En toen werd het pasen en begon ik aan de paaseitjes, niet zo erg maar overal bleven ze de hele week staan. En daar ging ik dus vreselijk de mist in. Het was zo erg dat ik gistemorgen zelfs een stuk chocolade uit de kast pakte....
Zo snel ben je weer naar het oude gedrag, Mis , Fout.
Ik heb dan ook besloten me niet te wegen en het vandaag weer door te gaan. Helaas is er nu geen gewicht hoewel ik toch veel weeg grinnik. Maar ik denk het is beter zo.. Als ik het ziet ga ik denk ik balen. Ik vermoed dat er 1 of 2 kilo bij is. Maar ik weeg niet treur niet en ga gewoon weer door. Groetjes Adriana
Allemaal een hele fijne 2de paasdag Mijn gewicht staat van daag op 93.05 uiteraard kan dit volgende week ietsjes anders zijn, want ook ik eet van de eitjes en de chocolade eitjes ... Maar nog steeds geen gebak of koek ed. Groetjes Adriana
Dit weekend hebben we visite gehad van mijn schoonzus ik heb ook een feestje gehad op de Euromast maar nee no gebak. Wel zijn we daarna in een reataurantje een roti gaan eten. Dus een beladen weekend maar toch is er weer een pondje af. Ik zou meer willen maar ik weet dat kan niet, maar is ook nie goed. Dus ben ik maar weer dik tevree Groetjes Adriana
Ik heb nooit geweten dat sporten zo leuk was. Als kind had ik er al een grote hekel aan. Maar als je naar een sportschool gaat. kan je uit kiezen wat je leuk vind inmiddels ben ik vier keer geweest en ik vind het geweldig groetjes Adriana
Ik weet dat ik een paar hele trouwe fans heeft op dit blogje. Ik wil jullie allen bedanken, voor het e-mailen of het berichtje in mijn gastenboekje het sterkt me erg om door te gaan. Uiteraard weet ik dat ik het voor mezelf moet doen. Maar al die reakties ik geef er zeer veel waarde aan. Als ik mijn doel bereikt heb heb ik er zelf voor geknokt, maar zeker weten dat dit het mee telt Ik zie ook onder sommige berichten of pspl lesjes die ik maakt dat jullie daaronder een waardering geven. bedankt allemaal groetjes Adriana
-Carpaccio van de slager, dus vers en niet ingevroren! -Pijnboompitten -Truffeldressing (als ze 'm bij de supermarkt niet hebben, probeer de delicatessewinkel) -Parmazaanse kaas -Sjalot -Bieslook -Croutons / stokbrood -Notensla (rucola) -Olijfolie -Azijn -1 ei
-Leg de dungesneden plakken carpaccio op een groot bord op de rand als een pizza.
-Insmeren met truffeldressing en zorg dat je al het vlees raakt.
-Strooi de pijnboompitten, sjalot, bieslook, croutons over het vlees.
- Voeg de gewassen notensla toe.
-Schaaf de parmazaanse kaas erover en besprenkel alles met wat olijfolie.
-En als laatste doe je in het midden het gepocheerde ei. Hoe maak je die?
Zet een pannetje met water op het vuur en breng het aan de kook. Als het kookt voeg je een flinke scheut azijn er aan toe en zet je het gas uit.
Breek een vers ei in een kommetje. Roer met een lepel in de pan totdat een kolk ontstaat en laat het ei erin glijden, zodat het eiwit om de eidooier heendraait. Ongeveer 1 minuut laten staan, totdat het ei een beetje sponsachtig is.
-Nog een beetje olijfolie, peper en zout naar smaak erop en eet smakelijk!
Op het moment heb ik het erg druk, ik ben vritrages voor mijn vriendin aan het zomen. toch even opgestart om mijn gewicht neer te zetten. Ik moet eerlijk zeggen het is nu best moeilijk de chocolade eitjes stralen me tegemoed. Maar ik wil gewoon door gaan dus afblijven..
De weegschaal was vriendelijk en woog een kilo mimder dan vorige week: . 95 kilo. Maar het is nog lang niet genoeg... ik hoop nog iets meer dan 10 kilo kwijt te raken. Dis gewoon door gaan Groetjes Adriana
1 Verwijder het klokhuis uit de appel met behulp van een appelboor is balsteker. Leg de appel op een klein bord of in een kom.
2 Meng muesli, margarine, rozijnen en zoetstof en vul hiermee het gat in de appel. Druk overgebleven vulling op de bovenkant van de appel. Bestrooi de appel met kaneel. Dek de appel losjes af met magnetronfolie. Verhit de appel circa 3 minuten in de magnetron op hoge stand tot het vruchtvlees zacht is wanneer je er met een mes in prikt.
Bereidingswijze: Schil de pompoen en snijd hem in dobbelsteentjes Kook ze in 20 min gaar in de azijn met de halve ui, kruidnagelen, laurierblad en suiker Laat de pompoen in het kookvocht afkoelen Snijd de bleekselderij
Helaas een pondje bij gekomen. Vrijdag op een verjaardag toch een stukje gebak geaccepteerd een paar kleine stukjes kaas genomen. Gevolg het hele weekend wat extra's hoewel ik de traktatie van gister afgeslagen hebt. Ik weet waar het van is , toch voel ik me iets teleurgesteld. Ik weet ook dat dit het momnet is om maar gewoon weer te stoppen. Maar dat doe ik niet ik ga gewoon vandaag weer verder. Groetjes Adriana
Ingrediënten: 1 l water 5 cl trollenbloed 30 keveroogjes 30 fijngestampte mestkevers 40 cl slakkenslijm 2 haren van een Glamorgana 3 cl inkt 2 cl bergtrollensnot 3 cl pompoensap Bereidingswijze: Doe het water in de ketel. Voeg er langzaam de inkt en keveroogjes bij. Blijf roeren tot je zwarte brouwsel lichtblauw is. Dan doe je de trollensnot erbij, evenals de haren, slakkenslijm en keveroogjes. Voeg daarna trollenbloed en mestkevers toe. Blijf roeren tot je brouwsel geel is. Na de grote ontploffing heeft je brouwsel alle kleuren die bestaan. Voeg pompoensap toe en je drank is klaar.
Na vorige week een intake gesprek en een heel klein stukje op de fiets, was het vandaag een half uur sporten. Eerst fietsen, daarna voor de buikspieren en dan weer een ander app. voor de boven armen. Ik moet zeggen een sporter ben ik niet, maat ik voelde me heerlijk. Daarna heb ik gevraagd of ze me wilde wegen... ik dacht oeps nu heb ik dus gegeten koffie gedronken en ook nog eens een vreemde weegschaal. Ik dacht oke als het 4 klio meer is dan moet het maar. Maar dat viel mee. ik ben op de sportschool 1. 7kg meer en dan te bedenken dat ik al gegeten hebt enz Het viel me reuze mee. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat ik me er erg prettig bij voelde groetjes Adriana
E n weer is het maandag. Het uur van de waarheid... Maar de weegschaal was vriendelijk, er is weer een pond af.
Een pond per week is meer dan genoeg in deze fase, Dus ik ben weer tevrede. Inplaats van 107.5 ben ik nu 95.05 Scheelt al aardig, maar ik ben er nog lang niet. Groetjes Adriana