NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 2 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepé & Memé

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto

Zoon Jo &

 schoondochter Freya

Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

 Onze 2 kleinkinderen

 Mauro & Brent

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Teek
 • Jonas Blue
 • Mozzarella met tomaat, kruiden & geplet tarwebrood
 • Witsel ziet het anders dan Wilmots: "Liever Hongarije dan Spanje"
 • Naar den Turk met zijn vieren te Brugge
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  BesteBloggers
  BlogSociety

  Categorieën
 • Crea's Rudietje (127)
 • Dieren (347)
 • Dranken (120)
 • Film (531)
 • Fotografie (596)
 • G+ (0)
 • Gezondheid (403)
 • Koken (1145)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (109)
 • Mode (269)
 • Moppen (105)
 • Muziek (674)
 • Nieuws (1482)
 • Ons tuintje (597)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (645)
 • Wetenschap (319)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  fonsdemunter
  blog.seniorennet.be/fonsdem

  SEO-PING

  Sluffertjes_creations

   photo goulash versus steak groot_zpsjtetawku.jpg
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brexit kan veel jobs kosten in België

  .

  ...

  .

  Kris Peeters: "Brexit zal België pijn doen"

  photo news...Belga

  Economieminister Kris Peeters (CD&V) maakt zich zorgen over de Brexit. "Als het zover komt, wordt België harder getroffen dan andere Europese landen." Dat zegt hij vandaag in De Tijd en De Morgen.

  Ons land exporteerde in 2015 voor meer dan 30 miljard euro naar het Verenigd Koninkrijk, dat daarmee onze vierde handelspartner is. Omgekeerd kwam er voor 20 miljard aan goederen onze kant op. Zowat 220 Belgische bedrijven hebben een vestiging aan de overkant van het Kanaal. Volgens een studie van ING zou onze economie met 0,5 procent achteruitgaan, of 2,1 miljard verliezen. "Daarmee worden we harder getroffen dan andere Europese landen", weet Peeters. Samen met Nederland en Ierland verliezen we het meest.

  Moeilijke tijden
  "We moeten ons voorbereiden op moeilijke tijden", zegt Peeters in De Morgen. "Zelfs indien het blijf-kamp het haalt, zal het erg nipt zijn. In dat geval dreigt ook politieke instabiliteit en valt nog af te wachten hoe de Conservatieven zich zullen opstellen."

  De Britten kiezen pas op 23 juni of ze al dan niet de Europese Unie verlaten, maar ook nu zijn er al negatieve effecten. "Alleen al de onzekerheid over de beslissing over een brexit tast de beurskoersen en onze handel aan", aldus Peeters in De Tijd.

  Een Brexit kan Vlaanderen tegen 2030 tot 2,5 procent van het bbp kosten. Dat heeft Vlaams minister-president Geert Bourgeois gezegd in het parlement op basis van de Studiedienst van de Vlaamse regering, na vragen van Karl Vanlouwe (N-VA) en Tom Van Grieken (Vlaams Belang). Een exit van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie kan ons land bovendien tot 12.000 banen kosten, zo berekende ING.

   
   
  ...
  Geert Bourgeois

  "Na Ierland zou Vlaanderen economisch het hardst worden getroffen door een Brexit, dat is geen rooskleurig vooruitzicht", verklaarde Bourgeois. Vlaanderen voert meer uit naar het Verenigd Koninkrijk dan het invoert, voornamelijk rollend materieel en chemische of farmaceutische producten.

  Vlaanderen exporteert ook gevoelig meer goederen dan de andere deelstaten. In 2015 ging het om 27,4 miljard euro, tegenover een invoer van 15,1 miljard euro. Het VK is daarmee onze belangrijkste afzetmarkt na Duitsland, Frankrijk en Nederland.

  Tot 12.000 jobs op de helling

  Karl Vanlouwe (N-VA) © belga.

  Een eventuele exit van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie zal dus grote gevolgen hebben voor de Vlaamse economie. ING-bank berekende dat een Brexit ons land tot 12.000 jobs zou kosten, zo staat in De Tijd...

  Bij een 'harde' Brexit, waarbij er geen vrijhandelsverdrag wordt gesloten, zou het Vlaamse bbp 2,5 procent inboeten. Bij een 'zachte' uitstap, met lagere douanetarieven, gaat het om 1,8 procent.

  "Een dergelijke zachte Brexit zal er pas kunnen komen na lange onderhandelingen", aldus Bourgeois. "Voor elke overeenkomst is een akkoord nodig van elke lidstaat, van het Europees Parlement en van het Verenigd Koninkrijk, dat is zeer complex."

  Consumeren en importeren

   
  Het pond zal wel zakken, maar niemand zegt dat het laag zal blijven
  Tom Van Grieken

  Tom Van Grieken gelooft niet in de grote economische impact. "Ook met Noorwegen en Zwitserland hebben we goede economische relaties. Het pond zal wel zakken, maar niemand zegt dat het laag zal blijven. Men gaat ook voorbij aan het feit dat de Britten altijd zullen moeten consumeren en importeren."

  "Wat de uitslag donderdag ook is: de sterke politieke en diplomatieke banden tussen Vlaanderen en het Verenigd Koninkrijk moeten gevrijwaard blijven", vindt Karl Vanlouwe. Hij vindt verder dat er een grondig debat moet gevoerd worden over de toekomst van de Europese Unie.

  Het Federaal Planbureau heeft geen analyse gemaakt van de mogelijke gevolgen van een Brexit voor België, maar dat België bij de zwaarst getroffen landen zou zijn, ligt vast, zo klonk het deze namiddag in de marge van de voorstelling van de economische verwachtingen van het Planbureau.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beurzen fors hoger door wegebben brexitvrees

  .

  ...

  .

