Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    11-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste instapviering voor de communicantjes
    Instapviering eerste communicantjes Sint-Jan de Doper

    Op zaterdagavond 8 maart waren de 43 communicantjes samen met hun ouders en familie om de eerste instapviering bij te wonen. ‘Ik mag leven onder Gods regenboog’ was het thema. Uit volle borst (hoe klein die dan ook mogen zijn) zongen ze als intredelied: ‘Super, super, blij’.
    Warre uit het tweede leerjaar heette de commicantjes welkom. Als eerste lezing bracht juf Sofie Defever het bijbelverhaal ‘De ark van Noach’. Nadien mochten ze allen hun regenboog met daarop hun foto aan het altaar plaatsen. Tijdens de communie vormden ze een kring rond het altaar en terwijl de aanwezigen te communie gingen kregen zij een kruisje van E.H. Luc Suys.
    Zo zijn ook zij op weg naar de dag van hun eerste communie
    die zal doorgaan op zondag 11 mei. (RS)

    11-03-2008 om 07:21 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    10-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelen met VG Waregem Leiekant in Beveren-Leie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     Op zaterdag 15 maart om 16 uur kunt u meewandelen met Vakantiegenoegens Waregem Leiekant 'Zavelputtentocht met Spaanse wijndegustatie te Beveren-Leie'

    Wandelaars verzamelen aan de kerk van Beveren-Leie om 16.00 uur voor een tocht van 4 km.
    Voor diegenen die enkel willen deelnemen aan de wijndegustatie is het verzamelen geblazen om 17.30 uur op de parking van het kerkhof, Sint Jansstraat te Beveren-Leie 

    Deelname VG leden : 5 €, niet leden : 7 €
    Hierin is inbegrepen: Proefaanbod van verschillende Spaanse wijnen
    Uiterste inschrijfdatum: donderdag 13 maart klik hier.

    10-03-2008 om 22:50 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee nieuwe petanquepleinen achter de Kernelle
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Beveren-Leie krijgt er twee nieuwe petanquepleinen bij.

    Achter de Kernelle in de Kerkdreef bevonden zich al vier banen die vaak gebruikt worden door verschillende verenigingen. Vooral OKRA die wekelijks gebruik maakt van de pleinen had nood aan enkele bijkomende pleinen want af en toe moest deze vereniging  eens schipperen omdat ze met teveel spelers waren. De nood aan 2 bijkomende pleinen is blijkbaar niet in dovemansoren terecht gekomen in stad Waregem.
    Deze ochtend 10 maart zijn de Waregemse stadslieden in weer en wind begonnen met het aanleggen van 2 nieuwe pleinen. Zij wisten te vertellen dat er naast de nu al bestaande pleinen terug een padje zal komen en daarnaast de nieuwe pleinen. De randen zullen afgewerkt worden met houten balkjes inplaats van met betonnen platen. Dat verhindert schending aan de petanqueballen.
    Op de foto v. l. n.r. William Vervaeke, Dirk Bruneel en Koen D'Haeze

    10-03-2008 om 20:47 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    08-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moskee te Desselgem
    Naar aanleiding van de protestactie van Vlaams Belang organiseerde het stadsbestuur op vrijdag 7 maart 2008 om 18.00 u een persconferentie in café 'De Gilde' te Beveren-Leie.

    Burgemeester Kürt Vanryckeghem gaf de inleiding en wist o.a. te vertellen: "Vandaag maken we twee unicums mee. Deze manifestatie is zeer Waregems onwaardig. Er werd naar mijn weten" zegt de burgemeester" nog nooit zo een manifestatie op zo'n schaal aangekondigd. Er werden 18.000 pamfletten verdeeld en we hebben er geen zicht op welke impact dit zal hebben. Pamfletten in een stijl die zeker Waregems onwaardig zijn. Mensen afbeelden die democratisch verkozen zijn door de bevolking, dat zijn trucen van de jaren '50, '60 juist na de oorlog maar passen niet meer in 2008".

    "Het tweede unicum is dat we hier met de drie grote democratische partijen vertegenwoordigd zijn en dat geeft wel een goed gevoel" weet de burgemeester."Wat de manifestatie zelf betreft", gaat de burgemeester verder, "het Vlaams Belang had aanvankelijk een groter traject gevraagd naar dat hebben we geweigerd".

    Het parcours mocht starten aan café 'Het gemeentehuis' te Desselgem om 19.30 u en liep langs de Nieuwstraat, een 70 à 100 m voor de moskee moest het de Leopold III Laan in om via de Kasteelstraat terug de Nieuwstraat links op te draaien en de manifestatie om 20.00 u aan café ' Het gemeentehuis te ontbinden. De politie was al meer dan drie weken fulltime bezig met deze zaak om zoveel mogelijk risico's uit te sluiten. Na de burgemeester gaf schepen van Integratie Jo Neirynck wat meer uileg over Integratie, gemeenteraadslid Freddy François over de erkenning van de moskee en Guy Van den Eynde over Vlaamse overheid wil open moskeeën, (zie onderstaand persbericht).

    Na afloop van deze persconferentie legde Beverse Weetjes ook nog even het oor te luisteren bij  eerste schepen Rik Soens uit Beveren-Leie en bij de Desselgemse schepen Jo Neirynck.

    PERSBERICHT - VRIJDAG 7 MAART 2008
    HARMONIEUS SAMENLEVEN IN WAREGEM

    Integratie, een volwaardige poot in de beleidsnota
    (door schepen Jo Neirynck)
    Stad Waregem blijft bouwen aan de harmonieuze samenleving, waar we allemaal van dromen. De bevolking wordt vertrouwd gemaakt met migrantenwerking en integratiebeleid. Er worden acties ondernomen om de autochtone en allochtone inwoners van Waregem dichter bij elkaar te brengen, met respect voor elkaars religieuze, historische en culturele achtergrond en gewoontes.

    Verdraagzaamheid is een basishouding. De Waregemse gemeenschap streeft naar een samenleving waar er geen problemen zijn tussen verschillende culturen en levensbeschouwingen. Integendeel: er gebeuren inspanningen om het samenleven te verrijken met allerlei initiatieven om elkaar beter te leren kennen, begrijpen en waarderen. Organisaties als het Islamitisch Offerfeest, het Aanbod Nederlands aIs tweede taal, ondersteuning van Attakwa en Doenja, de themamaand "liefde in Culturen", Wereldfeest, Zonneburcht als School zonder Racisme, actiemaand tegen Zinloos Geweld passen volledig in dit kader.

