ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
25-11-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pooh

..





Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (11)

26-11-2020
Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
wrg9la.gif

Goedemorgen lieve vrienden.Hier is het veel kalmer geworden op straat want sedert verleden week is de wekelijkse donderdagmarkt terug naar het gans vernieuwde centrum van Harelbeke verhuisd.Nu staat wekelijks op de parking nu van ons Forestadion op een verschillende dag een kraam met kip aan het spit - een kraam met kazen en een kraam jawel met oliebollen en dit is wel heel in trek en ja het eens donderdag is is het weekend niet ver meer af en bij dwalen mijn gedachten af naar zaterdagnamiddag want onze U12A - Interprovinciaal spelen dan een vriendschappelijke wedstrijd om 14 uur tegen K.SV.Roeselare.Of ik er zal bij zijn hangt af van mijn gezondheid zaterdag en het weer want als het te koud is en het regent gaat dit voor mij niet meer.Vandaag kan het regen ,doch we krijgen ook wel zonneschijn en met 11 graden mogen we dik tevreden zijn.Blijf waakzaam en gezond en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne donderdag lieve Ani.Dit is nog steeds populair op tv.Het wordt koud morgen nog amper 6 graden.We naderen vlug december en ja het is de wintermaand he.Hou het warm en gezond lieve Ani en geniet van al wat mooi en lekker is.

26-11-2020, 09:53 geschreven door JVG


helemaal niet vreemd Ani , dat zijn dankbare herinneringen voor het leven !

2jyinq.jpg
nog even geen sneeuw
straks eerste kou
ik leg mijn winterspulletjes al klaar
liefs meeuw

26-11-2020, 07:39 geschreven door meeuw


Goede morgen Anitje

Dat is goed Anitje dat het kind in U is gebleven hou ons jong ,, en de verhaaltjes van winnie dee pooh zijn best wel leuk toch ,,, ja paarden zijn echte mooie dieren hoor ,,, heerlijk om samen een te zijn met deze dieren .

Ik breng U ook vandaag een vriendelijke groet ,, laat het een fijne dag voor U worden deze donderdag ,, blijf gezond en wel lieve groetjes liefs Ingrid .
aor8qyy0ima.jpg

26-11-2020, 07:08 geschreven door Ingrid


een fijne donderdag
animaatjes-donderdag-43992.gif

We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
zelfs vaak in verre oorden.
Maar we vinden hem meestal dichtbij,
in een paar bemoedigende woorden.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

26-11-2020, 02:24 geschreven door Patty en Freddy


25-11-2020
Hallo Ani

sorry, dat we geen persoonlijk woordje schrijven.  Freddy doet de blogbezoekjes 's nachts omdat hij steeds vroeg wakkers is.  Overdag heb ik niet zo veel tijd en kom ik ook niet op de blog omdat de 3 kinderen bij ons verblijven (nu reeds 6 jaar).  Wij proberen er het beste van te maken voor hun maar zo'n drie kinderen in huis is niet altijd even gemakkelijk gezien onze leeftijd.  Ik probeer voortaan 's avonds eens meer bij je langs te komen maar beloof niet dat dit dagelijks zal zijn.  Lieve groetjes, Patty

25-11-2020, 22:40 geschreven door Patty en Freddy


. . .

Zelf vind ik dat mooi omdat je dat nog zo kan bekijken allemaal, ik vind het gewoon heerlijk om zulke dingen te zien en te lezen, je bent een vrouw naar mijn hart.  Zelf heb ik deze dagen echt wel wat steun nodig want het zijn zware dagen hier voor mij, ben net nog naar buiten gelopen om wat te wandelen, gewoon om mijn zinnen te verzetten.  Mocht ik je niet meer kunnen bereiken dan weet je dat ik vaak aan je terug denk, gewoon omdat we mekaar zo goed verstaan.  Nog een fijne dag Ani en laat dat kinderlijke maar voortduren, ook ik heb zulke herinneringen aan bepaalde mensen en dat doet me goed om daar tussendoor nog eens naar te kijken of er mee in contact te komen !

