NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 2 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepé & Memé

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto

Zoon Jo &

 schoondochter Freya

Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

 Onze 2 kleinkinderen

 Mauro & Brent

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Lekker uit eten met familie
 • Club Brugge - Racing Genk 3 - 1
 • Poster in Bistro te Brugge
 • Bewoner jaagt inbreker huis uit en betaalt hem een pintje
 • Spaghettisaus met Fettuccinepasta
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  BesteBloggers
  BlogSociety

  Categorieën
 • Crea's Rudietje (123)
 • Dieren (339)
 • Dranken (111)
 • Film (520)
 • Fotografie (577)
 • G+ (0)
 • Gezondheid (397)
 • Koken (1097)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (109)
 • Mode (265)
 • Moppen (104)
 • Muziek (659)
 • Nieuws (1468)
 • Ons tuintje (564)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (613)
 • Wetenschap (304)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  troebadoer
  blog.seniorennet.be/troebad

  SEO-PING

  Sluffertjes_creations

   photo foto met familie groot_zpsvvjqowox.jpg
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewoner jaagt inbreker huis uit en betaalt hem een pintje

  .

  ...

  .

  Mail online...© thinkstock.

  Een bewoner heeft een inbreker het huis uitgejaagd. Hij zette de achtervolging in en betaalde hem daarna een pint in zijn pub. Fred Fordeman wachtte er samen met de dader op de politie, meldt Mail Online.

  Het was de vrouw van Foreman die de inbraak ontdekte waarna Foreman de achtervolging inzette op Alexander Hockett. De inbreker liep in de richting van een pub in Suffolk waar Foreman thuis was. Hockett gaf twee inbraken toe en werd door de rechter in Ipswich veroordeeld tot vier jaar gevangenis.

  Foreman zei dat hij een adrenalineopstoot kreeg toen hij de inbreker zag en niet aarzelde om hem te achtervolgen. "Ik bleef maar achter hem aanlopen. Ik was echt boos en ik wilde hem koste wat kost bij de kraag vatten. Hij stopte plots in een voortuintje en zei dat ik hem niet mocht aanraken. Daarop vroeg ik hem wat er gaande was en even later ging hij weer lopen. Ik ging opnieuw achter hem aan en hij stormde de pub binnen." Daar kon Forman hem vinden. De twee waren buiten adem waarop Foreman de inbreker een pintje aanbood. "Hij was geen berekende maar een gelegeheidsinbreker. Het ging om een opportunistische misdaad en hij was zeker niet boosaardig", aldus Foreman.

  De inbraak heeft wel een impact gehad op het leven van de Brit. "Vooral mentaal. Ook mijn vrouw was onder de indruk. Wekenlang deed ze de deur op slot toen ik even naar buiten ging om een sigaretje te roken. Een inbraak gaat niet in de koude kleren zitten, het is gebeurtenis die sporen nalaat." De Foremans hebben in ieder geval maatregelen genomen. Ze hebben nieuwe poortjes geïnstalleerd en het hekwerk rondom het huis een nieuwe beurt gegeven. "Het blijkt nog maar eens hoe belangrijk het is om de deuren te sluiten, ook al ben je thuis", aldus Tracy Foreman.

  Hockett was overigens niet aan zijn proefstuk toe. Hij werd ook al in 2004, 2009 en 2014 veroordeeld door een rechter. De man had toen te kampen met een drugprobleem.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Computervirus in Duitse kerncentrale

  .

  ...

  .

  Foto ter illustratie. © anp.

  In de Duitse kerncentrale Gundremmingen in Beieren is een computervirus ontdekt. De schadelijke software werd opgemerkt bij de voorbereidingen van een revisie van Blok B van de centrale.

  Gevaar voor het personeel of de bevolking is er niet geweest, omdat alle gevoelige onderdelen van de kerncentrale niet op het internet zijn aangesloten.

  Toch zijn de toezichthouders en het Federaal Bureau voor Informatiebeveiliging geïnformeerd, aldus de centrale. Specialisten van exploitant RWE moeten nu uitzoeken hoe het virus in het uit 2008 stammende computersysteem terecht is gekomen.

  Afgelopen weekend hebben nog 750 mensen bij de kerncentrale in de zuidelijke deelstaat gedemonstreerd voor een vroegtijdige sluiting van de resterende twee blokken. Gundremmingen zal in 2021 worden gesloten.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 1 miljoen euro voor originele dubbele strippagina van Hergé

  .

  ...

  .

  Een soldaat voor een stripwinkel in Brussel vol Kuifje-strips. © reuters.

  Kuifje Een originele dubbele pagina uit het Kuifje-album "De scepter van Ottokar" is vandaag tijdens een stripveiling in Parijs afgehamerd op 1,046 miljoen euro. Dat deelde het veilinghuis Artcurial mee. "Het is pas de tweede keer dat een dubbele pagina van Kuifje de kaap van één miljoen euro overschrijdt", zei expert Eric Leroy

  ...

  Kuifje met zijn trouwe viervoeter, Bobby.  © Hergé-Moulinsart 2014

  In oktober vorig jaar ging een andere originele dubbele pagina van "De scepter van Ottokar" (een vluchtpoging van Kuifje in een jachtvliegtuig) van de hand voor meer dan 1,5 miljoen euro bij Sotheby's in Parijs

  ...  Artcurial had een bedrag tussen 600.000 en 800.000 euro geschat voor de laatste twee bladzijden van het album van de Belgische striptekenaar, die zaterdag werden verkocht door de Franse zanger Renaud, blijkbaar ook een verwoed stripverzamelaar. De tekeningen in Chinese inkt en blauwe aquarel en gouache werd door een "Europese verzamelaar" telefonisch gekocht, aldus Leroy

  ...