    Erkenning moskee, een verhaal van maatschappelijke relevantie (door gemeenteraadslid Freddy Francois)
    De Desselgeme moskee start met hun erkenning een vernieuwingsproject en reikt ook de hand naar de autochtone bewoners van Desselgem en de rest van Waregem. Bij hun opening laatstleden was immers iedereen welkom. Voor veel Desselgemnaren verliep een eerste kennismaking met hun onbekende allochtone buren zeer positief.

    Vanuit verschillende kanten in Desselgem wordt verwonderd gereageerd op de actie die het Vlaams Belang binnenkort organiseert in de Nieuwstraat. De onlangs erkende Moskee waar de bijeenkomst om draait, is al jaren bijna onmerkbaar aanwezig in de Nieuwstraat, en overlast heeft deze nooit veroorzaakt.

    In de Gemeenteraad schaarden 31 van 33 raadsleden zich positief achter de erkenning van de moskee. Op voorstel van het College van Burgemeester en Schepenen verleende de gemeenteraad - met uitzondering van de twee raadsleden van het Vlaams Belang - positief advies aan de Vlaamse overheid voor de erkenning van de moslimgemeenschap vzw Assounah in Desselgem. Daarmee is Waregem de eerste West-Vlaamse gemeenschap en in België een van de eerste acht die het licht op groen zet voor de officiële erkenning van een moslimgemeenschap. Deze erkenning betekent ook dat vzw Assounah straks kan genieten van subsidies.

    Aan het positieve advies koppelde de gemeenteraad toch enkele voorwaarden vast:
    - De inspanningen die moskee Assounah vzw in het verleden leverde en tot op vandaag nog altijd doet voor het ontwikkelen en aanbieden van een vormings- en ontspanningsaanbod inclusief lessen Nederlands voor de geloofsgemeenschap
    - Het onderhouden van goede contacten met de buurtbewoners - De participatie van de moskee tijdens de voorbereidingen van de organisatie van een tijdelijke slachtvloer voor het Islamitisch Offerfeest
    - De medewerking die Assounah verleent aan diverse stadsdiensten voor de uitwerking van diverse projecten

    Vlaamse overheid wil open moskeeën (door gemeenteraaslid Guy Van den Eynde)
    Om erkend te worden verwacht de Vlaamse overheid dat moskeeën een open constructieve houding aannemen tegenover de ruimere gemeenschap en betrokken zijn op die gemeenschap. Dat blijkt uit een viertal concrete elementen die ze moeten aangeven in hun aanvraagdossier.
    - Voor hun officiële communicatie met de overheid moeten de moskeeën het Nederlands gebruiken, maar de Vlaamse overheid moedigt de moskeeën aan om dat ook in andere gevallen (in zoverre de liturgie het toelaat) te doen.
    - Voor hun imams moeten ze het bewijs voorleggen dat die een inburgeringstraject gevolgd hebben.
    - Ze moeten zich er toe verbinden extremistische en fundamentalistische personen, verenigingen en activiteiten te weren. De omzendbrief spreekt met name van activiteiten 'die in strijd zijn met de grondwet en het verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden'.
    - Moskeeën moeten aangeven hoe ze contact houden met het gemeentebestuur. Moskeeën mogen verder in hun dossier alle informatie toevoegen die aantoont dat ze ingeschakeld zijn in de lokale gemeenschap, zoals bijvoorbeeld informatie over de activiteiten die ze daarvoor organiseren. In hun dossier moeten ze ook aangeven hoeveel gelovigen ze bereiken; dat is een belangrijke graadmeter voor erkenning maar, zoals de omzendbrief stelt, 'op zichzelf toch geen afdoend gegeven'.

    Een erkenning door de Vlaamse overheid levert moskeeën het voordeel op dat ze voor werkingskosten, grote herstellingen aan het gebouw en de huisvesting van imams een beroep kunnen doen op de overheid. De federale overheid staat op zijn beurt in voor de lonen van imams van de erkende moskeeën. Tenslotte is het belangrijk te noteren dat de overheid alleen moskeeën kan erkennen die voorgedragen worden door het representatief orgaan van de berokken eredienst, in dit geval dus de nieuwe Moslimexecutieve.
    Voor enkele beelden van de betoging en de toespraak van Filip Dewinter klik hier

    08-03-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    07-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vormselcatechese Sint-Jan de Doper in teken van Broederlijk Delen

    Schakel eerst achtergrondmuziek uit (BL2008)

    Op zondagochtend 2 maart organiseerden de catechisten een ontbijt in teken van Broederlijk Delen.
     
    Zo was er een tafel heel rijkelijk gedekt met alles in overvloed, er was zelfs bediending voorzien.
    Er was ook de dagdagelijkse ontbijttafel die de meesten kennen en waar nog keuze te over is.
    Ook de ontbijttafel van de vierde wereld, waar de keuze en de hoeveelheid heel wat beperkter is en enkel het noodzakelijkste op tafel komt was gedekt.
    Tenslotte was er nog de tafel van de derde wereld waar geen keuze meer is. Enkel 2 sneetjes brood voor 4 personen en voor ieder een bekertje met wat water sierden deze tafel.

    Een overbodige vraag om te weten aan welke tafel jij liefst zou ontbijten. Deze vraag werd ook niet gesteld aan de vormelingen, het lot bepaalde aan welke tafel ze mochten aanzitten. En raar maar waar, na het gebed begon elkeen, zij het soms met lange tanden, aan het voorgeschotelde ontbijt.

    Na een kleine hint van de catechisten werden de vormelingen waker geschud. Diegenen die aan de zo overvloedig gedekte tafel hadden mogen plaatsnemen begonnen hier en daar wat van hun overvloed uit te delen.

    Na de duiding van het hoe en waarom van dit ontbijt is er een spontane samenhorigheid ontstaan. De verse pistolets, het beleg, het fruit….gingen van de ene uithoek van het Sint-Janszaaltje naar de andere en er werd broederlijk gedeeld. En wie toch nog iets tekort kwam kon terecht aan de voorraadtafel die de catechisten voorzien hadden. Na dit bijzonder ontbijt trok de groep naar de eucharistieviering om er aan te zitten aan de tafel van de Heer. (BL2008)

    07-03-2008 om 07:20 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    05-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de gemeenteraad van 04/03/'08
    *Goedkeuren opdracht leveren en plaatsen van speeltoestellen op diverse speelruimten + vaststellen wijze van gunnen
    De Jeugddienst heeft het investeringsprogramma voor het jaar 2008 uitgewerkt voor de stedelijke speelruimten. De opdracht omvat het leveren en plaatsen van speeltoestellen op diverse speelruimten inclusief het aanbrengen van een valdempende ondergrond waar dit nodig is. Alle speeltoestellen moeten voldoen aan de veiligheidsnormen EN1176/EN1177. De plaatsing moet gebeuren volgens de voorschriften van de fabrikant en conform de genoemde veiligheidsnormen. In de vergadering van 18 februari 2008 geeft de jeugdraad advies over het voorgestelde investeringsprogramma.

