NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Mijn favorieten
 • SEO
 • Multilingual SEO
 • Dutch SEO
 • Dutch Article Submission
 • adhd

  22-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Kinderen zijn vaak het mooiste cadeau wat een ouder zich kan inbeelden en als één van hun kinderen ziek is, is dat natuurlijk nooit prettig. ADHD is zo een stoornis die niet meteen een welgedefinieerde oorzaak heeft en ook moeilijk behandeld kan worden. Als verantwoordelijke ouder heb je het er dan ook moeilijk mee en voel je je soms nutteloos.

   

  Mensen uit de nabije omgeving van de ouders van kinderen met ADHD, zeggen vaak dat ze hun kinderen niet op de correcte manier opvoeden. Dit omdat hun kind onaanvaardbaar gedrag vertoont: het kind is chaotisch, druk, kan nooit zwijgen en/of  stilzitten, kan zich niet concentreren, enz. Ouders voelen zich machteloos en zijn dan van mening dat ze tekort schieten in de opvoeding van hun kind. Ze gaan zich schuldig voelen met alle gevolgen vandien. De ouders gaan zich ontmoedigd voelen, eenzaam en dit projecteren ze dan ook op hun kinderen. Het kind gaat zich onzeker voelen. Als men niet op tijd in behandeling gaat, dan komt men in een negatieve spiraal terecht waar men moeilijk uit zal geraken.

   

  Ook broer en zussen van kinderen die aan ADHD lijden, hebben het niet gemakkelijk. Zij moeten proberen omgaan met een chaotische broer of zus, de reacties van anderen en een tekort aan aandacht van de ouders want het merendeel van de aandacht zal uiteraard naar het kind met ADHD gaan. De ouders hebben vaak geen energie meer om zich zorgen te maken over hun ander “normaal” kind.

   

  Met Bachbloesem essentie nr. 55 kunnen ouders nu beginnen met het behandelen van hun kind tegen ADHD en dit op een veilige natuurlijke manier want de Bachbloesems zijn geheel natuurlijk en veroorzaken geen neveneffecten. Dr. Bach heeft dit middel 70 jaar uitgevonden toen hij besloten had om zijn praktijk te verlaten om te zoeken naar alternatieve natuurlijke middelen tegen emotionele stoornissen. De bloesems zetten de negatieve energie van een persoon om in positieve energie waardoor die persoon zich vrolijker en opgelaten voelt en zich beter kan concentreren op hetgeen voor hem/haar belangrijk is in het leven. Kinderen zullen vlotter mee kunnen in de les en aan hun zelfvertrouwen kunnen bouwen, terwijl volwassenen met ADHD geconcentreerder hun werkactiviteiten zullen kunnen uitvoeren en normale conversaties kunnen aangaan.

   

  Uiteraard is het heel belangrijk om zo vlug mogelijk met de behandeling van start te gaan. Van zodra er ADHD bij het kind is vastgesteld, gaat men best op zoek naar een geschikte behandeling. Daar heel wat medicijnen neveneffecten met zich meebrengen, wordt nu ook vrij vaak gebruik gemaakt van de Bachbloesems. Naast de neveneffecten van de hedendaagse conventionele medicatie, is er ook kans dat het kind verslaafd wordt aan het medicijn, wat zeker niet ten gunste is van de gezondheid van het kind. De Bachbloesems vormen een gezond natuurlijk alternatief om ADHD te behandelen. Er bestaan ook essenties die de ouders en de broer en/of zussen van het kind met ADHD kunnen helpen want ook zij hebben hulp nodig. Zo bestaan er Bachbloesem essenties tegen stress, om te stoppen met roken, om af te vallen, tegen depressie, om te kunnen slapen, tegen angst, enz. In totaal zijn er 38 Bachbloesem essenties op de markt aanwezig. Ze zijn online verkrijgbaar of bij de zelfzorgmedicijn verdeler.

