Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

ONZE KLEINE SHOBEE 

Image and video hosting by TinyPic

(2) Ester Ancog

| Facebook

Image and video hosting by TinyPic

 

Over mijzelf
Ik ben Ester Ancog
Ik ben een vrouw en woon in Vilvoorde (Belgie) en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 08/01/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Wandelen, chatten, tv kijken ..
Hallo mijn naam is Ester en ben geboren in de Filippijnen. Ben gehuwd met een echte lieve man.
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Inhoud blog
  • EEN FIJNE ZONDAG LIEVE VRIENDEN

    The Philippine Tarsier. De kleinste aap in Loboc.

    Foto
    Foto
    Sagbayan Peak is ook een mooie plaats om eens te bezoek.
    Foto

    The Chocolate Hills in Bohol

    Foto
    Foto
    Foto
    Ons huis in de Bohol
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn vrouw Ester met onze wagen.
    Foto
    Feest in Bohol ( Bilar )
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Startpagina !
    WELKOM OP HET BLOGJE VAN ESTER EN LEON

    Image and video hosting by TinyPic

    Image and video hosting by TinyPic

    14-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massale .
    • http://imageshack.com/a/img41/6168/26sf.jpg
    • Nu de eindejaarsfeesten dichterbij komen, schakelt ook de politie een versnelling hoger. Dit weekend zijn er in het hele land massale alcoholcontroles. En we zullen ook 's nachts én op "onverwachte locaties" moeten blazen.
    • Wie dit weekend met de auto naar een feestje trekt, zorgt maar beter dat hij een BOB bij zich heeft. Zowel federale als lokale politie organiseren grootscheepse controles. Waar en wanneer die precies opgesteld zullen worden, blijft uiteraard een goed bewaard geheim. Wel is het de bedoeling dat de politie nu heel gericht op zoek gaat naar dronken chauffeurs. De controles zullen dus vooral 's nachts plaatsvinden.

      Vluchtwegen
      Er wordt bovendien gekozen voor typische 'vluchtwegen', die fuifnummers met een glas te veel op nogal eens kiezen om de bekende controle-locaties te vermijden. De actie kan beschouwd worden als een eerste grote test voor de BOB-controles 'nieuwe stijl'. De omslag komt er na kritiek op de vele onzinnige alcoholtests overdag. Eerder klaagde politievakbond NSPV erover dat slechts één op de zes controles 's nachts plaatsvinden. "Nochtans zijn de meeste dronkaards tussen middernacht en 8 uur op de baan", klonk het toen. "Een tekort aan geld en agenten staat krachtdadige controle in de weg. En de toestand verslechtert jaar na jaar."

      250.000 ademtests
      De alcoholcontroles kaderen in de BOB-campagne die dit jaar twee records zal kloppen: ze duurt een volle twee maand en er worden in totaal 250.000 ademtests afgenomen.

    14-12-2013 om 19:27 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TUSSEN
    • http://kimages.imikimi.com/image/1idHF-18w.jpg?height=640&scale=max&width=640
    • WIJ ZIJN GELUKKIG

    14-12-2013 om 09:23 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    13-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passagiers krijgen kerstverrassing •ECHT DE MOEITE OM DIT FILMPJE TE BEKIJKEN
    • Een groep van 250 reizigers van de Canadese vliegmaatschappij WestJet werd bij vertrek gevraagd naar hun wensenlijstje voor Kerstmis. Ze stonden voor een grote verrassing toen zij na hun vlucht bij de bagageband stonden te wachten.
    • ECHT DE MOEITE OM DIT FILMPJE TE BEKIJKEN.

    13-12-2013 om 21:01 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.•VRIJDAG 13 GELUKSDAG.
    • http://img823.imageshack.us/img823/1764/wnli.jpg
    • VRIJDAG 13 GELUKSDAG

    13-12-2013 om 17:33 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christel geeft haar job op om op ronde te gaan .
    • http://img547.imageshack.us/img547/1581/54vw.png
    • Christel slaagt erin haar drie passies – fietsen, koken en gezondheid – te combineren met haar bakfiets vol soep.

      ...
      VILVOORDE - Christel Beutels trekt sinds kort met een rode bakfiets vol soep en boterhammen door de straten van Vilvoorde. Met haar nieuw project ‘Soep en Bokes’ brengt ze haar passies – fietsen, gezondheid en koken – naar de Pjeirefretters toe.



      De wintermaanden komen eraan. De temperatuur daalde intussen al enkele keren onder het vriespunt en ieder zoekt een eigen manier om het warm te krijgen. Maar niets dat de koude beter verdrijft dan een tas hete, verse soep. Eet daar een boterhammetje bij en je krijgt een volwaardige gezonde maaltijd. Het nostalgisch gevoel krijg je er gratis bij. Nu hoef je zelfs niet meer de eigen boterhammetjes te smeren en de soep te mixen. Christel Beutels brengt ze met haar rode bakfiets naar je toe.

      Christel, die al meer dan twintig jaar in de wijk Far West woont, startte recent met haar nieuw project.

      Nieuwe uitdaging

      ‘Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik had net een loopbaanonderbreking genomen en hoe dichter het einde van die werkvrije periode naderde, hoe sterker dat gevoel werd. Ik ben een creatief beestje en wilde daarmee aan de slag. Bovendien wilde ik ook wat meer thuis zijn, bij mijn gezin. Na wat overpeinzingen slaagde ik erin om mijn drie passies - koken, gezondheid en fietsen - te combineren in een nieuw project. Met mijn knalrode bakfiets rijd ik sinds kort rond in de Zennestad. Ik breng soep en boterhammen bij je thuis of op het werk.’

      Nostalgie

      Met nog een ouderwetse bel boven op de kar brengt Christel opnieuw wat romantische nostalgie onder de mensen. ‘De soep wordt dagvers gemaakt. We proberen daarbij zoveel mogelijk producten bij de lokale groenteboer aan te kopen. Dat betekent dat onze soepen seizoensgebonden zijn, maar ook dat we het milieu minder belasten doordat onze producten niet ingevoerd moeten worden.

    13-12-2013 om 10:40 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DA'S MOOI

    • http://img203.imageshack.us/img203/8392/1bbc.jpg
    • BRUSSEL,HALLE,VILVOORDE

    13-12-2013 om 10:17 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vilvoorde gaat een feeërieke eindejaarsperiode tegemoet.
    • http://img197.imageshack.us/img197/3354/nwqt.jpg
    • http://img513.imageshack.us/img513/8567/a5or.jpg  http://img22.imageshack.us/img22/5045/jvpi.jpg
    • http://img62.imageshack.us/img62/8506/j2az.jpg
    • NOG EEN PAAR DAGEN EN ZE beginnen aan de opbouw van onze Spiegeltent!
      Vilvoorde gaat een feeërieke eindejaarsperiode tegemoet.

      ...
      De kerst- en eindejaarsperiode komt er weer aan en net als de voorbije jaren valt er heel wat te beleven in het centrum van Vilvoorde. Het hart van Vilvoorde klopt deze winter in een spiegeltent op de Grote Markt.

      Van 19 december 2013 tot 8 januari 2014 wordt de Grote Markt omgetoverd in een sfeervol, charmant plein met als centrale aandachtstrekker een authentieke spiegeltent. In het begin van de 20e eeuw was een spiegeltent hét hoogtepunt van elke lokale kermis. Deze mobiele danspaleizen boden ongestoord oogcontact met andere bezoekers door gebruik te maken van vele spiegels.

      De stad organiseert in deze tent een hele reeks activiteiten: een jaren ’30 opening, een kerstmarkt, twee filmavonden, een circusnamiddag en een nieuwjaarsreceptie. Tevens huren een aantal organisaties de tent en organiseren er bijkomend activiteiten voor de Vilvoordenaar. Alle activiteiten in de spiegeltent georganiseerd door stad Vilvoorde, zijn gratis. Tijdens de openingsuren kan je er ook iets komen drinken in een unieke sfeer.

      affiche Winters Vilvoorde 2013Vurige jaren ‘30 opening
      Winters Vilvoorde start met een vurige opening op vrijdag 20 december. We verwelkomen iedereen om 19.30 uur op een mix van muziek, dans en animatie met een onweerstaanbare sfeer! Om 20 uur zal er een vuurwerk plaatsvinden op de Grote Markt. Vanaf 20.30 uur wordt een dansinitiatie aangeboden op live muziek, gevolgd door de Swingzashow om 21 uur. Aansluitend kan nog gedanst worden. De muziek, dans en entourage zullen een beeld geven van de swing van de jaren twintig tot vijftig. Kom, dans en geniet van de wereld van de ‘oude’ swingdans en leer de beginselen van de Lindy Hop, Charleston of authentieke Jazzdans. De toegang is gratis.

      Kerstshopping/kerstmarkt
      Tijdens het weekend van 21 en 22 december 2013 organiseren de Vilvoordse Handelaars in samen-werking met stad Vilvoorde een kerstshoppingweekend. Op zondag 22 december 2013 zijn de winkels open in de namiddag. De Leuvensestraat en de Nowélei (Jean Baptiste) worden in de namiddag auto-vrij gemaakt zodat je ten volle kan shoppen. Muziekgroepjes zullen rondlopen in het handelscentrum en voor de nodige sfeer zorgen.

      In de spiegeltent zal je op zaterdag tussen 10 en 18 uur en op zondag tussen 13 en 18 uur verwelkomd worden op een sfeervolle kerstmarkt. Traditionele kerstmarkthouders zorgen er voor een rijk en gezellig aanbod, terwijl de kinderen een mooie afwasbare glittertatoo kunnen laten zetten.

      Op zaterdag 21 december 2013 om 11 uur kunnen kinderen in de tent tijdens een verteluurtje genieten van een sfeervol kerstverhaal, georganiseerd door de bibliotheek Vilvoorde.

      Kerstfeest alleenstaande senioren
      Voor de 12de maal op rij organiseert het stadsbestuur een kerstfeest voor de Vilvoordse alleenstaande 60-plussers. Het feest is enkel toegankelijk op uitnodiging van de stad.

      Circusmiddag
      Circolito zal op tweede kerstdag, donderdag 26 december, zorgen voor een heuse familiemiddag. Vanaf 13 uur zijn alle kinderen welkom op een circusinitiatie, gevolgd door een leuke circusvoorstel-ling van 16 tot 17 uur. De toegang en initiatie zijn gratis.

      Winterfilm
      In de spiegeltent zullen er ook twee winterfilms afgespeeld worden. De tent is op deze dagen open van 18 tot 23 uur, de film start om 20 uur.

      Op vrijdag 27 december 2013 kan je naar de film ‘Brasserie Romantiek’ gaan kijken. De “Brasserie Romantiek” is een gerenommeerd restaurant in het Antwerpse dat met succes gerund wordt door uitbaatster Pascaline en kok Angelo. Op Valentijn, één van de drukste avonden van het jaar, zorgt. Angelo voor een passend liefdesmenu en heeft Pascaline de tafels tiptop gedekt. Maar dan staat ineens Pascaline’s oude vlam Frank op de stoep. Voordat ze van haar verrassing bekomen is, komen de andere gasten aan. De vlotte autoverkoper Paul kijkt uit naar een zwoele avond met zijn vrouw Roos maar zij lijkt met haar gedachten elders te zijn. De onzekere Walter kan zijn geluk niet op met zijn voluptueuse blind date Sylvia, maar waarover moet hij praten? En waarom is de in het zwart geklede Mia alleen komen opdagen? Tot overmaat van ramp is de nonchalante garçon Lesley weer eens te laat …. De gerechten volgen elkaar op, maar in de keuken stijgt de spanning wanneer Pascaline door Franks onverwachte komst haar gebruikelijke controle over zichzelf verliest. En ook in de zaal worden maskers afgezet ….
      Deze film is niet aangeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar.

      Op vrijdag 3 januari 2013 kan je naar de stomme film ‘The circus’ gaan kijken. Een pianist zorgt voor muzikale begeleiding. “The Circus” is een stomme film uit 1928. Charlie Chaplin speelt een zwerver die gezocht wordt voor zakkenrollen. Zijn vluchtpogingen voor de politie blijken hilarisch voor de circusbaas, die hem aanneemt als clown. Hij heeft echter moeite met grappig zijn op commando. Ondertussen wordt hij verliefd op de dochter van de eigenaar. Hij zal moeten rivaliseren met de aantrekkelijke koordwandelaar, die ook een oogje op de jongedame heeft.

      Benefiet Haiyan 21-21
      Op zondag 29 december 2013 vindt tussen 12 en 24 uur een benefietconcert plaats ten voordele van de actie Haiyan 21-21. Vzw Goesting, Rock Houtem, Pjeireblues en Stage 1800 steken de hoofden bij elkaar en organiseren samen met stad Vilvoorde een muziekdag met toppers op de affiche zoals DJ Buscemi, 44 Brushes, Garcia Goodbye, Les General Jack en DJ Dunya.
      Toegang is gratis. De opbrengsten van drank en eten gaan integraal naar Haiyan 21-21. Er is eveneens een collectebus aanwezig voor wie graag iets wenst te doneren.

