NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Welkom op mijn blog
 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 2 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepť & Memť

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto
Zoon Jo & Freya
Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

Kleinkind Mauro
& Jannie

Foto
 Ons 2de kleinkind Brent
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Weer frietje gaan eten te Brugge met onverwachte wending
 • Pharrell Williams
 • ServiŽ heeft echt wel meest sexy team in Fed Cup
 • Kippenbil met rijst & bloemkool
 • Zo maak je jouw muren magnetisch
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  Categorieën
 • Crea's Rudietje (112)
 • Dieren (293)
 • Dranken (83)
 • Film (392)
 • Fotografie (333)
 • Gezondheid (279)
 • Koken (795)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (81)
 • Mode (168)
 • Moppen (91)
 • Muziek (542)
 • Nieuws (1378)
 • Ons tuintje (324)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (429)
 • Wetenschap (210)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  psp
  blog.seniorennet.be/psp
  Foto
  Sluffertjes_creations

  >
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ServiŽ heeft echt wel meest sexy team in Fed Cup

  .

  © Instagram

  Dit weekend speelt Servië in de play-offs van Wereldgroep II in de Fed Cup tegen Roemenië. In Boekarest mag thuisploeg Roemenië zich aan stevige concurrentie verwachten van Ana Ivanovic en co.

  Wie het haalt, valt nog af te wachten, maar een ding staat nu al vast: Servië heeft het meest sexy team. Ana Ivanovic (26 en ex-nummer 1 van de wereld) zette de charmante troepen op scherp met een heel fraaie groepsfoto, waarop de Servische schone als 'kapitein' en nummer 12 van de wereld boven haar ploeggenotes uittorent. Mooie Ana rekent in Boekarest op de amper zeventienjarige Nina Stojanovic (midden), de 20-jarige Jovana Jaksic (rechts, WTA 105) en Bojana Jovanovski, boezemvriendin van Ivanovic en nummer 39 in de wereld.

  "Girls rule, Let's do it." twittert Ivanovic. De sfeer zit duidelijk al goed, nu moeten de punten op de court nog volgen.

                                 Ana Ivanovic. © epa.

                         Jovana Jaksic. © epa.
                                         © epa.
   
  View image on Twitter   


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Brugge - Racing Genk 2 - 0

  .

  Club Brugge - Racing Genk 2 - 0

                                                                                      

                  Jörgensen maakt er 1 -0 van...

                  Tom De Sutter volmaakte de kers op de       taart met 2 - 0...


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Gilbert (BMC) heeft in Overijse de Brabantse Pijl gewonnen

  .

  De Belg Philippe Gilbert (BMC) heeft in Overijse de Brabantse Pijl gewonnen

  met paar cm voorsprong...

  Uitslag van de 54e Brabantse Pijl (1.BC) van woensdag 16 april te Overijse (171 deelnemers):
  1. Philippe Gilbert (BMC) de 203 km in 4u54:26 (gem. 41,368 km/u)
  2. Michael Matthews (Aus)
  3. Tony Gallopin (Fra)

  @Belga

  @epa

  @Reuters

  @Belga


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zulte Waregem - Club Brugge 2 - 1

  .

  Zulte Waregem - Club Brugge 2 - 1

  Club zakt terug naar de vierde plaats in het klassement...

  Spannend zijn de Play-offs zeker...

  @Belga

  Dertien spelers gaan op vrije dag trainen bij Club


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-jarige ontwerpt shirts voor Cercle Brugge

  .

  Cercle-woordvoerder Pol Van Den Driessche, speler Hans Cornelis en winnaar Robin Verrecas met het nieuwe ontwerp. © belga.

  De spelers van Cercle Brugge treden het volgende seizoen aan in een shirt dat ontworpen werd door de 19-jarige Robin Verrecas. Die eer valt de student aan het Technisch Instituut Heilig Familie (TIHF) te Brugge al voor de tweede keer te beurt. De uit- en thuisshirts werden vanavond in Brugge voorgesteld.

