NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 2 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepé & Memé

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto

Zoon Jo &

 schoondochter Freya

Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

 Onze 2 kleinkinderen

 Mauro & Brent

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Tuinfeest...
 • Peetvader van laptop overleden
 • Wokken met gemarineerde kip, groenten & noedels...Dag 2
 • Recupel is een Belgische vzw die het inzamelen en verwerken van afgedankte elektro-toestellen en lampen organiseert.
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  BesteBloggers
  BlogSociety

  Categorieën
 • Crea's Rudietje (129)
 • Dieren (356)
 • Dranken (122)
 • Film (541)
 • Fotografie (617)
 • G+ (0)
 • Gezondheid (415)
 • Koken (1193)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (109)
 • Mode (273)
 • Moppen (105)
 • Muziek (695)
 • Nieuws (1500)
 • Ons tuintje (622)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (675)
 • Wetenschap (327)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  alfredlagarde
  blog.seniorennet.be/alfredl

  SEO-PING

  Sluffertjes_creations

   photo Koppel zit uit venster_zpsvcewamwl.jpg
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Brugge - Standard Luik 2 - 2

  .

  ...

  .

  Olivier Minnebo...© photo news.

  Het venijn zat in de staart in de topper op Jan Breydel. Edmilson leek Standard een onverhoopte zege te schenken, maar dat was buiten Engels gerekend. De verdediger maakte zijn mindere match diep in de extra tijd goed en gaf Club zo alsnog een verdiend punt (2-2).

  Bij Club rolden er koppen na de smadelijke nederlaag in Kortrijk. Michel Preud'homme had genoeg van de "klotementaliteit" en schudde zijn elftal grondig door elkaar. Ricardo van Rhijn debuteerde achterin, terwijl Hans Vanaken en Abdoulay Diaby het gelag betaalden voor de zwakke prestatie van vorig weekend. Wesley, Jelle Vossen en Felipe Gedoz bevolkten de onuitgegeven aanval. Guillaume Hubert verving de geblesseerde Jean-François Gillet tussen de palen bij Standard, waar Yannick Ferrera al weken naar de uitgang wordt geduwd. Een nederlaag op Jan Breydel - vorig seizoen werd het maar liefst 7-1 - was het gedroomde excuus om de coach te ontslaan.

  Club nam van bij de start de match in handen. Van Rhijn kreeg een boulevard op rechts, Vossen en Wesley wisselden goed van positie en het middenveld domineerde. Geen vuiltje aan de lucht, zou je denken. Tot Engels zich kinderlijk in de wind liet zetten door Mmaee, Touré werkte genadeloos af. Donderslag bij heldere hemel. Blauw-zwart was van slag, al bleef het wel drukken. Vossen liet de netten trillen, maar werd terecht afgevlagd voor buitenspel. Millimeterwerk. De 0-1 bij de rust was een half mirakel. En eentje waar ze niet op hadden gerekend bij de directie van Standard.

  Wat dan gezegd over Gedoz? De Braziliaan presteerde zoals vanouds weer wisselvallig, maar met dat vleugje genialiteit. De 1-1 was daar een goed voorbeeld van. Eerst verkwanselde Gedoz domweg een vrije trap, om luttele seconden later de gelijkmaker in doel te glijden. Standard schrok wakker en sloeg plots aan het voetballen. Dompé knalde op de dwarsligger en niet veel later ging het licht uit bij Butelle. De Fransman liep ver zijn doel uit en mocht blij zijn dat zijn flater niet werd afgestraft.

                                                                             @Belga

  Club ging op zoek naar de zege, maar was ongelukkig in de afwerking. Getuige de bal op de staak van Vossen. Standard was al blij met één punt en ging bijna onverhoopt met drie lopen. Butelle, Denswil en De Bock hadden alle drie boter op hun hoofd bij de 1-2 van Edmilson. Ferrera trok er zich weinig van aan en glimlachte eens naar zijn bazen in de tribune. Diep in de extra tijd schonk Engels blauw-zwart alsnog een verdiend punt. Standard trekt met 2-2 terug naar Luik. Genoeg om Ferrera nog een week langer in het zadel te houden?


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Club loot groep met Leicester City, Porto en FCKopenhagen...

  .

  ...

  .

  @Belga...Oliver Minnebo...

  In Monaco werd geloot voor de groepsfase van de Champions League

  ...

  Landskampioen Club Brugge gaat als enig Belgisch team in de trommel.

  Blauw-zwart zat in pot 3 en ontloopt daardoor al zeker ploegen als Tottenham, PSV en Sporting Lissabon

  ... 

  Michel Preud'homme en co  ontvangen

  Leicester City,

  FC Porto

  &

  FC Kopenhagen

  in Jan Breydel

  ...

