NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Als de mist verdwijnt ga ik zoeken

  22-05-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Donderdag 22/05/08

   

  Mijn beste Blog…..

  Ik schrijf je wat vandaag….omdat iemand gereageerd heeft op mijn bestaan …..

  Eigenlijk is er niet veel veranderd in dit leven,enkel dat ik ouder wordt en mij elke dag afvraag: Hoe ga ik in Godsnaam ouder worden? Ik krijg er warm van, niet het idee dat ik alleen zo kunnen zijn wel mijn toestand financieel. Ben er wel voor aan het werken ,toch dit zal rekenen worden ,als dat nog kan.

  Weet wel hoe het is ,arm zijn maar indien je nog jong bent gaat dat allemaal,oud en arm is een ander paar mouwen….

  Mijn gemoed is huidig wat beter en probeer elke dag positief te denken en neem alle leuke kanten die ik vindt, mee of slaag ze op.

  Het is verdorie niet simpel.Zal antwoorden….

   

  22-05-2008 om 12:53 geschreven door clarisse

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  6 December 2007

   

  Ben zo ongelukkig dat ik het met geen pen kan beschrijven….Zit maar op mijn jeugd en verleden te kappen en commentaar te geven op mijn ouders terwijl ikzelf mijn huidig leven niet in controle heb. Mijn dagen zijn triest en eenzaam.Wil voortdurend mensen helpen,toch kan mezelf niet redden. Sta elke morgen op met een zuur gevoel en bitter smaak…

  Mijn kinderen,zo vindt ik, zijn ondankbaar en hebben de familie geest niet die ik zo graag wil creëren.Mijn moeder is 80 jaar geworden en elke zin die ze zegt gaat over de dood wat mij dan ook nog eens wat dichter brengt met het afsluiten van mijn onnuttig bestaan.Verloren leven moet er op mijn graf staan.

  Telkens weer wil ik een nieuwe situatie tot leven brengen om mijn gedachten wat af te leiden of uit domheid.Wie zegt het me? Vraag voortdurend aandacht op, op alle mogelijke manieren,helaas is dit steeds van korte duur en als ik weer met mijn voeten op de grond sta is er niks veranderd in mijn bestaan.Integendeel ik schep er een probleem bij. God ,Halla , Boeda…..wie is er eigenlijk om troost te zoeken waarin ik kan leven? Hoe ga ik verder???

  Mijn halve trouwboek waar ik niet mee leef is ook een vraagteken ..De vriendschap en genegenheid die hij geeft heeft altijd een dubbel kantje.Vele zeggen “ O die man is toch lief!” men voeten. Hij had niet met me moeten trouwen,hij is door en door HOMO en kan geen vrouw uitstaan. Wil voor de buitenwereld laten zien dat hij een vrouw heeft maar eigenlijk is dit fake en ik kan niet meer meelopen in deze hypocriete wereld . Tenslotte is het niet mijn schuld dat hij homo is …..

  Mijn dochter die ik nooit hoor of zie, die mij kan missen als kiespijn

  Mijn zoon,die zijn leven vult met mij te pesten en te dreigen , die er geen dag over laat gaan om mij uit te schelden en mijn liefde voor mijn kleinkind te misbruiken voor chantage van zijn inkomen.

  Vertel mij voortdurend dat hij geen eten heeft voor mijn kleinkindje,wat ook is , maar het appartement is één grote speelgoedwinkel. Ik versta dat labiele mensen speelgoed kopen om ander gemis te compenseren maar hier gaat het echt uit zijn voegen. Gisteren wilde hij zelf niet de Sinterklaas klaarzetten die ik hem had gekocht Moest eerst de huur overschrijven en zo is dat elke dag dat God mij geeft….Niemand zegt me hoe ik dit kan oplossen en hoe ik ook er over nadenk zelf weet ik het niet Ik sta ,volgens mezelf dan, met mijn rug tegen de muur

  Er zijn dagen, bijna allemaal die ik niet wil meemaken en toch ik het ben verplicht. 

   

  06-12-2007 om 10:36 geschreven door clarisse

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  02-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Zondag 2 December 2007

  Ik weet het, moet wat meer in mijn blog schijven …..maar heb helaas zo weinig tijd .