  "De scepter van Ottokar", gepubliceerd in 1939, is het achtste album met de avonturen van Kuifje. Renaud kocht de dubbele pagina van de weduwe van de Franse striptekenaar Le Rallic, voor wie Hergé had gewerkt. "Dat kostte me destijds 100.000 Franse frank. Het was de zwaarste investering uit heel mijn collectie", zei de zanger

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienduizenden boetes voor Belgen die belastingaangifte 'vergeten'

  .

  ...

  .

  Fiscaliteit Zowat drie procent van alle belastingaangiften wordt te laat ingediend. Het leidde ertoe dat de fiscus vorig jaar 87.625 boetes voor laattijdig indienen oplegde, schrijft De Standaard.

  Wie zijn belastingaangifte 'vergeet', moet een administratieve boete betalen tussen de 50 en 1.250 euro. Voor een eerste vergeetachtigheid geldt een boete van 50 euro. Daarnaast wordt ook het belastingtarief verhoogd, met 10 tot 200 procent. Vooral recidivisten worden hard aangepakt. De vrijgegeven cijfers hebben betrekking op de inkomsten van 2013, die in 2014 werden aangegeven. 

  Vandaag werd de nieuwe belastingaangifte voorgesteld door de Federale Overheidsdienst Financiën. Die telt nu al 810 codes, of 38 meer dan vorig jaar. De overgrote meerderheid van de Belgen (ruim 82 procent) vult echter maximaal 20 codes in. 

  Volgens minister Van Overtveldt willen de extra codes niet zeggen dat de belastingaangifte veel ingewikkelder wordt, maar werden net ingrepen doorgevoerd om de leesbaarheid en toegankelijkheid van de aangifte te verbeteren. Van Overtveldt wees erop dat de nieuwe codes in feite goed nieuws zijn voor de burger én voor de economie, want zij houden verband met regeringsmaatregelen om de concurrentiekracht te verbeteren


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevergem grote winnaar op Vlaamse Televisie Sterren, maar kijker gaat niet akkoord

  .

  ...

  .

  ANNELIES ROEBBEN...© Florian Van Eenoo photonews.

  Het zou een feest in mineur worden, want VTM zou officieel niet aanwezig zijn. Ook de VRT liet, net als VIER en VIJF, weten dat alleen genomineerden hun opwachting zouden maken. Bovendien was de uitreiking - o ironie - niet eens te zien op tv. Uiteindelijk liep er toch nog behoorlijk wat schoon volk op de blauwe loper van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren in Plopsaland. 'Bevergem' werd - zoals voorspeld - de grote winnaar.

  Ella Leyers met opvallende rosse coupe, en haar zus Olga met een giga split.
  © Florian Van Eenoo photonews.

  Er was op voorhand heel wat te doen over de uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren. Stef Wauters stuurde zijn nominatie terug omdat niet de hele ploeg van 'VTM Nieuws' genomineerd was. En er was gemor omdat de kijker eigenlijk niks te zeggen had. Intussen deed het onderzoeksbureau iVOX een rondvraag bij de 'gewone man' om te kijken of de Televisie Academie - het kransje tv-mensen dat de winnaars bepaalt - echt zo anders stemde dan de modale kijker. Er werden een 1.000-tal mensen, representatief qua geslacht, leeftijd en kijkgedrag, bevraagd.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijfstoel J.K. Rowling brengt 345.500 euro op

  .

  ...

  .

  Belga...© afp.

  De stoel waarin J.K. Rowling de eerste twee boeken van de Harry Potter-reeks geschreven heeft, is gisteren onder de hamer gegaan voor 394.000 dollar (345.500 euro). Dat heeft veilinghuis Heritage Auctions verklaard.

                                           © ap.

  De anonieme koper betaalde meer dan acht keer de openingsprijs voor de stoel tijdens de veiling in het Waldorf-Astoria hotel, aldus het veilinghuis.

  J.K. Rowling zat in een eikenhouten stoel, in de stijl van de jaren 30, toen ze in Edinburgh (Schotland) de manuscripten schreef voor 'Harry Potter and the Philosopher's Stone' ('Harry Potter en de Steen der Wijzen') en 'Harry Potter and the Chamber of Secrets' ('Harry Potter en de Geheime Kamer').

  Na het succes van haar boekenreeks beschilderde ze de stoel met woorden, waaronder de zin "Ik schreef Harry Potter terwijl ik op deze stoel zat".

  Ze doneerde het meubelstuk in 2002 aan een veiling voor het goede doel, waar het werd verkocht voor 21.000 dollar. In 2009 werd de stoel opnieuw verkocht voor 29.000 dollar.

  De "Harry Potter"-boeken werden wereldwijd in 73 talen vertaald, en er werden al 450 miljoen stuks van verkocht.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze had nog nooit gevlogen, ging naar toilet... en vergiste zich van deur

  .

  ...

  .

  Arno Van Hauwermeiren...Mashable © Weibo.

  De eerste keer met het vliegtuig reizen, doet wat met een mens. Ook met een 50-jarige Chinese vrouw die voor het eerst in haar leven op een vliegtuig stapte. Wellicht sloegen de zenuwen op haar blaas, want nog voor het opstijgen moest ze dringend naar het toilet. In haar haast opende ze de nooduitgang in plaats van de WC-deur

  ...

  En prompt werd de noodglijbaan ontrold. 

  Je eerste keer in een vliegtuig vergeet je niet snel. En zeker niet als je ook nog eens de noodglijbaan ontrolt. Het overkwam een Chinese vrouw die op het punt stond om voor de eerste keer te vliegen.

