koken
Inhoud blog
  • lekker soepje voor de feestdagen
  • Inhoud blog
  • lekker soepje voor de feestdagen
  • Zoeken in blog

    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    09-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Hazenrug harlekeyn met puree van spruitjes en gekarameliseerde wortelen

     

    Benodigdheden:

    1 bussel wortels met loof

    2 hazenrug

    500g spruiten

    1kg aardappelen

    2 eieren

    100g boter

    2 dl room

    peper, zout en nootmuskaat

    1 eetlepel suiker

    ½ l  wildfond

    paar takjes platte peterselie

     

    Bereiding:

    Schil de wortelen maar hou wat loof  over en kook deze beetgaar met boter , pezo, nootmuskaat en laurierblad

    Schil de aardappelen en kook ze gaar

    Kuis de spruiten en kook ze gaar in water met boter ,pezo, en nootmuskaat

    Maak van de aardappelen puree, mix de spruiten  als ze gaar zijn en doe beide samen goed afsmaken met kruiden

    Kruid het vlees aen bak aan in een panzet ze vervolgens in de oven voor 15 min

    Verwarm de wildfond in 2 potten  en doe bij 1 pot 2dl room bij

    Bak de wortelen in een pan, doe er suiker bij en laat de wortelen karameliseren

    Als de hazenrug gaar is de filets losmaken met behulp van een lepel , snij het vlees langs de dikke kant in 3 stukken zodat je ze wat kan openleggen

    Doe langs beide kanten wat saus , maak quenelle van de puree en dreseer de wortelen en garnier daarna alles af

    Smakkelijk!!!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    09-01-2007, 18:47 geschreven door willy
    Reacties (0)
    24-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekker soepje voor de feestdagen

    DUBARYVELOTE MET KAVIAAR EN GEDROOGDE PATA NEGRA

     

    Benodigdheden:

    2 bloemkolen

    50g kaviaar

    3 sneden pata negra

    1 l kippenbouillon

    1 ui

    1 aardappel

    1 eidooier

    3dl room

     

    Bereiding:

     

    Snij de ui en de aardappel fijn

    Kuis de bloemkool en snij het harde gedeelte eraf

    Doe alles in een pot, giet de kippenbouillon erover en kook voor ongeveer 30 min

    Goed mixen en doe er 2 dl room bij

    Meng een beetje room, eidooier en doe daarna in de soep maar niet meer laten koken

    Snij de ham in slierten en zet voor ½ uurtje in een oven van 50à 100 °c

    Serveer de soep met een lepel kaviaar in het midden en omring met de ham

    Smakelijk!!!

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    24-12-2006, 10:48 geschreven door willy
    Reacties (0)
    14-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    NESTJE VAN PATRIJS MET KRUIDEN,ROQUEFORT EN PEREN

     

    Benodigdheden:

     

    Filodeeg

    250g verschillende soorten champignons

    100g roquefort

    4 patrijsfilets

    rozemarijn en provencaalse kruiden

    1 ui

    1 grote peer

    100g boter

     

    Bereiding

     

    Snij het filodeeg in grote cirkels en leg in een vuur vaste vorm

    Kuis de champignons en de patrijs

    Bak ze met boter , kruid af met de kruiden

    Vul de cirkels filodeeg met de champignons leg er een stuk patrijs op en doe er de roquefort mee onder

    Schil de peer en snij in 4 a 6 stukken en leg deze op de bereiding

    Zet ze in de oven op 180° c voor ongeveer 15 min

    Haal voorzichtig uit de oven, versier met wat garnituur

    Smakelijk!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-12-2006, 16:12 geschreven door willy
    Reacties (0)
    29-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Gevuld kalfsgebraad met herfstgroenten , vleesjus en souffle - aardappelen

     

    Benodigdheden

     1 kg  kalfsgebraad of filets

    150 g boter

    2 wortels

    100g boschampignons

    2 stronken witloof

    6 grote aardappelen

    1 dl room

     

    Bereiding:

     

    Snij het gebraad in mooie sneden, leg ze op een snijplank en slaag ze plat met een mes ,

    Het vlees goed kruiden.

