ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
06-12-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goeiemorgen op zondag

  even vertellen  hoe mijn laatste dagen verliepen ....

eerst en vooral  : weer naar de optieker geweest , weer alle testen gedaan  , met het resultaat  -- ik moest terug naar de oogarts !

ik stribbelede wat tegen , met ---neen , dat doe ik NU niet , in die kliniek gaan zitten tussen al die mensen en -- en ---enz..

dat vonden ze oké , ze zouden mijn garantie verlengen en ik mocht in alle rust zelf beslissen   

ja ik ben niet altijd een gemakkelijke ....

maar goed , de andere dag belde ik de verpleegster op de dienst oogziekten , ( ik ken haar en zij mij  )  legde het probleem uit en ik mocht de andere dag om 10 uur aantreden (smile ).

 na weer een grondig onderzoek en de nodige uitleg  over het mis verstand van de optieker  na die ingreep  , weer een voorschrift en omdat het nog net geen 12 uur was , toch maar naar de winkel gestapt = zelfde stad , en daar zonder afspraak binnen geraakt ,  met een simpel klopje op  het raam

na heel even wachten  op veilige afstand , werd me een nieuwe bril aan gemeten , grondig en secuur  deze keer en als bonus een nieuw montuur .

en nu nog een goeie week geduld ....

eenmaal thuis was ik op  van de spanningen .

de dag erop , kreeg ik een aanrekening van de telefoon die ver boven het normaal was , dus : een namiddag aan de telefoon doorgebracht om dat te regelen , ik denk dat iedereen het systeem kent van  muziekjes en wachten enz....

enfin , het werd geregeld en mijn huis telefoon heb ik opgezegd  , betalen voor geen gebruik , niet meer dus !

ik moet zeggen dat deze juffer aan de telefoon HEEL VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM WAS  en me echt heeft geholpen , waar die andere me verleden week naar de winkel stuurde en daar konden ze het niet doen ...

maar goed , ik moest even rust nemen ; was te gespannen door al die  zaken .

  aan allen die langskomen : een gezonde ZONDAG !



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (14)

08-12-2020
een warme groet en knuffel er bij !

wzbfkh32c5.jpg
ook al ben jij winters mooi
vergeet niet
om jouw warm hart te tonen  !
liefs meeuw

08-12-2020, 07:13 geschreven door meeuw


fijne dinsdag
animaatjes-dinsdag-03256.gif
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

08-12-2020, 02:20 geschreven door Patty en Freddy


07-12-2020
Tja

Ik ken dat wel... ik noem dat zenuwen-vermoeidheid.

Had hier een heel epistel ineen geflanst en weer niet gepost... weet niet waarom... heb niet de moed nog eens hetzelfde te schrijven.

07-12-2020, 19:58 geschreven door Myette34


lieve groetjes
u6vugjx5ivex..annie.png
Van mij mag het wel een beetje winter zijn. Wij vrijdag met twee naar de oogarts voor jaarlijkse controle.

07-12-2020, 10:08 geschreven door annie


Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
avah73fg.gif

Goedemorgen lieve vrienden.De nieuwe week heeft zich toch een weg kunnen banen door de mist heen.Brr.het is koud en het vriest lichtjes tot -1 graad.Dus het zal opletten geblazen worden als Je de weg op moet door de aanvriezende mist.Toch is er hier geen verwarming want het is hier nog 22 graden want ik krijg verwarming van de andere appartementen boven-onder en van beide kanten.Uitzonderlijk moet ik de chauffage opzetten.en ik betaal ook maar 30,60 euro per maand en krijg op het einde nog een maand terugbetaald.Ik wens Jullie een gezellige maandag en een goede start van deze kersverse nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke maandaggroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.De winter is in het land lieve Ani.Ik wens Je een mooie en een gezonde nieuwe week toe.

07-12-2020, 09:58 geschreven door JVG


Goedemorgen lieve Ani jij hebt wel variatie in jouw leven als ik zo lees wat jij allemaal mee maakt...knuffies xxx

 

vpx2b2u.gif

07-12-2020, 08:59 geschreven door Lenie


probeer wat rust te vinden Ani ...

saingg.jpg
voor velen geen feestgedruis
maar de sterren schijnen ook
voor hen
die eenzaam zijn   !
liefs meeuw