      Vilvoorde viert Feest.Gedruis!
      Op zaterdag 4 januari 2014 verwelkomen we iedereen vanaf 14 uur om de benen te komen strekken samen met de dj’s van van Feestgedruis. Na Nieuwjaar nog enkele danspasjes in de benen? Kom dan gerust op deze unieke t-dansant mee dansen. De vermaarde organisatie Feest.Gedruis zorgt voor muziek en animatie.

      Nieuwjaarsreceptie
      Op zondag 5 januari tussen 11 en 13 uur nodigt het Vilvoordse stadsbestuur heel Vilvoorde uit voor de grote nieuwjaarsdrink in de spiegeltent op de Grote Markt. We toosten samen op een gelukkig 2014. Het wordt een warm volksfeest waar de stad trakteert op een gratis drankje en muziek. Dit is tevens het officiële afsluitmoment van de spiegeltent.

      Meer informatie: Stad Vilvoorde – dienst cultuur en evenementen – administratief centrum Mattenkot – Lange Molensstraat 44 – 1800 Vilvoorde – tel. 02 255 79 51.

    12-12-2013 om 20:10 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze landen zitten in uw pot Nutella

    http://img42.imageshack.us/img42/6130/jscz.jpg http://img36.imageshack.us/img36/3403/knjl.jpg

    • U beseft het waarschijnlijk niet maar eigenlijk zit de halve wereld in de pot choco die elke ochtend op uw ontbijttafel staat. Koen De Backer en Sébastien Miroudot brachten voor de OESO in kaart wat er nodig is voor de productie van een pot Nutella. De heerlijke chocopasta wordt niet alleen vervaardigd in Europa, Rusland, Canada, Australië en Zuid-Amerika, de fabrikant haalt haar grondstoffen over de ganse wereld.
    • De chocoladepasta wordt verkocht in 75 landen en geproduceerd in tien fabrieken verspreid over West-Europa (Villers-Ecalles in Frankrijk, Alba en Sant'angelo dei Lombardi in Italië, Belsk in Polen, Stadstallendorf in Duitsland), Moskou in Rusland, Brantford in Canada en Lithgow in Australië. Ook in Zuid-Amerika is Ferrero actief, namelijk in Pocos de Caldas in Brazilië en Los Cardales in Argentinië. De Italiaanse fabrikant heeft wel (nog) geen fabriek in Azië omdat choco er blijkbaar niet zo gesmaakt wordt.

      En dan zijn er uiteraard nog de nodige ingrediënten om de lekkernij te maken. Die haalt Ferrero haast overal. Hazelnoten worden vooral aangekocht in Turkije, palmolie in Maleisië, cacao in Nigeria, suiker in Brazilië en vanille in China om maar enkele van de grondstoffen te noemen.

      De onderzoekers willen met het voorbeeld van de choco aantonen hoe complex de productie van ons voedsel geworden is. Er komt ook heel wat transport bij kijken. PolicyMic haalt een studie aan van de universiteit van Maryland die nog maar eens waarschuwt voor het opdrogen van de oliebronnen op middellange termijn en dat zal ook niet zonder gevolgen blijven voor onze voedselproductie.

    12-12-2013 om 14:01 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supermarkten vroeger dicht op kerst- en oudejaarsavond
    • http://img560.imageshack.us/img560/6857/cyg6.jpg
    • Op kerst- en oudejaarsavond sluiten de meeste supermarkten vroeger dan normaal. Uitzondering vormen winkels met zelfstandige uitbaters. Die beslissen zelf over hun sluitingsuur. Bank- en postkantoren gaan op die dagen om 16 uur dicht.
    • Colruyt sluit zijn deuren om 18 uur in plaats van 20 uur, net zoals het kleinere broertje Okay dat normaal gezien om 19.30 sluit. De openingsuren van de Spar-winkels variëren, omdat de zelfstandige uitbaters hier zelf over mogen beslissen.

      Bij Delhaize zijn op zondag 22 en 29 december meer dan 500 winkels open. Op kerst- en oudejaarsavond sluiten de winkels om 18 uur. Zo'n 50-tal AD Delhaize en Proxy Delhaize zullen geopend zijn op kerstdag en nieuwjaarsdag.

