ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
02-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.water

November .... en eindelijk is de mais weg en ook weer water in de sloot !

dat van dat water ...is al heel lang niet meer zo geweest  , dus : goed , we hebben weer wat reserve !

en doordat de mais eindelijk weer  weg is , heb ik mijn vergezicht terug , wat in deze donkere tijd ook een opsteker is  .

verder  houden we ons bezig ,  een beetje kuisen ( smile ) alles met beetjes , een beetje naaien , wat soms een week lang in beslag neemt , want alles gaat traag , het zicht is niet zo best meer , maar ik heb niet te klagen , ik kan nog heel veel ..

en wanneer ik eens wat anders wil , neem ik mijn spaanse  " Becherel " en leer wat vervoegingen ... je zal me wel gek vinden , maar  ja , de een puzzelt , de andere scabbelt met een vriend  langs watts up  en dat doe ik ook !.

en dan kom ik hier ook wat "rommelen " om mijn trouwe bezoekers te bedanken dat ze het met dit mens uithouden , want in de loop der tijd zijn er al veel mee gestopt  -- maar ik ben een volhouder en blijf ---

geniet van wat kan en kom eens langs  , zo houden we elkaar recht in de komende tijd  , en je mag bij mij echt wel eens je hart luchten hoor ,  dat lucht op !

                                                   liefs van mij



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (9)

03-11-2020
Goedemorgen lieve Ani,hele mooie foto en wederom leuk om te lezen wat je schrijft...knuffies voor jou xxx
0qqokxc44m.gif

03-11-2020, 10:44 geschreven door Lenie


DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
u6qa4t3s2lku7.gif

Goedemorgen lieve vrienden.Allerheiligen en Allerzielen anno 2020 zijn terug historie geworden doch ik hoop dat het zo het jaar rond mag blijven en dat we elke dag wel eens aan onze dierbare geliefden denken want tenslotte zijn het onze beschermheiligen.Grote vreugde gisterenavond want onze " Pagadderkes " hebben Komen (Comines) verslagen in de finale van de Beltona Penaltycup van Focus-WTV.Beelden via de link verwacht ik in de loop van vandaag of ten laatste morgenvroeg.Een en alom vreugde.Ik ben echt fier op onze TOPPERKES om van zo een talentrijk team afgevaardigde te mogen zijn.Daar trek ik mij nog 100% aan op en we zijn er met hun ouders voor elkaar.Maar covid-19 en de vuile herfst en winter steken er terug een stokje voor en mijn gezondheid komt nog steeds op de eerste plaats.Indien het donderdag droog en niet te koud is ga ik wellicht eens naar de training gaan zien waar ons Baptistje er terug bijloopt helemaal hersteld van zijn coronabesmetting.Ik wens Jullie een mooie en een gezellige dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos met een heel mooi bijpassend plaatje en wees heel waakzaam en blijf gezond in deze nu wel hevige horrortijd.Mupload werkt terug na een onderhoud.Fijne dinsdag lieve Ani.Met mais weg heb Je wel een heel groot en breed zicht en het zal ook wel veel meer klaarte geven naar Je woning toe en wellicht ook minder insecten.Ik ben gelukkig vandaag want ons ploegje heeft gisteren de finale gewonnen.

03-11-2020, 08:37 geschreven door JVG


nieuwe dag , we gaan er voor !

avatars-000524713185-vznroc-t500x500.jpg
stilte
alleen zijn
moeten het nog gewoon worden
maar toch lonkt
een nieuwe dag  !
liefs meeuw

03-11-2020, 07:17 geschreven door meeuw


02-11-2020
Doeme toch , een heel lange boterham en floep opeens weg!!!

Ik reageerde eerst op je laatste logje omdat dit zo bekend voorkomt! Bij ons ma stond in de zomer ook en maïs veld haar zicht te belemmeren en was ze ook blij als de oogst binnen was!

Dat beetje bij beetje weken dat doe ik ook maar dan meer om elke dag wat zinnigs te doen om die quarantaine wat te verbreken.

Jouw telefoontjes waren zeker aangenaam. Vandaag heb ik 3 keer opgenomen, eerst een telefoon uit Italië dan één uit Duitsland en dan nog een uit ik weet niet waar maar allemaal met de boodschap: Hallo, my name is .. David dan John en dan Ann and I am calling you ... aan het Engels te horen zijn het zeker "zwarten" sorry dat ik het zo zeg maar ik weet hoe hun Engels klink na 8 j Nigeria. Tegen dat ze willen zeggen waarom ze bellen ben ik al in mijn platst WestVlaams gezegd dat ik hen niet versta  en dat ik ga inleggen .....Die phising telefoons begin ik stilaan beu te worden. De laatste weken is dat wekelijks een paar keer.  Het moet zijn dat er dan toch mensen inlopen en het loont anders zouden ze het opgeven .Maar dan hebben ze geen rekening gehouden met biebie... Ik sta stilaan op het kookpunt wat die oproepen betreften brees dat de vomgende de lading krijgt. Dus zit ik nu al mezelf aan het kalmeren smiley-laughing.gif

En inderdaad we missen het Zuiden of het vooruitzicht om er naar toe te gaan. Niet dus dit jaar want veiligheid eerst hé zeker omdat we tot de risicogroep behoren. Misschien is het daar nu zelfs veiliger dan hier maar we doen geen verplaatsing van +2000km op en neer om daar ook opgesloten te zitten en alles dicht te vinden!

