NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 2 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepé & Memé

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto
Zoon Jo & Freya
Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

Kleinkind Mauro
& Jannie

Foto
 Ons 2de kleinkind Brent
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Eros Ramazzotti
 • Zurkelpureé met cotelet & zoete rode peper
 • Kaki Persimmonvrucht en de geneeskracht ervan...
 • Bezoek van den Bomma & Bompa in de school van Mauro & Brent
 • Tongschar met zelf bereide provencaalse saus
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  Categorieën
 • Crea's Rudietje (114)
 • Dieren (330)
 • Dranken (96)
 • Film (495)
 • Fotografie (473)
 • G+ (0)
 • Gezondheid (361)
 • Koken (994)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (105)
 • Mode (255)
 • Moppen (101)
 • Muziek (627)
 • Nieuws (1442)
 • Ons tuintje (512)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (570)
 • Wetenschap (286)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  kabema
  blog.seniorennet.be/kabema

  SEO-PING

  Sluffertjes_creations

   photo Blend 46.jpg groot 850 op 375px_zps1mm3zp40.jpg
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dreigingsniveau in Brussel blijft op vier

  .

  ...

   

  Tijdens een persconferentie heeft premier Michel zopas bevestigd dat het dreigingsniveau voor het Brussels Gewest gehandhaafd blijft op 4. Ook voor de rest van het land blijft niveau 3 gelden. Scholen en de Brusselse metro blijven ook morgen nog gesloten

  ...

  Woensdag gaat deel van de Metro

  weer open

  &

    de scholen

   te Brussel

  ...

  Terreurniveau voor de rest

  van het land

  blijft op 3

  ...

  @epa

  Parket: "Man aangehouden in verband met aanslagen Parijs"

  @Belga

  Een man die gisteren opgepakt is bij politieraids in ons land, wordt aangeklaagd in verband met de terrorisitische aanslagen in Parijs. Dat meldt het federaal parket.

  ...

  Brusselse bedrijven kunnen tijdelijke werkloosheid wegens overmacht inroepen

  @Belga

  Bedrijven in het Brussels gewest kunnen vandaag tijdelijke werkloosheid wegens overmacht inroepen. Dat heeft minister van Werk Kris Peeters aangekondigd. Parlementslid Peter Dedecker van N-VA reageert misnoegd op het idee.De economie mag niet het slachtoffer worden van het terrorisme, vindt het Kamerlid

  Volg hier de livestream over de terreurdreiging


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dreigingsniveau in Brussel opgetrokken tot hoogste niveau 4

  .

  ...

  Dreigingsniveau in Brussel opgetrokken tot

  hoogste niveau 4

  ...

  Brussel is spookstad

  &

  winkels waren gesloten

  ...

  Winkels sluiten deuren in Brussel, militairen voor supermarkten in Molenbeek

  @Afp

  Reisadvies buurlanden: "Mijd drukke plekken in Brussel"

  Meerdere landen hebben vandaag hun reisadvies voor België aangepast. Centraal daarin steeds de oproep om plaatsen waar veel mensen komen te mijden in het Brussels gewest, waar het dreigingsniveau werd verhoogd naar vier, het hoogst mogelijk niveau.

  @PHOTO_NEWS

  @Reuters


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslagen in Parijs: weer leidt terreurspoor naar Molenbeek

  .

  ...

  Salah Abdeslam lachend te zien op camerabeelden op dag van aanslagen - Twee verdachten onder aanhoudingsbevel geplaatst

  130 dodelijke slachtoffers, onder wie 3 Belgen
  - 350+ gewonden
  - Dreigingsniveau verhoogd voor grote evenementen
  - Zeker twee dode terroristen woonden in Brussel, derde op de vlucht
  - Opsporingsbericht verspreid voor Brusselaar Salah Abdeslam
  - Abdeslam uren na aanslag tegengehouden en weer vrijgelaten
  - Grootschalige politieraids in Frankrijk tegen terreur
  - Vijf van de zeven aanslagplegers geïdentificeerd
  - Massale razzia in Molenbeek afgelopen

  Brussel:

  De soennitische extremisten van Islamitische Staat (IS) hebben via een video vandaag opnieuw gedreigd met aanslagen op landen die luchtaanvallen uitvoeren op Syrië. Landen die daaraan meedoen, ondergaan hetzelfde lot als Frankrijk, aldus de boodschap, die uitdrukkelijk over aanslagen in Washington rept.

  "We zeggen tegen de staten die deelnemen aan de kruistochtencampagnes dat, werkelijk waar, er een dag komt, zo Allah wil, dat we zullen toeslaan in het centrum van Washington, net als in het centrum van Parijs."

  De boodschap rept niet van Irak, waar IS vandaan komt. Een aantal landen uit de internationale coalitie tegen IS zoals Nederland en Groot-Brittannië, bombarderen Syrië niet, maar Irak wel. Frankrijk is recent begonnen met luchtaanvallen op Syrië.            

  •                  14u11   Brussel: 
  •                      

   Bomalarm Wetstraat                                    In de buurt van de Wetstraat is de verdachte wagen ontmanteld die ertoe leidde dat deze voormiddag een bomalarm was afgekondigd in het centrum van Brussel. Het is niet bekend of er iets verdachts is gevonden, maar volgens berichten op sociale media lijkt dat niet zo.    

    

      

   @Reuters    

   Het parket benadrukt dat in het kader van de anti-terreuroperatie in Molenbeek nog niemand is aangehouden. Wel zijn er bestuurlijke arrestaties verricht. Buurtbewoners die niet ingingen op de oproep van de politie om hun woning te verlaten, werden ingerekend, meldt de VRT.