      Ook Carrefour opent zijn deuren op 22 en 29 december van 10 uur tot 18 uur. Net zoals de concurrentie sluiten de winkels om 18 uur op 24 en 31 december. Met kerstmis en nieuwjaar kan je nog terecht in meer dan 500 Carrefour Express en Carrefour Market, afhankelijk van de eigenaar.

      Banken en post
      De banken sluiten op het normale uur, 16 uur. Wie dringende bankzaken moet regelen, kan het best een afspraak maken. De postkantoren sluiten ook om 16 uur. De PostPunten volgen de openingstijden van de instelling of handelszaak waar zij gevestigd zijn.

    12-12-2013 om 13:00 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAAT ONS NIET VERHONGEREN
    • http://img560.imageshack.us/img560/6164/ry9c.jpg
    • LAAT ONS NIET

    12-12-2013 om 11:17 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OOK DE POLITIE.
    • http://img600.imageshack.us/img600/7672/48av.jpg
    • DIE SNUIVEN ER OOK OP LOS

    12-12-2013 om 10:24 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    11-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgelet: autoruiten niet ijsvrij? Boete van 50 euro
    • http://img39.imageshack.us/img39/5798/jork.jpg

    • Zorg er steeds voor dat alle autoruiten ijsvrij zijn gemaakt voor u vertrekt. Wie dat niet doet, riskeert een boete van 50 euro. In het slechtste geval kan die zelfs oplopen tot 1.375 euro. De Antwerpse politie riep bestuurders via Twitter alvast op om de auto ijsvrij te maken, schrijft Gazet van Antwepren.
    • Niet enkel in Antwerpen, maar verschillende politiezones riepen via sociaalnetwerksites op om steeds alle ruiten ijsvrij te maken. "Niet alleen de voor- en achterruit moeten vrij zijn van sneeuw en ijs, ook de ruiten aan de zijkant van de wagen", aldus Veerle De Vries, woordvoerster van de lokale politie Antwerpen.

      Wie toch vertrekt met aangevroren of aangedampte ruiten, riskeert een boete. "Wanneer de ruiten niet voldoende ijsvrij zijn, kan een inspecteur dat als een overtreding van de eerste graad beschouwen. Daarop staat een boete van minimaal 50 euro. Bij de politierechter kan dit echter oplopen tot 1.375 euro", legt De Vries uit.

      De Vries benadrukt wel dat de Antwerpse politie niet specifiek gaat controleren op aangedampte en aangevroren autoruiten. "Het is zeker niet zo dat onze ploegen de straat op worden gestuurd om te zoeken naar wagens die niet volledig ijsvrij zijn gemaakt", klinkt het. "Als we echter iemand tegenkomen die slechts een klein stukje van zijn of haar ruiten heeft vrijgemaakt, zullen we die natuurlijk wel van de weg plukken."

    11-12-2013 om 20:59 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIEF.
    • http://img577.imageshack.us/img577/6028/xi.gif
    • LIEF ZO'N 2 HONDJES

    11-12-2013 om 07:44 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    10-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WILDSEIZOEN.
    • http://img27.imageshack.us/img27/3433/s945.jpg
    • HALLO MET DE FEDERALE POLITIE.

    10-12-2013 om 20:19 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET MOET
    • http://img822.imageshack.us/img822/9688/jopn.jpg
    • HET MOET ECHT ZIJN

    10-12-2013 om 13:32 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (5)
    09-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Telenet verhoogt tarieven
    • http://img12.imageshack.us/img12/314/ul8n.jpg
    • Telecombedrijf Telenet verhoogt op 26 januari een aantal tarieven voor vaste diensten met 2 procent, wegens de stijging van de kosten voor levering en ontwikkeling van die diensten. De kabelprijs wordt dan ook voo...r het volledige afzetgebied van Telenet gelijkgetrokken en vastgelegd op 15,35 euro. Telenet zal zijn klanten hierover per brief of per e-mail op de hoogte brengen.


      Telenet wil met de harmonisatie van de kabelprijs de historisch gegroeide geografische verschillen wegwerken. "Deze gelijktrekking levert Telenet geen extra inkomsten op", zo luidt het.

