Inhoud blog
  • High season, high dining
  • Time to barbacue!
  • Le Male pride 2024
  • Nina Illusion
  • Highlife Chronograph Automatic
  • Yves Rocher : wij keren het tij
  • Unisa AW24
  • Ducati
  • Fresh 'n rebel
  • I'll tell yoy what I really want
  • Zomersolden
  • Gigue FW24/25
  • Trixie-dierenvrtiendjes
  • Hannover
  • MSC World America: ultieme vakantiebestemming
  • 360° magic shows
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
  • Classissimo 2024: klassiek zonder grenzen
  • Khudi B ari
  • Citizen: Tsuyosa-collectie
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.High season, high dining

    outdoor aperitieven op hoog niveau

     

    Wat olijven en een fris flesje rosé tot een tafel vol hapjes en gevulde glazen: een zwoele zomeravond tilt elk aperitief naar een hoger niveau. Ook Royal Botania valt volledig voor dit relaxte moment met vrienden en familie, in de tuin of op het terras. Dat outdoor aperitieven doen we steeds liever rond bartafels met bijhorende stoelen. Om in te spelen op de grote vraag breidt de Belgische specialist de bestaande high dining-collectie uit met de nieuwe Ostrea-barstoel.

    Sea la vie

    Inspiratie vind je overal, dat bewijst Royal Botania. Vermoedelijk was het een zomerse zeevruchtenschotel die inspireerde bij het ontwerp van de Ostrea-stoel. De elegante dining chair met knipogen naar de oester werd vorig jaar gelanceerd, nu is er behalve een lage versie ook een barstoel. Op alle vlakken een meubel op hoog niveau, want de sierlijke stalen zitting is op ethetisch vlak zondermeer een pareltje en biedt bovendien een ongeëvenaard comfort. Dat zitcomfort til je eenvoudig naar een nog hoger niveau met een bijpassend kussen uit het ruime assortiment.

    Apero op hoge hakken

    Ook de Styletto-reeks van Royal Botania gaat voor een zomers aperitief. De naam knipoogt naar de elegantie van hoge hakken, hoewel relaxte slippers ook prima werken rond de Styletto-barstoel en bijpassende tafels met aangepaste hoogte. Lichte keuzestress trouwens, want de tafelbladen zijn beschikbaar in maar liefst zeven verschillende afmetingen en elf kleuren. Voor het frame kan je dan weer kiezen uit vijf tinten. Waar je ook voor valt, de natuurlijke kleuren en zacht golvende lijnen doen dromen van het pure eilandleven waar alles wat trager mag.

    Klinken op de zomer

    Met zo’n zuiderse naam trek je onvermijdelijk de aandacht van zomerfans: de high-end Calypso-collectie wordt al enkele jaren bijzonder gesmaakt. Het succesverhaal startte met de Calypso 55-tafelstoel; intussen bestaat de hele outdoor serie uit een relaxstoel, een ligbed en een compacte twee- en driezitsbank. Een zonnige touch op je terras of een neutraal getinte set in de tuin, Calypso covert moeiteloos verschillende sferen. Voor die aperitivo is er nu dus ook een comfortabele barstoel die met zijn basis in teak en geweven of gewatteerde look helemaal in het zonnige plaatje past.

    Het feest blijft duren

    Tijdloos is een understatement voor de XQI-collectie: de eettafels, bijzettafels, zit- en ligstoelen palmen al heel wat jaren terrassen en tuinen in en ook deze zomer worden ze ongetwijfeld weer getuige van heel wat mooie herinneringen. De naam is meteen ook de reden waarom deze collectie zo populair blijft: XQI staat voor tijdloos design in teakhout van topkwaliteit, een verfijnde zitting met uitstekende ergonomie en een bijzonder oog voor detail. Zelfde niveau, ander perspectief: de barstoel maakt de collectie en daarmee ook je zomer compleet. www.royalbotania.com

     









    26-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Time to barbacue!

    Maak jouw tuin dé hotspot van deze zomer

     

    » 3 ZOMERSE GERECHTEN MET BARBECOOK

    Stel je voor: een mooie zomeravond, heerlijke barbecuegerechten en jouw tuin getransformeerd tot de ultieme locatie om met vrienden en familie te genieten van het mooie weer. Barbecook's hoogwaardige barbecues en accessoires zorgen voor een perfecte kookervaring, zodat jij je volledig kunt richten op het genieten van je gezelschap. Laten we samen met Barbecook jouw tuin omtoveren tot dé hotspot van deze zomer!

    Barbecook's Expertise

    Bij een geslaagde barbecue-avond horen natuurlijk heerlijke barbecuegerechten die je samen met vrienden en familie kunt delen. Met de expertise van Barbecook tover je moeiteloos drie overheerlijke gerechten op tafel die passen bij de zomerse sfeer. Barbecook voorziet je van de beste apparatuur en accessoires, zodat je barbecue-ervaring niet alleen eenvoudig maar ook superleuk wordt. Bereid je voor op een smakelijk avontuur.

    Gegrilde gamba’s op de BBQ met edamamesalade

    Temidden van de bruisende sfeer en opwinding van het EK, is er geen beter moment dan nu om de grill aan te steken voor een smakelijk gerecht. Om de zomersfeer compleet te maken, kiezen we voor gamba’s op de BBQ. Deze lichte, gezonde en voedzame delicatesse brengt direct zuiderse vibes. Voeg een edamamesalade toe voor een Aziatisch tintje en je hebt meteen een internationaal feest. Voor de ultieme barbecue-ervaring gebruik je best de Edson black of de Nestor Original corten staal.

