NIEUW: Blog reclamevrij maken?
ani's mijmeringen
Foto

Inhoud blog
 • zo is het
 • nog één keer
 • druk
 • kunst
 • anders
 • dialect
 • weer weekend
 • verleden
 • PINKSTEREN
 • even lachen


  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  herinneringen ,zoveel mooie dingen !


  Reacties op bericht (9)


  13-09-2017
  Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK001

  3uqwd5cg.jpg

  Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

  13-09-2017, 07:04 geschreven door Annie & Rogier


  12-09-2017
  Duveltjesweer

  Hier is het momenteel duveltjesweer d.w.z. terwijl de zon schijnt regent het, oei weer een dik wolkenpak boven mijn onschuldig koppeke... heb net het terras een plens water gegeven want owee wat er allemaal uit de lucht komt samen met al dat water is niet te onderschatten... golf zal er vandaag niet inzitten denk ik en een regenboog ook niet... onze Pol (de schildpad) is ocharme al weggekropen, hoop dat hij niet verdronken is vannacht... nee september weer is het niet... ook al aardig koel geworden... OP naar de winter!!! Hou je taai mateke dat we samen de volgende lente halen... 

  12-09-2017, 10:43 geschreven door Myette


  11-09-2017
  Geen echt septemberweer eerder weer om achter( of voor!!) de PC te zitten wat ik dan ook doe

  Ik probeer mijn tijd wat te passeren met tokkelen hier want was al gans de voormiddag bezig met inleggen van allerlei groeten en het verversen van bloemen in de vazen binnen want buiten is het van de twijfelaar!

  Lezen, daar kan ik momenteel mijn tijd niet mee doden ik weet niet wat het is maar zo lang stilzitten met een boek zit er de laatste tijd niet meer in...Geen zittend gat zeker al moet ik om hier bezit te zijn ook zitten maar dat is anders , dan ben ik bezig of iets aan het bedenken en dat gaat me beter af dan te teren op de gedachten  van een ander.smiley-undecided.gifIk heb dat al een tijd  ook als we met vakantie zijn,  ik kan geen uren liggen luieren met een boek, ik wil dan wandelen of zwemmen of in gezelschap kletsen ... en zeggen dat ik ooit boeken heb verslonden... Je zou de rekken met boeken die ik nog moet lezen hier eens moeten zien... Wanneer ik dat ooit zal doen dat weet ik echt niet!

  Voilŕ, koffieklets is voorbij! Nog een fijne namiddag Ani en dikke knuffel

  Image and video hosting by TinyPic

  11-09-2017, 16:25 geschreven door natoken


  . . .

  We zijn weeral aan een nieuwe week begonnen, 'k ben er al dadelijk ingevlogen en hier ziet het er terug wat opgeruimd en netjes uit.  Mijn ventje is in de kelder ook aan het opruimen en ik hoop maar dat hij terug wat plaats gaat vinden om wat anders te zetten, want dat was toch de bedoeling.  Het gaat hier over verfpotten die hij "toen" weggezet heeft en die er nu nog altijd staan.  Zoiets blijft ook niet eeuwig goed en vermoedelijk zijn die nu al slecht geworden ook, niet meer bruikbaar dus.  Hoeveel er daar staan weet ik niet maar ze staan er niet echt in mijn weg moet ik zeggen,alleen wanneer ik weer wat bloempotten en -potjes wil weg zetten, dan staan die oude potten vaak in de weg.  Een mens moet op tijd en stond eens wat opruimen hier en daar en ook ik moet dat tussendoor wel eens doen maar nu hou ik er momenteel wel even mee op, er vallen andere dingen uit te zoeken en daar willen we nu toch weer aan beginnen.  Het weer voorspeld ook niet veel goeds voor vandaag dus rijden we eens naar hier en daar om uit te zien naar wat nieuw voor onze woning.  Nog een fijne dag en een mooi begin van de week !

  11-09-2017, 11:19 geschreven door Chris


  10-09-2017
  Tussen de regenbuien even buiten komen lukt hier nog aan de andere kant van de oceaan minder Ani!

  Ik heb daar juist op TV weer wat beelden van de situatie in Florida gezien , wat een ellende en miserie...

  Regenbogen, mooie wolkenformaties, de wind in de bomen... een fascinerende natuur..hoelang blijft dit nog duren want zoals we bezig zijn is dat niet veel beovend!

  Hopelijk valt de euro of dollar of wat dan ook van die hoge pieten toch eens ....

  Nog een hartelijke avondgroet Ani en een goeie start van de week!

   Image and video hosting by TinyPic

  10-09-2017, 23:50 geschreven door natoken


  Lieve groetjes


  .


  .

  10-09-2017, 17:11 geschreven door Erwin


  geniet maar zoveel je kunt, lieverd

  yooc7soi.jpg

  Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

  10-09-2017, 12:03 geschreven door Annie & Rogier


  09-09-2017
  Lieve groetjes


  .


  .

  09-09-2017, 22:47 geschreven door Erwin


  . . .

  Ha Ani, op pad geweest en dat lukt dan toch wel weer.  Een geluk dat je dit tussen de buien door kon doen, ook hier heeft het al een paar keren geregend maar donder was er niet bij, gelukkig maar want dat blijft hier meestal hangen tegen onze "berg" die we hier hebben en draait het rondjes . . . totdat het gedaan is natuurlijk.

  Veel meer als wat lakens gewassen heb ik nog niet, wel alles voorzien voor een lekker etentje voor morgen en straks toch nog even een wijntje uitkiezen, dat moet kunnen, al drinken we niet echt veel van dat vocht.  De rest van de fles is dan om 's avonds nog een glaasje te drinken terwijl we hier zo rustig bij mekaar naar de tv aan het kijken zijn, veel meer moet dat niet zijn.

  'k Heb net nog de overgordijnen dicht getrokken omdat de zon zo fel op onze lederen zetel schijnt en dat hoeft nu ook weer niet echt, niet goed voor het leder ook niet.  Jammer maar helaas is diezelfde zon nu weeral terug achter een wolk gekropen en is het hier binnen heel wat donkerder geworden.  Niet dat het zou gaan regenen, want volgens de weergoden zou het deze avond droog blijven, we hopen er op want hier en daar zijn wel wat feestelijkheden aan de gang en die willen dan ook droog weer, het is hun gegund.  Zelf houden we het toch maar rustig thuis, nog een fijn weekend en tot de volgende keer.

  09-09-2017, 15:42 geschreven door Chris


  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Veiligheidscode *
  Nieuwe code aanvragen


  Typ de cijfers/letters die u ziet in de figuur exact over in het tekstvak onder de figuur. Zo is het zeker dat u een bezoeker bent en geen machine.
  Kan u de code niet lezen? Klik dan HIER om een nieuwe in te laden, blijf dit doen totdat je ze wél kan lezen en overtypen. Zo wordt spam vermeden op dit blog en de veiligheid gegarandeerd.
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  welkom op de website van sunbeams.be

  ---------------------------------

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!