    Voor Beveren-Leie gaat het om het plaatsen van één  combinatiespeeltoestel voor het speelplein 'De Speelberg' in de Tomberg voor een bedrag geraamd op € 21 000,00 incl BTW
    Het speelplein te Beveren-Leie bestaat uit twee grote delen. Het ene deel is bestemd voor kinderen tussen 3 en 6 jaar. Het andere deel is avontuurlijker en bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar. Het combinatiespeeltoestel wordt op dit avontuurlijker deel geplaatst. Het gaat om een toestel met klauter- en glijmogelijkheden.

    *Verder op de agenda: herinrichten Pontstraat (tussen Kortrijkseweg en Grote Heerweg) en Kleine Heerweg (tussen Pontstraat en Grote Heerweg): goedkeuren grondverwerving
    Voor het uitvoeren van herinrichtingswerken in de Pontstraat en in de Kleine Heerweg, gecombineerd dossier met Aquafinproject collector RWZI, is het noodzakelijk over te gaan tot grondverwervingen van 1ca, met een vergoeding van € 100,00 tov de eigenaars Willem en Marleen Platteeuw-Lagage, Korte Tramstraat 5 te Wervik.

    05-03-2008 om 09:26 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontbijt je fit bij de gezinsbond van Beveren-Leie en Desselgem
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ 
    Op de foto de Beverse en Desselgemse bestuursleden en medewerkers

    Op zondagochtend 2 maart sloegen de Gezinsbonden van Beveren-Leie en Desselgem terug de handen in elkaar voor de organisatie van een gezond ontbijt.

    Op zaterdagmorgen omstreeks 09.00u begonnen bestuursleden en medewerkers met de voorbereidende werken in OC ‘t Klokhuis. Op zondagmorgen begon de werkdag reeds om 06.00 u.
     
    Vanaf 08.30 uur werden de eerste van de 396 gasten verwacht en konden ze aanschuiven aan een gezond, gevarieerd ontbijtbuffet. Wie het wenste kon eveneens nuttige tips krijgen van diëtiste Anja Lebon uit Roeselare.

    Voor de kinderen die zich na hun ontbijt wat wilden vermaken was er een speelhoek en een grimestand voorzien. Voor de liefhebbers stond ook nog een bewegwijzerde natuurwandeling op het programma die naar keuze over een afstand van 4.5- of 8,5 km liep.

    Tot slot konden de ingeschrevenen de voormiddag afsluiten in OC ’t Klokhuis waar ondertussen de tafels gedekt waren voor het nuttigen van heerlijke verse soep met belegde boterhammen.
     
    (BL2008)
    Natuurwandeling
    Twee kleine natuurgebieden, oases midden industrieel gebied: de zavelput en de oude leiemeander met de enclave Munkenhof, verbonden door een jaagpad.
    Onthaasten en genieten van fauna en flora
    Wandel je mee?
    We starten onze wandeling aan 't Klokhuis: aan 't hernieuwde kerkplein. Voor ons staat de moderne Sint Janskerk, die gebouwd werd in de plaats van de tijdens de oorlog opgeblazen kerk aan het vroegere Beverse centrum: 23 mei 1940. In de schaduw van de kerk ontwaren we het gedenkteken ter ere van de Beverse gesneuvelden van beide wereldoorlogen. We bemerken ook de "De Bouwer" een beeld van Willem Vermandere ter ere van de bouwvakkers en geschonken door de groep Huyzentruyt. We wandelen door de Kerkdreef, voorbij "De Kernelle", we steken de Kleine Heerweg/ Nijverheidsstraat over en vervolgen onze weg in de Hoonakkerdreef. Aan de Grote Heerweg gaan we Iinksaf, we wandelen tot aan de "Linde" waar we de baan omzichtig oversteken om langs dit kronkelpad naar de Leie af te dalen.

    Aan de Leie nemen we de korte afstand door links af te slaan ofwel de lange afstand door rechtsaf te gaan. Links wandelen we langs de Leie tot aan de schuilhut, waar we opnieuw Iinksaf slaan. We wandelen nu naar het kleine natuurdomein "De Zavelput" waar we rond wandelen.

    Ofwel nemen we rechtsaf de grote afstand naar Desselgem. Als we het jaagpad volgen bemerken we rechts eerst een restant van een Leiemeander met bomen: de Leie kronkelde hier vroeger tot bijna aan de "Cleurvijnck" een boerderij die teruggaat tot de dertiende eeuw en die toehoorde aan de Sint-Pietersabdij van Gent, daarna zien we een groot gebouw in Gregoriaanse stijl, waarin een vroegere betonnen rootput geïntegreerd werd. We komen aan de Brug van Desselgem, waar we onderdoor gaan voor de veiligheid. Uiteindelijk steken we toch de brug over voorbij de koepeltank, ter nagedachtenis van de Leieslag 23 en 24 mei 1940.Voorbij de brug slaan we rechtsaf. Aan de trap gaan we naar beneden en vervolgen onze weg langs een oude Leiemeander. (op sommige plaatsen kan dit geplaveid pad er soms wat modderig bijliggen). Op het einde van het pad komt men linksaf via het pompstation (Kanaal Ooigem -Roeselare) aan de enige nog bestaande drietrapsluis in België. De sluis is pas gerestaureerd en zou gebruikt worden voor de pleziervaart.

    Daarna keren we op onze stappen terug en vervolgen onze weg langs de Leie. We komen voorbij het "Munkenhof', een statige hoeve die vroeger aan de rechteroever van de Leie lag. Ze was het centrum van de heerlijkheid Sint Pieters-Munkenhof. Vanuit het Munkenhof werd een omvangrijk territorium beheerd: Desselgem, een groot deel van Beveren-Leie, het noordelijke deel van Deerlijk en de wijk Damme op Waregem. We gaan weer voor de veiligheid onder de brug door. We krijgen nog een mooi zicht op een Ooigems landschap en dwarsen dan opnieuw de Leie om weer het jaagpad te vervolgen tot we samen met de wandelaars op de korte afstand het pad naar de Zavelput indraaien en het pad langs de Zavelput volgen.