  Het vliegtuig van China Southern Airlines stond klaar op de luchthaven van Chongqing en zou naar Shenzhen vliegen

  ...

  Helaas werd de vlucht twee uur uitgesteld nadat de 50-jarige vrouw per ongeluk de nooduitgang had geopend, terwijl ze gewoon even naar het toilet wou. Er brak paniek uit onder de passagiers toen de noodglijbaan zich met een luid sisgeluid ontrolde.

   


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur met 19 pinten op leek niet eens dronken..etc...

  .

  ...

  .

  Eric Belsack ...Laat er geen misverstand over bestaan: wie voor de politierechter verschijnt, heeft vermoedelijk iets mispeuterd. Meestal eigen schuld dikke bult, maar soms ook een ongelukkige samenloop van omstandigheden, gewoon brute pech of wordt de onschuld bewezen. Niet zelden proberen overtreders hun misstap te vergoelijken met op zijn minst merkwaardige uitvluchten. Onze reporters tekenden de voorbije week in de Vlaamse politierechtbanken enkele zaken op die dit ten overvloede illustreren. 

  Legerchef met 19 pinten op "leek niet eens dronken"

   
  En dat om 16.45 uur 's middags, ongelooflijk
  Politierechter

  Het hoofd van de technische dienst van een legereenheid in Lombardsijde stond met het schaamrood op de wangen voor de politierechter. M. uit Nieuwpoort trok de aandacht van de politie toen hij zijn zoon ging ophalen. Hij stond dubbel geparkeerd met de vier richtingaanwijzers aan. Hij legde een ademtest af van liefst 3,96 promille - goed voor 15 à 19 glazen, maar leek niet eens dronken. Nochtans zijn bij een dergelijk alcoholgehalte de zintuigen verdoofd.

  "En dat om 16.45 uur 's middags, ongelooflijk", sprak de politierechter. "Ik weet het, ik schaam me diep", zei M. "Ik heb een belangrijke functie in het leger en heb een blanco strafblad nodig. Ik hoop op uw mildheid, want ik riskeer sowieso een tuchtmaatregel in het leger." De man kreeg opschorting van straf en moet een verkeerscursus volgen. (JHM)

  ...

  © thinkstock.

  130 per uur in zone 70 "want afhaalchinees mocht niet koud worden"

   
  Mijn cliënt is een beetje te klantvriendelijk geweest. Hij wou de thuislevering voor zijn klant zo snel mogelijk én warm bezorgen
  Advocaat van beklaagde

  De advocaat van een 29-jarige zaakvoerder van een Chinees restaurant had in de Brugse politierechtbank wel een heel opmerkelijk excuus voor een fikse snelheidsovertreding. "Mijn cliënt is een beetje te klantvriendelijk geweest. Hij wou de thuislevering voor zijn klant zo snel mogelijk én warm bezorgen. Met het gekende resultaat."

  Op 1 juni vorig jaar werd de zaakvoerder geflitst met 130 km/u in een zone 70. "En dat op een korte afstand tussen twee verkeerslichten. Een hele prestatie", sprak de politierechter. Zijn klantvriendelijkheid kostte de zaakvoerder uiteindelijk een boete van 600 euro en 21 dagen rijverbod. (MMB)

  © thinkstock.

  Veroordeelde roodrijder: "Het was net groen aan het worden"

   
  Dat kan ik alvast niet zien aan verkeerslichten
  Politierechter Kathleen Stinckens

  Een 53-jarige man uit Wilsele die in april vorig jaar met 75 kilometer per uur door het rood reed op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek, werd door politierechter Stinckens bedacht met een boete van 180 euro.

  "Ik doe die baan al 28 jaar en er was geen volk op de weg op dat moment. Het was bovendien net groen aan het worden", verdedigde de vijftiger met al 35 jaar een rijbewijs op zak, zich gisteren voor de Leuvense rechter. "Dat kan ik alvast niet zien aan verkeerslichten", antwoordde Stinckens die de geldboete voor de helft met uitstel uitsprak omdat de man een blanco strafregister heeft. (KAR)

  © thinkstock.

  Trucker gaat vrijuit: "Paar ton cement niet met kruiwagen te leveren"

   
  Het zou toch raar zijn dat tijdens die werken geen enkele bewoner de straat mocht inrijden?
  Vrachtwagenchauffeur Alex Minnaert (58)

  "Ik kan een paar ton cement niet met de kruiwagen tot bij de klanten brengen." Onder meer met dat argument kon vrachtwagenchauffeur Alex Minnaert (58) uit Assenede gisteren Gents politierechter Pieter De Meyer overtuigen om hem vrij te spreken.

  De vijftiger moest op 30 oktober 2014 een spoedbestelling afleveren in een zijstraat van de Gaversesteenweg in Merelbeke. De straat was afgesloten voor wegenwerken. De discussie draaide rond het feit of er al dan plaatselijk verkeer toegelaten was. Volgens de agenten die Alex de steenweg zagen inrijden, was er geen bord geplaatst die dat vermeldde, terwijl de bestuurder het omgekeerde beweerde. "Het zou toch raar zijn dat tijdens die werken geen enkele bewoner de straat mocht inrijden?", stelde hij tijdens de zitting. De Meyer gaf hem het voordeel van de twijfel en sprak de man vrij. (TVPG)

  ...

  © thinkstock.

  Ongeval door hond in auto (en te veel alcohol)

   
  Uw cliënt had zijn hond een gordel moeten omdoen (grapje)
  Politierechter

  Steven V. uit Schendelbeke is 8 dagen zijn rijbewijs kwijt nadat hij onder invloed van alcohol een geparkeerde auto aanreed in de Moenebroekstraat. "Allemaal de schuld van zijn hond", vertelde zijn advocaat in de politierechtbank.

