Angeltjes
09-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afganistan + aanpassing


Afganen betogen tegen Wilders


 

In Afghanistan is op verschillende plaatsen gedemonstreerd tegen de anti-koranfilm van PVV-leider Wilders. Het gaat om de grootste demonstraties van de afgelopen weken in Afghanistan. 

Volgens de politie gingen in Herat, een stad in het westen van het land, meer dan 10.000 mensen de straat op. Ze riepen 'Dood aan Nederland, dood aan Denemarken'. 

De betogers richten zich ook tegen Denemarken omdat omstreden cartoons over de profeet Mohammed onlangs weer in enkele kranten zijn gepubliceerd. 

Bij de protesten werden Deense en Nederlandse vlaggen verbrand en werd een politieauto vernield. 

(NOS Nl)


AANPASSING  12.30 UUR

http://www.elsevier.nl/nieuws/buitenland/artikel/asp/artnr/196384/index.html




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mars





Overleg


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierland





Ierse moslim studenten tegen ... helaas kunnen we het niet lezen, maar eigenlijk kan het ons niet schelen.  Ze zijn tegen alles.  Waarom zijn ze hier dan ?  Of is dit een tendentieuze vraag ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Friesland





(gehoord tijdens een quizvraag deze week op VTM : "In welk land ligt Friesland ?"  Antwoord : "Rusland")


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Afrika





Stellenbosch


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen





Limburg (de Voerstreek)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.China



 



Hong Kong


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJsland





.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het kerkelijk recht is hetzelfde als de sharia, domoren !



Onder het mom "gelijke rechten voor de moslims" trekt Pauli van de morgen van leer tegen Wilders.  Die hij en passant een "polderbizon" noemt.  Eigenlijk grappig dat de jonge generatie linkse broodschrijvers zich onbewust bedient van een scheldterm die jarenlang door 't Pallieterke gebruikt werd voor de hoofredacteur van Volksgazet en ondervoorzitter van de BSP, Jos van Eynde.  Dat bewijst nog maar eens het onnut van scheldnamen : ons gebeurt zoiets niet, wij discrimineren niet, al onze tegenstanders zijn domme kloten en daarmee basta.

In het artikel dat uitblinkt door grillig bochtenwerk is de finale bedoeling de islam gelijk te schakelen aan het rooms-katholicisme.  Dat wil zeggen : de moslims hebben dezelfde rechten als de katholieken, want godsdienst is godsdienst én alle minder aantrekkelijke aspecten van de islam (tiens, wat een ontdekking) zitten eveneens in  het katholicisme. 

En nu jullie weer.

Dé stunt van dit stukje slordig intellectueel prutswerk is, dat de sharia en het kerkelijk recht met mekaar vergeleken worden.  Zelfs grapjasje Rik Torfs (zoon van de schoenwinkel met dezelfde naam)  wordt er bijgesleurd  voor een komisch intermezzootje tegenover de imam Sandal Ben Brantano.  We gaan ons niet vermoeien met argumenten op te sommen om deze hilarische maar in de grond veelbetekende redenering onderuit te halen.  Het is nog niet doorgedrongen dat de islam veel meer is dan een religie.

Ik heb nooit mijn vrijzinnigheid weggestoken, die  van een andere orde is dan het fanatisme van het Humanistisch Verbond of de kap-over-de-haag-haat van solo-filosoof Vermeersch.  Over de loge wil ik het zelfs niet hebben : ze werkt meer op mijn lachspieren dan Wim Helsen.  Als product van een hoofdzakelijk christelijke beschaving (en u mag er volledigheidshalve ook joods-christelijk van maken om conform te zijn met de historische waarheid) kies ik onvoorwaardelijk de kant van de westerse-christelijk geïnspireerde beschaving. Tègen de islam, want die gooit ons eeuwen terug in de tijd.

De klepoogredeneringen van jongere linksen leveren een zeer beperkte maatschappijvisie op, een chaotische of niet-bestaande visie op de toekomst en spruiten voort uit een belabberde eenzijdige  kennis van de geschiedenis.   Is dat geen mooie mix ?  Helaas is dit voor veel mensen de waarheid.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Afrika na de apartheid


Zuid Afrika telt 45 miljoen inwoners en heeft zowat 80 x de omvang van Vlaanderen.  Wie er geweest is, keert onveranderlijk terug met herinneringen aan adembenemende landschappen en een heerlijk klimaat.
 
