NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 2 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepé & Memé

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto

Zoon Jo &

 schoondochter Freya

Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

 Onze 2 kleinkinderen

 Mauro & Brent

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Vleesbrochette en een kleintje met mayonaise
 • Film..Nu in de bioscoop...The Nice Guys...
 • Brugge ziet er weer normaal uit na al die feesten
 • 'Stonede' schapen richten ravage aan na eten van cannabisplanten
 • Mike Posner
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  BesteBloggers
  BlogSociety

  Categorieën
 • Crea's Rudietje (128)
 • Dieren (341)
 • Dranken (114)
 • Film (524)
 • Fotografie (587)
 • G+ (0)
 • Gezondheid (399)
 • Koken (1116)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (109)
 • Mode (267)
 • Moppen (105)
 • Muziek (666)
 • Nieuws (1475)
 • Ons tuintje (580)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (627)
 • Wetenschap (312)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  lachertjes_pimmeke
  blog.seniorennet.be/lachert

  SEO-PING

  Sluffertjes_creations

   photo Opdracht1 diepte in foto groot 850 op 375px_zps9pntpjnc.jpg
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken aan de Boeveriepoort te Brugge

  .

  ...

  .

  De noodzakelijke werken aan de Boeveriepoort

  te Brugge

  zorgen voor veel fileleed in en rond Brugge

  ...

  Oej zei vrouwlief plots tijdens 't wandelen

  in de smedestraat,

  die lijnbus is gemist van weg en gaat door de smedenpoort proberen te rijden

  ...

  Die rijden erdoor al is het nipt met hun buitenspiegels,

  nu, reizen met de Lijn is

  op zich al een avontuur

  maar zijn verdomd tevreden

  over de service ook al was

  onze bus gisteren 25 min te laat

  ...

  Voila sé:

  das dan weer 500Euro Netto

  in de pocket voor reclame

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rust zacht, Gaston: Vlaanderen verliest koning van de lach

  .

  ...

  .

  © belga.

  Gaston Berghmans Gaston Berghmans is overleden. Dat heeft zijn familie bevestigd. Hij werd bekend door samen met Leo Martin als komisch duo op te treden onder de naam Gaston en Leo. Berghmans werd 90 jaar.

                                      © VRT.

  De komiek overleed in het rust- en verzorgingstehuis in Schoten, waar hij nog maar enkele maanden woonde. De laatste jaren sukkelde hij met zijn gezondheid.

  In 2010 kreeg hij een bronzen standbeeld in zijn gemeente Merksem, dat zijn bekende personage 'Joske Vermeulen' voorstelde.

  Talent ontdekt tijdens feestje
  Berghmans ontdekte zijn komisch talent toen hij in zijn korfbalclub tijdens een feestje een sketch deed over een korfballer die met de nationale ploeg wou meedoen, maar altijd op de bank moest blijven zitten.

  Hij begon ook zijn eigen materiaal te schrijven en mocht uiteindelijk zelfs op televisie tijdens Expo 58 alle dagen grappen vertellen over de wereldtentoonstelling. Toch ging de komiek hier vroegtijdig de mist in. De regisseur dwong de Antwerps pratende Berghmans ABN te spreken en in drie minuten tijd zijn vier pagina's tekst door te nemen vooraleer hij moest opkomen.

  Met rug naar publiek
  Een jaar later, in 1959, werd Berghmans nog eens gevraagd voor een televisieoptreden, ditmaal live vanuit het casino van Beringen. Het was de bedoeling dat hij in afwachting van de volgende act moppen tapte en weer diende hij ABN te spreken. De BRT zei ook dat hij met zijn rug naar het publiek moest staan en maar een paar moppen hoefde te vertellen. Het duurde echter veel langer voor de acts zich hadden omgekleed en Berghmans diende veel meer moppen te tappen dan gepland. Op den duur was hij echter uitverteld en gaf hij het op. Tot overmaat van ramp lachte niemand in de zaal omdat ze hem niet konden verstaan. Het zou jaren duren voor hij weer op de televisie verscheen.

  Wel succes in variété
  In het variété ging het de komiek echter wel voor de wind. Zijn revues in de Ancienne Belgique trokken volle zalen en van heinde en verre kwamen er internationale sterren optreden. Hij trad toen met zijn collega's vaak twee keer per dag op en 's zondags zelfs drie maal. Het waren vooral komedies, maar er werd ook in gezongen. In 1960 trouwde hij en in 1961 kreeg hij een dochter.

  Kennismaking met Leo Martin
  Berghmans leerde Leo Martin voor het eerst kennen in 1957 in de Billiard Palace waar het orkest van Willy Rockin speelde. Leo speelde er saxofoon en klarinet en Berghmans voerde soms samen met hem enkele sketches op. In de jaren 60 kreeg Martin een eigen orkest en werd het eenvoudiger om Berghmans uit te nodigen om sketches te komen spelen. Hun komische optredens dienden vaak als proloog voor Martins muzikale momenten.

  Tv-duo
  Vanaf 1972 vormden ze een tv-duo, hun carrière als 'Gaston en Leo' was gelanceerd. Toch stapten ze af en toe nog in een avontuur met andere acteurs. Zo trokken ze midden jaren zeventig met onder meer Tony Bell, Yvonne Verbeeck en Norma Hendy volle zalen met de revue 'Slisse en Cesar'. In 1980 traden Berghmans en Martin op in de komische politiereeks 'De Kolderbrigade'.

  Legendarische eindejaarsshows
  Vanaf 1981 kwamen dan hun legendarische eindejaarsshows op de BRT. Elk oudjaar zond de zender hun shows uit die tegen de 2.680.000 kijkers scoorden en waarvan velen klassiekers zijn geworden, zoals onder meer Restaurant De Gouden Leeuw en de bekendste van allemaal: Joske Vermeulen.

