ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    11-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN LEUKE DAG
    Dag lieve allemaal!
    Ik heb speciaal gewacht met hier te schrijven tot ik eens over iets gezellig kon vertellen. En voorbije zondag was zo’n dag.
    Dankzij de vrijkaarten die ik kreeg van een vriendin en dankzij de bereidwilligheid van twee andere vrienden om me te voeren, bracht ik een bezoek aan het voedingssalon te Brussel. Ik wist echt niet wat ik me daarbij moest voorstellen want ik was er nog nooit geweest. Maar ik verwachtte wel een massa volk en heel veel proeverij van lekkernijen die ik kende en/of niet kende. Dat laatste viel echter een beetje tegen, niettegenstaande men het op tv anders liet uitschijnen..

    Om te beginnen viel het aantal bezoekers goed mee. Dit tot mijn grote opluchting want ik haat het om me tussen drummende mensen te moeten begeven.Maar de proeverij was ook maar sober, de standhouders waren eerder karig dan gul met uitdelen. En toch…

    We waren nog maar amper goed en wel binnen of we werden al bij onze schabbernak gepakt door een zeer ijverige, maar zeer vriendelijke, wijnhandelaar.
    Nu ben ik totaal geen Bourgondische fijnproever en al zeker geen notoire wijnkenner/drinker, maar ik proef wel het verschil tussen een Chateau migraine en een Pomerolleke. En die man had heel veel goed spul in huis! Vermits mijn gezelschap een wijnkelder hebben en in het bezit zijn van enkele flessen van goeden huize, bleef de man maar aandraven met diverse flessen heerlijk vocht. Daarnaast werden we ook nog eens verwend met bijzonder exquise hapjes.
    Als klap op de vuurpijl kwam hij dan ook nog eens met mijn favoriete wijn bij uitstek aanzetten, namelijk een Pineau des Charentes van een zo excellente kwaliteit waarvan dit meisje heel vrolijk en blij werd. Spijtig voor mij was je verplicht om een kist van 12 flessen te kopen en dit aan -32,65€ de fles. Dat vond ik toch een beetje teveel van het goede. Maar mijn compagnie liet zich wel goed gaan en keek op geen eurootje of honderd maal zoveel, en zodoende is er mij een flesje beloofd. Levering in november, ik kijk er al gretig naar uit!

    Verderop stond er een bakker met ambachtelijk brood. Zo een brood kostte maar liefst 3,35€. Vond ik toch ook wel prijzig! Te meer daar de broden al versneden en in broodzakken waren verpakt. Je weet dus niet hoe vers het brood werkelijk is en proeven was er daar ook niet bij.

    En toch heb ik wat gekocht.
    Ik ben namelijk heel erg verzot op honing en er was daar een stand met wel twintig verschillende combinaties van smaken van die nectar. Je kon het zo gek niet bedenken of het stond er. Daar ben ik dus even niet op mijn centjes blijven zitten en heb mij een voorraadje gekocht. Thuisgekomen ben ik meteen gaan proeven van het potje honing met kastanje, want die combinatie was nieuw voor mij. En het smaakt heerlijk!

    We kwamen zo al wandelend aan in een nieuwe zaal en ik vroeg me af wat de aldaar aangeboden artikelen te maken hadden met voeding? Ik waande me eerder op De Zwarte Markt van Tessenderlo dan op een voedingssalon.
    Maar ik heb me daar toch maar enkele flanellen pyjama’s gekocht (men voorspelt immers een lange koude winter en ik lig wel helemaal alleen in dat grote bed hé) en een lederen handtas, want net als met schoenen kun je daarvan ook nooit genoeg hebben. Daarbij kun je het als rechtgeaarde vrouw toch niet maken om met lege handen thuis te komen als je in Brussel bent!  Laughing

    Net zoals bij een skivakantie de après-ski een noodzaak is, was het bij ons ook een must om nog een afzakkertje te nuttigen. Dat deden we in een heel gezellig cafeetje aan Het Zennegat. En we zijn daar blijven plakken tot bijna middernacht.
    Dus een hele dikke merci aan N en aan mijn chaufeurreke en zijn eega voor deze hele leuke dag! Ik heb er echt van genoten!

