NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 2 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepé & Memé

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto

Zoon Jo &

 schoondochter Freya

Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

Kleinkind Mauro
& Jannie

Foto
 Ons 2de kleinkind Brent
Foto
Foto
Inhoud blog
 • Water in onze tuin(1)
 • Rest konijnenbillen
 • Theorie Einstein eindelijk bewezen: de ruimte rilt
 • Film...Nu in de bioscoop...Zootropolis
 • The Backstreet Boys...
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  BesteBloggers
  BlogSociety

  Categorieën
 • Crea's Rudietje (122)
 • Dieren (333)
 • Dranken (104)
 • Film (507)
 • Fotografie (533)
 • G+ (0)
 • Gezondheid (381)
 • Koken (1041)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (109)
 • Mode (258)
 • Moppen (103)
 • Muziek (640)
 • Nieuws (1450)
 • Ons tuintje (532)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (592)
 • Wetenschap (293)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  cate
  blog.seniorennet.be/cate

  SEO-PING

  Sluffertjes_creations

   photo Gizmo groot 850 op 375...Curvenachtig_zpsbmf3g3j7.jpg
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese beuzen openen met forse winsten

  .

  ...

  .

  Europese beuzen openden met forse winsten

  @Reuters...Belga

  De Europese beurzen noteren vrijdag bij opening op mooie winsten. In Brussel is er na een 25-tal minuten 1,8 procent winst voor de Bel20-sterindex. De hoop op meer steunmaatregelen van de centrale banken levert de nodige brandstof.

  De beurs van Parijs opende 2 procent hoger, in Frankfurt was dat op een haar na 2 procent. De Londense beurs noteerde meer dan 1,5 procent openingswinst. De beurs van Amsterdam stond kort na opening op 1,9 procent winst.

  Gisteren gingen de indices al flink hoger de dag uit, geholpen door de hint van president Mario Draghi dat de Europese Centrale Bank (ECB) met meer steunmaatregelen kan komen in maart. Dat zette ook de koersen in Azië hoger, waar speculatie over steun van de Japanse centrale bank de toonaangevende Nikkei de grootste koerswinst in tijden deed optekenen.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosvrouwtje geeft erfenis van half miljoen euro weg

  .

  ...

  .

  De straatarme Servische Marija Zlatic (86) heeft de erfenis van haar ex-man, een half miljoen euro, weggegeven. © afp...Raymond Boere

  De straatarme Servische Marija Zlatic (86) heeft de erfenis van haar ex-man, maar liefst een half miljoen euro, gewoon weggegeven.

  Zlatic (86) leidt een gelukkig leven in een hutje diep in het bos. Het dichtstbijzijnde dorp ligt op twee uur. "Waar ik straks naartoe ga, heb ik al dat geld niet nodig. Ik ben gelukkig met mijn pensioen van 70 euro per maand", vertelt Zlatic aan lokale media.

  Zlatic en haar echtgenoot vertrokken in 1956 samen naar Australië. Haar man ging er aan de slag als timmerman, maar toen de moeder van Zlatic ernstig ziek werd, keerde ze terug naar Servië.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Island

  .

  ...

  .

  Marvin en zijn Louise in Thailand. - Foto Kos

  Marvin en zijn Louise in Thailand. - Foto Kos

  In de nieuwe editie van Temptation Island op VIJF zit vanaf woensdag 3 februari ook één West-Vlaams koppel bij de deelnemers. Louise uit Ieper en Marvin uit Brugge, allebei 22 jaar, waagden zich aan de ultieme relatietest in Thailand.

  Kos

  Marvin Ndiribe is zoon van een Nigeriaanse vader en een Vlaamse mama. Zijn ouders wonen in Roeselare en Sint-Kruis. De Bruggeling is een havenarbeider, houdt van sport en uitgaan. Hij was een tijdje actief bij atletiek club Olympic Brugge, waar hij zelfs uitstekende resultaten voor behaalde in het hardlopen en in de vijfkamp. Zijn toenmalige coördinator Veronique De Maerteleire omschrijft Marvin als een goedlachse jongen. "Hij was steeds de vrolijke noot op training. Hij kan anderen doen lachen en maakt van iedere training een aangenaam gebeuren. Plezierig zonder storend te zijn."


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom geven we allemaal te veel uit

  .

  ...

  Metro UK...© thinkstock.

  We hebben allemaal een gat in ons hand, omdat we gewoon vergeten dat we nog geld nodig hebben in de toekomst. We trappen in de val van het 'vertekende optimisme': we denken onterecht dat we er goed voor staan.

  Uiteraard is optimisme een goede eigenschap, maar niet echt gunstig voor onze portemonnee. We plannen ons leven alsof we in de toekomst als maar meer geld zullen verdienen

  Een recent onderzoek van de University of Colorado stelt dat als we aan onze toekomst denken, meestal aan ons inkomen denken en niet zozeer aan onze dagelijkse uitgaven. We kopen een huis dat we ons eigenlijk niet kunnen veroorloven, omdat we ervan uitgaan dat ons salaris in de toekomst zal stijgen. Hierbij negeren we de extra uitgaven die we de komende jaren zullen moeten doen.

  We nemen dus fincanciële beslissingen zonder al te ver vooruit te kijken, wat op langere termijn grote gevolgen kan hebben. "Zo kopen mensen een huis of auto die ze niet kunnen betalen", zegt John Lynch, een van de auteurs van de studie. "We denken niet aan extra uitgaven, zoals verzekeringen, reparatiekosten, elektriciteit, verwarming..."


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.APP. van De Lijn

  .

  ...

  .

  Geen probleem meer als uw

  maitresse naast U in slaap

  valt op de bus mannen

  ...

  Met deze APP word ze

  op tijd wakker

  ...

  Alleé dat is toch de bedoeling

  van deze APP.

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.luxeprostituee wil 43-jarige met kunstpenis gratis ontmaagden

  .

  ...

  .

