ani's mijmeringen
Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

herinneringen ,zoveel mooie dingen !

20230214-184116
23-11-2021
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gisteren !

gisteren dan weer eens naar zee geweest ,

geen volk op het strand , geen volk op de dijk ,een paar in de winkelstraten ---

de wind was NO,dus met de wind in de rug vertrokken op de dijk .

op het eind was ons café terras nog open en we zaten er heerlijk  !

een babbel en een koffietje , wat heb je meer nodig om gelukkig te zijn bij een uitje !

vandaag weer betrokken en mogelijk regen ---

 maar mijn week is goed gestart en  ook de kinderen komen nog in de week , mijn schoondochter  is negatief na test   !! 

20211122-133415



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (18)

25-11-2021
Hallo Ani

Raar dat ik het gemist heb want ga altijd een paar keer kijken, en dan puzzelen tot slaaptijd. Spijtig van uw bezoek, je keek er zo naar uit. Ja griep is voor iedereen verschillend, wat ziek zijn betreft. En ja dat moet je uitzieken niets aan te doen. We zitten echt in rare tijden. Naar de winkel moet je af en toe, maar voor de rest zo weinig mogelijk contact als het kan. Dochter had met de auto nog niet gereden want ze had de platen pas die morgend, op de parking waren ze aan 't werken en daarom stond hij op straat, ze had hem wel overgenomen voor 1600 van haar dochter en was perfect in orde. Ze heeft me juist gebeld, en de verzekering gingen hun best doen om meer te trekken en dan zou hij nog hersteld kunnen worden, laat ons hopen he. Ze was nu toch wat optimistischer. Nog een fijne dag en dikke knuf Ani smiley-wink.gif  

 Alfy

25-11-2021, 11:43 geschreven door alfyvo


Goedemorgen

Tijger-5.jpg

Buren/Vrienden
Zorg goed voor de ouderen, en kijk naar hun om
Bied hulp aan, doe een boodschapje voor ze nu.
Het gaat niet goed met het virus, blijf als het kan gezond
gr.Dirk

25-11-2021, 10:35 geschreven door Dirk


Een koude morgen

dan maaar vlug voor deze pc komen zitten!

BEST-MAARTEN.gif

25-11-2021, 10:28 geschreven door maarten


Hallo Ani

Het werkt hoor ben langs daar gekomen smiley-laughing.gif Zie dat je toch een leuke dag hebt gehad, uitwaaien aan de zee. En vandaag leuk bezoek! kan niet stuk he. Echtgenoot slaapt nog heeft toch last van die derde prik, zere arm en licht koorts. Ik moet morgen!! ben benieuwd? Geniet maar van uw bezoek. Hier zijn drie populieren verdwenen kunnen we weer wat verder kijken, niet die van de eksters. Veel liefs en dikke knuf Alfy smiley-wink.gif   

 Alfy

25-11-2021, 10:21 geschreven door alfyvo


Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
oie-2573821-R2m0-Zvg0

Goedemorgen lieve vrienden.We zijn vandaag nog een maand verwijderd van het mooiste feest op aarde en dit is voor mij Kerstmis.Zondag zijn we reeds de eerste van de vier zondagen van de Advent.Het verlangen naar de geboorte van Jezus.Dit jaar zijn er plannen om dit bij mij thuis te vieren met een familie uit mijn naaste voetbalkringen waar ik echt van hou enkel de eindejaarsfeesten staan bij mij nooit meer in mijn agenda.Gisteren heb ik gelukkig mijn blogronde volledig kunnen afronden want om kwart na elf ben ik ziek naar bed gegaan,overal pijn - grieperig - stram en steken over gans mijn lichaam.Ik ben dan om 18 uur opgestaan en een ontstekingsremmer ingenomen die na een klein kwartier de pijn enorm verlichtte.Ik ben dan na het voetbal op tv voor mijn normen vroed gaan slapen.Ik heb een goede nacht gehad maar ik was reeds om 5 uur klaar wakker.Je kan niet blijven slapen.Nu ben ik wel veel beter maar nu en dan nog wel eens een steek en ik heb dan een half uurke terug nog een onstekingsremmer genomen.Deze keer heeft de boosterprik me te pakken gekregen en ik denk dat het zwaar spul is.Nu heb ik geen pijn meer en waarschijnlijk komt die ook niet meer terug.Ik wens Jullie een fijne en een gezellige donderdag toe terwijl het weekend terug lonkt en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en wees alert en blijf allen gezond.Fijne donderdag.

25-11-2021, 09:36 geschreven door Jos


Goedemorgen
Colors-of-Autumn-Annie
Mooie dag vandaag, en wees toch maar voorzichtig, want het lelijk beestje wil maar niet wijken.

25-11-2021, 08:30 geschreven door annie


fijne donderdag Ani !

951c4e346ebed889c8258f777a77642d.jpg
jongeren kunnen het ook gezellig maken
wij houden het ook
lekker warm
maar dan
zonder gescheurde broek  ...
liefs meeuw

25-11-2021, 08:08 geschreven door meeuw


24-11-2021
Fijne groetjes van Swakke

<c

Kavpm-TTO2yd-G-gifffffffffffffff.gif

24-11-2021, 16:27 geschreven door franFrancoiscois


Genieten van de kleine dingen, Ani

1-29Lieve groetjes vanwege Annie & Rogier

24-11-2021, 11:15 geschreven door Annie & Rogier


Vandaag geen wandelweer!
Maarten.gif

24-11-2021, 10:45 geschreven door maarten


Geluk

Geluk zit in kleine dingen dat is waar, op grote moeten we niet meer rekenen, als je ouder bent ben je al blij als je zonder spierverrekkingen je bed uit kan... en dan je eigen tanden nog hebben is een groot geluk, ik wens je nog de rest van de week kleine gelukjes.

24-11-2021, 10:15 geschreven door Myette34


Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
oie-2475034-Bs-PLD4-Ud

Goedemorgen lieve vrienden.Na een dagje gedwongen afwezigheid zijn we terug in Bloggenland.Gisteren kreeg ik mijn derde Moderna boosterprik en het was luxe ten top want op de parking stond reeds een busje klaar om ons naar het vaccinatiecentrum te voeren dat een 250 meter verder lag.Alles ging vrij vlot niettemin dat er zeer veel volk was.Men was er uiterst vriendelijk en een kwartier na de prik werden we terug met het busje tot aan onze auto gevoerd.Ik moest er zijn om 9u40 en om 11 uur waren we reeds thuis.Mijn buurman met wie ik samen was moest deze avond gaan doch na wat praten werd hij terzeldertijd gevaccineerd.Deze middag zijn we terug in de helft van deze werkweek en krijgen we terug het naderende weekend in het vizier.Nu is het hier aan de mistige kant doch hier vriest het niet want het is hier 7 graden.Geniet van Jullie woensdag en blijf uiterst voorzichtig want onze provincie kleurt bloedrood.Gisterenavond heb ik een ontstekingsremmer genomen voor het slapen gaan daar mijn arm waar de prik gegeven was wat pijn deed en er een knobbeltje zit dat langzaam zal verdwijnen en ook als na de tweede prik had ik een heel licht griepgevoel dat nu weg is.Dus hopelijk kan ik nu met mijn griep en coronaboostervaccin de winter door en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne midweek lieve Ani.Je weekend zal weer goed gevuld zijn en gelukkig is er die negatieve test.Geniet van Je woensdag.

24-11-2021, 09:10 geschreven door Jos


wens jou een opbeurende dag Ani !

ta-mot-ban-hoc-cua-em-lop-5.jpg
jong of oud
een ware vriend
is iemand die je iets kunt toevertrouwen
wat je bij een ander
niet kan   !
liefs meeuw

24-11-2021, 07:47 geschreven door meeuw


Midweeksegroetjes.
animaatjes-woensdag-46494.jpg

Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
 dat je het verdient. Als iemand hulp komt
zoeken toon je dan een ware vriend.
Lieve groetjes van Freddy en Patty

24-11-2021, 03:33 geschreven door Patty en Freddy


23-11-2021
. . .

Gisteren heb ik er ook degelijk van genoten, het was fris, frisser als ik dacht maar ik heb geen kou gehad, ik had mijn lederen vest aan en daaronder een pullover zodat met wat wandelen tussendoor, ik het warm genoeg had.  Heb dan ook vrij snel gevonden wat ik zocht en daarna naar huis gekomen.  Echter niet recht naar huis toe gegaan maar wel nog een ommetje gemaakt doorheen de wijk die hier achter ons is gelegen en zo naar huis toe in de plaats van langs de drukke rijweg te gaan waar het dan ook maar saai is.  
Onderweg zaten er een aantal mensen op een bankje waar ik dus voorbij kwam, ik liep naar de zon toe en zag ook niet precies wie daar aan het tateren was, hield mijn hand even voor mijn ogen zodat ik zonder die zonnestralen kon zie wie daar wat zei tegen mij.  Ook mensen die er plezier aan beleefden om buiten te zijn en in de zon te zitten, heb nog even een praatje gemaakt ook met hen en daarna weer verder : genieten terwijl je dat kan en zeker nu met die zonneschijn, waren mijn laatste woorden voordat ik verder ging.

Eenmaal thuis aangekomen heb ik alles uitgepakt, gezorgd dat de etiketten en dergelijk eraf waren en alles gewassen, deze voormiddag alles gestreken en nu ligt dat weer klaar om gedragen te worden.  Er was een dame die me zei dat ze me een fikse vrouw vond die nog goed met alles mee kon, ja, dat is meestal wel zo, alleen autorijden kan ik niet maar verder lukt me nog redelijk alles wat ik wil doen, het vraagt wel een beetje meer inspanning als vroeger maar ik doe het toch maar.  Als ik hier hoor dat er nog veel mensen zijn die hun overschrijvingen naar de bank moeten doen en van die dingen meer, welja, dan ben ik nog ergens bevoordeeld, ik moet alleen naar een terminal gaan om geld af te halen en die is hier in de gemeente ook al niet meer !  Jammer maar helaas moet ik dan beroep doen op anderen maar zo vaak is dat nu ook weer niet nodig, meestal kan je het ook op een andere manier wel regelen.  Tenminste als je een computer kan bedienen en weet hoe alles moet gedaan worden.

Nog een fijne dag verder Ani, tot een volgende keer, groetjes.

23-11-2021, 15:19 geschreven door Chris


Goedemiddag

Dame.jpg
Foto aan het strand stil en verlaten nu.
gr.Dirk

23-11-2021, 12:56 geschreven door Dirk


Een lieve groet doet altijd goed Sylvain
cooltext398487109282126

23-11-2021, 11:23 geschreven door sylvain


Ik ben blij voor jou
Maarten.gif

23-11-2021, 11:08 geschreven door maarten


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto



Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!