    Rechts van ons ontwaren we het prachtige "Goed Te Beaulieu" met bijhorend landschap, waarvan de oorsprong teruggaat tot de dertiende eeuw. Op het dak van het woonhuis van de boerderij bemerken we nog een noodklok. Naast de stallingen, het wagenhuis en de schuur vinden we er ook nog een ovenbuur. Maar we volgen wel de zavelput voorbij de achterkant van het kerkhof en via de observatiehut. We komen uit aan de Grote Heerweg, die we oversteken en naar links volgen tot voorbij het huisnummer 80 waar we rechtsaf de kerkwegel volgen. Aan de Hekkenierstraat gaan we linksaf tot aan de Tomberg, die we oversteken om opnieuw een kerkwegel te volgen. We vervolgen de uitgestippelde weg via de kouters en nog een kerkwegel naast de Bermkouter en we bereiken opnieuw de Hoonakkerdreef.

    Uiteindelijk bereiken we de finish, waar ons een lekkere warme tas tomatensoep wacht als afsluiter van ons ONTBIJT MET BEWEGINGSLUIK

    Fietsen of wandelen met de "Gezinsbond" is zoeken naar mooie plekjes:
    rustige wegen, straten met bijzondere gebouwen, geklasseerde monumenten en sites, natuurdomeinen, parken en open bare speeltuinen. Onderweg krijg je tips om later op een zonnige zondag of op een andere vakantiedag uit te proberen:
    Fietsen of wandelen met de "Gezinsbond" is onthaasten in eigen streek.

    05-03-2008 om 08:07 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen onderweg, tweede gezamenlijke catechesebeurt

    Even voorstellen: de catechisten van de parochie Sint-Jan de Doper
    Op zaterdagmorgen ging de tweede gezamenlijke catechesebeurt door in het Sint-Janszaaltje. Maar vooraleer we daar terug wat dieper op ingaan eerst even de catechisten voorstellen. Tenslotte zijn zij het die hun vrije tijd graag besteden om samen met de 48 vormelingen op weg te gaan naar hun H. Vormsel. Kortom, mensen die zich samen met E.H. Luc Suys belangeloos inzetten voor de parochie. In teken van de week van de vrijwilliger (van 2 tot 10 maart) zetten we ze, naast de nog zoveel andere vrijwilligers, graag even in de bloemetjes.
    Op de foto v.l.n.r. E.H. Luc Suys, Veronique Vanderhasselt, Laurance Parrent, Marie-Christine Vandevelde, Hilde Van D’ huynslager, Rita Dekeyser, Marc Lampaert, Leen Debeuf, Ann Hanssens en Rik Meersman. (BL2008)

    Op zaterdagmorgen 1 maart waren vormelingen en catechisten terug samen in het Sint-Janszaaltje voor de tweede catechesebeurt. Na de bezinning en de woorden en noten van een nieuw liedje te hebben geoefend, kwamen er terug 5 thema’s aan bod.

    In de sacristie kregen de vormelingen heel wat uitleg van E.H. Luc Suys over de 7 verschillende SACRMENTEN. Ieder kreeg ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de sacramenten waarop de pastoor graag antwoord gaf.

    In de sacristie van de misdienaars werd er dieper ingegaan op het thema VOOR-OORDELEN. Aan de hand van uitgestalde foto’s moesten de vormelingen een keuze maken. Naast wie zouden ze wel of niet graag zitten in de klas en waarom. Daarna kwam het verhaal van de verwennen passerdoos en werd het geanalyseerd. Daaruit bleek algauw dat Voor-Oordelen vaak gebaseerd worden op het uiterlijk of veronderstellingen.

    In de zijkapel kwam het derde thema ter sprake ‘COMMUNICEREN’. Woorden of tekens zijn middelen om met elkaar iets duidelijk te maken. Maar er zijn nog heel wat andere middelen om iets duidelijk te maken: verkeersborden, logo’s... Een logo quiz bracht de vormelingen naar een aantal hulporganisaties waar de catechist een toelichting bij gaf. Ook Jezus vertelde in gelijkenissen en parabels, via voorwerpen en afbeeldingen moesten de vormelingen raden naar verschillende verhalen die geduid werden: De verloren zoon, De goede herder, De barmhartige Samaritaan, De talenten en de Zaaier.

    In de kerk kwam het thema PESTEN aan bod. Via het groot scherm konden de vormelingen een video, samengesteld door de universiteit van Gent, bekijken. Na de video werden enkele vragen gesteld waarover ze, elk voor zichzelf, over konden nadenken.

    Het laatste thema dat we aansnijden uit deze gezamenlijke beurt is: GEEF NOOIT OP, niet alles is zo vanzelfsprekend en soms maken we dingen mee die niet zo leuk zijn en er de moed bij verliezen. Hoe reageren we daarop? Door te fluiten als je bang bent in het donker, aan iets leuks denken als het tegenzit, bidden kan je helpen… De vormelingen kregen hier een opdracht die haast onmogelijk leek. Ze moesten met een zeef, water van de ene emmer maar de andere overbrengen. Door hun vastberadenheid slaagden ze erin om wat water over te brengen en gaven niet op. Het verhaal van de kikkers die in een emmer melk vallen, was daar dan ook een sprekend voorbeeld van.

    Voor Jezus van ons wegging gaf hij de opdracht aan zijn apostelen zijn werk verder te zetten. Tot op vandaag zijn er nog altijd mensen die dat doen, maar wat doen wij?

    Op zondagmorgen ging er een bijzonder ontbijt door,
    maar dat is een verhaal apart.

    05-03-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    04-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallebedevaarders vierden zilveren jubileum
    Op zaterdag 1 maart vierden de Beverse Hallebedevaarders hun zilveren jubileum.
    Deze heugelijke gebeurtenis begon met een eucharistieviering in de Sint-Jan de Doperkerk. De viering werd voorgegaan door E.H. Luc Suys bijgestaan door diaken Jozef Beel uit Anzegem. Jozef Beel is er 80 maar neemt nog steeds actief deel aan de bedevaart. De Gregoriaanse viering werd opgeluisterd door Marcel Himpe en Walter Aagon.

    Na de viering werden bestuur en genodigden ontvangen op het Beverse gemeentehuis door schepen Rik Soens en Pietro Iacopucci. Na de receptie, aangeboden door het stadsbestuur, ging het feest verder met een etentje en een gezellig samenzijn in het Fonteintje.