    Ingrediënten voor 4 personen

    VOOR DE EDAMAMESALADE: 400 g edamameboontjes, uit de diepvries, 2 lente-uitjes, in diagonale reepjes gesneden, 1 bussel radijsjes, in schijfjes gesneden, 1 koolrabi, in lucifers gesneden,  Peper en zout

    VOOR DE GAMBA’ S: 400 g gamba’s, 2 eetlepels olijfolie, Rasp van 1 sinaasappel, 2 eetlepels sinaasappelsap, 1 eetlepel korianderblaadjes, fijngehakt, 4 teentjes knoflook

    VOOR DE DRESSING: 2 cm gember, geschild en geraspt, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels sesamolie, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel bruine suiker, Rasp en sap van ½ sinaasappel

    VOOR DE AFWERKING: Enkele blaadjes munt

    Zo maak je het

    Het bereiden van de gamba’s doen we op de Edson houtskoolbarbecue, dé ideale barbecue om een optimale sfeer te garanderen, want wist je dat je deze BBQ-ton voor of na je barbecuesessie ook perfect als bartafel kan gebruiken? Het is echter ook perfect mogelijk om De Nestor Original te gebruiken. Want wat is er leuker dan samen met je vrienden rond deze barbecue te staan en te genieten van een gezellige avond?

    Voor dit recept werken we met grote, ongepelde gamba’s. Het resultaat na het grillen ziet er niet alleen toffer uit, ongepelde gamba’s zullen ook minder snel droog worden op de BBQ. Het is echter wel belangrijk om het netjes te houden. Verwijder daarom vooraf zoveel mogelijk de darmkanalen. Ik hoor jullie al denken: hoe gaat dat dan bij ongepelde gamba’s? Wel, je maakt een sneetje in de rug en haalt het darmkanaal eruit. Zo simpel is dat!

    Marineer de gamba’s gedurende 1 uur in het mengsel van sinaasappelsap en -rasp, de korianderblaadjes, de olijfolie en de knoflook. Blancheer de edamame gedurende een minuut en laat ze afkoelen. Meng ze met de schijfjes radijs, koolrabi en de lente-uitjes in een schaal. Meng vervolgens ook alle ingrediënten voor de dressing.

    Schik de gamba’s op de BBQ en gril ze op een middelhoog vuur tot ze gaar zijn, ongeveer 5 minuten per kant. Leg de gamba’s op de edamamesalade en serveer met de dressing. Werk af met de muntblaadjes.

    Griekse Gyros op de bbq

    Vaak wordt gedacht dat barbecueën een tijdrovende klus is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Wil je genieten van een gezellige avond zonder al te veel werk? Laat de klassieke hamburger eens links liggen en probeer in plaats daarvan dit verrukkelijke gyros-recept. Ideaal om te delen en te genieten van een streetfood-ervaring met een gezellige twist. Gebruik hiervoor de Siesta 310 Graphite van Barbecook en het plaatje is compleet.

    Ingrediënten voor 4 personen : 1 kg Griekse gyros van rund, 1 rode paprika, Pitabroodjes, Tomaten, Rode ui, Gemengde salade, Tzatziki

    Zo maak je het

    Ga je graag zorgeloos en spontaan te werk? Dan is Barbecook’s gasbarbecue Siesta 310 Graphite iets voor jou! Dankzij de Siesta 310 Graphite kan buiten koken elke dag en het hele jaar door. De Siesta moet slechts 10 minuten opwarmen.

    Voor dit gerecht maken we, naast de Siesta, ook gebruik van de Barbecook plancha- en grillplaat. De Siesta gasbarbecue is zodanig ontwikkeld, dat het middelste rooster, de Dynamic Core, kan worden vervangen door tal van andere platen zoals een planchaplaat, een pizzaplaat en een contactplaat. De planchaplaat is gemaakt uit gietijzer, wat een optimale warmteverdeling garandeert en wat er bovendien voor zorgt dat het vlees niet gaat kleven. Een winning team dus om de gyros te bereiden! Maak het jezelf gemakkelijk en combineer de planchaplaat met één van onze planchaspatels, zo maak je zeker geen krassen op jouw plaat.

    Verwarm de gasbarbecue tot 180 °C.

    Snij de paprika in stukken en bak deze samen met de gyros op de planchaplaat. Wanneer het vlees bijna klaar is, kun je de pitabroodjes nog even op de zijroosters leggen, zodat deze warm en knapperig worden. Snij ondertussen de tomaat en ui in schijfjes.

    Wanneer alles klaar is, kan je de warme pitabroodjes vullen met een vleugje tzaziki, de gebakken gyros, wat tomaat, salade en ui. Heerlijk!

    Spicy chicken wings op de BBQ

    Chicken wings, een Amerikaanse klassieker bij je volgende barbecue-feest. Of je nu een barbecue-expert bent of een beginnende grillmeester, de Kamal BBQ en het handige rek voor drumsticks maken het bereidingsproces een fluitje van een cent.

    Ingrediënten voor 4 personen : 20-tal kippenvleugels

    VOOR DE RUB: 2 eetlepels paprikapoeder, 1 theelepel gerookt paprikapoeder, 1 theelepel zout, 1 theelepel look, 1 theelepel sjalotpoeder, 2 eetlepel komijnpoeder, 1 theelepel korianderzaad, 1 theelepel witte peperbollen, 1 mespunt Piment d’espelette, 2 eetlepel bruine suiker

    VOOR DE MARINADE: 1 eetlepel sesamolie, 1 dl olijfolie, 3 eetlepel honing, 1 theelepel sambal, Sap van 1 citroen, 4 eetlepels rub, 2 cm gember, 2 tenen look, 1 sjalot

    VOOR DE DIPSAUS: 75 g ricotta, 120 g yoghurt, Basilicum, Koriander, Munt, Dragon, Peterselie, 1 limoen, 1 daikon, Een halve komkommer

    Zo maak je het

    Voor de bereiding van de spicy chicken wings gebruiken we de Kamal kamado barbecue. Je bent natuurlijk zelf vrij om te kiezen welke barbecue je gebruikt voor het bereiden van de kippenvleugels, zolang de barbecue maar over een deksel beschikt. We herhalen kort even hoe je je kamado barbecue veilig aanmaakt. Vooreerst is het belangrijk dat je barbecue op een stabiele ondergrond staat, ver van brandbare voorwerpen. Zorg er ook steeds voor dat kinderen op een veilige afstand blijven. Eenmaal dit ok is, giet je het roestvaststalen houtskoolmandje voor ongeveer ½ vol met houtskool en maak je de kolen aan met behulp van een drietal aanmaak houtwollen. Het keramieken omhulsel rond het mandje (vuurpot) houdt de warmte perfect vast en zorgt dat de vlam er snel in zit. Let’s go!