  Tussendoor bleven de komieken ook zaaloptredens geven. In Vlaanderen draaiden ze ook vier films: 'De boot naar Spanje', 'Zware jongens', "Paniekzaaiers' en 'Gaston en Leo in Hong Kong'.

  "Gepensioneerde komiekskes"
  Ondanks de hoge kijkcijfers en hun weergaloze succes keek de toenmalige top van de openbare tv-omroep erg neer op Berghmans en Martin en waren hun lonen bijgevolg ook erg laag. Bob Boon kon niet meer lachen om hun meest recente scenario's en directeur Paul Van Dessel liet weten dat hij niet meer met "gepensioneerde komiekskes" kon blijven werken. De zopas opgestarte commerciële omroep VTM en haar bazen Mike en Guido ontvingen hen met open armen en betaalden veel beter. Ondanks een laatste smeekpoging van BRT-kopstuk Jan Geysen maakten Berghmans en Martin dus de overstap. Een van hun eerste komische series die ze tot stand brachten bij VTM was 'De Burgemeesters Van Bos'.

  Gezondheidsproblemen
  Beide komieken kregen echter met gezondheidsproblemen te kampen. Berghmans kreeg darmkanker en vermagerde zienderogen. Hij herstelde, maar op 18 maart 1993 overleed Martin. Een half jaar eerder werden ze nog gevierd in de VTM-show '20 jaar Gaston en Leo', die gepresenteerd werd door Luc Appermont. Hier speelde Martin ondanks de longkanker nog saxofoon onder leiding van dirigent Willy Claes.

  Overlijden Martin was ernstige klap
  De dood van Leo Martin was een ernstige klap voor Berghmans en zijn partner bleek onvervangbaar. Hij trachtte nog met onder meer Carry Goossens en solo op te treden, maar het resultaat was niet meer hetzelfde. Ter gelegenheid van zijn 80ste verjaardag startte VTM op 6 december 2006 een vijfdelig portret van Berghmans, gepresenteerd door verschillende collega's. Het programma kreeg de toepasselijke naam 'Gaston 80'. Daarna volgde nauwelijks nog televisiewerk. In 2008 was hij te zien in de film 'Christmas In Paris', wat naar eigen zeggen zijn definitieve afscheid was.

  Stad Antwerpen opent rouwregister
  Het Antwerpse stadsbestuur betuigt in een persmededeling zijn oprechte deelneming aan de familie van de overleden Gaston Berghmans. Uit respect voor deze "belangrijke Antwerpse komiek" wordt vanaf zondag een rouwregister geopend in het stadhuis. Het rouwregister kan zondag ondertekend worden van 12 tot 17 uur aan de balie van de expo '450 jaar stadhuis', via de ingang aan de Grote Markt. Op weekdagen kan dat elke werkdag van 8 tot 17.30 uur, maar dan aan de inkombalie van het stadhuis aan de Suikerrui. Het rouwregister blijft er liggen tot aan de begrafenis.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM bekijken gratis via uw computer

   

   

   

  .

   

   

  ...

   

   

  .

  Waarom zou je nog betalen om tv-programma’s te zien? VTM biedt al haar programma’s tot vier weken na de uitzending gratis aan op de website en via de VTM app.

  Het proefproject met de afleveringen van Familie en Met Vier in Bed bleek zo’n succes dat VTM uiteindelijk beslist heeft om al haar programma’s online open te stellen voor het publiek.

  Om toegang te krijgen tot al deze programma’s, dien je je eerst nog te registreren. Dit kan onmiddellijk met je Facebook-account of door je gegevens in te vullen op onderstaande link.

  Om dit effectief gratis te houden, moet je wel rekening houden met de ondoorspoelbare reclame. Wij hebben het er alvast voor over. Jullie ook?

  vtmonline


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frisjes in huis: vrouw stookt onbewust 44.000 euro op die haar man had verstopt

  .

  ...

  .

  ANP,Bild, © thinkstock.

  Een vrouw heeft in Frankenberg, in de Duitse deelstaat Hessen, zonder het te weten 44.000 euro opgestookt. Haar 67-jarige man had het geld er even verstopt voor een verrassing voor zijn wederhelft.

  Hij ging ervan uit dat de haard tot de komende herfst niet meer in gebruik zou zijn. Maar zijn echtgenote vond het vanochtend zo koud in huis dat ze de haard aanstak terwijl de man de hond uitliet. Dat meldt de krant Bild.

  De man had de 44.000 euro al sinds afgelopen week bij zich. De zeilboot voor zijn vrouw zou afgelopen dinsdag worden gekocht, maar de verkoper kon op het laatste moment niet. De man stopte toen de stapels euro's in de schoorsteen in afwachting van een nieuwe afspraak met de verkoper.

  In shock
  Nadat hij deze voormiddag met de hond Gassi terugkwam, deed hij verwoed pogingen de haard te doven. Dat lukte niet. De man kreeg toen een shock

  ...

  Euh, van een verassing gesproken hé folks

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In dit restaurant kan je al 38 jaar geen tafeltje reserveren

  .

  ...

  .

  In dit restaurant kan je al 38 jaar

  geen tafeltje reserveren

  ...

  Marc Uyttenhove ...© WireImage.

  Het Italiaanse restaurant Rao's in New York is zo exclusief dat je er al 38 jaar lang geen tafeltje meer kan reserveren. Nergens in de hele VS is het moeilijker om te gaan dineren: zelfs Madonna werd er al weggestuurd. Enkel vaste klanten kunnen er hun voetjes onder tafel schuiven, door een systeem van timesharing.

  De exclusiviteit van het inmiddels 120 jaar oude Italiaanse restaurant ontstond in 1977, toen de uitbaters bijna aan hun eigen succes ten onder dreigden te gaan. Voortdurend waren zij verplicht om vaste klanten de deur te wijzen, omdat anderen hen voor waren. Daarom beslisten zij hun eethuis, met een tiental tafeltjes, om te vormen tot een soort privérestaurant. De vaste gasten kregen voorrang en konden een tafel langdurig aankopen door middel van een soort timesharing.

