Foto

Ik ben Annemiek
en woon in Scheveningen.
Ik ben geboren op
08/08/1935.

Foto
Foto
Gastenboek
  • Fijne zondag
  • hoi
  • groetjes
  • fijn weekend
  • fijn weekend

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Annemiek vertelt over van alles en nog wat
    over alles wat ik leuk vind
    15-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 ju,i
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hier is het somber, regenachtig en koel weer. Niet om lekker naar buiten te gaan. Afwachten maar, misschien vanmiddag beter. Ik wens allen een mooie dag en toch nog zon.


    >> Reageer (3)
    14-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het ziet er wat vriendelijker uit vandaag. Bewolkt maar ook ruimte voor de zon. Hopelijk is het ook mooi weer in België. Ik wens iedereen een heel fijne dag.


    >> Reageer (4)
    13-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag, 13 juli.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is zwaar bewolkt en geen lekker weer. Bijna windstil. Nog net droog en niet koud. Geen zomers weekend. Zoon en schoondochter zijn op vakantie. Hopelijk is het weer daar beter dan hier. Ik wens ieder een mooie dag en groetjes.


    >> Reageer (3)
    11-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag, 11 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is buiten somber zonder zon. Het zal dus wel geen zomers weekend worden. Gisteravond was het nog mooi weer en hebben we nog tot laat in de serre gezeten en was het een mooie avond. Nu is het somber en nog steeds geen zon, niet koud; we moeten maar afwachten wat er komt. Het is nog droog en windstil. Morgen gaan zoon en schoondochter op vakantie naarAmerika. Ik wens iedereen een heel gezellige dag.


    >> Reageer (9)
    10-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag, 10 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De voetbaldroom is voorbij. We zijn weer gewoon rustig en gaan weer aan het werk. Vandaag schijnt de zon en ziet het er buiten goed uit. We worden weer actief en kijken uit naar het weekend, maar eerst weer aan het werk. Een mooie dag en goede wensen.


    >> Reageer (5)
    09-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel wind en regen. We kunnen er wel tegen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     andaag de grote dag van de voetbalstrijd tussen Nederland en Argentinië. Dat wordt een spannende avond. Ik ben neutraal; dat de beste moge winnen. Ik wens allen een mooie wedstrijd en een heel prettige dag.


    >> Reageer (8)
    08-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dinsdag, 8 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren zijn we met de nieuwe auto naar een bedrijf gegaan om het kenteken van onze auto in alle ramen te laten graveren. Dat was dus een ritje in de nieuwe auto. Het was lekker weer en de zon scheen. Het waaide wel een beetje. Het zag er veel beter uit dan het weer dat vandaag verwacht wordt. Het regent hier en er staat een stevige bries. Toch wens ik iedereen een mooie en gezellige dag.


    >> Reageer (1)
    05-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zatertdag, 5 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De zon schijnt nog achter de wolken en er staat een licht briesje.Het is wel moeilijk om opnieuw te starten. Ik ga steeds in de fout. Maar hoop steeds de draad weer op te pakken,  maar weet nog niet of dat zal lukken. Ik wens iedereen een mooie zaterdag en geniet er  van.


    >> Reageer (0)
    03-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het is donderdag en het ziet er goed uit buiten. Ik ga maar eens flink stofzuigen, dan ziet alles er weer wat beter uit. Loek gaat naar de plantentuin en dan heb ik even de ruimte om alles open te zetten en een fris windje binnen te laten. Misschien schuiven de wolken nog opzij en komt het zonnetje. Bijna beginnen de schoolvakanties: eerst in het noorden en over twee weken hier. Bij mooi weer wordt het hier dan wat drukker voor het strand. Maar er zijn ook veel mensen die op vakantie naar het buitenland gaan. Wij blijven thuis. Ik wens iedereen een heel fijne dag.


    >> Reageer (0)
    01-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag, 1 juli
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het eerste halfjaar zit er weer op en zo gaan we aan de tweede helft beginnen. De dagen gaan al weer korten. Zo gaan de jaren lijkt het steeds vlugger. Juli is een mooie maand: vakantiemaand voor velen. Vandaag is het een warme dag. Op ons balkon is het nu te warm om te zitten, dus nemen wij de serre aan de andere kant , met zeezicht en een fris windje. Ik wens ieder een mooie en zonnige dag.


    >> Reageer (0)
    07-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.woensdag, 7 mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren zijn we in Geertruidenberg geweest. Ik dacht dat daar veel winkels waren, maar die waren er niet in het heel mooie oude centrum. Éen winkeltje trok de belangstelling van Loek. Een bakkerij met heerlijke gevulde koeken. Daarna zijn we naar  Drimmelen gegaan om het plaatsje te bezoeken. Het weer zat niet mee, maar we hadden geen regen. Tussen Drimmelen en Lage Zwaluwe is een weg onder aan de dijk. Die staat niet aangegeven op de kaart en er stond ook niet bij verboden voor auto's. Dus nam Loek die weg. We kwamen in een heel mooi gebied, waar een viswedstrijd gehouden werd. Allemaal senioren. Na wat gezellig geklets zijn we door gereden naar Lage Zwaluwe en vervolgens naar het plaatsje Moerdijk, waar we nog niet geweest waren. Zoekend naar een kruidenier kwamen we bij een winkeltje, dat niet niet veel groter was dan een klein logeerkamertje. Er was wel van alles te koop. Ik wens u ook namens Loek een heel fijne dag.