   Brugge deed opnieuw een oproep aan tientallen scholen om een mooi shirt te ontwerpen. Uiteindelijk stuurden 140 jonge ontwerpers hun design in. Een jury van spelers, bestuurders, medewerkers en deskundigen zoals opticien Patrick Hoet en cartoonist Marec koos uiteindelijk voor het ontwerp van Verrecas, net zoals twee jaar geleden.  De truitjes zijn groen met een zwarte verticale streep voor de thuismatchen, voor de uitmatchen koos men voor witte shirts met een groene streep. Shirtsponsor Masita legde de laatste hand aan het ontwerp, en kon dus donderdagavond het finale resultaat meegeven.

  Saan Bonte, eveneens leerling aan het TIHF, en Cheyenne Bauwens van het KTA in Brugge werden respectievelijk tweede en derde. De laureaten werden onder meer beloond met een abonnement voor het volgende seizoen.

  &

  By the way

  Cercle Brugge bestaat 115 jaar....


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Brugge krijgt 2,5 miljoen euro voor nieuw stadion

  .

  @Rudi

  Zeven voetbalclubs uit eerste klasse krijgen een subsidie van de Vlaamse regering voor het bouwen of vernieuwen van hun stadion. Van de in totaal 8 miljoen euro aan subsidies gaat het grootste deel naar KAA Gent en Club Brugge (elk 2,5 miljoen euro). Ook KV Mechelen, Zulte Waregem, OH Leuven, de stad Oostende en KRC Genk krijgen een deel van de koek. Sporting Lokeren, Royal Antwerp FC, Cercle Brugge en Lommel United vallen (voorlopig) uit de boot. Dat stelt Vlaams minister van Sport Philippe Muyters.

  De subsidies zijn bedoeld om de verouderde stadioninfrastructuur van de clubs te vernieuwen. De vernieuwde stadions zullen voldoen aan de UEFA-criteria voor Europees voetbal.

  Gent en Brugge
  Op basis van een advies van een onafhankelijke beoordelingscommissie krijgen KAA Gent en Club Brugge elk 2,5 miljoen euro voor de financiering van een nieuw stadion.

  In het geval van Gent gaat het om de Ghelamco Arena, die vorige zomer reeds in gebruik genomen werd. KV Mechelen en Zulte Waregem krijgen elk 750.000 euro voor de vernieuwing van hun huidige stadion. Ook OH Leuven (673.800 euro), de stad Oostende (630.500) en KRC Genk (195.700 euro) krijgen een subsidie voor werken aan hun bestaande stadioninfrastrucuur.

  Sporting Lokeren, Royal Antwerp, Cercle Brugge en Lommel-United werden lager gerangschikt en vallen voorlopig uit de boot "rekening houdend met de omvang van de aanvaarde ingediende dossiers, hun rangschikking en het totaal van de beschikbare middelen". Maar als een van de clubs die wél subsidies heeft gekregen bepaalde voorwaarden niet respecteert - bijvoorbeeld de realisatie tegen de deadline van 2017 of 2019 - dan schuiven de clubs die nu uit de boot vallen op in de ranking en komen ze toch in aanmerking voor een subsidie.

  De dossiers van de Stad Aalst en Eendracht Aalst werden allebei onontvankelijk verklaard.
  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongelofelijk: Ronaldo 'helpt' jongen uit zijn coma

  .

   Olivier Minnebo ...David met Cristiano Ronaldo © 101greatgoals.com.

  Ongelofelijk verhaal uit Polen! Een 14-jarige jongen, die drie maanden lang in een coma verkeerde na een fietsongeluk, is 'door' Cristiano Ronaldo wakker geworden. Omdat David een grote fan is van de Portugese voetballer, kreeg hij gedurende die drie maanden een hoofdtelefoon op met voetbalcommentaar over de wedstrijden van Real Madrid en Portugal. Het ziekenhuis probeerde daarmee een nieuwe techniek uit en die lukte zowaar.

