NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Aan mensen met diabetes
 • Vaderlandslievende Verenigingen
 • Beruchte straat
 • Mensen met diabetes
 • Koninklijke dotaties
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Over mijzelf
  Ik ben Deseyne Geert
  Ik ben een man en woon in Adinkerke-De Panne (Belgie) en mijn beroep is Bediende.
  Ik ben geboren op 27/07/1962 en ben nu dus 55 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Muziek, zichtkaarten, Vaderlandsliefde.
  Zoeken in blog

  Foto
  Foto
  Foto
  geheim agent

  24-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan mensen met diabetes
  Er is goed nieuws voor mensen met diabetes; die om de vijf jaar een nieuw rijbewijs moeten aanschaffen, ik heb hierover Senator Pol Van den Driessche hierm inlichtingen gevraagd.
  En heb het volgende antwoord ontvangen.
  "Twee weken geleden kregen wij van het kabinet van staatssecretaris Etienne Schouppe de melding dat die taks definitief is afgeschaft.
  Dus voor de mensen die om de vijf jaar een nieuw rijbewijs moet aanvragen, zou dit kosteloos moeten zijn.

  24-05-2009 om 21:42 geschreven door Geert Deseyne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  12-01-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vaderlandslievende Verenigingen
  De Vaderlandslievende Verenigingen, zijn tot op heden sterk uitgedund, deze verenigingen bestaan uit Oudstrijders die gestreden hebben tijdens  de Tweede Wereldoorlog. Heden ten dage zijn er nog weinig mensen die zich willen inzetten voor de Vaderlandslievende verenigingen en dat betreur ik ten zeerste, ik ben 46 jaar, secretaris van twee Vaderlandslievende verenigingen, wil  de herinneringen aan onze Oudstrijders levende houden. Maar om dit te realiseren moeten wij mensen van de jonge generatie aanspreken en aantonen dat wij geen vereniging zijn van bejaarden.
  Wij mogen geenszins de gruwel van de beide Wereldoorlogen vergeten, tevens moeten wij onze oudstrijders en de soldaten die hun leven hebben gegeven voor de vrijheid van het Vaderland, blijven herinneren als dierbare helden.

  12-01-2009 om 22:01 geschreven door Geert Deseyne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beruchte straat
  Vroeger kon men in onze straat s'avonds nog wandelen, nu kan men niet meer ofwel moet men de hond meenemen, zo onveilig is het geworden. De ene loopt s'avonds laat met een groot mes rond, de andere, in dronken toestand scheld de mensen hun huid vol, nog de andere smijt de bloembakken kapot, en ga zo door. De politie heeft er weet van, maar ja, er moeten eerst ernstige incidenten gebeuren vooraleer men gaat ingrijpen.

  02-10-2008 om 21:47 geschreven door Geert Deseyne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-05-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen met diabetes
  Ik wens in contact te komen met mensen met diabetes, om zo evaringen uit te wisselen er zijn nog veel mensen, die problemen hebben met diabetes en die niet durven over te spreken. Wie doet mee?

  01-05-2008 om 22:05 geschreven door Geert Deseyne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koninklijke dotaties
  In de media wordt er nogal gewag gemaakt over de koninklijke dotaties, maar er wordt gezwegen van de verdiensten van topmanagers en politici, ikzelf ben voorstander om enkel een dotatie te geven aan de Koning, de Koningin en de kroonprins, zoals in Nederland het geval is. Het parlement moet een duidelijk signaal geven aan de bevolking.

  20-04-2008 om 20:35 geschreven door Geert Deseyne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verkoop van bidprentjes
  Op rommelmarkten worden bidprentjes van overledenen verkocht, ik ben de mening toegedaan dat dit verboden zou moeten worden, ik mag er niet aan denken, dat mensen op rommelmarkten het bidprentje van overleden familieleden, zouden vinden. Ruibeurzen voor bidprentjes kan ik nog aanvaarden.
  Toch zijn er verzamelaars die meerdere malen ter offerande gaan, om bidprentjes te bemachtigen om ze daarna te verkopen op rommelmarkten, een schande is dit.

  12-04-2008 om 21:37 geschreven door Geert Deseyne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.werkloze zwartwerker
  In onze straat woont een werkloze man, die de maatschappij aan het uitbuiten is, een maand leeft hij van werklozensteun, de andere maand mutualiteitsuitkering en zo gaat dit het hele jaar door, tussenin gaat hij in het zwart klusjes opknappen bij zijn buurman.
  Ik vraag mij eigenlijk af hoe hij dit klaar speelt. Nooit controle.

  12-04-2008 om 21:27 geschreven door Geert Deseyne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (7 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkeren voor onze parking
  Mijn buurvrouw staat altijd geparkeerd vlak voor onze parking, het gevolg is, dat het zicht beperkt is om veilig de weg op te rijden.
  De politie laten haar maar parkeren, ze rijdt met een Franse nummerplaat,en ze woont in Belgie, ik zou wel eens willen weten wat er hieraan kan gedaan worden, of moet er eerst een ongeval gebeuren vooraleer men gaat ingrijpen?

  07-04-2008 om 22:26 geschreven door Geert Deseyne

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/agent113

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  07-04-2008 om 22:00 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 18/05-24/05 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 29/09-05/10 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!