    Snij de groenten fijn , stoof ze op vuur met wat boter voeg de room aan toe en laat inkoken.

    Goed kruiden.

    Doe de groenten op het vlees en plooi toe, maak dicht met een koord of tandenstokers , bak voorzichtig aan in een pan en leg ze op een beboterde bakplaat, laat 15 garen op 180°c leg de stukken vlees apart, verwijderd het vuil en zet de bakplaat  op een vuur, blus met wat water.

    Laat inkoken en voeg er wat boter bij, zeef de saus smaak nog wat af  met peper en zout eventueel wat rundsbouilon.

    Schil de aardappelen , was ze en snij deze in zeer dunne schijfjes.

    Bak deze in zeer heet frituurvet tot ze beginnen te stollen,dien warm op met wat zout.

    Smakelijk.

     

     

     


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-10-2006, 11:05 geschreven door willy
    Reacties (0)
    16-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Panna cotta met perziken

     

     

    Benodigheden:

     

    5dl room

    4 perziken

    100g suiker

    50 g amandelpoeder

    beetje pure chocolade

    1 eetlepel citroensap

    3 blaadjes gelatine

     

    Bereiding:

     

    Week de galatineblaadjes in water

    Kook de room met de suiker, amandelpoeder en het citroensap voor 15 minuutjes

    Laat afkoelen en voeg er de gelatine aan toe

    Snij de perziken in blokjes en doe ze in schaaltjes

    Giet de room erover en laat ze opstijven in de koelkast

    Smelt de chocolade au bain marie

    Werk vlak voor opdienen af met de gesmolten chocolade.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-10-2006, 14:13 geschreven door willy
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Panna cotta met perziken

     

     

    Benodigheden:

     

    5dl room

    4 perziken

    100g suiker

    50 g amandelpoeder

    beetje pure chocolade

    1 eetlepel citroensap

    3 blaadjes gelatine

     

    Bereiding:

     

    Week de galatineblaadjes in water

    Kook de room met de suiker, amandelpoeder en het citroensap voor 15 minuutjes

    Laat afkoelen en voeg er de gelatine aan toe

    Snij de perziken in blokjes en doe ze in schaaltjes

    Giet de room erover en laat ze opstijven in de koelkast

    Smelt de chocolade au bain marie

    Werk vlak voor opdienen af met de gesmolten chocolade.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-10-2006, 14:13 geschreven door willy
    Reacties (0)
    12-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Zalmmousse met Tuinkruiden

     

     

    Benodigdheden

     

    500 g zalmfilets

    8 eieren

    1 dl room

    tuinkruiden

    dille

    peper en zout

    cherry tomaatjes

    scheuten

     

    Bereiding

     

    Snijde zalm in stukken en doe deze in een kenwood en mix zeer fijn

    Voeg de eieren, room aan toe en laat nog eens goed mixen

    Kruid deze massagoed af met de tuinkruiden en pezo

    Giet in bakvormen en bak af in bain-marie in de oven op 180° -200° c

    Uit de oven halen, snijden en dresseren op een bord

    Werk af met dille, cherry scheuten


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-09-2006, 14:53 geschreven door willy
    Reacties (0)
    21-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    PATRIJS MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS EN GEKARAMELISEERD WITLOOF

     

    Benodigdheden:

     

    8 patrijsfilets

    1 dl wildfonds

    2 eetlepels porto

    200 g boschampignons

    4 stronkjes witloof

    peper en zout

    150 g boter

    2 eetlepels suiker

     

    Bereiding:

     

    Patrijsfilets kruiden met peper en zout en daarna even aanbakken.

    Boschampignons kuisen en grof snijden en bakken in boter.

    Witloof in snippers snijden en bakken in boter, van het vuur nemen en dan pas 2 eetlepels suiker toevoegen.

    Het vlees , champignons en witloof opwarmen in de oven.

    Wildjus opzetten en porto bijdoen.

