ik iets heb tegen de shops waar je zonnebanken kunt kopen, die mensen verdienen ook hun brood. Maar als je het mij vraagt, is wat meer informatie zeker op z'n plaats.

    Een zonnebank schijnt immers niet gezond te zijn. Het is gewoon een uitvinding voor mensen die per sé bruin willen zijn en niet de tijd of de middelen hebben om op vakantie te gaan naar een zonnig oord. Vooral voor mensen met het lichte huidtype zou een zonnebank het schadelijkst zijn, kom nu net tegen dat het voornamelijk deze mensen zijn die het eerst een zonnebank bestellen. Mijn advies: leer jezelf gewoon aanvaarden, of je nu wit bent of bruin of rood of geel. Niemand is perfect en het is heus niet omdat je een wit kleurtje hebt dat niemand jou aantrekkelijk vind!



    Wanneer moet je dan wel een zonnebank kopen? Wel, dat laat ik over aan u. Maar ik moet er in elk geval geen hebben. (Maar toegegeven, mocht ik er een gratis krijgen, dan zou ik er ook wel af en toe onder liggen... maar wel met mate natuurlijk!)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    18-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


    Archief per week
  • 23/04-29/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 05/09-11/09 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/02-20/02 2011

    Blog als favoriet !

    Nieuws Standaard
  • Dode door hevige turbulentie op vlucht naar Singapore
  • De rol waarvoor hij gemaakt lijkt: Matthias Schoenaerts kruipt in de huid van Johnny Hallyday
  • “Tijdens onze dagelijkse wandelingen zwijgen we soms het hele uur”
  • Na dood van trucker Gheorghe: meisje aangehouden voor eerder incident met riooldeksel
  • Filmpje belooft ‘eengemaakt Reich’ als Trump wint
  • Renners dreigen met staking als Umbrailpas niet wordt geschrapt uit Giro
  • Recordaantal werknemers kampt met fysieke en psychische klachten
  • Live Economie | Imec brengt 2,5 miljard bijeen voor Nanochip-pilootlijn
  • Onweersbuien met kans op veel neerslag in korte tijd op komst
  • Rampschip Baltimore na bijna twee maanden weggesleept


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!