NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Akasha - Orakels
Er is meer tussen hemel en aarde.
10-10-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de Grote Arkana u te zeggen heeft
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De Tarot is een zeer oud orakel. Het voert terug naar Egypte in de tijd van de Farao's. De priesters van de broederschap gebruikten de Tarot als voorspeller. Veel later is deze Tarot terug gevonden bij Zigeunerstammen verspreid van India tot Europa. In de veertiende eeuw werd de Tarot in Frankrijk door de kerk verboden. Desondanks is hij nog springlevend. De Tarot bestaat uit drie gedeelten t.w.: Grote Arkana - Kleine Arkana - Hofkaarten.

De Grote Arkana stelt een persoonskaart voor en vertelt wie en wat de vraagsteller is. Om te weten te komen wie van de Grote Arkanakaarten bij u past, leg de bijeen vergaarde Grote Arkanakaarten met de beeltenis naar beneden en kies een kaart en draai deze om. Lees voor de betekenis de onderstaande vertaling. 

De Dwaas.

U bent zorgeloos en nieuwsgierig en altijd op zoek naar de waarheid in uzelf of de medemens. U voelt zich niet gehinderd door beperkingen die door anderen zijn opgelegd. Toch moet u leren compromissen te sluiten u maakt anders de indruk onbedachtzaam te werk te gaan.

 

De Magiër.

U bent zelfbewust en hebt veel talenten in uzelf verenigd. Als u deze op goede wijze gebruikt, kunt u het in de maatschappij ver brengen.  Geduld is iets waar u het moeilijk mee heeft. Zo sluit u liever direct een apparaat aan zonder eerst de gebruiksaanwijzing te lezen.

 

De Hogepriesteres.

U toont ontvankelijkheid en een grote zorgzaamheid voor uw medemens. Zaken die te maken hebben met het ongeziene hebben uw belangstelling. Het succes in uw leven dankt u aan het evenwicht van harmonie tussen lichaam en ziel.

 

De Keizer.

U maakt op anderen een rustige en beheerste indruk waarbij u laat zien dat men u kunt vertrouwen. U straalt warmte uit waardoor u zich geliefd maakt. U staat duidelijk in het middelpunt van de samenleving en u hebt een grote emotionele trots waar anderen niet omheen kunnen. Waak er voor dat u anderen niet overheerst.

 

De Geliefden.

Diep in uw hart heeft u moeite met het maken van een bewuste keus. Door uw beweeglijkheid en het idee dat u alles tegelijk kunt, is het voor u moeilijk u te concentreren op een enkel object daarom maakt u soms dingen niet af.

 

Juno.

U bent door uw sterke intuïtie in staat verrassende oplossingen te vinden voor problemen en/of noodsituaties. Uw opmerkingsgave stelt u in staat de juiste keuze te bepalen waardoor u probleemloos uw inzichten kunt volgen. Het wordt u afgeraden, als u innerlijk onrustig bent, besluiten te nemen.

 

De Hogepriester.

Met mensen om u heen voelt u zich als een vis in het water. Graag laat u het ander weten welke overtuiging u aan hangt. Pas op dat u niet, door uw ongevraagde bemoeienis, tegen de haren van uw medemens in strijkt. Zij zouden u als een betweter kunnen betitelen.

 

De Keizerin.

U bent een toonbeeld van liefde, genegenheid. U waakt over alles wat uw liefde heeft. In uw creativiteit kunt u ver komen. Dat u veel te geven heeft op het gebied van vriendschap en liefde is voor u als vanzelfsprekend. Een ding zult u nooit accepteren. Ontrouw en overspel ziet u als het grootste onrecht u aangedaan.

 

De Zegewagen.

U overwint, door uw persoonlijke uitstraling, menig obstakel of probleem dat u op uw levenspad tegenkomt. Ondanks dat u creatief bent is het voor u toch moeilijk er dagelijks mee om te gaan. U voelt zich het prettigst bij vastomlijnde gewoonten. Om uzelf prettig te voelen heeft u veel affectie en vertrouwen nodig van de mensen om u heen. Pas op dat de zucht naar lof, eer en aanzien u niet gaat overheersen.

 

 

De Kluizenaar.

Diep in uw hart wilt u de wereld kennis laten maken met uw innerlijke wijsheid. Uw materialisme van vroeger trekt zich steeds meer terug om plaats te maken voor het spirituele inzicht. De scheppingsdrang die eerst gebruikt werd om materiële welstand te creëren, gebruikt u nu voor het verzamelen van geestelijke rijkdom.

 

De Rechtvaardigheid.

U kunt met behulp van uw sterk ontwikkeld analytisch vermogen en inzicht in details een goed zicht krijgen over de problemen waarvoor u zich geplaatst ziet.

U houdt niet van verrassingen in het dagelijkse leven en zult altijd zorgen dat uw uitspraken helder overkomen. U moet er wel voor waken dat de kritiek die u geeft, niet alleen afbreekt maar ook opbouwend is.

 

Het Rad van Fortuin.