  Groep A
  Paris Saint-Germain
  Arsenal
  FC Basel
  Ludogorets

  Groep B
  Benfica
  Napoli
  Dinamo Kiev
  Besiktas

  Groep C
  FC Barcelona
  Manchester City
  Borussia Mönchengladbach
  Celtic

  Groep D
  Bayern München
  Atlético Madrid
  PSV
  Rostov

  Groep E
  CSKA Moskou
  Bayer Leverkusen
  Tottenham Hotspur
  AS Monaco

  Groep F
  Real Madrid
  Borussia Dortmund
  Sporting Lissabon
  Legia Warschau

  Groep G
  Leicester City
  FC Porto
  CLUB BRUGGE
  FC Kopenhagen

  Groep H
  Juventus
  Sevilla
  Olympique Lyon
  Dinamo Zagreb            


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kortrijk - Club Brugge 2 - 1

  .

  ...

  .

  Kortrijk - Club Brugge 2 - 1

  2 vroege doelpunten van Saadii

  voor Kortrijk kreeg Club rond de oren

  ...

  Vanaken maakte gelukkig  nog voor de rust

  een doelpunt voor Club Brugge

  ...

  Toen ging de voordeurbel,

  bezoek

  ...

  De tweede helft bracht geen

  beterschap voor Club Brugge

  dat zo zijn 2de

  compitiematch verliest van

  het zwarte beest

  ...

  Tijd om de "Goedendag" met sporen

  boven te halen bij Blauw-Zwart

  mijn gedacht

  ...

   LIVE: Preud'homme heeft wat werk aan de rust al is Club wel op komst (2-1)@Belga


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Argentijnse furie temt verlamde Red Lions, maar is ZILVER ook niet mooi?

  .

  ...

  .

  Red Lions - Argentinië 2 - 4

  @Belga

  2-4, de match te veel.

  Er stond al een mooie titel klaar voor het geval onze sensationele hockeymannen het goud zouden veroverd hebben, maar tot onze grote ontgoocheling werd ons geniaal plannetje gedwarsboomd. Door een uitgekookt, maar vooral ook dodelijk efficiënt Argentijns blok. Inclusief Luca Masso, de kleinzoon van Eddy Merckx in Zuid-Amerikaanse loondienst. Enfin, laten we nu vooral niet vervallen in negativisme: we hebben een geweldig knappe zilveren medaille, onze zesde prijs in Rio de Janeiro. Nu al een historische prestatie!

  @Belga


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Waaauw Jolien D'hoore! Je bent een beest!" Niks dan lof voor bronzen baanheldin

  .

  ...

  .

  Glenn Bogaert...© belga.

  De Belgische sportwereld heeft ook op Twitter bijzonder uitgelaten gereageerd op de bronzen medaille van Jolien D'hoore in het omnium voor vrouwen. De Oost-Vlaamse van 26 eindigde stelde in de afsluitende puntenkoers haar derde plaats veilig en bezorgde ons land zo al de vijfde medaille op deze Olympische Spelen.

                                       © belga.

  "Waaauw Jolien D'hoore!!! Je bent een beest! Proficiat met die bronzen plak", klonk het bij Hans van Alphen. "Geweldige prestatie van Jolien D'hoore, olympisch brons, kiekenvel", reageerde Iljo Keisse, zelf ook een kei op de piste.

  Ook Olympisch kampioene van 2008 Tia Hellebaut reageerde trots. "Natuurlijk weer een medaille voor België, om de dag nemen we er gewoon eentje mee naar huis. Topprestatie van Jolien".

  "Weer een schitterende sport erbij: omnium vrouwen, dankzij schitterend bronzen Jolien D'hoore. Top!", meldde coach Paul Van den Bosch. Die kent u beter als de mentor van Sven Nys.

  De vijfde Belgische plak in Rio zorgde ook bij judoka Charline Van Snick voor de nodige blijdschap. "Nog een medaille. Wat een jaar voor België, trots om Belg te zijn", meldde ze. Bij baanwielrenner Kenny De Ketele, die D'hoore goed kent, klonk het als volgt."'t Is binnen... Brons voor Jolien D'hoore! Schitterende bekroning voor een mooie pistecarrière! Dik verdiend!"


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straffen op medaille beluste Red Lions Hollandse arrogantie af? "We winnen gewoon van die Belgen"

  .

  ...

  .

  Glenn Bogaert...© belga.

  De spanning stijgt ten top, morgen weten we of onze Red Lions in het olympisch hockeytoernooi voor een vijfde Belgische medaille kunnen zorgen. Tegenstander is niemand minder dan Nederland, dat belooft dus een hete en bloedstollende derby van de 'Lage Landen' te worden. Bij onze noorderburen zijn ze alvast blij met de loting, dat geldt althans toch voor Jacques Brinkman, analist bij de Nederlandse omroep NOS. "Ach, we winnen toch gewoon van die Belgen." Ah ja? Red Lions, ga ervoor en geef Oranje een pak voor de broek.