  .Jeroen Vlemings ...Mohammed Abad staat op zijn 43ste voor een bijzonder hoogtepunt in zijn leven. Het ziet ernaar uit dat hij eindelijk zijn maagdelijkheid zal verliezen. En dat is niet zo vanzelfsprekend: Abad verloor als zesjarig jongetje zijn penis bij een auto-ongeval en kreeg intussen een bionisch exemplaar.

  Het is de bedoeling dat luxeprostituee Charlotte Rose (35) een van de komende dagen met het bloempje van Abad gaat lopen. "Ik heb hier lang genoeg op gewacht", zegt Mo Abad, die uit Edinburgh komt. "Het zal een fantastisch begin van het jaar zijn voor mij. Mijn penis werkt perfect en nu wil ik dat ik het gewoon doe. Ik ben opgewonden. Ik kan niet wachten tot het eindelijk zal gebeuren."

  In 2012 ging Abad voor het eerst onder het mes om de flinke kunstpenis van 20 centimeter aan te hechten. Maar pas de laatste maanden is de bionische penis helemaal operationeel. Via een pompje aan zijn testikels kan hij  twee buisjes langs zijn nieuwe lid in werking laten treden om het in paraatheid te brengen.

  Luxeprostituee doet het gratis
  Charlotte Rose voelt zich vereerd dat Abad net haar uitkoos voor zijn speciale dag en ze vraagt geen geld van hem voor haar deel van het werk. "We gaan eerst eten in Londen zodat we elkaar wat beter leren kennen en daarna nemen we twee uur privétijd", zegt ze. "Ik vraag er niks voor." Rose, een bekende voorvechtster van seksuele vrijheid en een geprezen meesteres, vraagt normaal 270 euro per uur. "Ik ben blij dat ik hem zelfvertrouwen kan geven. Hopelijk vindt hij daarna een lieve dame om mee samen te wonen."

  Charlotte Rose zal de honeurs waarnemen.

  © twitter

  Tot nu toe had Mo Abad niet veel geluk in de liefde. Net na zijn penisoperatie trouwde hij, maar die relatie bleef niet duren. Ook al toonde zijn vrouw, die hij pas op de hoogte bracht van zijn situatie tijdens de huwelijksnacht, begrip.

  @Twitter


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boek , Gif mo Sjette is misschiens nen tip als cadeau

  .

  ...

  .

   Sappig westvloams dialect

  ...

  Misschien's nen cadeautip voe de feestdoagen :

  De Bruggelingen Jo Berten en Hedwig Dacquin verzamelden 200 dialectwoorden en uitdrukkingen die dreigen verloren te gaan. Beide auteurs geven daarbij tekst en uitleg over de oorsprong van de woorden en uitdrukkingen.  Gif mo sjette is verschenen bij uitgeverij Zorro

  ...

  Nota:

  Endakik jundre ollemolle

  gérn'n zien'n witje giendre wel hé

  dor an den anderen kant vandendroad

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fed verhoogt rente naar 0,25% tot 0,50%

  .

  ...

  Afbeeldingsresultaat voor beursgrafiek

   

  Fed verhoogt rente naar 0,25% tot 0,50%

  - Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst

  ...

  De Federal Reserve verhoogt de bandbreedte van zijn belangrijkste rentestand naar 0,25% tot 0,50%. Dit heeft het Federal Open Markets Committee (FOMC) van de Amerikaanse centrale bank woensdagavond bekendgemaakt.

    Daarmee laat de centrale bank zijn nultariefbeleid na bijna een decennium los. De centrale bank verhoogt de rente naar 0,25% - 0,50%, van 0% tot 0,25%.

    De Fed verhoogt tevens het discontotarief met 0,25 procentpunt naar 1,00%.

    Er werd met 10 tegen 0 voor het verhogen van de rente gestemd.

  Afbeeldingsresultaat voor beursgrafiek

    De renteverhoging is geen verrassing. Al maanden werd gespeculeerd over het tijdstip van de eerste renteverhoging. Nadat de centrale bank eind oktober aangaf de volgende bijeenkomst te gebruiken om te kijken of een verhoging gewenst is, was de markt ervan overtuigd dat de Fed half december de rente zou verhogen.

  Afbeeldingsresultaat voor beursgrafiek

    
  (c) Tijd Realtime

    De beslissing om het rempedaal in te drukken werd door de meeste economen
  verwacht. De werkloosheidsgraad is gedaald naar 5 procent, waardoor de Verenigde
  Staten nagenoeg volledige werkgelegenheid hebben bereikt. Bovendien zijn er
  prille aanwijzingen dat de stijging van de lonen begint te versnellen.

  De inflatie blijft wel veel lager dan de doelstelling van 2 procent. Dat is
  vooral een gevolg van de sterke daling van de olieprijzen en de stijging van de
  dollar, die ingevoerde producten goedkoper maakt.

  Maar Fed-voorzitster Janet Yellen en de meeste bestuurders verwachten dat de
  inflatie geleidelijk zal stijgen in de richting van de doelstelling. Daarom
  vinden zij een voortzetting van het uitzonderlijk soepel geldbeleid niet meer
  gepast.

  De renteverhoging wordt bijna zeker de eerste van een reeks. Maar Yellen zal
  straks op een persconferentie wellicht beklemtonen dat de Fed de rente slechts
  geleidelijk zal optrekken. Ze wil op die manier de financiële markten
  geruststellen.

  Afbeeldingsresultaat voor beursgrafiek

  De Fed heeft exact zeven jaar lang een nulrentebeleid gevoerd. Hij verlaagde op
  16 december 2008 de basisrente naar 0 à 0,25 procent om te voorkomen dat de val
  van zakenbank Lehman Brothers zou leiden tot een herhaling van de depressie van
  de jaren 30.

  Voorts pompte de Fed sindsdien bijna 4.000 miljard dollar in de economie om de
  langetermijnrente te drukken en de groei, werkgelegenheid en inflatie op te
  krikken. Precies door die forse stimulus zwemmen de Amerikaanse grootbanken nu
  in het geld en zal de eerste renteverhoging sinds 2006 flink wat financiële
  spitstechnologie vergen. 