   @Belga

   De interventie is nog steeds aan de gang. Kort voor 13 uur was er een kleine ontploffing te horen. De politie lijkt nu een ander gebouw te doorzoeken als hetgeen waar de actie eerst op gericht was. Veel kan sowieso niet gezien worden van de actie. De politie schermt de actie af en de massaal opgedaagde pers wordt op een veilige afstand gehouden.

   @PHOTO_NEWS

   Razzia te Molenbeek :

   Geruchten dat Abdeslam Salah is opgepakt bij de grote politie-actie in Molenbeek, worden door het parket ontkend. De politie is nog steeds massaal aanwezig in de Delaunoystraat. Het is onduidelijk hoeveel verdachten zich in het pand bevinden en of de interventie afgelopen is.

   Salah is een van de drie broers die na de aanslagen van vrijdag in Parijs in het vizier van de politie kwamen. Ibrahim Abdeslam was degene die in Parijs een gordel met bommen onstak aan 'Comptoir Voltaire'. Dit weekend werd een klopjacht gestart op Salah. Een derde broer, Mohamed Abdeslam, werd zaterdag opgepakt bij een politieactie in Molenbeek. Volgens Sudpresse werkte de man voor de gemeente Molenbeek.

   @AFP

   Deze gevaarlijk man zoeken ze nog

    


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat we nu weten: zeker 100 doden bij aanslagen in Parijs, bloedbad in concertzaal

  .

  ...

  Wat we nu weten: zeker 100 doden bij aanslagen in Parijs, bloedbad in concertzaal

  © afp.

  UPDATE Zeker honderd mensen zijn vrijdagavond in Parijs om het leven gekomen bij meerdere schietpartijen en explosies. Speciale Franse politietroepen hebben twee terroristen gedood tijdens een bestorming van het Parijse theater Bataclan. Daar hielden terroristen zo'n honderd mensen gegijzeld. De gijzeling is beëindigd, aldus Franse media. Er is sprake van een bloedbad in de concertzaal met tientallen lijken. De politie spreekt van honderd doden in de Bataclan.

  Politie aan concertzaal Bataclan waar een gijzeling gaande is.
  © epa.
  © afp.

  De drie schietpartijen gebeurden in het oosten van Parijs: in de rue de la Fontaine au roi, in de rue de Charenton en bij concertzaal Bataclan. Het eerste incident vond plaats rond 21.30 uur in het restaurant Le Petit Cambodge in de buurt van Place de la République, in het tiende arrondissement.

  De politie heeft een grote perimeter in de buurt van Place de la République ingesteld en sloot alle omliggende straten af. Alle bars, restaurants en terrassen in de buurt werden geëvacueerd.

  President François Hollande heeft de noodtoestand voor heel Frankrijk uitgeroepen. Er zouden op zeven verschillende locaties in Parijs schietpartijen hebben plaatsgevonden, waaronder de Hallen, het Louvre, de rue de la Fontaine au roi, de rue de Charenton en bij het theater/concertzaal Bataclan. In theater Bataclan speelde vanavond de Amerikaanse rockgroep Eagles of Death Metal.

  Ook in theaterzaal openden terroristen het vuur op het publiek, meldden gewonden die het gebouw uitkwamen. Daarbij zou allahoe akbar zijn geroepen.  Een van de gijzelnemers zou een bom bij zich hebben. De schietpartij door een of twee mensen in Bataclan begon een uur na het begin van een optreden van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal in het theater.

  Explosies Stade de France

  © afp.

  Vlak bij het Stade de France in Saint-Denis vlak bij Parijs, hebben zich vanavond meerdere explosies voorgedaan. Daarbij zijn minstens drie doden gevallen. In het stadion was een vriendschappelijke wedstrijd aan de gang tussen Frankrijk en Duitsland. President François Hollande, die bij de wedstrijd aanwezig was,  is door zijn beveiligers uit het stadion gehaald.  De toeschouwers zijn na het laatste fluitsignaal het veld opgelopen en overgebracht naar het ministerie van Binnenlandse Zaken. Tijdens de wedstrijd gingen vlakbij het Stade de France meerdere bommen af. De knallen waren te horen in het stadion. Desondanks ging de vriendschappelijke wedstrijd tussen Frankrijk, de organisator van het komende EK, en wereldkampioen Duitsland gewoon door. 

  Voor de aanwezigen gingen de poorten van het stadion dicht. De toeschouwers, die via de sociale media hoorden van de aanslagen in Parijs, besloten na het laatste fluitsignaal het veld op te lopen.  Het zou gaan om zelfmoordaanslagen met bomgordels. De aanslagen zouden zijn gepleegd bij een café en twee hamburgertenten. 

  Redactie Charlie Hebdo

  © epa.

  De Nederlandse RTL-verslaggever Stefan de Vries getuigt vanuit Parijs: "De verdachte vluchtte van het restaurant, waar hij om zich heen schoot, naar concertzaal Bataclan. Daar is ook geschoten. Het restaurant lag op slechts 200 meter van de redactie van Charlie Hebdo.'' 

  Noodtoestand in heel Frankrijk

  © epa.

  In heel Frankrijk wordt de noodtoestand afgekondigd. Dit heeft president François Hollande vrijdagavond bekendgemaakt, kort voor een spoedvergadering van de regering. Alle grenzen worden gesloten.
  Hollande sprak zijn medeleven uit met de slachtoffers. Hij riep het Franse volk op sterk te zijn in deze moeilijke situatie

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenaar koppig tot de dood maar nu staat dit ingesloten huis toch te koop

  .

  ...

  Jeroen Vlemings...© kos.