  Het is simpel: Nederland haalt dus met de vingers in de neus de finale. Dat is de mening van de 49-jarige voormalige Nederlandse topper Brinkman. Die verwacht duidelijk een eitje: "De weg naar de finale ligt wijd open. Het mag dan wel een kraker zijn tegen de Belgen, als we met deze ingesteldheid blijven spelen dan winnen we gewoon van hen." Dat het voor onze Red Lions een lastige klus wordt, mag duidelijk wezen, maar de Nederlandse arrogantie is toch wel behoorlijk groot.

  @Belga

  Zelfvertrouwen duidelijk in het zenit na de klinkende 4-0 overwinning in de kwartfinale tegen Australië, in de groepsfase ook tegenstander van onze Belgische mannen. Het werd toen 1-0 voor onze jongens.

  Spelers en coach op hun hoede
  Eerlijk is eerlijk, het moet gezegd dat bij de spelers van Oranje de hooghartigheid een stuk lager ligt, ze zijn wel degelijk op hun hoede voor de opponent die hen te wachten staat in de halve eindstrijd. Doeman Jaap Stockmann verwoordt het zo: "We hebben al wel een paar ontgoochelingen opgelopen. Denk maar aan het verlies tegen Duitsland en de draw tegen de Argentijnen. Onze volgende tegenstander België wordt een zware klus." Ook bondscoach Max Caldas blijft voorzichtig en vergelijkt de Olympische Spelen met een marathon. "Het is hier in Rio geen sprint. Details maken in elke wedstrijd het verschil. Ik herhaal mijzelf: een stuk of zes landen maakte op voorhand kans op goud, de vier halvefinalisten komen dus allen in aanmerking. Het hoofdstuk Australië is afgesloten, nu gaat het boek België open." Laat ons hopen dat onze Red Lions zich morgen om 17 uur niet makkelijk laten lezen. 

  @Belga

  @anp


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goud voor Belgische Nifa Thiam in de zevenkamp...

  .

  ...

  .

  TOPPRESTATIE MIJN GEDACHT

  @Belga...© afp.

  Roger Lespagnard was een gelukkige coach, nadat zijn pupil Nafi Thiam zaterdag met winst in de zevenkamp België een vierde medaille op de Spelen in Rio de Janeiro had bezorgd. "Ik wist dat een goede prestatie mogelijk was, waar we hebben nooit over een medaille gesproken."

                                   © photo news.

  "Ze is erin geslaagd het hoofd te bieden aan alle onzekerheden van de olympische beproeving, wat niet makkelijk is. Nafi, nog geen 22 jaar oud, heeft nog een enorm potentieel. Ze luistert goed en volgt de instructies meteen op.

  Ik ben ervan overtuigd dat ze het nog beter had gedaan zonder die blessure aan de elleboog."

  "Het is belangrijk voor de Belgische atletiek dat een meisje in de meerkamp olympisch kampioene is, dat gebeurt voor de eerste keer", aldus Lespagnard. "Ik wist dat een goede prestatie mogelijk was, waar we hebben nooit over een medaille gesproken. De voorbije twee maanden heeft ze niets meer kunnen doen in het kogelstoten en het speerwerpen (wegens haar elleboogblessure, nvdr.). Aangezien we in de winter goed gewerkt hebben, kon ze haar goede conditie behouden."

  "Het was niet makkelijk", vervolgde de Luikenaar. "Het verspringen was niet eenvoudig (ongeldige eerste poging). Daarna volgde het speerwerpen met een persoonlijk record van 53m13. Op de 800m verbeterde ze eveneens haar persoonlijk record met 2:16.54. Ze heeft haar race heel goed ingedeeld. Dit is een perfect jaar, ze heeft goed gewerkt."

  "Ik hoop dat Nafi nog zal deelnemen aan het hoogspringen (kwalificaties donderdag, finale zaterdag, nvdr.). Ze kan nog een mooie prestatie neerzetten. Het zou niet slecht zijn mocht ze voor een tweede keer olympisch kampioene worden", besloot Lespagnard lachend.

                                                                 @Photo News

                                                                       @afp


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Brugge - Lokeren 1 - 0

  .

  ...

  .

  Club Brugge - Lokeren 1 - 0

  Club Brugge kon niet overtuigen

  met zelfs op sommige momenten

  slordig voetbal in de eerste helft

  ...

  Izquierdo werd met een mooie

  individuele fase

  neergetrokken in het 16meter gebied

  waarop dienstdoende kapitein Rafaelov

  de strafschop feilloos omzette

  in een 1 - 0 voorsprong voor Club

  ...