  Net op het moment dat Ronaldo zijn derde doelpunt scoorde tegen Zweden in de kwalificatiewedstrijd voor het WK in Brazilië ontwaakte David uit zijn coma. Het verhaal werd opgepikt in Polen en kwam uiteindelijk ook bij CR7 terecht. Die nodigde David uit voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund in de Champions League en organiseerde nadien een 'meet & greet' met hem.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cancellara vloert drie Belgen en wint derde Ronde van Vlaanderen

  .

  Cancellara klopte in de spurt Van Avermaet (l), Vanmarcke en Vandenbergh (rechts). © photo news.

  Fabian Cancellara (33) heeft voor de derde keer de Ronde van Vlaanderen gewonnen door in een spurt met drie Vlamingen Greg Van Avermaet, Sep Vanmarcke en Stijn Vandenbergh te vloeren.

  In schril contrast met de akelige valpartij van Vansummeren. © belga.

  Stijn Devolder kende ook heel wat pech. © belga.

  Phinney ment voor de sterke Broeckx in de vroege vlucht. © photo news.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anderlecht - Club Brugge 3 - 0

  anderlecht - Club Brugge 3 - 0 punt

  Nota :

  Heb plots problemen om verslag neer te pennen verdomme...

  Internetproblemen peizik (hmm)!!!!

   


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Keirsbulck wint Driedaagse De Panne na vijfde stek in de tijdrit

  .

  @Belga

  Guillaume Van Keirsbulck heeft na een vijfde plaats in de tijdrit de eindzege van de Driedaagse van de Panne op zijn naam geschreven. Verrassend, nadat zijn Omega Pharma-Quick.Step-ploegmaat Nikki Terpstra deze namiddag teleur stelde. Zo sprong Van Keirsbulck na de ruim veertien kilometer van plaats zes helemaal naar één. "Dit doet enorm veel deugd om dit op mijn leeftijd te winnen", aldus Van Keirsbulck, die er op 14 februari 23 is geworden. De Australiër Luke Durbridge is tweede en ook Steegmans, die als leider aan de afsluitende tijdrit begont, staat mee op het eindpodium in De Panne.

  Van Keirsbulck. © photo news.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Brugge - Lokeren 5 -1...Club Brugge is de nieuwe leider in play-off1

  .

  @Belga

  Víctor Vázquez 91'
                                      Lior Refaelov 63'
                                      Tom De Sutter 61'
                                      Björn Engels 27'
                                      Lior Refaelov 10'

  maakten de goals voor Club Brugge

  Denis Odoi voor Lokeren...

  @Belga


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nations League komt er nu zeker: van start na WK 2018

  .

  ANP....UEFA-voorziter Michel Platini voert de Nations League in © photo news.

  Het congres van de Europese voetbalbond UEFA heeft ingestemd met de invoering van een competitie voor landenteams. De revolutionaire Nations League gaat na het WK 2018 van start en moet een groot deel van de vriendschappelijke interlands vervangen. Alle 54 leden van de UEFA stemden in Astana (Kazachstan) in met het voorstel. Er zijn bij de eerste editie vier tickets te verdienen voor het EK in 2020, voor landen die zich niet via de EK-kwalificatie hebben geplaatst.

  De landenploegen zullen worden ingedeeld in divisies van sterkte. De verschillende poules zullen uit drie of vier landen bestaan. Die spelen een thuisduel en uitwedstrijd tegen elkaar. Promoveren en degraderen is mogelijk. Een coëfficiënt bepaalt in welke groep een land start.

  De eerste zes speeldagen van elke groep zijn geprogrammeerd tussen september en november 2018. De vier groepswinnaars uit de topdivisie strijden dan in de zomer van 2019 op neutraal terrein om de titel. Dat 'Final Four'-toernooi vindt in de oneven jaren plaats, als er geen EK of WK-eindronde is. In die oneven jaren wordt tussen maart en november ook om de EK- of WK-kwalificatie gespeeld. De nieuwe competitie slokt enkele data voor vriendschappelijke interlands op, al voorziet de UEFA nog ruimte voor Europese landen om tegen niet-Europese teams te oefenen.