   

   

   

   

  22-10-2009 om 21:07 geschreven door adhd

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  ADHD is de afkorting voor Attention Deficit/Hyperactivity Disorder en is een gecompliceerde aandoening waarvan de oorzaken tot nu toe nog steeds niet helemaal duidelijk zijn. Oorspronkelijk dacht men dat het iets te maken had met de leeftijd en/of het geslacht maar dit blijkt nu niet zo te zijn. Men kwam onlangs tot de vaststelling dat niet alleen jongeren maar ook volwassenen eraan lijden. Dus de stelling van “leeftijd” kunnen we hier al verwerpen. Later kwam men ook tot de conclusie dat zowel meisjes als jongens ermee te maken krijgen.

   

  Het enige verschil bij ADHD bij jongens en meisjes is dat jongens over het algemeen agressiever reageren dan meisjes. Jongeren zijn ook eerder onrustig, hyperactief, onbedachtzaam, terwijl volwassenen in minder mate aan de stoornis lijden. Zij hebben het vaak lastig om zich langdurig te concentreren op het werk, kunnen geen lange conversaties volgen en lopen vaak op de “tippen van hun tenen” en zijn onmiddellijk geïrriteerd als er zich een probleem voordoet. Uit een studie bleek dat ADHD gepaard gaat met her verlies van productiviteit op de werkvloer.

   

  Het is dus uiterst belangrijk dat de aandoening al in een vroeg stadium behandeld word zoniet zal men later als volwassenen het enorm moeilijk hebben om zich te profileren op de werkvloer. Ouders beseften dit en deden er alles aan om op zoek te gaan naar een remedie voor de aandoening van hun kind. De geneesheren schrijven vaak een medicatietherapie voor waarbij pepmiddelen of niet-opwekkende middelen moeten ingenomen worden maar men vergeet dat elk kind/elke volwassene hier verschillend op reageert. De éne zal minder neveneffecten ondervinden dan de andere maar het is een feit dat de meeste van de conventionele medicijnen tot zware gevolgen leiden.

   

  Toen kwam Dr. Edward Bach zeventig jaar geleden met een briljante behandeling op de proppen: de bachbloesem essentie. Een mengeling van bloemenhoofden met natuurlijk bronwater dat een aantal uren in de zon heeft gestaan of gekookt werd. De bloemenhoofden ontrekken een soort van essentie aan het water en vormen zo uiteindelijk de bachbloesem essenties.

   

  De eerste bachbloesem essenties werden uitgebracht in het jaar 1928 en al meteen bleek dat patiënten positief reageerden op de bachbloesem essenties. De bachbloesems werden al gauw een groot succes en worden nu overal in de wereld door duizenden gebruikers aangewend als alternatief middel tegen hun ADHD-aandoening. Door middel van de bachbloesems essenties zesmaal per dag toe te dienen in doseringen van vier druppels per applicatie, wordt de negatieve energie van de persoon omgezet in positieve energie. Bovendien werken de bachbloesems niet verslavend wat er voor zorgt dat de gebruiker zich vrij en ongebonden voelt.

   

  De bachbloesem essenties nr. 55 die men gebruikt voor de behandeling van ADHD zijn niet alleen veilig maar bovendien werken ze onmiddellijk in op de patiënt, wat ervoor zorgt dat er direct een vloed van positieve energie door zijn/haar lichaam vloeit. Ouders en kinderen vandaag de dag zijn nog steeds enorm dankbaar voor deze alternatieve methode. Het is dankzij de bachbloesems dat heel wat patiënten zich rustig voelen en niet bang zijn voor de aandoening. Het is dankzij de bachbloesems dat de ouders eindelijk opnieuw kunnen ademhalen zonder bang te zijn voor de gevolgen.

  08-10-2009 om 07:11 geschreven door adhd

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/adhdbachbloesems

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  08-10-2009 om 07:07 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 19/10-25/10 2009
 • 05/10-11/10 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!