  Hopelijk is de 2de helft beter

  ...

  Club neemt de draad weer op met veel beter voetbal wat resulteerde in bijna doelpunt van

  De Bock, Refaelov en Diaby

  ...

  Hopelijk valt blessure van Izquierdo

  (lies?)

  mee voor Club,

  want ons Columbiaantje is

  met momenten een goudhaantje

  ...

  Jelle Vossen kreeg 20minuten de tijd

  (vervanging Rafaelov)

  om zijn goal mee te pikken

  &

  kopte de bal tegen de lat,

  Diabytje schoot tegen de paal

  & het bleef bij een krappe 1 - 0 winst

  voor Club Brugge met een gele kaart

  voor Jelle Vossen

  &

  in de laatste minuut nog

  een knappe redding van

  doelman Butelle(merci)

  ...

  @PHOTO_NEWS


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische zwemmer Pieter Timmers wint derde medaille voor de Belgen

  .

  ...

  .

   

  Bart Fieremans in Rio ...© photo news.

  UPDATE Twintig jaar na Fred Deburghgraeve in Atlanta 1996 mag België weer een olympisch medaillewinnaar vieren. En wat voor één: Pieter Timmers pakte het zilver na een bloedstollende race in het koningsnummer. Hij knalde de 100m vrij in 47.80 - voor het eerst dus onder de 48 seconden: "Hier heb ik altijd in geloofd."

  Timmers kon zijn ogen niet geloven toen hij na het aantikken naar het scorebord in het olympische Aquatics Centre tuurde. Jawel, er stond wel degelijk een '2' achter zijn naam. Wat aarzelend stak hij zijn arm in de lucht, het besef moest nog doordringen. Van puur geluk liet hij zich nog even in het water drijven. Nadien zouden een massa felicitaties en knuffels volgen. Van andere topzwemmers, van zijn coach Ronald Gaastra, van delegatieleider Eddy De Smedt en andere BOIC-ledenn en niet in het minst van zijn vriendin Elle. Met enkele passionele kussen bezegelden ze hun geluk samen - in september staat een trouw gepland. Zo trots als een pauw verscheen Timmers ook voor de media.

                                      @epa


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bronzen medaille voor Belg Dirk Van Tichelt

  .

  ...

  .

  Belga... Bart Fieremans 

  Bijna even hard als Dirk Van Tichelt genoot Danny Belmans mee van de bronzen medaille. Ze pakten elkaar eens stevig vast. Tussen 2005 en 2013 coachte Belmans zijn pupil in het circuit, nu zorgt hij er als topsportcoördinator van de Vlaamse judofederatie mee voor dat Van Tichelt een goede omkadering geniet. Onze man in Rio Bart Fieremans bij een van dé mannen uit de entourage van onze bronzen Dirk.

                                        © afp.

  "Dit olympisch brons is de afwerking van iets waar hij zijn hele leven aan gewijd heeft", zegt Belmans. "Het is de kers op de taart van een carrière, want die medaille ontbrak nog op zijn rijkgevuld palmares. Naar uitstraling is dit toch het allerhoogste in judo. Alleen op de Spelen is de aandacht zo groot."

  Dak te klein"
  Het minste dat te zeggen valt is dat Van Tichelt de medaille niet gestolen heeft. Belmans: "Alleen de eerste ronde was relatief makkelijk op papier. En zelfs dan is het opletten. Ik zag een topfavoriet van Israël verliezen van een Zambiaan. Als je daarna zoals Dirk het nummer één kan uitschakelen om bij de laatste acht te raken, dan is het dak te klein. Tegen Ono in de halve finale vocht Dirk verdienstelijk, maar kon hij de match niet doen kantelen. Het leek op voorhand al duidelijk: wie Ono klopt, wordt olympisch kampioen."

  @Photo_news


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOUDEN GREG brengt wielergek België al op dag één in opperste extase

  .

  ...

  .

  Glenn Bogaert...© rv.

  Olympische Spelen We hadden het niet durven dromen, maar Greg Van Avermaet heeft ons wielergek België naar de zevende hemel gekatapulteerd met een gouden medaille. In een fantatische koers met voortdurend wisselende scenario's en een dramatische wending voor koplopers Vincenzo Nibali en Sergio Henao in een haarscherpe afdaling. De Pool Majka leek de lachende derde, maar werd in de slotkilometers opgerold door een een beresterke Van Avermaet en de Deen Fuglsang. In de sprint had onze topper uit het Waasland aan één cartouche genoeg om de klus te klaren. GOUD! En dat al meteen op dag één, het kon werkelijk niet mooier beginnen daar in Rio de Janeiro.

  Greg Van Avermaet met een oerschreeuw van pure ontlading en vreugde, na een fantastiche wegrit in Rio pakte onze landgenoot verrassend het goud.  © getty.