   


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Professionele tips voor feestelijke tafeldecoratie

   

   

   

   

  .
  Hoe creëer je op Kerstmis en Nieuwjaar een perfect gedekte, feestelijke tafel voor vrienden en familie? Wij gingen voor jullie te rade bij interieurvormgever Christophe Verbeke, de man achter de Gentse pop-up store 'Piet', en vroegen hem de kleren van het lijf.

  Zijn er voor tafeldecoratie, net zoals voor mode, trendkleuren die dit seizoen een hoofdrol krijgen?
  'Volgens mij spelen materialen een belangrijkere rol dan kleuren. Zo zijn de borden en schotels uit keramiek van Pascale Naessens nog steeds

   een echte trend , al gebruik ik dat woord eigenlijk niet zo graag. Met haar servieslijn haal je een stukje van de natuur naar binnen en creëer je een bijzondere sfeer. Naast haar authentieke en warme borden heb ik gouden bestek gelegd, dat geeft de tafel meteen een feestelijke toets.'

  Zijn er voor tafeldecoratie, net zoals voor mode, trendkleuren die dit seizoen een hoofdrol krijgen?'Volgens mij spelen materialen een belangrijkere rol dan kleuren. Zo zijn de borden en schotels uit keramiek van Pascale Naessens momenteel een echte trend – al gebruik ik dat woord eigenlijk niet zo graag. Met haar servieslijn haal je een stukje van de natuur naar binnen en creëer je een bijzondere sfeer. Naast haar authentieke en warme borden heb ik gouden bestek gelegd, dat geeft de tafel meteen een feestelijke toets.'


  Welke fout moeten we vermijden bij het dekken van onze feesttafel?
  'Zet alsjeblieft geen gigantisch bloemstuk in het midden van je tafel. Het is zo belangrijk dat je je gasten in de ogen kunt kijken tijdens een goed gesprek. Verdeel liever enkele kleinere vaasjes willekeurig over de tafel en vul ze met bloempjes of mooie takken. Het thema van de grillige natuur duikt hier dus opnieuw op. Wil je toch per se een stevig bloemstuk gebruiken, geef het dan een plaats aan de rand van de tafel.'

  Welke fout moeten we vermijden bij het dekken van onze feesttafel?'Zet alsjeblieft geen gigantisch bloemstuk in het midden van je tafel. Het is zo belangrijk dat je je gasten in de ogen kunt kijken tijdens een goed gesprek. Verdeel liever enkele kleinere vaasjes willekeurig over de tafel en vul ze met bloempjes of mooie takken. Het thema van de grillige natuur duikt hier dus opnieuw op. Wil je toch per se een stevig bloemstuk gebruiken, geef het dan een plaats aan de rand van de tafel.'


  Hier zien alle tafels er prachtig uit, maar hoe begin je daar nu aan?
  'Begin bij het servies, dat heb ik ook gedaan. Voor je aan de slag kunt, moet je eerst beslissen welke borden je wil gebruiken en welke sfeer je wil creëren. Voor de grote tafel in onze winkel koos ik voor veel groen, warme kleuren en organische vormen. De kleine, ronde tafel daarentegen werd veel strakker aangekleed. Hier heb ik gekozen voor het luxueuze en elegante servies van Pieter Stockmans. Zo wil ik bewijzen dat ook een sobere en witte tafel heel feestelijk kan zijn.'

  Hier zien alle tafels er prachtig uit, maar hoe begin je daar nu aan?'Begin bij het servies, dat heb ik ook gedaan. Voor je aan de slag kunt, moet je eerst beslissen welke borden je wil gebruiken en welke sfeer je wil creëren. Voor de grote tafel in onze winkel koos ik voor veel groen, warme kleuren en organische vormen. De kleine, ronde tafel daarentegen werd veel strakker aangekleed. Hier heb ik gekozen voor het luxueuze en elegante servies van Pieter Stockmans. Zo wil ik bewijzen dat ook een sobere en witte tafel heel feestelijk kan zijn.'


  Een servet van papier is dat nog van deze tijd? En mogen we onze servetten nog omtoveren tot mooie waaiertjes?
  'Hier verkopen we enkel stoffen servetten en ik vind het altijd leuk als die multifunctioneel zijn. Bij 'Piet' willen we bewijzen dat een servet meer is dan een doek om mond en handen mee af te vegen. Zo kun je van servetten ook heel eenvoudige naam- of menukaartjes maken. Of je kunt elke servet opvouwen tot een kleine envelop en je gasten verrassen met een persoonlijke boodschap.'

  Wat is voor jou onmisbaar op een mooie tafel?
  'Ik hou van gezellige kaarsen en kleurrijke bloemen, maar er is nog iets wat ik heel belangrijk vind. Op de een of andere manier vergeten mensen altijd peper, zout en olijfolie wanneer ze een etentje organiseren. Probeer dus om dit essentiële trio op een originele manier te verwerken in je tafeldecoratie. Vervang de traditionele peper- en zoutvaatjes bijvoorbeeld door originele potjes met een klein lepeltje.'

  Wat is voor jou onmisbaar op een mooie tafel?'Ik hou van gezellige kaarsen en kleurrijke bloemen, maar er is nog iets wat ik heel belangrijk vind. Op de een of andere manier vergeten mensen altijd peper, zout en olijfolie wanneer ze een etentje organiseren. Probeer dus om dit essentiële trio op een originele manier te verwerken in je tafeldecoratie. Vervang de traditionele peper- en zoutvaatjes bijvoorbeeld door originele potjes met een klein lepeltje.'


  'Maak vooral een tafel die je zelf mooi vindt. De heersende trends mogen je inspireren, maar blijf trouw aan je eigen stijl. Dus laat je eigen ideeën de vrije loop en probeer origineel te zijn. Volgens de etiquette hoort het misschien niet zo, maar als jij het gezellig vindt om de kookpotten op tafel te zetten, doe dat dan gewoon,' zo klinkt Christophe als hij ons nog een laatste tip meegeeft

  'Maak vooral een tafel die je zelf mooi vindt. De heersende trends mogen je inspireren, maar blijf trouw aan je eigen stijl. Dus laat je eigen ideeën de vrije loop en probeer origineel te zijn. Volgens de etiquette hoort het misschien niet zo, maar als jij het gezellig vindt om de kookpotten op tafel te zetten, doe dat dan gewoon,' zo klinkt Christophe als hij ons nog een laatste tip meegeeft. Piet Pop-up shopSint-Pietersnieuwstraat 94, 9000 Gentwww.piet-gent.be


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je een sms beter niet afsluit met een punt

  .

