Ik ben Linda, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Adnilleke.
Ik ben een vrouw en woon in Nazareth (België) en mijn beroep is Huisvrouw..
Ik ben geboren op 05/02/1959 en ben nu dus 65 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Bakken, Computeren, WeightWatchers..
KITCHENAID.
FUNAI FAB-2200
ALLESSIJDER SIEMENS
Adnillekes Brood & Gebak.
Zelf bakken : lekker en gezellig.
07-12-2007
Rozijnenbrood.
Rozijnenbrood.
12 gr. droge gist 800 gr. boerenluxe. ( Aveve - Soezie ) 200 gr. frans krokant. (Aveve - Soezie ) 6 gr. zout. 80 gr. boter. 450 ml. water. 320 gr. rozijnen.
18 min.kneden. 40 min. voorrijs. Doorslaan en rozijnen ondermengen. 15 min. bolrijs. Doorslaan en vorm geven. 50 min. narijs. 30 à 35 min. bakken in een voorverwarmde oven op 230 °C. Juist uit de oven insmeren met boter.
Reacties op bericht (1)
23-11-2009
Rozijnen
Om te voorkomen dat uw rozijnen aanbranden aan de buitenkant tijdens het bakken, kun je best voor het rijzen een 200gr deeg afnemen en appart laten rijzen en als het brood opgemaakt dit deel uitrollen en er als een mantel overheen leggen,NOOIT MEER VERBRANDE ROZIJNEN Jules
23-11-2009 om 12:20
geschreven door Jules
Welkom
Klik op de afbeelding PowerPoint Brood uit eigen keuken.
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek