ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    08-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE PLAGEN VAN EGYPTE
    Tjonge, tjonge, tjonge, ze hebben me goe liggen.
    Ik voel me nog altijd ellendig en geradbraakt, de bronchitis speelt me nog altijd behoorlijk parten.
    Als 35º koorts is, zoals mijn dokter beweerd, dan zit ik nog altijd met die koorts, niettegenstaande ik al halverwege mijn antibiotica kuur ben.
    De hoestbuien zijn al wat minder pijnlijk maar nog altijd zeer frequent en ik ben ook nog altijd heel kort van adem.

    Of ik nog rook? Ja! Want wanneer ik weer met smaak en zonder bijna te stikken kan genieten van mijn sigaretje, dan wil dat zeggen dat ik genezen ben. Dus roken is voor mij een testcase.
    ’k Weet het, ik ben koppig, onverbeterlijk, dom en hardleers. Heb dat allemaal met de papfles meegekregen vrees ik, dus daar verander je geen ene moer meer aan, het is niet mijn schuld.

    En voor die van heel hoog hierboven moet ik het ook niet laten want die is toch al very pissed-off op mij.Volgens mij moet ik hem serieus op zijn tenen getrapt hebben en zijn wraak smaakt hem zoet vrees ik. Meer nog, hij krijgt er blijkbaar maar niet genoeg van! Want het lijkt of hij alle plagen van Egypte over mij heen smijt...

    ...Verleden week schraapte plots mijn keukendeur over de vloer. Je denkt dan dat er wat onder zit, maar dit bleek niet zo te zijn.
    Elke dag ging die keukendeur een beetje stroever open en dicht zonder dat iemand er een oorzaak voor kon vinden. Tot ik zaterdagmorgen in de keuken kwam!
    Mijn laminaat stond bol en vol blaren. Bij elke stap die ik deed hoorde ik het soppen onder mijn voeten. Een waterlek! Paniek!!!

    Ik huur mijn flatje van een compagnie en die technische dienst is enkel te bereiken op werkdagen tussen 15h30 en 16h30 en zodoende kon ik pas maandagavond bij iemand terecht. Ondertussen was het behelpen met emmertjes water uit de badkamer en het vuile water weg kieperen door het toilet.

    Vandaag kwamen dan de loodgieters.
    Elk toestel werd van de muur geschoven en mijn vaatwasser werd aan een strenge controle onderworpen. Maar niets te vinden aan de kraan van de gootsteen de siffon, de vaatwasser of de waterleiding in de keuken.

    Enfin, om een lang verhaal wat in te korten, de lek zat onder de vloer in de leiding van de verwarmingsketel. En die lek moet daar al maanden hebben gezeten! Maar omdat ook de buizen van de verwarming onder de vloer liggen droogde die lekkage min of meer steeds weer op.
    Echter in de zomer staat de verwarming natuurlijk niet aan, maar de circulatiepomp moet wel blijven aanstaan om warm water te kunnen hebben. En zodoende kon dat water lekker blijven lopen tot ik bijna verzopen was. (overdreef ze lichtelijk.)

    Feit is wel dat mijn laminaatvloer finaal naar de knoppen is.
    Feit is ook dat het na de herstelling leek alsof in mijn keuken een bom ontploft was.

    Toch kwam met dit alles ook een meevaller want die loodgieters hebben meteen een nieuwe afloop geplaatst aan mijn vaatwasser en mijn wasmachine (badkamer dus ook overhoop gehaald). En ik kreeg meteen ook een spiksplinternieuwe keukenkraan want de oude was helemaal verkalkt.

    Uit dankbaarheid heb ik die mannen 5€ gegeven.
    En nu maar hopen dat ik daar geen spijt van krijg wanneer ik voor dit alles een factuur krijg. Dat is tegenwoordig altijd afwachten met onze compagnie. Onderhoud die vroeger gratis was moet tegenwoordig dik voor betaald worden.

    Enfin, die pijn is weeral geleden. Wat gaat het volgende zijn, vraag ik bang af?



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    12-09-2010
    water enzo...
    amai, muske toch...nog steeds niet van de bronchitis af, tch...ik zal me van wijze raad onthouden . Wat de waterschade betreft : je brandverzekering zal de schade vergoeden, maar ik hoop dat je geen rekening van de watermaatschappij krijgt voor de weggelopen liters water, want dat hebben wij namelijk wel gekregen, na een "verborgen lek". Plots bleek ons verbruikte water veel meer wegens een lek aan de toevoer van ons inbouwtoilet, iets wat wij zelf niet konden zien omdat water in de kruipkelder liep. Wij hebben een boete van 1300 euro aan ons been, en zwaar verhoogde waterrekening voor de toekomst (we hebben die wel een beetje kunnen drukken, door aanpassing te vragen). Hopelijk krijg jij daar niet mee te maken... dikke kus en veel beterschap!

