NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • De Klokkenluider Van De Notre Dame
 • Alice In Wonderland
 • De Kleine Zeemeermin
 • Lilo & Stitch
 • Hercules
  Foto
  Zoeken in blog

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  andy's disney'sblog
  Disneyclassics
  07-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Klokkenluider Van De Notre Dame


  De Klokkenluider Van De Notre Dame

  Hoog boven de stad Parijs vanuit een spectaculaire klokkentoren, kijken de vriendelijke en verlegen klokkenluider Quasimodo en zijn hilarische, waterspuwende kameraadjes naar het "Zottenfestival" het grootste feest van het jaar. Hoewel zijn meedogenloze en wrede beschermheer Frollo hem verboden heeft de klokkentoren te verlaten, stapt Quasimodo dapper een wereld in die hij nooit gekend heeft maar waarvan hij altijd gedroomd heeft. Als hij vriend wordt van de beeldschone zigeunerin Esmeralda en haar vrolijke geit Djali, beland hij in een wervelend avontuur vol actie, spanning en bijzondere verassingen.

  07-04-2007 om 00:00 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice In Wonderland


  Alice In Wonderland

  Wanneer het kleine meisje Alice ligt te dagdromen ziet ze een wit konijn. Terwijl het rent roept hij steeds dat hij te laat komt. Alice besluit door haar nieuwschierigheid het konijn te volgen en komt zo in een land terecht waar alles en iedereen leeft en kan spreken. De bloemen zingen hun mooiste lied en een mysterieuze kat wijst haar de verkeerde kant op zodat ze in het koningkrijk van de kaarten komt. De kaarten verven voor de boosaardige hartenkoningin de rozen rood.

  23-03-2007 om 19:13 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Kleine Zeemeermin


  De Kleine Zeemeermin

  Ariel, een kleine maar ondeugende meermin, beleeft het avontuur van haar levenmet haar beste vrienden, het schattige Botje en de reagge-zingende kreeft Sebastiaan aan haar zijde wanneer ze op een dag mens wil worden om zo Prins Erik voor haar te winnen. Ze geeft haar stem in ruil voor benen aan de zeeheks Ursela. Wanneer Prins Erik niet verliefd wordt op haar zal ze voor eeuwig gevangene blijven van Ursela. Wanneer haar vander Koning Trithon haar plaats als gevangene inneemt zal Ariel al haar moet en volharding nodig hebben om haar vader en diens konikrijk te redden.

  15-03-2007 om 10:56 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lilo & Stitch


  Lilo & Stich

  Op het weelderige, tropische eiland Hawaï adopteert het eenzame meisje Lilo een onschuldig jong hondje (dat denkt ze teminste dat hetis). Ze noemt haar nieuwe vriendje ''huisdier'' Stitch, maar weet niet dat hij een ondeugend ruimtewezen is dat van een verre planeet is ontsnapt. Stitch heeft Lilo nodig om hem te beschermen tegen de bijtenaardse jagers die hem kost wat kost willen vangen. Uiteindelijk is het Lilo's standvastige geloof in ''Ohana'', het Hawaïaans woord voor familieband, waardoor Stitch leert om van iemand te houden!
   

  07-03-2007 om 14:12 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hercules


  Hercules

  Hercules, een schijnbaar gewone jongen, ondekt op een dag dat hij de zoon is van oppergod Zeus. Om terug te kunnen keren naar zijn vader, zal hij eerst moeten laten zien dat hij een echte held is. Zijn terugkeer wordt bijna onmogelijk gemaakt door de slechterik hades, een komisch leeghoofd die probeert het universum te veroveren, waarbij zijn onhandige maatjes Pijn en Paniek niet bepaald de beste hulpjes zijn. Als Hercules dan ook verliefd wordt op de mooie Meg, zal hij moeten kiezen tussen ware liefde en zijn legendarische kracht. Hij leert dat spieren geen ware held van hem maken maar dat dit wel in zijn hart zit.

  05-03-2007 om 12:24 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-03-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mulan


  Mulan

  Een dapper meisje, Mulan, ondekt dat haar oude vader het bevel heeft gekregen om China te verdedigen tegen de Hunnen. Moedig vermomt Mulan zich als man en neemt de plaats van haar vader in het Keizerlijke leger. Met behulp van haar grappige drakenvriendje Muchu en de gelukskrekel Kricky probeert Mulan het respect te krijgen van haar medesoldaten en hun knappe bevelhebber Shang. Haar avonturen bereiken hun hoogtepunt tijdens een veldslag waar de eer van haar familie en het lot van de Keizer en heel China in haar handen liggen.

