Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ONZE KLEINE SHOBEE 

Image and video hosting by TinyPic

(2) Ester Ancog

| Facebook

Image and video hosting by TinyPic

 

Over mijzelf
Ik ben Ester Ancog
Ik ben een vrouw en woon in Vilvoorde (Belgie) en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 08/01/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, chatten, tv kijken ..
Hallo mijn naam is Ester en ben geboren in de Filippijnen. Ben gehuwd met een echte lieve man.
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • DONDERDAGGROETJES

    The Philippine Tarsier. De kleinste aap in Loboc.

    Foto
    Foto
    Sagbayan Peak is ook een mooie plaats om eens te bezoek.
    Foto

    The Chocolate Hills in Bohol

    Foto
    Foto
    Foto
    Ons huis in de Bohol
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn vrouw Ester met onze wagen.
    Foto
    Feest in Bohol ( Bilar )
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Startpagina !
    ESTER EN LEON WENSEN JULLIE EEN ZALIG PAASFEEST

    Image and video hosting by TinyPic

    Image and video hosting by TinyPic

    Image and video hosting by TinyPic

    01-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Filip verleende al elf keer gratie
    • http://img440.imageshack.us/img440/6250/q5yp.jpg

    • Koning Filip heeft sinds zijn aantreden op 21 juli al aan elf veroordeelden gratie verleend. Dat zegt het VTM-magazine "Royalty". Het zou vooral om verkeersovertreders gaan.
    • Kort na zijn aantreden raakte bekend dat koning Filip geen collectieve gratie zou verlenen. Volgens Royalty was het nog niet duidelijk of de nieuwe koning zijn handtekening zou zetten onder individuele gratieverleningen, in navolging van zijn vader en oom. Maar dat blijkt intussen wel al gebeurd, elf keer in totaal. Het blijft een gevoelige kwestie, die politici in ons land verdeelt.

      Gratie is bijvoorbeeld mogelijk voor mensen die een levenslang rijverbod gekregen hebben, maar intussen hun leven over een totaal andere boeg gooiden, illustreert advocaat Walter Damen.

      Een verzoek dien je in per brief, met daarin het vonnis. Bij gratie verdwijnt de veroordeling niet, maar je krijgt strafvermindering.

      Het aantal gratieverzoeken gaat jaar na jaar in dalende lijn, weet "Royalty". In 2011 deed koning Albert er 70, in 2012 53, en koning Filip tot half oktober dus 11.

    01-12-2013 om 19:14 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fast & Furious'-acteur Paul Walker dood bij auto-ongeluk.
    • http://img853.imageshack.us/img853/5117/kik6.jpg  http://img21.imageshack.us/img21/5652/2yir.jpg

    • http://img690.imageshack.us/img690/7577/k26l.jpg  http://img819.imageshack.us/img819/1194/7q2k.jpg

    • http://img713.imageshack.us/img713/5963/fc75.jpg
    • Brandweerlieden bij het wrak waarin Paul Walker en een vriend om het leven kwamen. Foto The Santa Clarita Valley Signal, Dan Watson © ap.

     

    UPDATE Hollywood reageert geschokt op het overlijden van acteur Paul Walker, ster uit de 'Fast & Furious'-films. Walker is gistermiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeluk. Hij was veertig jaar.



    Het ongeluk gebeurde even ten noorden van Los Angeles, aldus Walkers publiciteitsmedewerker. Hij was onderweg naar een bijeenkomst voor zijn hulporganisatie Reach Out Worldwide, een actie ten voordele van de slachtoffers van de tyfoon op de Filipijnen. Walker was passagier in de auto van een vriend, die bij het ongeluk eveneens om het leven is gekomen.

    Tegen een boom
    De twee mannen zaten ze in een rode Porsche Carrera G uit 2005, die eerst tegen een lantaarnpaal aanreed, vervolgens tegen een boom belandde en in brand vloog. Politieagenten die op het ongeluk waren afgekomen, zagen de auto in brand staan. De inzittenden zijn volgens een politiewoordvoerder ter plaatse overleden. TMZ.com heeft beelden van Walker die een halfuur voor het ongeval werden genomen.

    Filmstudio Universal Pictures laat in een verklaring weten "gebroken" te zijn. "Paul was veertien jaar lang een van de meest geliefde en gerespecteerde leden van onze familie. Dit verlies is vreselijk voor ons, voor iedereen die bij 'The Fast and the Furious'-films betrokken is en voor de ontelbare fans."