                                        © getty.

  De eerste mannelijke gouden medaille voor ons land sinds zwemtopper 'Fredje' Deburghgraeve in 1996 in het Amerikaanse Atlanta uitpakte op de 100 meter schoolslag. Het zegt alles over de waarde die we moeten hechten aan deze knalprestatie van Greg Van Avermaet. Het gebeurt immers niet elke dag dat een Belg op de Olympische Spelen op het hoogste schavotje blinkt. En al zeker niet in het wielrennen, van 1952 was het geleden dat een landgenoot goud veroverde in de wegrit, de genaamde André Denoyelle in het Finse Helsinki. Om maar te zeggen: straffe kost hoor.

  Kroon op supercarrière
  Uiteraard was er ook nog de bronzen plak van Axel Merckx in het Griekse Athene in 2004, dat een gouden randje kreeg omdat het gebeurde onder het toeziend oog van een fel geëmotioneerde papa Eddy. Maar dit? Dit overstijgt werkelijk alles, een brok wielergeschiedenis. Voor de 31-jarige Van Avermaet zelf de kroon op een supercarrière. En die is natuurlijk nog lang niet voorbij. Alleen lijkt niks te kunnen tippen aan olympisch goud, tenzij Greg volgend jaar natuurlijk de Ronde van Vlaanderen of Parijs-Roubaix wint. Wat een geweldig jaar ook, de prijzen zullen hem straks op het hoofd vallen. Kristallen Fiets, nummertje drie komt er nu al aan Greg! Sportman van het jaar, dat kan toch niet anders?


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostende - Club Brugge 1 - 0

  .

  ...

  .

  Oostende - Club Brugge 1 - 0

  De lat hield Oostende van een doelpunt

  terwijl een kopbal van Denswil

  van de lijn werd gehaald

  in de eerste helft

  ...

  Oostende zette zelfs Club onder druk

  in de tweede helft

  ...

  Het had er alle schijn naar dat de

  match op een brilscore zou eindigen,

  in de 90ste minuut besliste

   Yassine El Ghanassy er anders over

  1 - 0 voor Oostende

  Brugge keert met 0 punten en een verre

  terugreis(hmm)voor de boeg

   met lege handen terug

  ...

  @Belga

  @PHOTO_NEWS


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit gaat de nieuwe coach van Belgiê Martínez verdienen...

  .

  ...

  .

  Jeroen Bossaert...© photo news.

  Roberto Martinez is vanmiddag officieel voorgesteld als bondscoach van de Rode Duivels. "Dit is een ongelooflijke uitdaging", zo zei de 43-jarige Spanjaard, die bij de KBVB een jaarloon van 1 miljoen euro zal opstrijken, zo vernam onze redactie. Dat bedrag kan echter nog stevig oplopen als Martínez België naar de halve finale loodst op het WK van 2018 in Rusland.

  In alle discretie heeft de voetbalbond de voorbije dagen zijn zoektocht naar een opvolger van Marc Wilmots afgerond. Gisterenmiddag presenteerde ondervoorzitter Bart Verhaeghe drie kandidaten aan de sportieve commissie waaronder de Fransman Rudi Garcia en de Spanjaard Roberto Martínez. De oorspronkelijke lijst telde meer dan veertig namen, maar daarin maakte technisch directeur Chris Van Puyvelde al snel een eerste schifting waardoor de uiteindelijke shortlist uit zo'n zeven kandidaten bestond. Op basis van eerste contacten werd nadien verder afgeslankt tot zes en uiteindelijk tot drie. Voor hen bereidde de bond een 'examen' voor. Alle kandidaat-bondscoaches kregen de tijd om een plan uit te werken waarin ze aangaven hoe zij de Rode Duivels naar succes zouden leiden.

  Vervolgens werd ook met alle kandidaten gesproken en werden de financiële limieten bepaald. Uit die gesprekken bleek Martínez zowel tactisch als communicatief de sterkste kandidaat. Bovendien bleek hij zich te willen schikken naar de financiële normen van de KBVB. Volgens onze informatie ging Martínez akkoord met een salaris van één miljoen euro. Dat kan echter nog oplopen via bonussen. Zo zou afgesproken zijn dat als Martínez met de Rode Duivels de halve finales van het WK haalt, hij een dubbel jaarloon als premie krijgt. Ofwel: 2 miljoen euro. Als hij de halve finale haalt, heeft hij dus vier miljoen verdiend. Gisteravond werd binnen de sportieve commissie unaniem voor de Spanjaard gekozen en vervolgens kon het contract tot 2018 ondertekend worden.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olympische rugbyspeelsters uit de kleren

  .

  ...

  .

  Marie Rutsaert...© Women's Health.

