ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    08-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIJN MENING

    Ik zou kunnen vertellen over mijn kat Snoes, hoe blij hij is met elke aandacht die ik hem geef en dat toont door een zacht prrr geluid te geven. Hij spreekt me nooit tegen.
    Of over mijn hondje Fieke, hoe zij, net als ik, een dumpertje is, en hoe gelukkig ze nu is ten huize van ondergetekende. Je kunt over zoveel dieren schrijven, ik heb zelfs ooit een gedichtje gemaakt voor een overleden kikker.
    Maar wanneer je dat doet, dan wordt je in een hokje geplaatst, dan ben je een seut volgens sommigen.
    Dan maar over mezelf schrijven..... Hoe mijn jeugd en leven verlopen is, hoe het me nu vergaat, een "ik blog" dus. Maar dan ben je volgens sommigen algauw een zielig persoontje dat luid schreeuwt om aandacht.
    Je kunt ook nog vertellen over je bloemen in je tuin, je balkon of kamerplanten, maar dan ben je weer één van dertien in een dozijn, want zo zijn er al vele, dus weer niet goed.
    Sex dan maar......Goh, nu dans je echt wel op een slap koord. Ben je te expliciet, dan ben je een gore oude schuur, kleed je het mooi en/of braaf in, dan ben je een tante nonneke.
    Weet je wat? Ik ga op Internet, ik leer HTML en ik ga mooie teksten kopiëren en in mooie kadertjes zetten! Maar o wee, nu pleeg ik weer plagiaat!
    Eens of anders, wat je ook doet, plaatst men je in een hokje, want daar zijn sommigen goed in, zo lijkt, met mensen in hokjes plaatsen.

    Ik ben een blogger met een mening, staat aan de rechterkant van mijn blogje te blinken, en dat mag je letterlijk nemen, ik heb over alles een mening. U toch ook mag ik hopen, of gaat u door het leven als een paard met oogkleppen op! Oeps! Weer een foutje, een verwijzing naar een spreuk of gezegde. Benieuwd wie daar weer gaat over struikelen.

    Er zijn hier bloggers die hun pen meesterlijk kunnen hanteren om een mening te geven op alles en over iedereen. Over wat ze zien en over wat ze horen, wat zij er van denken, en ik smaak die blogs wel. En ik geef hen graag wat communicatie over en weer, ik geef hen mijn mening, maar.....nu zit je wel hélemaal goed fout meisje!
    Want hoog van op hun kansel kijken ze nu op jou neer. Hoe durf je hen tegenspreken! Hoe durf je hun mening in twijfel trekken. Waar haal jij "Klein Pierke" het lef vandaan! Arm dom schaap!
    En op slag zit je weer in een hokje, nu wordt je onderverdeeld in een kudde redeloze dieren
    Wat ze niet schijnen te beseffen is dat ook zij zich daarbij in een hokje zetten, het hokje van "Kruidje roer mij niet"

    Toen ik hier op seniorennet een blogje begon kon ik lezen , en ik citeer: "U heeft de touwtjes in handen, u bent de persoon die er op zet wat u zelf wilt volgens uw eigen smaak en ideeën.
    Het kan een uitlaatklep zijn, een medium waarbij u uzelf kan uiten, uw frustraties kwijt kan raken. Het is een plaats waar u uw eigen mening kan uiten en die anderen kunnen lezen. U kan er uw eigen ervaringen delen met anderen. Het is eindelijk een plaats op het W.W.W. waar je aan heel de wereld kan vertellen wat je altijd al wilde doen, wat dit ook moge zijn!" einde citaat.
    En verdorie, dat was ik van plan, dat was wat ik wilde doen, en dat is de reden dat ik hier een blogje begonnen ben.
    Ik deel mijn ervaringen en ik geef mijn mening. Echter met dit onderscheid, ik ben niet te beroerd om ook de mening van anderen te aanhoren, dit in tegenstelling tot enkele anderen. Ze aan te nemen of te weerleggen, maar steeds op een beleefde wijze.
    Ik ben niet in mijn gat gebeten wanneer u mijn mening niet deelt, integendeel, ik kan van uw mening veel leren.
    Ik zal niet beginnen schelden, of beginnen dreigen. Maar ik zal ook niet wijken en mijn blog hier opdoeken om andere oorden te gaan opzoeken om aldaar opnieuw te beginnen, in de hoop dat men mij daar niet gaat tegenspreken.
    Wanneer u het niet met mij eens bent, just shoot me, maar verwacht niet van mij dat ik uw cowboy en indianen spelletje ga meespelen, en dood ga neervallen.
    Ik laat mij door niemand in een hokje plaatsen.
    Of het moest het hokje "Redelijke mensen" zijn, want daar vertoef ik graag in.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (12)