  Nagelhuizen, dat is de term die de Chinezen eraan gaven. Huizen als nagels die je noch verder in de plank kan kloppen, noch weer uit het hout kan trekken. Met koppige eigenaars, die van geen wijken willen weten en niet zwichten voor het grote geld van de immoreuzen. Uit principe en/of uit liefde voor hun woonst. Ook buiten China bestaat dit fenomeen. Down Under en over de grote plas, bijvoorbeeld.

  Vijftien jaar geleden weigerden Norman en Janet Richards uit het Australische Brisbane hun huis met drie slaapkamers in Mollison Street op te geven. Projectontwikkelaars haalden hun portefeuille tevergeefs boven. Maar inmiddels is Norman Richards overleden en trok zijn vrouw naar een bejaardentehuis. Gevolg: op 18 november gaat het huis naar de hoogste bieder.

  Het is een unieke woonst, dat de werkzaamheden rondom destijds doorstond en nu gesandwicht ligt tussen een shopping center met een supermarkt, appartementsblokken en een ondergrondse parking. Het is koffiedik kijken welke prijs ervoor betaald zal worden, omdat er geen vergelijkbare woningen in de buurt staan. De gemiddelde prijs voor een huis in de betreffende wijk in het zuiden van Brisbane is 655.000 euro.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis te klein voor gadgets 007

  .

  ...

  Ivo Hendrikx in een van de twee kamers in zijn huis die hij heeft volgestouwd met Bond-gadgets. - Mine Dalemans

  Ivo Hendrikx in een van de twee kamers in zijn huis die hij heeft volgestouwd met Bond-gadgets. - Mine Dalemans

  Wereldwijd kijken miljoenen fans van James Bond reikhalzend uit naar de 24ste 007-film. Ivo Hendrikx (59), een jong gepensioneerd leraar uit Genk, kan zolang niet meer wachten. Hij gaat zondag al de nieuwe Bondprent in première bekijken in Brussel. Hij verzamelde in de loop der jaren bovendien zoveel Bondgadgets dat hij tegen eind dit jaar moet verhuizen

  Van deze Citroën 2 pk, die voorkomt in de Bondfilm For Your Eyes Only, werden slechts 500 exemplaren gemaakt. Ivo heeft er uiteraard eentje, met kogelgaten en al. - Mine Dalemans
  Van deze Citroën 2 pk, die voorkomt in de Bondfilm For Your Eyes Only, werden slechts 500 exemplaren gemaakt. Ivo heeft er uiteraard eentje, met kogelgaten en al. - Mine Dalemans

  Ivo Hendrikx is fan van James Bond hors categorie. Al 25 jaar is hij een verwoed verzamelaar van alles wat met James Bond te maken heeft. Zijn huis ademt Bond. "Op 2.000 exemplaren na kan ik niet zeggen hoeveel stukken m'n collectie telt", vertelt hij.

  Kamers vol

  In de gang, langs de trap en op de overloop hangen ingekaderde en gesigneerde foto's van de diva's die schitterden aan de zijde van Sean Connery, Roger Moore en Daniel Craig. Die laatste kruipt opnieuw in de huid van 007 in de nieuwe Bondprent Spectre. Op de bovenverdieping puilen twee kamers letterlijk uit van de honderden auto's op schaal waar 007 mee reed in de films. Ook staat een veeldvoud van andere gadgets in kasten, rekken, doosjes of achter glas. Enkele pronkstukken uit z'n collectie krijgen een bijzondere plek in de woonkamer ten huize Hendrikx. Het verhaal achter de hebbedingen is even boeiend als de prullaria zelf. Midden in de living staat een Aston Martin DB5 op schaal te blinken. Het was de wagen van Bond in de films Goldfinger en Thunderball. "Het duurde drie jaar voor ik alle onderdelen had om de wagen te monteren", bekent hij. "Vanuit Engeland werd om de veertien dagen een stuk(je) van de Aston Martin opgestuurd. Toen we alle stukken hadden, staken we met drie de wagen in een dag in elkaar. Hij is uitgerust met een kogelschild, er zitten machinegeweren en een schietstoel ingebouwd."

  Mine Dalemans
  Mine Dalemans

  Goldfinger

  Een orginele Aston Martin DB5om zelf mee te rijden, zit nog niet in z'n collectie. Toch scheelde het weinig of hij mocht zich alsnog een fiere eigenaar van een Aston Martin noemen. "Toen Casino Royale, de eerste bondfilm met Daniel Craig, uitkwam, stond op eBay een DB5 te koop. Voor minder dan 30.000 euro kon je hem aanschaffen. In werkelijkheid was hij tien keer meer waard. Ik heb hem niet gekocht. Daar heb ik nog altijd spijt van."

  De tweede bolide die Hendrikx in zijn bezit heeft, is de speciale BMW Z3 007 , die werd gebruikt in de Bondprent Golden Eye, met Pierce Brosnan (volgende beeld). - Mine Dalemans
  De tweede bolide die Hendrikx in zijn bezit heeft, is de speciale BMW Z3 007 , die werd gebruikt in de Bondprent Golden Eye, met Pierce Brosnan (volgende beeld). - Mine Dalemans

  BMW ZR 007

  Ivo is wel de trotse bezitter van een ZR 007, een BMW-cabrio die gebruikt werd in de bondfilm Golden Eye. "Er zijn maar 97 exclusieve exemplaren van gemaakt. In heel Europa zijn er slechts twee mensen die zo'n wagen hebben. Ik ben er een van." Maar hoe kom je nu aan zo'n Z3 007? "Eerst stond hij in de showroom van een BMW-dealer uit Las Vegas. Een Antwerpse dealer nam hem over. Hij verpatste op zijn beurt de auto aan een dame. Na een tijdje had ze er zelf geen plaats meer voor en deed hem weg. Dat kwam de Belgische Bondclub te weten. Ze tipte me dat de wagen te koop stond. Ik ben meteen in m'n auto (Ivo gebruikt voor de dageijkse verplaatsingen een auto met nummerplaat IVO 007, z'n vrouw rijdt rond met 007 IVO) gestapt, snelde er naartoe en ik kocht hem." Naar aanleiding van 50 jaar Goldfinger trok hij met z'n vrouw Christine in z'n ZR 007 naar Zwisterland. "Op de tweedaagse reden we langs locaties die de set vormden voor de bondfilm", aldus Ivo.