  Index Bel20

  Stand van de index

  AMSTERDAM (AFN) - De aandelenmarkten in Europa zijn maandag met forse winsten gesloten. Het sentiment werd gesteund door een wegebbende vrees voor een vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie.In Amsterdam steeg de AEX-index 3,5 procent naar 436,50 punten. De MidKap kreeg er 3,1 procent bij tot 635,11 punten. De belangrijkste beursgraadmeters in Londen, Frankfurt en Parijs wonnen tot 3,5 procent.De meest recente peilingen in Groot-Brittannië zorgden voor vertrouwen op de beursvloeren. De Britten lijken komende donderdag toch niet te gaan kiezen voor een vertrek uit de EU. De afgelopen tijd nam de vrees voor een brexit nog toe, wat zorgde voor aanzienlijke verliezen op de wereldwijde beurzen.GoudprijsDe afzwakkende brexitvrees zorgde ook voor een lagere goudprijs. Beleggers zochten eerder nog hun toevlucht in de veilig geachte belegging.Het Britse pond sterling profiteerde dan weer flink ten opzichte van de dollar. De munt klom met 2,2 procent naar 1,4677 dollar, de sterkste stijging in bijna acht jaar.FondsenIn de AEX stonden alle 25 fondsen in het groen. Aegon was met een plus van 6,5 procent lijstaanvoerder. Ook andere financiële bedrijven deden het goed. ING, ABN AMRO en NN Group tekenden winsten tot 4,1 procent op. In de MidKap klom Delta Lloyd 2,9 procent.

  ...

  Biotechnologiebedrijf Galapagos ging als nieuwkomer bij de hoofdfondsen 4,2 procent omhoog. Uitzender Randstad bracht een bod uit op het Franse detacheringsbedrijf Ausy en steeg 4,7 procent.OlieOp de lokale markt op het Damrak leverde het aandeel Novisource 4,6 procent in. De aanbieder van interimprofessionals kondigde een bezuinigingsoperatie aan, maar gaf weinig details prijs.De prijs van een vat Amerikaanse olie steeg 2,4 procent tot 49,13 dollar. Brentolie werd 2,3 procent duurder op 50,29 dollar per vat. De euro werd verhandeld voor 1,1309 dollar, tegen 1,1249 dollar aan het einde van de Europese beurshandel op vrijdag.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort betalen voor elk zakje, in elke winkel

  .

  ...

  .

  Binnenkort betalen voor elk zakje, in elke winkel

  Het laatste Nieuws...Van supermarkt tot kledingwinkel: voor een draagtas aan de kassa - papier of plastic - moet je binnenkort betalen.

  Federaal minister van Leefmilieu Marie Christine Marghem (MR) wil alle draagtassen een "ontradende minimumprijs" geven. Daarnaast wil ze lichte plastic zakken - van minder dan 50 micrometer of 0,05 millimeter dik - verbieden die thuis niet tot compost kunnen worden verwerkt.  De zogenaamde primaire verpakkingen - zoals de dunne transparante zakjes voor groenten en fruit of de verpakking van verse vis - blijven gratis. Al moeten die ook composteerbaar zijn. Op die manier wil Marghem (MR) het gebruik van herbruikbare draagtassen verder aanmoedigen. Haar plan kadert binnen de Europese regels om de gigantische berg wegwerpzakjes in Europa te doen slinken. (IVDE/KST)


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nieuw schetsboek Van Gogh ontdekt

  .

  ...

  .

  Zelfportret van Vincent Van Gogh

  In het Franse Arles is een tot nu onbekend schetsboek van de Nederlandse schilder Vincent van Gogh ontdekt. Het gaat om een reeks tekeningen die in november gepubliceerd worden. Dat melden de uitgeverijen Lannoo en Terra, die het schetsboek respectievelijk in België en Nederland publiceren, vandaag in een gezamenlijk persbericht.

  Het schetsboek wordt in een eerste fase ook nog uitgebracht in het Frans door uitgeverij Les Editions du Seuil (initiatiefnemer van het project), in het Engels door Abrams en in het Duits door Knesebeck.

  Voorlopig wordt er geen bijkomende informatie vrijgegeven over de nieuwe vondst. Daarvoor is het wachten tot de internationale persconferentie van Les Editions du Seuil midden november.

  Belga


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Glaasje te veel op want ik zit in mijn menopauze, meneer de rechter"

  .

  ...

  .

  Eric Belsack..© photo news.

  Politierechtbank Laat er geen misverstand over bestaan: wie voor de politierechter verschijnt, heeft vermoedelijk iets mispeuterd. Meestal eigen schuld dikke bult, maar soms ook een ongelukkige samenloop van omstandigheden, gewoon brute pech of wordt de onschuld bewezen. Niet zelden proberen overtreders hun misstap te vergoelijken met op zijn minst merkwaardige uitvluchten. Onze reporters tekenden de voorbije week in de Vlaamse politierechtbanken enkele zaken op die dit ten overvloede illustreren.

  Foto ter illustratie. © thinkstock.

  "Glas te veel op want ik zit in menopauze, meneer de rechter"

   
  Ik ben gewoon om te roepen tegen de oude mensen waar ik ga poetsen. Anders horen ze mij niet
  Beklaagde F.J. (47)

  De 47-jarige F.J. uit Zottegem dong deze week mee naar de prijs voor het origineelste excuus in de politierechtbank. De vrouw moest zich voor de rechter van Oudenaarde verantwoorden nadat ze met een glas te veel op herrie maakte op enkele Zottegemse terrasjes. "De schuld van mijn menopauze", vertelde de dame, die werkt als poetshulp.

  "Ik was bijzonder moe en werd 's nachts constant wakker. Uit miserie ben ik maar gaan drinken." Toen de rechter opmerkte dat ze toch niet te moe was om te roepen en zelfs te slaan, zei de vrouw dat ze het "gewoon is om te roepen tegen de oude mensen waar ik ga poetsen. Anders horen ze mij niet." F.J. kreeg een boete van 150 euro plus zo'n 100 euro gerechtskosten. (TVS)

  © thinkstock.