    Meng alles voor de rub van de kippenvleugels in een cutter of vijzel. Stamp fijn. Doe ook alles van de marinade in een maatbeker en mix fijn. Marineer de kippenvleugels 1 nacht in deze vloeistof. Je kan ze in een plastiek zak of doos steken. Bewaar koud.

    Na een nacht marineren, haal je de kippenvleugels uit de marinade en laat je ze uitlekken. Giet de marinade in een potje. Gebruik hiervoor Barbecook’s sauspannetje uit rvs. Strooi nu de rub over de wings en leg de gekruide chicken wings op Barbecook's hapjesrooster en vervolgens op de BBQ. Borstel ze om de 10 minuten in met de marinade. Dit doe je met een van Barbecook's handige marinadeborstels. Draai de chicken wings regelmatig om. Sluit tussendoor telkens het deksel van je barbecue. Na een halfuurtje zijn de kippenvleugels klaar!

    Maak ondertussen ook de dipsaus. Snij de verse kruiden fijn. Rasp de daikon en komkommer. Meng met de ricotta, yoghurt, sap van limoen, peper, zout en fijngehakte kruiden. Serveer de spicy chicken wings met de frisse dipsaus!













    25-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Male pride 2024

    DE NIEUWE EXCLUSIEVE EDITIE VOOR IEDEREEN

    Voor het vierde jaar op rij hijst Jean Paul Gaultier met trots zijn vaandel: de regenboogvlag. En voor het eerst geniet deze nieuwe exclusieve Pride-editie in 2024 een samenwerking die het resultaat naar een nóg hoger niveau tilt. De twee bustes zijn deze keer ontkleed en versierd met niets anders dan een pure penseelstreek: het bloeiende resultaat van de legendarische kunstenaar en activist Keith Haring uit New York.

    Dit jaar eert het Huis Gaultier het levenswerk van deze strijdlustige artiest. In 1989 voorzag de ontwerper de toiletten van het NYC LGBT Community Cent van een muurschildering die later iconisch zou worden: "Once Upon a Time". Dit artistieke eerbetoon huldigt de 20e verjaardag van de Stonewall-rellen in New York City en viert het begin van de homobevrijdingsbeweging en de opkomst van LGBTQIA+-rechten. Om dit historische moment te herdenken, brengt de exclusieve Pride-editie in 2024 deze twee legendes samen. Dit is meer dan zomaar een ode. Het is een iconisch gebeuren. Een symbool. Een identiteit. Een ode aan vrijheid, acceptatie, zelfverzekerdheid en de viering van onze verschillen.

    "Naast het aanbieden van levensbelangrijke programma's en diensten voor alle LGBTQIA+ New Yorkers, fungeert het Lesbian, Gay, Bisexual & Transgender Community Center (Het Centrum) als een dynamisch centrum ten aanzien van de LGBTQIA+-cultuur in New York City en dit met een breed scala aan artistieke vormgeving," zegt Dr. Carla Smith, CEO van The Center. "Het is een eer dat onze trouwe partner, Jean Paul Gaultier, onze permanente kunstinstallatie “Once Upon a Time” van Keith Haring reproduceert en eert zodat een nieuw publiek ervan kan genieten."

    DE GEUR : Een eau de toilette voor alle genders. Deze Pride compositie heeft de afgelopen vier jaar een voorliefde voor durf gecultiveerd. Het is als het ware een gedicht van de iconcische geur dat ons herinnert aan de schoonheid van inclusiviteit en de vrijheid om onszelf te zijn. Voor de exclusieve Pride-editie van 2024 omhullen de iconische bustes van Classique en Le Male een signatuur die zowel uitdagend als subversief is. Een geurbeleving dankzij de combinatie van frisse citrus en yuzu die flirt met sinaasappel- en nerolibloesem en zich uiteindelijk overgeeft aan de ultieme verleiding van muskus.

    DE FLACONS : Dit jaar ontkleden de flacons van Le Male en Classique zich in smetteloos wit voor deze kenmerkende geursignatuur. De exclusieve Pride-editie van 2024 breekt met werkelijk àlle codes. De gestripte flacons van zowel Classique als Le Male zijn getatoeëerd met elementen van de muurschildering van Keith Haring waardoor de schoonheid van hun lichaam des te meer wordt onthuld. Een kunstwerk op zich. En dit waar straatkunst en pop-art elkaar ontmoeten. Het kunststuk is genaamd 'Nothing to Hide'. Het is een vrolijke versie – geschikt voor alle doelgroepen van zijn originele werk ‘Once Upon a Time’ met als boodschap: “Niets te verbergen”. Alles te claimen. Alles aan jou!

    DE CONSERVENBLIKKEN : Dit jaar combineert het kenmerkende conservenblik van Pride eau de toilette de kleurrijke toets van zowel Gaultier als van het genie Keith Haring. Sensuele, verleidelijke, opwindende scènes versieren op rijkelijke wijze de nieuwe versies van de flacons. De met liefde versierde blikken roepen zowel seksuele vrijheid als trotse emancipatie op.