  Kos
  Kos

  Kogelgaten

  Ivo's vrouw zal in maart volgend jaar een tweede bondwagen afhalen. Het gaat om een 2pk 007 die opgevoerd werd in de bondfilm For Your Eyes Only met Roger Moore als James Bond. "Citroën liet er 500 van de band rollen, en ze zijn doorzeefd met kogelgaten zoals in de film", weet Ivo te vertellen. "Ik was er lang naar op zoek. Tot ik hem bij onze zuiderburen vond. Toen ik er naartoe reed, bleek dat hij de auto al had toegezegd aan iemand anders. Ik was er niet goed van. Uiteindelijk heb ik hem alsnog kunnen kopen." In zijn collectie thuis staat een flipperkast met lichtbeelden en attributen van James Bond uit Golden Eye, een echte blikvanger. Wat verderop in de woonkamer blinkt een verguld pistool onder een glazen stolp. "Het is een remake van het wapen waarmee Bond schoot in The Man With The Golden Gun', stelt Hendrikx. Een ander hebbeding is de witte lasergun, het ruimtegeweer dat Roger Moore gebruikte in Moon Raker.

  De miniatuurversie van de Aston Martin DB5, die Ivo stukje bij beetje in elkaar zette. - Mine Dalemans
  De miniatuurversie van de Aston Martin DB5, die Ivo stukje bij beetje in elkaar zette. - Mine Dalemans

  Het concept

  "Alle films - met uitzondering van Spectre - heb ik op dvd, video en laserdisc", laat Hendrikx weten. De collectie puilt eveneens uit van de geweren en pistolen uit bondfilms. Rekken staan vol met lp's bondmuziek. Tientallen filmposters liggen er opgerold. Er zitten gezelsschapsspelen tussen, horloges en drankbussen. De lijst gadgets is te lang om op te noemen.

  "Begin jaren '90 van vorige eeuw kocht ik een miniatuur Aston Martin DB5. Het was het eerste stuk van de collectie. En zo kwam ik in de ban van James Bond. Mijn verzameling is bijlange niet compleet. Ik jaag niet kost wat kost op het zoveelste stuk. Als het me te veel kost, pas ik." Hendrikx is niet zozeer geboeid door de bondacteurs, ook al heeft hij er twee in levende lijve ontmoet: Roger Moore en George Lazenby. "Wat me intrigeert, is het concept Bond", vertrouwt hij ons toe. "Een bondfilm heeft alles: actie, spanning, mooie vrouwen en het verhaal spreekt telkens tot de verbeelding. Elke film is aangepast aan het tijdskader. Spectre zou een stijlbreuk zijn ten opzichte van alle andere bondfilms. Ik ben benieuwd!"

  Hendrikx heeft ook tekeningen hangen, die bij de scripts werden gemaakt. - Mine Dalemans
  Hendrikx heeft ook tekeningen hangen, die bij de scripts werden gemaakt. - Mine Dalemans

  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stinkend doodsbericht

  .

  ...

  Mijn besluit staat vast

  bij mijn overlijden,

   plaats ik

  als advertentie

  volgende tekst:

   Tijdens het leeg maken

  van de beerput(aalput)

   zat ik soms tot mijn nek

  in de stront

  maar toch

  liet ik mijn hoofd nooit hangen

  ...

  Bloemen noch kransen

  maar papavers

  &

  peterselie

  zijn daarentegen welkom

  ...

  Nota:

  R.I.P.

  De Heer zij met U

  &

  met uw stank

  stinkzak

  zei vrouwlief nog

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crazy Toilet Café in Moskou: om eens op je gemak te eten

   

   

  .

   

  ...

  © reuters...Belga

  bizar In de toeristische wijk Arbat in hartje Moskou is vrijdag onder de naam 'Crazy Toilet Café' een wel erg apart eetcafé geopend: het gehele interieur draait er rond het einde van de voedselketen - de grote boodschap. Je eet er niet alleen wat de pot schaft, je doet dat ook op de (één van de vijftig) pot(ten).

  Reuters

  De gerechten worden in fecale vorm geserveerd. Wie zich een beeld wil vormen van wat dan concreet opgediend wordt: een bruinige champignonnensoep, gedraaide worst met toepasselijke sauzen en chocoladeijs met mokkasaus.

  Voor-, hoofd- en nagerecht kosten samen amper zeven euro, exclusief drank. Bij de drankjes, opgediend in urinoirvormige glazen en mokken, domineert de kleur geel, tot en met de "groene thee".

   

  De correspondent van de krant The Guardian, die het café in de Arbat bezocht, vergat de sanitaire voorzieningen van het CTC te bezoeken. Mogelijk zijn die ingericht als restaurant.

  Reuters

  Overigens is een poep-restaurant geen nieuwigheid. Er was er al een in Taiwan. Bovendien blikte cineast Luis Bunuel 40 jaar geleden al een scène in van mensen die op toiletpotten aan tafel zitten en in het "klein kamertje" gaan eten.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: de bh's van Cara Delevigne en de Superman-boxershort van Ed Sheeran

  .

  ...

  AD.nl ..Cara Delevigne en het ondergoed van haar en andere celebs. © Heather Walters/Bruno.