  Leonardo wel, Madonna niet

  Daarom wordt Rao's nu vooral bezocht door celebrities, zoals Angelina Jolie, Leonardo DiCaprio of Liza Minnelli. Maar zelfs bekend zijn is geen garantie, want ooit werd Madonna er weggestuurd en raakte Bill Clinton er enkel binnen door een tafel van een kennis te lenen.

  Wat maakt het restaurant dan zo speciaal? De chef serveert er geen vernieuwende fusion, maar gewone, klassieke Italiaanse keuken. Eén van de favorieten blijken de grote gehaktballen te zijn. Maar of die ook uitzonderlijk lekker zijn, blijft een raadsel - culinaire recensenten worden er vriendelijk de deur gewezen. Er is ook geen menu- noch wijnkaart, want die wordt afgerammeld aan tafel. Het aperitiefje wordt gemaakt door een barman met de bijnaam 'The Vest' - de man bezit naar verluidt meer dan duizend vestjes en bereidt de cocktails. Betalen kan alleen cash en in het weekend is de Italiaan gesloten. Meestal wordt er tot in de late uurtjes gezongen met de eigenaar aan de piano. Wie er al geweest is, vergelijkt de sfeer met die op een Italiaanse huwelijksreceptie. Maar hoe het er echt aan toegaat, blijft toch vooral een mysterie.

  Wil u toch een glimp opvangen van het geheimzinnige restaurant? Eén oplossing: kijken naar de film 'The Wolf of Wall Street', waarvoor een scène met Leonardo DiCaprio in het restaurant werd gedraaid.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom in ErotikaLand, het eerste erotisch pretpark ter wereld

  .

  ...

  .

  Foto ter illustratie © Southend Hospital Charitable Foundation...Daily Mail; Daily Mirror

  Wie Walibi, Bobbejaanland of Bellewaerde een beetje braafjes vindt, kan vanaf 2018 de oversteek naar Brazilië maken. In Piracicaba, nabij Sao Paulo, opent dan het eerste erotische pretpark ter wereld de deuren. Gasten zullen zich in ErotikaLand kunnen uitleven in de 'trein van plezier', een bioscoop met vibrerende zetels en penisvormige botsauto's. Er geldt wel één belangrijke regel: je mag er geen seks hebben.

  © softlove

  Bezoekers kunnen zich amuseren in een seksspeeltuin met een waterglijbaan of zich wagen aan een duik in het naaktzwembad. In de snackbar kan je bovendien enkel libidoverhogende versnaperingen eten.

  Seks is verboden

  Wie denkt van bil te kunnen gaan in ErotikaLand, zal van een kale reis terugkomen. Seks is immers ten strengste verboden. "Dit zal geen plaats zijn voor nonnen", zegt zakenman Mauro Morata. "Maar we willen er ook geen Sodom en Gomorra van maken. Dit moet geen plaats van "verderf" worden. Als de bezoekers seks willen hebben, kunnen ze dat in ons nabijgelegen hotel doen."

  Wie altijd al eens in een penisvormige botsauto heeft willen zitten, ziet over twee jaar die droom uitkomen. Dan opent ErotikaLand, het eerste sekspretpark ter wereld, de deuren. Bezoekers kunnen er een museum bezoeken over de geschiedenis van seksualiteit en een filmpje meepikken in een bioscoop met vibrerende zetels. En ook enkele attracties spreken tot de verbeelding.

  Protest

  ...

   

  Hoewel 'de daad' dus uit den boze is, vrezen sommigen dat Piracicaba toch de stempel van 'sekshoofdstad' zal krijgen. Tegenstanders denken dat het park enkel "losbandige bezoekers" zal aantrekken en proberen met alle middelen de komst van het pretpark tegen te houden.

  Investeerders zijn niet van plan het project stop te zetten. Zij geloven dat ErotikaLand een gezonde benadering van seks en seksualiteit zal bevorderen. "Het park zal meer dan 250 jobs creëren", klinkt het nog.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewoner jaagt inbreker huis uit en betaalt hem een pintje

  .

  ...

  .

  Mail online...© thinkstock.

  Een bewoner heeft een inbreker het huis uitgejaagd. Hij zette de achtervolging in en betaalde hem daarna een pint in zijn pub. Fred Fordeman wachtte er samen met de dader op de politie, meldt Mail Online.

  Het was de vrouw van Foreman die de inbraak ontdekte waarna Foreman de achtervolging inzette op Alexander Hockett. De inbreker liep in de richting van een pub in Suffolk waar Foreman thuis was. Hockett gaf twee inbraken toe en werd door de rechter in Ipswich veroordeeld tot vier jaar gevangenis.

  Foreman zei dat hij een adrenalineopstoot kreeg toen hij de inbreker zag en niet aarzelde om hem te achtervolgen. "Ik bleef maar achter hem aanlopen. Ik was echt boos en ik wilde hem koste wat kost bij de kraag vatten. Hij stopte plots in een voortuintje en zei dat ik hem niet mocht aanraken. Daarop vroeg ik hem wat er gaande was en even later ging hij weer lopen. Ik ging opnieuw achter hem aan en hij stormde de pub binnen." Daar kon Forman hem vinden. De twee waren buiten adem waarop Foreman de inbreker een pintje aanbood. "Hij was geen berekende maar een gelegeheidsinbreker. Het ging om een opportunistische misdaad en hij was zeker niet boosaardig", aldus Foreman.

  De inbraak heeft wel een impact gehad op het leven van de Brit. "Vooral mentaal. Ook mijn vrouw was onder de indruk. Wekenlang deed ze de deur op slot toen ik even naar buiten ging om een sigaretje te roken. Een inbraak gaat niet in de koude kleren zitten, het is gebeurtenis die sporen nalaat." De Foremans hebben in ieder geval maatregelen genomen. Ze hebben nieuwe poortjes geïnstalleerd en het hekwerk rondom het huis een nieuwe beurt gegeven. "Het blijkt nog maar eens hoe belangrijk het is om de deuren te sluiten, ook al ben je thuis", aldus Tracy Foreman.