  Dit jaar is Rugby Sevens één van de twee nieuwe olympische sporten. Groot-Brittannië hoopt daar zowel bij de heren als bij de dames op eremetaal. De damesploeg gooit nu al hoge ogen. Zij gingen uit de kleren voor de naakteditie van het magazine Women's Health.

  Rugby is niet de meest typische sport voor meisjes om te spelen, maar deze vijf speelsters horen bij de absolute wereldtop en zijn trots op het lichaam dat hen toelaat dat te doen. Heather Fisher, Amy Wilson-Hardy, Michaela Staniford, Danielle Waterman en Claire Allan zullen in Rio de kleuren van hun land dragen, maar voor de Spelen droegen ze even niets en het resultaat mag er wezen.

  Women's Health vroeg hen ook hoe ze omgaan met hun atypische gespierde lijf. Danielle Waterman werd al wereldkampioene met de Engelse rugby union ploeg en wilt nu goud veroveren met de rugby sevens ploeg. Zij onthulde dat ze vroeger niet even comfortabel was met haar gespierde schouders, maar dat die spieren haar hebben geholpen om professioneel rugby te kunnen spelen.

  Amy Wilson-Hardy vertelt dat ze elke match met make-up speelt omdat ze zich dan zelfzeker en sterk voelt. Vooral het verhaal van Heather Fisher is indrukwekkend. Zij had anorexia toen ze jonger was, overwon het dankzij haar sportieve carrière, maar in 2010 kreeg ze opnieuw een tegenslag te verwerken. Ze werd plots kaal door de huidaandoening alopecia areata. Zij onthulde dat het een serieuze knauw in haar zelfvertrouwen was, maar dat ze er mee heeft leren omgaan.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KV Mechelen-Club Brugge (20u30) opende nieuwe seizoen met 0 - 2 winst...

  .

  ...

  .

  KV Mechelen - Club Brugge 0 - 2

  ...

  Morsen met de kansen

  was het spelbeeld van de eerste 20 minuten

  ...

  Ook al speelde club zeker niet slecht,

   de 1 - 0 voor KV Mechelen kwam gevaarlijk dichtbij

  ...

  Tot Izquierdo

  &

  Dion Cools voor Club Brugge er verdiend

  anders over beslisten met

  elk een RAKET

   0 - 2

  voor Club Brugge

  ...

  Club speelde als een waardig kampioen 

   de eerste helft vol

  met wervelend voetbal

  ...

  De match leek gespeeld met een

  zwak KV Mechelen in de 2de helft,

  Club Brugge sloot de match met

  opgeheven hoofd af,

   Nikola Storm kwam Diabytje in

  de 89ste minuut

   nog vervangen met een

   applausvervanging

  ...

  Brugge

  sleept zo de buit

   huiswaarts

  Yeh Yeh

  ...

  @Belga

  @Belga

                                              


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supercup... Club Brugge - Standard 2 - 1

  .

  ...

  .

  Landskampioen Club Brugge tegen Bekerwinnaar Standard

  eindigde op 2 - 1

  met tegen het spel in een doelpunt in de eerste helft van Santini voor Standard

  ...

  Rafaelov miste een reuzenkans met het hoofd,

  Izquierdo schoot tegen de paal,

  Vanaken van Club werd met rood

  van het veld gestuurd

  ...

  De rust kwam net op tijd na een

  woelige eerste helft

  ...

  Tweede helft:

  Jadadde, een wereldgoal van Izquerdo

  &

  Vormer met een beauty

  zorgden voor de 2 - 1

  eindstand

   met 10 Bruggelingen notabene

  ...

  De welverdiende supercup is binnen

  Yeh yeh

  ...

   

  @Photo_news

  Belga

  Photo_News


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limbombe verruilt NEC voor Club Brugge

  .

  ...

  .

  @ProShots..;Thomas Taecke

  Anthony Limbombe heeft zijn gewenste transfer te pakken. De 22-jarige aanvaller verhuist per direct van NEC naar Club Brugge

  ...

  Beide clubs hebben overeenstemming bereikt over de hoogte van de afkoopsom en Limbombe is zelf ook akkoord met de Belgische landskampioen

  ...

  Limbombe stond nog een seizoen onder contract bij de Nederlandse club, maar stuurde al enige tijd aan op een vertrek. De aanvaller verliet tijdens de voorbereiding het trainingskamp en kwam niet opdagen bij een training.

  De ex-speler van Racing Genk en Lierse stond in totaal twee seizoenen onder contract in Nijmegen. Met veertien doelpunten in 33 matchen had Limbombe in zijn eerste jaar een belangrijk aandeel in de promotie van NEC naar de Eredivisie. Afgelopen jaargang kwam de hij de tot zeven doelpunten in 32 duels.