  Gisteren hebben we de verjaardag van mama gevierd 80 jaar Ojee zo oud wordt ik nooit. Ik kreeg wat laat van mijn zussen te horen dat ik het feestje  moest organiseren, 2 weken geleden Ben naar pianist gaan horen , ballonnen, kaartjes allé alles was er.Had iemand opgetrommeld voor haar wat op te maken zodat ze niet als een mislukte artieste op toneel zou verschijnen.Gelukt, ze zag er stralend uit en de ganse familie was er.(32 mensen) heb ondertussen al vele bedank getuige gehad enkel niet van ons mama.Dit grapje heeft me 1200 euro gekost ,het gaat zeker niet om het geld ,want hoe dan ook feesten en hetgeen ik verwachte kost geld .Mijn ander zussen hebben ook bijgelegd een feest van zowat 2600 euro staat op haar naam……

  Ik heb voor mezelf voorgenomen dat ik bij deze mama wou eren voor mijn leven en voor de zorg die zij, hoe dan ook, aan ons heeft gespendeerd.Heb met ander gepraat over “haar” doen en laten. Helaas hoort ze tot de categorie van onuitstaanbaar.Ik ben fier dat ik gene heb  van mijn papa en niettegenstaande mama vorige week het bont had gemaakt bij de zussen van papa zijn deze mensen zonder wroeging naar het feest gekomen .

  Ik zou zo willen dat mijn zussen er een les aan overhouden en ons kort bestaan wat opvrolijken door regelmatig eens samen te komen Al was het om de 3 maanden ….Wat stellen we voor op deze wereld .In de dolle jaren ongeveer rond de 30 zit men niet te denken aan later ik toch niet.Mijn enigste drang was overleven en zorgen voor mijn kind Ik stond niet stil dat we ouder zouden worden en papa’s zien sterven moeders zien dementeren enz……Ik heb mij al eens de vraag gesteld Wie gaat voor me zorgen als ik dement ben,ik in een rusthuis lig en onnoemelijk kou heb?????Wie gaat voor me instaan dat ik fatsoenlijk wordt verzorgd? Wie gaat naast me zitten als ik me alleen voel? Mijn God of wie dan ook laat me sterven voor dit allemaal zou gebeuren. Laat me vredig inslapen en nooit meer wakker worden…..

   

  02-12-2007 om 17:07 geschreven door clarisse

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  14-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Zondag 14 Oktober 2007

  Vandaag is het heel mooi weer en ik ga naar de club.Ga mij inschrijven om te Bridge….Wil het al jaren doen maar heb geen tijd.

  Telkens als ik lees wat ik neerpen ,ook hetgeen ik niet doorstuur,heb ik de indruk dat het nogal somber is.

  Zal iets moeten doen aan mijn moraal vandaar ….ik ga leren kaarten.

  Gisteren was mijn allerliefste kleinkindje vijf geworden Zou hij dit later allemaal nog herinneren? Ik weet althans niks meer van deze periode enkel mijn grootmoeder en haar tuin.Toch het zal een gedachte zijn die ik later ook heb aangekweekt door omstandigheden.

  Na al dat gedoe,gisteren, heb ik mijn halve trouwboek gevraagd om te blijven eten.Het is raar maar wij wonen apart.Ik heb daar wel mijn gegronde reden voor.Hij is homo…

  Nu ,ik heb daar geen probleem mee, enkel dat hij wel over negen jaar terug niet de belofte had moeten nemen mij ten huwelijk vragen.Ben onzeker genoeg,zonder dat er nog bij maar ja. ‘k Had beter moeten weten   

  Waarom ik dit eigenlijk vertel is,na het eten ,wat uitpraten enz..kwamen we tot het besluit ,dat hij toch beter bij mij bleef overnachten.Zo gezegd zo gedaan….

  S’nachts werd ik weer wakker,slechte dromen en ook waarschijnlijk mijn hormonen….Ik had vreselijk koud.

  Wil je wat korter bij me liggen,ik heb zo’n koud .Wat deed hij dan gewoon een deken halen en op me leggen!!!!