  01-03-2007 om 14:42 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aladdin


  Aladdin

  In het hart van de betoverende stad Achraba proberen een gewone jongen Aladdin en zijn ondeugend aapje Abu om de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen te ktijgen van de boze tovenaar Jafar. Alladin's leven verandert op slag wanneer hij over een wonderlamp wrijft, waaruit de vrolijke Geest verschijnt die aladdin kan veranderen in een echt prins. Maar jafar en zijn grappenmakende papegaai Iaco smachten ook naar de krachten van de lamp. Wil Aladdin hem verslaan en Jasmine's hart veroveren moet hij laten zijn dat hij ook al prins is in zijn hart. Samen met Abu, Geest en een vliegend tapijt kan hij die laten zien.

  27-02-2007 om 10:29 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  21-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pocahontas


  Pocahontas

  De komst van een mysterieuze schepen vol Engelse kolonisten, geleid door Kapitein John Smith en diens Kapitein, trekt de aandacht van een beeldschone indiaanse Pocohontas en haar volk. Het indianenvolk komt door de colonisten in gevaar maar. Met behulp van de wijze, oude sprekende treurwilg, de ondeugende wasbeer Miko en de uitbundige colibri Flit leert Pocohontas met haar hart luisteren voor de weg die ze moet volgen. Ook leert ze de kleuren van de wind te volgen naar haar ware bestemming. Pochahontas en John Smith worden uiteindelijk verliefd op elkaar met alle gevolgen vandien.

  21-02-2007 om 16:32 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  19-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Hood


  Robin Hood

  England voert oorlog en wordt geregeerd door een valse koning! De hebzuchtige Prins Jan en zijn gluiperige maat Graaf Slis vragen veel te veel belastingsgeld aan de inwoners van Nottingham.
  Maar de schurk Robin Hood beleeft samen met zijn trouwe kameraad Kleine Jan en zijn toegewijde groep vrolijke volgelingen het ene avontuur na het andere om de Prins te slim af te zijn. Robin rust niet tot hij de hand van Jonkwrouw Marian wint en zorgt ervoor dat Koning Richard terugkomt op de troon.

  19-02-2007 om 14:38 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tarzan


  Tarzan

  Een verlaten baby wordt in het oerwoud gevonden door een gorillamoeder. Deze apopteert hem en geeft hem de naam Tarzan. Ondanks de leider van de groep hem mijt maakt Tarzan toch vrienden in de groep en het woud. Twee daarvan zijn de kleine gorilla Tuck en de olifant Tantor. Samen met hen leert Tarzan hoe hij door bomen moet zwieren en hoe hij kan overleven in het dierenrijk. Wanneer hij mensen ontmoet komen zijn twee werelden met elkaar in botsing en ontmoet hij Jeane en haar vader. Uiteindelijk zal Tarzan moeten kiezen tussen zijn wereld in het oerwoud of de beschaafde mensenwereld.

  16-02-2007 om 00:00 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doornroosje


  Doornroosje

  Wanneer de prinses Aurora wordt geboren komen de drie goede feeën Fauna, Flora en Prettig weertje elk een wens doen. Als Prettig Weertje haar wens wil uitspreken komt plots de gemene tovenaares Malafide opdagen. Ook zij een wens voor Aurora, wanneer de prinses 18 jaar wordt zal zij haar vinger prikken aan een spinnenwiel en sterven. Prettig Weertje maakt de vloek minder erg door Auroa niet te laten sterven maar in een diepe slaap te laten vallen die alleen kan verbroken worden als een prins haar wakkerkust. Maar eerst zal Prins Filip het moeten opnemen tegen Malafide.

  15-02-2007 om 16:04 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (10)
  14-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Reddertjes


  De Reddertjes

  Wanneer Penny's noodkreed, die in een lege fles zit, in de handen komt van de muizen Bernard en zijn elegante partner Bianca willen zij Penny uit de klauwen helpen van de gemene Medusa. Medusa heeft Penny nodig om om een juweel van ontschatbare waarde te vinden. Maar eerst moeten Bianca en Bernard zien te ontsnappen aan de vlijmscherpe tanden van de twee krokodillen van Medusa. Met behulp van de plaatselijke Libel proberen ze de verschralen boot van Medusa te vinden.