  NEC weigerde vorige week een eerste bod van 1,7 miljoen euro, maar heeft een verbeterd bod nu wel aanvaard. De speler is nagenoeg helemaal als rond met Club, dat wel de resultaten van zijn medische test, die Limbombe vandaag aflegt, wil afwachten. Limbombe kon naar Spanje of Engeland, maar koos de jongste weken resoluut voor een avontuur in het Jan Breydelstadion.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervanger Meunier levert fors in bij overstap van Ajax naar Brugge

  .

  ...

  .

  Van Rhijn (links) hier in actie met Edinson Cavani in de Champions League-confrontatie met PSG © photo news...Tomas Taecke

  Na bijna twee weken onderhandelen heeft Ricardo van Rhijn (25) zijn handtekening geplaatst bij Club Brugge. De rechtsachter van Ajax levert fors in met de bedoeling zijn carrière bij blauw-zwart te herlanceren. Club maakt 1,8 miljoen euro over aan Ajax, maar zal wel een fors percentage moeten afstaan bij een eventuele doorverkoop.

  Ruim twee weken na het vertrek van sterkhouder Thomas Meunier heeft Club Brugge een vervanger beet. Ricardo van Rhijn zette gisteren zijn handtekening onder een verbintenis van drie jaar bij de Bruggelingen, die precies 1,8 miljoen euro overmaken aan Ajax Amsterdam. Een koopje, zo lijkt het op het eerste gezicht, maar bij een eventuele doorverkoop moet Club wel een aanzienlijk percentage van de verkregen transfersom afstaan aan de Amsterdammers. Dat de onderhandelingen enige tijd in beslag namen, had vooral met de looneisen van Van Rhijn te maken. De rechtsachter verdiende bij de Nederlandse recordkampioen bijna 1 miljoen euro en bleek uiteindelijk bereid om flink in te leveren. Alvast een goed signaal voor de landskampioen.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Gendt plant vlag op Mont Ventoux na een-tweetje met Pauwels, Froome toch nog leider na ongeziene chaos

  .

  ...

  .

  De Gendt slaat dubbelslag
  André Greipel was nota bene de eerste die zijn kans waagde, de Duitse sprintbom die het als aanvaller over een ander boeg gooide en voor een totaal onverwacht scenario zorgde. 3 kilometer duurde zijn solo en daarna brak de hel los. De stukken en brokken vlogen in het rond en uiteindelijk zouden enkel Daniel Navarro, Thomas De Gendt en Serge Pauwels overblijven. Drie honden vechtend om een been, twee landgenoten tegen een ervaren Spanjaard met stevige klimmersbenen. Op iets meer dan 3 kilometer van de aankomst, moest de 32-jarige Navarro echter verrassend afhaken. We mochten ons opmaken voor een Belgisch duel om de bloemen. Wie had dat verwacht? Héél eventjes kwam een taaie Navarro nog piepen, maar in de slotkilometer ging hij volledig kopje onder. Een ontketende De Gendt maakte met zijn bolletjestrui in het achterhoofd makkelijk komaf met Tourrevelatie van vorig jaar Pauwels. Wat een dubbelslag voor de Oost-Vlaming. Hij gaat regelrecht de geschiedenisboeken in. 1 en 2 voor ons land en een nieuwe Belgische wielerhoogdag. En wij maar denken dat het de Franse feestdag was vandaag...


  @ap

   Glenn Bogaert,  Mike De Beck

  Een Belgisch een-tweetje op de Mont Ventoux en dat al voor de tweede keer (na Van Avermaet - De Gendt in Le Lioran) in deze Tour de France. 'Quatorze juillet' kleurt zo zwart, geel en rood. Het waren Serge Pauwels en Thomas De Gendt die op de flanken van de mythische col de buit zouden verdelen en in een spurt met twee was het de 'Schorpioen van Semmerzake' die na de straffe ritzege op de Stelvio nu ook zijn vlag plant op de Mont Ventoux. Meteen ook de bolletjestrui voor Thomas De Gendt die Serge Pauwels net kon voorblijven. Maar dan moest hét nog gebeuren. Chris Froome, Bauke Mollema en Richie Porte die in volle strijd door een struikelende toeschouwer op een motor knalden waarna de gele trui nota bene te voet (!) naar de top moest spurten. Weg gele trui, tot de wedstrijdjury ingreep en besliste om de leiderstrui van de Brit te handhaven.

  © photo news.

  Eerlijk? Dit hebben we in 20 jaar de koers volgen nog nooit gezien. En wij durven zelfs wedden voor een paar goeie flessen uit de wijnkelder van Johan Museeuw en Roger De Vlaeminck dat ook de oudere wielerfans deze verbijsterende ontknoping van de twaalfde etappe nog nooit hebben meegemaakt. De dolle mensenmassa die op de flanken van de Mont Ventoux voor een dermate chaos zorgt dat de koers op onnavolgbare wijze op zijn kop wordt gezet. De gevolgen van een gebrek aan dranghekken en afsluiting in de prangende slotkilometers, zijn niet te overzien. Een majestueuze Chris Froome leek vlot op weg om Nairo Quintana definitief in de touwen te meppen, de Tour leek zo goed als beslist.

