Weekendje genieten op hotel in Amsterdam
De beste adresjes in Amsterdam
18-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke citytrip naar Amsterdam
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Weekendje weg: op hotel in Amsterdam

Belangrijk weetje als je binnenkort op citytrip Amsterdam vertrekt én houdt van klassieke muziekconcerten in een schitterend decor: het Grachtenfestival Amsterdam 2010 gaat van start, nog tot 22 augustus!

Vorige week logeerde ik in een uitstekend hotel in Amsterdam, een van de beste waar ik ooit was. Amsterdam is een van Europa's beste bestemmingen en is gemakkelijk te bereiken door de lucht, over land of zelfs de zee. Goedkope vluchten binnen Europa en de directe vluchten van buiten Europa zijn meestal onmiddellijk beschikbaar, ten dienste van Amsterdam Airport Schiphol - Europa's vierde grootste en gelegen op slechts enkele kilometers van het stadscentrum. Een Direct Rail Link verbindt de luchthaven Schiphol naar Amsterdam Centraal Station en is de snelste en meest comfortabele manier om naar het stadscentrum en je hotel in Amsterdam te reizen. Airport Shuttles gerund door Connexxion vertrekken elke 10 minuten met service naar meer dan 100 hotel Amsterdam in heel de stad. Gasten van de grote hotels Amsterdam moeten eerst controleren of hun hotel een gratis service biedt.

Amsterdam is een heerlijk wandelbare stad met de meeste grote bezienswaardigheden in of nabij het stadscentrum. Openbaar vervoer is uitstekend en het zelf rijden wordt sterk afgeraden. Natuurlijk kun je fietsen, de Nederlandse manier bij voorkeur om te reizen en sommigen zouden zeggen dat dit de enige manier om de stad echt te kunnen ervaren. Heel wat Hotels in Amsterdam bieden gratis fietsen aan die je kunt gebruiken tijdens je verblijf. .

Amsterdam is een historische en tolerante hoofdstad met een naam die ergens hangt tussen beroemd en berucht. De grachten met hun typische huizen betoveren veel toeristen, de Dam (op een paar tiental meter van mijn laatste Hotel Amsterdam) is een geweldige plaats om te vertoeven en de Centraal-station-gebied ook verbaast vele bezoekers. Maar de schok is groot als je niet gewend aan de Nederlandse tolerantie en u plotseling door de straten van het Red-Light-district loopt of wanneer een Rasta-man vraagt of je misschien iets wilt proberen. Amsterdam staat bekend als de meest tolerante stad in de wereld, en dit was tijdens mijn laatste vakantie in een hotel Amsterdam, een prachtig luxe hotels in Amsterdam overigens, wel duidelijk.

Ja, ik zeg gemeente, Amsterdam telt immers nog geen miljoen inwoners en verdient volgens sommigen dan ook de titel van stad niet. Nederland is echter één grote stad, waar Amsterdam een belangrijke voorstad van vormt, zo zou je het kunnens tellen. Het cultureel centrum van Randstad Holland. Uniek in Amsterdam zijn natuurlijk de grachten, mooi te zien vanuit mijn raam in mijn hôtel à Amsterdam. Dat is de reden waarom Amsterdam het best bekeken worden door een tochtje op het kanaal te maken. Amsterdam is relatief klein voor een Europese hoofdstad, maar het barst van de geschiedenis, van attracties van wereldklasse en volop mogelijkheden voor bezoekers van alle leeftijden om kennis te maken met haar charmes en mensen. Jaarlijks komen heel wat mensen afgezakt naar een hotel in Amsterdam.

Amsterdam heeft een direct herkenbare charme, of het nu hoogseizoen is of putje winter, een verblijf van een paar dagen en nachten in een hotel in Amsterdam is het hele jaar door de moeite waard. Over het algemeen vind je de meeste reizigers in de hotels in Amsterdam tussen april en september, wanneer de dagen lang genoeg zijn en de temperaturen milder dan anders.

18-03-2010 om 00:00 geschreven door amsterdamcitytrip

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
Tags:hotel, hotels, hotels amsterdam, amsterdam citytrip, weekendje weg, reizen
>> Reageer (3)
23-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn uitstekend hotel in Amsterdam centrum
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Singel Hotel

Het Singel Hotel is ondergebracht in drie typisch 17e eeuwse panden aan de gracht met dezelfde naam (Singel) in het hartje van Amsterdam. Het is een comfortabel driesterren hotel die je vindt op één van de allerbeste locaties van Nederland. Dit sfeervolle Singel hotels heeft meer dan 30 kamers, een lift en kan onderdak bieden aan zo'n 65 gasten.

23-02-2010 om 00:00 geschreven door amsterdamcitytrip

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:singel hotels, hotels in amsterdam, citytrip amsterdam
>> Reageer (0)
11-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Amsterdam naar een hotel in Brussel

Logeren in een hôtel Bruxelles was echt een fantastische ervaring. Ik had wel al vaker een city trip Brussels gemaakt maar nog nooit langer gebleven en de moeite genomen om eens een nachtje in een hotel Brussel te blijven slapen.