  14-02-2007 om 11:15 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  10-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De aristokatten


  De Aristokatten

  Wanneer een aardige maar excentrieke Madam haar gehele bezit nalaat aan haar geliefde high-societykatten ontvoerd de butler Edgar, Duchess en haar drie ondeugende kitten om zelf het geld van Madam te krijgen. Hij laat ze op het Franse platteland aan hun lot over, maar gelukkig komt er hulp van de straatkat Thomas O'Malleyom de terugweg maar huis aan te vatten. Onderweg komen ze bij een bende katten die muziek spelen waar ze nacht kunnen doorbrengen.

  10-02-2007 om 19:20 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  09-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Pan


  Peter Pan

  Waneer Peter Pan, een jongen die nooit volwassen wil worden op een dag binnenvliegt bij de kideren van het gezin "Van Dalen" leert hij de kinderen, Wendy, Jan en Michiel met een beetje elfenstof van zijn elf Tinkelbel hoe ze moeten vliegen. Hij neemt ze mee naar Nooitgedachtland dat onder de tweede ster links ligt en dan rechtdoor. Daar wachten de beruchte Kapitein Haak en zijn zeerovers om Peter en de ondeugende slimme jongens te terroriseren. Maar telkens opniew worden Peter en de jongens verwittigt door een tikkende krokodil die ooit de hand van Kapitein Haak heeft afgebeten en zijn hand zo lekker vond dat hij hem helemaal wil opeten.

  09-02-2007 om 17:58 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  Merlijn de Tovenaar

  Als bekend wordt dat diegene een behekst zwaard diep uit een grote steen trekt de volgende koning van Engeland wordt ptoberen velen het zwaard uit de steen te trekken, maar te vergeefs. Jaren verstrijken en het zwaard wordt vegeten. Op een dag ontmoet de onschuldige schildknaap Mugje de legendarische tovenaar Merlijn en zijn wijze uil Archimedes. Merlijn wordt Mugjes leerkracht en Archimedes wordt zowat de beschermer van Mugje. Wanneer Mugje op een dag het zwaard verliest van zijn heer, die deelneemt aan een tornooi, trekt hij zonder het te beseffen het vergeten zwaard uit de steen waardoor zijn droom uitkomt.

  08-02-2007 om 15:56 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oliver & Co


  Oliver & Co

  Het weeskatje Oliver word bevriend met Dodger, een coole hond uit een New Yorkse viervoeterbende die zich bezig houdt met zakkenrollen. Op een dag komt Oliver per toeval in de wagen van Jenny, een rijk eenzaam meisje, vast te zitten. Hierdoor ontfermt het meisje zich over Oliver. Dodger en zijn vrienden denken echter dat Oliver gevaar loopt en gaan hem redden. Hierdoor komt Oliver terug bij de bevriende bende maar Jenny komt Oliver zoeken en wordt dan ontvoert door Sykes en zijn twee gevaarlijke dobbermannen. Oliver en zijn vrienden beslissen Jenny te redden.

  07-02-2007 om 17:27 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuwwitje en de zeven dwergen


  Sneeuwwitje en de zeven dwergen

  Wanneer de boze stiefmoeder (koniging) aan haar betoverende spiegel vraagt wie de mooiste van het land is komt zij tot de ontdekking dat Sneeuwwitje duizend maal mooier is dan zijzelf. De boze stiefmoeder stuurt de jager met Sneeuwwitje naar het bos om haar te doden, maar de jager laat Sneeuwwitje gaan. Met behulp van de dieren in het bos komt ze over zeven bergen bij zeven dwergen terecht. wanneer de boze stiefmoder weer voor haar spiegel staat en verneemt dat Sneeuwwitje bij hen is tovert ze zich om tot een lelijke oude vrouw en brouwt ze een giftige appel om Sneeuwwitje te doden.