25-11-2020, 12:43 geschreven door Chris


Pooh

heel mooi en ontroerend, ik kan best geloven dat alles bewaard wordt! je bent dan ook een goede vrouw!

blk3a6.png

25-11-2020, 11:28 geschreven door Maarten


Dat was lief van u

823pkzfp.jpg Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

25-11-2020, 10:25 geschreven door Annie & Rogier


Goedemorgen lieve Ani.Ik kom Je een fijne midweek toewensen.
hftb35f9wi.gif

Goedemorgen lieve vrienden.Stilaan naderen we het keerpunt van deze laatste volle werkweek van November.Deze middag richten we onze neuzen terug naar het weekend toe.En wat zit er in het vat vandaag.We krijgen terug een droge en meestal een zonnige dag vandaag en af en toe eens geambeteerd met wat wolken en het wordt met veel moeite 11 graden.Mijn terrasjesweer is nu wel voor goed voorbij maar mijn plaatje van vandaag geeft hoop voor de toekomst.Wellicht krijgen we een stuk van ons normale leven terug door het vaccin en er is ook Kerstmis dat eindelijk nog eens in familiekring gevierd zal worden en hopelijk blijven de cafes en de restaurants met Kerstavond gesloten en op Kerstmis beginnen de dagen nog onzichtbaar te lengen en dat doet ons dan ook denken aan een nog verre prille lente.Oudejaarsavond staat voor de rest van mijn leven niet meer op mijn agenda,doch wel in mijn dagboek want op 2 januari 2012 heeft mijn lief moederke dat ik nog steeds hard mis mij verlaten om bij ons vader voor eeuwig het Hemelse te delen.Nu ga ik de volumeknop van mijn radio wat bijdraaien want straks begint op " Nostalgie ' terug de top 770 met vele prachtige hits uit de jaren zeventig en dit met vele lieve en hartelijke midweekgroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Inderdaad lieve Ani.Maar gisteren en vandaag was het heel gezond weer.Nu schijnt het zonneke,zoveel als het maar geven kan.Fijne midweek.

25-11-2020, 09:48 geschreven door JVG


Vreemd? Helemaal niet inteendeel ... zalig!

Zo'n band met een kleinkind dat moet je koesteren Ani,dat is niet zo vanzelfsprekend! Ik kan me er iets bij voorstellen toen dat ventje vertrok... verdriet langs 2 kanten en daardoor zal jij Winnie nooit vergeten! Dat hij die kaarten nog allemaal heeft zegt veel!

Ikzelf heb hier per kleinkind en dat zijn er 6 een map aangelegd met alle kaarten , tekeningen en nieuwjaarsbrieven die ik ooit ontving en het is de bedoeling om dat op een gepaste gelegenheid aan hen te geven! Ik dacht voor de 18e verjaardag van onze oudste  maar door corona hebben we die verjaardag niet kunnen vieren en we hebben hem zelfs nog niet gezien sinds hij aan de unief begon.... en wat zal het worden met Kerst? Eigenlijk zitten we een beetje in hetzelfde straatje als jij, alleen zijn onze gasten en kids dichter in de buurt en mogen we geen contact hebben!

Ik stop met klagen; Het weer ziet er hier rustig uit bij zo'n 4 gr. En geen probleem als je niet van spelletjes houdt, niemand is verplicht om mee te doen als ik zoiets post hoor! Het is alleen kwestie van die bovenkamer wat bezig te houden! smiley-wink.gif

Nog een hartelijke groet en geniet daar maar van je Winnie de Pooh herinneringen

yrc6juwrufskz.gif

25-11-2020, 09:35 geschreven door Natoken


nee hoor Ani , ben niet aan een nieuw begin , mijn gewoon leventje gaat door , rustig en kalm kabbelend !

286c4cx3o8i.jpg
ik wens jou veel licht en warmte
rust in je hart
met dierbaren om je heen
liefs meeuw

25-11-2020, 09:31 geschreven door meeuw


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!