  Altijd al de boxershort van Ed Sheeran of de beha van Cara Delevigne willen hebben? Dat kan; zij én sterren als seksbom Kelly Brook en Top Gear-presentator James May laten hun ondergoed veilen voor een goed doel.

  De veiling is een iniatief van Heather Walters (35) uit het Engelse Devon, die borstkanker heeft. De moeder van twee kinderen kreeg de diagnose in de zomer van vorig jaar en zamelt sindsdien geld in voor een organisatie die aandacht vraagt voor de slopende ziekte.

  Kelly Brook. © bruno. 

  Ze vroeg vrouwen hun bh te doneren, waarna ze de bijna 2.000 ingestuurde stukken ondergoed gebruikte om de gevel van een winkel te versieren.

  Vorig jaar riep ze in een gekke bui beroemdheden op om hun ondergoed te signeren en op te sturen. Tot haar grote verbazing reageerden talloze celebs.

  Modellen Cara Delevigne en Kelly Brook zetten een krabbel op hun bh's, terwijl zanger Ed Sheeran zijn Superman-boxershort afstond. Manchester United-voetballer Robin van Persie stuurde zijn broek in, die hij had laten signeren door teamgenoten.

  Stigma
  De veiling vindt plaats op zaterdag 7 november en met de kaartverkoop alleen heeft Heather tot nu toe al 7.000 pond (bijna 9.700 euro) opgehaald. Biedingen kunnen vóór 3 november worden uitgebracht.

  Heather, die volgende maand haar laatste behandeling krijgt, hoopt dat vrouwen door haar actie vaker hun borsten controleren op knobbels. "Als ik dat niet had gedaan, was het over geweest voor mij'', zegt ze tegen Western Morning News.

  "Sommige vrouwen zeggen tegen me dat ze het vreemd vinden om hun borsten te checken, dat het voelt als iets seksueels. Ik hoop dat mijn actie een einde kan maken aan dat stigma.''


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Had Flinterstar voorrang op tanker?

  .

  ...

  @Belga

  @Belga

  Volgens hem heeft het schip een gat in de achtersteven, waardoor de machinekamer en een deel van de ruimen water maken. Door dat gat stroomt volgens hem ook in kleine hoeveelheden olie de Noordzee in.

  "De vraag is of het schip total loss is of nog kan worden gerepareerd", aldus Otto. Door de ligging van het schip op een zandbank nabij een drukke vaarroute richting de Westerschelde, kan de Flinterstar daar niet lang blijven liggen.

  Over de schuldvraag wil Otto zich niet uitlaten. Op animatiefilmpjes, onder meer verspreid via reddingsbrigade KNRM aan de hand van de vaarbewegingen, lijkt het alsof de Flinterstar van stuurboord komt en op de vaarroute dus voorrang had.

  "Laten we het erop houden dat we vandaag erg veel geluk hebben gehad. De tanker was immers driemaal zo groot als de Flinterstar", aldus de directievoorzitter. "De bemanning is gered en doordat er geen harde wind of storm op de kust stond, is er voorlopig geen olie op de stranden terecht gekomen."

  Op de Noordzee drijven op dit moment twee grote olievlekken die afkomstig zijn van het gezonken vrachtschip Flinterstar. Dat heeft de West-Vlaamse provinciegouverneur Carl Decaluwé bevestigd. Er wordt alles aan gedaan om de milieuproblemen tot een minimum te beperken. Vanochtend vroeg kwam het tot een botsing tussen een gastanker en vrachtschip voor de kust van Blankenberge. Het cargoschip, de Flinterstar, is gezonken. De gastanker raakte amper beschadigd en is naar de haven van Zeebrugge gebracht. Aan boord van de Flinterstar waren twaalf bemanningsleden. Zij werden allemaal gered, bevestigde Decaluwé.

  De aanvaring gebeurde rond 04.00 uur vanmorgen op zo'n 8 kilometer van de haven in Zeebrugge en ongeveer 10 kilometer van de kustplaats Blankenberge. Het is nog niet duidelijk hoe de schepen op elkaar konden botsen.

  De botsing vond plaats tussen de 315 meter lange en 51 meter brede LNG-tanker Al Oraiq, varend onder de vlag van de Marshalleilanden en het Nederlandse vrachtschip Flinterstar van 130 meter lang en 17 meter breed.

  @Belga

  Olievlekken
  Uit de Flinterstar is olie gelekt. Op de Noordzee drijven op dit moment twee grote olievlekken. Een olievlek drijft op 4,6 mijl van de Belgische kust, de andere op 6 mijl. Inmiddels zijn de vlekken ruim drie kilometer lang. "Er is nog steeds geen gevaar voor de Vlaamse kust en natuurgebied 't Zwin. De vlekken drijven richting Nederland en zouden vanavond, na 20 uur, in Nederlandse wateren terechtkomen", aldus Decaluwé.

  Ondertussen is de Civiele Bescherming klaar met de voorbereidingen en kunnen ze aan de slag om de smurrie op zee op te ruimen. "De omstandigheden zijn nog steeds goed, met golven van 25 tot 35 centimeter", aldus Jacques D'Havé, administrateur-generaal van het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust.  Interventieplan voor vogels
  Er is ook een Nederlandse officier aanwezig in het coördinatiecentrum in Oostende om de actie ook vanuit Nederland mee te ondersteunen. Er is tevens een interventieplan voor de vogels en ook het Agentschap Natuur en Bos is op de hoogte.

  Gezonken cargoschip uit NL #Flinterstar kwamuit #antwerpen. Geen gevaarlijke stoffen aan boord

  ...