  06-02-2007 om 10:58 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keizer Kuzco


  Keizer Kuzco

  Alles begint wanneer de arrogante Keizer Kuzco in een lama wordt veranderd daar zijn raadgeefster, de op macht beluste, sluwe Yzma en haar handlanger Kronk. Deze netelige situatie dwingt Kuzco die alles had en nu alles dreigt kwijt te geraken tot een andere kijk op het leven. Alleen de vriendelijke boer Pacha kan Kuzco redden maar dan zal de keizer wel eerst een goedaardiger en vriendelijker leven moeten gaan leiden. Uiteindelijk onstaat er een hechte vriendschap tussen Keizer Kuzco en boer Pacha.

  05-02-2007 om 15:47 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinocchio


  Pinocchio

  Wanneer houtsnijder Jepetto op een avond een houten marionet afmaakt noemt hij hem Pinocchio. Tevens wenst hij dat hij een zoon zou willen hebben van vlees en bloed. Die nacht komt de blauwe fee Pinocchio levend maken maar pas wanneer hij het verschil kent tussen goed en kwaat zou een echte jongen worden. De fee geeft Japie de krekel de opdracht zijn geweten te zijn. Vanaf de eerst volgende dag loopt het al mis. Pinocchio komt terecht bij het poppentheater van Stromboli waar hij wordt opgesloten. De blauwe fee komt hem helpen maar telkens hij een leugen verteld wordt zijn neus langer. De fee geeft Pinocchio nog één kans om zijn vader te zoeken, dan zal hij pas een echte jongen worden.

  04-02-2007 om 16:31 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piratenplaneet


  Piratenplaneet

  Jim en zijn moeder baten een herberg uit planeet Manpresor. Jim las als kind altijd over de avonturen van luchtpiraat Kapitein Flint. Op een dag stort er een luchtschip neer voor de herberg en zo komt Jim in het bezit van een bol die eigenlijk de kaart is naar piratenplaneet. Samen met Duko maakt hij een reis op zoek naar de planeet en zijn enorme schat. Op zijn reis maakt hij kennis met Morphy (een roos mormeltje dat in alles kan veranderen) en de robot Ben. Al gauw blijkt dat de bemanning onder leiding van kok Silver slechte bedoelingen heeft. Ze kunnen wel op de steun rekenen van Kapitein Amelia.

  03-02-2007 om 11:36 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bambi


  Bambi

  Wanneer diep in het bos de jonge prins beboren wordt komen alle bosbewoners kijken naar de kleine prins. De hinde noemt haar hertenjong Bambi. Al gauw maakt Bambi vele vriendjes zoals Stamper het konijn en Bloempje het stinkdier. Wanneer de winter aanbreekt wordt het moeilijk voor de herten om aan voedsel te geraken en tot overmaat van ramp wordt de moeder van Bambi door jagers getroffen. Met behulp van andere dieren komt Bambi de winter door en leert zo opgroeien tot de koning van het bos net zoals zijn vader.

  02-02-2007 om 16:35 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-02-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle en het beest


  Belle en het beest


  Wanneer de mooie Belle haar vader gevangen wordt genomen door een beest in een kasteel neemt zij zijn plaats in. Belle komt er snel achter dat het het kasteel en al zijn bewoners zijn betoverd. Naarmate ze langer in het kasteel blijft wint ze ook de liefde van het beest. De vader van Belle haalt hulp in het dorp en Gaston die graag met Belle wil trouwen roept alle mensen bij elkaar om het beest te doden. Wanneer Belle dan ook verliefd wordt op het beest verbreekt de betovering en veranderen al de bewoners van het kasteel weer in mensen en het beest veranderd in een knappe prins.

  01-02-2007 om 17:04 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  31-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank & Frey  Frank & Frey

  Wanneer een moedervos wordt doodgeschoten door jagers  helpt moederuil hem door een onderkomen te vinden. Zo ontfermt zich een oud vrouwtje over het vosje en noemt hem Frey. De buurman van het vrouwtje koopt op datzelfde moment een jonge pup aan met de naam Frank. Frank en Frey maken kennins met elkaar en worden de allerbeste vriendjes. Wanneer de herfst aanbreekt moet Frank echter mee op jacht en wordt zo opgeleid tot echte jachthond. Als de lente aanbreekt keren Frank en zijn baas terug. Frank en Frey hun vriendschap wordt sterk op de proef gezet. Wanneer het oude vrouwtje Frey vrijlaat in het bos ontmoet hij een vrouwtjesvos met de naam Fixy.