    Vandaag, woensdag, was ik, na een wachttijd van vier maanden, in de pijnkliniek van het UZA. Dat was helaas iets minder gezellig. Maar dat vertel ik jullie wel een andere keer.
    Voor nu wens ik jullie een hele prettige voortzetting van de resterende week!
    Tot de volgende…en…



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    18-10-2012
    hallo
    he smoutebolleke,kom maar effe zeggen da ze open zijn,morgen eens gaan zien,want heb tot hiertoe nog niet gezien hoe het er nu uitziet,ben benieuwd,Kusss en misschien tot daar eens?
    baby-1.jpg
    Vinden jullie het ook zo fijn..
    geen regen ,maar zonneschijn;-)
    knuffels uit Deurne van Nestje&Lipske!

    {} geschreven door lipske


    Ik las ergens dat je wat sukkelde met de ogen door een zweertje
    Hopelijk is alles terug comme il faut en kan je weer je gewone taken doen zonder teveel problemen. Ik dacht al dat jij ook onder de herfstblues leed want hier en daar zitten er een paar in de twijfelaar; precies. Nog een dikke kus en knuffel x2

    {} geschreven door Natoken


    15-10-2012
    ..
    ... wel ik ben al bijna overal geweest, maar nog nooit naar het voedingssalon, ik denk dat het is omdat het in Brussel is en ik zie tegen die rit op. Meestal ga ik naar expo's enz. in 't Bouwcentrum omdat het vlakbij is. Ik ben nu wel benieuwd hoe het is geweest in de pijnkliniek. Dit jaar heb ik er spijtig genoeg weinig baat mee, vergeleken met vorig jaar. Na de behandeling voelde het alsof er een camion over mijne rug was gereden, maar dat heeft niet lang geduurd. 't is hier weer op één lijntje te doen vandaag, dus hopelijk niet teveel tikfouten. Kuskes xxsx

    {} geschreven door bojako


    13-10-2012
    Tof dat je genoten hebt Mus
    We zijn er al een paar keer geweest daarom gaan we dit jaar niet. Er valt blijkbaar toch nog hier en daar iets  lekkers te proeven en een goeie fles is niet te versmaden. En als de voorspellingen straks uitkomen en we krijgen inderdaad een strenge winter dan heb jij toch al een warme pyjama en heerlijke honing voor het geval je keelpijn hebt of een serieuze verkoudheid. Ons ma deed dan een ferme schep honing in warme melk en dat moesten we dan uitdrinken voor we gingen slapen. En morgen kan je al pronken met je nieuwe handtas als je gaat stemmen...Ze geeft jou misschien inspiratie.haha Hier wordt het een drukke dag want gans de bende komt eten ter gelegenheid van de komende verjaardag van de zoon. Jaja, het is hier de omgekeerde wereld, iemand verjaart en mama/oma kookt en nodigt uit. Ach, het is ook een manier om iedereen eens samen te krijgen. Een hartelijke groet en een dikkeekus x2

    {} geschreven door Natoken


    ..
    Ziezo, dat heb je er goed van afgebracht. Geniet 's winters van je warme pyjama in bed met een fles Pineau des Charentes in je nieuwe sacoche. Wat verlangt een mens nog meer. Kuskes.

    {} geschreven door ludovikus


    12-10-2012
    goed zo !
    ben er ook ooit geweest , jaaaaaaaaaaaren geleden , 't voornaamste is dat je genoten hebt Petra !
    normaal ging ik elk jaar naar LINEA in de expohallen in Gent , een kunstbeurs , maar dat lukt de laatste jaren niet meer , ik wil alles zien en dan de reis van hieruit , niets aan te doen , ik moet sedert een paar jaar inleveren ... maar er zijn ZEKER nog mooie momenten TOT ZIENS !!

    {} geschreven door ani


    11-10-2012
    ...
    Blij dat je genoten hebt,heb dat ooit ook nog eens afgezien,was met swa en zijn baas ,ook gezellig,hier beneden komt er toch al een beetje licht in de zaak,volgens Magda,mijn bovenbuur,(die had ze gezien) spreken ze van maandag of dinsdag,ze wachten nog op hun koffiemachine,wel een aardige dag voor een opening he?,dikke kus voor Mus!
    21sept.gif
    Herfst..een mooi seizoen..
    en van ons krijg je een warme zoen!

    {} geschreven door lipske





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!