    DE UITVINDERS : Pride 2024 eert zonder ook maar enige beperking het sillage van een uitsterst bloemige, houtachtige, trotse en feestelijke essentie. Een toegewijde regenboog die maar één ding claimt: de vrijheid om te zijn wie je bent. "Deze exclusieve limited edition versie van de geur wordt elk jaar opnieuw heruitgevonden en is àltijd geliefd. Gebaseerd op de kenmerkende signatuur van Gaultier met neroli hebben we deze keer gekozen voor bloedsinaasappel en brengen we deze in balans met muskusachtig, zacht hout. Een onweerstaanbare geur los van seksualiteit noch geslacht: simpelweg de glorie van (trots zijn op) wie we zijn." — Nathalie Cetto & Quentin Bisch, de neuzen van Jean Paul Gaultier. Dit partnerschap werd uitgevoerd in samenwerking met Artestar, een wereldwijd creatief licentie- en adviesbureau dat spraakmakende kunstenaars, fotografen, ontwerpers en creatieve zielen vertegenwoordigt.

    Over het centrum : Het Lesbian, Gay, Bisexual & Transgender Community Centrum in New York City, opgericht in 1983 als gevolg van de AIDS-crisis, is de afgelopen veertig jaar ontzettend gegroeid en geëvolueerd, waarbij diensten zijn gecreëerd en geleverd die mensen in staat stellen een gezond, succesvol leven te leiden. We zijn zowel persoonlijk als virtueel actief en bieden herstel- en welzijnsprogramma's, initiatieven voor economische vooruitgang, gezins- en jeugdondersteuning, belangenbehartiging, kunst- en culturele evenementen en ruimte voor gemeenschapsorganisatie en verbinding. Voor meer informatie: gaycenter.org.

    Le Male & Classique Pride 2024 van Jean Paul Gaultier ze zullen beschikbaar zijn vanaf 24 juni verkrijgbaar bij op www.jeanpaulgaultier.com

    Le Male Pride 2024 Eau de Toilette spray 125ml 140.00€ - Classique Pride 2024 Eau de Toilette spray 100ml 112.00€









    24-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nina Illusion

    Beleef een intense illusie

    Gun jezelf een moment van rust en beleef een intense illusie tussen droom en realiteit. Nina Ricci lanceert een nieuwe verleidelijke geur: Nina Illusion. Met een levendige kleur schrijft dit bloemig, fruitig en chypre Eau de Parfum een nieuw hoofdstuk in Nina’s verhaal van Nina Ricci. Stralend, bedwelmend en doordrenkt met dromen biedt Nina Illusion een buitengewone geurbeleving voor iedereen die zich durft te laten verleiden. Volledig in lijn met Nina's nieuwe speelse stijl, dit sinds de lancering van Nina Le Parfum onder leiding van de nieuwe artistiek directeur Harris Reed, zorgt Nina Illusion voor een magische toets in jouw dagdagelijkse realiteit.

    DE MUZE

    Ook nu is Kiernan Shipka het gezicht van Nina Illusion zoals eerder tijdens de campagne van Nina Le Parfum. Harris Reed koos opnieuw voor Kiernan omwille van haar natuurlijke charme en speelse persoonlijkheid: ze vertegenwoordigt dan ook op ultieme wijze de speelse stijl van Nina. Met haar verbluffende acteerprestaties in televisieseries als Mad Men en Chilling Adventures of Sabrina en de films Wildflower en Totally Killer, schittert ze niet alleen op maar ook nààst het scherm. Met haar charmante persoonlijkheid straalt ze pure magie uit tijdens de campagne van Nina Illusion.

    DE CAMPAGNE

    In het sprookjesachtige kasteel van Vaux-le-Vicomte neemt dit nieuwe en adembenemende avontuur, geïnspireerd op het werk van de avant-garde Franse choreograaf Yoann Bourgeois, een wonderbaarlijke wending. Ravissant roze patronen en weelderige bloemen weerspiegelen de metallic roze tint van het juweel voor deze flacon. De adembenemende beelden en video's van deze nieuwe campagne nodigen je uit om jezelf een moment van rust te gunnen en een intense illusie te beleven tussen droom en realiteit. Onze muze, Kiernan Shipka, schittert in prachtige pastelkleurige jurken versierd met gigantische strik aan de hand van Harris Reed. Bovendien draagt ze hetzelfde juweel met bloemen om haar pols als dat van de flacon. Ze betreedt de trap, wordt geleid naar de wereld van Nina Illusion, laat de dagdagelijkse realiteit achter zich en bleeft een intense illusie tussen droom en realiteit.

    SAMENWERKING MET HUGO KREIT

    Ontdek het cadeau in de vorm van een juweel dankzij Nina Illusion en dit speciaal voor jou. Als onderdeel van een artistieke samenwerking om de magie van Nina Illusion te laten schitteren, heeft de juwelenontwerper Hugo Kreit een metallic roze bloem ontwikkeld dewelke met een groen satijnen lint is bevestigd aan de hals van de iconische flacon met appelvormig design. Dit sublieme en hedendaagse juweel kan worden gedragen bij een armband of ring. Ook de verpakking kreeg een nieuw jasje: binnenin de verpakking ontdek je de originele illustratie aan de hand van kunstenares Jeanine Brito van een lam dat voor een grote appel ligt te rusten.

    DE GEUR

    Met een levendige kleur belichaamt de geur van Nina Illusion op en top energie en een intense illusie net als de buitengewone flacon en campagne. Nina Illusion is een bloemig, fruitig en chypre Eau de Parfum ontwikkeld door Olivier Cresp en Nicolas Bonneville. Deze speelse geur bevat bedwelmende toetsen van yuzu en roze peper in de topnoot gevolgd door een sprankelend fruitig hart van framboos en oranjebloesem. In de basisnoot ontdek je de romige tonen van patchouli en een sillage van vanille uit Madagascar. Nina Illusion Eau de Parfum is een vegan creatie, samengesteld uit 90% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, met upcycled citroen als kenmerkende geursignatuur van Nina.

