ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
07-03-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hallo


omdat ik niet weet hoe lang het werkt , dan maar hier proberen --- ik snap het nog steeds niet , die button werkt soms maar 1 dag !
ik ben geregistreed , doe al wat moet , maar ---



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (3)

08-03-2022
. . .

Alles lukt blijkbaar nog niet zoals het zou moeten zijn maar even geduld en dat komt ook wel weer terug in orde.  Ach, we hebben mooi weer en eigenlijk mogen we niet klagen, ik wou zojuist aan de was beginnen opvouwen voor dat beetje dat er nog ligt maar ik heb het gelaten voor wat het was, zo vond ik nog een trouwring van mijn moeder in de kast, ik wist wel dat die hier was maar wist niet precies meer waar die allemaal lagen, ik heb er hier namelijk 3 liggen, van mijn schoonmoeder, van mijn moeder en van mijn schoonvader denk ik dan.  In die van mijn moeder staat de datum erin gegrift, 23/2/1946, mijn geboortejaar dus maar niet mijn verjaardag !  Dat zou te gek zijn voor woorden maar nu weet ik tenminste wanneer ze getrouwd waren, dat kan je ook zien in het trouwboekje maar al die andere papieren liggen bij mijn broer.  Die heeft plaats genoeg om alles bij te houden, heeft ook nog een koffer vol met oude aktes van de familie, hoe die grond die we erfden van onze ouders ontstaan is en dergelijke, van wie die gekomen is allemaal, het heeft waarde voor ieder die zich daaraan interesseert maar verder voor geen mens van belang !

Ach en zo even grasduinen in oude dingen, ik heb ook nog ontdekt dat ik nog wel een aantal ringen hier liggen heb, zowel van mijn moeder als van mezelf en van de echtgenoot, wat doe je daar nu mee eigenlijk, ik weet het niet goed maar ik zou willen dat er iemand daar wat aan heeft en wil het aan de kleinkinderen over maken.  En verder, zelf heb ik meer dan genoeg van die dingen allemaal, ik zie wel wat je daarmee aanvangt maar haast is er niet bij, als ik er niet meer ben kunnen ze ermee doen wat ze willen.

Ik ben daar zo plots op uit gekomen en vertel het hier nu omdat het nog maar even geleden is dat ik daarmee bezig was in de vroege morgen.  Ja, de morgenstond heeft soms wel goud in de mond, zo zie je maar !!!

Nog een heel fijne dag Ani en geniet van de zonnestralen wanneer ze er zijn ! Hopelijk blijft de wind wat weg en kunnen we verder genieten !

08-03-2022, 10:10 geschreven door Chris


07-03-2022
Hallo Ani

Het ziet er hele lekkere uit, en zeker 2,5 waard. Zal die smaken smiley-laughing.gif smiley-tongue-out.gif Mooi zonnig hier ook al een paar dagen, van s morgens tot s avonds. Maar wel fris in de schaduw. In het zonnetje is het zalig. Deze button is toch goed gelukt, de vorige die bij mij stonden ook?. Fijne week gewenst, en veel liefs Alfy smiley-wink.gif 

07-03-2022, 12:58 geschreven door alfyvo


07 03

Deze is toch maar mooi gelukt! echt mooi!

Maarten-nieuw.gif

07-03-2022, 11:26 geschreven door maarten


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!