    >> Reageer (0)
    06-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 mei, dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag weer een gewone werkdag, maar niet voor ons. Wij houden nog een paar dagen vakantie. Vandaag gaa we naar Geertruidenberg. Daar ben ik nog nooit geweest. Het weer is een beetje somber, naar hopelijk klaart het straks wat op. Het isdinsdag, dus allewinkels zijn open. Niet zo leuk voor Loek, want ik wil bijna alle winkels bekijken of er nog wat zinnigs voor mij is. Ik wens ieder een heel fijne dag.


    >> Reageer (0)
    05-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 mei, bevrijdingsdag in Nederland
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wij zitten hier heerlijk op het platteland in West Brabant. Alles is hier goed en mooi. Mooie kamer, lekker eten en goed verzorgd. We hebben het hier prima naar onze zin. Gisteren hebben we een boottocht gemaak door de Biesbosch. Heel erg mooi en we hadden er goed weer bij. We genieten van de rust en van de natuur en het boerenland. We hebben echt een paar dagen vakantie. Ik wens u een prettige dag. 


    >> Reageer (0)
    04-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag, 4 mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag gaan we even er uit, genieten van buiten en frisse lucht. Hopelijk wordt het een mooie dag. Wel iets minder tijd voor bloggen. Gistermiddag hebben hebben we ook een toertje gemaakt en het was mooi weer. Dus ik hoop dat de lente doorzet. We gaan ook nog wat plantjes plaatsen op het balkon: petunia's, die  vind ik er mooi met mooie kleurtjes en lobelia's en kijken wat er nog meer leuk is en de boel opfleurt. Ik hoop op een zonnige voorzomer zodat we lekker buiten kunnen zitten. Een mooie zondag wens ik ieder.


    >> Reageer (0)
    03-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag, 3 mei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    8 uur. Zonnig en helder weer. Matige wind. He ziet er beter uit op deze mooi dag in mei. Nog geen plannen voor vandaag. Gewoon een vrije zaterdag. Misschien even lucht happen buiten en een boodschapje doen. Ik wens ieder een mooe dag en geniet van het mooie meiweer.


    >> Reageer (0)
    02-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrijdag, 2 mei

    Gister en vanmorgen ook nog veel trammelant met de pc. Loek heeft er uren aan gewerkt maar nu doet hij het weer. We zijn gisteren ook even naar de nieuwe tuin van zoon/schoondochter wezen kijken. Mooi met schutting, tuinkast en wandelpad en terras. Bij mooi weer is het heerlijk om daar te zitten. Het lijkt nu veel groter. Ieder een heel fijne dag. De foto lukt nog niet. Nog even geduld.


    >> Reageer (0)
    01-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is 1mei.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maar nog is het somber en donker. Hopelijk komt de zon nog. Mei is toch een mooie maand met mooi weer en meer zon. Er is bijna geen wind en droog. Lentebloemen komen er nu; het wordt buiten weer kleurig en fleurig. Ik wens ieder een mooie meimaand en geniet er van.


    >> Reageer (0)
    28-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bezoek aan Rome
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eens maakte ik een vakantiereis naar Italië en kwam in Rome en heb daar natuurlijk een bezoek gebracht aan de Sint Pieter en juist op woensdag werd de paus rondgedragen door de kerk, die overvol was. Allemaal mensen die een glimp van de paus wilden zien. Het was paus Johannes XXIII, een heel vriendelijke en aardige man, die al zwaaiend en zegenend werd rondgedragen. Het was heel indrukwekkend. Hij keek mij aan en ik verbeeldde me dat hij mij een knipoogje gaf. Hij heeft op mij een grote indruk gemaakt en nu is hij heilig verklaard en denk ik nog vaak aan die dag dat ik hem zag. Tijdens mijn bovengenoemde bezoek in aan Rome is bijgeplaatste foto gemaakt.


    >> Reageer (0)
    27-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondagmorgen, 27 april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Koningsdag is goed verlopen en was een mooie dag. Het weer was prachtig en alles was goed verzorgd en goed georganiseerd. De koning kwam goed over in beeld en zijn vrouw en kinderen zagen er heel mooi uit. Voor mij was het goed verzorgd en georganiseerd en het weer werkte ook goed mee. Ik wens ieder een fijne dag zondag. Van Loek kreeg ik een heel mooie grote vaas, gekocht op de vrijmarkt, okergeel en 50 cm hoog.


    >> Reageer (0)
    23-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.23 april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    26 april is het Koningsdag voor de eerste keer na jaren. Na drie koninginnen hebben we nu een koning. Eerst Wilhelmina, vervolgens Juliana en daarna Beatrix. Nu koning Willem Alexander. Op deze dag mag iedereen van alles verkopen op straat en is het vrijmarkt. Dan kun je voor weinig geld leuke dingen kopen. Meestal is het dan erg druk en gaat de handel voor een koopje weg. De verkopers zitten gewoon op straat en het is erg gezellig. Soms zijn er echte koopjes bij. Loek gaat er altijd heen en vindt soms ook een schatten op straat. Voor ieder een fijne dag.


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Oh what a beautiful morning,
    Oh what a beautiful day,
    I've got a wonderful feeling,
    Everything's going my way.

    klik ook eens op een van de onderstaande blogs.
  • Scheveningen linkpagina
  • Loek
  • Kijk ook eens naar
  • badplaats-Scheveningen
  • Foto´s van Loek
  • schoenendoos van Scheveningen

    Foto

    Kijkend naar de
     Niagara watervallen
    Foto

    Foto

    Foto

    Japanse tuin


    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!