    Grote doorbraak
    Walker was onlangs begonnen met de opnames van het zevende deel uit de reeks 'Fast & Furious'. Het drama 'Hours', waarin hij eveneens meespeelt, zou later deze maand uitkomen.

    alker maakte zijn filmdebuut in 1986 in Monster in the Closet, maar zijn echte doorbraak beleefde hij in de populaire filmreeks 'The Fast and the Furious', in 2001. Hij speelde daarin samen met onder anderen Vin Diesel, Ted Levine en Michelle Rodríguez. Wat er met het al half opgenomen zevende deel van 'The Fast and the Furious' gaat gebeuren, is onduidelijk. In januari zou de rest van de film in Dubai worden opgenomen.

    Verder speelde Walker rollen in films als 'Pleasantville', 'Timeline', 'Into the Blue' en 'Takers'.

    Reacties van celebrities
    Hollywood heeft inmiddels geschokt gereageerd op de dood van Walker. Veel celebrities hebben op Twitter hun medeleven geuit richting de familie van Walker.

    Pauls Fast & Furious-collega's reageren vol verdriet. ''Ik ga je heel erg missen. Ik ben sprakeloos. Er is een nieuwe engel in de hemel. Rust in vrede'', schreef Vin Diesel bij een foto van Paul en zichzelf op Instagram.

    '''Ik wens de familie Walker veel sterkte, liefde en hoop toe tijdens deze hartverscheurende tijd. We vinden kracht in zijn licht. Ik hou van je broer'', schreef Dwayne 'The Rock' Johnson.

    ''Jouw nederigheid was duidelijk vanaf het begin. Overal waar je kwam liet je een diepe indruk achter..'', aldus Ludacris.

    Goede kerel
    Maar ook collega-acteurs van Walker kunnen het nieuws niet geloven. ''Paul was een goede kerel. Plichtsgetrouw en hij liet zich niet meeslepen door Hollywood. Hij wist dat er meer was in het leven en leefde op die manier. Het was fijn om je te kennen'', twitterde Ryan Phillippe.

    ''Zwaar, zwaar hart. Paul Walker was een oprechte, goede, lieve, aardige, relaxte, liefhebbend persoon'', aldus Olivia Wilde.

    Rihanna schreef: ''Heel, heel tragisch nieuws. Mijn hart is gebroken''. Alyssa Milano kan het ook niet geloven. ''Nee, @RealPaulWalker. Nee. Nee. Nee. Rust bij de engelen. Jij, lieve jongen.''

    Ook Michael Jordan staat stil bij de dood van de acteur: ''Het leven is kort. Het ene moment zijn je geliefden er nog en het andere moment zijn ze weg. Neem het leven niet voor lief. RIP Paul Walker.''

    Lady Gaga twittert: ''Is dit waar? Zo ja, dan is dit ontzettend tragisch. Ik bid voor zijn familie, vrienden en fans. Wow. Sprakeloos.'' En James Franco betuigt ook zijn respect. ''Zo triest. Hij zorgde voor heel veel vreugde.''

    01-12-2013 om 14:47 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat verandert er op 1 december?
    • http://img9.imageshack.us/img9/167/uwus.jpgDe laatste maand van het jaar brengt nog gauw enkele veranderingen met zich mee. Zo zal sparen voortaan nog minder opbrengen, gaat Europa het toezicht op haar buitengrenzen beter coördineren en vermindert Ryanair onder meer de kosten voor bagage op het vliegtuig. Een overzicht.
    • Sparen brengt (nog) minder op
    • Zowel KBC als BNP Paribas Fortis verlaagt de rente op verschillende spaarproducten. Die beslissen werd genomen nadat de Europese Centrale Bank (ECB) het belangrijkste rentetarief halveerde tot 0,25 procent, een historisch laagtepunt. Belfius verlaagde de spaarrentes afgelopen week al.
    • Bij de woonkredieten is er wel goed nieuws voor de consument. Vanaf 1 december dalen de rentevoeten hier.
    • Ryanair versoepelt regels
    • Bij de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair worden de regels voor de bagage versoepeld. De lagekostmaatschappij laat een tweede, kleine, tas toe als handbagage en vermindert de kostprijs voor in te checken bagage van 60 naar 30 euro per stuk. Ryanair wilde met deze en andere maatregelen tegemoet komen aan de groeiende ontevredenheid onder haar klanten.
    • Bovendien vermindert Ryanair de toeslag om de instapkaart op de luchthaven te laten printen van 70 naar 15 euro. Voor mensen die zich niet online ingecheckt hebben, blijft de toeslag wel 70 euro.
    • Europa verscherpt bewaking buitengrenzen
    • De zuidelijke en oostelijke buitengrenzen van de Europese Unie worden vanaf 2 december beter bewaakt. Het opzet van het nieuwe grenscontrolesysteem Eurosur is om onder meer kleine bootjes waarmee migranten de EU trachten te bereiken, dankzij de snellere uitwisseling van informatie tussen de lidstaten, beter te detecteren.
    • Op maandag 2 december moeten de achttien zuidelijke en oostelijke landen van de Unie (Bulgarije, Cyprus, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije en Spanje) het systeem kunnen gebruiken. De andere lidstaten volgen op 1 december 2014.
    • Laatste kans op fiscale amnestie
    • De laatste ronde fiscale amnestie gaat de laatste maand in. Nog tot eind dit jaar geldt het huidige voordeliger systeem voor berouwvolle zondaars, wat het aantal aangiften voor fiscale regularisatie de voorbije maanden fors heeft doen toenemen.
    • Voor niet-verjaarde zaken gelden boetes van 15 en 20 procent voor respectievelijk gewone en ernstige fraude. En voor verjaarde zaken geldt nog een maand één tarief, 35 procent, waarvoor de betrokkene in ruil strafrechtelijke immuniteit krijgt voor een aantal witwasbedrijven.