  "Als je met botsauto wil rijden, ga dan naar de kermis"

   
  Is het nog wel verantwoord dat je met de wagen rijdt?
  Politierechter tegen Annie V. (74)

  De 74-jarige Annie V. uit Gent moest zich in de politierechtbank van Oudenaarde verantwoorden nadat ze in Zottegem een geparkeerd voertuig had aangereden en vluchtmisdrijf had gepleegd. "Mijn cliënte wou haar parkeerplaats verlaten, maar moest daarbij heel wat manoeuvreren", schetste haar advocaat de omstandigheden. "Daarbij zou ze een ander voertuig hebben geraakt, al heeft ze zelf niks gevoeld."

  De politierechter liet hierop weten dat de feiten hem verontrusten. "Is het nog wel verantwoord dat je met de wagen rijdt?", richtte hij zich tot de dame. "Het lijkt me niet normaal dat je zoiets niet voelt. Het gaat hier niet om een klein krasje. Als je met een botsauto wil rijden, doe dat dan op de kermis. Je zal het maar tegenkomen als slachtoffer. Gelukkig waren er getuigen."

  Hij legde de dame een effectieve geldboete van 750 euro op, maar daar komt nog zo'n 250 euro aan kosten bij. Tot slot kreeg ze ook vijftien dagen rijverbod. (TVR)

  © thinkstock.

  Fikse boete voor student: "Zoek vakantiejob"

   
  Hij heeft het als student niet breed en wil zelf zijn boete betalen. Ik vraag u dus een milde straf of eventueel een werkstraf
  Advocaat van Jean-Baptiste S. (23)

  Een 23-jarige student uit Wingene heeft in de Brugse politierechtbank 2 maanden rijverbod gekregen, nadat hij in Knokke-Heist betrapt werd met 2,55 promille alcohol in zijn bloed. Jean-Baptiste S. was op zondagmorgen 6 december op de terugweg naar huis na een nachtje stappen. In de buurt van het casino zag de politie hem met zijn wagen over de baan zwalpen.

  "Het is zijn eerste alcoholzonde", pleitte zijn advocate. "Als hij uitgaat, laat hij zich voortaan voeren of hij drinkt niet meer als hij met de wagen is. Hij heeft het als student niet breed en wil zelf zijn boete betalen. Ik vraag u dus een milde straf of eventueel een werkstraf."

  De rechter legde hem naast het rijverbod een boete van 1.200 euro op, weliswaar de helft met uitstel. "Je moet maar een vakantiejob zoeken", vertelde hij. (SDVO)

  © thinkstock.

  Vrouw (93) vlucht om geen file te veroorzaken

   
  Ik wou geen verkeersinfarct in hartje Gent veroorzaken en merkte bovendien geen schade op aan mijn wagen
  93-jarige beklaagde

  Een 93-jarige vrouw uit Sint-Martens-Latem moest zich verantwoorden in de Gentse politierechtbank omdat ze begin vorig jaar vluchtmisdrijf pleegde. Op 13 maart reed ze in het Ingelandgat in Gent een spiegel af van een geparkeerde wagen. Ze had de aanrijding opgemerkt, maar reed door. "Ik wou geen verkeersinfarct in hartje Gent veroorzaken en merkte bovendien geen schade op aan mijn wagen."

  Ondertussen laat de vrouw haar Smart helemaal aan de kant staan. Politierechter Chris De Roy legde haar voor de zekerheid het verbod op om ooit nog een motorvoertuig te besturen. De boete sprak hij met uitstel uit, uitzonderlijk wanneer iemand zich voor vluchtmisdrijf moet verantwoorden. (TVPG)

  © thinkstock.

  92 per uur in zone 50 "om plaats te hebben op begrafenis"

   
  Ik had nog maar een half uurtje tijd en was bang dat ik geen plaats meer zou hebben. Daarom heb ik iets te hard op mijn gaspedaal gestaan
  Beklaagde Hervé D. (84)

  Een 84-jarige man uit Kortrijk heeft 15 dagen rijverbod gekregen nadat hij op 3 september van vorig jaar in Loppem geflitst werd met 92 km/u in een zone 50. "Ik moest om 9.30 uur op een begrafenis zijn in Loppem", was de uitleg van Hervé D.

  "Ik had nog maar een half uurtje tijd en was bang dat ik geen plaats meer zou hebben. Daarom heb ik iets te hard op mijn gaspedaal gestaan." Naast het rijverbod legde de politierechter de bejaarde man ook een geldboete van 450 euro op, waarvan de helft voorwaardelijk. (SDVO)


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandweer pompt in Sint-Pieters-Leeuw nog steeds kelders leeg

  .

  ...

  .

  Archieffoto © belga.

  Meer dan 30 uur nadat Sint-Pieters-Leeuw getroffen werd door zware wateroverlast is de brandweer nog steeds bezig met het leegpompen van kelders. De brandweer, de civiele bescherming en gemeentelijke diensten schortten gisterenavond om 22 uur hun interventies op. Ze worden vandaag om 08.00 uur hervat. Er zullen dan nog een 30-tal kelders moeten leeggepompt worden.

  De gemeentedienten en civiele bescherming zullen zich vandaag verder concentreren op het opruiming van wegen, het verwijderen van modder en het ledigen van waterslikkers. Ook die klus is immers nog niet geklaard want nog een tiental straten dienen te worden geruimd.

  Waterpeil daalt
  Het waterpeil van de Zuunbeek, de belangrijkste waterloop in deze gemeente, is inmiddels al met 70 cm gedaald sinds haar hoogste peil en de situatie blijft verder verbeteren.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaan mag alimentatie betalen met pizza's

  .