  ...

  door  ...: independent

  Heb je de gewoonte om wat je typt in een sms telkens te laten volgen door een punt? Dan kan het goed zijn dat de ontvanger van die sms jou onvriendelijk vindt...

              

  Het hoort zo, een punt, vraagteken of uitroepteken zetten achter een zin. Maar in sms’en gelden er andere regels. Uitroeptekens mogen, vraagtekens ook. Maar wie een punt durft zetten, past maar beter op. Een studie van de Binghamton Universiteit heeft namelijk aangetoond dat wie een berichtje afsluit met een punt, als minder oprecht worden beschouwd.

  Tot die conclusie kwamen de onderzoekers van de universiteit na een test bij 126 mensen. Zij kregen berichten te zien van een uitnodiging waarop een kort antwoord werd gegeven. Wanneer dat antwoord gevolgd werd door een punt, werd dat als minder oprecht gepercipieerd dan wanneer het niet door een punt werd afgesloten.

  Dat effect vonden de onderzoekers trouwens niet terug wanneer het om handgeschreven conversaties ging. Volgens de onderzoekers betekent dit dat er bij sms’jes intussen andere regels gelden. Het is, in sms’jes, niet langer de juiste manier om een zin te beëindigen. Integendeel: een punt na een zin kan zelfs beschouwd worden als een manier waarmee je de mensen naarwie je de sms stuurt, wil tonen dat je niet tevreden bent met wat zij sturen.

  Punctuatie om toon van bericht over te brengen

  “Wanneer mensen elkaar berichten sturen, ontbreekt er face-to-face-contact”, zegt onderzoeker Celia Klin aan The Independent. “Wanneer je met iemand praat, zie je hoe de andere persoon reageert, je krijgt extra info door de gelaatsuitdrukkingen van de andere persoon, door de toon waarop die persoon praat,... In sms’jes heb je die extra info niet. Het is dus niet zo onlogisch dat mensen die berichten sturen gebruikmaken van alle tools die ze in handen hebben om de juiste toon aan een bericht te geven, bijvoorbeeld door gebruik te maken van emoticons, woorden bewust fout te spellen of dus ook punctuatie.”

  Ook al bedoel je het niet (altijd) zo: als je een sms afsluit met een punt, komt het over alsof je niet vriendelijk bent.

  Vervolgstudie

  De onderzoekers gaan hier nog een vervolgstudie aan breien. Uit eerste resultaten blijkt alvast dat een zin beëindigen met een uitroepteken als meer oprecht wordt beschouwd dan géén leesteken op het einde van een zin.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbreker zit vast in schouw en sterft wanneer huiseigenaar haard aansteekt

  .

  ...

  © Fresno County Sheriff's Office.

  Een inbreker die vrijdagnacht in een huis in Huron in de Amerikaanse staat Californië wou binnenbreken langs de schouw, heeft daar een heel hoge prijs voor moeten betalen. De man kwam vast te zitten in de schouw, maar daarmee was zijn nachtmerrie nog niet afgelopen. De eigenaar van het huis stak de volgende dag zijn haard aan.

  Volgens Brandon Pursell, sheriff van Fresno County, hoorde de eigenaar van het huis een man schreeuwen toen hij een vuurtje in zijn haard begon te stoken. De brandweer brak de schouw nog open en bevrijdde de onfortuinlijke inbreker.

  Tijdens de reddingsactie leefde de man nog: hij bewoog nog en antwoordde op de vragen van de brandweer. Iets later overleed de man toch aan zijn verwondingen.

  Een autopsie moet nu doodsoorzaak bepalen en ook de identiteit van de man is nog niet bekend.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dreigingsniveau in Brussel blijft op vier

  .

  ...

   

  Tijdens een persconferentie heeft premier Michel zopas bevestigd dat het dreigingsniveau voor het Brussels Gewest gehandhaafd blijft op 4. Ook voor de rest van het land blijft niveau 3 gelden. Scholen en de Brusselse metro blijven ook morgen nog gesloten

  ...

  Woensdag gaat deel van de Metro

  weer open

  &

    de scholen

   te Brussel

  ...

  Terreurniveau voor de rest

  van het land

  blijft op 3

  ...

  @epa

  Parket: "Man aangehouden in verband met aanslagen Parijs"

  @Belga

  Een man die gisteren opgepakt is bij politieraids in ons land, wordt aangeklaagd in verband met de terrorisitische aanslagen in Parijs. Dat meldt het federaal parket.

  ...

  Brusselse bedrijven kunnen tijdelijke werkloosheid wegens overmacht inroepen

  @Belga

  Bedrijven in het Brussels gewest kunnen vandaag tijdelijke werkloosheid wegens overmacht inroepen. Dat heeft minister van Werk Kris Peeters aangekondigd. Parlementslid Peter Dedecker van N-VA reageert misnoegd op het idee.De economie mag niet het slachtoffer worden van het terrorisme, vindt het Kamerlid

  Volg hier de livestream over de terreurdreiging


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dreigingsniveau in Brussel opgetrokken tot hoogste niveau 4

  .

  ...

  Dreigingsniveau in Brussel opgetrokken tot

  hoogste niveau 4

  ...

  Brussel is spookstad

  &

  winkels waren gesloten

  ...

  Winkels sluiten deuren in Brussel, militairen voor supermarkten in Molenbeek

  @Afp

  Reisadvies buurlanden: "Mijd drukke plekken in Brussel"

  Meerdere landen hebben vandaag hun reisadvies voor België aangepast. Centraal daarin steeds de oproep om plaatsen waar veel mensen komen te mijden in het Brussels gewest, waar het dreigingsniveau werd verhoogd naar vier, het hoogst mogelijk niveau.