    01-12-2013 om 10:56 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaston en Leo (Joske vermeulen)
    1. Gaston en Leo Joske vermeulen  

    01-12-2013 om 09:53 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    30-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NA 1 MAAND NOG ALTIJD NASCHOKKEN OP HET EILANDJE BOHOL (FILIPIJNEN)
    • ZO ZE ZIJN WEER DAAR MET HUN TYFOON. HIER IS HET NU 14 UUR EN IN DE FILIPIJNEN IS HET 21 UUR. JUIST BERICHTJE GEKREGEN VAN VRIENDEN DIE OP HET EILAND BOHOL WONEN. DAAR WAREN WEER NASCHOKKEN VAN 4.1 WAT DOEN ZE DAAR VOOR DIE MENSEN BIJNA GEEN ETEN BIJNA GEEN WATER EN BIJNA GEEN ELECTRICITEIT. ZE DOEN DAAR JUIST BIJNA GEEN KL..... VOOR DIE MENSEN.
    • http://img202.imageshack.us/img202/5238/cpfj.jpg
    • http://img32.imageshack.us/img32/2766/8osr.jpg
    • http://img545.imageshack.us/img545/1469/7v7j.jpg

    •   Bijna drie weken nadat tyfoon Haiyan door de Filipijnen raasde, zijn er nog altijd getroffen plaatsen waar geen humanitaire hulp is geboden. De mensen in deze gebieden hebben veela...l een gebrek aan zorg, onderdak en schoon drinkwater. De Verenigde Naties zoeken naar meer financiële hulpbronnen (naast de beschikbaar gestelde 348 miljoen dollar) om de getroffen regio op te bouwen.
        Tacloban. © getty. Een meisje in Palo, in de provincie Leyte doet een hulpkreet. © epa.
        Omdat op veel plaatsen geen veilig drinkwater is, de behoefte aan medicijnen groot is en het risico van epidemieën dreigt, vrezen noodhulpexperts in de Filipijnen een 'ramp na de ramp'. Dat meldde een woordvoerster van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO) vandaag.

        Het gevaar na een grote ramp is altijd dat er andere rampen overheen komen. Dat gebeurde eerder bijvoorbeeld ook in Haïti in 2010. Daar brak na de allesverwoestende aardbeving cholera uit.

        Risico van epidemieën
        Op de Filipijnen is vooral op de eilanden Leyte en Samar de behoefte aan medische hulp erg groot. Daar dreigt ook het risico van epidemieën. "De riolering werkt vaak niet meer, als die er al was. Ook liggen er nog veel lijken onder het puin. Dit vergroot de kans op overdraagbare ziektes, zoals diarree en luchtweginfecties: de ramp na de ramp", aldus noodhulpcoördinator Paul Borsboom namens de SHO. Veel ziekenhuizen zijn kapot en daarom is de normale ziekenverzorging ver onder het gewenste niveau. "Daarbovenop komen nog de vele gewonden die tijdens de tyfoon zijn gevallen, onder meer door rondvliegend puin.

        "Toen we de afgelopen week onze mobiele kliniek in een schoolgebouw opzetten, stond er binnen 5 minuten een gigantische rij", vertelt Ruby Siddique van Artsen zonder Grenzen. "Velen hebben verwondingen die opgelopen zijn tijdens of net na de tyfoon en die nog steeds niet behandeld zijn en nu geïnfecteerd zijn. We verzorgen de wonden met jodium en verbanden en geven tetanusvaccinaties."

