ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
25-10-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uurtje meer

...



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (11)

26-10-2020
Hallo Ani

Hier ben ik weer! ben niet ziek ofzo, maar als je niet buiten komt is er niet veel te vertellen he. Moet deze week ook niet gaan werken en vrees dat er nog wel een week zal bijkomen, de mensen moeten nog altijd op hun kamer blijven zonder bezoek. Echte vriendinnen heb ik in mijn jeugd nooit gehad, pas als ik gehuwd was ben ik bevriend geraakt met de onderbuurvrouw, waar we toen woonde zij was ook een jonge moeder, wij waren overtoer zwanger, ik ben gestopt na 3 maar zij heeft nog een nakomer gekregen toen ze al verhuisd waren na gebouwd te hebben. Zolang de kinderen in de lagereschool zaten zagen we elkaar regelmatig, maar eens in het middelbaar hadden we beiden minder tijd en is dat verwaterd. Ik heb nog een vriendin en naamgenoot op latere leeftijd leren kennen, maar dat contact staat op "hold" door de corona. Dat moeten we achteraf terug goed maken. Ik heb ook het geluk een man te hebben die mij altijd vrij gelaten heeft in mijn doen en laten, eigenlijk weet je zelf wat goed of slecht is en pas je gewoon aan. Want ge hebt mannen als zij thuis zijn, hebben ze liever dat hun vrouw ook thuis is of blijft! Maar dat is hier nooit geweest gelukkig. Veel liefs Alfy  smiley-wink.gif         

26-10-2020, 23:42 geschreven door alfyvo


Lieve groetjes
piyo4fs.png
Ik wens je een hele fijne nieuwe week, tot de volgende keer, daaag.
Mijn vroegere schoolvriendinnen zie ik raar of zelden, 
hebben allen kinderen en kleinkinderenen sommige al achterkkleinkinderen.
En wij kunnen daar alleen nog van dromen.

26-10-2020, 13:45 geschreven door annie


Goedemiddag Ani

 een beetje zwaar op de hand ? 

De coronatijd duurt maar voort en overal wordt melding gemaakt dat het hand over hand toeneemt, daar krijg je ook wel sombere gedachten van.

bij ons in Emmen neemt de corona ook toe; wij hebben hier veel "hoge scholen" en de jongeren steken de ouderen vaak aan.

Onze schoondochter in Rotterdam werkt in de zorg en ligt nu ook thuis met cororna, man en kinderen in quarantene en zo komt het al dichter bij.

Ik wens u een voorspoedige week maar wees voorzichtig !

 

hartelijk dank v/h berichtje in mijn gastenboek

Lieve groet van Gé

26-10-2020, 11:48 geschreven door Gé


. . .

Dag Ani, ook hier zullen de pompoenen één van de volgende dagen moeten sneuvelen voor de bijl, ja, je kent dat wel zo'n keukenmes in de vorm van een bijl is er steeds handig bij als ze een harde pel hebben gekregen.  Maar dat is werk voor mijn ventje, alleen gaan we er nu nog wat van genieten als het wandelweer is, dus ja, ook dat kan misschien vandaag nog wel.  Deze voormiddag heb ik de dozen met rode kolen uit de vriezer gehaald en de dozen eraf gedaan, de kolen in zakken gestoken en zodoende is er weer wat meer plaats in die diepvriezer.  Heb dan ook ondertussen nog eens een kuis gedaan tussen die plastieken dozen in de kast want een mens houd er meestal wat te veel over, nu zijn er al een heleboel minder in de kast maar toch nog wat te veel naar mijn zin . . . maar dat is voor op een regendag.

En de soep maken, wel dat is gisteren reeds gedaan dus vandaag is het maar wat uitscheppen en opwarmen en hebben we vrij snel eten.  Alleen ga ik nog wat spek bakken bij die rode kolen en daana smullen zeker.  Nog een heel fijne dag Ani en ik hoop dat ook bij jullie de zon wat schijnt, hier is het een felblauwe lucht met hier en daar een wolkje, dus dat beloofd mooi weer voor nu !

26-10-2020, 11:21 geschreven door Chris


Zomaar

Een hartelijke groet en op naar een veilige laatste week van oktobe Ani.

yrc6juwrufskz.gif

26-10-2020, 10:37 geschreven door Natoken


Goedemorgen lieve vrienden.Hopelijk mag het voor iedereen een mooie en gezonde nieuwe week worden !!!!!
cmytdx3i39sb.gif

Goedemorgen lieve vrienden.We starten deze eerste nieuwe week na het omschakelen naar de wintertijd.Het is nu een beetje vroeger klaar maar dit is maar van korte duur.Dan beginnen we aan de lange reeks lange nachten en korte dagen.Vandaag wordt het een afwisseling van zon en regen en we krijgen toch nog een 14 graden.Ik heb zeer goed nieuws over onze kleine Baptiste,want ik vernam gisteren per email dat Baptist woensdag terug mag aansluiten op de technische training.En vandaag kruisen we allen de vingers want deze avond strijden onze " Pagadderkes " voor een finaleplaats voor de Beltona Penaltycup van Focus-WTV wat Jullie rechtstreeks kunnen zien deze avond op WTV in het programma " Offside " en dit om 21 en of 23 uur.Jullie kijken toch ook???Voor onze vrienden die WTV niet kunnen ontvangen kunnen Jullie op mijn hoofdpagina alles vinden om het dinsdag toch te kunnen zien.Ik wens Jullie een mooie en een gezellige maandag en een goede en een gezonde start van deze nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf uiterst waakzaam en gezond.Fijne en gezonde start van deze nieuwe week lieve Ani.