  @PHOTO_NEWS

  @Reuters


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanslagen in Parijs: weer leidt terreurspoor naar Molenbeek

  .

  ...

  Salah Abdeslam lachend te zien op camerabeelden op dag van aanslagen - Twee verdachten onder aanhoudingsbevel geplaatst

  130 dodelijke slachtoffers, onder wie 3 Belgen
  - 350+ gewonden
  - Dreigingsniveau verhoogd voor grote evenementen
  - Zeker twee dode terroristen woonden in Brussel, derde op de vlucht
  - Opsporingsbericht verspreid voor Brusselaar Salah Abdeslam
  - Abdeslam uren na aanslag tegengehouden en weer vrijgelaten
  - Grootschalige politieraids in Frankrijk tegen terreur
  - Vijf van de zeven aanslagplegers geïdentificeerd
  - Massale razzia in Molenbeek afgelopen

  Brussel:

  De soennitische extremisten van Islamitische Staat (IS) hebben via een video vandaag opnieuw gedreigd met aanslagen op landen die luchtaanvallen uitvoeren op Syrië. Landen die daaraan meedoen, ondergaan hetzelfde lot als Frankrijk, aldus de boodschap, die uitdrukkelijk over aanslagen in Washington rept.

  "We zeggen tegen de staten die deelnemen aan de kruistochtencampagnes dat, werkelijk waar, er een dag komt, zo Allah wil, dat we zullen toeslaan in het centrum van Washington, net als in het centrum van Parijs."

  De boodschap rept niet van Irak, waar IS vandaan komt. Een aantal landen uit de internationale coalitie tegen IS zoals Nederland en Groot-Brittannië, bombarderen Syrië niet, maar Irak wel. Frankrijk is recent begonnen met luchtaanvallen op Syrië.            

  •                  14u11   Brussel: 
  •                      

   Bomalarm Wetstraat                                    In de buurt van de Wetstraat is de verdachte wagen ontmanteld die ertoe leidde dat deze voormiddag een bomalarm was afgekondigd in het centrum van Brussel. Het is niet bekend of er iets verdachts is gevonden, maar volgens berichten op sociale media lijkt dat niet zo.    

    

      

   @Reuters    

   Het parket benadrukt dat in het kader van de anti-terreuroperatie in Molenbeek nog niemand is aangehouden. Wel zijn er bestuurlijke arrestaties verricht. Buurtbewoners die niet ingingen op de oproep van de politie om hun woning te verlaten, werden ingerekend, meldt de VRT.

   @Belga

   De interventie is nog steeds aan de gang. Kort voor 13 uur was er een kleine ontploffing te horen. De politie lijkt nu een ander gebouw te doorzoeken als hetgeen waar de actie eerst op gericht was. Veel kan sowieso niet gezien worden van de actie. De politie schermt de actie af en de massaal opgedaagde pers wordt op een veilige afstand gehouden.

   @PHOTO_NEWS

   Razzia te Molenbeek :

   Geruchten dat Abdeslam Salah is opgepakt bij de grote politie-actie in Molenbeek, worden door het parket ontkend. De politie is nog steeds massaal aanwezig in de Delaunoystraat. Het is onduidelijk hoeveel verdachten zich in het pand bevinden en of de interventie afgelopen is.

   Salah is een van de drie broers die na de aanslagen van vrijdag in Parijs in het vizier van de politie kwamen. Ibrahim Abdeslam was degene die in Parijs een gordel met bommen onstak aan 'Comptoir Voltaire'. Dit weekend werd een klopjacht gestart op Salah. Een derde broer, Mohamed Abdeslam, werd zaterdag opgepakt bij een politieactie in Molenbeek. Volgens Sudpresse werkte de man voor de gemeente Molenbeek.

   @AFP

   Deze gevaarlijk man zoeken ze nog

    


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat we nu weten: zeker 100 doden bij aanslagen in Parijs, bloedbad in concertzaal

  .

  ...

  Wat we nu weten: zeker 100 doden bij aanslagen in Parijs, bloedbad in concertzaal

  © afp.

  UPDATE Zeker honderd mensen zijn vrijdagavond in Parijs om het leven gekomen bij meerdere schietpartijen en explosies. Speciale Franse politietroepen hebben twee terroristen gedood tijdens een bestorming van het Parijse theater Bataclan. Daar hielden terroristen zo'n honderd mensen gegijzeld. De gijzeling is beëindigd, aldus Franse media. Er is sprake van een bloedbad in de concertzaal met tientallen lijken. De politie spreekt van honderd doden in de Bataclan.

  Politie aan concertzaal Bataclan waar een gijzeling gaande is.
  © epa.
  © afp.

  De drie schietpartijen gebeurden in het oosten van Parijs: in de rue de la Fontaine au roi, in de rue de Charenton en bij concertzaal Bataclan. Het eerste incident vond plaats rond 21.30 uur in het restaurant Le Petit Cambodge in de buurt van Place de la République, in het tiende arrondissement.

  De politie heeft een grote perimeter in de buurt van Place de la République ingesteld en sloot alle omliggende straten af. Alle bars, restaurants en terrassen in de buurt werden geëvacueerd.

  President François Hollande heeft de noodtoestand voor heel Frankrijk uitgeroepen. Er zouden op zeven verschillende locaties in Parijs schietpartijen hebben plaatsgevonden, waaronder de Hallen, het Louvre, de rue de la Fontaine au roi, de rue de Charenton en bij het theater/concertzaal Bataclan. In theater Bataclan speelde vanavond de Amerikaanse rockgroep Eagles of Death Metal.

  Ook in theaterzaal openden terroristen het vuur op het publiek, meldden gewonden die het gebouw uitkwamen. Daarbij zou allahoe akbar zijn geroepen.  Een van de gijzelnemers zou een bom bij zich hebben. De schietpartij door een of twee mensen in Bataclan begon een uur na het begin van een optreden van de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal in het theater.

  Explosies Stade de France

  © afp.