  31-01-2007 om 12:03 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Speurneuzen


  De Speurneuzen

  Wanneer de vader van de klein muis Olivia ontvoert wordt door Professor Ratbout Rattatoeï gaat zij samen met Dokter Dawson en de beroemde superdetective Sherlok Basil Holmuis haar vader zoeken. Olivia wordt echter ook ontvoerd door Flurk de handlanger van Rattatoeï en daarom moeten Dawson en Basil Holmuis de zoektocht alleen verder zetten. Rattatoeï heeft namelijk plannen een staatsgreep te plegen en geeft de vader van Olivia een opdracht een koniging te maken die als twee druppels water op de echte vorstin lijkt. Dank zij Dawson en Basil Holmuis vallen zijn plannen in het water.

  30-01-2007 om 13:25 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taran en de toverketel


  Taran en de toverketel


  In het mystieke land Predanië neemt het jongetje Taran een heldhaftige taak op zich. Samen met een magisch zwaard moet Taran zien te voorkomen dat de boosaardige gehoornde koning de bovennatuurlijke krachten van een mysterieuze toverketel zal oproepen! Geholpen door de mooie Elonie, Gorgi een grappig en harig schepseltje, Fliere de minstreel en het schattig helderziend varkentje Hen-Win verslaat Taran zijn afschrikwekkende vijand en leert hij onderweg de kracht van vriendschap kennen.

  29-01-2007 om 14:03 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dombo


  Dombo

  In het circus worden de pasgeboren dieren gebracht naar de ouders door de ooievaar. Ook de olifanten krijgen een kleintje Dombo genaamd. Iedereen in het circus plaagt Dombo met zijn enorme grote oren en wanneer de moeder wordt opgesloten door haar wild gedrag voor het beschermen van Dombo maakt hij kennis met Timothy de circusmuis. De twee blijven onafscheidelijk en van zijn handicap maakt Dombo zijn troef. Met behulp van de kraaiein leert Dombo vliegen met zijn oren en wordt zo de held van het circus. 

  28-01-2007 om 00:00 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Assepoester


  Assepoester

  Kort na zijn huwelijk sterft Assepoester haar vader en wordt zij verder opgevoed door haar gemene stiefmoeder en diens twee gemene dochters. Assepoester moet in het huishouden alles doen zoals wassen, koken en poetsen. Op een dag geeft de koning een bal in het paleis voor de prins en alle huwbare meisjes zijn uitgenodigd. Van haar gemene stiefmoeder mag Assepoester niet naar het bal maar dank zij haar vriendjes de muizen en de goede fee haar magie kan Assepoester ook naar het bal. Bij klokslag twaalf uur rent zij terug naar huis en verliest zij haar glazen muiltje. Hierdoor komen haar dromen uit.

  27-01-2007 om 00:00 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-01-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atlantis  Atlantis

  De jonge onhandige Milo is vastbesloten het verzonken koninkrijk Atlantis te vinden. Hij ondekt een oud dagboek met aanwijzingen over de onbekende plek waar het zich zou bevinden. Samen met een groep bekwame, maar eigenwijzige ontdekkingsreizigers maakt hij een avontuurlijke reis naar de bodem van de zee. Daar ontdekken ze de stad Atlantis vol met mystieke krachten en ongelofelijke rijkdommen. Al snel veranderd Milo's missie van het vinden van Atlantis in... het redden van het volk van Atlantis !!

  26-01-2007 om 00:00 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegroet allemaal
  Gegroet allemaal

  Op dit blog vindt u alles over de enige echte disneyklassiekers.
  Ik zal proberen elke tekenfilm aan u voor te stellen
   met een kleine inhoud van de film.
  Aan de zijkanten van dit blog vindt u allerlei personages
  uit de films die Walt Disney u heeft gebracht

  Veel kijkgenot


  26-01-2007 om 00:00 geschreven door andydisney

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)  Over mijzelf
  Ik ben Andy
  Ik ben een man en woon in Brasschaat (Belgie) en mijn beroep is arbeider.
  Ik ben geboren op 07/07/1974 en ben nu dus 44 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: de Disneyfilms en linedancen.

   
  Bibedi-Babedi-Boem
  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto

    
  Foto


  Foto


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!