        Veilig drinkwater
        Om een eventuele ramp na de ramp te voorkomen, richt de noodhulpverlening zich daarom vooral op het distribueren van veilig drinkwater en het uitdelen van waterzuiveringstabletten.

        Noodhulp en wederopbouw vinden nu tegelijkertijd plaats. "In Tacloban en omgeving lijkt het alsof iedereen aan het timmeren is", zegt hulpverlener ter plaatse Jan-Willem Wegdam van Cordaid Mensen in Nood. De hulp die nu al wordt geboden aan wederopbouw is sneller dan verwacht. "We zijn nu 3 weken na de ramp, normaliter zie ik dergelijke activiteiten op deze schaal pas na 8 weken.'

        Oxfam Novib biedt naast noodhulp al werkprogramma's aan, zodat mensen al weer wat kunnen verdienen. Op de eilanden Cebu, Leyte en Bantayan zijn er programma's waarbij mensen eten krijgen in ruil voor de werkzaamheden die ze verrichten. Andere SHO-partners, ICCO en Kerk in Actie, steunen boeren bij de wederopbouw door zaden en landbouwgereedschappen op Negros te verstrekken en huizen te herstellen op noord-Panay

    30-11-2013 om 18:19 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elk kwartier ergens anders Bob-controle
    • http://img513.imageshack.us/img513/1157/kpxy.jpg

    • Tijdens de nieuwe BOB-campagne zullen politieagenten zich heel snel en met kleine ploegen verplaatsen. Soms zullen ze zelfs amper een kwartier ter plaatse blijven. ‘Want hoe langer we op dezelfde plaats blijven controleren, hoe kleiner de kans wordt om bestuurders te betrappen die onder invloed rijden.’
    • ‘Wij vragen al onze ploegen om snel een controleteam op te stellen en een vijftal chauffeurs te doen blazen', zegt Christian Steens, directeur operaties bij de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw, bij de start van de eindejaarscampagne. 'Als er geen positieve blaastest geregistreerd wordt, kan de ploeg binnen het kwartier naar een andere locatie voor een nieuwe reeks controles.’

      Niet alleen de lokale politie gaat voortaan zo te werk. Ook bij de federale politie duiken kleinere en sneller verplaatsbare BOB-ploegen op. ‘Zij zullen voornamelijk ingezet worden aan de op- en afritten van de autowegen. Daar zullen die ploegen vier of vijf chauffeurs laten blazen en dan naar een andere controleplaats vertrekken’, zegt Michaël Jonniaux, directeur van de Wegpolitie.

    30-11-2013 om 14:02 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NICE.
    • MOOIE FOTO VAN MIJN VROUW
    •   MOOIE FOTO VAN MIJN  VROUWTJE

    30-11-2013 om 07:20 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    29-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tekstschrijfster ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’ overleden

    • ‘Eenzaam zonder jou’ is een van Will Tura’s grootste hits.
    •              Marieke Wuyts, beter bekend onder de artiestennaam Ke Riema, is overleden. Ke Riema schreef liedjesteksten voor Will Tura, Ann Christy, Bobbejaan Schoepen en andere Vlaamse artiesten. Ze werd 99 jaar oud, melden verschillende media vrijdagavond. 
    • Ke Riema schreef de tekst van een van de grootste Vlaamse hits, ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’ van Will Tura. Dat nummer werd in 2000 als een van de eerste liedjes opgenomen in de Eregalerij van Radio 2.
    • In 1998 vertelde ze in ‘Afrit 9’ over hoe het nummer ontstaan is. ‘Dat nummer was bedoeld als een brief van een soldaat die in Duitsland zijn dienst uitdeed aan zijn meisje. Maar blijkbaar is die boodschap niet overgekomen en heeft iedereen het meer persoonlijk genomen. Dat is misschien de doorbraak geweest.’
    • Vooral in de jaren 60 schreef ze teksten voor heel wat Vlaamse artiesten. ‘Een woord van liefde’ (Ann Christy), ‘Een hutje op de heide’ (Bobbejaan Schoepen), ‘Verloren hart, verloren droom’ (Johnny White), ‘De reuzen dansen’ (Louis Neefs) en ‘Het lied van Lima’ (La Esterella) zijn ook van haar hand. Ze schreef ook de tekst van het nummer ‘Hou toch van mij’ waarmee Bob Benny in 1959 deelnam aan het Eurovisiesongfestival in Cannes.
    • Naast liedjesteksten schreef Ke Riema ook teksten en sketches voor revues, cabaret, toneelstukjes en filmscenario’s, zowel in het Nederlands, Engels en Frans. Ze was ook talentscout.
    • Ke Riema werd door SABAM onderscheiden met De Muze, een prijs voor haar hele oeuvre. Ze ontving ook de Eugeen De Ridderprijs voor Liedertekst in 1963.