  Nota:

  Hopelijk krijgen onze Noorderburen de km lange oliesporen weg deze avond terwijl de wind goed zit

  &

  heeft de dierenopvang Oostende

  niet te veel werk met

  het opvangen van de dieren

  in nood

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Canvas-reeks 'Bevergem': de eerste beelden

  .

  ...

  De nieuwe reeks was alvast

  veel belovend met de

  eerste aflevering,

  bij iedereen is er daar een

  hoek af

  &

  herkennen onszelf dus

  ...

  Het zal de moeite zijn om te kijken mien'n gedacht

  ...

  Dit najaar pakt Canvas uit met een nieuwe achtdelige fictiereeks getiteld 'Bevergem'. Onder de regie van Gilles Coulier zoomt de absurdistisch humoristische serie in op het leven in een West-Vlaams dorp en dat van haar onstpoorde bewoners, die zich vooral laten leiden door foute ambities en ijdelheid. Onder andere Wim Willaert, Maaike Cafmeyer, Wannes Cappelle en Ann Tuts behoren tot de cast. Bevergem werd geproduceerd door Gilles De Schryver voor productiehuis De Wereldvrede en Canvas.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GSM gepikt ? Wat dan !!!

  .

  ...

  Afbeeldingsresultaat voor foto gsmAfbeeldingsresultaat voor foto gsm

  GSM is gepikt en dan ?

  Je kan die laten blokkeren,

  onbruikbaar maken voor de dieven,

  jij hebt hem toch niet meer in bezit

  dus moet een ander

  er ook geen plezier aan beleven hé

  ...

  Hiervoor heb je de IMEI code nodig

  van uw GSM

  ...

  Hoe vind je die ???

  *#06#

  Vergeet dit nummer wel niet op te schrijven

  (niet op uw GSM dus)

  ...

  De IMEI-code(International Mobile Equipment Identity) is het serienummer van uw toestel

  dat toelaat uw GSM te identificeren.

  U vindt het nummer terug op de achterzijde

  van uw toestel nadat de batterij

  verwijderd is,

  of op het aankoopbewijs

  of garantiebewijs

  van uw GSM

  ...

  U kan dit nummer ook terug vinden

  door de code *#06# in te geven

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fuck' is 705 jaar oud

  .

  ...

  Johnny Cash steekt zijn middelvinger op en scheldt de fotograaf de huid vol, wellicht het f-woord uitsprekend. De iconische foto is gemaakt in 1969 toen de countryzanger optrad in de San Quentin-gevangenis in Californië. © rv.Martijn Vanhinsberg

  Fuck! Heel wat mensen gebruiken het Engelse vloekwoord, maar waar het precies vandaan kwam, was tot voor kort niet zeker. De Britse historicus Paul Booth van de universiteit van Keele brengt daar nu verandering in.

  Hij vond de oorsprong van het woord terug in een gerechtelijk document uit 1310. Volgens zijn informatie stamt het woord af van een zekere Roger Fuckebythenavele. Zijn naam zou verwijzen naar een man die seks probeert te hebben via de navel, ofwel naar een wel erg dom iemand die effectief het buikkuiltje een seksuele functie toedichtte.

  Sowieso had het allereerste gebruik van "fuck" - de afgekorte versie van 's mans naam - een seksuele connotatie. In de etymologische boekjes kan je nog steeds lezen dat de eerste "fuck" van 1538 dateert, en geschreven werd door een monnik in de marge van een manuscript van de Romeinse redenaar Cicero.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zogenaamd callcenter van Microsoft wou ons uit de nood helpen met PC

  .

  ...

  Afbeeldingsresultaat voor Foto telefoon    Afbeeldingsresultaat voor Foto telefoon

  Telefoon rinkelde;

  Vrouwlief nam op,

  was het zogenaamd callcenter

  van Microsoft om mij

  uit de nood te helpen met PC

  ...

  Vrouwlief gaf de telefoon aan mij door

  &

  ik direct in mijn beste Westvlaams,

  jamoar madamtje den barbeque goat

  nie deure hé

  't is vele te slicht weere wé

  ...

  Callcenter:

  Jamaar Meneer

  verstaat U mij wel goed

  ...

  Ikke: Mo bé joak madamtje toch,

  ké peizen

  daje gie mie nie  goed verstoat zulle,

  ken'nt juste gezeit

  dat den barbeque nie deure goat

  deur 't slicht weere

  je goat gie moeten thus wosten eten zulle

  ...

  Callcenter: Tuut tuut tuut

  was de toon van de telefoon

  &

  mijn PC werkt nog steeds

  ...

  Nota:

  Bende muttens

  was mijn laatste zin

  aan de telefoon,

  vertaling voor de Limbuuuurgers;

  Muttens zijn onnozelaaaaaars

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zon

  .

  ...


  De zon gaat over de tongen.

  Het stormt er dan ook uitzonderlijk hard. En dat heeft een reden: de zon is haar magnetische polen aan het omkeren. Wij ontkrachten voor u de vijf grootste zonnemythen.

  1. Ook de polen op aarde zullen omkeren
  De polen van de zon keren normaal iedere tien à dertien jaar om. Ook op aarde gebeurt dit. Een kompas dat nu naar het noorden wijst, zal onvermijdelijk ooit naar het zuiden wijzen. Maar deze omkering gebeurt op aarde veel minder vaak dan op de zon.

  Wetenschappers schatten in dat de magnetische polen van de aarde normaal één keer in de 200.000 jaar omkeren (hoewel het al 780.000 jaar geleden is dat de omkering zich nog eens heeft voorgedaan).

  De omkering is ook niet ommiddelijk: het kan 1.000 of zelfs 10.000 jaar duren. Mensen zouden bij een flip van de polen, mits een aanpassingperiode, zonder grote problemen kunnen overleven.