  Hockett was overigens niet aan zijn proefstuk toe. Hij werd ook al in 2004, 2009 en 2014 veroordeeld door een rechter. De man had toen te kampen met een drugprobleem.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Computervirus in Duitse kerncentrale

  .

  ...

  .

  Foto ter illustratie. © anp.

  In de Duitse kerncentrale Gundremmingen in Beieren is een computervirus ontdekt. De schadelijke software werd opgemerkt bij de voorbereidingen van een revisie van Blok B van de centrale.

  Gevaar voor het personeel of de bevolking is er niet geweest, omdat alle gevoelige onderdelen van de kerncentrale niet op het internet zijn aangesloten.

  Toch zijn de toezichthouders en het Federaal Bureau voor Informatiebeveiliging geïnformeerd, aldus de centrale. Specialisten van exploitant RWE moeten nu uitzoeken hoe het virus in het uit 2008 stammende computersysteem terecht is gekomen.

  Afgelopen weekend hebben nog 750 mensen bij de kerncentrale in de zuidelijke deelstaat gedemonstreerd voor een vroegtijdige sluiting van de resterende twee blokken. Gundremmingen zal in 2021 worden gesloten.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 1 miljoen euro voor originele dubbele strippagina van Hergé

  .

  ...

  .

  Een soldaat voor een stripwinkel in Brussel vol Kuifje-strips. © reuters.

  Kuifje Een originele dubbele pagina uit het Kuifje-album "De scepter van Ottokar" is vandaag tijdens een stripveiling in Parijs afgehamerd op 1,046 miljoen euro. Dat deelde het veilinghuis Artcurial mee. "Het is pas de tweede keer dat een dubbele pagina van Kuifje de kaap van één miljoen euro overschrijdt", zei expert Eric Leroy

  ...

  Kuifje met zijn trouwe viervoeter, Bobby.  © Hergé-Moulinsart 2014

  In oktober vorig jaar ging een andere originele dubbele pagina van "De scepter van Ottokar" (een vluchtpoging van Kuifje in een jachtvliegtuig) van de hand voor meer dan 1,5 miljoen euro bij Sotheby's in Parijs

  ...  Artcurial had een bedrag tussen 600.000 en 800.000 euro geschat voor de laatste twee bladzijden van het album van de Belgische striptekenaar, die zaterdag werden verkocht door de Franse zanger Renaud, blijkbaar ook een verwoed stripverzamelaar. De tekeningen in Chinese inkt en blauwe aquarel en gouache werd door een "Europese verzamelaar" telefonisch gekocht, aldus Leroy

  ...


  "De scepter van Ottokar", gepubliceerd in 1939, is het achtste album met de avonturen van Kuifje. Renaud kocht de dubbele pagina van de weduwe van de Franse striptekenaar Le Rallic, voor wie Hergé had gewerkt. "Dat kostte me destijds 100.000 Franse frank. Het was de zwaarste investering uit heel mijn collectie", zei de zanger

  ...


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienduizenden boetes voor Belgen die belastingaangifte 'vergeten'

  .

  ...

  .

  Fiscaliteit Zowat drie procent van alle belastingaangiften wordt te laat ingediend. Het leidde ertoe dat de fiscus vorig jaar 87.625 boetes voor laattijdig indienen oplegde, schrijft De Standaard.

  Wie zijn belastingaangifte 'vergeet', moet een administratieve boete betalen tussen de 50 en 1.250 euro. Voor een eerste vergeetachtigheid geldt een boete van 50 euro. Daarnaast wordt ook het belastingtarief verhoogd, met 10 tot 200 procent. Vooral recidivisten worden hard aangepakt. De vrijgegeven cijfers hebben betrekking op de inkomsten van 2013, die in 2014 werden aangegeven. 

  Vandaag werd de nieuwe belastingaangifte voorgesteld door de Federale Overheidsdienst Financiën. Die telt nu al 810 codes, of 38 meer dan vorig jaar. De overgrote meerderheid van de Belgen (ruim 82 procent) vult echter maximaal 20 codes in. 

  Volgens minister Van Overtveldt willen de extra codes niet zeggen dat de belastingaangifte veel ingewikkelder wordt, maar werden net ingrepen doorgevoerd om de leesbaarheid en toegankelijkheid van de aangifte te verbeteren. Van Overtveldt wees erop dat de nieuwe codes in feite goed nieuws zijn voor de burger én voor de economie, want zij houden verband met regeringsmaatregelen om de concurrentiekracht te verbeteren


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevergem grote winnaar op Vlaamse Televisie Sterren, maar kijker gaat niet akkoord

  .

  ...

  .

  ANNELIES ROEBBEN...© Florian Van Eenoo photonews.

  Het zou een feest in mineur worden, want VTM zou officieel niet aanwezig zijn. Ook de VRT liet, net als VIER en VIJF, weten dat alleen genomineerden hun opwachting zouden maken. Bovendien was de uitreiking - o ironie - niet eens te zien op tv. Uiteindelijk liep er toch nog behoorlijk wat schoon volk op de blauwe loper van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren in Plopsaland. 'Bevergem' werd - zoals voorspeld - de grote winnaar.

  Ella Leyers met opvallende rosse coupe, en haar zus Olga met een giga split.
  © Florian Van Eenoo photonews.