  "De feiten speelden zich af op een warme zomerdag in augustus vorig jaar. Mijn cliënt was bij zijn moeder op bezoek geweest en had daar enkele pintjes gedronken. Toen hij amper 10 meter ver was, opende hij in plaats van het venster naast hem per ongeluk het venster achteraan, waarop zijn hond probeerde uit de wagen te springen. Mijn cliënt kon zijn viervoeter nog net bij de halsband grijpen, maar is daarbij wel de controle over het stuur verloren en kwam tegen een geparkeerd voertuig terecht." De man blies nadien ook nog eens positief.

   "Hij had de hond een gordel moeten omdoen", grapte de politierechter, waarna hij de man een effectieve geldboete van 240 euro oplegde. Daar komt wel nog zo'n 250 euro aan kosten bij. Zijn rijbewijs is hij 8 dagen kwijt. (TVR)


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.34 doden en meer dan 200 gewonden bij aanslagen Brussel

  .

  ...

  .

  Gruwel, horror, moord

  ...

  Een zwarte dag in onze geschiedenis

  ...

  20 doden en 106 gewonden bij aanslag op metro"

  - Dader op de vlucht

  Bij de aanslag van vanmorgen in het Brusselse metrostation Maalbeek zijn ongeveer 20 doden en minstens 106 gewonden gevallen. Dat heeft de Brusselse burgemeester Yvan Mayeur gezegd op een persconferentie. Als gevolg van de bomexplosie werd alle openbaar vervoer in de hoofdstad stilgelegd. Dat komt intussen langzaamaan weer op gang. De meeste treinstations zijn sinds 16 uur weer open, maar er gelden strenge veiligheidsmaatregelen. Het station van Etterbeek en Schaarbeek is opnieuw gesloten op bevel van de politie. Waarom is nog onduidelijk. Vanochtend ontploften ook twee bommen op Brussels Airport. Volgens het federaal parket zijn twee daders nog op de vlucht, zo meldt de VRT.

  Het federaal parket bevestigt dat de explosies van vanmorgen op Brussels Airport en in Maalbeek, terroristische aanslagen waren. De afdeling anti-terrorisme van het federaal parket heeft een onderzoeksrechter aangesteld die gespecialiseerd is in terrorisme, klinkt het in een persbericht.

  @Kos

  Twee aanslagplegers zijn nog op de vlucht. Dat meldt de VRT op basis van informatie van het federaal parket. Het gaat om een dader van de terreuraanval op de luchthaven. Een verantwoordelijke voor het bloedbad in de metro is ook nog op de vlucht.

  AFP

  @KOS

  ...

  14 doden bij aanslag luchthaven Zaventem

  ...

  Nog explosieven gevonden in Zaventem

  22/03/16 - 18u40  Bron: Belga

  Brussel in de ban van terreur: bekijk ontwikkelingen minuut per minuut

  REUTERS

  © getty.

  @Reuters

  Er zijn vanavond nog explosieven gevonden in Zaventem. Alles wordt er opnieuw afgezet. Ontmijningsdienst DOVO is terug op weg naar Zaventem, is zonet uit goede politiebron vernomen.

  Op de luchthaven bliezen vermoedelijk twee zelfmoordterroristen zich vanmorgen op. Een derde verdachte wordt actief opgespoord.

  Eerder zei de Vlaams-Brabantse gouverneur Lodewijk De Witte nog dat in het luchthavengebouw drie bommen aanwezig waren, waarvan één niet is ontploft.

  Op het moment van de aanslagen waren in de vertrekhal van de luchthaven een duizendtal mensen aanwezig. Uit een balans van De Witte blijkt dat bij de dubbele ontploffing rond 8 uur meer dan tien doden zijn gevallen en 70 à 80 mensen gewond zijn geraakt

  ...

  Iedereen wordt gefouilleerd aan Brusselse stations

                  Ook aan het Noordstation stonden lange files.© Kim Aerts.

  ...

  Honderden mensen zoeken steun bij elkaar en zingen samen 'Imagine'

                                               @ap

                   Ook vluchtelingen leven mee met de aanslagen in ons land.

                                                                      @EPA                                                                      


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een bloem als steun voor de slachtoffers & familieleden

  .

  ...

  .


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salah Abdeslam levend opgepakt...

  .

  ...

  .

  Meest gezochte terrorist Salah Abdeslam wordt nog deze avond(18/03) gewond met een knieschot

  overgebracht naar de streng bewaakte

  gevangenis te Brugge

  (is een gevangenis in een gevangenis)

  ...

  Na een klopjacht van meer dan vier maanden is Salah Abdeslam (26) tijdens een politieoperatie in Sint-Jans-Molenbeek rond 17 uur opgepakt. De Fransman die opgroeide in Molenbeek kon na de dodelijke aanslagen op 13 november 2015 in Parijs tot twee keer toe aan de politie ontsnappen. De politie kwam hem uiteindelijk op het spoor na een gerichte actie vorige dinsdag in Vorst. Zijn vingerafdrukken werden er aangetoffen na een raid in een appartement waarbij een handlanger van de terrorist gedood werd. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste feiten in de klopjacht naar Europa's meest gezochte terrorist.

  @AFP , Reuters

  Een buurtbewoner bezorgde aan RTL Info onderstaande foto,

  @Twitter

  @Reuters


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie schiet één verdachte dood, twee anderen nog op de vlucht

  .

  ...

  .