    De 26ste bedevaart gaat door op vrijdag 2 en zaterdag 3 mei en start om 17.15u. met een gebed aan het kapelletje in de Driesstraat te Beveren-Leie. (BL2008)

    04-03-2008 om 19:02 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijpensociëteit '˜Deugd en Vreugd' sluit 98ste seizoen af.

    Pijpensociëteit ‘Deugd en Vreugd' goed op weg om eeuweling te worden 

    De Koninklijke pijpensociëteit “Deugd en Vreugd” is de oudste vereniging van Beveren-Leie die nu reeds ononderbroken 98 seizoenen na elkaar actief is. Op zondag 2 maart was het de laatste smoring van het seizoen 2007/2008 en werd er gerookt voor de titel.

    ”Dit seizoen telden we 57 leden”, wist voorzitter Annie Olieux te vertellen. “We hadden 5 smoringen, de eerste met fijne tabak, de tweede met grove, derde met fijne, vierde met grove en vandaag terug met fijne tabak” gaat Annie verder. “Iedereen krijgt 3 gram tabak, de grove tabak is wel de moeilijkste om de pijp brandende te houden” legt Annie uit. “Het is ook zo dat elk lid zijn eigen stenen pijp heeft, niemand neemt zijn pijp echter mee naar huis. Na een smoring worden ze en netjes opgeborgen tot de volgende smoring”. vertelde de voorzitter.
    Kampioen
    Walter Aagon werd uiteindelijk kampioen met een tijd van 459 minuten. Hij werd op de hielen gevolgd door Roger Ducatteeuw met 457 minuten. Willy Devos die vorig jaar kampioen werd, moest dit jaar als derde de pijp aan maarten geven met een tijd van 437 minuten. Huidig kampioen Walter Aagon, presteerde het ook om in de derde smoring van dit seizoen de langste tijd op zijn naam te schrijven nl. 122 minuten.

    Eerste dame
    Maar ook de dames hebben deze folkloristische discipline goed onder de knie. Christien Remmerie kon haar pijp over de 5 smoringen 375 minuten brandende houden. Christien werd dan ook als eerste dame in de bloemetjes gezet.
    De pijpen werden netjes opgeborgen om eind dit jaar het 99ste seizoen aan te vatten!!! (BL2008)

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/

    04-03-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    03-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jong KWB Beveren-Leie zond 52 kabouters wandelen.
    Hebt u kabouters gezien in Beveren-Leie?
    Op vrijdagavond 29 februari stroomde Jeugdhuis ’t Zwembad vol met kabouters. Maar het bestuur van Jong KWB  (voorzitter Wim Lierman en bestuursleden: Kevin Vanhoutteghem, Kevin Holvoet, Bjorn Holvoet, Tom Malfait, Steven Bekaert, Dimitri Meersman, Dimitri Vervaecke en Stijn Kimpe) zond ze wandelen. De meeste Bevernaars zullen ze dan ook niet gezien hebben.
    Via Beverse Weetjes kunt u toch nog meegenieten van dit kleurrijk schouwspel.

    De kabouters verzamelden om 18.30 uur in het Zwembad, de verzamelplaats voor de dropping georganiseerd door de jonge KWB-ers. De 52 kabouters en het bestuur vertrokken met wagens richting Escanafle. Daar moesten de 52 kabouters zich in kleine groepjes verdelen en na wat gepuzzel mochten ze gewapend met een wegbeschrijving het pad op.
    De eerste tocht telde 6 km en ging tot de top van de Kluisberg. Daar konden de kabouters bekomen van hun eerste tocht want het bestuur had voor wat bevoorrading gezorgd. Het geneverke, de soep of de hotdog was een welkome onderbreking vooraleer aan het tweede deel te beginnen.

    Via een fotozoektocht van nogmaals 6 km kwamen de kabouters in het centrum van Amougies, tevens het eindpunt van de dropping. Eenmaal terug in Jeugdhuis ’t Zwembad werd de best geklede kabouter gekozen en de winnende ploeg van de quiz bekend gemaakt.
    Renée Garré werd tot best geklede kabouter verkozen en het groepje dat de quiz won bestond uit: Mieke en Claude Goemaere, Mieke en Germain De Vlaminck, Greet en Bert De Rore en Suzy en Bart Labeeuw.

    Jammer dat de jonge KWB-ers er niet aan dachten om de versierde eieren naar de Arme Klaren te brengen. Maar al doende leert men en alle kabouters hebben genoten van de dropping ondanks het slechte weer!!! (BL2008)

    03-03-2008 om 19:13 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gouden jubileum voor Markant Beveren-Leie en zilver voor Nicol Vandenberghe

     Op zaterdag 1 maart 2008 ging het 29ste cultuurfeest door,
    daar werd Markant Beveren-Leie gehuldigd met hun 50 jarig bestaan.
    Deze feestelijke gebeurtenis zal gevierd worden op 27 juni met een Alfa trip op de Leie.
    Ook de echtgenoten zijn op deze Markante viering van harte welkom.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ 
     Historiek
    Markant werd in het jaar 1958 gesticht onder de naam CMBV: christelijke middenstand-en burgersvrouwen en werd in juli 2001 omgedoopt in Markant: netwerk voor ondernemende vrouwen.

    Mevrouw Germaine Buysse-Moreau was de eerste voorzitter tot 1960. Mevrouw Rachel Thiers-Verstraete volgde haar op en was voorzitter tot 1978. De vereniging telde dan 78 CMBV leden. In Beveren-Leie werkt men samen met KVLV en zo kwam het ledenaantal op 149.

    Mevrouw Magda Dejaegere-Dewever nam in september 1978 het roer over. Het was een gunstige tijd voor het verenigingsleven en algauw klom het ledenaantal op tot 157 CMBV leden en 86 KVLV leden. Na 20 jaar voorzitterschap nam mevrouw Lieve Destoop-Verraes de fakkel over. Daarna volgde een driemanschap, nl. mevrouw Anne Demeyer-Coeman, mevrouw Colette Hatse, mevrouw Lieve Destoop-Verraes. Daarna nam mevrouw Colette Hatse-Deryckere het voor enkele jaren over van het trio. Door beroepsbezigheden moest zij echter het voorzitterschap stop zetten.

    Uiteindelijk wordt er nu gewerkt met een kernbestuur, gesteund door medewerkers onder het waarnemend oog van mevrouw Sabine Peers. Het kernbestuur heeft een hechte band met de medewerkers en samen werken zij een gevuld jaarprogramma uit tot tevredenheid van de leden die telkenjare een ruim en gevarieerd aanbod krijgen
    van vormende, creatieve en ontspannende activiteiten.

