Foto
LEKKER BAKKEN MET ADNILLEKE
Inhoud blog
  • NIEUWSeptem - Zevengranenbrood
  • Powerpoint : Brood uit eigen keuken.
  • GEBAK
  • Broodpudding.
  • Soezen.
  • Galetten of broodwafels.
  • Appelcake.
  • Meergranenpannenkoeken.
  • Kruidencake.
  • Verloren brood of wentelteefjes.
  • Chocoladetaart
  • Frangipane taart.
  • Leuk.
  • KLEINE BROODJES
  • Bolletjes met frans krokant.
  • Pistolets.
  • Ovenbroodjes.
  • Kaizerbroodjes.
  • Frans Brood
  • Restjes brood.
  • BROOD
  • Multigrannen 'œ4 + 6'
  • Boerenrogge.
  • Wit boerenbrood.
  • Zwarte woud.
  • All-in-Meergranenbrood.
  • Rozijnenbrood.
  • Koekebrood.
  • Grootmoeders brood.
  • Jager brood.
  • Winston vlecht.
  • Samson
  • Speltbrood
  • Koekebrood met de bbm.
  • KNEEDMACHINES
  • KitchenAid
  • Funai BBM.
  • HOE WORDT BROOD GEMAAKT ?
  • Het belangrijkste van het brood bakken.
  • De 5 belangrijkste stappen bij brood bakken.
  • Keukengerei.
    RECEPTEN OOK BIJ ARCHIEF PER MAAND
    Archief per maand
  • 01-2009
  • 09-2008
  • 07-2008
  • 02-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
    Foto
    BEDANKT VOOR U BEZOEKJE EN TOT ZIENS
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Over mijzelf
    Ik ben Linda, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Adnilleke.
    Ik ben een vrouw en woon in Nazareth (België) en mijn beroep is Huisvrouw..
    Ik ben geboren op 05/02/1959 en ben nu dus 65 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Bakken, Computeren, WeightWatchers..

    KITCHENAID.

    FUNAI FAB-2200

    ALLESSIJDER SIEMENS
    Foto
    Foto
    Beschrijving
    Beschrijving
    Adnillekes Brood & Gebak.
    Zelf bakken : lekker en gezellig.
    08-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. NIEUWSeptem - Zevengranenbrood
     

    Septem. ( Artipan )

    12 gr. droge gist.
    1000 gr. septem. ( Dossche Mills )
    18 gr. zout.
    580 à 600 ml. water.

    18 min.kneden.
    25 min. voorrijs.
    Doorslaan en opbollen.
    20 min. bolrijs.
    Doorslaan en vorm geven.
    60 min. narijs.
    35 à 40 min. bakken in een voorverwarmde oven op 230°C.

    08-01-2009 om 21:35 geschreven door Adnilleke

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (31 Stemmen)
    >> Reageer (10)


    Welkom


    Foto

    Foto


    Foto

    Klik op de afbeelding
    PowerPoint
    Brood uit eigen keuken.


    Beschrijving
    KIJK OOK EVEN BIJ ADNILLEKES PLAATJES EN PRENTJES
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Bakkerswereld.
  • Soezie.
  • Mijn foto's bij ipernity
  • WeightWatchters.
  • Snoepwinkel

  • Mijn favoriete Blogs
  • seniorennet.be
  • Uit de keuken van Aarden.
  • Notitie van Lien
  • Betoverend veelzijdig !
  • Broodje, Jam enzo
  • Hof Van Eten.



  • BAKBOEKEN.
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!