ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
21-12-2020
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag

gisteren = zondag en droog weer , --goed aangekleed en met mijn vriendin op afstand -- nog eens de Mote = ons park rondgewandeld en naar de karpervissers gekeken .

wat hebben we toch een mooie plek in het midden van ons dorp !

rust voor wie het wil  , tennis pleinen voor anderen  , verscheidene voetbal velden  , twee sporthallen en een petanque veldje en ---- ook voor de hele jonge een "skate plein " of hoe het heet ? !

 nu is het er rustig , alles is toe , alleen aan de vijver zitten een paar harde vissers   te oefenen voor later ...

en WIJ  ? WIJ HEBBEN GENOTEN !

en alletwee in ons eigen huis van de koffie genoten 

.



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (12)

07-07-2021
Retail Packaging

I am very glad to see your good post. its so nice and informative. are you interested in <a href="http://arcosbar.com/">Retail Packaging</a>

07-07-2021, 14:47 geschreven door Arco Sbar


29-04-2021
marketing strategies for ecommerce

I am very glad to see your good post. its so nice and informative. are you interested in marketing strategies for ecommerce

29-04-2021, 12:52 geschreven door Kara Mage


marketing strategies for ecommerce

I am very glad to see your good post. its so nice and informative. are you interested in marketing strategies for ecommerce

29-04-2021, 12:49 geschreven door Kara Mage


22-12-2020
mooie beleving

mooie natturfoto, en o ja ik hoop dat je het boek vindt! blij dat je terug kan lezen!

8uq0dsvipk.jpg
a

22-12-2020, 11:51 geschreven door Maarten


Goedemorgen Ani


'k kom even langs uw mooie blog met deze keer een prachtige foto van het mooie park in uw dorp. Ik denk toch dat u in een groot dorp woont daar er zoveel mogelijkheden zijn om te recreëren; Emmen is eigenlijk ook een dorp, wel een heel groot dorp; waarschijnlijk groter dan de hoofdstad Assen maar we hebben geen stadsrechten

ik wens u een prettige dag en een fijn samen zijn met uw zoon en schoondochter tijdens de kerstdagen!

align=

een lieve kerstgroet van Gé

22-12-2020, 09:20 geschreven door Gé


Kerst Award - 2020
4s9gao.jpg

Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag wil ik Jullie bedanken voor de warme vriendschap die ik gedurende het rampjaar 2020 van Jullie mocht ontvangen.Duizenden bezoekjes uit alle hoeken van de wereld.Neen bloggen is niet dood en in deze verschrikkelijke coronatijden doet een bezoekje DUBBEL deugd.Zoals elk jaar is het een traditie om met een Kerst Award mijn verbondenheid met Jullie aan te zwengelen.Nu hebben we elkaar nog meer nodig als vroeger.We moeten samen het dodelijke monster klein krijgen door steeds alert te zijn en ons samen gezond te houden door ons aan de regels te houden.Er is terug een kleine gunstige neiging vandaag in de cijfers.En vanaf maandag wordt er gevaccineerd.Dus aan deze hoop moeten we ons nu vastklampen.Vandaag krijgen Jullie allen mijn Kerst-Award 2020 en deze is met veel liefde aan Jullie geschonken.Nogmaals heel veel dank aan iedereen.Deze avond om 19 uur spelen onze U12A - interprovinciaal een vriendenwedstrijd op het eerste veld van onze club tegen Home Design Eernegem,voor onze kleine boys een totaal onbekende ploeg die normaal in de zaal speelt.Dus de techniek zal bij hen ook wel primeren.Ik hoop er in alle veiligheid bij te zijn indien het niet regent.Als slot wens ik Jullie vrolijke Kerst en Nieuwjaarsdagen en een gezond 2021 toe,dat wellicht nog een overgangsjaar zal zijn.Hopelijk mogen we in juni of Juli een heel groot deel van ons normaal terugkrijen.Dit zijn mijn 2 wensen voor Jullie,de gezondheid en het vroegere normaal en dit met vele lieve groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en vier Kerstmis en Nieuwjaar voor EENMAAL volgens de regels aub.Achterna kunnen Jullie dan dubbel genieten van het resultaat van Jullie harde inspanningen.Wat een mooi uitzicht lieve Ani.

22-12-2020, 08:28 geschreven door JVG


fijne dagen ...

83d7h02lwf.jpg
Kerstwensen
voor jou en al je dierbaren
veel hoop op de toekomst
dankbaar 
voor je steeds opbeurende woorden  !
liefs meeuw

22-12-2020, 07:06 geschreven door meeuw


Hallo Anitje

Mooie visput is dat ,, altijd rustgevend aan het water he ,, heerlijk dat jullie ervan genoten hebben .

Goede morgen ,, de dagen verschijnen vanzelf ,, het is aan ons om daar iets van te maken , geniet van deze dinsdag met een vriendelijke groetje liefs Ingrid .
6r45fhb.jpg

22-12-2020, 06:11 geschreven door Ingrid


fijne dinsdag
kerstdisney4.gif
Tussen vriendschap en een roosje is
er een heel groot onderscheid.
 Rozen bloeien slechts een poosje,
maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
Veel liefs van Freddy en Patty

22-12-2020, 01:53 geschreven door Patty en Freddy


21-12-2020
Goedenavond lieve Ani,mooie foto heb je gemaakt tijdens de wandeling...knuffies voor jou xxx
xjufcv2jh5.gif

21-12-2020, 20:07 geschreven door Lenie


Groot gelijk...

Waarom zou je je opsluiten? Als het weer meezit en je ook nog wat gezelschap kan versieren dan moet je het doen Ani. Alles is beter dan binnenblijven! Vandaag zit er hier alvast geen wandeling in want het regent al gans de dag! Eerlijk? Dan verkies ik sneeuw boven die koude regendagen!  Het oogt mooier en meestal is het dan ook helderder weer!

En " jouw wetenschappers" hebben gelijk hoor, virussen muteren je moet maar kijken naar het griepvirus, hoe dikwijls hebben ze hier al de inentingen ertegen niet moeten aanpassen? Het is nu natuurlijk weer volop paniek maar eigenlijk verandert er niet veel.... in je kot blijven en contacten beperken!!

We missen de warmte en zon van het zuiden .. normaal waren we nu aan het klaarleggen van wat mee moet en vertrokken we direct na Kerstmis.... Het zal nu bij de warmte van de kachel en chauffage blijven! Maar we zijn gelukkig nog gespaard van corona dus zal ik niet zagen en we zullen het zeker daar niet gaan opzoeken!

Groetjes en dikke knuffel

yrc6juwrufskz.gif

21-12-2020, 14:43 geschreven door Natoken


. . .

Meer moet dat niet zijn om je weer goed te voelen, even naar buiten, genieten van de natuur en samen erop uit maakt het zoveel plezanter.  Een babbel hoort er tussendoor wel bij en dat mist iedereen en dan hoor je ze doorratelen over ditjes en datjes.  Ook ik doe dat tussendoor wel eens aan de telefoon maar dan kost het toch ietwat geld.  En dus onthouden we dat we beter naar buiten trekken als het weer het toelaat tenminste.

Nog een fijne maandag Ani.

21-12-2020, 11:58 geschreven door Chris


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!