  Door: Ken Standaert - Bjorn Maeckelbergh - redactie
  15/03/16 - 17u44  Bron: Eigen berichtgeving - Belga - VRT - VTMNieuws

  Eliteteams van de federale politie maken nog altijd jacht op - vermoedelijk - twee verdachten die vanmiddag bij een huiszoeking in Vorst minutenlang op de politie hebben geschoten. Ze gebruikten daarbij zéker één kalasjnikov.

                                      © belga.
                                      © reuters.
                                      © belga.
                                     © reuters.
                                       © afp.
                                         © epa.

  Politieoperatie niet gericht tegen Salah Abdeslam, zegt Franse politiebron
  • Belgische én Franse agenten
  meteen onder vuur genomen: 4 Belgische agenten gewond

  • Sluipschutters op de daken gespot, een inval lijkt op til: zonet drie luide knallen gehoord, wellicht politierookbommen. Een verdachte zou zijn neergeschoten
  • Drie schietpartijen: dertigtal schoten gehoord bij tweede schietpartij
  Jambon: Frans-Belgisch joint investigation team deed huiszoeking
  Massa politie op straat om buurtbewoners op afstand te houden
  Twee scholen en crèches dicht: kinderen in veiligheid gebracht
  • Audi-Vorst sluit toegangspoort
  Politie vraagt om voorzichtig om te springen met beelden

  Speurders van de antiterrorisme-eenheid DR3 wilden in het kader van het onderzoek naar de aanslagen in Parijs een huiszoeking uitvoeren in een pand in de Driesstraat in Vorst. Ze moesten daar op de vierde verdieping zijn. In plaats van de deur te openen, schoten de verdachten dwars door de deur. Twee politiemensen geraakten daarbij gewond - één van hen zou een schotwonde hebben opgelopen. Volgens onze informatie is hij niet in levensgevaar.

  De politie heeft de hele buurt afgesloten, in hun zoektocht naar de verdachten. De VRT maakt ook melding van een tweede  schietpartij, rond 15h20 en een recentelijk derde schietincident. 

  Bij de tweede schietpartij hoorde een getuige een dertigtal schoten. Een agent raakte gewond. Een helikopter cirkelt boven de wijk. De verdachten zouden nog in de buurt zijn. De politie kamt de hele buurt uit.  Volgens onze informatie is er sprake van drie daders. Vermoedelijk zou één van hen zich nog in de buurt van het pand in de Driesstraat bevinden. Twee anderen zijn gevlucht. De laders van hun wapens zouden zijn gedumpt in de kelder van een huis in een straat vlakbij.

  Kinderen in veiligheid gebracht
  De leerlingen van een Nederlandstalige school en Franstalige school en peuters in een crèche zijn in veiligheid gebracht. ij de politieactie in Vorst werden er twee scholen en twee crèches afgezet. "Er is op geen enkel moment paniek geweest bij de kinderen", zegt gemeentesecretaris van Vorst, Betty Moens. "De kinderen zijn op geen enkel moment in paniek geraakt. Het personeel is zeer professioneel met de situatie omgegaan en de kinderen worden bezig gehouden", aldus de gemeentescretaris van Vorst. Hoe lang de kinderen nog in de school moeten blijven is niet duidelijk.

  "Indien het nodig zou zijn kunnen we maaltijden leveren, maar we hopen dat het niet zo lang meer duurt." De ouders van de kinderen worden momenteel opgevangen in de Sint-Denijsstraat waar de gemeente zich vestigt.

  Het gaat om de Franstalige school 'La Cordée' en de crèche 'Le Dries' in de Driesstraat, de Nederlandstalige school 'De Wereldbrug' in de Hallestraat en de crèche 'les Petits Matelots' in de Stationsstraat.

  De huiszoeking vond plaats in het Belgische luik van het onderzoek naar de aanslagen van 13 november in Parijs. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve zei dat Franse politie-eenheden deelnemen aan de antiterreuractie, meldt persbureau Reuters.

                                      @Belga  Belgisch-Frans antiterreurteam
  Het antiterreurteam dat beschoten werd was een gemengd Belgisch-Frans team. Dat bevestigt minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA). De gewonde agenten zouden wel allemaal Belgen zijn, al is dat voorlopig niet definitief bevestigd. Het team dat ter plaatse ging, was een Frans-Belgisch joint investigation team. Sinds de aanslagen in Parijs worden dergelijke teams wel vaker ingezet. Om hoeveel Fransen het precies gaat, kan men bij Jambon niet kwijt.  Volgens Franse media stond de huiszoeking los van het opsporen van de voortvluchtige Salah Abdeslam.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbouwplannen? Energiepremies gelden maar tot eind juni

  .

  ...

  .

  © thinkstock.

  Wie nog wil genieten van de huidige premies voor bijvoorbeeld dakisolatie en hoogrendementsglas, moet de werken dringend opstarten. Dat zegt de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) vandaag, enkele dagen voor de start van de bouw- en verbouwbeurs Batibouw. Vanaf juli moet er immers een nieuw premiestelsel komen, maar het is nog niet duidelijk hoe dat er zal uitzien.

  De VCB heeft het over de premies die je krijgt via de netbeheerder (Eandis of Infrax). De confederatie raadt aan om niet te wachten tot de laatste weken, maar de werken zo snel mogelijk op te starten. "Om de huidige premies nog te kunnen krijgen, moeten immers een aantal formaliteiten tijdig vervuld zijn", klinkt het.

  Hoe de premies er na de hervorming zullen uitzien, staat nog niet vast. "Het politieke overleg erover is nog bezig", luidt het op het kabinet van bevoegd Vlaams minister Annemie Turtelboom.