  Er was op voorhand heel wat te doen over de uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren. Stef Wauters stuurde zijn nominatie terug omdat niet de hele ploeg van 'VTM Nieuws' genomineerd was. En er was gemor omdat de kijker eigenlijk niks te zeggen had. Intussen deed het onderzoeksbureau iVOX een rondvraag bij de 'gewone man' om te kijken of de Televisie Academie - het kransje tv-mensen dat de winnaars bepaalt - echt zo anders stemde dan de modale kijker. Er werden een 1.000-tal mensen, representatief qua geslacht, leeftijd en kijkgedrag, bevraagd.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijfstoel J.K. Rowling brengt 345.500 euro op

  .

  ...

  .

  Belga...© afp.

  De stoel waarin J.K. Rowling de eerste twee boeken van de Harry Potter-reeks geschreven heeft, is gisteren onder de hamer gegaan voor 394.000 dollar (345.500 euro). Dat heeft veilinghuis Heritage Auctions verklaard.

                                           © ap.

  De anonieme koper betaalde meer dan acht keer de openingsprijs voor de stoel tijdens de veiling in het Waldorf-Astoria hotel, aldus het veilinghuis.

  J.K. Rowling zat in een eikenhouten stoel, in de stijl van de jaren 30, toen ze in Edinburgh (Schotland) de manuscripten schreef voor 'Harry Potter and the Philosopher's Stone' ('Harry Potter en de Steen der Wijzen') en 'Harry Potter and the Chamber of Secrets' ('Harry Potter en de Geheime Kamer').

  Na het succes van haar boekenreeks beschilderde ze de stoel met woorden, waaronder de zin "Ik schreef Harry Potter terwijl ik op deze stoel zat".

  Ze doneerde het meubelstuk in 2002 aan een veiling voor het goede doel, waar het werd verkocht voor 21.000 dollar. In 2009 werd de stoel opnieuw verkocht voor 29.000 dollar.

  De "Harry Potter"-boeken werden wereldwijd in 73 talen vertaald, en er werden al 450 miljoen stuks van verkocht.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze had nog nooit gevlogen, ging naar toilet... en vergiste zich van deur

  .

  ...

  .

  Arno Van Hauwermeiren...Mashable © Weibo.

  De eerste keer met het vliegtuig reizen, doet wat met een mens. Ook met een 50-jarige Chinese vrouw die voor het eerst in haar leven op een vliegtuig stapte. Wellicht sloegen de zenuwen op haar blaas, want nog voor het opstijgen moest ze dringend naar het toilet. In haar haast opende ze de nooduitgang in plaats van de WC-deur

  ...

  En prompt werd de noodglijbaan ontrold. 

  Je eerste keer in een vliegtuig vergeet je niet snel. En zeker niet als je ook nog eens de noodglijbaan ontrolt. Het overkwam een Chinese vrouw die op het punt stond om voor de eerste keer te vliegen.

  Het vliegtuig van China Southern Airlines stond klaar op de luchthaven van Chongqing en zou naar Shenzhen vliegen

  ...

  Helaas werd de vlucht twee uur uitgesteld nadat de 50-jarige vrouw per ongeluk de nooduitgang had geopend, terwijl ze gewoon even naar het toilet wou. Er brak paniek uit onder de passagiers toen de noodglijbaan zich met een luid sisgeluid ontrolde.

   


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chauffeur met 19 pinten op leek niet eens dronken..etc...

  .

  ...

  .

  Eric Belsack ...Laat er geen misverstand over bestaan: wie voor de politierechter verschijnt, heeft vermoedelijk iets mispeuterd. Meestal eigen schuld dikke bult, maar soms ook een ongelukkige samenloop van omstandigheden, gewoon brute pech of wordt de onschuld bewezen. Niet zelden proberen overtreders hun misstap te vergoelijken met op zijn minst merkwaardige uitvluchten. Onze reporters tekenden de voorbije week in de Vlaamse politierechtbanken enkele zaken op die dit ten overvloede illustreren. 

  Legerchef met 19 pinten op "leek niet eens dronken"

   
  En dat om 16.45 uur 's middags, ongelooflijk
  Politierechter

  Het hoofd van de technische dienst van een legereenheid in Lombardsijde stond met het schaamrood op de wangen voor de politierechter. M. uit Nieuwpoort trok de aandacht van de politie toen hij zijn zoon ging ophalen. Hij stond dubbel geparkeerd met de vier richtingaanwijzers aan. Hij legde een ademtest af van liefst 3,96 promille - goed voor 15 à 19 glazen, maar leek niet eens dronken. Nochtans zijn bij een dergelijk alcoholgehalte de zintuigen verdoofd.

  "En dat om 16.45 uur 's middags, ongelooflijk", sprak de politierechter. "Ik weet het, ik schaam me diep", zei M. "Ik heb een belangrijke functie in het leger en heb een blanco strafblad nodig. Ik hoop op uw mildheid, want ik riskeer sowieso een tuchtmaatregel in het leger." De man kreeg opschorting van straf en moet een verkeerscursus volgen. (JHM)

  ...

  © thinkstock.

  130 per uur in zone 70 "want afhaalchinees mocht niet koud worden"

   
  Mijn cliënt is een beetje te klantvriendelijk geweest. Hij wou de thuislevering voor zijn klant zo snel mogelijk én warm bezorgen
  Advocaat van beklaagde

  De advocaat van een 29-jarige zaakvoerder van een Chinees restaurant had in de Brugse politierechtbank wel een heel opmerkelijk excuus voor een fikse snelheidsovertreding. "Mijn cliënt is een beetje te klantvriendelijk geweest. Hij wou de thuislevering voor zijn klant zo snel mogelijk én warm bezorgen. Met het gekende resultaat."

  Op 1 juni vorig jaar werd de zaakvoerder geflitst met 130 km/u in een zone 70. "En dat op een korte afstand tussen twee verkeerslichten. Een hele prestatie", sprak de politierechter. Zijn klantvriendelijkheid kostte de zaakvoerder uiteindelijk een boete van 600 euro en 21 dagen rijverbod. (MMB)

  © thinkstock.

