Foto

mijn zorgenkind Stefke ( leeuwke )

Foto
Foto
Mijn zonnetjes ! mijn kleinkinderen & partners & achterkleinkinderen !
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
We zijn de 26de week van 2024
Foto
Bij steffie

15-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15- hoi-hoi

Hoi - hoi daar allemaal !!! Vandaag ben ikke eens  aan de beurt  om ff langs te komen en die ikke dat is.....

Kom ff kijken of jullie ook van het zonnetje genieten zoals ik doe , heb zelfs mijn bril opgezet ! Kunnen jullie me nog zien ? ikke jullie wel hoor ! Maar vraag me toch af waarom iedereen toch wat in het donker zit en als  ikke men bril afzet hier een  het stralende  zonnetje zie ???? Och grote mensen die begrijp ik toch nog niet goed hoor !Wel zal het hierbij laten en zal ook nog wat genieten ! 

dada en tot de volgende keer é 


>> Reageer (6)
14-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14- daar ....

 Daar ben ik dan( voorlopig toch ) terug in men eigen kot...een dikke oef !!!Heb gdaan wat ik kon maar heb jullie verdorie allemaal gemist hoor  !Als ik zo alle fotos en filmjes die haar 2 zussen gemaakt hebben van ons Leeuwke dat ze niet  extra verwend werd hoeven die 2 zussen ook al is het met hun hand op het hart niet wijsmaken hoor !

 

Voor haar was dat de hemel op aarde  de "klap- klap sound" kijken en lustig mee in de handen klappen vanop  de  laptop  van zus , zo miste ze de mama niet teveel ! Hopelijk blijft het kaarsje nog deze avond nog ff door branden en kan ik weer gewoon langs komen ! Grtz en bedankt voor de vriendelijke krabbeltjes!

liefs 


>> Reageer (7)
13-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13- zou...

Zou die tweede Paasdag er even  schitterend gaan uitzien als die Zondagse Paasdag??????.Vrees van niet maar zoals steeds we bljven optimisten en hopen dat die weermannen het mis hadden  voorspeld .Hoe het ook word geniet van je dag !

Liefs 🌼💮🌸nog steeds van uit men hotel en droomstilletjesaan van 1of meer☕☕☕☕☕☕☕


>> Reageer (8)
12-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12....ook....

Ook al lijkt het een wat slordig gekrabbel met die tablet en is het nog steeds van uit het ziekenhuis wens jullie allen toch een zonnig en fijn

                                                                        vrolijk  Pasen 🌹🌷


>> Reageer (5)
11-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11-blogmaatjes

voelt nog steeds onwennig aan op die tablet, mis verdraaid men vertrouwde huispececeeke!  Maar  wie zou durven klagen bij dat schitterend weer van uit hotel venster te zien natuurlijk😋😷  we mogen toch eens met de toestanden lachen ë  wens jullie allen een heerlijk weekend  even vooral bedankt voor de vriendelijke krabbetjes. Ook al is het nu tot morgen!!   Liefs


>> Reageer (13)
10-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.-10 -daar.....

Daar  ben ik dan weer  al is van uit het ziekenhuis  maar  Dit zal  me er niet van weerhouden om jullie  een zonnige  en gezellige dag te wensen 😎😋😎

Liefs


>> Reageer (15)
08-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8-fijne ....

Een fijne zonnige dag en wat kunnen we nog meer wensen en  die zo te zien zeker zal vervuld worden en we vragen tegenwoodig niets meer dan ... een beetje zon ! Het gezellige en fijne eraan ligt in onze handen en wat wij ervan zullen maken ! Veel valt er niet te vertellen want er valt tegenwoordig niet veel te beleven maar als we nu eens zo bekijken is het ook verdraaid possitief  ... een beetje rustig aan doen tussendoor is ook onmisbaar voor ons senioren dus geniet van je rustige dagje dat is dan wat wij  misshien als alles voorbij is goed zullen kunnen gebruiken !

liefs


>> Reageer (14)
07-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7-nog ....
Nog vlug eens langs deze weg een groetje doorsturen
Want na al weer een dagje U.Z is het het kaarsje uit en lonkt de zetel ! Grtz van ons en ...

grtz & bedankt

>> Reageer (6)
06-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6- voila ...