  Vlak bij het Stade de France in Saint-Denis vlak bij Parijs, hebben zich vanavond meerdere explosies voorgedaan. Daarbij zijn minstens drie doden gevallen. In het stadion was een vriendschappelijke wedstrijd aan de gang tussen Frankrijk en Duitsland. President François Hollande, die bij de wedstrijd aanwezig was,  is door zijn beveiligers uit het stadion gehaald.  De toeschouwers zijn na het laatste fluitsignaal het veld opgelopen en overgebracht naar het ministerie van Binnenlandse Zaken. Tijdens de wedstrijd gingen vlakbij het Stade de France meerdere bommen af. De knallen waren te horen in het stadion. Desondanks ging de vriendschappelijke wedstrijd tussen Frankrijk, de organisator van het komende EK, en wereldkampioen Duitsland gewoon door. 

  Voor de aanwezigen gingen de poorten van het stadion dicht. De toeschouwers, die via de sociale media hoorden van de aanslagen in Parijs, besloten na het laatste fluitsignaal het veld op te lopen.  Het zou gaan om zelfmoordaanslagen met bomgordels. De aanslagen zouden zijn gepleegd bij een café en twee hamburgertenten. 

  Redactie Charlie Hebdo

  © epa.

  De Nederlandse RTL-verslaggever Stefan de Vries getuigt vanuit Parijs: "De verdachte vluchtte van het restaurant, waar hij om zich heen schoot, naar concertzaal Bataclan. Daar is ook geschoten. Het restaurant lag op slechts 200 meter van de redactie van Charlie Hebdo.'' 

  Noodtoestand in heel Frankrijk

  © epa.

  In heel Frankrijk wordt de noodtoestand afgekondigd. Dit heeft president François Hollande vrijdagavond bekendgemaakt, kort voor een spoedvergadering van de regering. Alle grenzen worden gesloten.
  Hollande sprak zijn medeleven uit met de slachtoffers. Hij riep het Franse volk op sterk te zijn in deze moeilijke situatie

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenaar koppig tot de dood maar nu staat dit ingesloten huis toch te koop

  .

  ...

  Jeroen Vlemings...© kos.

  Nagelhuizen, dat is de term die de Chinezen eraan gaven. Huizen als nagels die je noch verder in de plank kan kloppen, noch weer uit het hout kan trekken. Met koppige eigenaars, die van geen wijken willen weten en niet zwichten voor het grote geld van de immoreuzen. Uit principe en/of uit liefde voor hun woonst. Ook buiten China bestaat dit fenomeen. Down Under en over de grote plas, bijvoorbeeld.

  Vijftien jaar geleden weigerden Norman en Janet Richards uit het Australische Brisbane hun huis met drie slaapkamers in Mollison Street op te geven. Projectontwikkelaars haalden hun portefeuille tevergeefs boven. Maar inmiddels is Norman Richards overleden en trok zijn vrouw naar een bejaardentehuis. Gevolg: op 18 november gaat het huis naar de hoogste bieder.

  Het is een unieke woonst, dat de werkzaamheden rondom destijds doorstond en nu gesandwicht ligt tussen een shopping center met een supermarkt, appartementsblokken en een ondergrondse parking. Het is koffiedik kijken welke prijs ervoor betaald zal worden, omdat er geen vergelijkbare woningen in de buurt staan. De gemiddelde prijs voor een huis in de betreffende wijk in het zuiden van Brisbane is 655.000 euro.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huis te klein voor gadgets 007

  .

  ...

  Ivo Hendrikx in een van de twee kamers in zijn huis die hij heeft volgestouwd met Bond-gadgets. - Mine Dalemans

  Ivo Hendrikx in een van de twee kamers in zijn huis die hij heeft volgestouwd met Bond-gadgets. - Mine Dalemans

  Wereldwijd kijken miljoenen fans van James Bond reikhalzend uit naar de 24ste 007-film. Ivo Hendrikx (59), een jong gepensioneerd leraar uit Genk, kan zolang niet meer wachten. Hij gaat zondag al de nieuwe Bondprent in première bekijken in Brussel. Hij verzamelde in de loop der jaren bovendien zoveel Bondgadgets dat hij tegen eind dit jaar moet verhuizen

  Van deze Citroën 2 pk, die voorkomt in de Bondfilm For Your Eyes Only, werden slechts 500 exemplaren gemaakt. Ivo heeft er uiteraard eentje, met kogelgaten en al. - Mine Dalemans
  Van deze Citroën 2 pk, die voorkomt in de Bondfilm For Your Eyes Only, werden slechts 500 exemplaren gemaakt. Ivo heeft er uiteraard eentje, met kogelgaten en al. - Mine Dalemans

  Ivo Hendrikx is fan van James Bond hors categorie. Al 25 jaar is hij een verwoed verzamelaar van alles wat met James Bond te maken heeft. Zijn huis ademt Bond. "Op 2.000 exemplaren na kan ik niet zeggen hoeveel stukken m'n collectie telt", vertelt hij.

  Kamers vol

  In de gang, langs de trap en op de overloop hangen ingekaderde en gesigneerde foto's van de diva's die schitterden aan de zijde van Sean Connery, Roger Moore en Daniel Craig. Die laatste kruipt opnieuw in de huid van 007 in de nieuwe Bondprent Spectre. Op de bovenverdieping puilen twee kamers letterlijk uit van de honderden auto's op schaal waar 007 mee reed in de films. Ook staat een veeldvoud van andere gadgets in kasten, rekken, doosjes of achter glas. Enkele pronkstukken uit z'n collectie krijgen een bijzondere plek in de woonkamer ten huize Hendrikx. Het verhaal achter de hebbedingen is even boeiend als de prullaria zelf. Midden in de living staat een Aston Martin DB5 op schaal te blinken. Het was de wagen van Bond in de films Goldfinger en Thunderball. "Het duurde drie jaar voor ik alle onderdelen had om de wagen te monteren", bekent hij. "Vanuit Engeland werd om de veertien dagen een stuk(je) van de Aston Martin opgestuurd. Toen we alle stukken hadden, staken we met drie de wagen in een dag in elkaar. Hij is uitgerust met een kogelschild, er zitten machinegeweren en een schietstoel ingebouwd."