    NINA VAN NINA RICCI – EEN COLLECTIE VAN ICONISCHE GEUREN

    Nina van Nina Ricci is sinds de lancering in 2006 een hedendaags icoon in de parfumerie. Gehuld in een flacon met appelvormig design is de geurbeleving van de vegan formule minstens even onweerstaanbaar als deze van een heerlijke pomme d'amour. De allereerste creatie, Nina, vertegenwoordigt ondertussen een hele collectie geuren met Nina Eau de Toilette, Nina Le Parfum, Nina Rouge, Nina Extra Rouge en de nieuwe lancering Nina Illusion. Deze bloemige, fruitige chypre sluit dan ook perfect aan bij de magie van een meeslepende droom.

    Nina - Illusion Eau de parfum 80ml - € 135.05 - Nina - Illusion Eau de parfum 50ml - €109.55 - Nina - Illusion Eau de parfum 30ml - €74.10

    Nina Illusion van Nina Ricci is vanaf 24 juni 2024 verkrijgbaar in alle verkooppunten van Nina Ricci.

     

     







    24-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Highlife Chronograph Automatic

    Het nieuwe chronograafduo

     

    Het topmodel van de Frederique Constant-collectie, die dit jaar zijn 25e verjaardag viert, biedt nieuwe varianten van het sportmodel, de Chronograph Automatic van 41 mm. De eerste is een niet gelimiteerde versie met een roségoudkleurige kast en een nachtblauwe wijzerplaat, een zeer elegante combinatie. De tweede is een versie in een oplage van 1.888 exemplaren met een stalen kast en een nieuwe combinatie van een opaline wijzerplaat en groene tellers, voor een sportieve, eigentijdse uitstraling. Zoals gebruikelijk wordt elk model aangedreven door het FC-391 kaliber met een looptijd van 60 uur. Beide modellen worden geleverd met respectievelijk twee en drie verwisselbare banden.

    De Highlife-collectie van Frederique Constant, die in 1999 zijn debuut maakte op het gebied van horlogemaken, was zijn tijd ver vooruit: een geïntegreerde, verwisselbare armband, een ontwerp dat trouw is aan de tradities van de Zwitserse horlogerie, een hoog afwerkingsniveau en bijzondere aandacht voor een eerlijke prijs die zoveel mogelijk mensen toegang geeft tot Swiss Made luxe.

    De collectie, die in 2022 opnieuw werd geïntroduceerd met muzikant en producent The Avener als ambassadeur, werd meteen een van de grootste successen van de Manufacture. De langverwachte chronograaf werd in hetzelfde jaar gelanceerd met twee modellen die iconisch zijn geworden: de must-have panda chrono en een variant waarbij zwart plaats maakt voor blauw.

    De lancering van twee nieuwe modellen is dan ook groots. Het verdubbelt de collectie. Bovenal biedt het verzamelaars twee zeer verschillende alternatieven. De eerste maakt deel uit van de huidige collectie. Deze is afgeleid van de Highlife Chronograph Automatic, waarvan de allereerste editie in verguld roségoud is uitgevoerd. Deze luxe keuze maakt het mogelijk om een model aan te bieden dat zeer toegankelijk blijft, terwijl het de ziel van klassieke, stijlvolle haute horlogerie krijgt, waar de kleur goud essentieel is. De blauwe wijzerplaat en armband met azuurblauwe verzilverde tellers bevestigen de uitgesproken moderne stijl. De fijne details zal door velen gewaardeerd worden, zoals de met de hand gepolijste wijzers, de afwisselend gepolijste en gesatineerde oppervlakken en de keuze voor een blauwe suède band met krokodillenmotief in reliëf, naast de rubberen band.

    Het tweede stuk gaat een heel andere richting uit. Het maakt geen deel uit van de collectie en is strikt beperkt tot 1.888 exemplaren. Dit is een zeldzaam verzamelobject: het is pas de tweede keer in drie jaar dat Frederique Constant een Highlife Chronograph Automatic in staal met beperkte oplage heeft geproduceerd.

    De stalen kast verraadt het sportieve temperament. De keuze voor sparrengroene armbanden en tellers bevestigt de roeping voor het buitenleven. Terwijl deze variatie in de stad discreet zal ogen op zijn groene suède band, wijzen de twee andere banden, de ene van geborsteld gepolijst metaal, de andere van rubber, resoluut naar de ontdekking van de planeet, gegraveerd op het oppervlak van zijn opaline wijzerplaat.

    Deze twee zusjes, elk met hun eigen temperament, delen hetzelfde kloppende hart, het FC-391 kaliber, een tricompax uur/minuten/seconden uurwerk met een datumvenster op 4.30 uur. Dit uurwerk drijft al de twee Highlife Chronograph Automatic horloges in de collectie aan. Het is dus een betrouwbaar, beproefd kaliber, met een looptijd van 60 uur, genoeg om het weekend comfortabel door te komen voor diegenen die hun horloge op vrijdagavond afdoen, om het op maandagochtend perfect op tijd weer te dragen. Het kaliber is zichtbaar door de saffierglazen achterzijde van de kast en onthult het Côtes de Genève-decor, naar behoren beschermd door een 41 mm kast met een gegarandeerde waterdichtheid van 10 ATM.





    23-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Rocher : wij keren het tij

    NIEUWE VASTE DEODORANTBALSEM, 24 UUR WERKZAAM

     

    Zinnenprikkelende en verzorgende actieve ingrediënten

    Sinds 2021 spannen we ons in om een meer verantwoorde lijn schoonheidsproducten op de markt te brengen, met een minimum aan plastic afval, om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Daardoor blijft onze collectie vaste cosmetica groeien, met als recente toevoeging onze nieuwe vaste deodorantbalsem.