Voila sè die drukke Maandagmorgen zit er ook weer op , nu ff tijd maken om hier wat te krabbelen ! Dat mooie weer zoals gisteren is aan onze hoela è , maar erover zagen zullen we niet doen zijn momenteel ergere dingen dan de zon die het laat afweten !Zelfs in deze moeilijke tijden  zijn er  nog  zoveel dingen die ons ondanks alles  gelukkig  kunnen maken - een bemoedigend vriendelijk  knikje zonder woorden van op afstand  is soms meer  waard dan in betere tijden een schouderklopje - de opluchting die je voelt bij een krabbeltje van de blogmaatjes en te weten dat alles ook nog oké is enzovoorts .Geniet nog van je dag en vergeet niet... samen zijn we sterk !

liefs


>> Reageer (7)
05-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5- vandaag ...

Vandaag worden de regeltjes van de " blijf in je kot "wet  in de verf gezet en wat je kan en mag doen om het prettiger te maken door de 3 kleinste bubbels van de Clan ( mijn achterkleinkinderen ) ..

.

Geniet van een lekker ontspannende thee of koffie ( al is het voor haar nog een lekker flesje melk )

Ff bellen met je familie en een lekker laaaaaang gesprek houden  is dan de goede raad van onze nr2

Onze nummer drie geeft dan weer de goede raad als je afstand moet houden je zo ook van in de verte een dikke zoen kan geven !

Hebben ze je wat geholpen ??????Dan kan je met alle plezier van die zonnige Zondag genieten ! 

liefs


>> Reageer (16)
04-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4- en ...

En dat is nu eens iets dat meer dan anders van groot belang is hopen dat iedereen gezond deze moeilijke tijd kan door komen en elkaar steunen waar we kunnen! Ook al blijven we met zen allen  in ons kot dat ze voelen dat we aan hen denken en  dit alleen maar de vriendschapsband sterker heeft gemaakt !We kunnen  elkaar niet zien maar de gedachte dat ook al ben je alleen er iemand bezorgd is en aan je denkt  kan ons doen stand houden want " Samen zijn we sterk "Vergeet ff alle zorgen en geniet van de zon en het weekend !

liefs


>> Reageer (10)
03-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3- na

Na weer een ganse morgen ziekenhuis mogen we nu ff lekker weg dromen met een koffietje, doe je mee om  die moeilijke tijden ff vergeten ????? Wat als .....

Maar dromen zijn en blijven dromen  daarom met beide voetjes terug in de werkelijkheid ! Geniet nog van het zonnetje en wat de dag ons nog zal brengen !

liefs


>> Reageer (8)
02-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2- oef !

Oef !!! daar zijn we dan weer , wat later dan anders deze keer niet de schuld van ons bezige of brullende leeuwke  hoor ! Maar te wijten aan een stel haakjes van de operatie die zich  wat meer voelden  dan de anderen en halstarrig weigerden dicht te groeien dus( weer ) doktersbezoek  pfff Maar vooruit gaatje terug toe we kunnen weer vooruit ! Zal het daar maar bij laten voor nu maar heb ik  toch nog èèrst een wens voor ieder van men blogmaatjes ...

liefs 


>> Reageer (10)
01-04-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1- ken je ....

Ken je nog dat liedje van de Nederlandse zanger Ramses Shaffy  " we zullen doorgaan " ? Wel dat was nu iets waar ik deze morgen aan dacht toen ik de stralende zon zag " we zullen doorgaan - we zullen doorgaan en de rest van de tekst is  ondertussen wel een groot vraagteken geworden maar die woorden zijn me steeds bij gebleven ! Dat is nu iets wat we meer dan ooit kunnen en samen  moeten doen! Het is stralende dag vandaag maak er ook ondanks alles een goede en heerlijke dag van want .. we zullen doorgaan - we zullen  samen doorgaan !!!!

liefs 


>> Reageer (9)
31-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.31- en dat ...