  Veroordeelde roodrijder: "Het was net groen aan het worden"

   
  Dat kan ik alvast niet zien aan verkeerslichten
  Politierechter Kathleen Stinckens

  Een 53-jarige man uit Wilsele die in april vorig jaar met 75 kilometer per uur door het rood reed op de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek, werd door politierechter Stinckens bedacht met een boete van 180 euro.

  "Ik doe die baan al 28 jaar en er was geen volk op de weg op dat moment. Het was bovendien net groen aan het worden", verdedigde de vijftiger met al 35 jaar een rijbewijs op zak, zich gisteren voor de Leuvense rechter. "Dat kan ik alvast niet zien aan verkeerslichten", antwoordde Stinckens die de geldboete voor de helft met uitstel uitsprak omdat de man een blanco strafregister heeft. (KAR)

  © thinkstock.

  Trucker gaat vrijuit: "Paar ton cement niet met kruiwagen te leveren"

   
  Het zou toch raar zijn dat tijdens die werken geen enkele bewoner de straat mocht inrijden?
  Vrachtwagenchauffeur Alex Minnaert (58)

  "Ik kan een paar ton cement niet met de kruiwagen tot bij de klanten brengen." Onder meer met dat argument kon vrachtwagenchauffeur Alex Minnaert (58) uit Assenede gisteren Gents politierechter Pieter De Meyer overtuigen om hem vrij te spreken.

  De vijftiger moest op 30 oktober 2014 een spoedbestelling afleveren in een zijstraat van de Gaversesteenweg in Merelbeke. De straat was afgesloten voor wegenwerken. De discussie draaide rond het feit of er al dan plaatselijk verkeer toegelaten was. Volgens de agenten die Alex de steenweg zagen inrijden, was er geen bord geplaatst die dat vermeldde, terwijl de bestuurder het omgekeerde beweerde. "Het zou toch raar zijn dat tijdens die werken geen enkele bewoner de straat mocht inrijden?", stelde hij tijdens de zitting. De Meyer gaf hem het voordeel van de twijfel en sprak de man vrij. (TVPG)

  ...

  © thinkstock.

  Ongeval door hond in auto (en te veel alcohol)

   
  Uw cliënt had zijn hond een gordel moeten omdoen (grapje)
  Politierechter

  Steven V. uit Schendelbeke is 8 dagen zijn rijbewijs kwijt nadat hij onder invloed van alcohol een geparkeerde auto aanreed in de Moenebroekstraat. "Allemaal de schuld van zijn hond", vertelde zijn advocaat in de politierechtbank.

  "De feiten speelden zich af op een warme zomerdag in augustus vorig jaar. Mijn cliënt was bij zijn moeder op bezoek geweest en had daar enkele pintjes gedronken. Toen hij amper 10 meter ver was, opende hij in plaats van het venster naast hem per ongeluk het venster achteraan, waarop zijn hond probeerde uit de wagen te springen. Mijn cliënt kon zijn viervoeter nog net bij de halsband grijpen, maar is daarbij wel de controle over het stuur verloren en kwam tegen een geparkeerd voertuig terecht." De man blies nadien ook nog eens positief.

   "Hij had de hond een gordel moeten omdoen", grapte de politierechter, waarna hij de man een effectieve geldboete van 240 euro oplegde. Daar komt wel nog zo'n 250 euro aan kosten bij. Zijn rijbewijs is hij 8 dagen kwijt. (TVR)


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.34 doden en meer dan 200 gewonden bij aanslagen Brussel

  .

  ...

  .

  Gruwel, horror, moord

  ...

  Een zwarte dag in onze geschiedenis

  ...

  20 doden en 106 gewonden bij aanslag op metro"

  - Dader op de vlucht

  Bij de aanslag van vanmorgen in het Brusselse metrostation Maalbeek zijn ongeveer 20 doden en minstens 106 gewonden gevallen. Dat heeft de Brusselse burgemeester Yvan Mayeur gezegd op een persconferentie. Als gevolg van de bomexplosie werd alle openbaar vervoer in de hoofdstad stilgelegd. Dat komt intussen langzaamaan weer op gang. De meeste treinstations zijn sinds 16 uur weer open, maar er gelden strenge veiligheidsmaatregelen. Het station van Etterbeek en Schaarbeek is opnieuw gesloten op bevel van de politie. Waarom is nog onduidelijk. Vanochtend ontploften ook twee bommen op Brussels Airport. Volgens het federaal parket zijn twee daders nog op de vlucht, zo meldt de VRT.

  Het federaal parket bevestigt dat de explosies van vanmorgen op Brussels Airport en in Maalbeek, terroristische aanslagen waren. De afdeling anti-terrorisme van het federaal parket heeft een onderzoeksrechter aangesteld die gespecialiseerd is in terrorisme, klinkt het in een persbericht.

  @Kos

  Twee aanslagplegers zijn nog op de vlucht. Dat meldt de VRT op basis van informatie van het federaal parket. Het gaat om een dader van de terreuraanval op de luchthaven. Een verantwoordelijke voor het bloedbad in de metro is ook nog op de vlucht.

  AFP

  @KOS

  ...

  14 doden bij aanslag luchthaven Zaventem

  ...

  Nog explosieven gevonden in Zaventem

  22/03/16 - 18u40  Bron: Belga

  Brussel in de ban van terreur: bekijk ontwikkelingen minuut per minuut

  REUTERS

  © getty.

  @Reuters

  Er zijn vanavond nog explosieven gevonden in Zaventem. Alles wordt er opnieuw afgezet. Ontmijningsdienst DOVO is terug op weg naar Zaventem, is zonet uit goede politiebron vernomen.

  Op de luchthaven bliezen vermoedelijk twee zelfmoordterroristen zich vanmorgen op. Een derde verdachte wordt actief opgespoord.

  Eerder zei de Vlaams-Brabantse gouverneur Lodewijk De Witte nog dat in het luchthavengebouw drie bommen aanwezig waren, waarvan één niet is ontploft.