Aan het apartheidsregime kwam in 1990 onder het bewind van de Klerk een einde.  In 1994 werden de eerste algemene verkiezingen gehouden die zoals verwacht glansrijk door het ANC gewonnen werden.  In 1996 werd
een nieuwe grondwet ingevoerd.
 
   
 
79% van de bevolking is zwart, 10% blank, 9% gemengd gekleurd en 3% Indisch.  Zoeloe is de meest gesproken taal met 25%, Afrikaans (dat van Nederlands afstamt) wordt gesproken door 13% en Engels verwonderlijk genoeg door slechts 8%, zij het dat dit wel de communicatietaal bij uitstek is.
 
Het nieuwe regime in Zuid-Afrika heeft niet de grote welvaart gebracht waarvan gedroomd werd.  Er is meer individuele vrijheid, minder vervolging maar in de plaats is zeer veel misdaad gekomen en onwettelijkheid. En om iedereen gerust te stellen : gemengde huwelijken zijn toegelaten.
 
In 1995 telde ZA de hoogste misdaadcijfers ter wereld.  Om een idee te geven : elk uur van een volledig jaar werden 2 mensen vermoord.  Johannesburg kreeg de gevleide bijnaam van "Moordhoofdstad van de wereld".  Alleszins heel wat vleiender dan voorheen "Stad van de Apartheid".
 
In 1997 worden er door 2/3 van alle bedrijven klachten neergelegd wegens inbraak of autodiefstal.  20% van de ondernemingen verliezen 1 of meerdere medewerkers ingevolge moord. 
 
De vele vormen die de misdaad aanneemt, dwingt heel wat bedrijven om de deuren te sluiten : ondernemers (en niet alleen blanken) weigeren nog langer blootgesteld te staan aan de brutaalst denkbare overvallen en berovingen.  50% van de hoogopgeleiden verlaten Zuid-Afrika  omwille van de misdaadproblematiek.
 
Naast de gewone berovingen, moorden, aanslagen, bestaat er een uitgebreide trafiek van drugs met opnieuw alle takken van misdaad hieraan verbonden.  (Idioten die in Vlaanderen  hun verslaving vergoelijkend op het net etaleren, kunnen ginder de fijne gevolgen van hun druggebruik gaan bekijken).
 
Een apart plaats in de misdaad wordt ingenomen door de zogenaamde "Plaasmoorden".  Een fenomeen dat angstvallig verzwegen wordt door de gedrilde media van het Westen.  Tieren en briesen als wilde stieren over een politiek van 18 jaar geleden, maar verzwijgen wat zich in het Zuid-Afrika van vandaag aan menselijke ellende afspeelt. Zo herkennen we ze graag onze razende sukkels van links.  Plaasmoorden zijn overvallen op boerderijen, bij voorkeur afgelegen, die in handen zijn van blanken.  Georganiseerde zoeloe- of andere negerbendes overvallen deze erven en moorden iedereen uit ;  onnodig te zeggen dat in vele gevallen wordt  gemarteld en verkracht.
 
Zuid-Afrika is een van de zeldzame landen waar de economie en de tewerkstelling achteruitboeren door toedoen van de vele misdaadvormen.  Niettegenstaande dit feit, komen vele illegalen uit de buurlanden toegestroomd in de hoop een beter leven te vinden in wat eens een welvarende natie was.  Velen van deze sukkelaars verklaren dat onder het blanke bewind er veel minder uitbuiting en racisme was dan nu.   Racisme dient hier begrepen in de vorm van discriminerend en vernederend optreden van  negers tegenover negers.  Zelfs op onze onvolprezen openbare omroep werd enkele maanden geleden in een reportage getoond op welk een onmenselijke manier de Zuid-Afrikaanse zwarte ambtenaren omspringen met illegalen.
 