    Deze vaste deodorantbalsem is zo geformuleerd dat hij alle voordelen van een klassieke deodorant biedt, met 24 uur bescherming. Zijn smeltende textuur is aangenaam en gemakkelijk aan te brengen en heeft een fijne zintuiglijke kwaliteit. Hij droogt snel en laat geen residu achter op de huid. De formule met haverextract en sheaboter voedt en verzorgt de huid zodat ze minder vochtig aanvoelt.

    Vaste deodorantbalsem - 50g - €9,99 : •24 uur effectief tegen onaangename geurtjes, Laat geen sporen achter op kleding, Voor 95% samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, Vegan formule met haverextract en sheaboter, Voedt de huid, waardoor ze comfortabel aanvoelt, Verpakking voor meer dan 99% gemaakt van karton

    Gebruiksaanwijzing: duw met je vinger op de onderkant van de tube en veeg twee keer heen en weer over je schone, niet-geïrriteerde oksels.

    De vaste cosmeticacollectie : NIEUW Vaste deodorantbalsem – 50 g – € 9,99, Peelingbar voor het gezicht – 75 g – € 9,99, Reinigingsbar voor het gezicht – 75 g – € 9,99, Shampoobar glans – 60 g – € 7,99, Shampoobar zachtheid – 60 g – € 7,99, Shampoobar voeding – 60 g – € 7,99, Shampoobar zuiverheid – 60 g – € 7,99, Conditionerbar – 50 g – € 7,99, Doos voor cosmeticabars – € 5,5,             NIEUW Magneet voor cosmeticabars – € 7,99

    Ons engagement : Onze vaste cosmeticaproducten maken deel uit van een breed assortiment dat getuigt van ons engagement om de impact op het milieu te verminderen en consumenten zo te helpen thuis een meer verantwoorde schoonheidsroutine te introduceren.

    Geconcentreerde douchegels

    Met geconcentreerde douchegels kun je net zo vaak douchen als met een standaardformaat van 400 ml, terwijl ze maar half zoveel plastic bevatten. Geconcentreerde douchegel met Wilde Algen – 100 ml – € 3,99, Geconcentreerde douchegel met Weidebloem – 100 ml – € 3,99, Geconcentreerde douchegel met Framboos – 100 ml – € 3,99, Geconcentreerde douchegel met Mango – 100 ml – € 3,99, Geconcentreerde douchegel met Kokosnoot– 100 ml – € 3,99, Geconcentreerde douchegel met Vanille – 100 ml – € 3,99, Geconcentreerde douchegel lichaam en haar Monoï – 100 ml – € 3,99

    Eco-navullingen

    Alle zintuigen worden geprikkeld met onze sulfaatvrije douchegels in een nieuw formaat: een eco-navulling van 600 ml die 4 keer minder plastic bevat dan onze flacons van 400 ml en die voor minstens 90% gemaakt is van gerecycleerd plastic afkomstig uit kustgebieden. De verpakking is bovendien volledig recyclebaar!

    Eco-navulling bad- en douchegel Wilde Algen & Zeevenkel – 600 ml – € 5,99; Eco-navulling bad- en douchegel Argan & Rozenblaadjes – 600 ml – € 5,99; Eco-navulling bad- en douchegel Haver & Boekweit – 600 ml – € 5,99;          Eco-navulling bad- en douchegel Framboos & Pepermunt – 600 ml – € 5,99; Eco-navulling bad- en douchegel Kokosnoot – 600 ml – € 5,99; Eco-navulling bad- en douchegel Bourbonvanille – 600 ml – € 5,99; Navulbare flacon – 600ml – € 3,99

    Vaste zepen

    Zeep zonder sulfaat of palmolie met een verslavende geur – voor een natuurlijk gevoel en om de huid in alle zachtheid te reinigen.

    Zeep met Wilde Algen & Zeevenkel – 80 g – € 4,5; Zeep met Haver & Boekweit – 80 g – € 4,5; Zeep met Weidebloem & Heidekruid – 80 g – € 4,5; Zeep met Framboos & Pepermunt – 80 g – € 4,5; Zeep met Mango & Koriander – 80 g – € 4,5; Zeep met Kokosnoot – 80 g – € 4,5:        Zeep met Bourbonvanille – 80 g – € 4,5

    Act beautiful: samen naar duurzame schoonheid

    We blijven ons inzetten voor een duurzamere schoonheid, van de plant tot de huid. Hoe? Door middel van ons Act Beautiful-programma: 10 concrete acties en ambities voor 2030, om meer natuurlijke en verantwoorde schoonheid binnen ieders bereik te brengen. Je leest alles over de 10 engagementen van ons act beautiful-programma op https://www.yves-rocher.be/act-beautiful.

     

     

     

     







    22-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unisa AW24

    ontdek de must-haves van deze herfst

     

    Goodbye summer, autumn is here! Bereid je voor op het nieuwe seizoen met de AW24-collectie van Unisa, waar traditie en moderniteit harmonieus samensmelten. Deze accessoires omarmen hedendaagse femininity en zijn perfect voor dagelijks gebruik. Van de pointy stiletto tot een grungy boot, looks doordrenkt met een vleugje Dark Academia stralen elegantie en verfijning uit. Het serene kleurenpalet en de metallic details voegen een tijdloze luxe toe aan iedere look. Elk ontwerp is comfortabel, trendy en met precisie vervaardigd om de moderne vrouw te laten schitteren.