  Op het moment van de aanslagen waren in de vertrekhal van de luchthaven een duizendtal mensen aanwezig. Uit een balans van De Witte blijkt dat bij de dubbele ontploffing rond 8 uur meer dan tien doden zijn gevallen en 70 à 80 mensen gewond zijn geraakt

  ...

  Iedereen wordt gefouilleerd aan Brusselse stations

                  Ook aan het Noordstation stonden lange files.© Kim Aerts.

  ...

  Honderden mensen zoeken steun bij elkaar en zingen samen 'Imagine'

                                               @ap

                   Ook vluchtelingen leven mee met de aanslagen in ons land.

                                                                      @EPA                                                                      


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een bloem als steun voor de slachtoffers & familieleden

  .

  ...

  .


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salah Abdeslam levend opgepakt...

  .

  ...

  .

  Meest gezochte terrorist Salah Abdeslam wordt nog deze avond(18/03) gewond met een knieschot

  overgebracht naar de streng bewaakte

  gevangenis te Brugge

  (is een gevangenis in een gevangenis)

  ...

  Na een klopjacht van meer dan vier maanden is Salah Abdeslam (26) tijdens een politieoperatie in Sint-Jans-Molenbeek rond 17 uur opgepakt. De Fransman die opgroeide in Molenbeek kon na de dodelijke aanslagen op 13 november 2015 in Parijs tot twee keer toe aan de politie ontsnappen. De politie kwam hem uiteindelijk op het spoor na een gerichte actie vorige dinsdag in Vorst. Zijn vingerafdrukken werden er aangetoffen na een raid in een appartement waarbij een handlanger van de terrorist gedood werd. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste feiten in de klopjacht naar Europa's meest gezochte terrorist.

  @AFP , Reuters

  Een buurtbewoner bezorgde aan RTL Info onderstaande foto,

  @Twitter

  @Reuters


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie schiet één verdachte dood, twee anderen nog op de vlucht

  .

  ...

  .

  Door: Ken Standaert - Bjorn Maeckelbergh - redactie
  15/03/16 - 17u44  Bron: Eigen berichtgeving - Belga - VRT - VTMNieuws

  Eliteteams van de federale politie maken nog altijd jacht op - vermoedelijk - twee verdachten die vanmiddag bij een huiszoeking in Vorst minutenlang op de politie hebben geschoten. Ze gebruikten daarbij zéker één kalasjnikov.

                                      © belga.
                                      © reuters.
                                      © belga.
                                     © reuters.
                                       © afp.
                                         © epa.

  Politieoperatie niet gericht tegen Salah Abdeslam, zegt Franse politiebron
  • Belgische én Franse agenten
  meteen onder vuur genomen: 4 Belgische agenten gewond

  • Sluipschutters op de daken gespot, een inval lijkt op til: zonet drie luide knallen gehoord, wellicht politierookbommen. Een verdachte zou zijn neergeschoten
  • Drie schietpartijen: dertigtal schoten gehoord bij tweede schietpartij
  Jambon: Frans-Belgisch joint investigation team deed huiszoeking
  Massa politie op straat om buurtbewoners op afstand te houden
  Twee scholen en crèches dicht: kinderen in veiligheid gebracht
  • Audi-Vorst sluit toegangspoort
  Politie vraagt om voorzichtig om te springen met beelden

  Speurders van de antiterrorisme-eenheid DR3 wilden in het kader van het onderzoek naar de aanslagen in Parijs een huiszoeking uitvoeren in een pand in de Driesstraat in Vorst. Ze moesten daar op de vierde verdieping zijn. In plaats van de deur te openen, schoten de verdachten dwars door de deur. Twee politiemensen geraakten daarbij gewond - één van hen zou een schotwonde hebben opgelopen. Volgens onze informatie is hij niet in levensgevaar.

  De politie heeft de hele buurt afgesloten, in hun zoektocht naar de verdachten. De VRT maakt ook melding van een tweede  schietpartij, rond 15h20 en een recentelijk derde schietincident. 

  Bij de tweede schietpartij hoorde een getuige een dertigtal schoten. Een agent raakte gewond. Een helikopter cirkelt boven de wijk. De verdachten zouden nog in de buurt zijn. De politie kamt de hele buurt uit.  Volgens onze informatie is er sprake van drie daders. Vermoedelijk zou één van hen zich nog in de buurt van het pand in de Driesstraat bevinden. Twee anderen zijn gevlucht. De laders van hun wapens zouden zijn gedumpt in de kelder van een huis in een straat vlakbij.

  Kinderen in veiligheid gebracht
  De leerlingen van een Nederlandstalige school en Franstalige school en peuters in een crèche zijn in veiligheid gebracht. ij de politieactie in Vorst werden er twee scholen en twee crèches afgezet. "Er is op geen enkel moment paniek geweest bij de kinderen", zegt gemeentesecretaris van Vorst, Betty Moens. "De kinderen zijn op geen enkel moment in paniek geraakt. Het personeel is zeer professioneel met de situatie omgegaan en de kinderen worden bezig gehouden", aldus de gemeentescretaris van Vorst. Hoe lang de kinderen nog in de school moeten blijven is niet duidelijk.

  "Indien het nodig zou zijn kunnen we maaltijden leveren, maar we hopen dat het niet zo lang meer duurt." De ouders van de kinderen worden momenteel opgevangen in de Sint-Denijsstraat waar de gemeente zich vestigt.

  Het gaat om de Franstalige school 'La Cordée' en de crèche 'Le Dries' in de Driesstraat, de Nederlandstalige school 'De Wereldbrug' in de Hallestraat en de crèche 'les Petits Matelots' in de Stationsstraat.

  De huiszoeking vond plaats in het Belgische luik van het onderzoek naar de aanslagen van 13 november in Parijs. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve zei dat Franse politie-eenheden deelnemen aan de antiterreuractie, meldt persbureau Reuters.