  2. Al het leven op aarde is in gevaar
  Er wordt verwacht dat de magnetische flip van de zon meer zonnevlammen zal veroorzaken. Deze uitbarstingen van magnetische energie verstoren gps-satellieten, elektriciteitsnetwerken en elektronische toestellen, waardoor sommigen al onmiddellijk het einde van de wereld voorspellen.

  Wetenschappers stellen ons echter gerust: door de dikke atmosfeer van onze planeet is er weinig kans dat een zonnevlam ooit het leven op aarde kan uitroeien

  3. Door de omkering wordt het warmer op aarde
  Klimaatwetenschappers zijn het er nagenoeg over eens dat de mens de grootste boosdoener is als het gaat om uitstoot van broeikasgassen.

  Sommige sceptici claimen echter dat de hoofdoorzaak van de stijgende globale temperatuur ligt bij natuurlijke variaties in zonneactiviteit. Klimaatwetenschappers bevestigen dat zonnevlekken weldegelijk een impact hebben op ons klimaat. Vergeleken met de CO2-uitstoot van de mens is deze impact echter heel miniem.

  4. De zon beïnvloedt de beurs
  Een aantal marktanalisten geloven dat er een overeenkomst is tussen zonnevlekken en de financiële markten. Zo zou zonneactiviteit de prijs van tarwe bepalen of menselijke emoties beïnvloeden. Als er meer zonnevlekken zijn, zouden mensen meer consumeren. Deze theorie wordt echter door de meeste wetenschappers en economen niet serieus genomen.

  5. Zonnevlammen veroorzaken aardbevingen
  Jarenlang werd er beweerd dat zonnevlammen aardbevingen veroorzaken. Uit een recente studie van het U.S. Geological Survey blijkt dat dit niet het geval is. "Bij sommige aardbevingen, zoals die in Chili in 1960, waren er inderdaad meer zonnevlekken en was er meer geomagnetische activiteit op de zon", zegt Jeffrey Love, een onderzoeker van de studie, aan Canadese omroep
  CBC

  .

  "Maar voor andere aardbevingen, zoals die in Alaska in 1964, was er dan weer minder activiteit op de zon. Er is geen duidelijk patroon tussen de zon en seismische activiteit.
   T. Vandamme


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinees bouwt huis met duizenden bierflesjes

  .

  ...

  Pepsni...Karolien Koolhof 

  © reuters.

  De Chinese Li Rongjun wilde een bijzonder visitekaartje afgeven nadat hij afstudeerde als ingenieur. Op een verlaten plek bouwde hij zijn eigen kantoor, gemaakt van bierflesjes.

  Je moet er even voor sparen, maar dan heb je ook wat. Li Rongjun besteedde ruim 10.000 euro en vier maanden tijd aan zijn opmerkelijke kantoor, gebouwd met kiezels, zand, cement en maar liefst 8500 bierflesjes. Het bijzondere gebouw staat in het Chinese dorpje Lanya.

  Uniek
  Het 'bierhuis' was Li's eerste project na zijn afstuderen aan de Inner Mongolia University of Science & Technology. Aan de Britse krant The Daily Mirror vertelt hij: "Ik streefde ernaar om een kantoor te bouwen met een unieke stijl." 

  Het kantoor van 29 vierkante meter heeft twee verdiepingen en trekt veel bekijks vanuit het dorp. Een van de dorpsbewoners vertelt: "Het gebouw is zelfs nog mooier als het donker is. Het geeft dan licht."

  Eigen bedrijf
  Li herbouwde sommige delen van het huis meerdere keren, omdat ze niet vlak genoeg waren. De komende tijd gaat hij zijn kantoor verder perfectioneren. Hij hoopt zo de aandacht te trekken van investeerders en mogelijke samenwerkingspartners, om zo zijn eigen bedrijf te kunnen beginnen.

  De Chinees is overigens niet de eerste met zijn idee voor een gebouw van bierflesjes. De Amerikaan Charlie Stagg bouwde er dertig jaar geleden ook een. Dat huis werd in 2005 grotendeels verwoest door de orkaan Rita. Inmiddels is het herbouwd.

  Li Rongjun bij zijn bierhuis. © getty.
  © reuters.
   

  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mugshot van de dag: wakker blijven!

  .

  ...

  © kos.

  Wie gearresteerd wordt in de VS, moet niet alleen voor de rechtbank maar ook voor de politiecamera verschijnen voor een zogenaamd mugshot. Zo ook de 42-jarige Heidi Everson uit Maine, die er in slaagde in slaap te vallen tijdens het nemen van de foto.

  Everson werd na een auto-ongeval in Waterville aangeklaagd voor het rijden onder invloed van drugs terwijl haar dochtertje van amper 17 maanden oud op de achterbank zat. De politie van Maine hield haar aan en wou een mugshot nemen van de slaperige Everson. Ze werd ook nog eens aangeklaagd voor het aanvallen van een verpleegster toen zij en haar dochtertje voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht werden.

  De peuter bleef gelukkig ongedeerd.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prostituees springen naakt uit raam bij overval

  .

  ...

   DPA, ANP © photo news.

  Twee prostituees zijn de voorbije nacht in het Duitse Wuppertal, vlakbij Düsseldorf, opgeschrikt door een overval. Ze hadden bezoek van een klant

  &

  zagen zich genoodzaakt naakt uit het raam te springen, heeft de politie laten weten.

  Drie overvallers kwamen het bordeel binnen en bedreigden de bazin met een wapen. Ze maakten contant geld buit. Vervolgens gingen ze een kamer binnen waar de prostituees juist bezig waren om een man te plezieren. De vrouwen vluchtten via het raam. Bij de sprong vanaf het twee meter hoge venster raakte een 33-jarige dame van lichte zeden zwaargewond aan haar been, aldus de politie.