  ...

  .

  Eveline Meijer...De ex-vrouw had recht kunnen hebben op ruim twee pizza's per dag. © anp.

  De 50-jarige Italiaan Nicola Toso mag zijn ex-vrouw alimentatie betalen in de vorm van pizza's, zo heeft een rechtbank besloten. Volgens The Thelegraph komt dat neer op 400 euro per maand aan pizza's.

  De rechter vond dat de man, pizzabakker van beroep, alles had gedaan om zijn alimentatie te betalen toen hij weinig geld had, door maandelijks 400 euro aan pizza's, calzones en andere producten uit het pizzarestaurant aan zijn ex-vrouw te geven. "In plaats van het geld bood de gedaagde zijn ex-vrouw hetzelfde bedrag in pizza's van zijn werk als compensatie. Een aanbod dat direct afgewezen werd'', is te lezen in de uitspraak. 

  De ex-vrouw had recht kunnen hebben op 80 pizza's per maand, meer dan twee per dag, aangezien ze vijf euro per stuk kosten


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken aan de Boeveriepoort te Brugge

  .

  ...

  .

  De noodzakelijke werken aan de Boeveriepoort

  te Brugge

  zorgen voor veel fileleed in en rond Brugge

  ...

  Oej zei vrouwlief plots tijdens 't wandelen

  in de smedestraat,

  die lijnbus is gemist van weg en gaat door de smedenpoort proberen te rijden

  ...

  Die rijden erdoor al is het nipt met hun buitenspiegels,

  nu, reizen met de Lijn is

  op zich al een avontuur

  maar zijn verdomd tevreden

  over de service ook al was

  onze bus gisteren 25 min te laat

  ...

  Voila sé:

  das dan weer 500Euro Netto

  in de pocket voor reclame

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rust zacht, Gaston: Vlaanderen verliest koning van de lach

  .

  ...

  .

  © belga.

  Gaston Berghmans Gaston Berghmans is overleden. Dat heeft zijn familie bevestigd. Hij werd bekend door samen met Leo Martin als komisch duo op te treden onder de naam Gaston en Leo. Berghmans werd 90 jaar.

                                      © VRT.

  De komiek overleed in het rust- en verzorgingstehuis in Schoten, waar hij nog maar enkele maanden woonde. De laatste jaren sukkelde hij met zijn gezondheid.

  In 2010 kreeg hij een bronzen standbeeld in zijn gemeente Merksem, dat zijn bekende personage 'Joske Vermeulen' voorstelde.

  Talent ontdekt tijdens feestje
  Berghmans ontdekte zijn komisch talent toen hij in zijn korfbalclub tijdens een feestje een sketch deed over een korfballer die met de nationale ploeg wou meedoen, maar altijd op de bank moest blijven zitten.

  Hij begon ook zijn eigen materiaal te schrijven en mocht uiteindelijk zelfs op televisie tijdens Expo 58 alle dagen grappen vertellen over de wereldtentoonstelling. Toch ging de komiek hier vroegtijdig de mist in. De regisseur dwong de Antwerps pratende Berghmans ABN te spreken en in drie minuten tijd zijn vier pagina's tekst door te nemen vooraleer hij moest opkomen.

  Met rug naar publiek
  Een jaar later, in 1959, werd Berghmans nog eens gevraagd voor een televisieoptreden, ditmaal live vanuit het casino van Beringen. Het was de bedoeling dat hij in afwachting van de volgende act moppen tapte en weer diende hij ABN te spreken. De BRT zei ook dat hij met zijn rug naar het publiek moest staan en maar een paar moppen hoefde te vertellen. Het duurde echter veel langer voor de acts zich hadden omgekleed en Berghmans diende veel meer moppen te tappen dan gepland. Op den duur was hij echter uitverteld en gaf hij het op. Tot overmaat van ramp lachte niemand in de zaal omdat ze hem niet konden verstaan. Het zou jaren duren voor hij weer op de televisie verscheen.

  Wel succes in variété
  In het variété ging het de komiek echter wel voor de wind. Zijn revues in de Ancienne Belgique trokken volle zalen en van heinde en verre kwamen er internationale sterren optreden. Hij trad toen met zijn collega's vaak twee keer per dag op en 's zondags zelfs drie maal. Het waren vooral komedies, maar er werd ook in gezongen. In 1960 trouwde hij en in 1961 kreeg hij een dochter.

  Kennismaking met Leo Martin
  Berghmans leerde Leo Martin voor het eerst kennen in 1957 in de Billiard Palace waar het orkest van Willy Rockin speelde. Leo speelde er saxofoon en klarinet en Berghmans voerde soms samen met hem enkele sketches op. In de jaren 60 kreeg Martin een eigen orkest en werd het eenvoudiger om Berghmans uit te nodigen om sketches te komen spelen. Hun komische optredens dienden vaak als proloog voor Martins muzikale momenten.

  Tv-duo
  Vanaf 1972 vormden ze een tv-duo, hun carrière als 'Gaston en Leo' was gelanceerd. Toch stapten ze af en toe nog in een avontuur met andere acteurs. Zo trokken ze midden jaren zeventig met onder meer Tony Bell, Yvonne Verbeeck en Norma Hendy volle zalen met de revue 'Slisse en Cesar'. In 1980 traden Berghmans en Martin op in de komische politiereeks 'De Kolderbrigade'.

  Legendarische eindejaarsshows
  Vanaf 1981 kwamen dan hun legendarische eindejaarsshows op de BRT. Elk oudjaar zond de zender hun shows uit die tegen de 2.680.000 kijkers scoorden en waarvan velen klassiekers zijn geworden, zoals onder meer Restaurant De Gouden Leeuw en de bekendste van allemaal: Joske Vermeulen.