Een indrukwekkend mooi land met een regering die niet opgewassen is tegen haar taak. Een wegglijdende gemeenschap en een prachtvoorbeeld van een mislukte multiculturele wereld.  Men zegge het voort aan al de eencellige linksen die na de uitspraak van Valkeniers, over de geschiedenis brallen om vooral de actualiteit te verzwijgen.
 
Ray
 


08-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Een broodje poep, Ome Willem ?"


U herinnert zich  ongetwijfeld het liedje uit het kindertelevisieprogramma "De film van Ome Willem" met het zinnetje "Lust u een broodje poep ?", waarop de pianist met een vies gezicht "Bah neen, vies Ome Willem"  riep.

Dat scènetje schoot ons te binnen toen we lazen dat vandaag in de Amsterdamse galerie Masters de vernissage plaatsvindt van een fijn artiest wiens productie als volgt wordt aangekondigd :

"Onder andere het werk 'Diner', bestaande uit in giethars gegoten kommen met uitwerpselen van vader, moeder, zoon en dochter tezamen met eetgerei, en het werk 'Until Death Do Us Part': een bruidstaart van vier etages huwelijkse feces".

Geen broodje poep maar een ganse bord.  De zieke man heeft ook de placenta vn zijn eigen kind behouden en verwerkt in een "kunststuk".

Het zal weer storm lopen in de decadentste hoofdstad van deze Weireld.  U komt ook toch niet ?

Viesmans


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingen Unief Gent Raad van Bestuur

Zonder eigen inspiratie weggegraaid bij de webstek van Marie-Rose Morel.  Wij rekenen op amnestie.

http://bartbogaerts.net/affiches/


Aan de Universiteit van Gent zijn er verkiezingen aan de gang voor een nieuwe Raad van Bestuur waarin ook studenten vertegenwoordigd zijn.  De meesten behoren tot de klassieke filosofische richtingen die braaf in het gareel lopen. Ditmal dient zich ook een onafhankelijk kandidaat aan, ene Bart Bogaerts.  Hij heeft zeer grappige affiches ontworpen met diverse politici, die u kan terugvinden op zijn webstek.  Intussen wordt er ook druk gekeken en commentaar geleverd op zijn promotiefilmpje op Youtube.  U zal begrijpen waarom .


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.28 maart 2008 : Première



.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verboden te lachen !


Geschandaliseerd door de rauwe en in dit geval racistische taal die op internet uitgespuwd wordt, leggen wij u onderstaande "mop" voor,  enkel als illustratie.  Wij kunnen hier niet om lachen en verwachten van u iets anders.

Een politieagent belt aan bij een Marokkaanse vrouw.
De vrouw doet open en de agent vraagt haar: "Goedemorgen, is Achmed Rabudalla thuis?

"Nee" zegt de vrouw , "Achmed iesj forrig wek omgekom bai schidpartai mit poolitsjie".
"Ok", zegt de agent en gaat weer weg.
Een week later belt dezelfde agent weer aan bij dezelfde vrouw en vraagt opnieuw: "Goedemorgen, is Achmed Rabudalla ook thuis?"
"Nee" zegt de vrouw opnieuw, "Achmed iesj twe wek chelede omgekombai schidpartai mit poolitsjie".

"Ok", zegt de agent en gaat weer weg.
Weer een week later belt dezelfde agent weer aan bij dezelfde vrouw en vraagt opnieuw: "Goedemorgen is Achmed Rabudalla ook thuis?"

"Nee", zegt de vrouw opnieuw, "Achmed iesj dri wek chelede omgekom bai schidpartai mit poolitsjie
"Ok", zegt de agent en gaat weer weg.
Weer een week later belt dezelfde agent aan bij de vrouw en vraagt opnieuw: "Goedemorgen is Achmed Rabudalla ook thuis?"

"Nee", zegt de vrouw opnieuw "Achmed iesj vir wek chelede omgekom bai schietpartai mit poolitsjie, mar moet goedverdoeme nau afchelop sjain, " Warrom jai steds frag nar main Achmed, iek steds gesjegt hep hai iejs omgekom bai schietpartai mit poolitsjie
"Weet ik ook wel", zegt de agent, "maar het is zo'n heerlijk bericht".