  De criminelen gristen nog de portemonnee van de 52-jarige klant weg en gingen er daarna vandoor. Toen agenten arriveerden was de klant net bezig om zich aan te kleden.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bilfie: hot in Magaluf

  .

  ...

  © Twitter.Erik Belsack

  De selfie-waanzin lijkt een nieuw hoogtepunt bereikt te hebben. In de badplaats Magaluf, op het eiland Mallorca, werden het voorbije weekend enkele vakantiegangers gespot die, met behulp van een selfiestick, hun overigens welgevormde billen fotograferen. De 'bilfie' is geboren. Het procedé werd op Twitter gepost door Corker. Aan de slag, zouden we zeggen.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom mannen geen wervelkolom in penis hebben

  .

  ...
  De mannelijke gemeenschappelijke voorouder van de mens en de chimpansee had een soort van wervelkolom in hun geslachtsorgaan die de stimulatie tijdens het paren vergrootte, dat blijkt uit een nieuwe studie. Door de evulotie is dit bij de mens en de Neanderthaler verdwenen, maar de chimpansee bleef deze behouden.

  Deze wervelkolom kon ook schade aanrichten bij de vrouwtjes tijdens de geslachtsgemeenschap. Wetenschappers maakten een vergelijkende analyse van de genomen van de mens, Neanderthaler en chimpansee. Ze identificeerden 37.251 genensequenties die wel bij primaten in het verleden voorkomen, maar verloren gingen bij mensen en Neanderthalers. Dan concentreerden ze zich op moleculaire gebeurtenissen die geleid hebben tot duidelijke anatomische veranderingen bij mensen.

  Geen seks met anderen
  Zo ontdekten ze dat er 510 genen verloren gingen bij mensen, vaak ging het om genen die met de zenuwfuncties of hormoonregulatie te maken hadden. Een daarvan is verantwoordelijk voor het feit dat de menselijke penis geen wervelkolom meer heeft. Deze maakte dat mannen hun vrouwelijke soortgenoten beter konden stimuleren tijdens de geslachtsgemeenschap, maar deze kon ook schade tijdens het paren aanrichten, hierdoor waren vrouwen minder ontvankelijk voor seks met andere mannen.

  Monogamie
  De mens en de Neanderthaler gingen een ander evolutionair pad op dan andere primaten doordat mensen steeds vaker als koppel door het leven gingen. Deze bevindingen ondersteunen ook de theorie dat mensen en Neanderthalers seksueel compatibel waren en dat de kans groot is dat ze ooit met elkaar paarden. "Mensen ontwikkelden het systeem van de monogamie op lange termijn, waardoor ze anatomische veranderingen ondergingen", aldus onderzoeker David Kingsley. "Hierdoor hebben mannen geen wervelkolom meer in de penis, duurt de geslachtsdaad nu langer en zijn vrouwen langer seksueel ontvankelijk dan enkel in de periode rond de ovulatie."

  De evolutionaire weg van de mens en de chimpansee scheidde zich ongeveer zes miljoen jaar geleden, bij de mens en de Neanderthaler gebeurde dat ongeveer 500.000 jaar geleden.


  Categorie:Nieuws  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  Se bastasse una canzone
  Eros Ramazotti  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

   photo G banner 200 op 70_zpsuyqs269t.jpg  Blogvrienden
 • Marijke
 • Linecia
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Francis
 • Leen
 • Lana
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Jan('t groene hart)
 • Petross

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Dasha
 • Anneke
 • Marouska
 • Lydie
 • Fietszwerver
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Galaxy
 • Nardnaddy
 • Nadie
 • Czilla
 • Ann
 • Batulang
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Anisoara
 • Kang Tebe
 • Asrazali
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Danny
 • Junior
 • Roffe De Noorse Viking
 • Sussi
 • Pr4 wise
 • Bimba
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Jomsantaisekejap

  Lijst(4)
 • Lore
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Omaria
 • Andyrra
 • Iveta
 • Seiko Selular
 • By Photoworks
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Thailand info
 • Epul
 • DIOGO
 • Arief
 • Agus
 • Suzy
 • Misaki Pure blood
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Caribu

  Lijst (5)
 • Weiwan
 • Fadhil
 • Karga
 • Agatuccia
 • Ardiand S
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Akhmad
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Linda Ishak
 • Istana Larangan
 • Agoy
 • Dewa
 • Halimah
 • BR-olshop
 • Dila
 • Gisell
 • Costas
 • Ibaad

  lijst(7)
 • Wiwit
 • Chem
 • MAY
 • Kesihatan Yang Tinak Tednilai
 • Nr....
 • Obatsakit
 • Fiona
 • Aliefnk.com(Radja)
 • SBI
 • Eddy Elly

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Monique...Voske
 • Meeuw
 • Dushy
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Noella
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • José
 • Ton
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Alfacinha
 • Zeno
 • Guido
 • Mandy
 • Anke
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Herbert
 • Martin

  Blogvrienden (4)
 • It's Me
 • Corba Jack
 • Boomer
 • Rita
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Joanne
 • Krikie
 • Carine(koken)
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Natoken
 • Wartjes blog
 • Patty & Freddy
 • De loltrappers
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • EdjeB

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Christine
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Blogvrienden 7
 • Nicole
 • Brigitte
 • Mia
 • Patrice
 • Tonny
 • Julien
 • Anny & Gilbert
 • Anny
 • Marianne
 • Harmke

  Gastenboek
 • lieve donderdagse groetjes maatjes
 • Dag Rudi prachtige crea
 • Fijne woensdagavond, Rudi
 • dag Rudi
 • Rudi

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!