  Ik moet echt wat gaan doen aan mijn eigen “IK”persoonlijk verwacht ik te veel van andere en dat mag niet

   

  14-10-2007 om 13:29 geschreven door clarisse

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Er zijn zo van die dagen die ik echt liever niet meer beleef.Ligt het aan mijn gemoed,het weer, ik weet het niet.Ben ook onnoemelijk alleen ….heel alleen.

  Niet tegenstaande ik door mijn werk, omringt wordt door mensen ,zijn dit niet echt de mensen die ik nodig heb!

  Vroeger stelde ik altijd voorop later,later dan…. is er nog steeds niet.Wilde een grote vriendenkring opbouwen, ging het maken in mijn leven.Helaas er is weinig van terecht gekomen meer bepaald mijn naaste vrienden en zo.

  Als ik terug denk hoe ik vroeger was,vrolijk positief(dat vooral) en nu is het een motregen buiten en in mijn hoofd.

  Rij heel graag met mijn tuffertje door de stad met goede muziek,dat zelf maakt me nu triest..Zie gezinnen,jongeren, een bruisende stad en ik, ik ben verdomme zo alleen.Bestaat mijn leven nu echt alleen onder eten,sch….,werken, slapen, opstaan eten, slapen enz…dat kan toch niet.Nog enkele jaren werken om een normaal bestaan te leiden en te genieten van mijn oude dag…

  Jongens, jongens toch, ik zie het niet meer zitten hoor .

  Ben van nature niet jaloers en kan alles aan op één ding na:Als ik gezinnen tegenkom die foto’s hebben van hun ganse familie,taart voorzien voor zondag,bezigheden hebben die eigenlijk hun hobby zijn.Interessante mensen die open staan voor vernieuwingen,alles weten over de dagelijkse dingen,houden van Parijs enz Ja dan draait mijn maag vijf maal rond.

  Parijs, ik wijk af.Al jaren ga ik er naartoe,maar neem altijd iemand mee en heb de stap nog niet durven zetten om dit alleen te doen.
  De persoon die ik eigenlijk in mijn gedachte heb is iemand die mij Parijs laat zien zoals ik door Antwerpen stap,maar die zijn er niet en kom bijna altijd terug met een kater.

  Ik ben waarschijnlijk een onmogelijk iemand en droom te veel,stel mij van alles voor dat er niet is en niet bestaat.

  Kan een mens leven zonder affectie, ik betwijfel het. Ik wordt misvormd in mijn hoofd door de afwezigheid van menselijke warmte.

  Het is niet om sex te doen helemaal niet,iemand naast me die eens aankijkt s’morgens en niettegenstaande mijn verrimpelt aangezicht,vindt dat ik er goed uitzie,mij koffie inschenkt en zichzelf vergeet,vindt dat we zeker ook nog passen in het eten van cornflakes,of reclamespotjes van fruitsap ….Zo van die kleine dingen Helaas ,mijn zoektocht is te laat begonnen.En dan nog :ik zoek niet. 

    

  03-10-2007 om 13:29 geschreven door clarisse

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Gisteren

  Gisteren woensdagavond ,heb ik vol moed al het nodige in een valies gesmeten,werkelijk gesmeten,daar ik te weinig tijd had om mijn paar spullen ,haardroger,kam slaapkleed enz….uit te kiezen en op, naar Leuven te vertrekken.

  Ik ben nog zeer actief in deze wereld en had nog enkele bezichtigingen te doen.

  Voor mij is het werk dat ik doe , geweldig .