        De tarieven van een aantal vaste diensten zullen dan weer verhoogd worden met 1,97 procent. Het gaat daarbij om breedbandinternet, vaste telefonie en bundels, om de huur van een digicorder en om zenderpakketten. Zo zal bijvoorbeeld Basic Internet 26,00 euro per maand kosten (in plaats van 25,50 euro), Whop 54,15 euro (in plaats van 53,25 euro) en Whoppa 64,60 euro (in plaats van 63,50 euro - zonder huur van HD Digicorder). De huur van een HD digicorder zal 8,35 euro per maand bedragen in plaats van 8,20 euro.

        Telenet voert geen wijzigingen door voor alle tariefplannen voor mobiele telefonie, alle tarieven per minuut en opties voor vaste telefonie, Rex & Rio, Sporting Telenet Dagpas, Passion XL, BeTV, RTL Séries Pass, VRT Net Gemist, de huur van de HD/SD Digibox en de SD Digicorder, en de Teletenne.

    09-12-2013 om 21:10 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19-jarige Syriëstrijder uit Vilvoorde omgekomen.
    • http://img845.imageshack.us/img845/7377/zsy6.jpg
    • "Vlaamse jongeren belanden in Syrië vaak bij organisaties die gelieerd zijn aan al-Qaida", zegt Vilvoords burgemeester Bonte.

      In Syrië is gisteren een 19-jarige Belg omgekomen die afgelopen... zomer werd geronseld in Vilvoorde. Dat bevestigt burgemeester Hans Bonte, die contact had met de ouders.

      De Vilvoordenaar zou niet aan de zijde van de rebellen hebben gevochten, maar zou zijn ingelijfd bij een groepering die banden heeft met al-Qaida.

      al-Qaida
      De Belg kwam om het leven in een gevecht en werd mogelijk gedood door de rebellen die strijden tegen het regime. "Het wordt immers steeds duidelijker dat de Vlaamse jongeren die in Syrië terechtkomen niet de rebellen vervoegen, maar wel organisaties die gelieerd zijn aan al-Qaida", zegt Hans Bonte, burgemeester van Vilvoorde. "De rebellen keren zich steeds vaker tegen deze milities, die voornamelijk gevormd worden door West-Europese jongeren."

      Modern moslimgezin
      Het slachtoffer dat gisteren om het leven kwam, vertrok in augustus onverwacht naar Syrië. "De jongen groeide op in een moderne, 'open-minded' moslimfamilie", zegt Bonte. "Hij was een goede student en de ouders hadden niet in de gaten dat hij radicaliseerde."

      De familie had al enkele weken geen contact meer met hun zoon. Gisteren werd het gezin door medestanders van de jongen geïnformeerd dat hij was overleden aan de verwondingen die hij in een gevecht opliep

    09-12-2013 om 20:02 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wist je dat
    • http://img823.imageshack.us/img823/3369/he4m.jpg
    • RODDELEN.

    09-12-2013 om 14:12 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    08-12-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE NIJS
    • ROB DE NIJS ZONDAG

    08-12-2013 om 19:02 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOOR.
    • http://img10.imageshack.us/img10/826/ftrp.jpg
    • ZOEK JE EEN MAN
    • http://img138.imageshack.us/img138/922/xdvy.jpg

    08-12-2013 om 09:59 geschreven door ancogester

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)


    Image and video hosting by TinyPic



    Image and video hosting by TinyPic

    ONZE SHOBEE


    Image and video hosting by TinyPic

    (2) Leon Lissens

    | Facebook



    Image and video hosting by TinyPic

     


    Over mijzelf
    Ik ben Leon Lissens
    Ik ben een man en woon in Vilvoorde (Belgie) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 12/01/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Muziek, PowerPoint, tv, wandelen en bloggen.
    Hallo Mijn naam is Leon en ben gehuwd met een Filippijnse. Een echte lieve vrouw die ik heb.
    Gastenboek
  • Deze morgen opgestaan met stralende zon, maar zeer koud !
  • Fijne avond gewenst lieve Ester en Leon xxx
  • Fijne avond gewenst lieve Ester en Leon xxx
  • LIEVE GROETJES VANWEGE ANNIE & ROGIER
  • Weekendgroetjes van Benthe en Jack !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Een rond ritje op de  Busay Waterfall In Loboc. Men kan er ook eten en drinken op de boot.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Dit is een nieuw hotel in Bohol. De naam is Paradise Hill , In Sierra Bulliones . Men kan er goed eten en zwemmen en karaoke doen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Feest in Bohol ( Bilar ) De stoet gaat uit.
    Foto

    Foto

    Foto



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!