  Tussendoor bleven de komieken ook zaaloptredens geven. In Vlaanderen draaiden ze ook vier films: 'De boot naar Spanje', 'Zware jongens', "Paniekzaaiers' en 'Gaston en Leo in Hong Kong'.

  "Gepensioneerde komiekskes"
  Ondanks de hoge kijkcijfers en hun weergaloze succes keek de toenmalige top van de openbare tv-omroep erg neer op Berghmans en Martin en waren hun lonen bijgevolg ook erg laag. Bob Boon kon niet meer lachen om hun meest recente scenario's en directeur Paul Van Dessel liet weten dat hij niet meer met "gepensioneerde komiekskes" kon blijven werken. De zopas opgestarte commerciële omroep VTM en haar bazen Mike en Guido ontvingen hen met open armen en betaalden veel beter. Ondanks een laatste smeekpoging van BRT-kopstuk Jan Geysen maakten Berghmans en Martin dus de overstap. Een van hun eerste komische series die ze tot stand brachten bij VTM was 'De Burgemeesters Van Bos'.

  Gezondheidsproblemen
  Beide komieken kregen echter met gezondheidsproblemen te kampen. Berghmans kreeg darmkanker en vermagerde zienderogen. Hij herstelde, maar op 18 maart 1993 overleed Martin. Een half jaar eerder werden ze nog gevierd in de VTM-show '20 jaar Gaston en Leo', die gepresenteerd werd door Luc Appermont. Hier speelde Martin ondanks de longkanker nog saxofoon onder leiding van dirigent Willy Claes.

  Overlijden Martin was ernstige klap
  De dood van Leo Martin was een ernstige klap voor Berghmans en zijn partner bleek onvervangbaar. Hij trachtte nog met onder meer Carry Goossens en solo op te treden, maar het resultaat was niet meer hetzelfde. Ter gelegenheid van zijn 80ste verjaardag startte VTM op 6 december 2006 een vijfdelig portret van Berghmans, gepresenteerd door verschillende collega's. Het programma kreeg de toepasselijke naam 'Gaston 80'. Daarna volgde nauwelijks nog televisiewerk. In 2008 was hij te zien in de film 'Christmas In Paris', wat naar eigen zeggen zijn definitieve afscheid was.

  Stad Antwerpen opent rouwregister
  Het Antwerpse stadsbestuur betuigt in een persmededeling zijn oprechte deelneming aan de familie van de overleden Gaston Berghmans. Uit respect voor deze "belangrijke Antwerpse komiek" wordt vanaf zondag een rouwregister geopend in het stadhuis. Het rouwregister kan zondag ondertekend worden van 12 tot 17 uur aan de balie van de expo '450 jaar stadhuis', via de ingang aan de Grote Markt. Op weekdagen kan dat elke werkdag van 8 tot 17.30 uur, maar dan aan de inkombalie van het stadhuis aan de Suikerrui. Het rouwregister blijft er liggen tot aan de begrafenis.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM bekijken gratis via uw computer

   

   

   

  .

   

   

  ...

   

   

  .

  Waarom zou je nog betalen om tv-programma’s te zien? VTM biedt al haar programma’s tot vier weken na de uitzending gratis aan op de website en via de VTM app.

  Het proefproject met de afleveringen van Familie en Met Vier in Bed bleek zo’n succes dat VTM uiteindelijk beslist heeft om al haar programma’s online open te stellen voor het publiek.

  Om toegang te krijgen tot al deze programma’s, dien je je eerst nog te registreren. Dit kan onmiddellijk met je Facebook-account of door je gegevens in te vullen op onderstaande link.

  Om dit effectief gratis te houden, moet je wel rekening houden met de ondoorspoelbare reclame. Wij hebben het er alvast voor over. Jullie ook?

  vtmonline


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frisjes in huis: vrouw stookt onbewust 44.000 euro op die haar man had verstopt

  .

  ...

  .

  ANP,Bild, © thinkstock.

  Een vrouw heeft in Frankenberg, in de Duitse deelstaat Hessen, zonder het te weten 44.000 euro opgestookt. Haar 67-jarige man had het geld er even verstopt voor een verrassing voor zijn wederhelft.

  Hij ging ervan uit dat de haard tot de komende herfst niet meer in gebruik zou zijn. Maar zijn echtgenote vond het vanochtend zo koud in huis dat ze de haard aanstak terwijl de man de hond uitliet. Dat meldt de krant Bild.

  De man had de 44.000 euro al sinds afgelopen week bij zich. De zeilboot voor zijn vrouw zou afgelopen dinsdag worden gekocht, maar de verkoper kon op het laatste moment niet. De man stopte toen de stapels euro's in de schoorsteen in afwachting van een nieuwe afspraak met de verkoper.

  In shock
  Nadat hij deze voormiddag met de hond Gassi terugkwam, deed hij verwoed pogingen de haard te doven. Dat lukte niet. De man kreeg toen een shock

  ...

  Euh, van een verassing gesproken hé folks

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In dit restaurant kan je al 38 jaar geen tafeltje reserveren

  .

  ...

  .

  In dit restaurant kan je al 38 jaar

  geen tafeltje reserveren

  ...

  Marc Uyttenhove ...© WireImage.

  Het Italiaanse restaurant Rao's in New York is zo exclusief dat je er al 38 jaar lang geen tafeltje meer kan reserveren. Nergens in de hele VS is het moeilijker om te gaan dineren: zelfs Madonna werd er al weggestuurd. Enkel vaste klanten kunnen er hun voetjes onder tafel schuiven, door een systeem van timesharing.

  De exclusiviteit van het inmiddels 120 jaar oude Italiaanse restaurant ontstond in 1977, toen de uitbaters bijna aan hun eigen succes ten onder dreigden te gaan. Voortdurend waren zij verplicht om vaste klanten de deur te wijzen, omdat anderen hen voor waren. Daarom beslisten zij hun eethuis, met een tiental tafeltjes, om te vormen tot een soort privérestaurant. De vaste gasten kregen voorrang en konden een tafel langdurig aankopen door middel van een soort timesharing.

