ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
13-12-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie ochtend

..



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (13)

15-12-2020
fijn hier terug te zijn !

q06qamybwiv0.jpg
hou het veilig
wees niet roekeloos
zorg voor jezelf
maar vooral
voor hen die jij zo lief hebt  !
liefs meeuw

15-12-2020, 08:02 geschreven door meeuw


fijne dinsdag
bb20(13).gif
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

15-12-2020, 04:05 geschreven door Patty en Freddy


14-12-2020
Hier was de ochtend somber en grijs... eigenlijk gans de dag tenzij even na de middag!

Hier was het droog vandaag en ik ben dan maar wat aan het opkuisen geweest rond het huis want morgen ga ik naar het stort en er ligt altijd van alles en nog wat te slingeren dat mee mag! Er is toch niets anders te doen dan binnen zitten daarom profiteerde ik van het droge weer!

Ja als je plots die grote besmettingen ziet in zorghuizen dan hou ik mijn hart vast voor de corona cijfers na de feestdagen! Zie maar wat er in de landen rondom ons gebeurt . En die lockdown feesten vind ik erg! De boete ligt veel te laag en ze lachen er zelfs om! Zo komt er nooit geen einde aan!

Gelukkig kunnen we zonder gevaar op bloggenronde nog even mekaar virtueel ontmoeten! Een hartelijke groet en tot de volgende! yrc6juwrufskz.gif

14-12-2020, 16:49 geschreven door Natoken


wens jou een warme gezellige dag !

uw6zj2hi.jpg
we zitten allen op dezelfde trein
stomend de toekomst in
vergeet niet
te genieten
van wat rondom jou gebeurt  !
liefs meeuw

14-12-2020, 07:45 geschreven door meeuw


Goedemorgen lieve Ani,mooie foto...knuffies voor jou xxx
5diwldbqjh6.gif

14-12-2020, 07:22 geschreven door Lenie


Goede morgen Anitje

Mooie foto Ani en zeker moet U voorzichtig blijven wat erg daar voor die mensen in het rusthuis ,, mooi is dat zo een eekhoorn in de tuin te zien he ze zijn zo vlug met hun mooi staat,, mooie diertjes zijn het wel ,, wees voorzichtig Antje en bedankt voor steeds de vriendelijke bezoekje .

Een hele fijne maandag ,, en we beginnen met een goed gevoel aan een nieuwe week ,, vriendelijk groetje liefs Ingrid .
oz7gvisebim.jpg

14-12-2020, 07:10 geschreven door Ingrid


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week.
bomen37.gif

Wij hebben geen hartje van zilver
of een hartje van goud.
Maar wel een hartje dat van
onze blogvrienden houdt.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

14-12-2020, 02:55 geschreven door Patty en Freddy


13-12-2020
'k kom even uw blog binnenlopen

Goedemiddag Ani, hoewel de zondag alweer half verstreken is , kom ik toch nog even langs om een prettige resterende zondag toe te wensen.

Ja, de corona problemen blijven ons maar boven het hoofd hangen en thuis blijven lijkt voorlopig de beste optie (!) hoewel er wel hoop gloort in het komende jaar;  misschien dat het,  in het begin nog niet merkbaar zal zijn maar we moeten er wel vertrouwen in hebben dat het goed komt, anders wordt het leven ondragelijk.

U heeft het waarschijnlijk niet eens gemerkt maar mijn blog is verhuisd naar seniorennet.nl; helaas kan niet iedereen daar een plaatje plakken maar dat was op sennet.be ook het geval; volgens mij ligt dit aan het feit hoe de computer is afgesteld. (ach, ik reken maar zo, liever een klein krabbeltje dan alleen een plaatje plakken, want daar hou ik niet van !)  

geniet van uw maaltje vis en nog een .......

align=

een lieve groet van Gé

13-12-2020, 12:23 geschreven door Gé


Ben bijgelezen

Het is altijd fijn even bij jou te zijn en de wedervaren te lezen, hoe fier je kan zijn op de wederhelft, maar hoe intriest hoe zo vele mensen ons onnodig moesten verlaten.... droog je tranen hoor in net juist nu op de radio!