  In het regeerakkoord staat over de hervorming alvast het volgende: "Er worden extra stimuli ingebouwd voor gecombineerde maatregelen en totaalrenovaties. De individuele premies voor dakisolatie en hoogrendementsglas worden getrapt verlaagd." Dergelijke individuele premies maken momenteel nog het grootste deel uit van de toegekende premies.

  De VCB wijst erop dat snel beslissende verbouwers niet alleen nog van een premie kunnen genieten, maar ook van een "uitzonderlijk lage hypothecaire rentevoet".


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man overvalt bank in rolstoel

  .

  ...

  .

  Foto ter illustratie © thinkstock...Belga

  Een overval in een bank in Zagreb verliep op wieltjes, letterlijk en figuurlijk.

  Een Kroatische andersvalide overviel gisteren in zijn rolstoel een bank in het centrum van de Kroatische hoofdstad.

  Hij kon de figuurlijke benen nemen met een buit van 6.600 euro (50.000 kuna). Dat schrijft vandaag de krant Vecernji List. Pikant detail: de 35-jarige rolstoelgebruiker kreeg hulp van niets vermoedende omstaanders om de Oostenrijkse bank Erste binnen te rollen.

  In het bankgebouw riep hij de bedienden toe dat hij "een granaat op zak" had.

  Nadat zij hem geld overhandigd hadden, keken ze lijdzaam toe hoe de bankroller doodgemoedereerd naar een taxistop rolde en een taxi nam naar Bjelovar, tachtig kilometer van de Kroatische hoofdstad. Daar werd hij vandaag door de politie aangetroffen en opgepakt.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertaal naar het 'Eigen Kweeks' met 'Goehel Transleet'

  .

  ...

  .

  © Eén.

  Is je West-Vlaams aan wat bijschaving toe? Geen nood, want dankzij Google Translate van Eigen Kweek praat je gemakkelijk met je onverstaanbare West-Vlaamse vrienden mee. En Franksje geeft er zijn Eigen Kweekse touch aan.

  Tik je boodschap in en 'Goehel Transleet' doet de rest. Deel vervolgens je boodschap op 'Smoelboek' of 'Twieter' en klaar is kees.

  Veel plezier! Of beter: "Mutsj leute!"


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openingsuren Groeningemuseum

  .

  ...

  .

  Een aanrader is dit zeker voor

   geinteresseerden

  ...

  Mijmeren, genieten

  &

  laat het buiten maar gieten

  ...

   


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loodgieter gaat naakt om warm water te herstellen bij vrouwelijke klant

  .

  ...

  .

  Eric Belsack ...The Canadian Press

  © thinkstock.

  In Canada moet een loodgieter zich voor de rechter verantwoorden omdat hij zich tot tweemaal toe uitkleedde voor de ogen van een vrouwelijke klant. De 55-jarige stielman wordt beschuldigd van zedenschennis.

  De feiten speelden zich af op 16 januari toen het stenen uit de grond vroor in Tilbury in de provincie Ontario. Een radeloze vrouw, van wie de identiteit niet wordt vrijgegeven, belde een loodgieter omdat er geen warm water meer uit de kraan kwam.

  In tegenstelling tot wat met loodgieters doorgaans het geval is, bood de buizenfitter zich nog dezelfde avond aan ten huize van de vrouw in nood. Tot haar grote verbazing ging de man helemaal uit de kleren om vervolgens zijn overall aan te trekken.

  Na het klaren van de loodgieterijgerelateerde klus, kleedde de werkman zich opnieuw helemaal uit om zich weer in zijn burgerplunje te hijsen. Alsof er niets aan de hand was, overhandigde hij de verbouwereerde vrouw des huizes de rekening en verliet hij het pand.

  De vrouw diende klacht in en de loodgieter werd gearresteerd voor zedenschennis. Op 1 maart wordt hij in de rechtbank verwacht om uitleg te geven over zijn merkwaardige vestimentaire gewoonten.

  Volgens de politie van Chatham-Kent is het niet de eerste keer dat de loodgieter dergelijk gedrag tentoon spreidde. De speurders lanceren een oproep naar andere, mogelijke slachtoffers om zich te melden.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom geven we allemaal te veel uit

  .

  ...

  Metro UK...© thinkstock.

  We hebben allemaal een gat in ons hand, omdat we gewoon vergeten dat we nog geld nodig hebben in de toekomst. We trappen in de val van het 'vertekende optimisme': we denken onterecht dat we er goed voor staan.

  Uiteraard is optimisme een goede eigenschap, maar niet echt gunstig voor onze portemonnee. We plannen ons leven alsof we in de toekomst als maar meer geld zullen verdienen

  Een recent onderzoek van de University of Colorado stelt dat als we aan onze toekomst denken, meestal aan ons inkomen denken en niet zozeer aan onze dagelijkse uitgaven. We kopen een huis dat we ons eigenlijk niet kunnen veroorloven, omdat we ervan uitgaan dat ons salaris in de toekomst zal stijgen. Hierbij negeren we de extra uitgaven die we de komende jaren zullen moeten doen.

  We nemen dus fincanciële beslissingen zonder al te ver vooruit te kijken, wat op langere termijn grote gevolgen kan hebben. "Zo kopen mensen een huis of auto die ze niet kunnen betalen", zegt John Lynch, een van de auteurs van de studie. "We denken niet aan extra uitgaven, zoals verzekeringen, reparatiekosten, elektriciteit, verwarming..."


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Professionele tips voor feestelijke tafeldecoratie

   

   

   

   

  .
  Hoe creëer je op Kerstmis en Nieuwjaar een perfect gedekte, feestelijke tafel voor vrienden en familie? Wij gingen voor jullie te rade bij interieurvormgever Christophe Verbeke, de man achter de Gentse pop-up store 'Piet', en vroegen hem de kleren van het lijf.

