Marleen
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
19-10-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.marleen

ik wens 

ik wens jullie een goede avond





Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (3)

20-10-2020
Een dinsdag herfst bezoekje
Goedemiddag lieve medebloggers. We leven nu in de maand herfst. Er is nu veel gaande in verband met de besmettingen van de COVID 19 en de vele zieken in de ziekenhuizen in België en Nederland.De kerken blijven bidden voor dit covid-19 probleem. Ondanks vele mensen hierin niet geloven. Waarom doet God er niks aan als er een God bestaat. God wilt dat alle mensen terugkeren naar hun Schepper. De wereld is niet onze eeuwige huis en we leven in vervallen wereld. Lees wat u kunt doen op bij uw Schepper terug te keren. Dit is de boodschap voor iedereen. De veiligheid, bescherming en troost toegewenst. step0005 Het weer in Noord-Holland een stadje net buiten Amsterdam de randstad is het 12 graden. Mogelijk hinder door wind. Bent u opzoek naar nieuwe blog contacten? Kom gezellig erbij. Wees jezelf.. U bent van harte welkom. Leuk om uw blogje te mogen bezoeken. Bedankt voor uw tegenbezoekje. De zegen op u mag rusten voor elke dag. Lieve groet Patricia herfst-en-najaar-smiley-bewegende-animatie-0020 Blog adres bezoeken:<a href="http://www.bloggen.be/bemoedigendewoorden" en <a href="http://www.bloggen.be/weetjeselkedag" Hier staan andere onderwerpen om te lezen.â»â»â»â»â»HALLOWEENâ»â»â»Maar pas op: wie met Halloween snoepjes uitdeelt, brengt in feite een offer aan de afgoden en komt in contact met boze geesten! (zie ook 1 Cor 10:20)

20-10-2020, 15:36 geschreven door Patricia
DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
mpugz5.gif
Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag ben ik triestig en angstig.Covid-19 is een feit bij onze " Pagadderkes ".Een van onze knapste en talentrijkste topperkes heeft positief getest.Voor alle duidelijkheid is dit niet op de club gebeurd waar alles streng volgens de regels gebeurd.Het moet op school gebeurd zijn want zijn juf voelde zich ook niet goed of was ziek.Onze 11 jarige lieveling zit nu met gans het gezin in quarantaine en gisteren had hij voor het eerst geen koorts.Hopelijk gaat het de goede weg op en mogen we volgende week ons topperke terug op onze velden verwelkomen.Het virus zit overal,dus wees nu nog meer waakzamer en blijf gezond.Vandaag zou het in de loop van de namiddag gaan regenen en de temperatuur klimt wel naar een mooie 16 graden en voor donderdag zelfs 21 graden en dan wordt het met het weekend inbegrepen droog met zon en aangename temperaturen van 14 tot 15 graden wat terug hoog is voor de tijd van het jaar,doch de wind zal tussendoor wel voor parten spelen,doch uit de wind zal het zalig worden.Ik wens Jullie een mooie en hopelijk geen veregende dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.

20-10-2020, 09:58 geschreven door JVG
Goede morgen Marleen ,,fijn dat U er weer bent die voorzichtig hoor
Hier zijn we weer om U te begroeten zoals elke dag ,, maar nu een fijne dinsdag gewenst , lieve groetjes en een wensje blijf gezond en wel liefs Ingrid .
wez8jhd76.png


20-10-2020, 06:48 geschreven door Ingrid
Foto

op de blog

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Gastenboek
  • Goedenavond Marleen,
  • Goedenavond Marleen,
  • groetjes
  • Dag Marleen, nog 'n fijn weekend.
  • Goedemiddag Marleen,

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!