0at81mb3li.jpg

13-12-2020, 11:41 geschreven door Maarten


. . .

Ook ik dacht nog te gaan shoppen voor de feestdagen maar heb het wijselijk achterwege gelaten, ik wil nog gezond en wel kunnen verhuizen !  En dat is wat nu op dit moment telt, ik hou me liever binnen of buiten bezig met wat ik graag doe of nog moet doen zoals het huishouden.  We proberen dan ook zo weinig mogelijk met anderen in contact te komen, tenzij van op afstand natuurlijk, de telefoon is er nog en het internet dus waarom zoveel risico lopen ?!

'k Wens je nog een fijne zondag toe Ani, het is zonde van die mensen die weer ziek zijn geworden door onvoorzichtigheid, geniet nog van vandaag en alle dagen van een nieuwe week die er toch ook weer aan komt.

13-12-2020, 11:40 geschreven door Chris


Hallo Ani

Bezoek en personeel, dat zijn jonge mensen hoe gedragen ze zich thuis? Hierover waren het altijd personeelsleden die het eerste ziek waren. Ik denk dat ze het daar al allemaal hebben gehad. Sinterklaas is ook geweest maar dat is altijd de ergotherapeut die dat speelt en de pieten zijn ook personeelsleden, dus die komen niet van buitenuit. Vis vis die van de nacht gevangen is smiley-laughing.gif als kind moest ik dat niet hebben, en nu eet ik het liever dan vlees, hoe smaken kunnen veranderen he. Bedankt voor de koffie !! hij heeft gesmaakt smiley-laughing.gifNog ne fijne zondag. Voor mij nog ne luie morgen ga ik poetsen, geen uitstel meer. Veel liefs Alfy smiley-wink.gif

13-12-2020, 10:18 geschreven door alfyvo


Dag lieve Anitje

Het is heel erg Anitje,heel heel erg.Ik vrees zelfs voor een derde lockdown,ook de virologen.Is niet moeilijk hé,ze kunnen nog niet voor één keer thuis blijven van de reis,ik hou mijn hart al vast voor na nieuwjaar. Oef ik zal er niet meer geraken Anitje voor een tasje koffie maar tock heel veel dank voor de uitnodiging;-) Ik wens jou een toppie en stressvrij 3e advent weekend en dit in goede gezondheid met heel veel lieve en warme groetjes van mij, Monique.

hc8mlfwe.gif

13-12-2020, 10:03 geschreven door Monique


Vandaag zijn we de derde zondag van de Advent !!!
jlgkp2zpy.gif

Goedemorgen lieve vrienden.We zijn vandaag de derde zondag van de Advent.We mogen het derde kaarsje aansteken en we naderen nu vlug het Hoogfeest van Kerstmis waar ik zo naar verlang.Wij Rooms Katholieken verwelkomen dan de geboorte van een klein onschuldig kindeke dat Jezus werd genoemd.Vandaag houden we het droog tot aan de middag en dan gaat het regenen bij een terug uitzonderlijke temperatuur van 12 graden.Gisteren heb ik de wedstrijd van onze " Pagadderkes " niet kunnen bijwonen in Gullegem uit voorzichtigheid voor het coronavirus want West-Vlaanderen is koploper in Belgie.Onze " Topperkes " hebben er terug een feestje van gemaakt en versloegen FC.Gullegem in hun eigen nest met niet liever dan 1-11.Wat een prachtige prestatie van mijn " MACHTIG " team.Hopelijk mag ik er zaterdag terug bij zijn.Ik wens Jullie een gezellige en een gezonde zondag toe en laat het water maar met bakken uit de hemel komen om al die KIEKENS eens goed weg te spoelen en dit met vele lieve en hartelijke zondagsgroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Wat een prachtige ochtendfoto lieve Ani.Ja ik blijf ook heel voorzichtig.Ik ben zelfs niet meegegaan met mijn voetbalploegje naar Gullegem.Maak er een mooie zondag van lieve Ani.

13-12-2020, 09:26 geschreven door JVG


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!