ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
09-12-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn dag

..



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (15)

13-12-2020
't is een moeilijke tijd hé, Ani

46ujmcfhjowss.jpg Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

13-12-2020, 08:54 geschreven door Annie & Rogier


draag zorg voor jouw geluk !

9ccpiylelj.jpg
blij zijn met eenvoudige dingen
je goed voelen in je vel
dan ben je
een gelukkig mens
houden zo   !
liefs meeuw

13-12-2020, 07:50 geschreven door meeuw


fijne zondag
animaatjes-kerst_bloemen-35005.gif

Wij komen een fijne zondag
en veel blogplezier wensen
Veel liefs van Freddy en Patty

13-12-2020, 02:58 geschreven door Patty en Freddy


12-12-2020
Hier ben ik nog eens
puv6fm710.png
Het kan beter wat vriezen dan die regen.,,, Kaartjes liggen hier ook al klaar om te versturen.

12-12-2020, 15:39 geschreven door annie


Fijn weekendje Anitje
Weekend het is er alweer ,, neem de dag zoals die komen zal en we beginnen met een vriendelijk groetje te brengen lieve groetje Ingrid .
do53tylb4.png

12-12-2020, 08:28 geschreven door Ingrid


weekend groetjes
animaatjes-weekend-94250.jpg
Het geluk is als de zon,
 je mag er niet met open ogen naar kijken.
Samen met onze  schatjes
komen wij een fijn weekend wensen.
Veel liefs van Freddy en Patty .

12-12-2020, 03:02 geschreven door Patty en Freddy


11-12-2020
'k kom even uw blog binnengelopen


Goedemorgen Ani, 'k kom even langs om een prettige vrijdag toe te wensen en daarmee alvast een fijn weekend.

Tevens wil ik ook even laten weten dat ik ga verhuizen en wel naar mijn vorige adres.

'k kan het me niet voorstellen dat u er in uw gedragen kleding bijloopt als een zwerfster.(hahaha) Nu maak ik het wel heel erg bont maar plaats eens een eigentijdse foto op uw blog dan kunnen we allemaal zien hoe zo'n mooie vrouw Ani is ! (en dat denk ik echt !)

 

align=
tot ziens !


en een lieve groet van Gé

11-12-2020, 09:07 geschreven door Gé


Goede morgen Anitje

Ja dan was U dagje toch niet zo slecht Anitje ,, ik heb gisteren toevallig ook de kerstkaarten geschreven en verstuurd ,, ja ja ook dat doe ik met de hand ,, ik vind dat veel persoonlijker dan digitaal en de film Astralia ,, was dat die met Nocole Kidman ?? ja die vond ik ook wel goed , Bedankt voor U vriendelijke bezoekje nog he

Ik kom even binnen kijken ,, we beseffen dat er elke dag wel weer iets komt om gelukkig mee te zijn ,, dus zo ook met deze vrijdag ,, en dat maakt ons dankbaar daarom een vriendelijk groetje liefs Ingrid .
cgeou64a5p.jpg

11-12-2020, 07:21 geschreven door Ingrid


bijna weekend
animaatjes-vrijdag-56346.gif

Begin de dag met een dansje,
begin de dag met een lach
want wie vrolijk kijkt in de morgen
die lacht de hele dag.
Dikke knuffels van ons allemaal

11-12-2020, 02:47 geschreven door Patty en Freddy


10-12-2020
Haha

Van voor de oorlog... inderdaad wij waren niet verwend en zijn daardoor misschien sterk geworden... wij zullen ook eens wat klagen en wat zeuren maar vallen niet in coma als het eens tegen zit en we niet krijgen wat we willen... kleren kopen doe ik dit jaar niet en gezellig winkelen zit er ook niet in dus blijf ik thuis en wat ik echt nodig heb bestel ik online... ook dat hadden we vroeger niet... als je dan niet buiten kon was je echt een sukkel maar nu kan je toch digitaal contact houden met de buitenwereld... is dat geen zegen?

10-12-2020, 19:02 geschreven door Myette34


Dag lieve Anitje

Seg Anitje,neenee gek ben jij zeker niet maar eentje dat nog zeer preus is en het is zoals je zegt,die van voor de oorlog zijn sterke madams en ja zou wel eens kunnen dat ze der zo geen meer maken.Ik ben van net na de oorlog.... Ik wens jou nog een gezellige avond en geniet er nog maar van. Heel veel lieve en warme groetjes van mij, Monique.

yy8p7iy2.gif

10-12-2020, 17:09 geschreven door Monique


. . .