    29-11-2013 om 21:02 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    • De politie vliegt er dit jaar stevig in, vertelt VTM NIEUWS-reporter Katleen Peeraer, van aan een BOB-controle. We mogen u niet vertellen waar, want de politie wil niet dat mensen weten waar de controles staan. Maar ze staan er massaal, vanaf vanavond. Tegenwoordig blijven BOB-controles trouwens maar een uurtje op dezelfde plaats, en verplaatsen zich dan. Dat doet de politie omdat mensen via sociale media de locaties van de controles doorgeven, en ze willen het verrassingseffect behouden

    29-11-2013 om 20:32 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Motilium voortaan enkel op voorschrift
    • http://img440.imageshack.us/img440/9449/1zay.jpg

    • Geneesmiddelen die domperidon bevatten, zoals het maagmedicijn Motilium en het middel tegen reisziekte Touristil, zijn vanaf morgen alleen nog op medisch voorschrift te verkrijgen. Dat meldt het Belgische geneesmiddelenagentschap fagg. De reden is dat het geneesmiddel zelfs bij correct gebruik risico's inhoudt, zoals kans op plots hartfalen.
    • Het fagg heeft in België sinds december 2011 vier gevallen geregistreerd "van ernstige bijwerkingen ter hoogte van het hart na de inname van domperidon". Twee patiënten overleden ook. Het oorzakelijk verband met het gebruik van domperidon werd als "mogelijk" omschreven.

      Een commissie van het fagg adviseerde in april om geneesmiddelen met domperidon op medisch voorschrift te brengen, omdat het gebruik ervan direct of indirect gevaar kan opleveren, zelfs bij correct gebruik. Sommige studies toonden een hoger risico op ernstige hartritmestoornissen of plotse hartdood aan, met extra risico voor 60-plussers of bij dagelijkse inname van meer dan 30 mg. Ook interacties met andere veelgebruikte geneesmiddelen zijn mogelijk en apothekers zouden risicopatiënten niet altijd gemakkelijk kunnen identificeren.

      In België heeft de beslissing betrekking op de geneesmiddelen Domperidone EG, Domperidon Mylan, Domperidon Teva, Domperitop, Motilium, Oroperidys, Touristil en Zilium. Er loopt ook nog een onderzoek bij het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) over het geneesmiddel.

    29-11-2013 om 18:17 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe winkels ervoor zorgen dat je te veel geld uitgeeft.
    • http://img46.imageshack.us/img46/5087/xzpn.jpg
    • Binnenkort duiken we met z'n allen weer de winkelstraten in op zoek naar cadeaus en feestoutfits. Als dat meer geld kost dan je had voorzien, komt dat door strategische trucjes van retailmanagers. De Britse Victoria Pascoe is één van hen, en aan de krant Daily Mail verklapt ze enkele veelgebruikte trucs. 
    • 1. Is de winkel een echt doolhof? Dat is geen toeval, maar een strategische zet. Vooral grote ketens zijn zo complex ontworpen zodat klanten elk hoekje zouden ontdekken. Alan Penn, directeur van het Virtual Reality Centre for the Built Environment, zegt dat het zigzagparcours in Ikea ertoe leidt dat je langer in de winkel blijft, gedesoriënteerd geraakt en sneller impulsaankopen doet.
    • 2. In grotere modeketens ga je vaak met een roltrap naar boven. Als je de trap naar beneden zoekt, dan blijkt dat ene gewone trap helemaal achteraan de winkel te zijn. Dat is een doordacht trucje om alle klanten naar de achterste rekken te leiden. Zijn er toch twee liften of twee trappen? Dan liggen die zelden naast elkaar, maar moet je eerst de helft van de winkel door.
    • 3. Ook de pashokjes bevinden zich om die reden meestal helemaal achteraan in de winkel. Meestal kan je niet recht naar de hokjes wandelen maar kom je nog enkele rekken met kleding tegen.

    • http://img201.imageshack.us/img201/5001/0xof.jpg

    • 4. Spiegels worden strategisch gebruikt om klanten langer in de winkel te houden. Winkeluitbaters weten dat mensen ijdel zijn en zichzelf zo wat langer bewonderen in de nieuwe outfit, waardoor de kans groter is dat de outfit mee richting kassa gaat.
    • 5. Spiegels in de pashokjes geven soms een vertekend beeld van de werkelijkheid. Ze maken je optisch langer en slanker, waardoor je denkt dat de kleding je meer flatteert dan echt het geval is.
    • 6. De muziek in winkels is zorgvuldig uitgekozen. Rustige muziek zonder tekst bezorgt klanten een ontspannen gevoel. En hoe rustiger de klanten zijn, hoe meer tijd ze nemen om de kleding in de rekken te ontdekken.
    • 7. Het zit hem zelfs in de vloertegels. Hoe kleiner de tegels, hoe trager klanten winkelen. De reden? Ze krijgen een onbewust signaal dat ze te snel wandelen en doen het rustiger aan.