  Leonardo wel, Madonna niet

  Daarom wordt Rao's nu vooral bezocht door celebrities, zoals Angelina Jolie, Leonardo DiCaprio of Liza Minnelli. Maar zelfs bekend zijn is geen garantie, want ooit werd Madonna er weggestuurd en raakte Bill Clinton er enkel binnen door een tafel van een kennis te lenen.

  Wat maakt het restaurant dan zo speciaal? De chef serveert er geen vernieuwende fusion, maar gewone, klassieke Italiaanse keuken. Eén van de favorieten blijken de grote gehaktballen te zijn. Maar of die ook uitzonderlijk lekker zijn, blijft een raadsel - culinaire recensenten worden er vriendelijk de deur gewezen. Er is ook geen menu- noch wijnkaart, want die wordt afgerammeld aan tafel. Het aperitiefje wordt gemaakt door een barman met de bijnaam 'The Vest' - de man bezit naar verluidt meer dan duizend vestjes en bereidt de cocktails. Betalen kan alleen cash en in het weekend is de Italiaan gesloten. Meestal wordt er tot in de late uurtjes gezongen met de eigenaar aan de piano. Wie er al geweest is, vergelijkt de sfeer met die op een Italiaanse huwelijksreceptie. Maar hoe het er echt aan toegaat, blijft toch vooral een mysterie.

  Wil u toch een glimp opvangen van het geheimzinnige restaurant? Eén oplossing: kijken naar de film 'The Wolf of Wall Street', waarvoor een scène met Leonardo DiCaprio in het restaurant werd gedraaid.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom in ErotikaLand, het eerste erotisch pretpark ter wereld

  .

  ...

  .

  Foto ter illustratie © Southend Hospital Charitable Foundation...Daily Mail; Daily Mirror

  Wie Walibi, Bobbejaanland of Bellewaerde een beetje braafjes vindt, kan vanaf 2018 de oversteek naar Brazilië maken. In Piracicaba, nabij Sao Paulo, opent dan het eerste erotische pretpark ter wereld de deuren. Gasten zullen zich in ErotikaLand kunnen uitleven in de 'trein van plezier', een bioscoop met vibrerende zetels en penisvormige botsauto's. Er geldt wel één belangrijke regel: je mag er geen seks hebben.

  © softlove

  Bezoekers kunnen zich amuseren in een seksspeeltuin met een waterglijbaan of zich wagen aan een duik in het naaktzwembad. In de snackbar kan je bovendien enkel libidoverhogende versnaperingen eten.

  Seks is verboden

  Wie denkt van bil te kunnen gaan in ErotikaLand, zal van een kale reis terugkomen. Seks is immers ten strengste verboden. "Dit zal geen plaats zijn voor nonnen", zegt zakenman Mauro Morata. "Maar we willen er ook geen Sodom en Gomorra van maken. Dit moet geen plaats van "verderf" worden. Als de bezoekers seks willen hebben, kunnen ze dat in ons nabijgelegen hotel doen."

  Wie altijd al eens in een penisvormige botsauto heeft willen zitten, ziet over twee jaar die droom uitkomen. Dan opent ErotikaLand, het eerste sekspretpark ter wereld, de deuren. Bezoekers kunnen er een museum bezoeken over de geschiedenis van seksualiteit en een filmpje meepikken in een bioscoop met vibrerende zetels. En ook enkele attracties spreken tot de verbeelding.

  Protest

  ...

   

  Hoewel 'de daad' dus uit den boze is, vrezen sommigen dat Piracicaba toch de stempel van 'sekshoofdstad' zal krijgen. Tegenstanders denken dat het park enkel "losbandige bezoekers" zal aantrekken en proberen met alle middelen de komst van het pretpark tegen te houden.

  Investeerders zijn niet van plan het project stop te zetten. Zij geloven dat ErotikaLand een gezonde benadering van seks en seksualiteit zal bevorderen. "Het park zal meer dan 250 jobs creëren", klinkt het nog.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewoner jaagt inbreker huis uit en betaalt hem een pintje

  .

  ...

  .

  Mail online...© thinkstock.

  Een bewoner heeft een inbreker het huis uitgejaagd. Hij zette de achtervolging in en betaalde hem daarna een pint in zijn pub. Fred Fordeman wachtte er samen met de dader op de politie, meldt Mail Online.

  Het was de vrouw van Foreman die de inbraak ontdekte waarna Foreman de achtervolging inzette op Alexander Hockett. De inbreker liep in de richting van een pub in Suffolk waar Foreman thuis was. Hockett gaf twee inbraken toe en werd door de rechter in Ipswich veroordeeld tot vier jaar gevangenis.

  Foreman zei dat hij een adrenalineopstoot kreeg toen hij de inbreker zag en niet aarzelde om hem te achtervolgen. "Ik bleef maar achter hem aanlopen. Ik was echt boos en ik wilde hem koste wat kost bij de kraag vatten. Hij stopte plots in een voortuintje en zei dat ik hem niet mocht aanraken. Daarop vroeg ik hem wat er gaande was en even later ging hij weer lopen. Ik ging opnieuw achter hem aan en hij stormde de pub binnen." Daar kon Forman hem vinden. De twee waren buiten adem waarop Foreman de inbreker een pintje aanbood. "Hij was geen berekende maar een gelegeheidsinbreker. Het ging om een opportunistische misdaad en hij was zeker niet boosaardig", aldus Foreman.