    Enkele activiteiten in beeld

    Op vandaag bestaat het kernbestuur uit: Sabine Peers, Magda Dewever, Marie-Jeanne Vereecke, Debaere Rita, Nelly Depuydt en Lieve Kerkhove.

    Medewerkers zijn: Roza Beysen, Agnes Maes, Kristien Vandorpe, Andrea Vanbelle, Liliane Defeyter, Maria Vanpoucke, Francine Defoirdt, Marie-Louise D'Haene, Maria Bossuyt, Maria Demeulemeester, Odette Desmet en Rosa Ostijn.

    Wie lid wil worden van Markant/KVLV kan steeds terecht bij Sabine Peers, tel 056/ 71 29 23 of bij iemand het kernbestuur of medewerkers.
     

    Naast de jubilea en verdienstelijke personen die op het programma vermeld stonden, moest er ook nog een jubilerende persoon gehuldigd worden die al 25 jaar lang uitzonderlijke prestaties levert voor de cultuur in Waregem.

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Historiek
    "Inderdaad, de voorzitter van de cultuurraad, Nicol Vandenberghe, is dit jaar maar liefst 25 jaar voorzitter, en dit kon niet onopgemerkt voorbij gaan. Nicol’s eerste vergadering als voorzitter vond plaats op 21 november 1983 in de Witte Zaal van het Cultuurcentrum. Sindsdien is hij nu al een kwarteeuw voorzitter van dit adviesorgaan waarbij hij de cultuurraad in die periode heeft zien evolueren van een 50-tal verenigingen naar maar liefst drie keer zoveel.

    Nicol is als geen ander steeds pleitbezorger geweest van een verbetering van de subsidiestelsels, waarbij verenigingen beter betoelaagd worden volgens hun creatieve werking, eerder dan volgens hun creatief invullen van activiteitenverslagen. De laatste ingrijpende wijziging aan het subsidiestelsel met invoering van basissubsidie en werkingssubsidie getuigt dan ook van een blijvend dynamisme in hoofde van de voorzitter om nog betere betoelaging te kunnen voorzien.

    De hoofdbekommernis blijft altijd: hoe moeten we de beschikbare middelen zo eerlijk mogelijk verdelen om culturele initiatieven aan te moedigen? Gelet op de toenemende mobiliteit en internationale kwaliteit van sommige culturele verenigingen, dient zich nu een nieuwe uitdaging aan, met name een bijkomend subsidiëringssysteem uitwerken voor de culturele ambassadeurs die Waregem nationaal en internationaal op de kaart zetten.

    Nicol maakt ook al jarenlang deel uit van de jury van de Gaverprijs, hij was de drijvende kracht achter de uitgebreide 11 juli viering in de vier deelgemeenten nav 700 jaar Gulden Sporen Viering, hij ijverde voor de uitbouw van een stedelijke cultuurdienst en aanstelling van een cultuurbeleidscoördinator.

    Als voorzitter maakt hij ook deel uit van de raad van bestuur van het cultuurcentrum, waar hij een gewaardeerde inbreng heeft dankzij zijn jarenlange ervaring met het verenigingsleven. Met de hem gekende degelijkheid en vleugje ironie leidt hij telkens op voortreffelijke wijze de vergaderingen, waarbij iedereen aan bod kan komen".

    03-03-2008 om 07:33 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruisend Beveren-Leie

    Het afgelopen weekend bruiste het in Beveren-Leie van de activiteiten. 

    *Op Vrijdag 29 februari zond Jong KWB 52 kabouters wandelen.
     
    *Op zaterdag 1 maart kwamen de Beverse vormelingen terug samen.
    *De leiding van Chiro Leieland werkte de ganse dag t.v.v. Broederlijk Delen.
    *De Hallebedevaarders vierden hun zilveren jubileum.
    *Markant werd gehuldigd met hun 50ste verjaardag.
    *Nicol Vandenberghe werd gehuldigd als verdienstelijk persoon.

    *Op zondag 2 maart waren de vormelingen terug samen voor een bijzonder ontbijt.
    *De Gezinsbond van Beveren-Leie en Desselgem organiseerden een gezond ontbijt.
    *En teslotte was Beverse Weetjes op zondagavond te gast bij Deugd en Vreugd.

    Over dit alles en .... ? moogt u weldra het een en ander verwachten.

    03-03-2008 om 07:28 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chiro Leieland in de bres voor Haïti

    Ieder jaar weer organiseert Chiro Leieland een carwash t.v.v. Broederlijk Delen.
    Op zaterdagmorgen 1 maart om 09.30 uur tekende de leiding present. Voorzien van tuinslang, spons, zeem, ladder…. gingen ze aan de slag. De parking van OC ‘t Klokhuis werd overspoeld met vuile wagens die netjes terug de weg opkonden.

    Rond de klok van 15.00 uur waren er al zo’n 150 wagens de Chiro-carwash gepasseerd. Ook de kleine bestelwagens die zich aanboden en zelfs de stuurcabine van een trekker waren geen onoverkomelijke taak voor de leiding en werden grondig onder handen genomen.
     
    De leiding was heel tevreden, ze hadden het dit jaar getroffen met het weer. "We hebben al jaren gehad dat het in de voormiddag regende, er is zelfs een jaar geweest dat we onze carwash moesten aflasten door de sneeuw" vertelden ze.
    Chiro Leieland sloot de gelegenheidscarwash af rond de klok van 17.00 uur met het voornemen volgend jaar terug in de bres te springen t.v.v. Broederlijk Delen. 
    Hopelijk kreeg de leiding ook loon naar werk
    en vergat niemand zijn vrijwillige bijdrage in de bus te werpen.  BL 2008
    Bij deze wilde de leiding ook te kennen geven: 
    *dat ze op 26 april minivoetbaltornooi organiseren.
    *en in mei is er terug de jaarlijkse verkoop van pralines
     Later meer over dit alles!!!

    03-03-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    01-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parlando 6 : O.L.V. van Lourdes ziekenhuis Waregem
    De nieuwe parking nadert de afwerking

    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/ http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Nu de parkeervakken en de groenaanplantzones afgebakend zijn met de boordstenen, nu de riolering, de onderfundering, de fundering, de water­vangers en de greppels geplaatst zijn, kan de onderasfaltlaag voor de wege­nis van de nieuwe parking gelegd worden. Aansluitend worden de nieuwe parkeerplaatsen geplaveid. Wanneer deze werken afgerond zijn, zal de we­genis van en naar de nieuwe parking geasfalteerd worden.