Ik ben zaterdag ook nog op de valreep naar de kapper kunnen gaan zodat ik niet direct met een coronakapsel en kleur zit haha

En zeker weten dat we mekaar niet loslaten... we moeten mekaar blijven opzoeken zo houden we het wel vol.

Nog een dikke knuffel en laat je maar horen hier of bij mij!

yrc6juwrufskz.gif

02-11-2020, 18:13 geschreven door Natoken


'k kom nog even weer langs

Wat heeft u een prachtig uitzicht !

Dag Ani, 'k kom langs om alvast een prettige dinsdag toe te wensen en wil graag even terug komen op uw berichtje in mijn blog. 

Geloven is iets persoonlijks en ik kan me best voorstellen dat u anders tegen bepaalde zaken aankijkt, dan dat ik dat doe; maar daarom bent u nog niet minder.
Ik mag uw schrijfsels graag lezen en vind ze getuigen van grote wijsheid.
Ik heb het berichtje van vanmorgen gestuurd, omdat u zich vaak alleen voelt en verdrietig bent over het feit dat uw man zo vroeg is overleden.



een warme groet van Gé

02-11-2020, 17:59 geschreven door Gé


dag Ani

mooi als je zo'n vergezicht hebt...wij hadden dit hier ook gedurende 35 jaar, maar de nieuwe buren vonden het blijkbaar nodig om alles voor iedereen hier af te sluiten zodat we van op ons zijdelings terras kijken op een metershoge haag (niet onderhouden)...dag mooi uitzicht, velden en bomen...ach ja, wat doe je eraan...

Nog een geluk dat we een grote tuin hebben en kunnen genieten van onze mooie bloemen en planten...maar dat mooie zicht op de velden en het dorp in de verte...missen we echt wel...

lieve groet en hou je goed he Ani

ddhs7a0c72ao.jpg

02-11-2020, 12:26 geschreven door Klaproosje


Mooi vergezicht

Ik lees je echt graag, vandaaag echt allerzielenweer!

wgozl93wmqgoz.jpg

02-11-2020, 11:11 geschreven door Maarten


. . .

Dat is lang geleden dat ik hier nog zo een mooi vergezicht kreeg te zien, al is het hier gewoon maar een foto maar toch, ik hou van die weidse landschappen want het wil zeggen dat het daar ook stil en rustig is . . . en dat heeft de ziel soms wel echt nodig en het doet goed om te zien dat het nog bestaat !

Nog een fijne dag verder Ani en geniet maar verder van je uitzicht !

02-11-2020, 09:43 geschreven door Chris


Op deze ALLERZIELEN wens ik al mijn blogvrienden een goede start van weerom een kersverse nieuwe coronaweek toe !!!
qw00u3n5jz0.jpg

Goedemorgen lieve vrienden.Gisteren en vandaag op Allerzielen herdenken we onze geliefden die ons zijn voor gegaan.Het is voor het ogenblik een harde tijd voor mij.De eenzaamheid heeft me nu echt te pakken met de horror van het coronavirus.Ik voel me futloos maandenlang mijn vrienden en mijn vriendjes niet meer kunnen zien en mijn vrienden trainers en dies meer die geregeld op bezoek kwamen,durven en zie ik niet meer daar ze ook bang zijn voor besmetting en nu nog minder met de nieuwe lockdown.Gisteren heb ik een foto genomen van licht in de duisternis,een kaars brandt vanaf de avond valt tot ik opsta voor mijn raam,om in deze donkere dagen wat licht en hoop aan iedereen te schenken.En die foto wil ik vandaag met Jullie delen.Ik blijf het vandaag terug heel stil houden en wens Jullie Allen heel veel sterkte op deze Allerzielen.Stille groetjes van Jullie blogvriend Jos.U kijkt toch ook deze avond naar de finale van onze " Pagadderkes " deze avond op Focus-WtV om 21 en of 23 uur en voor degenen die die regionale zender niet kunnen ontvangen kunnen Jullie morgen via de link op mijn blog zien wat onze Topperkes gedaan hebben in woord en beeld.

02-11-2020, 09:09 geschreven door JVG


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!