  "Interessant voor iedereen"
  Steven Martens, CEO van de KBVB, werkte achter de schermen mee aan het plan en ziet veel voordelen: "De Nations League zal meer topaffiches tussen grote landen opleveren, maar ook interessanter zijn voor kleinere landen die tegen tegenstanders op hun niveau voor promotie spelen. Na de Nations League volgt de EK- of WK-kwalificatie volgens het huidige principe van 'iedereen-tegen-iedereen'."

  Wel afwachten of de clubleiders staan te springen, want zij moeten hun internationals in een al drukke kalender afstaan voor een extra competitie.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lokeren mag voor tweede keer in geschiedenis met Beker van BelgiŽ pronken

   

   

   

   

  .

  © photo news. ...Dries Derauw..

  Lokeren heeft voor de tweede keer in zijn geschiedenis de Beker van België gewonnen. In 2012 was Lokeren te sterk voor Kortrijk en ook vanavond was een West-Vlaamse ploeg het slachtoffer. Zulte Waregem ging in het Koning Boudewijnstadion met het kleinste verschil onderuit: 1-0. Het enige doelpunt viel kort na de pauze. Centrale verdediger Scholz kopte een hoekschop van Vanaken via de onderkant van de lat in doel.

  Lokeren - Zulte Waregem 1 - 0

   

   

  @Photo News...@Belga

   


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zulte Waregem - Club Brugge 1 - 1

   

   

   

  .

  Na een pot mooi voetbal speelden beide ploegen gelijk...

  Zulte Waregem - Club Brugge 1 - 1

  @Belga

  Zulte Waregem en Club Brugge maakten vandaag reclame voor het voetbal. In het Regenboogstadion hielden de twee West-Vlaamse ploegen elkaar in evenwicht na een leuke wedstrijd. Blauw-zwart leek lang op weg naar de overwinning na een goal van Bjorn Engels, maar vijf minuten voor affluiten scoorde de ingevallen Mbaye Leye de gelijkmaker. In het slot hadden beide ploegen nog kunnen winnen, maar Nicolas Castillo raakte de paal terwijl Thorgan Hazard alleen voor doel hoog over schoot. Club volgt nu op zes punten van leider Standard dat wél won van KV Mechelen met 2-0.

  Photonews

   


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Lestienne in P-magazine:

  .

  Deze week in P-magazine

  View image on Twitter

  Deze week op onze cover: Kiara Vanlerberghe, het mysterieuze lief van Maxime Lestienne.

  (speler bij Club Brugge)

  "Seks voor de wedstrijd? Waarom niet? Da's toch net hetzelfde als een vluggertje voor je naar het werk gaat?" Het moge duidelijk zijn: naast snelheid op het veld heeft Maxime Lestienne ook een 'snelle' vriendin in de bedstee.

  "Zijn truitje gebruik ik als pyjama", verklapt Kiara Vanlerberghe ook nog in P-magazine. "Maar best ook dat ik dat enkel 's nachts draag, want de familieleden aan vaders kant zijn rasechte Anderlecht-supporters."

  En voor de duidelijkheid: Kiara blijkt niet het 'meisje op de kamer' te zijn waar Lestienne bij de beloften moest voor boeten. "Ik kende Maxime toen zelfs nog niet, we hebben elkaar pas later leren kennen."

  Naast Kiara prijkt ook 'Thuis'-actrice Joy Anna Thielemans in het mannenblad. "Ik wil heel graag een rol spelen die mijlenver staat van wie ik ben", aldus het lief van Bartel Van Riet. "Een extreem personage waar ik mijn hart en ziel in kwijt kan en voor moet knokken. Als het moet, dan scheer ik zelfs mijn haar af."