    11-08-2007
    Mij mag je ...
    altijd van een weerwoord bedienen! Maar denk eraan, ik ben ook niet op mijn toetsenbord gevallen! Maar dat zal je al wel gemerkt hebben. Blijf in alle geval je gepeperde stukjes schrijven, uit je eigen meningen en wie het niet kan hebben, moet maar op een ander blog gaan neuzen!

    {} geschreven door fiep


    09-08-2007
    ...
    Ja Musje inderdaad je hebt gelijk maar als ik de visie van Klaproosje lees is het inderdaad héél spijtig dat er soms zo weinig gelezen wordt en worden er soms domme dingen geschreven omdat ze niet lezen. Ik heb nog niet zolang geleden bij iemand mijn gedacht (héél beleefd) daarover gezegd (was niemand van ons groepje hoor) en ik kreeg een reaktie terug in mijn gastenboek waar ik niet goed van was, daarna nog een mail, die mail vond ik nog niet zo erg maar die reaktie in gastenboek vond ik erover , iedereen las het en ze wisten in feite niet waarover het juist ging. Dan word ik elke week per mail uitgenodigd om te komen kijken naar sommige blogs waar ik ook één keer een reaktie op gaf dat het echt niet hoefde en die dame schreef in het lang en in het breed op haar blog dat ik kinderachtig was enz.Daarom heb ik het opgegeven van nog ergens mijn gedacht te zeggen en ik bezoek nog alleen de blogjes van de mensen die "gewoon" doen. Knuffel, Nicole

    {} geschreven door Nida


    amaai
    Ik krijg het akelige gevoel dat ik weer iets gemist heb... zal vlug eens gaan bijlezen... och muske we gaan er geen maagzweer aan overhouden he... we schrijven wat het hart ons ingeeft en degenen die er iets op aan te merken hebben kunnen de pot op... kunnen ze daar verder zitten keutelen... Kus van Myette

    {} geschreven door Myette


    goed zo mus
    alles recht uit het hart Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

    {} geschreven door agnes


    mus met een mening,so what
    Dag musje,het is nu eenmaal zo dat je men al vlug in een hokje duwt,wat je ook doet nadien,je bent gedwongen daar te blijven,beoordeeld vanaf in het begin en geen ontkomen meer aan.Mensen die blogs beoordelen of personen zouden beter eerst lezen wat je zoal hebt geschreven,in plaats van vooruit te gaan op het laatste artikel,of met een half oog kijken en niet vlug genoeg kunnen zijn om hun reklamenbord te plaatsen.Er zijn personen die persé de top willen bereiken,als ik webmaster moest zijn vloog die populariteitsmeter er zo af,bij mij staat ook een teller op,kijk er nooit naar,omdat iedere keer dat jezelf je blog nakijkt of schrijft hij het ook bijtelt,geef ik de raad aan diegene die het hun ego streelt,hun eigen blog zoveel mogelijk te bezoeken.Nee musje blijf jij maar voortdoen zoals je bezig bent,ik denk dat er veel jaloers zijn op uw schrijfstijl en daarom giftig doen,laat ze links liggen,denk aan anderen die wel van je stukjes houden.Beste groeten en Kus van roby

    {} geschreven door peeters robert


    ..
    Al wie geen liedje zingen kan, die moet er maar eentje fluiten. Is de fluiter minder dan de zanger. Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Wat me verwondert is dat er nog steeds zoveel mensen zijn die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben. De gedachten zijn vrij en zalig zijn de armen van geest, hoe geleerd ze ook mogen uit de hoek komen. Geleerdheid is niet altijd verstandig. Laat het musje lustig verder fluiten, mooier dan kattenmiauw. Amen en uit.