  Mine Dalemans
  Mine Dalemans

  Goldfinger

  Een orginele Aston Martin DB5om zelf mee te rijden, zit nog niet in z'n collectie. Toch scheelde het weinig of hij mocht zich alsnog een fiere eigenaar van een Aston Martin noemen. "Toen Casino Royale, de eerste bondfilm met Daniel Craig, uitkwam, stond op eBay een DB5 te koop. Voor minder dan 30.000 euro kon je hem aanschaffen. In werkelijkheid was hij tien keer meer waard. Ik heb hem niet gekocht. Daar heb ik nog altijd spijt van."

  De tweede bolide die Hendrikx in zijn bezit heeft, is de speciale BMW Z3 007 , die werd gebruikt in de Bondprent Golden Eye, met Pierce Brosnan (volgende beeld). - Mine Dalemans
  De tweede bolide die Hendrikx in zijn bezit heeft, is de speciale BMW Z3 007 , die werd gebruikt in de Bondprent Golden Eye, met Pierce Brosnan (volgende beeld). - Mine Dalemans

  BMW ZR 007

  Ivo is wel de trotse bezitter van een ZR 007, een BMW-cabrio die gebruikt werd in de bondfilm Golden Eye. "Er zijn maar 97 exclusieve exemplaren van gemaakt. In heel Europa zijn er slechts twee mensen die zo'n wagen hebben. Ik ben er een van." Maar hoe kom je nu aan zo'n Z3 007? "Eerst stond hij in de showroom van een BMW-dealer uit Las Vegas. Een Antwerpse dealer nam hem over. Hij verpatste op zijn beurt de auto aan een dame. Na een tijdje had ze er zelf geen plaats meer voor en deed hem weg. Dat kwam de Belgische Bondclub te weten. Ze tipte me dat de wagen te koop stond. Ik ben meteen in m'n auto (Ivo gebruikt voor de dageijkse verplaatsingen een auto met nummerplaat IVO 007, z'n vrouw rijdt rond met 007 IVO) gestapt, snelde er naartoe en ik kocht hem." Naar aanleiding van 50 jaar Goldfinger trok hij met z'n vrouw Christine in z'n ZR 007 naar Zwisterland. "Op de tweedaagse reden we langs locaties die de set vormden voor de bondfilm", aldus Ivo.

  Kos
  Kos

  Kogelgaten

  Ivo's vrouw zal in maart volgend jaar een tweede bondwagen afhalen. Het gaat om een 2pk 007 die opgevoerd werd in de bondfilm For Your Eyes Only met Roger Moore als James Bond. "Citroën liet er 500 van de band rollen, en ze zijn doorzeefd met kogelgaten zoals in de film", weet Ivo te vertellen. "Ik was er lang naar op zoek. Tot ik hem bij onze zuiderburen vond. Toen ik er naartoe reed, bleek dat hij de auto al had toegezegd aan iemand anders. Ik was er niet goed van. Uiteindelijk heb ik hem alsnog kunnen kopen." In zijn collectie thuis staat een flipperkast met lichtbeelden en attributen van James Bond uit Golden Eye, een echte blikvanger. Wat verderop in de woonkamer blinkt een verguld pistool onder een glazen stolp. "Het is een remake van het wapen waarmee Bond schoot in The Man With The Golden Gun', stelt Hendrikx. Een ander hebbeding is de witte lasergun, het ruimtegeweer dat Roger Moore gebruikte in Moon Raker.

  De miniatuurversie van de Aston Martin DB5, die Ivo stukje bij beetje in elkaar zette. - Mine Dalemans
  De miniatuurversie van de Aston Martin DB5, die Ivo stukje bij beetje in elkaar zette. - Mine Dalemans

  Het concept

  "Alle films - met uitzondering van Spectre - heb ik op dvd, video en laserdisc", laat Hendrikx weten. De collectie puilt eveneens uit van de geweren en pistolen uit bondfilms. Rekken staan vol met lp's bondmuziek. Tientallen filmposters liggen er opgerold. Er zitten gezelsschapsspelen tussen, horloges en drankbussen. De lijst gadgets is te lang om op te noemen.

  "Begin jaren '90 van vorige eeuw kocht ik een miniatuur Aston Martin DB5. Het was het eerste stuk van de collectie. En zo kwam ik in de ban van James Bond. Mijn verzameling is bijlange niet compleet. Ik jaag niet kost wat kost op het zoveelste stuk. Als het me te veel kost, pas ik." Hendrikx is niet zozeer geboeid door de bondacteurs, ook al heeft hij er twee in levende lijve ontmoet: Roger Moore en George Lazenby. "Wat me intrigeert, is het concept Bond", vertrouwt hij ons toe. "Een bondfilm heeft alles: actie, spanning, mooie vrouwen en het verhaal spreekt telkens tot de verbeelding. Elke film is aangepast aan het tijdskader. Spectre zou een stijlbreuk zijn ten opzichte van alle andere bondfilms. Ik ben benieuwd!"

  Hendrikx heeft ook tekeningen hangen, die bij de scripts werden gemaakt. - Mine Dalemans
  Hendrikx heeft ook tekeningen hangen, die bij de scripts werden gemaakt. - Mine Dalemans

  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stinkend doodsbericht

  .

  ...

  Mijn besluit staat vast

  bij mijn overlijden,

   plaats ik

  als advertentie

  volgende tekst:

   Tijdens het leeg maken

  van de beerput(aalput)

   zat ik soms tot mijn nek

  in de stront

  maar toch

  liet ik mijn hoofd nooit hangen

  ...

  Bloemen noch kransen

  maar papavers

  &

  peterselie

  zijn daarentegen welkom

  ...

  Nota:

  R.I.P.

  De Heer zij met U

  &

  met uw stank

  stinkzak

  zei vrouwlief nog

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crazy Toilet Café in Moskou: om eens op je gemak te eten

   

   

  .

   

  ...

