ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
05-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de zee

't was een prachtdag gisteren , na al die wind van de vorige dagen ...

en ik hield het niet meer uit !

gewapend met een thermosje ( een kleintje ) naar zee 

eerst tot aan het staketsel gewandeld , daar op een bankje  , heel even naar de havengeul gekeken  waar de werken erg vooruit zijn gegaan , sedert ik er laatst was  en dan terug gewandeld naar de auto ( die staat altijd dicht bij de dijk  ) en mijn koffie   -- met koekje -- heeft gesmaakt !

dan nog even een stukje dijk , waar niet zoveel mensen liepen , wel veel met kinderen op het strand ,   spelen en wandelen  !..

iedereen gemaskerd , maar ook genietend ...

en de enkele wafels en ijs - ramen hadden aantrek van jong en oud !

je kan zien dat elk zich aanpast hier , de verkopers die de kans zien om aan het open raam  wat te drinken of te eten kunnen aanbieden en  de kopers netjes met masker op en op afstand in lange rijen ! 

alles zoals het moet ---- doet goed dat te zien en ik heb enorm genoten van mijn uitstapje ---- al was het op mijn eentje !

daarom deze foto , geniet even mee van de zeelucht !






Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (10)

06-11-2020
zon en blauwe luchten

ook vandaag, wat wil een mens nog meer?!

0at81mb3li.jpg

06-11-2020, 11:04 geschreven door Maarten


Vrijdaggroetjes aan al mijn blogvrienden en maak er een heerlijke dag van !!!
zpvbbs.jpg

Goedemorgen lieve vrienden.Net als vorige dag krijgen we terug een heel mooie vrijdag met heel veel zon,dus een dag om een stevige wandeling te maken,terwijl ik terug zal kunnen genieten in de zon op mijn terras en dit in november.Geen voetbalweekend voor mij,doch het zonneke zal alles goedmaken.Ik wens Jullie een met zon overgoten vrijdag toe en dan hop het mooie weekend in,doch blijf waakzaam en blijf erin geloven.Samen staan we sterk tegen het virus als iedereen doet wat van hen gevraagd word en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Ik lees dat Je gisteren genoten hebt aan zee.Het was mooi weer ook.gisteren en vandaag zal het niet anders zijn.Tijd om van het zonneke nog eens te genieten op mijn terras.Je zal er vandaag ook wel van genieten.

06-11-2020, 09:49 geschreven door JVG


wens jou een opbeurende dag !

kvexfdg1uts.jpg
blijf geloven in de natuur
oorsprong van ons bestaan
ook al gaat het 
even moeilijk nu
liefs meeuw

06-11-2020, 07:38 geschreven door meeuw


Goede morgen Anitje

Hele mooi foto van de zee en lekker rustig zie ik ,, ja aj dat zal zeker wel aangenaam zijn geweest Anitje geniet er maar goed van hoor ;

Goede morgen en een fijne vrijdag gewenst ,we zien het weekend alweer komen , ik wens U dan ook een hele fijne vrijdag ,, met een groetje van mij erbij liefs Ingrid .
mqsdvth6tk3bi.png

06-11-2020, 06:27 geschreven door Ingrid


bijna weekend
animaatjes-vrijdag-26916.gif

Begin de dag met een dansje,
begin de dag met een lach
want wie vrolijk kijkt in de morgen
die lacht de hele dag.
Dikke knuffels van ons allemaal

06-11-2020, 03:17 geschreven door Patty en Freddy


05-11-2020
Zalig

Wij maken hier ook elke dag een wandeling in het bos maar ik zou dat graag eens inruilen voor een wandeling aan zee.. Maar corona en alles gesloten zorgen ervoor dat we die verre verplaatsing niet doen want het is al snel anderhalf uur rijden tot aan de zee als het verkeer meezit en dan nog eens terug.

Maar goed dat jij jezelf niet helemaal opsluit en verstandig om een eigen koffie en koekje mee te nemen! Je hebt ze zo te zien nog allemaal op een rij, Ani hahaha

Vandaag, na een koude nacht, weer volop zon hier dus ik zal nog maar wat in de tuin bezig zijn want de laatste bloemen zijn nu bevroren...

Houd je daar goed kop op en we geraken er wel door!

yrc6juwrufskz.gif

05-11-2020, 11:55 geschreven door Natoken


het was aangenaam

zo te lezen! blij voor jou!

agodcrlqv950.jpg

05-11-2020, 11:26 geschreven door Maarten


Hallo Ani

Prachtige foto Ani, en mooi blauwe lucht. Vandaag is het hetzelfde volle zon, maar wel koud. Goed gedaan dat buitenkomen! als je zo dicht bij de zee woont moet je daar van profiteren, niets is zo ontspannend, maar voor ons veel te ver smiley-frown.gif En zoals hieronder gelijk wat er gebeurd het leven gaat verder. Geniet nog maar van die frisse neus. Veel liefs Alfy smiley-wink.gif 

05-11-2020, 10:01 geschreven door alfyvo


Goedendag Anitje

Prachtige foto Anitje met een helder blauwe lucht,het was gisteren inderdaad zeer mooi weertje.Als ik op jou blogje kom kijk ik telkens naar de foto van de poes,je ziet zo dat het beestje gelukkig is.Ons laatste poes,was ook zo'n gestreepte,hij is 19 jaar geworden.Ik mis dat nog elke dag zo'n beestje in huis,ook ons hondje maar we durven geen meer in huis halen gezien onze leeftijd en regelmatig opnames gehad in het ziekehuis,vandaar. Ik wens jou nog een aangename donderdag,geniet nog bij alles wat je doet. Heel veel lieve en warme groetjes van mij, Monique.

z2hifwys.gif

05-11-2020, 09:34 geschreven door Monique


Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
65jcy1muns.jpg

Goedemorgen lieve vrienden.Hier hangt een lichte mist en het wordt terug krabben deze morgen op de autoruiten en heel jammer voor de mooie chrysanten op de begraafplaatsen, maar het wordt terug een heerlijke dag met heel veel zonneschijn en daar kon ik gisteren terug royaal van genieten op mijn terras.Geen wind en volledig in de zuidkant.Het is er gans de namiddag zalig geweest en vandaag zal ik dat nog eens kunnen overdoen.Toch nog een beetje vitamine D opdoen,die we in october niet kregen.Vandaag zag ik zopas het goede nieuws dat de coronabesmettingen licht beginnen te stabiliseren.We moeten waakzaam blijven en ons aan alle regels houden en zoveel mogelijk in ons kot blijven.Ik wens Jullie allen een heel zonnige donderdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Nu nog eerst mijn was in de machine doen en dan starten we ons dagelijks bloggen.Fijne en een zonnige donderdag lieve Ani.Een mens heradelt ald hij zulke mooie dagen als gisteren krijt.Ik heb gisterennamiddag kunnen zonnen op mijn terras en dit was zalig.

05-11-2020, 09:31 geschreven door JVG


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!