    Er wordt druk gewerkt om tegen de eerste helft van maart 2008 de nieuwe parking in gebruik te nemen. Nadien zal er gefaseerd verder gewerkt wor­den aan de aanpassingen van de bestaande parking en de nieuwe te voor­ziene wegenis. Alvorens deze fases starten, staan nog omvangrijke bouwwerken op de agenda: 1 een nieuwe hoofdrioleringsstreng, ter hoogte van de aankoopdienst, die later zal moeten instaan voor de hemelwaterafwatering van de volledig te renoveren zone aan de voorzijde van het ziekenhuis, wordt geplaatst; 2 de nieuwe parkeerzonering, die voorzien is voor spoed en de toekomstige dialyse, én de wegenis in de rechtstreekse omgeving van de spoedgevallen­dienst en de nieuwe dialyse-afdeling worden aangepakt en afgewerkt.



    Al het mogelijke wordt gedaan om de hinder van deze zeer ingrijpende werken voor patiënten, bezoekers, medewerkers en de medische staf te beperken. Eenmaal de nieuwe parking in gebruik is, zal het nijpend tekort aan parkeerplaatsen in ieder geval verminderen. In afwachting hiervan bestaan er alternatieve parkeerfaciliteiten.

    Start op 1 april 2008 van een dienst
    voor collectieve autodialyse
     
    Patiënten die lijden aan chro­nisch nierfalen zullen voor dialyse in een gloednieuw ge­bouw van het O.L.V. van Lour­des Ziekenhuis Waregem terecht kunnen. Tot driemaal per week wordt de functie van de nieren er op kunstma­tige manier overgenomen.
    Deze behandelingsvorm gebeurt in samenwerking met het centrum voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie van het AZ Zusters van Barmhartigheid Ronse. Hierover meer in één van de volgende Parlando's. 
    BL2008

    01-03-2008 om 09:31 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jozef Degroote
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een paar weken terug kreeg Beverse Weetjes dit bericht toegezonden:
    "Hallo Rita ,
    Ik ben een oud Bevernaar en heb onlangs via een citytrip het graf van Kardinaal Schotte bezocht. Ik heb er enkele foto's van genomen en wil ze u bezorgen om evetueel voor u mooie website "Beverse Weetjes".


    Jozef Degroote is geboren te Beveren-leie op 18-06-1943 in de Poekelaan op de stationswijk ,de vroegere Leopold III laan.
    "Mijn ouders waren Gentiel Degroote en Irma Defraye. Ik heb ook nog 3 zusters in leven Nelly geboren in1927, Rosa en Rosane een tweeling geboren in1929.
    Dus was ik het nakomertje in de familie. Ik ben gehuwd in 1966 met Rita Debaere geboren te Beveren-Leie 15-02-1944 , dochter van Cezar Debaere (in de volksmond Juulke Meinis) en Alice Vanoutryve.
    Vroeger hebben ze nog de “de gilde” uitgebaat ,eerst op den ” bulkenhoek”, later aan” de rode poort”. Daar waren 7 kinderen Elza, Frans (overled. 21-2-2008), Rosa,Lea, Charles, Rita en Nora (overled. 5-06-1992).
    Wij zijn gehuwd op 22 Januari 1966 toen nog in de oude noodkerk, daar na zijn we op den bulkenhoek gaan wonen naast Jozef Mahieu de velomaker. Mijn vrouw en ik hebben samen 2 kinderen Bert (1966) en Nancy (1969). 

    In 1972 hebben we Beveren verlaten en zijn we naar Kuurne komen wonen. Ik heb vanaf mijn 15de tot 30ste jaar in de textiel gewerkt, waarna ik in 1973 gestart ben bij Bekaert Zwevegem en dit tot mijn brugpensioen in 1998".

    01-03-2008 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    29-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Later als ik groot ben, schooljaar 2007-2008

    'LATER ALS IK GROOT BEN' 
    Over de kleuters van de derde kleuterklassen.
    Deze rubriek verschijnt wekelijks in de krant  'Het Wekelijk Nieuws'.
    Ook Beveren-Leie kwam aan de beurt,
    we kijken even wat de kleuters later willen worden:
    Photobucket
    Juf Annelies Verschuere interim, stelde de derde kleuterklas B van de Stedelijke Basisschool te Beveren-Leie voor en liet ze vertellen wat ze later willen worden.
    Boven v.l.n.r.: Juf Eveline Nachtergaele, Alessandra Verhellen (dierenarts), Jitse Lambrecht (kapster), Margot Vandenbulcke (balletdanseres), Merel De Vlaminck (laborante), Justine Dheedene (balletdanseres), Wiebe Van Daele (politieman).
    Onder v.l.n.r.: Juf Isabelle Decabootere interim, Luna Deplancke (balletdanseres), Dilan Selek  (kapster), Louis Moerman (brandweerman), Victor Vercouillie (wielrenner), Noa Coussement  (dierenverzorgster), Emiel Delmulle (politieman) en juf Annelies.
    Ontbreken: Matyas Dujardin, Milan Verschueren (brandweerman) en Mathis Vandeputte  (brandweerman).


    Photobucket
    In de derde kleuterklas van de Vrije Basisschool stelde juf Caroline De Brabandere haar kleuters voor en liet ze vertellen wat ze later willen worden.
    Staand: Luka Depoortere (danseres), Raf Callewaert (zwemmer), Margaux Lapeirre (zwemster), Guillaume Heugens (brandweerman), Hullebusch Merel (juffrouw). Zittend: Krijn Vanommeslaeghe (politieagent), Merel Meyfroidt (kapster), Sjoukje ’T Tkindt (prinses), Rosalie Fleurent (juffrouw), Sander Vandenborre (papa), Shaene Van Den Bossche (tuinman).
    Vooraan: Emile Vynckier (piloot), Martinez Loïc (papa), Jolie Verfaille (winkelmevrouw), Elias Craenhals (metser), Britt Delannoy (juffrouw), Alix Vereecke (dokter), Anke Roobrouck (mama). Ontbreekt: Angey De Jode (dokter).
    Photobucket 
    Juf Winnie Claerhout uit de derde kleuterklas A van de Stedelijke Basisschool
    Beveren-Leie stelt haar kleuters voor en vertelt wat ze later willen worden.

