NIEUW: Blog reclamevrij maken?
ani's mijmeringen
Foto

Inhoud blog
 • ieder zijn mening ...
 • nieuwe week
 • vrijdag
 • af en toe
 • alles gaat voorbij
 • een mondje West -Vlamsch
 • sorry
 • goed voornemens
 • nieuwjaar !
 • wensen


  Foto

  Foto

  Foto


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  herinneringen ,zoveel mooie dingen !


  Reacties op bericht (10)


  27-04-2018
  . . .

  Een fijne dag toegewenst Ani, zelf ben ik met allerlei huishoudelijke taken bezig geweest zoals soep koken, ze kan al maar klaar staan voor straks, nog wat opruimen van gisteren, er was bezoek in verband met onze jubileum en nog zowat andere kleine dingen. 

  Ja, gisteren was er nog iemand die er op zaterdag niet bij kon zijn, die hadden we uitgenodigd om eens te komen bellen en . . . ik loop op de zaken vooruit !  Zelf was ik in de voormiddag naar de stad geweest en was daar die mevrouw met haar moeder tegen gekomen, ze zagen er allebei schitterend uit maar ze zeiden dat van mezelf ook !  Ja, als het weer wat meezit dan ziet alles er terug mooier uit, zo is dat nu eenmaal ook nog.  Al hebben we gisteren op de middag een regenbui gehad en daarna nog wat gedruppel.  Omdat ik dat koppel onderweg op het onverwacht tegen kwam wist ik dus dat ze in de namiddag tot bij ons zou komen, de dochter alleen dan.  Blijkbaar had ze dat tegen Ivo gezegd maar daar had hij mij niks over verteld, ik besloot dus op de middag van naar huis te gaan, het was goed geweest.

  In de eerder late namiddag werd er gebeld en dan weet je wie er voor de deur staat, we hebben wel een drie tot vier uren hier samen gezeten, gelachen en gepraat, het was een aangename namiddag en het was dan ook vrij laat, voor ons doen toch, dat we aan het avondeten begonnen.  Maar geen nood, dat mag ook, ik was echt wel moe van die dag op pad en dat gebabbel, zeker als je meestal heel alleen met werken in huis bezig bent en niet veel buiten de deur geraakt omwille van die feestelijkheden.  Verder ben ik nog met het bekijken van de zomerkledij bezig en het strijken waar nodig is.  Zo zoekt een mens steeds maar werk maar nu ligt en hangt er toch al heel veel klaar om gebruikt te worden en zo zie ik het graag.

  Het komende weekend is weeral een lang weekend voor veel personen, tenminste, dat werd gezegd in de radio deze morgen.  Of dat ook zo is weet je immers niet meer eenmaal je met pensioen bent, je geraakt uit alles zowat uit wat werkgericht is.

   Nog een fijn lang weekend dus en geniet ervan in de mate van het mogelijke.

  27-04-2018, 10:53 geschreven door Chris


  Het weekend staat voor ons deurke!!! fijne vrijdag gewenst

  Liefs van Brigitte

  Je goed verzorgen lieve Ani

  Ik wens jou een aangename vrijdag toe,
  met lieve groetjes van mij,
  Liefs en knuffel Brigitte

  27-04-2018, 08:44 geschreven door Brigitte


  26-04-2018
  Goedemorgen lieve Ani,knuffie voor jou xxx

  c2nn9o8m6sd8.gif

  26-04-2018, 10:04 geschreven door Lenie


  25-04-2018
  Taai

  Tja die queen is een taaie... haar remedie is elke dag enkele glazen wijn en gin... haar moeder deed dat ook... dus die vrouwen werden goed geconserveerd... het helpt natuurlijk ook dat je je niets moet aantrekken van huishoudelijk werk... iets wat ons niet bespaard wordt... blij dat je weer wat beter bent... op onze leeftijd voel je je niet elke dag top maar taai zijn we ook wel.

  25-04-2018, 13:59 geschreven door Myette


  we vergeten u niet hoor

  dewesthoek(20).jpg

  Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

  25-04-2018, 10:09 geschreven door Annie & Rogier


  24-04-2018
  Kom je een fijne Dinsdag wensen vriendin
  Dag lieve Ani we mogen ons niet laten gaan en altijd proberen er weer boven te komen
  doe alles rustig een en blijf je verder maar goed verzorgen he Ani
  m9z8rig.jpg
  De moeilijkheid is niet om geld te verdienen,
  maar om het te verdienen met iets wat
  de moeite waard is om je leven aan te wijden

  24-04-2018, 14:24 geschreven door Nikki


  . . .