  De inbraak heeft wel een impact gehad op het leven van de Brit. "Vooral mentaal. Ook mijn vrouw was onder de indruk. Wekenlang deed ze de deur op slot toen ik even naar buiten ging om een sigaretje te roken. Een inbraak gaat niet in de koude kleren zitten, het is gebeurtenis die sporen nalaat." De Foremans hebben in ieder geval maatregelen genomen. Ze hebben nieuwe poortjes geïnstalleerd en het hekwerk rondom het huis een nieuwe beurt gegeven. "Het blijkt nog maar eens hoe belangrijk het is om de deuren te sluiten, ook al ben je thuis", aldus Tracy Foreman.

  Hockett was overigens niet aan zijn proefstuk toe. Hij werd ook al in 2004, 2009 en 2014 veroordeeld door een rechter. De man had toen te kampen met een drugprobleem.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Computervirus in Duitse kerncentrale

  .

  ...

  .

  Foto ter illustratie. © anp.

  In de Duitse kerncentrale Gundremmingen in Beieren is een computervirus ontdekt. De schadelijke software werd opgemerkt bij de voorbereidingen van een revisie van Blok B van de centrale.

  Gevaar voor het personeel of de bevolking is er niet geweest, omdat alle gevoelige onderdelen van de kerncentrale niet op het internet zijn aangesloten.

  Toch zijn de toezichthouders en het Federaal Bureau voor Informatiebeveiliging geïnformeerd, aldus de centrale. Specialisten van exploitant RWE moeten nu uitzoeken hoe het virus in het uit 2008 stammende computersysteem terecht is gekomen.

  Afgelopen weekend hebben nog 750 mensen bij de kerncentrale in de zuidelijke deelstaat gedemonstreerd voor een vroegtijdige sluiting van de resterende twee blokken. Gundremmingen zal in 2021 worden gesloten.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 1 miljoen euro voor originele dubbele strippagina van Hergé

  .

  ...

  .

  Een soldaat voor een stripwinkel in Brussel vol Kuifje-strips. © reuters.

  Kuifje Een originele dubbele pagina uit het Kuifje-album "De scepter van Ottokar" is vandaag tijdens een stripveiling in Parijs afgehamerd op 1,046 miljoen euro. Dat deelde het veilinghuis Artcurial mee. "Het is pas de tweede keer dat een dubbele pagina van Kuifje de kaap van één miljoen euro overschrijdt", zei expert Eric Leroy

  ...

  Kuifje met zijn trouwe viervoeter, Bobby.  © Hergé-Moulinsart 2014

  In oktober vorig jaar ging een andere originele dubbele pagina van "De scepter van Ottokar" (een vluchtpoging van Kuifje in een jachtvliegtuig) van de hand voor meer dan 1,5 miljoen euro bij Sotheby's in Parijs

  ...  Artcurial had een bedrag tussen 600.000 en 800.000 euro geschat voor de laatste twee bladzijden van het album van de Belgische striptekenaar, die zaterdag werden verkocht door de Franse zanger Renaud, blijkbaar ook een verwoed stripverzamelaar. De tekeningen in Chinese inkt en blauwe aquarel en gouache werd door een "Europese verzamelaar" telefonisch gekocht, aldus Leroy

  ...


  "De scepter van Ottokar", gepubliceerd in 1939, is het achtste album met de avonturen van Kuifje. Renaud kocht de dubbele pagina van de weduwe van de Franse striptekenaar Le Rallic, voor wie Hergé had gewerkt. "Dat kostte me destijds 100.000 Franse frank. Het was de zwaarste investering uit heel mijn collectie", zei de zanger

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienduizenden boetes voor Belgen die belastingaangifte 'vergeten'

  .

  ...

  .

  Fiscaliteit Zowat drie procent van alle belastingaangiften wordt te laat ingediend. Het leidde ertoe dat de fiscus vorig jaar 87.625 boetes voor laattijdig indienen oplegde, schrijft De Standaard.

  Wie zijn belastingaangifte 'vergeet', moet een administratieve boete betalen tussen de 50 en 1.250 euro. Voor een eerste vergeetachtigheid geldt een boete van 50 euro. Daarnaast wordt ook het belastingtarief verhoogd, met 10 tot 200 procent. Vooral recidivisten worden hard aangepakt. De vrijgegeven cijfers hebben betrekking op de inkomsten van 2013, die in 2014 werden aangegeven. 

  Vandaag werd de nieuwe belastingaangifte voorgesteld door de Federale Overheidsdienst Financiën. Die telt nu al 810 codes, of 38 meer dan vorig jaar. De overgrote meerderheid van de Belgen (ruim 82 procent) vult echter maximaal 20 codes in. 

  Volgens minister Van Overtveldt willen de extra codes niet zeggen dat de belastingaangifte veel ingewikkelder wordt, maar werden net ingrepen doorgevoerd om de leesbaarheid en toegankelijkheid van de aangifte te verbeteren. Van Overtveldt wees erop dat de nieuwe codes in feite goed nieuws zijn voor de burger én voor de economie, want zij houden verband met regeringsmaatregelen om de concurrentiekracht te verbeteren


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevergem grote winnaar op Vlaamse Televisie Sterren, maar kijker gaat niet akkoord

  .

  ...

  .

  ANNELIES ROEBBEN...© Florian Van Eenoo photonews.

  Het zou een feest in mineur worden, want VTM zou officieel niet aanwezig zijn. Ook de VRT liet, net als VIER en VIJF, weten dat alleen genomineerden hun opwachting zouden maken. Bovendien was de uitreiking - o ironie - niet eens te zien op tv. Uiteindelijk liep er toch nog behoorlijk wat schoon volk op de blauwe loper van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren in Plopsaland. 'Bevergem' werd - zoals voorspeld - de grote winnaar.

  Ella Leyers met opvallende rosse coupe, en haar zus Olga met een giga split.
  © Florian Van Eenoo photonews.

