ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
03-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tuin en zo

..



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (6)

04-11-2020
Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
545bioug0s.jpg

Goedemorgen lieve vrienden.Een staalblauwe hemel en een lachend zonneke dat een mooie zonnige doch een frisse midweek in petto heeft.We krijgen amper 12 graden.Het zal voor velen een uitstekende gelegendheid zijn om een gezonde wandeling te maken in deze coronatijden.Deze middag zit het eerste deel van deze werkweek er terug op en kijken ze terug verlangend uit naar het komende weekend dat iets warmer zal worden en droog.Voor mij geen voetbalweekend meer in 2020.Ik mag er niet aan denken.Focus-WTV heeft nog geen aparte beelden van onze finale van de Beltona Penaltycup online gezet en die verwacht ik wel in de loop van deze woensdag.Je kunt ze wel reeds zien als Je op de link drukt.Je klikt bovenaan op programmas en in de vakjes ziet Je Offside staan.Erop klikken en dan op het filmpje het laatste stuk van het lijntje aanklikken en zeker kijken tot op het laatste want er staat nog een extraatje bij.Zeker doen.Ik wens Jullie een mooie zonnige dag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend en blijf waakzaam en gezond want in Nederland werden de regels nog verstrengd doch hier nemen de besmettingen voor de derde dag op rij terug lichtjes af.Dus VOLHOUDEN.Fijne midweek lieve Ani.De besmettingen nemen reeds 3 dagen naeen telkens enkele procentjes af.Geniet van deze zonnige dag.

04-11-2020, 09:23 geschreven door JVG


Goede morgen Anitje

Het is juist fijn om iets van elkaar te mogen lezen Anitje daarom is het bloggen begonnen toch ??

Fijne woensdag voor vandaag ,, ik heb weer een ppsje geplaatst "I Had A Dream " ik wens U daarbij veel kijkplezier .,, ook een lieve groet liefs Ingrid .
c6uun5lx36u..jpg

04-11-2020, 06:49 geschreven door Ingrid


lees graag jouw babbels hoor Ani , ja wat er daar te wachten staat in het verre Amerika ...

lt2brz4980.jpg
ontdek opnieuw
gezelligheid in huis
jij kan er iets
moois van maken  !
liefs meeuw

04-11-2020, 06:34 geschreven door meeuw


Midweeksegroetjes.
animaatjes-woensdag-46494.jpg

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

04-11-2020, 02:37 geschreven door Patty en Freddy


03-11-2020
Hallo Ani

Laat de onzin maar komen Ani smiley-laughing.gif leest plezant, zit gewoonlijk veel waarheid in ook in wat je schrijft. Dank U Pascal, seniorennet is een zeer goede uitvinding. Om mensen die je totaal niet kent, hun gedachten en bezigheden te kunnen volgen. Het is meer rechtuit en persoonlijker dan FB. Ik heb ook mee hierdoor met de computer leren omgaan en gebruiken. Zelfs al contact gemaakt en gehad met mensen uit England, gezien hier in België als in England. En hier en daar kan je al zeggen nieuwe vriendinnen gemaakt allemaal door seniorennet. En of het nu vrolijk is of ellende, langs deze weg kun je elkaar toch wat ondersteunen, en contact hebben buiten je vier muren en het geeft ontspanning. Dus Ani ge zijt goed bezig, nog een fijne dag en veel liefs Alfy smiley-wink.gif

03-11-2020, 15:06 geschreven door alfyvo


Ik voel dat niet aan als deur platlopen, gewoon mekaar nu niet loslaten....

We komen juist thuis van onze dagelijkse wandeling met eerst de wind in ' t gat en daarna pal in het gezicht en het waait verdorie goed! Ik heb weer mijn handen vol met elke dag de bladeren die tegen de voordeur aan waaien weg te doen . Met die kastanjebomen langs de straat en onze bomen langs de zijkant zal ik nog een tijdje weten wat gedaan. Het zal duren tot het eens goed vriest , dan vallen de meeste bladeren af. Voor mijn part mag het eens goed winteren kwestie dat alle virussen en bacteriën kapot vriezen, we zitten toch in quarantaine en 'k vrees voor nog een hele tijd ..Ik zal straks ook nog eens de laatste bloemen afknippen en binnen zetten dan heb ik er nog wat plezier van... en daarna kan ik beginnen aan het winterklaar maken van de bloementuin! Ik heb nu meer tijd daarvoor dan normaal want we vertrekken niet eind december! We hebben ons er al in gesteld hoor Ani. Ik zou het erger vinden als we dit jaar ook geen Kerst kunnen vieren met de kinderen en kleinkinderen!

Onze oudste kleinzoon zit vanaf deze week ook thuis te studeren ipv op kot want de universiteiten werken volledig online! Hij is niet happy met de situatie. De mensen die in zijn richting zitten heeft hij nog niet kunnen ontmoeten al zijn er zo'n 350 want practicum hebben ze maar sporadisch gehad en al de rest online, maar op kot had hij daar toch een paar toffe contacten waar aan hij zich optrok maar die zullen wellicht tot jan ( na de blok) ook thuisblijven....Mijn hart doet zeer als ik eraan denk hoe zijn laatste jaar humaniora verbrod geweest is door corona, geen 100 dagen , geen Romreis, geen galabal als afsluiter en nu in zijn eerste jaar unief weer geen contacten en lessen online. Het zijn pittige vakken die hij krijgt en niemand om even bij te tanken of vragen mee uit te wisselen....Dat vind ik zo erg temeer omdat hij er zo naar uitkeek!

En wat er in de States staat te gebeuren maakt me niet happy.. ik vrees boel! Wint Trump dan gaat die als een zot triomferen en verliest hij dat zal hij dat met man en macht aanvechten .Vandaag suggereerde hij zelfs dat er rellen kunnen ontstaan na de verkiezingen!! Jaja, moedig en jut de massa nog wat op denk ik dan!! Van die hebben we het laatste nog niet gezien en gehoord!!!

Voilà ons klapke of beter mijn klapje zit er weer op! Houd je daar gezond, forceer je niet en altijd welkom op mijn blog!

Knuffel

yrc6juwrufskz.gif

03-11-2020, 15:05 geschreven door Natoken


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!