    De champignons op bord leggen, patrijs erboven op en daarop het witloof, de saus er rond napperen.

    Smakelijk.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    21-06-2006, 16:12 geschreven door willy
    Reacties (0)
    13-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    ASPERGES MET ZALM EN MOUSSELINE

     

    Benodigdheden:

    6 asperges per persoon

    2 mooie gesneden gerookte zalm

    500g boter

    4 eieren

    scheutje wijn

    3 cl room

    1 citroen

    peper en zout

    peterselie

     

    Bereiding:

     

    Schil de asperges van de kop naar beneden en breek het onderste stuk eraf

    Kook de asperges in ruim gezouten water

    Rol de gekookte asperges in de zalm

    Maak warm in een oven van 140° c

    Klaar de boter

    Doe de eidooiers in een pot samen met de wijn en een beetje water, klop dit op een zacht vuurtje tot een mooie egale schuim  en zet van het vuur, deze bereiding mag nooit koken!!!

    Voeg beetje bij beetje de geklaarde boter toe, maak af met peper en zout en voeg er de room en citroensap aan toe.

    Giet de saus over de asperges en de zalm

    Garneer met gehakte peterselie.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-06-2006, 11:24 geschreven door willy
    Reacties (0)
    08-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    LAMSKROON MET GEBAKKEN ASPERGES EN THIJMSAUS EN OREGANO AARDAPPELEN

     

    Benodigdheden:

     

    2 lamskroon

    8 asperges per persoon

    4 dl demi glace

    4 takjes thijm

    2 dl room

    peper, zout, nootmuskaat

    200g boter

    krielaardappelen

    oregano

     

    Bereiding:

     

    Kuis de lamskroon en bak aan in een pan, laat ze garen in de oven op 180° c 15 min (laat lamsvlees altijd 5 min rusten voor dat je het versnijd )

    Schil de asperges en kook af in ruim gezouten water, bak deze in een pan met boter en kruiden met peper en zout en oregano.

    Doe de demi glace en room in een pot, voeg de thijm er aan toe en laat rustig sudderen, voor het opdienen nog even zeven

    Dien alles zeer warm op.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-06-2006, 14:40 geschreven door willy
    Reacties (0)
    25-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    WOKSCHOTEL MET KIP EN SCAMPI.

     

    Benodigdheden:

    1 prei

    1 bakje champignons

    1 ui

    300 g sojascheuten

    2 grote wortels

    2 kipfilets

    12 scampi´s

    2 eetlepels curry

    pezo

    200g pasta

     

    Bereiding:

     

    Snij al de groenten in fijn blokjes of jullienne

    Snij de kipfilets in blokjes

    Ontdooi de scampi pel ze en snij deze ook in blokjes

    Verhit een pan met olie(arachide)

    Doe al de groenten in de pan en roer regelmatig om

    Voeg de kip en de curry eraan toe en laat alles garen

    Voeg er 5 tal min voor het serveren de pasta en de scampi´s aan toe

    Afsmaken met pezo

    Smakelijk.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    25-05-2006, 09:11 geschreven door willy
    Reacties (0)
    17-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    WIJNGAARDSLAKKEN BOURGIGNONS

     

    Benodigheden:

     

    250 g boter

    1 bussel peterselie

    1 stokbrood

    3 teentjes look

    3 sjalotjes

    24 slakkenhuisjes

    2 a 3 blikken slakken

    tobasco

    worcestershiresaus

    ½ citroen

    peper en zout

     

    Bereiding

     

    Doe de boter ,peterselie , knokloof en de sjalotjes in een kenwood en laat deze goed mengen.

    Smaak af met peper , zout, tobasco en worcestershiresaus.( weinig tobasco gebruiken)

    Vul de  lege slakkenhuisjes met de slakken en vul deze dan op met de kruidenboter.