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie evenaart Staatsveiligheid




Waar is Dirrie ?

Iemand Warris Dirrie gezien ? De politie van Brussel wou bewijzen zeker even straf te zijn als de vrienden van de staatsveiligheid.  Madame Erdal ontsnapte aan een team van 32 speurneuzen die met de tram reden.  Madame Dirrie verdwijnt met de meest ordinaire truc  aan het gezelschap twee politie-agenten : "Choe, ik ga een pakje sigaretten kopen".  En foetsie is voor ze dagen en nachten. Enfin, Warris Dirrie is terug Hieris Dirrie.  Hopelijk heeft ze enkele fijne more-night-stands achter de rug en kan ze haar verdere taken bij de VN uitoefenen.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Damme



De landelijke Middeleeuwse stad* Damme wordt bedreigd door de aanleg van een duwvaartkanaal van Zeebrugge tot Gent.  Er wordt momenteel een uitgebreid onderzoek uitgevoerd.  Volgens ingewijden zou het gaan om de grootste waterwerken ooit uitgevoerd in Vlaanderen.  Kan er alstublieft geen lus aangelegd worden om Damme ongeschonden te behouden ?  Vermoedelijk zal de kostprijs zo hoog zijn dat het plan afgeblazen wordt. 



* Damme heeft de status van stad.


07-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De grootheidswaanzin van de VRT
Ze liggen hier niet in de bovenste schuif en zoals zij zich daar niets van aantrekken, zijn wij al jàren niet meer geïntresseerd in hun werk maar wèl in hun verspillingen.  We hebben het over de Overbodige Onvlaamse Openbare Omroep,  alias de 4 Nullen.

Hun barslechte beleid waarmee nu afgestevend wordt op een tekort tegen 2010/11 van 60 miljoen euro, wordt in de eigen berichtgeving nergens vermeld, tenzij wij erover gekeken hebben.  Het is bijzonder onaangenaam om als uitgesproken tegenstander van een instelling, verplicht te zijn ogen en oren open te houden om op de hoogte te blijven. Dat is helaas het lot van Angeltjes.

Wij denken dat een ruime meerderheid van Vlamingen  van oordeel is, dat de VRT zijn uitzendingen verzorgt vanuit de hemel en dat daar alles gratis is omdat de staat toch ook een beetje katholiek is.   Wij kunnen niet voldoende benadrukken dat het niet de taak is van de overheid is om te zorgen voor de ontspanning van de burgers.  De VRT heeft zich deze rol toegeëigend en bezit daardoor een aureool van onmisbaarheid.  "Onze" VRT zoals hij door vele mensen nog steeds genoemd wordt, vaart wel bij die reputatie en palmt daardoor een groot stuk van de politieke wereld in. Vooral dat gedeelte dat uit is op genieten van de macht en wat erbij hoort. 
Waar ijdelheid huist is geen plaats voor idealisme.

Dat diezelfde 0000 de functie van heraut vervult voor het regime ontgaat velen.  De menigvuldige optredens in allerlei soorten inteeltprogramma's van steeds dezelfde vriendjes en vriendinnetjes neemt soms buitenissige proporties aan.  Vroeg of laat zullen die zich wreken, want het scherm met zijn close-ups is genadeloos.  Sommige door de televisie gelanceerde figuren blijven niet overeind.  Caroline Gennez wordt ervaren als een antipathieke niet bijster aantrekkelijke zeur die hoog met zichzelf oploopt.  Zoals bij de meeste linksen hoog op de ladder, is humor haar totaal onbekend en als ze het probeert, klinkt het vals. Haar fatale optreden in de Pappenheimers zal nog lang studiemateriaal zijn bij professionele imago-opbouwers.
Dat ook steeds dezelfde vriendjes voor de camera gesleurd worden, ontgaat de doorsneekijker evenmin.  Niets verveelt zo snel als een onbeduidende, steeds zichzelf herhalende amateur uit de politiek, die denkt dat hij een grapjas is.   Eyskens, Decroo, Tobback, Dehaene, zelfs de zuurpruim Jos Geysels,  ze worden soms nog opgevoerd en ze beseffen niet het medelijden of de afkeer die ze oproepen bij velen.

