NIEUW: Blog reclamevrij maken?
ani's mijmeringen
Foto

Inhoud blog
 • zo probeer ik het ...
 • hier ben ik dan
 • zo is het
 • nog één keer
 • druk
 • kunst
 • anders
 • dialect
 • weer weekend
 • verleden


  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  herinneringen ,zoveel mooie dingen !


  Reacties op bericht (4)


  02-09-2017
  Goedemorgen

  UhK1WSeN.png
  Zoals u weet is haastige spoed zeldengoed
  gr.Dirk

  02-09-2017, 09:29 geschreven door Dirk


  31-08-2017
  Ellende

  Een blaasontsteking is ellendig, al enkele keren ondervonden, veel water drinken en natuurlijk antibiotica nemen, die duizeligheid is eigenlijk nog erger, kan van het middenoor komen, had ik vroeger en moest er oefeningen voor doen, is beter maar ik ben nog altijd niet "stabiel"... oud worden is echt geen zegen nietwaar maar jong sterven is nog erger dus... we maken er het beste van... hou je taai maatje!

  31-08-2017, 20:13 geschreven door Myette


  Oei dat klinkt niet ideaal mateke

  Blaasontstekingen dat zijn geen lachertjes dat heb ik ook al ondervonden maar ik denk niet dat draaiingen daar het gevolg van zijn. Ik ben recent ook langs de dokter gemoeten om die draaimolen daarboven stil te leggen dus kan ik me goed voorstellen hoe jij je voelt! Misschien een onnozele opmerking maar heb je al eens laten nazien of je geen tap in je oor hebt?  Bij mij triggert dat altijd mijn kristallen daar binnen die ook af en toe op wandel gaan!En dat je nu niet veel van zegs bent dat begrijp ik ook perfect want aangenaam is anders. Raar hé dat dit zomaar opkomt, de ene dag  genieten en de volgende dag lap!

  Ik hoop echt dat het niet te lang duurt Ani. Doe het maar rustig aan, tsja je hebt ook geen andere optie hé want beide ongemakken komen met de trein maar gaan te voet weer voort...

  Nog een dikke knuffel en ik duim voor jou!

  Image and video hosting by TinyPic

  31-08-2017, 18:21 geschreven door natoken


  . . .

  We hopen op spoedig beterschap van die blaasontsteking want dat is ook niet niks, het ondermijnt je gezondheid.  Ook hier loopt niet steeds alles zoals het zou moeten zijn maar we doen verder zoals we bezig zijn.  Mijn ventje heeft ook nog altijd last van zijn rug maar om daar nu voor naar de huisarts of zo te gaan, neen, dat ziet hij niet zitten.  

  Ik vrees zelfs dat het iets anders is wat er aan het broeden is want een paar dagen geleden zei hij plots, toen hij een eitje wou koken voor hemzelf : "Hoe moet ik dat vuur nu weer aan zetten ?!" en hij heeft er eerder toch ook al meerdere keren mee gewerkt, ik versta het niet maar ik vrees dat het iets anders is. Het is een soort van black-out dat hij heeft, ik heb dat nogal ondervonden dat hij dan raar op sommige dingen reageert en deze keer heb ik hem dat dan ook gezegd.  Maar hij maakt daar niks van, ik ga dat de volgende keer bij een bezoek aan de huisarts toch ook eens aankaarten want ik ben er echt niet gerust is.  

  Zo is hij een paar jaren geleden ook nog eens een oprit van een ons onbekend huis opgereden in de plaats van de baan gewoon te volgen en toen wist hij ook niet wat hij daar kwam doen, dat is me steeds bijgebleven en ik vrees maar hoop dat mijn vrees niet bewaarheid wordt.  Zo ziet ge maar dat het ook niet overal zo is zoals het zou moeten zijn.  Bij mij werkt dit dan echt wel serieus in op mijn systeem maar ik moet het proberen wat van me af te zetten of ik ga er ook nog onderdoor. 

  'k Ga je nog een mooi weekend toe wensen want ik weet niet of ik morgen de tijd heb om nog eens langs te komen maar in ieder geval dus : een fijn weekend toegewenst . . . en zelf ga ik nog wat verder strijken !

  31-08-2017, 15:50 geschreven door Chris


  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Veiligheidscode *
  Nieuwe code aanvragen


  Typ de cijfers/letters die u ziet in de figuur exact over in het tekstvak onder de figuur. Zo is het zeker dat u een bezoeker bent en geen machine.
  Kan u de code niet lezen? Klik dan HIER om een nieuwe in te laden, blijf dit doen totdat je ze wél kan lezen en overtypen. Zo wordt spam vermeden op dit blog en de veiligheid gegarandeerd.
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  welkom op de website van sunbeams.be

  ---------------------------------

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!