  Zijn er voor tafeldecoratie, net zoals voor mode, trendkleuren die dit seizoen een hoofdrol krijgen?
  'Volgens mij spelen materialen een belangrijkere rol dan kleuren. Zo zijn de borden en schotels uit keramiek van Pascale Naessens nog steeds

   een echte trend , al gebruik ik dat woord eigenlijk niet zo graag. Met haar servieslijn haal je een stukje van de natuur naar binnen en creëer je een bijzondere sfeer. Naast haar authentieke en warme borden heb ik gouden bestek gelegd, dat geeft de tafel meteen een feestelijke toets.'

  Zijn er voor tafeldecoratie, net zoals voor mode, trendkleuren die dit seizoen een hoofdrol krijgen?'Volgens mij spelen materialen een belangrijkere rol dan kleuren. Zo zijn de borden en schotels uit keramiek van Pascale Naessens momenteel een echte trend – al gebruik ik dat woord eigenlijk niet zo graag. Met haar servieslijn haal je een stukje van de natuur naar binnen en creëer je een bijzondere sfeer. Naast haar authentieke en warme borden heb ik gouden bestek gelegd, dat geeft de tafel meteen een feestelijke toets.'


  Welke fout moeten we vermijden bij het dekken van onze feesttafel?
  'Zet alsjeblieft geen gigantisch bloemstuk in het midden van je tafel. Het is zo belangrijk dat je je gasten in de ogen kunt kijken tijdens een goed gesprek. Verdeel liever enkele kleinere vaasjes willekeurig over de tafel en vul ze met bloempjes of mooie takken. Het thema van de grillige natuur duikt hier dus opnieuw op. Wil je toch per se een stevig bloemstuk gebruiken, geef het dan een plaats aan de rand van de tafel.'

  Welke fout moeten we vermijden bij het dekken van onze feesttafel?'Zet alsjeblieft geen gigantisch bloemstuk in het midden van je tafel. Het is zo belangrijk dat je je gasten in de ogen kunt kijken tijdens een goed gesprek. Verdeel liever enkele kleinere vaasjes willekeurig over de tafel en vul ze met bloempjes of mooie takken. Het thema van de grillige natuur duikt hier dus opnieuw op. Wil je toch per se een stevig bloemstuk gebruiken, geef het dan een plaats aan de rand van de tafel.'


  Hier zien alle tafels er prachtig uit, maar hoe begin je daar nu aan?
  'Begin bij het servies, dat heb ik ook gedaan. Voor je aan de slag kunt, moet je eerst beslissen welke borden je wil gebruiken en welke sfeer je wil creëren. Voor de grote tafel in onze winkel koos ik voor veel groen, warme kleuren en organische vormen. De kleine, ronde tafel daarentegen werd veel strakker aangekleed. Hier heb ik gekozen voor het luxueuze en elegante servies van Pieter Stockmans. Zo wil ik bewijzen dat ook een sobere en witte tafel heel feestelijk kan zijn.'

  Hier zien alle tafels er prachtig uit, maar hoe begin je daar nu aan?'Begin bij het servies, dat heb ik ook gedaan. Voor je aan de slag kunt, moet je eerst beslissen welke borden je wil gebruiken en welke sfeer je wil creëren. Voor de grote tafel in onze winkel koos ik voor veel groen, warme kleuren en organische vormen. De kleine, ronde tafel daarentegen werd veel strakker aangekleed. Hier heb ik gekozen voor het luxueuze en elegante servies van Pieter Stockmans. Zo wil ik bewijzen dat ook een sobere en witte tafel heel feestelijk kan zijn.'


  Een servet van papier is dat nog van deze tijd? En mogen we onze servetten nog omtoveren tot mooie waaiertjes?
  'Hier verkopen we enkel stoffen servetten en ik vind het altijd leuk als die multifunctioneel zijn. Bij 'Piet' willen we bewijzen dat een servet meer is dan een doek om mond en handen mee af te vegen. Zo kun je van servetten ook heel eenvoudige naam- of menukaartjes maken. Of je kunt elke servet opvouwen tot een kleine envelop en je gasten verrassen met een persoonlijke boodschap.'

  Wat is voor jou onmisbaar op een mooie tafel?
  'Ik hou van gezellige kaarsen en kleurrijke bloemen, maar er is nog iets wat ik heel belangrijk vind. Op de een of andere manier vergeten mensen altijd peper, zout en olijfolie wanneer ze een etentje organiseren. Probeer dus om dit essentiële trio op een originele manier te verwerken in je tafeldecoratie. Vervang de traditionele peper- en zoutvaatjes bijvoorbeeld door originele potjes met een klein lepeltje.'

  Wat is voor jou onmisbaar op een mooie tafel?'Ik hou van gezellige kaarsen en kleurrijke bloemen, maar er is nog iets wat ik heel belangrijk vind. Op de een of andere manier vergeten mensen altijd peper, zout en olijfolie wanneer ze een etentje organiseren. Probeer dus om dit essentiële trio op een originele manier te verwerken in je tafeldecoratie. Vervang de traditionele peper- en zoutvaatjes bijvoorbeeld door originele potjes met een klein lepeltje.'