De kern van de openbare omroepzaak is : wat verwacht de gemeenschap van een openbare omroep ?  De ervaring in Vlaanderen heeft geleid tot een mastodont met 3017 "hangambtenaren" en contractuelen.  Wij laten in het midden of er nog statutaire ambtenaren in dienst zijn, maar de kostprijs voor het personeelsbestand beloopt 178 miljoen euro (7 miljard frank)
 
De nieuwsdienst bestaat overwegend uit partij-aanhorigen die neutraliteit bepalen als "trouw aan het regime". Ondermeer onder aandringen van de vroegere algemene directeur  De Graeve werd op de redactie het statuut van de journalist opgepookt tot dat van  lakei van de traditionele politiek.  Een bij elk optreden nog steeds door zenuwen fel geplaagd journalist probeert zijn onafhankelijkheid aan te tonen door te verwijzen naar "een moeilijke vraag die hij ooit gesteld heeft aan Caroline Gennez".  Het is een half jaar geleden, en de man slaapt er nog niet van.  Elke promotie-actie daarentegen van de niet langer in de kamer zetelende Spiritgroep, wordt in het middag- en avondnieuws gebracht als een wereldschokkend gebeuren.  "Objectiviteit bestaat niet" roept Kris Hoflack en daarmee is de kous af. Als objectiviteit inderdaad niet bestaat voor die hoofdredacteur, kan hij best een andere job zoeken. Bij de Morgen, waar iedereen graag zou samenwerken met de populaire  humorist Yves Desmet.   
 
Verder worden er ganse paketten ontspanningsprogramma's geproduceerd door ex-werknemers die de stugge hiërarchie ontvlucht zijn en nu royale vergoedingen kunnen incasseren voor de opdrachten die de VRT hen laat uitvoeren. Veel talent is weggetrokken en zit bij Woestijnvis.   Bleke figuren als Ben Crabbé (De Mensen) hebben de stap naar onafhankelijkheid gezet uit louter financiële overwegingen. De VRT betaalt aan het productiehuis dat de diensten inhuurt van een of meerdere artiesten die zich aandienen met een VZW-statuut.  De dure sociale en fiscale verplichtingen worden deels omzeild op die manier.  Dat verhindert Mijnheer Crabbé niet om tijdens een uitzending uit te roepen "wij zijn links, da's normaal".  Ook Woestijnvis is een verzamelplaats van roodgroen of groenlinks, wat die mensen hun goede recht is, alleen is het lachwekkend te zien hoe ze zich als kleine ego-kapitalisten gedragen.
 
De misbruiken bij de VRT hebben zich opgestapeld in de loop der jaren. Er werden diensten en verantwoordelijkheden in het leven geroepen met managers en ondergeschikten alsof het een nieuw Koninkrijk betrof. Benoemingen gebeuren zogenaamd "neutraal", maar zijn alle politiek gekleurd en worden syndicaal bijgestuurd of geregeld.  Werkorganisatie, planning, arbeidsreglementering en wellicht ook programmatie zijn onderhevig aan syndicale goedkeuring.  Het was dezelfde door zenuwen geplaagde journalist die zich tijdens een interview over het eigen huis liet ontvallen : "Dat moeten we aan de syndicaten vragen".  Is dàt de Openbare Omroep die wij willen ? 
 
De financiële dienst stelt jaarbalansen en resultatenrekeningen op in functie van de noodwendigheden.  Niet om de toestand van het bedrijf weer te geven zoals die is, maar zoals men graag heeft dat hij is. Er wordt heen en weer geschoven met provisies en reserves.  Finaal valt men door de mand met dergelijke tactieken en dat is nu gebeurd.  Twee Vlaamse volksvertegenwoordigers hebben gereageerd tot hiertoe : een Cd&V-er die vraagt om het tekort bij te passen en er verder over te zwijgen en een overloper die voorstelt een aantal opdrachten van de VRT te privatiseren. Zoals Sabena wellicht dat dacht uit de problemen te komen door Swissair binnen te halen. Wij geloven niet in privatisering.