07-12-2020, 08:26 geschreven door meeuw


Goedemorgen Ani

Het lijkt eindelijk te zijn gelukt met die nieuwe bril, en dan nog wel een gratis montuur ?;

en wat die huistelefoon betreft, die heb je tegenwoordig niet meer nodig want als je wil ben je echt overal bereikbaar, zei zij die nog wel gewoon een huistelefoon heeft. een fijn begin van een nieuwe week Ani



lieve groet van Gé

07-12-2020, 07:23 geschreven door Gé


Goede morgen Anitje

Zo dat was weer even allemaal wat ,, maar er zitten ook meevalles tussen ,, zelfs een bonus een nieuw montuur ,, ja de telefoon rekeningen kunnen oplopen ik vind dat zo vervelend met die wachtmuziekjes echt storend is dat ,, maarja dat is de tijd tegenwoordig ,, het komt wel goed Anitje .

Geluk zit verstopt in een mens zijn leven ,geniet van de mooie momenten die er zijn of gaan komen , met vriendelijke maandagse groetjes Ingrid .
y9r2m46l.jpg

07-12-2020, 06:58 geschreven door Ingrid


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
animaatjes-maandag-98131.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

07-12-2020, 02:22 geschreven door Patty en Freddy


06-12-2020
Je bent dus goed bezig geweest. Hopelijk is alles nu ok met je bril!

Ik ken dat wachten aan de telefoon en die muziekjes maar als je daarna een lieve , behulpzame persoon aan de lijn krijgt dan compenseert dat veel hé?

Hier een stessweek achter de rug gehad na de operatie  van de schoondochter dinsdag...normaal verloopt zoiets gunstig maar in coronatijden kan wat tegenslag er nog wel bij. smiley-frown.gif

Ja ik heb mij heel druk gemaakt met die situatie van die 2 down broers! Hoe krijg je het in godsnaam in je hoofd om bij die mensen nog stokken in de wielen te steken? Daar is mijn verstand te klein voor...ipv met die ouders en kinderen begaan te zijn ,neen ,nog wat moeilijk doen en waarom? Ik kan wenen in die mensen hun plaats , het zal je met al je miserie maar overkomen van je buren!!!!!

Je ziet het niet mijn beste week maar ondervinding leert dat ook dat voorbij gaat ....In ieder geval bedankt voor je bezoekje. Dikke knuffel

yrc6juwrufskz.gif

06-12-2020, 18:08 geschreven door Natoken


anrekening van de telefoon

Ik heb het recent ook voorgehad, ik moest vier maal zo veel betalen, ook een vriendelijke dame aan de telefoon, maar er is nog niets recht gezet! Zelf voel ik ook dat ik nieuwe brilglazen zal nodig hebben, bloggen is niet goed voor de ogen, maar ik blijf doorgaan!

0at81mb3li.jpg

06-12-2020, 11:38 geschreven door Maarten


Hallo Ani

Ook al vroeg actief op zondag. Het brengt allemaal veel geloop mee, maar als het een goed einde heeft is dat nog niets. Wij hebben een vast paket waar alles inzit vaste telefoon, tv, gsm, en Internet omdat we niet aan iedereen ons gsm nr geven. Het word een koude week heb ik al gezien, voelen zal ik dinsdag als ik boodschappen ga doen. Nog een fijne zondag, warme knuf en veel liefs Alfy smiley-wink.gif

06-12-2020, 10:15 geschreven door alfyvo


Fijne tweede zondag van de Advent.
pajhtyw5.gif

Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag vieren we de tweede zondag van de Advent die samenvalt met het feest van Sinterklaas de grote kindervriend.Terug veel blije gezichtjes vandaag voor de kinderen waar Hij gisteren nog niet was langs geweest.Gisteren speelden onze U12A - Interprovinciaal maar een slappe wedstrijd maar wonnen wel verdiend van FC.Gullegem met 5-2 en ik was er bij en ik heb me dan ook geamuseerd en ik was heel tevreden dat ik eens buiten en bij de groep was volgens de regels.En de coranacijfers blijven de goede kant uitgaan al is het wat trager in Vlaanderen.Hopelijk versoepeld men de regels niet met Kerstmis en Nieuwjaar waar de Waalse gemeenschap wel naar vraagt.Ik wens Jullie een heel zonnige zondag toe maar wel zeer fris met amper 4 graden.Dus nog eens het ideale weertje om een stevige wandeling te maken en dit met vele lieve en hartelijke zondagsgroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Je hebt bijna bergen moeten verzetten voor Je bril lieve Ani.Men zegt eind goed alles goed.Geniet van het zonneke maar wel achter glas.

06-12-2020, 09:44 geschreven door JVG


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!