Na de Belle Epoque uitgestrekte van Parijs, het pittoreske kronkelende grachten van Amsterdam, en de zacht afbrokkelende, sienna-hued straten van Rome, de eerste keer veel bezoekers op de klassieke "grand tour" van Europa voelt een steek van teleurstelling, wanneer ze worden geconfronteerd Brussel . Chockablock met wolkenkrabbers en drukke met bureaucraten (het is het hoofdkwartier voor de Europese Unie), lijkt op het eerste gezicht nogal ontsmet, modern, een Europese versie van zeggen, Cleveland, Ohio. Maar eerste indrukken zijn vaak verkeerd. Mijn luxe hotels in Brussel was echt een gigantisch schot in de roos! Kiezen voor verblijf een weekend of langer in een hotel in Brussel zal blijken te zijn een heel goed idee!

Van alle hotels in Brüssel vond ik dat luxe hotels in Brussel echt wel super, ik keer er zeker nog eens naar terug.

Eeuwenlang bezoekers naar Brussel zijn gegaan eerste niet naar de stad statige kathedraal, maar naar zijn uitvoerig verguld, architectonisch harmonisch, openlucht tempel voor de handel, de Grote Markt - en zo moet je. Moet u ook kiest u een hotel in Brussel in dit particul gebied, want het biedt u de beste en meest authentiek uitzicht. Dit middeleeuwse marktplein (het is hier al sinds de 12e eeuw), aan alle zijden geflankeerd door prachtige barokke en gotische Guild Halls, is het hart en de ziel van Brussel en misschien wel een van de belangrijkste seculiere architectonische bezienswaardigheden op het vasteland van Europa.

Een andere tip is om het hoofd te Waterloo, dat is minder dan een uur met de bus vanuit uw hotel Brussels. Pace het slagveld dat afgewerkt Napoleon - de rollende weilanden kijken net als zij deed toen Napoleon's leger werd verslagen door een machtige hier gecombineerd leger van Britse, Nederlandse, Belgische, Duitse en Pruisische troepen. Tegen het einde van de slag, 40.000 soldaten leggen doden of gewonden en de Little-generaal werd verbannen nogmaals, dit keer definitief (hij overleed op St. Helena's Island zes jaar later). De dame in mijn hotels in Brussels wordt beweerd dat de grote grote kleindochter van de zus van Napoleon, die ik alleen geloofde na Ze liet me een aantal oude foto's. Pretty grappig en interessant, dat de vrouw!

Je bent vrij in de musea en historische spullen? Dan een verblijf in een hôtel à Bruxelles is zeker iets voor jou! Er is het Musee des Beaux Arts, het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika, en nog veel meer. Als u honger heeft, kunt u altijd op jacht naar truffels - chocolade truffels, dat is. Het is tegen de wet - of moet worden - voor een bezoek aan België en verblijf in een van de hotels Brussel en niet mee terug een doos chocolaatjes te delen met familie en vrienden. De snoepjes hier zijn, zonder overdrijving, de beste in de wereld, met name op de beroemde Choclatier Mary die de koninklijke hof van België met haar chocolade oplossen .... mmm ... Ik keer zeker nog eens terug naar Hotel Brüssel!





11-01-2010 om 00:00 geschreven door amsterdamcitytrip

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
Tags:hotels brussel, vakantie, weekendje weg
>> Reageer (1)










romantisch weekendje Brugge
familiehotels aan zee
Vuurwerkfestival Knokke-Duinbergen 2010
reisgids Brugge
Internationaal Bierfestival Berlijn 2010
James Ensor Oostende
Klinkers Brugge 2010
Zandsculpturenfestival Blankenberge 2010
reisgids Venetië
romantisch weekendje Rome
Diabolo taks
evenementen kust 2010
weekendje Damme
Paulusfeesten Oostende 2010
Filmfestival Venetië 2010
romantisch weekendje Venetië
reisgids berlijn
Marktrock Leuven 2010
romantisch weekendje Parijs
weekendje Antwerpen
vakantie Zeeland
reisgids Parijs
Inhoud blog
  • Heerlijke citytrip naar Amsterdam
  • Mijn uitstekend hotel in Amsterdam centrum
  • Van Amsterdam naar een hotel in Brussel
    Archief per week
  • 15/03-21/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 11/01-17/01 2010

    Blog als favoriet !

    Nog citytrips
  • Lisbon citytrip
  • Berlijn citytrip
  • Trip to Barcelona
  • Weekendje Venetië
  • Hotels in Antwerpen
  • Vakantie in Oostende
  • Weekendje Rome
  • Hotels Paris
  • Hotels in Koksijde
  • Logeren in Blankenberge


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!