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettig weekend iedereen! Groetjes Sports Illustrated

  .

   Dimitri Eeckhaut

  © photo news.

                                     © getty.
                                     © getty.

  Bijna weekend en dan kan de riem er even af. Niets beter dan te ontspannen met een partijtje volleybal, de vrouwen van Sports Illustrated en het strand van Miami Beach krijgt u er gratis bovenop. Alstublieft, dankuwel!

  De modellen maakten op Ocean Drive hun opwachting voor een volleybalwedstrijdje tegen beroemde chefs. Ook John Legend, partner van Chrissy Teigen (foto onderaan), en Jamie Foxx keken toe. De 50e editie van 'Sports Illustrated Swimsuit', dat moet toch in de verf worden gezet.
   
  De opbrengst van het evenement ging naar de 'Armed Forces Foundation', een organisatie die zich inzet voor militairen aan het front, voor oorlogsveteranen en voor zij die achterblijven. Serving those who serve.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jan Breydel stadion....nieuwe grasmat is bijna een feit..... & MUG helicopter

  Tussen de regenvlagen door,
  even een bezoek gebracht met de fiets
  aan het Jan Breydel stadion...
  waar zowel Club -  als Cercle Brugge speelt...  Nieuwe grasmat is bijna een feit folks....  Opeens kwam de MUG (Urgentie helicopter)
   aangevlogen...
  Wij hopen zonder veel erg...
  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeveel calorieŽn verbrand je echt tijdens seks?


  Wie denkt dat een stomende vrijpartij een leuk alternatief is voor een sportsessie, komt bedrogen uit. Tijdens seks verbrand je immers veel minder calorieŽn dan je denkt.

  Vaak lees je in tijdschriften dat een vrijpartij goed is voor je lijn omdat je dan zo'n 300 calorieŽn verbrandt, maar een nieuw onderzoek bewijst dat een Ďseksdieet' helemaal niet zo effectief is.

  Biostatisticus David Allison, verbonden aan de universiteit van Alabama in Birmingham, stelde vast dat een doorsnee vrijpartij gemiddeld 6 minuten duurt. Bovendien concludeerde de wetenschapper dat we dan slechts 21 calorieŽn verbranden, wat het equivalent is van een saai wandelingetje van ongeveer acht minuten. Die bevindingen verschenen op donderdag 31 januari in de New England Journal of Medicine.

  Allison analyseerde nog enkele andere gezondheidsmythes. Zo stelde hij vast dat de lessen lichamelijke opvoeding die onze kinderen op school krijgen niet lang en intens genoeg zijn om hun conditie te verbeteren. Hij durft zelfs te beweren dat mythes over onze algemene gezondheid de grootste oorzaak zijn van het toenemende obesitasprobleem.

  De studieleider merkt ook op dat er tot nu toe nog geen wetenschappelijk onderzoek werd gedaan dat aantoonde of tussendoortjes al dan niet een nefaste impact hebben op ons gewicht. En er is nog meer goed nieuws: het is ook nog niet bewezen dat mensen die snel overtollige kilo's verloren achteraf sneller bijkomen dan wie langzaam afslankte.

  Zoveel calorieŽn verbrand je dankzij de liefde

  - Een vluggertje van een vijftal minuten: 25 calorieŽn.
  - Ongeveer vijf minuten vechten om de afstandsbediening: 50 calorieŽn.
  - Samen een kwartiertje douchen: 40 calorieŽn.
  - Vrouw een kwartiertje bovenaan tijdens het vrijen: 75 calorieŽn.
  - Orale seks geven: 50 calorieŽn per half uur, al is dat wel heel lang om vol te houden. Orale seks krijgen is goed voor 40 calorieŽn per half uur.
  - Twintig minuten kussen: 59 calorieŽn.
  - Elkaar tien minuten masseren: 48 calorieŽn.
  - Een romantische wandeling van ongeveer tien minuten: 28 calorieŽn.
  - Een kort voorspel van ongeveer tien minuten: 25 calorieŽn.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Voetbalgordeldiertje' is mascotte van WK 2014  'Voetbalgordeldiertje' is mascotte van WK 2014


  De mascotte voor het WK voetbal van 2014 in BraziliŽ is een gordeldier. Dat meldt het lokale organisatiecomitť (LOC)in een persmededeling. Dit bedreigde zoogdier krult zich op in een bal wanneer het in gevaar verkeert, vandaar de link naar het voetbal.