    Pointy heels: de must-have van het seizoen  : De stiletto’s van Unisa stralen vrouwelijkheid en elegantie uit met hun strakke, verfijnde silhouetten en levendige kleurenpalet. De tijdloze schoenen zijn een statement op zich. Deze herfst zijn pointy heels een absolute must-have. Dankzij hun tijdloze elegantie en geraffineerde uitstraling zijn ze de ideale keuze voor zowel formele als meer casual looks. Wear & say: “I make deals in heels.”

    Biker boots: laarzen met een edge : Net zoals sandalen centraal staan in de zomer, zijn laarzen onlosmakelijk verbonden met de herfst. Dit seizoen ligt de nadruk op laarzen met een grungy, doorleefde look. De collectie van Unisa bevat een selectie biker boots, afgewerkt met metalen details en kwailiteitsvol leer, in zowel lage als hogere modellen. Perfect om koude en regenachtige dagen te trotseren in stijl! Wear & say: “to take the road less travelled, I’ll need new boots.”

    Trend alert: platform loafers, ballerina’s en Mary Jane’s : Loafers maken een krachtige comeback en voor AW24 krijgen ze een spannende nieuwe twist: ze gaan de hoogte in. Platform loafers en loafers met hakken domineerden de catwalks tijdens de recente fashion weeks en zetten de trend voor het komende seizoen. De collectie van Unisa biedt daarnaast een breed scala aan elegante ballerina's en Mary Jane's, die je outfit verrijken met een vleugje Dark Academia. Wear & say: “I’m not afraid of heights. Have you seen my shoes?”

    Quiet luxury: tijdloze en luxueuze handtassen : Van tijdloze klassiekers tot eigentijdse en innovatieve ontwerpen, Unisa omarmt de quiet luxury trend door te focussen op tijdloze handtassen van hoogwaardige leersoorten. De collectie omvat essentiële modellen zoals mini-, gewatteerde en tote tassen, die zowel stijl als functionaliteit combineren en perfect zijn voor dagelijks gebruik. Wear & say: “bags are like chips, you can’t just have one.”

    Get cozy: it’s furry season! Gezien op de catwalk en nooit gedacht dat het zo draagbaar was: de head-to-toe fuzz. Maak je look extra cute en aaibaar met furry handtassen. Deze tassen zijn super cosy en bieden niet alleen stijl, maar ook comfort tijdens de koudere dagen. Wear & say: “there is bravery in being soft.”

     







    21-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ducati

    Fresh ‘n Rebel creëert oversized (XXXXL) carryall Tote Bag voor al je zomerse benodigdheden

     

    Het Rotterdamse mobiele must-haves merk Fresh ’n Rebel heeft een oversized en aanpasbare canvas tas ontworpen voor al je zomerse benodigdheden. Of het nu gaat om een dagje naar het strand of een uitgebreide shopsessie; deze limited edition XXXXL Tote Bag zorgt voor al je spullen.

    Oversized carryall Tote Bag

    Deze (hele!) ruime tas is niet alleen functioneel - het is ook een favoriete toevoeging aan elke zomerse look. Het canvas materiaal, het uitvergrote waslabel en het algehele fun ontwerp maken het een echt statement item. Ben je niet zo van extra large? Met de 3 knopen kun je de tas eenvoudig omvormen tot een standaardformaat tote bag. Op beide manieren heeft de tas meerdere handige vakken om je Fresh ‘n Rebel must-haves (draadloze speaker, koptelefoon, oordopjes en powerbank) in mee te nemen, en nog genoeg ruimte om je andere zomerse benodigdheden toe te voegen.

    Krijg ‘m gratis!

    In de aanloop naar de zomer lanceert Fresh ‘n Rebel een campagne met deze gloednieuwe Tote Bag. Van 3 juni t/m 31 juli krijg je de tas gratis bij bestellingen van €50 of meer (op = op!). Als je minstens €50 uitgeeft aan Fresh ’n Rebel producten, zowel in fysieke winkels als online bij retailers, kun je je draagtas claimen via freshnrebel.com/nl/summertotebag door het uploaden van je aankoopbewijs. Bij aankopen in de Fresh ’n Rebel webshop wordt je gratis draagtas automatisch aan je winkelmandje toegevoegd als je aan de voorwaarden voldoet. Je kunt de Tote Bag ook voor slechts €29.99 shoppen op freshnrebel.com.







    21-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fresh 'n rebel

    Fresh ‘n Rebel creëert oversized (XXXXL) carryall Tote Bag voor al je zomerse benodigdheden

     

    Het Rotterdamse mobiele must-haves merk Fresh ’n Rebel heeft een oversized en aanpasbare canvas tas ontworpen voor al je zomerse benodigdheden. Of het nu gaat om een dagje naar het strand of een uitgebreide shopsessie; deze limited edition XXXXL Tote Bag zorgt voor al je spullen.

    Oversized carryall Tote Bag

    Deze (hele!) ruime tas is niet alleen functioneel - het is ook een favoriete toevoeging aan elke zomerse look. Het canvas materiaal, het uitvergrote waslabel en het algehele fun ontwerp maken het een echt statement item. Ben je niet zo van extra large? Met de 3 knopen kun je de tas eenvoudig omvormen tot een standaardformaat tote bag. Op beide manieren heeft de tas meerdere handige vakken om je Fresh ‘n Rebel must-haves (draadloze speaker, koptelefoon, oordopjes en powerbank) in mee te nemen, en nog genoeg ruimte om je andere zomerse benodigdheden toe te voegen.

    Krijg ‘m gratis!

    In de aanloop naar de zomer lanceert Fresh ‘n Rebel een campagne met deze gloednieuwe Tote Bag. Van 3 juni t/m 31 juli krijg je de tas gratis bij bestellingen van €50 of meer (op = op!). Als je minstens €50 uitgeeft aan Fresh ’n Rebel producten, zowel in fysieke winkels als online bij retailers, kun je je draagtas claimen via freshnrebel.com/nl/summertotebag door het uploaden van je aankoopbewijs. Bij aankopen in de Fresh ’n Rebel webshop wordt je gratis draagtas automatisch aan je winkelmandje toegevoegd als je aan de voorwaarden voldoet. Je kunt de Tote Bag ook voor slechts €29.99 shoppen op freshnrebel.com.





