Foto
LEKKER BAKKEN MET ADNILLEKE
Inhoud blog
  • NIEUWSeptem - Zevengranenbrood
  • Powerpoint : Brood uit eigen keuken.
  • GEBAK
  • Broodpudding.
  • Soezen.
  • Galetten of broodwafels.
  • Appelcake.
  • Meergranenpannenkoeken.
  • Kruidencake.
  • Verloren brood of wentelteefjes.
  • Chocoladetaart
  • Frangipane taart.
  • Leuk.
  • KLEINE BROODJES
  • Bolletjes met frans krokant.
  • Pistolets.
  • Ovenbroodjes.
  • Kaizerbroodjes.
  • Frans Brood
  • Restjes brood.
  • BROOD
  • Multigrannen 'œ4 + 6'
  • Boerenrogge.
  • Wit boerenbrood.
  • Zwarte woud.
  • All-in-Meergranenbrood.
  • Rozijnenbrood.
  • Koekebrood.
  • Grootmoeders brood.
  • Jager brood.
  • Winston vlecht.
  • Samson
  • Speltbrood
  • Koekebrood met de bbm.
  • KNEEDMACHINES
  • KitchenAid
  • Funai BBM.
  • HOE WORDT BROOD GEMAAKT ?
  • Het belangrijkste van het brood bakken.
  • De 5 belangrijkste stappen bij brood bakken.
  • Keukengerei.
    RECEPTEN OOK BIJ ARCHIEF PER MAAND
    Archief per maand
  • 01-2009
  • 09-2008
  • 07-2008
  • 02-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
    Foto
    BEDANKT VOOR U BEZOEKJE EN TOT ZIENS
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    Over mijzelf
    Ik ben Linda, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Adnilleke.
    Ik ben een vrouw en woon in Nazareth (België) en mijn beroep is Huisvrouw..
    Ik ben geboren op 05/02/1959 en ben nu dus 65 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Bakken, Computeren, WeightWatchers..

    KITCHENAID.

    FUNAI FAB-2200

    ALLESSIJDER SIEMENS
    Foto
    Foto
    Beschrijving
    Beschrijving
    Adnillekes Brood & Gebak.
    Zelf bakken : lekker en gezellig.
    05-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pistolets.























    Pistolets.

    11 gr. droge gist.
    500 gr. frans krokant
    .( Aveve-Soezie )
    8 gr. zout.
    300 ml. ijskoud water.

    18 min. kneden.
    30 à 40 min. voorrijs.
    Doorslaan en in 6 verdelen.
    Opbollen en 15 min. laten rusten.
    De deegbolletjes in 2 kappen en opnieuw opbollen.
    15 min. rusten.
    Insmeren met olie, inkappen en omdraaien op een handdoek met veel bloem bestrooid.
    Narijs 1 uur.
    Vooraleer ze de oven ingaan, voorzichtig omdraaien en op een bakplaat leggen.
    15 à 18 min. bakken in een voorverwarmde oven op 230 °C


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    08-03-2021
    Pistolets opbollen

    Beste,

    ik gebruik 420gr E 300 bloem, 24 gr verse gist, 18 gr boter, 8 gr zout en 250 me water. In de Kenwood kneden nog eventueel handmatig verder kneden. Nadien de lucht uit kloppen en 15 minuten laten rijzen, Verdeel in stukken van 70 gr en begin op te bollen gaat volgens mij normaal, nog,eens 15 minuten rusten en dan zou ik voor de tweede keer moeten opbollen maar dit gaat niet goed of helemaal niet. Wat kan hier de oorzaak zijn?

    vriendelijke groeten

    08-03-2021 om 09:21 geschreven door hugo Haneveir


    25-10-2011
    Pistolets
    Hallo Adnilleke,
    Ik heb al meerdere malen jouw pistolets gebakken. Vroeger waren ze veel te hard. De eerste keer dat ik deze bakte(voor avondmaal), had ik er 12 voor 4 personen, wat normaal zeker moet volstaan met pistolets van de bakker. Die avond zijn we om een bak frieten gemoeten want ze hadden ze allemaal als tussendoortje opgegeten.
    Bedankt voor al die lekkere recepten. (Ik bak niet alleen jouw pistolets maar ook je brood en taarten).

    MVG
    Nancy

    25-10-2011 om 12:42 geschreven door Nancy


    23-02-2011
    Lekkere pistolets
    Beste Adnilleke.

    Vandaag pistolets gemaakt en gebakken met uw recept,prachtig resultaat en zeer lekker.
    Bedankt voor alle recepten.
    Vriendelijke groeten

    Etienne

    23-02-2011 om 17:45 geschreven door Etienne




    Welkom


    Foto

    Foto


    Foto

    Klik op de afbeelding
    PowerPoint
    Brood uit eigen keuken.


    Beschrijving
    KIJK OOK EVEN BIJ ADNILLEKES PLAATJES EN PRENTJES
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Bakkerswereld.
  • Soezie.
  • Mijn foto's bij ipernity
  • WeightWatchters.
  • Snoepwinkel

  • Mijn favoriete Blogs
  • seniorennet.be
  • Uit de keuken van Aarden.
  • Notitie van Lien
  • Betoverend veelzijdig !
  • Broodje, Jam enzo
  • Hof Van Eten.



  • BAKBOEKEN.
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!