    • http://img571.imageshack.us/img571/3853/nrae.jpg

    • 8. Winkelkarretjes en -mandjes zijn eigenlijk groter dan nodig en dat heeft een psychologische reden. Hoe meer plaats er over is, hoe meer je de neiging hebt om de leegte op te vullen.
    • 9. Koopjes liggen meestal op een rek helemaal achteraan in de winkel om de simpele reden dat klanten eerst de nieuwe collectie zien en sneller geneigd zijn om daar iets van te kopen. De koopjes liggen ook vaak op een hoopje in de winkel in de hoop dat klanten voor mooi gepresenteerde stuks zouden kiezen.
    • 10. Ook de verkoopsters kennen de klappen van de zweep. De kans is groot dat je in een winkel een trui koopt en de winkelbediende van dienst toont welke sjaal of jas erbij past. Gewoon, ter info, maar intussen krijgen sommige klanten het totaalplaatje niet meer uit hun hoofd en gaan ze naar huis met een volledige outfit.

    29-11-2013 om 17:42 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw (61) rijdt in kanaal en overlijdt. vrijdag 29 november 2013, 03u00
    • http://img713.imageshack.us/img713/4774/oxqy.jpg
    • VILVOORDE / STROMBEEK-BEVER - De 61-jarige Betty D.R. uit Strombeek-Bever is gisterochtend op tragische wijze om het leven gekomen. De vrouw reed in volle vaart met haar wagen het kanaal in aan de Brusselsesteenweg. Hoe ze in het water terechtkwam, blijft nog een vraagteken.

    • De 61-jarige Betty D.R. uit Strombeek-Bever kwam iets na elf uur vanuit Grimbergen gereden en was net onder de Europabrug doorgereden toen het noodlot toesloeg. Ze verloor wellicht de controle over het stuur en reed haar zwarte Volkswagen Polo regelrecht het zeekanaal Brussel-Schelde in. Arbeiders aan de overkant zagen het ongeval gebeuren en snelden met een bootje meteen ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat. Ook voorbijgangers belden meteen de hulpdiensten op. Die kwamen massaal afgezakt vanuit Vilvoorde en Brussel en vanuit Londerzeel kwam een duikteam.
    • De dame kon echter niet meer gered worden. Duikers sprongen het water in, maar konden niet meer dan haar levenloze lichaam uit de wagen halen. Even later werd ook de verhakkelde Polo het water uitgetakeld.
    • ‘Ik was net met de vrachtwagen gaan lossen in Grimbergen toen mijn apparatuur aangaf dat ik verplichte rusttijd moest nemen’, vertelt vrachtwagenbestuurder Ken Aerts uit Westerlo. ‘Ik parkeerde dan maar mijn truck langs deze baan. Het ongeval heb ik zelf niet zien gebeuren, want ik lag achteraan te slapen. Pas toen ik een pak sirenes hoorde, schoot ik wakker en zag ik wat er gebeurd was. Echt verschrikkelijk.’
    • ‘Alweer iemand in het kanaal gereden? Dat is nu al de derde keer dat ik dit meemaak’, getuigt een voorbijganger bij het zien van de hulpdiensten langs de Brusselsesteenweg.
    • Het is ook niet geheel duidelijk waar de dame precies het water in reed. ‘Een autopsie zal hopelijk duidelijkheid brengen over de precieze oorzaak van het ongeval’, klinkt het bij de politie van Vilvoorde. ‘Ook de wagen werd gerechtelijk getakeld en zal grondig onderzocht worden. Misschien lag het wel aan een technisch mankement. Of misschien werd de vrouw plotseling onwel. Alle pistes liggen momenteel open.’
    • De dochter van de vrouw wenste liever niet te reageren op het tragische ongeval

    29-11-2013 om 12:39 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TARZAN.
    • AAP
    • RAMBO MET AAP

    29-11-2013 om 07:38 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    28-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie en Microsoft waarschuwen voor telefonische oplichting
    • http://img10.imageshack.us/img10/3401/0vrs.jpg
    • België wordt geteisterd door oplichters die zich telefonisch uitgeven voor Microsoft-medewerkers. De federale politie en Microsoft waarschuwen computergebruikers nu voorzichtig te zijn met hun persoonlijke gegevens. Wie al slachtoffer werd van de oplichting kan klacht indienen bij de lokale politie.