    20-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I'll tell yoy what I really want

    I’ll tell you what I really really want: een sporty spice worden

     

    » SPORTSUPPLEMENTEN PURASANA - » SUPERFOODS & PROTEÏNE POWDER

    Een echte sporty spice worden, vergt niet alleen discipline, maar ook heel wat onderzoek. Als je meer wil opbouwen dan enkel je conditie zijn sportsupplementen een goede ondersteuning. Die helpen je meteen op weg voor meer spieren, een betere uithouding, sterkere sportprestaties en gewoonweg een gezondere levensstijl. Purasana voorziet jou alvast van enkele superfoods om je sportavontuur in te zetten, so you don’t go wasting your precious time.

    Moeiteloos sporten met maca

    Maca, of Peruaanse ginseng is een knol die in het Andesgebergte groeit en al eeuwenlang wordt gebruikt voor zijn medicinale krachten. De macaplant wordt beschouwd als superfood door haar rijke samenstelling, want ze zit boordevol vitamines en mineralen als ijzer, calcium en kalium. Maca brengt je dat extra beetje energie, of het nu is om je werkdag in te zetten of een sportsessie te knallen. Daarbij verbetert het ook je fysieke en mentale prestaties, en je uithoudingsvermogen. Dat is nog niet alles, want de knol kan zelfs je libido verhogen en je stressniveau verlagen. Een ideaal supplement dus voor zowel inspanning als ontspanning. Je kan de plant in poedervorm door je ochtendsmoothie of ontbijtgranen mengen, of lekker eenvoudig innemen als capsule. Voor de fervente sporters onder ons heeft Purasana ook Sport Mix 2.0, een sportformule met maca en guarana die je een extra kick bezorgt voor een intensief sportmoment.

    Biet your record

    Met rode biet in poedervorm past dit gezonde en veelzijdige ingrediënt zonder gedoe in je dagelijkse routine. Het dient als bron van eiwitten, helpt je om spiermassa te behouden, en is ook gewoon lekker dankzij de zoete, aardse smaak. De rode biet stimuleert je doorbloeding en brengt meer zuurstof in je aderen, met een beter uithoudingsvermogen als resultaat. Bietenpoeder is dus jouw grootste supporter, want het geeft je een extra boost waardoor je het meeste haalt uit je sportmoment en je doelen gemakkelijker bereikt. Pluspunt: als je het verwerkt in smoothies, gebak of zelfs pasta krijgt je eten een heerlijke roze kleur.

    Protein pow(d)er

    Proteïne of eiwit is een van de essentiële bouwstoffen in ons lichaam. Eiwitten helpen ons bij het bouwen en herstellen van lichaamscellen en spieren, brengen zuurstof naar onze spieren en helpen onze spijsvertering. En dat zijn slechts enkele van hun dagelijkse taken. Voor actievelingen doen eiwitten wonderen voor je spieropbouw en je herstel na het sporten. Het Whey-proteïnepoeder van Purasana is bijvoorbeeld erg nuttig voor sporters. De wei in dit poeder komt van biologische koeienmelk uit Oostenrijk. Door de hoge concentratie aan eiwitten is het product ideaal voor een goeie recuperatie. Purasana heeft ook verschillende vegan poeders om uit te kiezen, namelijk varianten uit soja, erwten, rijst, pompoen en hennep. Purasana neemt je bij de hand en maakt je wegwijs in de wondere wereld van plantaardig proteïnepoeder.

    Eiwitten uit soja zijn door hun opbouw vergelijkbaar met dierlijke eiwitten, maar passen perfect in jouw plantaardig dieet. Het poeder uit erwten verteert dan weer iets langzamer, maar zo beschikt je lichaam wel langer over de bouwstoffen. De variant uit rijst heeft dan weer een milde smaak en wordt gemakkelijk opgenomen. Meer fan van een uitgesproken smaak? Het Purasana pompoenpitpoeder is door de typische pompoenpitsmaak en textuur lekker in smoothies maar ook ideaal om brood, pannenkoeken of gebak mee te maken. Dan is er nog henneppoeder met een eiwitgehalte van 50%. Die variant is arm in koolhydraten, vet en suikers en kan je herkennen aan haar nootachtige smaak. Kies dus de optie waar jij je het best bij voelt, want op elk proteïnepotje past een dekseltje.

    Purasana plantte een decennium geleden een zaadje op Belgische bodem dat ondertussen kiemde tot een trendsetter in de health- en foodwereld. Purasana heeft een jarenlange passie en expertise voor natuurlijke en biologische producten met als doel kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende artikelen op de markt brengen. Hiermee wil Purasana mensen gezonder en energieker maken, hun algemeen welzijn verbeteren en een duurzame manier van leven creëren aan de hand van gezonde eetpatronen.

    Bovendien zijn Purasana’s verfijnde formuleringen, de pure, vegan en koosjere ingrediënten en allergeenvrije producten gecertificeerd door gekwalificeerde instanties, waaronder het Europees biolabel Organic Production Method Certificate, het Fairtrade-label en Vegan Trademark Certificate. Daarmee betreedt het Belgische merk met haar filosofie over gezonde voeding het internationale toneel, met aandacht voor de planeet, nu en in de toekomst. Van ontbijt tot bedtijd en alles daartussenin, Purasana maakt je leven gezonder, groener en schoner. De gezondheidsclaims die Purasana over dit product doet zijn als wetenschappelijk bewezen beoordeeld door de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authorities). https://purasana.com

     

     

     









    20-06-2024 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!