Als wij ons niet vergissen (en wij vergissen ons meermaals, maar ditmaal niet) is deze overloper een van de grote inspiratoren geweest om Vlaams Belang aan te sporen te pleiten voor een "sterke openbare omroep".  Partijen doen wat zij nodig achten en vervullen hun democratische en parlementaire rol. Blogs doen dat ook en over de openbare omroep huldigen wij een opvatting die momenteel door geen enkele partij gedeeld wordt, dat is goed nieuws voor de 0000, dat is nog beter nieuws voor Angeltjes want wij geven niet op. Naar aanleiding van de huidige commotie, gecombineerd met de opmerkingen en het onderzoek van de EU, zou het een mooi motorisch moment zijn, om de houding nopens de openbare omroep te herzien.

Afslanken, reorganiseren en nadenken over waar men heen wil.  Wij praten voor onszelf en tegen onszelf.  Daarom is dit een eigenzinnige blog.  De VRT heeft op zijn onoverzichtelijke webstek meer dan tien van dergelijke blogs : allemaal betaald met onze centen. En maar jammeren dat ze niet toekomen.  Farceurs !
 
Ray



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAF Personeel zonder uniformen na islam-bedreigingen

  
Kom kindjes, straks snijden we het schaap verder het keeltje open, laat het nu maar wat bloeden en kom luisteren naar dit opbouwende, hoopgevende verhaaltje van Opa Sandal-Ben-Brantano.

In Peterborough Engeland ligt een eskader van de RAF, de blauwgeschelpte Britse militaire vliegduiven, Royal Air Force.  Jawel. De leiding heeft het order uitgevaardigd, dat piloten en het andere personeel geen uniformen meer mogen dragen buiten de militaire omheining.  En ze worden aangemaand, ook in burger zijnde, zich gedeisd te houden en niet te veel te pochen met hun beroep.  An officer and a gentleman,u kent het verhaaltje van het succes bij de dames : dat is afgelopen in Peterborough. Ik ken mannen die er in burger uitzien als een prei die een week in de kelder heeft gelegen, maar doe ze een uniform aan en ze lijken een trots pak Iglo-diepvriessoep

Waarom, waarom, waarom ?  Ja, wij vragen dat altijd drie keer, omdat we traag van begrip zijn en aan het einde van de zin niet meer weten wat we vooraan gezegd hebben.  Waarom x 3 dus ?
Well, dear friends, de RAF is bedreigd geworden door, u kan het nooit raden, moslims, die het op hun zenuwen krijgen van die blauwe uitdagende uniformen... We gaan ze kapotsnijden en als er nog een figuur in die kleren zit, wordt zijn keel ovegesneden.

Zo gaat dat in de wereld die ons voorgehouden wordt als fijne multiculturele technicolor.  Het leger wijkt nu ook al.

You don't believe me ?  Go over the bridge and read it with your own eyes.  Binnenkort schrijven we dat in het Arabiers en Nederlands wordt de taal van het verzet inde catacomben.

raf-wittering.jpg

http://www.bnp.org.uk/2008/03/06/islamist-threats-make-raf-order-personnel-to-stop-wearing-uniforms/

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armée belge/belgisch leger : immer paraat !






Terwijl de Britten angstig hun uniformen verstoppen, oefent ons moedige en immer parate belgische leger/armée belge op een mogelijke terugtocht.  U begrijpt dat het hier om een simulatie gaat, want in werkelijkheid vallen wij altijd aan.   De sergeant-majoor (vooraan) rijdt met de truck en doet met de lippen Brrt...Brrt... en soms Tuut-Tuut als er een kieken oversteekt.  Het is een voorbeeldige simulatie.  De schutter achteraan die kundig zijn gelaat wit heeft gecamoufleerd, opdat de vijand beter zou kunnen mikken, heeft vanzelfsprekend geen kogels maar hij roept telkens "Pang", "Pang".  Ja, wij voelen ons veilig.

(met oprechte excuses bij onze échte militairen in Afghanistan die op een voorbeeldige en moedige wijze hun taken volbracht hebben en ook voor de tweede golf die onderweg is ; u begrijpt dat we deze foto niet zonder meer konden laten liggen)

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herinnering !



Image Hosting by PictureTrail.com.




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!