    {} geschreven door Ludovikus


    08-08-2007
    !!!!!!
    Amen!!!

    {} geschreven door Michelly


    Passer domesticus
    Nog even voor het slapen gaan, beste Huismus. Neen, ik schiet niet op mussen, ook niet op andere filantropen. Ondertussen komen enkele namen van 'reactionairen' (cfr euh, boven of onder) mij bekend voor. Verzorg jezelf, want ik hoorde dat het mussenbestand in gevaar komt. En neen, ik heb je levensverhaal nog altijd niet gelezen. En volgende keer misschien. Waar moet ik beginnen? Een al te late jager ...

    {} geschreven door Uvi


    groot gelijk!!
    ikzelf ben de zelfde mening toegedaan je moet op je blogje kunnen zetten wat je zelf belangrijk vind en wat op je hart en tong ligt,en wie dat niet wil begrijpen moet maar op een ander gaan.dikke knff noyo.

    {} geschreven door noyo


    knap
    dit vind ik nu eens knap geschreven ! Iedereen zijn eigen mening ! en toch...je word toch altijd wel ergens in een bepaald hokje ingedeeld, of je nu je mening zegt (schrijft) of niet. Wat mij bijvoorbeeld enorm kan storen is...dat er klakkeloos boodschappen geschreven wordt in de gastenboeken zonder te lezen wat er op je blog staat. Zo krijg je dan dikwijls de vraag...en gaat het al wat beter...dit terwijl het allemaal uitgebreid op je blog te lezen staat hoe je u voelt. Nee niet geschreven enkele weken geleden dan, maar de dag zelf. Zo las ik onlangs op een blogje een commentaar in een gastenboek en ik citeer : Na een weekje afwezigheid wordt het hoog tijd om er terug in te vliegen. Moest de opwelling je overmeesteren (niet verplicht uiteraard) om een kijkje te komen nemen op ons plekje van rust, zoals ik het zelf noem, doe het dan. Maar ook dat nog: Je blog is gewoon prachtig en uitnodigend om zeker nog terug te komen. Nog een bloemenrijke week! Groetjes en tot blog. - Dit lijkt misschien allemaal normaal, ware het niet dat de echtgenoot van de blogster waar dit bericht te lezen was net een hartinfarct gekregen had en dit uitvoerig op het blog stond, dat ze er nu even niet was omdat haar man haar nodig had. Tot wat nut is een blog dan als het toch niet gelezen wordt he! Zo dit wou ik toch ook even kwijt. Doe maar verder musje of troubadoerke met "jouw" eigen mening te schrijven. Je moet immers je eigen "ik" blijven. lieve groet. Klaproosje1

    {} geschreven door klaproosje1


    ..
    miljaarde miljaarde ... een half uur aan een tekst gewerkt hier bij je reakties en explorer valt uit !  Dus here we go again:

    Wat me helemaal zou verrassen is dat jij ooit mainstream zou worden.  Het is net je versatiliteit en je diversiteit dat je blog zo boeiend maakt. ( knappe woorden hé, ik ben aan't bijstuderen).
    Nooit weten wat je bij Mus te lezen gaat krijgen houdt er de spanning helemaal in.

    Zelf vond ik het vandaag bv. heel leuk om mijn mini foto reportage te voorzien van een volkomen overbodige dosis bling bling, gewoon voor de lol.  Moet toch kunnen hé ?

    Still love ya baby !

    {} geschreven door bojako


    Goed zo Mus.
    Gewoon doen zoals jij denkt dat het moet of kan, je eigen vleugels gebruiken en je eigen vrijdheid nemen. Mijn zegen heb je, de-even-weer-thuis-Thea

    {} geschreven door thea





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!