  De officiŽle voorstelling van tatu-bola (gordeldier-bal) vindt zondag plaats. De keuze van deze mascotte werd gemaakt door de ngo Caatinga. Die zet zich in voor de bescherming van het milieu in de noordoostelijke staat CearŠ. "De toekomst van het gordeldier is in gevaar. Wij willen dit mondiaal evenement aanwenden om het grote publiek hiervan bewust te maken," aldus Rodrigo Castro, hoofd van Caatinga.

  Tatu-bola haalde het in de verkiezing van de poema, de ara en Saci, een figuur uit de Braziliaanse folklore. De Wereldvoetbalbond FIFA laat weten dat de naam van de mascotte via een onlinewedstrijd gekozen wordt.


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24h nonstop vissen visvijver te Snellegem

  .


  Categorie:Sport  Muziek uit(off) click hier(here)


  Happiness Remix
  Pharrell Williams


  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blogvrienden
 • Rudy
 • Klaas
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Mina
 • Marijke
 • Lana
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Jan('t groene hart)
 • Petros

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Wilfried
 • Francis
 • Marouska
 • Lydie
 • Indra
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Seri
 • Nelson
 • Magia da ines
 • Czilla
 • Ann
 • Attitudestreet..nuuurm
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Anisoara
 • Jaden
 • Cheatshelp
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Peter
 • Caroline
 • Roffe De Noorse Viking
 • Gustaff
 • Cheqna
 • Berlin City of Live
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Choelun

  Lijst(4)
 • Sam-D
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Cahaya
 • PPP
 • Raja & Ratu
 • Emmanuel
 • Byp
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Thailand info
 • Marytha
 • DIOGO
 • Icahban Banjarmasin
 • Joli's site.....
 • Valter
 • Shengy
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Cutella

  Lijst (5)
 • Chipshoes
 • Permata Kopo
 • Karga
 • Agatuccia
 • Thomas
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Bred
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Der Alte
 • Rinko
 • Nardnaddy
 • Zsuzsanne
 • Halimah
 • Dian 18
 • Andy
 • Gisell
 • Costas
 • Sherry

  lijst(7)
 • Obat
 • Ang Note's
 • Rahma
 • Ceppy
 • Mr. Critix
 • Blog You Tube
 • Putra Warrock
 • Love Always
 • SBI
 • Uda Awak

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Herbert
 • Meeuw
 • Fernand
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Neleke
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • Josť
 • Caroline's kiekjes
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Mia & psp
 • Zeno
 • Guido
 • Fotoamateurke
 • Gita
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Jennie
 • Martin

  Blogvrienden (4)
 • Remie
 • Corba Jack
 • Boomer
 • Gerdien
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Dion
 • Krikie
 • Franky & Sandra
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Bekske
 • Diana
 • Patty & Freddy
 • Roland
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • EdjeB

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Sweetlady
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Blogvrienden 7
 • Nicole
 • Brigitte
 • Harmke
 • Annelies
 • Loek
 • Julien
 • Anny & Gilbert
 • Dieni & Be
 • Jo Delsey
 • Celia


  Foto

  Gastenboek
 • Paasgroetjes en fyne avond Rudi !
 • fijne paasmaandag Rudi & Christine
 • Vrolijk Pasen
 • Hihihihi ^-^
 • Gezellige paaszondag, Rudi!

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek
  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!