  Ik ben door mijn geboorte wat mooier uitgevallen dan de meeste vrouwen….maar God is vergeten mijn hersenen ook wat meer inhoud te geven. Hij heeft er een potje van gemaakt en de gevolgen heb ik met veel vallen en opstaan rechtgetrokken.Heb diselectie en zoveel meer……

  Ben nu voor velen een oude doos die eigenlijk nog wat wil bijverdienen op latere leeftijd . Helaas moet het nu of ik zit later bij “Povorello”

  Trouwens krijg ik elke morgen, dat God mij geeft, er een klare kijk op. Een kleine groep van mensen staan elke dag te wachten ,dat de deur opengaat en ze wat eten krijgen om de dag door te brengen.Ze zien ,in mijn bedenkingen er niet gelukkig uit en denk dat ze totaal geen vooruitzichten meer hebben,geen moed,niks……

  Raar,ben ook aan de rand van de maatschappij geweest,heb honger gelegen, ben afgerammeld geweest ,vernederd en zomeer. Ik kan in elke uitzending van “Jambers”  komen.Gelukkig is hij er mee getopt en ik ook.

  Ben eigenlijk heel fier op mezelf maar ben dan ook de enige.

  Dus dan maar met goede voornemens naar Leuven.Voordien had mijn lieve moeder mij al de boodschap doorgegeven dat ze nog steeds niks had gegeten en ik wel op tijd moest komen. Ik zeg wel gegeten want tekort aan drinken kent ze niet .

  Blijkbaar is dit een aandoening bij hoog bejaarden want in dit Home wordt er veel, heel veel alcohol gedronken onder het motto : wat moeten ze anders doen……en wij kunnen dat niet verbieden.Punt.

  Antwerpen-Leuven doe je niet in 15 minuten en zeker niet rond 19 uur .

  Maar ja met wat zachte muziek en geduld kom je er ook.

  Vooral in mijn tochtje haal ik voor mezelf leuke herinneringen op ,mijn jeugd , mijn allerliefste overleden papa, school. Allé op naar Leuven.Tenslotte liggen mijn raots daar en ben ik fier op de stad van Tobbac. Ja het is zoals iets van mezelf ,hier ben ik thuis .

  Helaas ,helaas …..wordt ik snel nuchter bij de aankomst in “het” home.

  Ik geef haar een seintje per telefoon  dat ik ben aangekomen,zet mijn vinger op de bel en hoor dan wie….wie is het .Twee a driemaal .Ik mama, ik ben het …..

  Vraag of ze nu klaar is en staat voor mij alsof ze meedoet aan een circusvertoning. Ogen geverfd tot aan de wenkbrauwen, lippenstift naast de lippen en bekijkt me met de vraag :Zie ik er niet goed uit. Ja , ja mama alles goed.Maar ja kind ,ik wordt oud,neen mama je bent oud ,je gaat 80 jaar worden..

  Dan maar naar het restaurant in de buurt en ..; ,ja dan begint het

  Het kruisverhoor over mijn privé, waarom ik alleen ben ,waarom ik zo laat werk,waarom ik niet meer kom enz….

  Maar antwoorden kan ik nooit.Ik probeer wel maar ze laat me NOOIT uitpraten, of mijn zinnen afmaken. De verwijten volgen, in de auto, in het restaurant en ik stomme koe, ik zwijg en luister. Want vader moeder zul je eren…ze is te oud om wat te leren(dat rijmt) en ja , het is waar ik kom niet zoveel.Heb zo mijn reden .

  Dan maar gaan slapen in de serviceflat ,ook om haar plezier te doen om s’morgen weer begroet te worden met “mijn verleden” volgen haar versie.

  Neen, neen, nee,nee nee ik kan het niet meer aan.Ben op zoek naar mijn moeder.Ben op zoek naar leuke laatste momenten, ben op zoek naar wat eigenlijk.. Wil voor mezelf een beeld opbouwen zodat ik later naar haar foto kan kijken met spijt in mijn hart.Momenteel mis ik de foto nu al!

  Ik heb door zwarte zeeën gezwommen, moet elke dag knokken om normaal te functioneren, ben oneindig eenzaam en wil enkel wat moederliefde, vijf minuten, dat is toch niet te veel?Ofwel ?

  Waarom,waarom toch. Echt mijn moeder is een tang .

  Ben nu terug in Antwerpen voor mijn computer en ween. Dag Leuven, ik ga nog minder komen enkel in het zwart !  

   

   

   


   

  19-09-2007 om 21:11 geschreven door clarisse

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/alessio

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  19-09-2007 om 19:51 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 19/05-25/05 2008
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 17/09-23/09 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!