  Hallo Ani, de warmte is voorbij maar ik heb vandaag voor nieuwe warmte gezorgd.  Er lag nog een wasmand met strijk, er hing nog een hoop op een rekje en ja, daar moet ook wel eens aan begonnen worden en dat was dus vandaag.  In de voormiddag goed kunnen doorwerken en na de middag ga ik ook nog wat eraan verder doen maar steeds rustig blijven, niet willen alles gedaan krijgen, er komen nog dagen.  Dat zou ik vroeger nooit gezegd hebben maar nu wel, nu weet ik toch al beter dat je niet alles tegelijk kan doen . . . al zijn er soms van die dagen dat je dat nog wel eens denkt !  Niet bij de strijk dus, verder verloopt hier terug alles normaal na de feestelijkheden, we zijn terug het gewone koppel zoals voordien, het heeft ons niet veranderd. 

  Het was heerlijk om oude bekenden terug te zien, gelukkig maar zijn zij ook nog in vrij goede doen, die man is toch ook al een late tachtiger, zij is nog jonger maar allebei nog redelijk.  Zolang je nog ergens zelf naartoe kan rijden of gaan is alles nog te doen, als dat niet meer lukt, welja, dan moet je hulp zoeken van anderen en dan is het vaak wat moeilijker.  We hadden een tafel gemaakt met het jongste koppel en het oudste koppel, die zaten aan onze tafel, de eretafel eigenlijk.

  Maar je zal daar weldra wel eens wat van zien op mijn blog, je komt daar toch nog wel eens lezen hoop ik dan ?!  Nog een fijne dag verder en genieten terwijl je kan hé Ani, ik kom nog wel eens langs.

  24-04-2018, 12:53 geschreven door Chris


  22-04-2018
  hier is het weer momenteel nog mooi

  dewesthoek(17).jpg

  Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

  22-04-2018, 11:47 geschreven door Annie & Rogier


  Blij dat je terug bent Ani...

  Ach mateke.. als ik dat dat lees dan schiet me altijd dat gezegde van ons ma haar dokter te binnen.. " je kan niet ongestraft oud worden" .Toen vond ik dat geen manier van zeggen, nu begrijp ik het al wat beter smiley-wink.gif Intussen is hij ook al de 75 voorbij en vraag ik me af of hij nog steeds hetzelfde denkt smiley-laughing.gif.. Ze zijn in de minderheid waar het op een bepaald moment nog niet piept en kraakt of pijn doet. En die Queen.. ze zal inderdaad de beste verzorging krijgen maar ze moet verdorie ook goede genen meegekregen hebben want als je haar ziet en hoort dan geef je haar een andere leeftijd hoor!! En de opvolgelingen zien hun eigen jaren ook toenemen en de kans om over te nemen verwateren ...smiley-smile.gif... Ze is een oude taaie !!!

  Hier nog steeds zon maar de bewolking komt stilaan binnen al is de temperatuur nog altijd goed! Ja we leefden boven onze stand hé en zullen dat volgende week voelen met normaal weer voor de tijd van het jaar!!

  Nog een dikke knuffel en graag of niet maar ik volg je van zo dicht mogelijk dus oppassen he Big Sister is watching you!!! smiley-laughing.gif

  Image and video hosting by TinyPic

  22-04-2018, 11:26 geschreven door natoken


  Goedemorgen Ani

  Goede Morgen Ani, 'k lees graag even op uw blog maar nu ook eens een reactie van mij.

  Het is inderdaad waar dat alles van het ene op het andere moment totaal anders kan zijn, daar kunnen we weinig aan veranderen. Bij het ouder worden verandert er veel in u zelf en om u heen. Maar als het nog mogelijk is moeten we proberen om te genieten van datgene wat we nog kunnen en hebben en als u dat voor u zelf op een rijtje zet is dat best nog veel.

  En de Queen is ook maar een mens; ondanks dat er natuurlijk heel goed voor haar innerlijk en uiterlijk gezorgd wordt zal ze ook haar slechte momenten hebben.

  Lieve groet van Gé en ik hoop dat u een prettige dag mag hebben.

  22-04-2018, 10:37 geschreven door Gé


  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  welkom op de website van sunbeams.be

  ---------------------------------

  Foto

  Gastenboek

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto
  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!