    Leg deze op vuurvaste borden of schotels en zet 4 a5 min in een voorverwarmde oven van 200° c

    Serveer zeer warm op en zet er gesneden stokbrood bij.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-05-2006, 14:47 geschreven door willy
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    WIJNGAARDSLAKKEN BOURGIGNONS

     

    Benodigheden:

     

    250 g boter

    1 bussel peterselie

    1 stokbrood

    3 teentjes look

    3 sjalotjes

    24 slakkenhuisjes

    2 a 3 blikken slakken

    tobasco

    worcestershiresaus

    ½ citroen

    peper en zout

     

    Bereiding

     

    Doe de boter ,peterselie , knokloof en de sjalotjes in een kenwood en laat deze goed mengen.

    Smaak af met peper , zout, tobasco en worcestershiresaus.( weinig tobasco gebruiken)

    Vul de  lege slakkenhuisjes met de slakken en vul deze dan op met de kruidenboter.

    Leg deze op vuurvaste borden of schotels en zet 4 a5 min in een voorverwarmde oven van 200° c

    Serveer zeer warm op en zet er gesneden stokbrood bij.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-05-2006, 14:47 geschreven door willy
    Reacties (0)
    05-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Gegrilde Sint –Jacobsnootjes met saffraansaus en Zalmeitjes

     

    Benodigdheden

     

    4 st jacobsnootjes per persoon

    olijfolie

    ¼ l room

    paar takjes dille

    2dl witte wijn

    2 dl visfumets

    10 g saffraan

    zalmeitjes

    peper en zout

     

    Bereiding:

     

    Grillpan verhitten met olijfolie (zeer heet)

    Nootjes in de pan leggen en proberen ruitjes te grillen

    Elke kant 2 min laten bakken , voor het opdienen nog eventjes 4 min in de oven

    Doe de room , visfume, witte wijn in een pot en laat wat inkoken, voeg de saffraan toe en smaak af met peper en zout

    Voeg als allerlaatste de zalmeitjes  toe

    Garneer de saus op een bord en leg er de mootjes bovenop

    Werk af met nog wat zalmeitjes en dille


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    05-05-2006, 08:52 geschreven door willy
    Reacties (0)
    21-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    KALFSTEAK MET OESTERZWAMMEN

     

     

    Benodigdheden:

     

    4 kalfsteak 

    bakje oesterzwammen

    ½ l demi glace

    3 sneden hesp

    1 potje truffel

    50 g boter

    scheut cognac

     

    Bereiding:

     

    Bak de kalfsteak in een hete pan langs 2 kanten mooi bruin en bak ze verder af  op een braadslede in de oven voor 15 min

    Saus : snij de helft oesterzwammen in jullienne, stoof deze met boter , voeg er de demi glacé aan toe en laat koken, voeg er als laatstede in jullienne gesneden truffel en hesp aan toe, afsmaken met cognac , peper en zout.

    De andere helft van de oesterzwammen zonder te snijden bakken in een hete pan met boter, afsmaken met peper, zout en muskaatnoot

    Het vlees en de gebakken oesterzwammen dresseren op een bord .

    De saus er niet overgieten maar ernaast.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-04-2006, 09:38 geschreven door willy
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    KALFSTEAK MET OESTERZWAMMEN

     

     

    Benodigdheden:

     

    4 kalfsteak 

    bakje oesterzwammen

    ½ l demi glace

    3 sneden hesp

    1 potje truffel

    50 g boter

    scheut cognac

     

    Bereiding:

     

    Bak de kalfsteak in een hete pan langs 2 kanten mooi bruin en bak ze verder af  op een braadslede in de oven voor 15 min

    Saus : snij de helft oesterzwammen in jullienne, stoof deze met boter , voeg er de demi glacé aan toe en laat koken, voeg er als laatstede in jullienne gesneden truffel en hesp aan toe, afsmaken met cognac , peper en zout.

    De andere helft van de oesterzwammen zonder te snijden bakken in een hete pan met boter, afsmaken met peper, zout en muskaatnoot

    Het vlees en de gebakken oesterzwammen dresseren op een bord .