    Boven v.l.n.r.: Juf Winnie Claerhout, Robin Comeyne (brandweerman), Gianni Corijn (metselaar), Fausto Debaere (clown), Jolien Debrouwere (juffrouw) Julie Decock (mega mindy), Milan Devos  (bureau-werker), Thijs Kerkhove (brandweerman).
    Onder v.l.n.r.: Merel Monserez (politie), Arne Van Ackere (brandweerman), Selena Vanherreweghe (prinses), Annelorre Vanhoutte (prinses), Tessy Vanooteghem (K3 danseres) 
     Ontbreken: Thibaut Blomme (brandweerman), Marlo Galle en Thomas Thys.

    29-02-2008 om 20:28 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Okra Beveren-Leie viert petanque kampioenen

    OKRA Beveren-Leie huldigt kampioenen
    Op woensdag 27 februari zette OKRA Beveren-Leie een punt achter het petanque seizoen 2007/ 2008. Een jaar rond wordt er de woensdag gespeeld op de terreinen achter De Kernelle. Wekelijks kunnen OKRA leden er terecht voor een namiddag sportieve ontspanning. Op de tweede en vierde woensdag wordt er geworpen voor de titel. Deze keer ging de titel naar Lucien Meersman, gevolgd door André Declerck en Frans Ostijn. Monique Verhulst kreeg de trofee als eerste vrouw en Jan Tijtgat werd bekerwinnaar in de individuele competitie. De namiddag werd afgesloten met belegde broodjes en een natje naar keuze.

    29-02-2008 om 11:08 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    28-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SAÏDA en N.O.M GratisTheatermonoloog met veel humor en live muziek
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Een hartelijke uitnodiging voor een volledig GRATIS voorstelling, u liefdevol aangeboden door het stadsbestuur van Waregem voor iedereen die komt!


    Breng gerust ouders, kinderen, vrienden, collega’s en familie mee, en verspreid deze email naar verdere geïnteresseerden!
    Waarom niet even tijd maken voor een culturele voorstelling in het kader van “Liefde in Culturen”?! Inschrijven kan bij ons: internationalesamenwerking@waregem.be klik hier of een telefoontje naar 056/62.13.87.

    SAÏDA en N.O.M Theatermonoloog met veel humor en live muziek
    Voorstelling in het kader van “Liefde in Culturen”
    Op 6 maart 2008 om 20 u in cc De Schakel GRATIS VOORSTELLING!!

    SAÏDA 16+ er staat een jonge vrouw in de deur ik schat haar 16 ze draagt een hoofddoek wit en een lange zwarte rok tegen die rok plakt een jongen van een jaar of zes hij heeft een te groot hoofd draagt zijn blote voeten in badslippers ik kom uw schaal terugbrengen uw vader … hij bracht mij eten ze kijkt me niet begrijpend aan ...
    Saïda noemde ze zij die mij binnenliet zij die mij leerde zij die mij vroeg niks te zeggen het verhaal van een vriendschap tussen vertrouwen en verraad tussen beloven en verliezen hoe is het om als jonge Vlaamse opgenomen te worden in een berbers gezin in die familie de vertrouwenspersoon te worden van én de dochter én de vader hoe is het om te moeten kiezen terwijl je niet weet wie de waarheid vertelt …

    Tekst en regie: Ingrid Dullens, Spel: Griet Dobbelaere, Liverap: Gianluca Nobile en Gregory Caron, Scenografie: Erich Lucas, Licht en techniek: Jonas D’Hoe, Tekstadvies: Anke Cuypers en Jaela Cole, Dramaturgische ondersteuning: Ann van Gele

    28-02-2008 om 17:23 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    27-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.34ste veldloop van VACBL gaat geschiedenis in
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/,http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Op de foto v.l.n.r.: gewezen bestuurslid Paul Callewaert, gemeenteraadslid Ann-Sophie Kindt, hoofdsponsor Marc Vercruysse, schepen Pietro Iacopucci, schepen Chantal Coussement, Mister VACBL Jürgen Soetaert, de omroeper van dienst en zittend stichter van de club Etienne Demeyer.

    De veldloop van 2008 zal in de statistieken van de VACBL enkele unieke feiten en cijfers bevatten.
     
    Zo was het de eerste maal dat zowel de veldloop als de prijsuitreiking op een en dezelfde locatie kon doorgaan. Het record aantal deelnemers dateerde van 2004 en werd dit jaar verbroken, niet minder dan 645 deelnemers overschreden de eindstreep.

    De geheimzinnige vernieuwde prijzentafel waren premies voor de reeksen vanaf de scholieren.

    Mark Vercruysse uit Beveren-Leie, reeds vele jaren hoofdsponsor van deze sportmanifestatie, tekende voor het dertigste jaar op rij present als bloemenmeisjes.

    De club mocht ook voor de allereerste maal een schepen als deelnemer inschrijven. Schepen Pietro Iacopucci nam deel aan de reeks Heren Seniores 2 en liep met succes de 4000 m. vol.

    Bestuur, gewezen bestuur, medewerkers… waren dan ook uiterst tevreden na afloop.

    Mister VACBL vertelde “Er heerst een zeer familiale sfeer in de club, ikzelf ben al 10 jaar aangesloten. Ik leerde hier zelfs mijn vrouw kennen”, aldus Jürgen Soetaert. “Op basis van verschillende proeven werd ik Mister VACBL. Volgend jaar is het de beurt aan de vrouwen en zal er hier een Miss staan”, sluit Jürgen af.


    Deze sfeerbeelden voeren u mee naar veschillende reeksen en podiums en dat van de eendjes tot de eindspurt van de laatste reeks Heren Seniores 2.

    In de reeks van de mindervaliden (1000 m) was Somival goed vertegenwoordigd.
    Er namen in totaal 11 atleten deel in deze reeks.

    Ook de volkscross kende een enorm succes.
    In deze reeks (1400 m) overschreden niet minder dan 233 lopers de eindstreep.
    Heel wat Start to Runners waren voor deze reeks komen opdagen.
    Onder hen waren er een aantal die zich daarbij ook inschreven om nog een of andere reeks mee te lopen. Start to Run werpt duidelijk zijn vruchten af,
    alle Start to Runners hebben de eindstreep gehaald. 
    Kortom, de 34ste veldloop was over de ganse lijn een ernorm succes,
    dat beloofd voor de 35ste editie!!! 
    http://blog.seniorennet.be/archiefbeverenleie/
    Op de foto het podium van de laatste reeks 'Heren Seniores 2' die liep over een afstand van 4000 m. Het hoogste schavotje mocht beklommen worden door Lieven Demeestere, lid van VACBL.

    27-02-2008 om 23:49 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!