      "De oplichters bellen hun slachtoffer op met de smoes dat er problemen zijn met hun computer", staat te lezen in een persmededeling van de politie. "De oplichters proberen uiteindelijk het slachtoffer vertrouwelijke gegevens te ontfutselen en vragen te surfen naar een bepaalde website. Nadat de gedupeerde de bewuste website heeft bezocht, kunnen de oplichters van op afstand zichzelf toegang geven tot de computer van het slachtoffer."

      Kwaadaardige software

      De oplichters installeren kwaadaardige software op de computer waarmee ze ook op een later tijdstip nog toegang hebben. De oplichters vragen ook om hen te betalen voor "bewezen diensten" en blokkeren zelfs de computer als de gebruiker weigert te betalen. Zowel Microsoft als de federale politie vragen de burgers met aandrang niet in te gaan op deze telefoontjes.

      "Informatie over beveiligingsincidenten of updates van beveiligingssoftware sturen we via e-mail naar abonnees van ons programma voor beveiligingsberichten. Onze helpdesk zal hiervoor nooit proactief naar eindgebruikers bellen en al zeker nooit persoonlijke gegevens vragen of gebruikers laten betalen", zegt Philippe Rogge, general manager van Microsoft België en Luxemburg.

      Mensen die al het slachtoffer werden van de oplichters wordt aangeraden hun computer los te koppelen van het internet en een virusscan uit te voeren. Slachtoffers kunnen bij de lokale politie ook klacht neerleggen voor hacking en sabotage.

    28-11-2013 om 20:21 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongen (10) sterft in Antwerpse binnenspeeltuin
    • http://img268.imageshack.us/img268/3527/vle8.jpg
    • Een 10-jarige jongen is gisternamiddag rond 16.00 uur overleden in een binnenspeeltuin in de Antwerpse districtsgemeente Ekeren. Dat meldt het Antwerpse parket. De precieze omstandigheden worden nader onderzocht.
    • Parket en politie benadrukken dat er op dit ogenblik geen enkele aanwijzing van kwaad opzet is, noch van enige onvoorzichtigheid vanwege de binnenspeeltuin 'Den Deugniet'.

      Om volledige klaarheid te scheppen omtrent de doodsoorzaak, heeft het parket de opdracht gegeven om een autopsie op het lichaam uit te voeren. Uit respect voor de familie en de nabestaanden, geven parket en politie geen verdere commentaar.

    28-11-2013 om 13:27 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerstboom in Krombeke grap van het jaar?
    • http://img849.imageshack.us/img849/3058/3fuv.jpg
    • De kerstboom die is neergepoot in het centrum van Krombeke, een deelgemeente van Poperinge, is in de running om de titel van de lelijkste kerstboom van Vlaanderen binnen te halen, mocht die wedstrijd bestaan. Dat de boom een triestig geval is, staat wel vast. Er hangen nauwelijks takken aan en de boom leunt scheef tegen een paal.
    • Paul Carbon, secretaris van het plaatselijk feestcomité, legt de keuze voor de opmerkelijke boom uit: "Normaal krijgen we ieder jaar tips binnen voor een geschikte kerstboom, maar dit jaar was dat niet het geval." En dus ging het comité zelf op zoek.

      De grappen en grollen die de ronde doen over het gekozen exemplaar raken de secretaris niet. Hij vindt de commotie zelfs plezant en denkt aan de uitbater van het enige café in het dorp. "Hij zal er misschien geld aan verdienen als er ramptoeristen komen."

      Of de boom (veel) nieuwsgierigen zal lokken, moet nog blijken. Online was de kerstboom al even een succes. Op Facebook werd een fanpagina opgericht (maar intussen opnieuw verwijderd), goed voor 446 leden, of ruim zestig procent van de totale bevolking van Krombeke, weet de VRT.

    28-11-2013 om 13:02 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4.


    4 EVER

    28-11-2013 om 12:51 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    27-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op deze plaatsen hebt u het meest kans op een alcoholcontrole
    • Vrijdag start de nieuwe BOB-campagne. In de maanden december en januari hebt u traditioneel het meest kans om tegengehouden te worden voor een alcoholcontrole. Bekijk hieronder op welke locaties in uw gemeente het voorbije jaar het meest gecontroleerd werd.
    • Alcoholcontroles worden niet aangekondigd door de politie, de gratis meldapplicatie politiecontrole.be  speelt daar handig op in door automobilisten zelf een controle te laten melden. Zo waren er het voorbije jaar meer dan 85.000 meldingen voor Vlaanderen en Brussel. Op basis van deze cijfers komen we te weten hoeveel controles er werden gemeld per gemeente, maar vooral ook op welke plaatsen de meeste alcoholcontroles plaatsvonden.
    • Zoek hieronder jouw gemeente op en ontdek waar u het meest kans hebt om tegengehouden te worden. Het gaat om cijfers van de periode tussen 1 december 2012 en 6 november 2013. Straten met maar 1 melding hebben we uit de zoekresultaten gelaten.
    • https://www.politiecontrole.be/

    27-11-2013 om 20:25 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inkomen huisarts voorbije tien jaar meer dan verdubbeld.
    • Inkomen huisarts voorbije tien jaar meer dan verdubbeld.