  © reuters...Belga

  bizar In de toeristische wijk Arbat in hartje Moskou is vrijdag onder de naam 'Crazy Toilet Café' een wel erg apart eetcafé geopend: het gehele interieur draait er rond het einde van de voedselketen - de grote boodschap. Je eet er niet alleen wat de pot schaft, je doet dat ook op de (één van de vijftig) pot(ten).

  Reuters

  De gerechten worden in fecale vorm geserveerd. Wie zich een beeld wil vormen van wat dan concreet opgediend wordt: een bruinige champignonnensoep, gedraaide worst met toepasselijke sauzen en chocoladeijs met mokkasaus.

  Voor-, hoofd- en nagerecht kosten samen amper zeven euro, exclusief drank. Bij de drankjes, opgediend in urinoirvormige glazen en mokken, domineert de kleur geel, tot en met de "groene thee".

   

  De correspondent van de krant The Guardian, die het café in de Arbat bezocht, vergat de sanitaire voorzieningen van het CTC te bezoeken. Mogelijk zijn die ingericht als restaurant.

  Reuters

  Overigens is een poep-restaurant geen nieuwigheid. Er was er al een in Taiwan. Bovendien blikte cineast Luis Bunuel 40 jaar geleden al een scène in van mensen die op toiletpotten aan tafel zitten en in het "klein kamertje" gaan eten.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te koop: de bh's van Cara Delevigne en de Superman-boxershort van Ed Sheeran

  .

  ...

  AD.nl ..Cara Delevigne en het ondergoed van haar en andere celebs. © Heather Walters/Bruno.

  Altijd al de boxershort van Ed Sheeran of de beha van Cara Delevigne willen hebben? Dat kan; zij én sterren als seksbom Kelly Brook en Top Gear-presentator James May laten hun ondergoed veilen voor een goed doel.

  De veiling is een iniatief van Heather Walters (35) uit het Engelse Devon, die borstkanker heeft. De moeder van twee kinderen kreeg de diagnose in de zomer van vorig jaar en zamelt sindsdien geld in voor een organisatie die aandacht vraagt voor de slopende ziekte.

  Kelly Brook. © bruno. 

  Ze vroeg vrouwen hun bh te doneren, waarna ze de bijna 2.000 ingestuurde stukken ondergoed gebruikte om de gevel van een winkel te versieren.

  Vorig jaar riep ze in een gekke bui beroemdheden op om hun ondergoed te signeren en op te sturen. Tot haar grote verbazing reageerden talloze celebs.

  Modellen Cara Delevigne en Kelly Brook zetten een krabbel op hun bh's, terwijl zanger Ed Sheeran zijn Superman-boxershort afstond. Manchester United-voetballer Robin van Persie stuurde zijn broek in, die hij had laten signeren door teamgenoten.

  Stigma
  De veiling vindt plaats op zaterdag 7 november en met de kaartverkoop alleen heeft Heather tot nu toe al 7.000 pond (bijna 9.700 euro) opgehaald. Biedingen kunnen vóór 3 november worden uitgebracht.

  Heather, die volgende maand haar laatste behandeling krijgt, hoopt dat vrouwen door haar actie vaker hun borsten controleren op knobbels. "Als ik dat niet had gedaan, was het over geweest voor mij'', zegt ze tegen Western Morning News.

  "Sommige vrouwen zeggen tegen me dat ze het vreemd vinden om hun borsten te checken, dat het voelt als iets seksueels. Ik hoop dat mijn actie een einde kan maken aan dat stigma.''


  Categorie:Nieuws  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  Everybody
  Backstreetboys
  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


   photo G banner 200 op 70_zpsuyqs269t.jpg  Blogvrienden
 • Roland
 • Sylvia
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Francis
 • Leen
 • Marijke
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Jan('t groene hart)
 • Petross

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Dasha
 • Anneke
 • Marouska
 • Lydie
 • Fietszwerver
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Galaxy
 • Nardnaddy
 • Nadie
 • Czilla
 • Ann
 • Vlasta
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Anisoara
 • Kang Tebe
 • Asrazali
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Danny
 • Junior
 • Tips dan Trik Seo Blogger Google+
 • Sussi
 • Ten Tang Blog
 • Bimba
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Jomsantaisekejap

  Lijst(4)
 • Lore
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Ionhar
 • Andyrra
 • Iveta
 • Seiko Selular
 • By Photoworks
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Thailand info
 • Starlavenderluna
 • DIOGO
 • Arief
 • Agus
 • Gusti
 • Misaki Pure blood
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Caribu

  Lijst (5)
 • Weiwan
 • Fadhil
 • Karga...Haektponiko
 • Agatuccia
 • Ardiand S
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Akhmad
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Altebela
 • Istana Larangan
 • Rudy Parabola
 • Dewa
 • Halimah
 • BR-olshop
 • Dila
 • Gisell
 • Costas
 • Ibaad

  lijst(7)
 • Wiwit
 • Chem
 • MAY
 • Kesihatan Yang Tinak Tednilai
 • Nr....
 • Obatsakit
 • Fiona
 • Aliefnk.com(Radja)
 • SBI
 • Eddy Elly

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Monique...Voske
 • Meeuw
 • Dushy
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Noella
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • José
 • Ton
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Alfacinha
 • Zeno
 • Guido
 • Mandy
 • Maria
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Herbert
 • Yoke

  Blogvrienden (4)
 • Anny
 • Corba Jack
 • Boomer
 • Rita
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Suzieke
 • Krikie
 • Carine(koken)
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Natoken
 • Wartjes blog
 • Patty & Freddy
 • De loltrappers
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • EdjeB

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Roland
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Blogvrienden 7
 • Nicole
 • Brigitte
 • Ester & Leon
 • Patrice
 • Tonny
 • Julien
 • Anny & Gilbert
 • Anny
 • Marianne
 • Harmke

  Gastenboek
 • Dag Rudietje
 • Rudi Ja het leven is mooi!!!Daggg
 • Een hèèl mooi valentijn weekend gewenst, vele lieve groetjes en liefs van mij
 • Fijn valentijnsweekend
 • Hallo Rudi

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!