    {} geschreven door paz


    ...
    Hehe..daar heb je me niks over gezegd aan de telefoon,ik ben ook altijd bang als er iets mankeert om naar de IW te bellen,alles is versleten bij mij,maar wil je iets ,gaat je huishuur omhoog hopelijk helpt die verzekering he Mussie!
    10Lfu-109-1-2.gif
    Je kunt geven zonder lief te hebben,
    maar je kunt niet liefhebben zonder te geven.
    Dikke knuffel uit Deurne van Nestje&Lipske!

    {} geschreven door lipske


    11-09-2010
    miserie hé

    af en toe , kan je er om lachen , maar er zijn dagen dat het TE veel is hé petra ! maar kop op , mijn moeder zei altijd : als de nood het hoogst is ....!hopelijk voel je je al wat beter ...

    Image and video hosting by TinyPic

    {} geschreven door ani


    Hoi Petra
    Loodgieters en facturen, ik kan daar over meespreken, oooit eens 3.000 bfr betaald voor het ontstoppen van een wc !!!!! de man had 10 minuten werk. Er kwam bij mij geen loodgieter meer binnen. Ten kwam ik "mijn lief die mijn lief niet meer is" tegn en wat bleek??? Hij was loodgieter! Ik heb hem natuurlijk binnen gehaald!!! Nu ben ik hem weer kwijt en tis weer behelpen! Ik mis hem zo!

    Knuffel van mij

    14t0qah.jpg

    {} geschreven door Loewiesa


    zijn die plagen nog niet over?
    Niet teveel blijven hangen bij wat gebeurd is Mus, we moeten vooruit maar vooral genieten van elke dag die ons gegeven wordt zoals vandaag nu ze zon beloven. Mijn genot vandaag?? Schilderen ( grrrr) was al gans de week gepland maar de regen speelde voor spelbreker. Dikke kus

    {} geschreven door Natoken


    10-09-2010
    ..
    kindje toch, het zit ons beiden niet mee de laatste tijd, maar jij slaat toch alle records.
    Je brandverzekering zal meer dan waarschijnlijk de waterschade dekken, maar dan zit je natuurlijk nog met de last en de zever.
    Ik hoop dat het met je gezondheid al wat beter gaat.
    Heel dikke nachtelijke knuffel van een slapeloze BO.

    {} geschreven door bojako


    09-09-2010

    Maar musje toch jij weer, ik denk ook dat jij de de plagen van Egypte aantrekt

    en je verkoudheid ook nog niet over , en je sigartetje zal er wel geen goed aandoen denk ik,maar ja ze zeggen gerookt vlees blijft langer goed hihihihihi

    ik wens je veel beterschap en een warme knuffel voor jou liefs MARIA

    {} geschreven door Maria


    ..

    Wat Michka schrijft is heel verstandig, even je burgerlijke verzekering van op de hoogte brengen zou geen slecht idee zijn. Natuurlijk aan die verkoudheid kunnen die niet veel doen, tenzij je kan bewijzen dat je het hebt opgedaan door het vocht uit de vloer. Hopelijk kan je weer snel een sigaretje roken zonder in een hoestbui te schieten. Misschien in het vervolg de rook naar beneden blazen, die van hierboven kan er waarschijnlijk niet tegen. lo6bighughl.giffrom Ludovikus

    {} geschreven door ludovikus


    Michka verwoordt mijn gedachten...
    Spijtig dat je geen foto's genomen hebt van de schade en de vaststelling maar de loodgieter kan de schade ook wel bevestigen . Ik zou toch even contact opnemen met de verzekering mocht de factuur tegenvallen Mus.
    Enne ... ik zou je graag eens door elkaar schudden , roken als je zo ziek bent... not done!!! Maar ja  dat zal je zelf ook wel weten maar zo geneest je "bronchite" natuurlijk trager!! Maar kom ik zal het toedekken met de kus van de vriendschap of zoals mijn halfbedde daar juist zegt: " Geef een kusje aan Musje" haha Slaapwel!!

    vis.gif

    {} geschreven door Natoken


    08-09-2010
    toch maar
    de verzekering raadplegen want daar zit sinds enkele jaren ook waterschade in, hetzij de uwe of die van de maatschapij!

    groetjes michka en co

    {} geschreven door michka





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!