  'Maak vooral een tafel die je zelf mooi vindt. De heersende trends mogen je inspireren, maar blijf trouw aan je eigen stijl. Dus laat je eigen ideeën de vrije loop en probeer origineel te zijn. Volgens de etiquette hoort het misschien niet zo, maar als jij het gezellig vindt om de kookpotten op tafel te zetten, doe dat dan gewoon,' zo klinkt Christophe als hij ons nog een laatste tip meegeeft

  'Maak vooral een tafel die je zelf mooi vindt. De heersende trends mogen je inspireren, maar blijf trouw aan je eigen stijl. Dus laat je eigen ideeën de vrije loop en probeer origineel te zijn. Volgens de etiquette hoort het misschien niet zo, maar als jij het gezellig vindt om de kookpotten op tafel te zetten, doe dat dan gewoon,' zo klinkt Christophe als hij ons nog een laatste tip meegeeft. Piet Pop-up shopSint-Pietersnieuwstraat 94, 9000 Gentwww.piet-gent.be


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je een sms beter niet afsluit met een punt

  .

  ...

  door  ...: independent

  Heb je de gewoonte om wat je typt in een sms telkens te laten volgen door een punt? Dan kan het goed zijn dat de ontvanger van die sms jou onvriendelijk vindt...

              

  Het hoort zo, een punt, vraagteken of uitroepteken zetten achter een zin. Maar in sms’en gelden er andere regels. Uitroeptekens mogen, vraagtekens ook. Maar wie een punt durft zetten, past maar beter op. Een studie van de Binghamton Universiteit heeft namelijk aangetoond dat wie een berichtje afsluit met een punt, als minder oprecht worden beschouwd.

  Tot die conclusie kwamen de onderzoekers van de universiteit na een test bij 126 mensen. Zij kregen berichten te zien van een uitnodiging waarop een kort antwoord werd gegeven. Wanneer dat antwoord gevolgd werd door een punt, werd dat als minder oprecht gepercipieerd dan wanneer het niet door een punt werd afgesloten.

  Dat effect vonden de onderzoekers trouwens niet terug wanneer het om handgeschreven conversaties ging. Volgens de onderzoekers betekent dit dat er bij sms’jes intussen andere regels gelden. Het is, in sms’jes, niet langer de juiste manier om een zin te beëindigen. Integendeel: een punt na een zin kan zelfs beschouwd worden als een manier waarmee je de mensen naarwie je de sms stuurt, wil tonen dat je niet tevreden bent met wat zij sturen.

  Punctuatie om toon van bericht over te brengen

  “Wanneer mensen elkaar berichten sturen, ontbreekt er face-to-face-contact”, zegt onderzoeker Celia Klin aan The Independent. “Wanneer je met iemand praat, zie je hoe de andere persoon reageert, je krijgt extra info door de gelaatsuitdrukkingen van de andere persoon, door de toon waarop die persoon praat,... In sms’jes heb je die extra info niet. Het is dus niet zo onlogisch dat mensen die berichten sturen gebruikmaken van alle tools die ze in handen hebben om de juiste toon aan een bericht te geven, bijvoorbeeld door gebruik te maken van emoticons, woorden bewust fout te spellen of dus ook punctuatie.”

  Ook al bedoel je het niet (altijd) zo: als je een sms afsluit met een punt, komt het over alsof je niet vriendelijk bent.

  Vervolgstudie

  De onderzoekers gaan hier nog een vervolgstudie aan breien. Uit eerste resultaten blijkt alvast dat een zin beëindigen met een uitroepteken als meer oprecht wordt beschouwd dan géén leesteken op het einde van een zin.


  Categorie:Nieuws  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  Reasons
  UB40


  Foto  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


   photo G banner 200 op 70_zpsuyqs269t.jpg  Blogvrienden
 • Roland
 • Sylvia
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Francis
 • Leen
 • Marijke
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Jan('t groene hart)
 • Petross

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Dasha
 • Anneke
 • Marouska
 • Lydie
 • Fietszwerver
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Galaxy
 • Nardnaddy
 • Nadie
 • Czilla
 • Ann
 • Vlasta
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Winspiral
 • Kang Tebe
 • Asrazali
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Danny
 • Harley Radio Bandung
 • Tips dan Trik Seo Blogger Google+
 • Sussi
 • Zsuzsanna
 • Bimba
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Jomsantaisekejap

  Lijst(4)
 • Lore
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Ionhar
 • Andyrra
 • Iveta
 • Seiko Selular
 • By Photoworks
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Thailand info
 • Starlavenderluna
 • DIOGO
 • Arief
 • Agus
 • Gusti
 • Misaki Pure blood
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Caribu

  Lijst (5)
 • Weiwan
 • Fadhil
 • Karga...Haektponiko
 • Agatuccia
 • Ardiand S
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Akhmad
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Altebela
 • Istana Larangan
 • Rudy Parabola
 • Dewa
 • Halimah
 • BR-olshop
 • Dila
 • Gisell
 • Costas
 • Ibaad

  lijst(7)
 • Wiwit
 • Chem
 • MAY
 • Ardiands
 • Nr....
 • Obatsakit
 • Fiona
 • Aliefnk.com(Radja)
 • SBI
 • Eddy Elly

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Monique...Voske
 • Meeuw
 • Dushy
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Noella
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • José
 • Ton
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Alfacinha
 • Zeno
 • Guido
 • Mandy
 • Maria
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Herbert
 • Eddy

  Blogvrienden (4)
 • Anny
 • Corba Jack
 • Boomer
 • Rita
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Suzieke
 • Krikie
 • Carine(koken)
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Natoken
 • Wartjes blog
 • Patty & Freddy
 • De loltrappers
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • EdjeB

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Roland
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Blogvrienden 7
 • Nicole
 • Brigitte
 • Ester & Leon
 • Patrice
 • Tonny
 • Julien
 • Anny & Gilbert
 • Anny
 • Marianne
 • Harmke

  Gastenboek
 • bubbels
 • kiekeboe
 • Mooie zonnige week
 • ribbedebie
 • Groetjes, Rudi

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!