Inhoud blog
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SEO
  • Multilingual SEO
  • Dutch SEO
  • Dutch Article Submission
  • adhd

    08-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    ADHD is de afkorting voor Attention Deficit/Hyperactivity Disorder en is een gecompliceerde aandoening waarvan de oorzaken tot nu toe nog steeds niet helemaal duidelijk zijn. Oorspronkelijk dacht men dat het iets te maken had met de leeftijd en/of het geslacht maar dit blijkt nu niet zo te zijn. Men kwam onlangs tot de vaststelling dat niet alleen jongeren maar ook volwassenen eraan lijden. Dus de stelling van “leeftijd” kunnen we hier al verwerpen. Later kwam men ook tot de conclusie dat zowel meisjes als jongens ermee te maken krijgen.

     

    Het enige verschil bij ADHD bij jongens en meisjes is dat jongens over het algemeen agressiever reageren dan meisjes. Jongeren zijn ook eerder onrustig, hyperactief, onbedachtzaam, terwijl volwassenen in minder mate aan de stoornis lijden. Zij hebben het vaak lastig om zich langdurig te concentreren op het werk, kunnen geen lange conversaties volgen en lopen vaak op de “tippen van hun tenen” en zijn onmiddellijk geïrriteerd als er zich een probleem voordoet. Uit een studie bleek dat ADHD gepaard gaat met her verlies van productiviteit op de werkvloer.

     

    Het is dus uiterst belangrijk dat de aandoening al in een vroeg stadium behandeld word zoniet zal men later als volwassenen het enorm moeilijk hebben om zich te profileren op de werkvloer. Ouders beseften dit en deden er alles aan om op zoek te gaan naar een remedie voor de aandoening van hun kind. De geneesheren schrijven vaak een medicatietherapie voor waarbij pepmiddelen of niet-opwekkende middelen moeten ingenomen worden maar men vergeet dat elk kind/elke volwassene hier verschillend op reageert. De éne zal minder neveneffecten ondervinden dan de andere maar het is een feit dat de meeste van de conventionele medicijnen tot zware gevolgen leiden.

     

    Toen kwam Dr. Edward Bach zeventig jaar geleden met een briljante behandeling op de proppen: de bachbloesem essentie. Een mengeling van bloemenhoofden met natuurlijk bronwater dat een aantal uren in de zon heeft gestaan of gekookt werd. De bloemenhoofden ontrekken een soort van essentie aan het water en vormen zo uiteindelijk de bachbloesem essenties.

     

    De eerste bachbloesem essenties werden uitgebracht in het jaar 1928 en al meteen bleek dat patiënten positief reageerden op de bachbloesem essenties. De bachbloesems werden al gauw een groot succes en worden nu overal in de wereld door duizenden gebruikers aangewend als alternatief middel tegen hun ADHD-aandoening. Door middel van de bachbloesems essenties zesmaal per dag toe te dienen in doseringen van vier druppels per applicatie, wordt de negatieve energie van de persoon omgezet in positieve energie. Bovendien werken de bachbloesems niet verslavend wat er voor zorgt dat de gebruiker zich vrij en ongebonden voelt.

     

    De bachbloesem essenties nr. 55 die men gebruikt voor de behandeling van ADHD zijn niet alleen veilig maar bovendien werken ze onmiddellijk in op de patiënt, wat ervoor zorgt dat er direct een vloed van positieve energie door zijn/haar lichaam vloeit. Ouders en kinderen vandaag de dag zijn nog steeds enorm dankbaar voor deze alternatieve methode. Het is dankzij de bachbloesems dat heel wat patiënten zich rustig voelen en niet bang zijn voor de aandoening. Het is dankzij de bachbloesems dat de ouders eindelijk opnieuw kunnen ademhalen zonder bang te zijn voor de gevolgen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 19/10-25/10 2009
  • 05/10-11/10 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!