U bent in het verzamelen van geluk niet alleen veeleisend tegenover de ander, maar ook tegenover uzelf. Door het erkennen van eigen fouten en onvolkomenheden, kunt u zich verdraagzaamheid en welwillendheid eigen maken. Ten aanzien van spirituele zaken zult u zich meer open moeten stellen en niet altijd het hoe en het waarom willen weten.

 

Kracht.

U hebt een sterk verlangen om de harmonie in menselijke relaties te bewaren. Door dit verlangen bent u bereid tot het sluiten van compromissen. In het samengaan met anderen zoekt u een mentale bevestiging omdat partnerschap voor u meer is dan alleen een relatie. U moet een beetje de neiging laten varen uw woorden op een goudschaaltje te wegen. Hierdoor verliest u uw spontaniteit.

 

De Gehangene.

Door uw liefdevolle uitstraling maakt u gemakkelijk vrienden. Graag brengt u een persoonlijk offer om de vrede en harmonie in een relatie te bewaren. Bij tegenstand kunt u, om problemen te omzeilen, op alles ja en amen zeggen waardoor u zichzelf in een moeilijke positie manoeuvreert.

 

Gematigdheid.

U beheerst de sterke emotionele waarden ten opzichte van de dood. In levenscrises gaat u, om het dichtst bij uw emoties te komen, intuïtief te werk. U bent in staat mensen enthousiast te maken in de strijd het lagere “ik” te overwinnen en daarbij het vermogen te creëren zich aan de omstandigheden aan te passen.

 

De Dood.

U hebt een zeer sterke interesse in de vraagstukken van leven en dood. Deze kan door anderen als ziekelijk worden ervaren. U moet er voor waken dat het soms extreme verlangen naar het occulte niet gaat overheersen, waardoor het occulte kan optreden als uw bezitter. Regeneratie is voor u een belangrijk levensprobleem.

 

De Duivel.

U houdt niet zo van gedragscodes als het gaat om reizen die te maken hebben met een uitdaging van het leven. Soms hangt u de Goeroe uit om mensen aan u te binden. U moet zichzelf eens onder de loep nemen als u weer een aanval krijgt van goklust.

 

Jupiter.

U houdt zich meer bezig met het rechtvaardige dan de nieuwe dingen in het leven. U kunt heel goed luisteren. Niet alleen naar de stemmen om u heen maar ook naar uw innerlijke stem. Intuïtie. U houdt van reizen in de geest en heeft vertrouwen in uw eigen kunnen. U hebt de neiging te veel aandacht te schenken aan de beloning, gekregen voor uw inspanning waardoor uw persoonlijkheid verloren dreigt te gaan.

 

De Toren.

U gaat recht op uw doel af en houdt u bezig met uitvoerende taken die u van bovenaf zijn opgelegd. U zult altijd uw gedane beloften nakomen waarbij u zich houdt aan normen en waarden. Graag zou u de mens verantwoordelijkheidsgevoel en discipline bijbrengen. Illegale praktijken roepen bij u weerzin op.

 

De Maan.

U bent zich bewust van maatschappelijke structuren en u zult, nadat u uw terughoudendheid heeft overwonnen, graag daarvoor inzetten. U bent nogal conservatief ingesteld wat u soms belemmert in uw geestelijke groei. U hebt met uw uitstraling een blijvende, kalmerende invloed op uw medemens.

 

De Ster.

U bent sterk gericht op uw eigen toekomst. Vrijheid is voor u uw hoogste goed om u in alle ruimte te kunnen manifesteren. Met het grote intuïtieve inzicht doorziet u gauw de motieven van anderen. Door u aan verandering onderhevige hoop en levensverwachting, kunt u zich soms blind wagen aan zaken die u belemmeren een goede bijdrage te leveren voor de menselijke gemeenschap als geheel.

 

De Zon.

U hebt, omdat u maatschappelijk zeer tolerant bent ingesteld, mensen van allerlei pluimage om u heen verzamelt. Uw motto is “leven en laten leven”. U bent sterk gericht op de mensheid als geheel en neemt actief deel aan het maatschappelijke leven. Chronische vermoeidheid kan optreden als u vergeet dat rust en bezinning ook voor u noodzakelijk is.

 

 

Het Oordeel.

U komt veel sympathieker over dan aan de buitenkant lijkt. U hebt een sterk invoelingsvermogen op het gebied van het paranormale en het mystieke. Deze gave is niet aangeleerd maar aangeboren en komt uit uw ziel. U hebt de neiging uzelf op te offeren. U moet er voor waken dat er van uw paranormale gave geen misbruik wordt gemaakt.

 

De Wereld.

U hebt soms de sterke behoefte alleen te zijn. U weet dat u eerst liefde moet schenken om de ander de kans te geven zich voor u open te stellen. Er kan een sterke intuïtieve kracht worden ontwikkeld om moeilijkheden te overwinnen en belemmeringen het hoofd te bieden. U komt zelf tot inkeer door het inzicht in de problemen met relaties.

 

10-10-2007 om 00:00 geschreven door Akasha

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Blog als favoriet !


Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!