En dat is in deze moeilijke tijd nog meer van tel of anders .Het doet deugd aan het hart te zien hoe mensen  zich zorgen maken en proberen  te helpen op alle mogelijke manieren . Niet alleen je familie of naaste medemens maar onbekende mensen die op een of andere manier  proberen een steuntje in de rug te gegeven ! Mischien is dan juist dat  extra duwtje in de rug rug die ons doet stand houden wie weet !Dus wees lief voor elkaar samen komen we erdoor !

liefs 


>> Reageer (9)
30-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.30- niets...

" Niets is nooit zo erg zonder dat er ergens niet een straaltje zonneschijn aan zit "dat is toch steeds wat er gezegd word en het is nog waar ook .Ons Leeuwke heeft veel verzorging nodig en voorlopig nemen man en 2 dochters die taak tijdelijk van me over en wie denken jullie dat dit verdraaid plezant vind ????

Ons Leeuwke kan haar plezier niet op... wandelen met zus en dingen doen die anders niet mogen ... kortom je zussen een beetje voor slaafje laten spelen en dat is nu èèn van de dingen die ze prettig vind alleen .... dat wandelen met een muts op staan niet in haar woordenboek onder de naam " plezierig "

liefs 


>> Reageer (9)
29-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.29- wat...

Wat kunnen we elkaar beter wensen dan dit ? Zonder zorgen wil zeggen onze nakomelingen gezond en wel ( ook al missen we ze ) alle blogmaatjes okè en onszelf ook een beetje Dan zijn we tevreden en kunnen leven met deze moeilijke toestanden ! Wees waakzaam en hou het gezond

liefs 


>> Reageer (14)
28-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28- de ...

De wens en de goed bedoeling om gisternavond ff langs te komen met een persoonlijk woordje was er wel maar ...dat kaarsje was volledig opgebrand .De zetel kreeg voorang op de pc maar ben toch al blij dat ik hier een krabbeltje kan zetten en jullie bedanken voor de bezoekjes ! Gelukkig hebben we in deze tijden nog ons peeceeke - tablet en Gsm !

liefs en

 


>> Reageer (5)
27-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27- voila sè

Voila sè ben er terug dat koekeloeren naar de muren in een Leuvens ziekenhuis zit er voor lopig op , wat er nu zal volgen kan gebeuren in Brugge dat is wat dichter bij huis ! Het is maar in deze moeilijke tijden dat je goed beseft wat je kinderen en kleinkinderen ondanks het verbod van bezoek of samen komen hoe je ze toch  op alle manieren steunen .Hoe de ganse familie figuurlijk de rangen sluit met slechts èèn doel " samen zijn we sterk "Blij dat ik hier weer terug ben en van harte bedankt voor de bemoedigende krabbeltjes dat was een steuntje in de rug  en  verder ..... hou het a.u.b veilig !

liefs 


>> Reageer (14)
22-03-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.22- het .....

Het zijn inderdaad de kleine dingetjes in het leven die zo maar gegeven worden  die de grootste waarde hebben ( zeker nu) !Een koffietje met een bloemetje - de bezorgdheid van de kinderen  en vriendschap ! daarom laat ik jullie weten dat ik er enkele dagen niet zal te zien zijn op de Blog en ff langs komen zit er ook  niet in! Maar wees gerust geen  corana virus maar er wacht me een operatie . Hopelijk ben ik er vlug terug en dit blogmaatjes wil toch wel nog ff kwijt

liefs tot .....


>> Reageer (40)


Foto

Foto

moeder van 7kinderen ( waaronder een zorgenkind)
oma van 8 zonnetjes van kleinkinderen  en partners &
  10 achterkleinkinderen  !


Foto

Foto

Gastenboek
  • MOJI MILÍ KAMARÁDI
  • Goede middag Steffie en Leeuwke
  • Op een mooie zaterdag !!!
  • Vriendelijke Zaterdagsgroeten van willy
  • Goede morgen Steffie

    Krabbelhoekje


    Foto


    voor de zieken 


    Foto

    De kinderen
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Over mijzelf
    Ik ben Jackie, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Steffie.
    Ik ben een vrouw en woon in of liever bij Oostende () en mijn beroep is huisvrouw.
    Ik ben geboren op 07/12/1941 en ben nu dus 82 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    waken over de kinderen en ons leeuwke
    Foto

    Een interessant adres?

    .


    Foto

    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!