En neen, ik vind het niet gek dat je tegen de feestdagen iets nieuw koopt, ik doe dat ook meestal maar nu ben ik nog niet weg geraakt wegens allerlei toestanden die eerst recht moeten getrokken worden.  We zijn vandaag weer met papierenwinkel bezig, de ene zet het op mail en de andere belt naar hier en naar daar.  En uiteindelijk geraak je nog geen stap verder.  Ook vandaag nog eens gaan wandelen, enkele beelden geschoten maar veel is het zeker niet.  Het zat me deze middag ook weer zo hoog toen de echtgenoot begon te discussieren en ik kon er gewoon niet meer tegen.  Ik heb dan ook al dadelijk mijn mantel aangetrokken en mijn "wandelhandtas" meegenomen, mijn camera erin gestopt en mijn pas, nog wat papieren zakdoeken in voorraad erbij gedaan en de sleutels ook nog en daarna op weg naar het domein.  Na anderhalf uur wandelen was ik onderweg naar hier en ben dan maar naar binnen gegaan, ook al scheen de zon nog zo mooi, het heeft me deugd gedaan maar nu wil ik ook wel even die rust behouden.

En zo kunnen we eer rustig naar het weekend toe gaan, ik hoop maar dat ik niet te veel gezaag rond mijn hoofd krijg van de echtgenoot want ik kan het amper nog aan op dit moment.   Al put ik ook wel veel moed uit die wandelingen.  Nu ga ik nog wat fruit eten en een koekje erbij, speculaas, met wat gemberthee.  Nog een fijn weekend mocht ik morgen geen tijd hebben om wat te zetten.

10-12-2020, 15:12 geschreven door Chris


Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
xzbxk4fzau.gif

Goedemorgen lieve vrienden.Gelukkig wordt het vanaf morgen warmer en gaan we heel langzaam terug naar de dubbele cijfers toe,doch we zullen er de regen moeten bijnemen.Ook kijk ik reeds even over de vrijdag heen naar het komende weekend want voor mij wordt het een voetballoze zaterdag want ik reis niet mee met onze U12A - Interprovinciaal naar FC.Gullegem want ik blijf heel voorzichtig daar de besmettingen hier bij ons terug de hoogte ingaan.Ik denk dat het zonder nog verstrenging een drama aan het worden is.Voor mij mag het, alhoewel ik het reeds heel moeilijk heb als alleenstaande en mijn knie wordt alsmaar slechter.Ik wens Jullie een gezellige donderdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Maak er een fijne donderdag van lieve Ani.Na de middag als het bloggen doe ik mijn dutje dat soms een slaapje word.Dan een beetje eten wzeer op de pc.Alst kan naar de rusyplaats van mijn ouders,want dit gaat nu niet meer elke dag met mijn knie en 's avonds alst goe weer is naar de training gaan zien van mijn ploegske.Ja das zo een beetje mijn dag en er tussen door ook de boodschappen.Hou Je goed Ani.

10-12-2020, 09:13 geschreven door JVG


een fijne donderdag
animaatjes-donderdag-67193.jpg

We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
zelfs vaak in verre oorden.
Maar we vinden hem meestal dichtbij,
in een paar bemoedigende woorden.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

10-12-2020, 02:29 geschreven door Patty en Freddy


09-12-2020
Ikzeg dat ook altijd: " zo maken ze de mensen niet meer"

Ons ma wist het nog gekker te verwoorden... die zei altijd grappend: " Oat er jien lange bluft levne dan ist nen noedn" ......smiley-laughing.gif

Hier is het ook zo dat ik graag iets nieuws aandoe met Kerst gewoon omdat ik dat van thuis uit meekreeg! Iedereen zette zich dan op zijn piekebeste. Maar dit jaar pas ik ook. Ik had vanuit ons vakantieoord toch wat nieuwe spulletjes meegebracht en heb ze nog niet kunnen " showen" ....

Jij schrijft dus ook nog kaartjes? IK een stuk minder dan vroeger oeel wensen nu online gebeuren maar persoonlijk houd ik ervan om een persoonlijk kaartje te krijgen en daarom doe ik het nog steeds met een paar familieleden en echte vrienden!

Vandaag ben ik ook in de keuken bezig geweest want de schoondochter is eindelijk thuis maar kan nog niets ze is erg verzwakt door een bloeding. Dus heb ik voor een paar dagen gekookt voor het bendeke en dat in de namiddag gebracht. et zal nog wel een week duren voor ze zelf weer wat kan doen allé dat hoopt ze toch!  De operatie is ok en de genezing ook maar er deden zich andere onvoorziene complicaties voor!!!

Ik ga nu mijn slaapgenoot gezelschap houden bij deTV. Nog een goeie avond en een dikke knuffel.

yrc6juwrufskz.gif

09-12-2020, 21:09 geschreven door Natoken


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!