  Er was op voorhand heel wat te doen over de uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren. Stef Wauters stuurde zijn nominatie terug omdat niet de hele ploeg van 'VTM Nieuws' genomineerd was. En er was gemor omdat de kijker eigenlijk niks te zeggen had. Intussen deed het onderzoeksbureau iVOX een rondvraag bij de 'gewone man' om te kijken of de Televisie Academie - het kransje tv-mensen dat de winnaars bepaalt - echt zo anders stemde dan de modale kijker. Er werden een 1.000-tal mensen, representatief qua geslacht, leeftijd en kijkgedrag, bevraagd.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijfstoel J.K. Rowling brengt 345.500 euro op

  .

  ...

  .

  Belga...© afp.

  De stoel waarin J.K. Rowling de eerste twee boeken van de Harry Potter-reeks geschreven heeft, is gisteren onder de hamer gegaan voor 394.000 dollar (345.500 euro). Dat heeft veilinghuis Heritage Auctions verklaard.

                                           © ap.

  De anonieme koper betaalde meer dan acht keer de openingsprijs voor de stoel tijdens de veiling in het Waldorf-Astoria hotel, aldus het veilinghuis.

  J.K. Rowling zat in een eikenhouten stoel, in de stijl van de jaren 30, toen ze in Edinburgh (Schotland) de manuscripten schreef voor 'Harry Potter and the Philosopher's Stone' ('Harry Potter en de Steen der Wijzen') en 'Harry Potter and the Chamber of Secrets' ('Harry Potter en de Geheime Kamer').

  Na het succes van haar boekenreeks beschilderde ze de stoel met woorden, waaronder de zin "Ik schreef Harry Potter terwijl ik op deze stoel zat".

  Ze doneerde het meubelstuk in 2002 aan een veiling voor het goede doel, waar het werd verkocht voor 21.000 dollar. In 2009 werd de stoel opnieuw verkocht voor 29.000 dollar.

  De "Harry Potter"-boeken werden wereldwijd in 73 talen vertaald, en er werden al 450 miljoen stuks van verkocht.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze had nog nooit gevlogen, ging naar toilet... en vergiste zich van deur

  .

  ...

  .

  Arno Van Hauwermeiren...Mashable © Weibo.

  De eerste keer met het vliegtuig reizen, doet wat met een mens. Ook met een 50-jarige Chinese vrouw die voor het eerst in haar leven op een vliegtuig stapte. Wellicht sloegen de zenuwen op haar blaas, want nog voor het opstijgen moest ze dringend naar het toilet. In haar haast opende ze de nooduitgang in plaats van de WC-deur

  ...

  En prompt werd de noodglijbaan ontrold. 

  Je eerste keer in een vliegtuig vergeet je niet snel. En zeker niet als je ook nog eens de noodglijbaan ontrolt. Het overkwam een Chinese vrouw die op het punt stond om voor de eerste keer te vliegen.

  Het vliegtuig van China Southern Airlines stond klaar op de luchthaven van Chongqing en zou naar Shenzhen vliegen

  ...

  Helaas werd de vlucht twee uur uitgesteld nadat de 50-jarige vrouw per ongeluk de nooduitgang had geopend, terwijl ze gewoon even naar het toilet wou. Er brak paniek uit onder de passagiers toen de noodglijbaan zich met een luid sisgeluid ontrolde.

   


  Categorie:Nieuws  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  Fast car ft Dakota
  Jonas Blue


  Foto  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


   photo G banner 200 op 70_zpsuyqs269t.jpg  Blogvrienden
 • Roland
 • Sylvia
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Francis
 • Leen
 • Marijke
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Jan('t groene hart)
 • Petross

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Dasha
 • Anneke
 • Marouska
 • Lydie
 • Fietszwerver
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Khebo
 • Nardnaddy
 • Nadie
 • Czilla
 • Ann
 • Vlasta
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Winspiral
 • Kang Tebe
 • Asrazali
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Danny
 • Harley Radio Bandung
 • Tips dan Trik Seo Blogger Google+
 • Sussi
 • Zsuzsanna
 • Bimba
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Jomsantaisekejap

  Lijst(4)
 • Lore
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Ionhar
 • Andyrra
 • Iveta
 • Seiko Selular
 • By Photoworks
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Thailand info
 • Starlavenderluna
 • DIOGO
 • Arief
 • Agus
 • Gusti
 • Misaki Pure blood
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Caribu

  Lijst (5)
 • Weiwan
 • ASA
 • Karga...Haektponiko
 • Agatuccia
 • Ardiand S
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Akhmad
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Altebela
 • Istana Larangan
 • Marli
 • Dewa
 • Halimah
 • BR-olshop
 • Dila
 • Gisell
 • Costas
 • Ibaad

  lijst(7)
 • Wiwit
 • Chem
 • MAY
 • Ardiands
 • Nr....
 • Obatsakit
 • Fiona
 • Aliefnk.com(Radja)
 • SBI
 • Eddy Elly

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Monique...Voske
 • Meeuw
 • Dushy
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Noella
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • José
 • Ton
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Alfacinha
 • Zeno
 • Guido
 • Mandy
 • Maria
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Herbert
 • Eddy

  Blogvrienden (4)
 • Anny
 • Corba Jack
 • Boomer
 • Rita
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Suzieke
 • Krikie
 • Carine(koken)
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Natoken
 • Wartjes blog
 • Patty & Freddy
 • De loltrappers
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • EdjeB

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Roland
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Blogvrienden 7
 • Nicole
 • Brigitte
 • Ester & Leon
 • Patrice
 • Tonny
 • Julien
 • Anny & Gilbert
 • Anny
 • Marianne
 • Harmke

  Gastenboek
 • goedemorgen Rudi
 • EEN FIJNE GEZELLIGE ZONDAG
 • Men is nooit te oud om iets af te leren!
 • Aangename Zondag
 • fijne zondag

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!