    De saus er niet overgieten maar ernaast.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-04-2006, 09:37 geschreven door willy
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    KALFSTEAK MET OESTERZWAMMEN

     

     

    Benodigdheden:

     

    4 kalfsteak 

    bakje oesterzwammen

    ½ l demi glace

    3 sneden hesp

    1 potje truffel

    50 g boter

    scheut cognac

     

    Bereiding:

     

    Bak de kalfsteak in een hete pan langs 2 kanten mooi bruin en bak ze verder af  op een braadslede in de oven voor 15 min

    Saus : snij de helft oesterzwammen in jullienne, stoof deze met boter , voeg er de demi glacé aan toe en laat koken, voeg er als laatstede in jullienne gesneden truffel en hesp aan toe, afsmaken met cognac , peper en zout.

    De andere helft van de oesterzwammen zonder te snijden bakken in een hete pan met boter, afsmaken met peper, zout en muskaatnoot

    Het vlees en de gebakken oesterzwammen dresseren op een bord .

    De saus er niet overgieten maar ernaast.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    21-04-2006, 09:37 geschreven door willy
    Reacties (0)
    09-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    AGNES SORELSOEP

     

    Benodigheden:

     

    4 sneden rundstong

    1 l kippebouillon

    1 kippenfilets

    2 wortels

    1 prei

    1 bakje champignons

    ¼ l room

    roux

    peterselie

     

    Bereiding

     

    Kook de filets gaar en snij deze in kleine blokjes

    Snij alle groenten in jullienne, mag zeer fijn zijn

    Kook deze gaar in water , giet ze af en verfris ze in koud stromend water, bewaar ze in een kommetje.

    Zet de bouillon op samen met de room en laat koken

    Bind ze met de roux en breng op smaak.

    Voeg er de groentjes en de kip aan toe en laat de soep nog rustig sudderen.

    Als garnituur voeg er de gehakte peterselie en in blokjes gesneden rundstong aan toe

    Warm opdienen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    09-04-2006, 07:07 geschreven door willy
    Reacties (0)
    29-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    NORMANDISCHE TONGFILETS

     

    Benodigheden:

     

    4 tongrolfilets per persoon

    1 bakje champignons

    2 dl visfumets

    1 scheut witte wijn

    2 dl room

    1 laurierblad

    1 kg aardappelen

    roux

     

    Bereiding:

     

    Stoom de tongrolletjes of laat ze garen in een bodempje water of visfumets

    Laat de room, witte wijn en visfumets koken

    Snij de champignons fijn en kook deze af in ruim water en laat ze uitlekken

    Voeg deze bij de saus

    Dik de saus met roux .deze mag goed dik zijn.

    Maak aardappelpuree, maar gebruik zeer weinig melk

    Spuit de aardappelpuree in visvorm op het bord en gratineer deze in de oven

    Leg de visrolletjes op het bord en overgiet met veel saus.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    29-03-2006, 17:47 geschreven door willy
    Reacties (0)
    21-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Klassieke Franse Uiensoep

     

    Benodigheden:

     

    4 ajuinen

    ½ l kippenbouillon

    300 g gemalen gruyere

    peper en zout

    1 laurierblad

    1 stokbrood

    100 g boter

     

    Bereiding:

     

    Pel de ajuinen en snij ze in de helft

    Snij de halve ajuinen in ringen

    Stoof de ringen in boter in een grote pot en laat ze rustig garen,

    Voeg de kippenbouillon toe samen met het laurierblad, peper en zout

    Laat rustig koken.

    DEZE SOEP NIET MIXEN

    Snij het stokbrood in stukken en leg er de kaas op,

    Laat deze 10 min roosteren in een oven van 200° c of  toast de stukken stokbrood

    Doe de soep in kommetjes en leg er de toast erin en overstrooi met veel kaas en laat deze

    Nog 10 min roosteren in de oven.

    Serveer de soep en leg er de warme kaastoasten op

    Dien zeer warm op.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    21-03-2006, 15:56 geschreven door willy
    Reacties (0)
    Archief per week
  • 08/01-14/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 04/04-10/04 2005
    Archief per week
  • 08/01-14/01 2007
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 04/04-10/04 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Blog als favoriet !

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!