26-10-2020, 09:33 geschreven door JVG


wens jou vooral een gezonde dag !

zed5t6sqa19s.jpg
iedereen heeft vragen
stilte brengt geen raad
je sterk houden
is al een begin  !
liefs meeuw

26-10-2020, 08:12 geschreven door meeuw


25-10-2020
Hier ben ik weer op je mooi blogje
t2s9j8pgweyto.gif 4.gif

25-10-2020, 18:53 geschreven door franFrancoiscois


hebbes....

Houd je lekkere pompoenen maar in de gaten al zal ik er geen meenemen want hier liggen er ook nog  te pronken de andere zijn verwerkt of uitgedeeld! Het is vaak zo dat partner van vrienden of vriendinnen de boel verzieken! Het moet dan langs alle klanten klikken en dat is niet vanzelfstrekend! Gelukkig is mijn slaapgenoot daar nooit moeilijk in geweest al heb ik mijn dierbaarste vriendin ook niet meer .. We hebben haar te vroeg moeten afgeven door een stom ongeluk . Ze werd aangereden op een kruispunt en telkens als ik er voorbij kom dan denk ik aan haar... Jeugdvriendschap... is toch iets speciaals vind ik. En wat vertrouwen betreft, je wordt altijd wijzer door ouder te worden.

Dat wisselen van tijd mag voor mij afgeschaft worden maar dat zeg ik elk jaar en tot nu toe is het zo gebleven. 2021 zou verandering brengen ALS ze het in Europa eens worden welke tijd moet blijven!  Je ziet dat twijfelen en oneens zijn , is niet enkel hier in België.

Voilà ik heb hier even mijn zegje gedaan, nog een hartelijke zondaggroet enhud je daar veilig hé!

yrc6juwrufskz.gif

25-10-2020, 14:32 geschreven door Natoken


. . .

Ook wij waren vandaag vroeger op dan normaal en ik ben dan ook maar opgestaan.  De overgordijnen bleven wel een tijdje langer gesloten dan anders maar ik heb het niet zo graag dat je zelf in het volle licht zit en de anderen alles van je kunnen zien als de gordijnen open zijn !  Daarna namen we allebei een douche en we waren dus heel snel weer paraat om te beginnen, ikzelf aan het koken geslagen, ge kent dat wel, soep maken en zorgen voor een deftige maaltijd.  Alhoewel, een deftige maaltijd, ik heb spaghetti gemaakt gewoon omdat de echtgenoot erom vroeg !  Ik dacht waarom niet, ik heb alles in huis maar nu is het vlees op spaghetti te maken allemaal op, ik haal daar nooit veel van in huis omdat je dat toch niet zo lang kan bewaren als het nog rauw is.  En ik zou het ook wel anders kunnen doen zoals velen dit doen : saus maken en die invriezen, misschien de volgende keer eens aan denken !  En de soep, welja, die gaat nog wel enkele dagen na mekaar mee, dan ben ik daar al van verlost dus kunnen we kiezen wat we eten want er hoeft niet lang meer gekookt te worden.

Ach ja Ani, als je door bepaalde mensen slecht werd behandeld dan wil dat niet meer goed lukken achteraf, ook al komen ze weer met hangende pootjes naar je toe.  Ik maak er dan ook graag korte metten mee, als ze mij niet meer zien staan dan wil ik er verder ook niks meer mee te maken hebben en is het voorgoed gedaan.  Zo is er ook iemand in mijn leven geweest en soms heb je daar wel wat spijt van maar achteraf denk je dan : goed vanaf !

Deze voormiddag naar onze oudste dochter gebeld om te horen hoe ze het maakten en zo te horen genezen ze wel slecht, ze voelen zich na het opstaan redelijk goed maar als er wat moet gedaan worden dan zijn ze heel snel moe.  Je hoort dat nog wel van anderen vertellen maar dan sta je daar niet echt bij stil, nu dat het dicht bij je is dat er iemand ziek is dan denk je toch eens wat beter na en misschien in het vervolg niet meer zo snel oordelen . . . denk ik dan, als het dan toch zo is !  Ben aan de was begonnen vlak voor de middag, is nu nog aan het draaien, tweede vervolg reeds en ik hoop van daar seffens zo goed als gedaan mee te hebben.  

Nog een fijne dag verder en geniet maar van dat uurtje extra !

25-10-2020, 12:53 geschreven door Chris


Regengroetjes op zondag !!! Maak er toch een gezellige rustdag van !!!
u2zy5cf.gif

Goedemorgen lieve vrienden.Zotte zondagmorgen.Door het overschakelen naar die wintertijd mogen we wel een uurke langer slapen,doch ik moest een uurke vroeger uit bed om mijn hartmedicatie in te nemen die telkens op hetzelfde tijdstip moet ingenomen worden en dan terug nog een uurke naar bed en dan zie Je dat Je U overslapen hebt.Ze hadden het beter zo gelaten of zoals in Thailand daar zijn de dagen en de nachten even lang.Maar ja we wonen niet op de evenaar.Vandaag zou het een natte bedoening worden,doch gelukkig zijn de rukwinden van gisterenavond en van deze nacht gaan liggen.Ik wens Jullie een fijne zondag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Hier ook lieve Ani.Tis 10 uur en ben nog geen stap verder met bloggen.Maak er het beste van vandaag lieve Ani.

25-10-2020, 09:08 geschreven door JVG


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!