    • Het inkomen van de Belgische huisartsen is de voorbije tien jaar meer dan verdubbeld. Bedroeg dat in 2000 ongeveer 40.000 euro, dan ging dat in 2009 naar 93.243 euro. Dat schrijft het huisartsenweekblad Medi-Sfeer, dat een vergelijking tussen acht Europese landen kon inkijken. Het gaat hier om het bedrag dat overblijft na aftrek van de kosten voor het beheer van praktijk en personeel. Worden die kosten niet afgetrokken, dan kreeg de doorsnee voltijdse huisarts in ons land in 2009 142.481 euro in kas.
    1. De huisarts zag zijn inkomen stijgen door verschillende kleine aanpassingen. Voorbeelden zijn de uitbreiding van het medisch dossier naar patiënten vanaf 50 jaar in 2001 en naar de hele bevolking in 2002 en de invoer van het tarief voor avondconsultaties in 2008. "Dit was duidelijk een bewuste strategie", zegt hoofdonderzoekster Madelon Kroneman. "Door het inkomen op te drijven, heeft de overheid het huisartsenberoep aantrekkelijker willen maken. Al dient gezegd dat de meeste specialisten nog altijd een pak meer verdienen."

      Bij de praktijkkosten van de Belgische huisartsen maken de auteurs van de studie wel enig voorbehoud. Terwijl die uitgaven in de andere landen plusminus de helft van de totale inkomsten bedroegen, lag dat aandeel in België op slechts 35 procent. De onderzoekers vonden geen onafhankelijke cijfers voor ons land en baseerden zich daarom op een schatting uit 2001, die ze indexeerden. "Maar door de complexere praktijkvoering en nieuwe investeringen in ICT liggen die kosten wellicht hoger", aldus Kroneman.

      Nederland had van de acht onderzochte landen met 155.715 euro in 2009 het hoogste gemiddelde huisartseninkomen. België komt op de vierde plaats.

    27-11-2013 om 10:59 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THUIS BIJ MATTILDE
    • MATILDE     is aan't opruimen en hare Flip werkt weer flink op haar zenuwen.Ze     stuurt hem naar de beenhouwer voor 500 gr. spek want ze wil 's middags spek     met eieren bakken.De     Flip gaat naar de dichtstbijzijnde beenhouwer in Laken.Op     de terugweg loopt hij Jean-Luc Dehaene tegen het lijf, ze raken in gesprek     en de Flip zegt dat zijn Til spek met eieren gaat bakken.Ze     wandelen naar de Flip thuis want Jean-Luc lust dat ook.Intussen     is Matilde op het eerste verdiep de ruiten aan't poetsen en ziet beide     mannen op de oprit.Ze     zegt : "Flip     ik had gezegd 500 gr. spek en geen     heel varken !"

    27-11-2013 om 09:47 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)


    Image and video hosting by TinyPic



    Image and video hosting by TinyPic

    ONZE SHOBEE


    Image and video hosting by TinyPic

    (2) Leon Lissens

    | Facebook



    Image and video hosting by TinyPic

     


    Over mijzelf
    Ik ben Leon Lissens
    Ik ben een man en woon in Vilvoorde (Belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/01/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Muziek, PowerPoint, tv, wandelen en bloggen.
    Hallo Mijn naam is Leon en ben gehuwd met een Filippijnse. Een echte lieve vrouw die ik heb.
    Gastenboek
  • Ester en Leon nog fijne dagen.
  • Vrolijk Pasen!
  • Wij komen helpen de week door te zagen.
  • LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER
  • Ik wil ook naar zee, Ester en Leon ....

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Een rond ritje op de  Busay Waterfall In Loboc. Men kan er ook eten en drinken op de boot.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Dit is een nieuw hotel in Bohol. De naam is Paradise Hill , In Sierra Bulliones . Men kan er goed eten en zwemmen en karaoke doen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Feest in Bohol ( Bilar ) De stoet gaat uit.
    Foto

    Foto

    Foto



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!