  Met open mond toekijken
  En dan sloeg het noodlot toe voor de gele man, Bauke Mollema en Richie Porte. Ineens zagen we 'Aussie' Porte langs de kant staan en sloeg Froome als een wildeman aan het lopen. Waar was die fiets in godsnaam gebleven? Met open mond keken we naar de ontknoping. Pas op 400 meter van de top kon de Britse Keniaan van Sky - nadat hij zelfs op hilarische wijze een kinderfietsje moest gebruiken - eindelijk een nieuw exemplaar grabbelen. Het drama was al geschied. Weg het geel, 1 minuut en 21 tellen kwijt op Adam Yates. De jonge landgenoot van Froome profiteerde van de knotsgekke slotfase en leek de verrassende nieuwe leider. Tot de jury ingreep en besliste om de tijdsverschillen te hanteren van voor het motorincident.

   

  AFP


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournedos met frieten, pepersaus, champignons met lichte alproroom

  .

  ...

  .

  Wie werkt moet eten,

   hagen snoeien was weer

  aan de orde deze namiddag

  bij 5 beaufort

  ...

  Waait uw ladder dan niet omver,

  vroeg vrouwlief met zo'n wind?

  ik boor de ladder telkens

   aan de grond vast zei ik

  &

  mijn flaporen vangen veel wind op,

  doe maar verder jumbo zei ze

  ...

  Tournedos met frieten,

  pepersaus,

  champignons met lichte alproroom

  stond op het werkmenshmenu

  ...

  Goesting om te blijven eten,

  haast jullie, het frietvet is

  koud aan het worden

  ...smakelijk...
  Categorie:Sport  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  Foto  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


   photo G banner 200 op 70_zpsuyqs269t.jpg  Blogvrienden
 • Roland
 • Sylvia
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Francis
 • Leen
 • Marijke
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Jan('t groene hart)
 • Petross

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Dasha
 • Anneke
 • Marouska
 • Lydie
 • Fietszwerver
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Khebo
 • Nardnaddy
 • Nadie
 • Czilla
 • Ann
 • Vlasta
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Winspiral
 • Kang Tebe
 • Asrazali
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Danny
 • Harley Radio Bandung
 • Tips dan Trik Seo Blogger Google+
 • Sussi
 • Zsuzsanna
 • Bimba
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Jomsantaisekejap

  Lijst(4)
 • Lore
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Ionhar
 • Andyrra
 • Iveta
 • Seiko Selular
 • By Photoworks
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Thailand info
 • Starlavenderluna
 • DIOGO
 • Arief
 • Agus
 • Gusti
 • Misaki Pure blood
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Caribu

  Lijst (5)
 • Weiwan
 • ASA
 • Karga...Haektponiko
 • Agatuccia
 • Ardiand S
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Akhmad
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Altebela
 • Istana Larangan
 • Marli
 • Dewa
 • Halimah
 • BR-olshop
 • Dila
 • Gisell
 • Costas
 • Ibaad

  lijst(7)
 • Wiwit
 • Chem
 • MAY
 • Ardiands
 • Nr....
 • Obatsakit
 • Fiona
 • Aliefnk.com(Radja)
 • SBI
 • Eddy Elly

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Monique...Voske
 • Meeuw
 • Dushy
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Noella
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • José
 • Ton
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Alfacinha
 • Zeno
 • Guido
 • Mandy
 • Maria
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Herbert
 • Eddy

  Blogvrienden (4)
 • Anny
 • Corba Jack
 • Boomer
 • Rita
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Suzieke
 • Krikie
 • Carine(koken)
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Natoken
 • Wartjes blog
 • Patty & Freddy
 • De loltrappers
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • EdjeB

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Diana
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Blogvrienden 7
 • Nicole
 • Brigitte
 • Ester & Leon
 • Patrice
 • Tonny
 • Julien
 • Anny & Gilbert
 • Anny
 • Marianne
 • Harmke

  Gastenboek
 • Dag Rudietje wij zijn terug een weetje rijker met de stofzuiger van bol.com nog eeen fijne avond met vrouwlief zij is toch ook een crack hé !! groetjes van jou buurvrouwtje Suuuz
 • Happy new start in the new week )))
 • Dinicreatief
 • Zo zie ik mij ook zitten in mijn jonge tijd Rudi...heel lang geleden
 • HEZKÝ DEN RUDI & CHRISTINE

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!