ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
07-02-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sneeuw

vandaag sneeuwt het ---

het doet me denken aan vroeger ---.

aan geluk zonder woorden --

130519tinsne4



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (10)

10-02-2021
James Linder

MS also wanted to differentiate between windows 10 and 8, as 8 was a huge failure, even though we all thought it would be awful as the other version of windows was! 3.11 fine, 95 bad, 98se good, I'm a joke, XP fantastic, vista garbage, 7 awesome, 8 silly, 10 awesome!
<a href="https://americanwebcoders.com/">https://americanwebcoders.com/</a>

10-02-2021, 17:38 geschreven door James Linder


08-02-2021
Veel winterpret Anitje
Een maandag groetje ,, het begin van een koude week ,, toch een fijne dag gewenst wees voorzichtig en hou U warm ,, vriendelijk groetje Ingrid .
maandag-1

08-02-2021, 07:23 geschreven door Ingrid


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-40496.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

08-02-2021, 01:50 geschreven door Patty en Freddy


07-02-2021
SNEEUW

Maarten-nieuw-x.gif

gelukkig heeft het niet veel gesneeuwd en waren de banen goed bereidbaar, hier toch!

07-02-2021, 18:58 geschreven door maarten


. . .

Aan zee had je blijkbaar heel veel strand en vandaag is er dan sneeuw, toch mooi om te zien als je niet naar buiten hoeft.  Hier ligt niet veel meer, wel iets  nog op de hagen en droge plekken maar op stenen ondergrond en op de rijbaan is het witte tapijt weg.  Wij zijn nu iedere dag op weg om kledij weg te doen, om nog wat te laten uitvoeren wat moet gedaan worden, sommige op afspraak en de andere gewoon terwijl we er zijn.  Die over en week doe je zo vaak dat je ook weer vaak wat vergeet mee te nemen, zo heb ik nu een groot gedeelte van het ondergoed ingepakt en gisteren werden een aantal wasmanden weg gedaan met pullovers en vestjes erin die mooi opgevouwen in de kast lagen en die we niet zo dadelijk nodig hadden.  En zo geraakt ook beetje bij beetje alles weg gedaan naar onze nieuwe woonst.  Morgen ook nog dat laatste lichtornament omhoog hangen boven het kookeiland en daarna schijnt er overal volle licht, sommige dimbaar, andere dan weer niet.

Na de middag gaan we terug op pad om het volgende weg te doen en daarna zal het toch wel wat rusten worden ook, een mens kan niet altijd aan het werk zijn.  Gisteren een goede babbel gehad met een bevriende buurvrouw, we hebben bubbels gedronken en terwijl gepraat en gepraat, honderd uit, gewoon omdat je nu mekaar bijna niet ziet.  Immers zij doet aan thuiswerken en ik zelf kom ook niet meer buiten als we moeten, tussendoor wat kledij en andere spullen weg brengen en dat is het dan, we blijven allemaal in onze bubbel.  Maar gisteren hebben we ons record gehaald denk ik, van 20u30 tot 1u 's nachts zitten vertellen en doen, het mag ook wel eens zijn dat we ons hart kunnen luchten bij mekaar.  Daar gaat het echt niet altijd over want klagen doen we niet maar wel vertellen wat ons bezig houd en hoe we het zien, zij nog aan het werk en ik reeds 20 jaren thuis van het werk !  We voelen mekaar echt wel heel goed aan, de klik was er van in het begin en blijft duren . . . tot we hier weg gaan maar daarna houden we ook nog vast en zeker contact.

Nog een heel fijne dag Ani en hou je maar binnen, je hebt de vorige dagen toch genoeg gedaan, nu mag je wat rusten, daar dient toch de zondag voor !!!

07-02-2021, 13:31 geschreven door Chris


Goedemiddag

floaties-2.gif

Het is echt winter nu
Het heeft gesneeuwd, veel stuifsneeuw nu
Ik heb de schop en de bezem klaar staan
bij de deur,je weet maar nooit
gr.Dirk

 

07-02-2021, 12:50 geschreven door Dirk


Dag Ani

Heb al een afspraak bij de kapper eind van de maand.

Beter zo dan niks.

Groetjes Vifke en Pucky

07-02-2021, 12:12 geschreven door Vifke


Hallo Ani

Als ik ging slapen vannacht lag het al wit, en had er niets van gezien. Nu is het nog volop bezig eindelijk, het zal wel even blijven liggen omdat het blijft vriezen ook een paar dagen. Heel mooi om te zien, maar voor de rest is er niet zoveel goeds aan he, als je er door moet. Zolang het gene meter hoog ligt zoals in Amerika etc... zullen we maar niet klagen. Goed dat je in de week nog bent gaan wandelen aan zee. Geniet nu maar van het uitzicht op je tuin en velden. Nog een fijne zondag, veel liefs Alfy smiley-wink.gif 

07-02-2021, 10:44 geschreven door alfyvo


Fijne zondag lieve vrienden.Geniet er van.
oie-775054-Kmt-Jqlf2

Goedemorgen lieve vrienden.Het wordt nu echt winter.Daken - graspleinen en autos liggen met een heel dun laagje besneewd,enkel de rijweg en de voetpaden zien er normaal uit en het verkeer verloopt hier normaal.Indien er nu nog sneeuw bijvalt zal die de ganse week blijven liggen want nu vriest het hietr-1 graad onder nul.Het wordt vanaf morgen zeer koud met temperaturen tot 10à12 graden onder nul wat lang geleden is.Het zal een heel moeilijke week worden voor de mensen die voor hun werk de baan op moeten.Laat het maar sneeuwen vandaag voor de kinderen want die hebben ook bijna niets meer in deze erbarmelijke coronatijden.Amaai voor de kappers die hun deuren en ramen moeten laten openstaan.Ik kom bijna niet meer buiten en nu zal het voor gans volgende week verplicht binnen blijven zijn.Eergisteren ben ik naar de Colruyt en naar de laatste rustplaats geweest van mijn ouders maar met 3 ontstekingdsremmers om de 12 uur een.Anders gaar het niet meer.Ik blog 's morgens wat beter gaat zonder moe te worden maar dan doe ik een dutje als je het zo mag noemen van een uur of drie en dan zorg ik terug voor wat eten klaar te maken en dan wat tv kijken of terug nog wat op de pc tot middernacht en soms er over.Ik wens Jullie een fijne zondag en let op als Je buiten komt en laat Je niet verrassen door gladheid en wees waakzaam ook voor het virus en blijf gezond en dit met vele lieve en hartelijke ijskoude groetjes van Jullie blogvriend Jos en die warme soepjes zullen nu dubbel deugd doen.Fijne zondag lieve Ani.Hier heeft het nog maar weinig gesneeuwd.Doch naar de middag toe kan er een pak bijkomen en leuk voor de kinderen die ook al niet veel plezier hebben aan corona,maar het vriest en blijft de ganse week liggen.Das niet zo prettig voor mensen die de baan opmoeten voor hun werk.Probeer er een mooie zondag van te maken lieve Ani en zorg maar goed voor Je vogeltjes.

07-02-2021, 10:05 geschreven door Jos


Goede morgen Anitje

Voor even is dat mooi en wit maar niet te lang en zeker niet te koud he .

Fijne zondag gewenst ,, we gaan de kou deze week nog mogen voelen denk ik zoals ze afgegeven hebben ,hier ligt ook een laagje sneeuw dus hou U warm ,, wees voorzichtig en een vriendelijk groetje van mij erbij liefs Ingrid .
zondag

07-02-2021, 09:35 geschreven door Ingrid


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!