                                      @Belga  Belgisch-Frans antiterreurteam
  Het antiterreurteam dat beschoten werd was een gemengd Belgisch-Frans team. Dat bevestigt minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA). De gewonde agenten zouden wel allemaal Belgen zijn, al is dat voorlopig niet definitief bevestigd. Het team dat ter plaatse ging, was een Frans-Belgisch joint investigation team. Sinds de aanslagen in Parijs worden dergelijke teams wel vaker ingezet. Om hoeveel Fransen het precies gaat, kan men bij Jambon niet kwijt.  Volgens Franse media stond de huiszoeking los van het opsporen van de voortvluchtige Salah Abdeslam.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verbouwplannen? Energiepremies gelden maar tot eind juni

  .

  ...

  .

  © thinkstock.

  Wie nog wil genieten van de huidige premies voor bijvoorbeeld dakisolatie en hoogrendementsglas, moet de werken dringend opstarten. Dat zegt de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) vandaag, enkele dagen voor de start van de bouw- en verbouwbeurs Batibouw. Vanaf juli moet er immers een nieuw premiestelsel komen, maar het is nog niet duidelijk hoe dat er zal uitzien.

  De VCB heeft het over de premies die je krijgt via de netbeheerder (Eandis of Infrax). De confederatie raadt aan om niet te wachten tot de laatste weken, maar de werken zo snel mogelijk op te starten. "Om de huidige premies nog te kunnen krijgen, moeten immers een aantal formaliteiten tijdig vervuld zijn", klinkt het.

  Hoe de premies er na de hervorming zullen uitzien, staat nog niet vast. "Het politieke overleg erover is nog bezig", luidt het op het kabinet van bevoegd Vlaams minister Annemie Turtelboom.

  In het regeerakkoord staat over de hervorming alvast het volgende: "Er worden extra stimuli ingebouwd voor gecombineerde maatregelen en totaalrenovaties. De individuele premies voor dakisolatie en hoogrendementsglas worden getrapt verlaagd." Dergelijke individuele premies maken momenteel nog het grootste deel uit van de toegekende premies.

  De VCB wijst erop dat snel beslissende verbouwers niet alleen nog van een premie kunnen genieten, maar ook van een "uitzonderlijk lage hypothecaire rentevoet".


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man overvalt bank in rolstoel

  .

  ...

  .

  Foto ter illustratie © thinkstock...Belga

  Een overval in een bank in Zagreb verliep op wieltjes, letterlijk en figuurlijk.

  Een Kroatische andersvalide overviel gisteren in zijn rolstoel een bank in het centrum van de Kroatische hoofdstad.

  Hij kon de figuurlijke benen nemen met een buit van 6.600 euro (50.000 kuna). Dat schrijft vandaag de krant Vecernji List. Pikant detail: de 35-jarige rolstoelgebruiker kreeg hulp van niets vermoedende omstaanders om de Oostenrijkse bank Erste binnen te rollen.

  In het bankgebouw riep hij de bedienden toe dat hij "een granaat op zak" had.

  Nadat zij hem geld overhandigd hadden, keken ze lijdzaam toe hoe de bankroller doodgemoedereerd naar een taxistop rolde en een taxi nam naar Bjelovar, tachtig kilometer van de Kroatische hoofdstad. Daar werd hij vandaag door de politie aangetroffen en opgepakt.


  Categorie:Nieuws  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  I took a pill in Ibiza
  Mike Posner


  Foto  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


   photo G banner 200 op 70_zpsuyqs269t.jpg  Blogvrienden
 • Roland
 • Sylvia
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Francis
 • Leen
 • Marijke
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Jan('t groene hart)
 • Petross

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Dasha
 • Anneke
 • Marouska
 • Lydie
 • Fietszwerver
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Galaxy
 • Nardnaddy
 • Nadie
 • Czilla
 • Ann
 • Vlasta
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Winspiral
 • Kang Tebe
 • Asrazali
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Danny
 • Harley Radio Bandung
 • Tips dan Trik Seo Blogger Google+
 • Sussi
 • Zsuzsanna
 • Bimba
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Jomsantaisekejap

  Lijst(4)
 • Lore
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Ionhar
 • Andyrra
 • Iveta
 • Seiko Selular
 • By Photoworks
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Thailand info
 • Starlavenderluna
 • DIOGO
 • Arief
 • Agus
 • Gusti
 • Misaki Pure blood
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Caribu

  Lijst (5)
 • Weiwan
 • ASA
 • Karga...Haektponiko
 • Agatuccia
 • Ardiand S
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Akhmad
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Altebela
 • Istana Larangan
 • Rudy Parabola
 • Dewa
 • Halimah
 • BR-olshop
 • Dila
 • Gisell
 • Costas
 • Ibaad

  lijst(7)
 • Wiwit
 • Chem
 • MAY
 • Ardiands
 • Nr....
 • Obatsakit
 • Fiona
 • Aliefnk.com(Radja)
 • SBI
 • Eddy Elly

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Monique...Voske
 • Meeuw
 • Dushy
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Noella
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • José
 • Ton
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Alfacinha
 • Zeno
 • Guido
 • Mandy
 • Maria
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Herbert
 • Eddy

  Blogvrienden (4)
 • Anny
 • Corba Jack
 • Boomer
 • Rita
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Suzieke
 • Krikie
 • Carine(koken)
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Natoken
 • Wartjes blog
 • Patty & Freddy
 • De loltrappers
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • EdjeB

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Roland
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Blogvrienden 7
 • Nicole
 • Brigitte
 • Ester & Leon
 • Patrice
 • Tonny
 • Julien
 • Anny & Gilbert
 • Anny
 • Marianne
 • Harmke

  Gastenboek
 • worst
 • worst
 • Groetjes
 • mijn aangenaamste vrijdaggroetjes...
 • HEZKÝ DEN RUDI & CHRISTINE

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!