Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    12-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daguitstap met de vormelingen van de parochie Sint-Jan de Doper

    Voormiddagactiviteten

     
    Zaterdag 9 mei werd een hoogdag voor de vormelingen in voorbereiding van hun H.Vormsel. Samen met hun catechisten gingen ze een ganse dag ‘Samen Onderweg’ met als thuisbasis de Kernelle. Deze creatieve dag was gevuld met zang, dans, bezinning, ontspanning, animatie,….

    Op vrijdagavond werden de eerste voorbereidende werken gedaan om zaterdagmorgen (de eerste catechisten waren er al iets na 07.00 uur) de laatste hand te leggen. Voor de catechisten en de helpende handen een drukke, maar aangename dag om alles in goede banen te leiden. Emiel was ruimschoots op tijd om zijn drum op te stellen en samen met de 53 andere vormelingen om 09.30 uur van start te gaan.

    Carlos beet de spits af en deed de dag uit de doeken waarna de vormelingen voor de bezinning hun plaats kregen in de Kernelle. Traditiegetrouw begon ook deze samenkomst met Het Onze Vader, waarna allen luisterden naar het liedje ‘Het Spel Kaarten’ van Gerard De Vries. Een lied dat duidelijk aansloeg want het was muisstil. Klik hier om het lied te beluisteren en te bekijken.
     
    Carine kon dus met een rustige groep van start gaan om de liedjes voor het H. Vormsel verder te repeteren. Om 10.30 uur werd er een korte pauze ingelast en werd alles in gereedheid gebracht om naar een korte film te kijken met als thema ‘Vriendschap’. Na het bekijken van de reportage werd het thema, aan de hand van een spel, verder besproken. Iets voor 12.00 uur was er terug een korte pauze en kregen de catechisten de tijd om de zaal te herschikken voor het middagmaal.

    Ondertussen waren al heel wat helpende handen aan de slag geweest in voorbereiding van het middagmaal en de activiteiten die in de namiddag aan bod zouden komen.

    Het middagmaal

    Het middagmaal bestond uit heerlijke Belgische frietjes met frikandellen, toespijs en een paar drankjes. Duidelijk een goede keuze want er gingen heel vlot 24 kg frietjes en een 140-tal frikandellen over de toonbank. De catechisten zorgden voor de bediening.
    Freya Snauwaert en vriend Brecht bakten de frietjes en Bert Derore stond in voor het bakken van de frikandellen, waarvoor onze hartelijke dank.
    Na de maaltijd was er terug een vrij moment voor de vormelingen. 
    De catechisten aten buiten en konden zo toezicht houden op de spelende vormelingen.
    Namiddagactiviteiten

     Rond de klok van 13.15 was het tijd om aan de namiddagactiviteiten te beginnen. Ook deze keer hanteerden we hier een doorschuifsysteem. Carlos legde het verloop van de namiddag uit en ieder groepje kon, onder begeleiding van de catechisten, aan de activiteiten beginnen.
    ’s Morgens had ieder groepje een joker gekregen, deze konden ze nu gebruiken tijdens de zoektocht. Tijdens de tocht moesten ze niet enkel hun weg zoeken en vragen oplossen maar hier en daar moest er een opdracht vervuld worden. Zo konden ze hun joker in overleg met elkaar inzetten bij het petanquespel, basket of trouwspringen. Verder moest er ook een bloemstukje gemaakt worden, moesten alle vormelingen hun naam op de altaardwaal schrijven, moest een puzzel samengesteld worden en leerden ze de vredesdans aan.
    Toen iedereen de activiteiten doorlopen had was het tijd om een ijsje te likken en daarna te beginnen aan de voorbereiding van de slotviering.
    Slotviering
    Deze dag werd afgesloten met een openluchtviering. Samen met Carine werden de liederen voor de viering eerst nog even herhaald. Ondertussen kwamen de ouders, vormmeters- en peters de groep vervoegen om de eucharistie mee te vieren. Deze werd afgesloten met de vredesdans en de bloemstukjes die het altaar sierden werden aan de mama’s gegeven. Tot slot konden de aanwezigen nog wat nagenieten en kregen ze een natje en een droogje aangeboden.

    DANK U WEL

    Theo, Bert, Freya, Brecht, Marie, Linda, en Valerie van harte dank voor jullie vrijwillige medewerking. Ook een woord van dank aan allen die hun materiaal gratis ter beschikking stelden. Dankzij de medewerking van hen allen zou het voor de catechisten onmogelijk geweest zijn om deze dag te organiseren.
    De aanvraag om vrijstelling van betaling voor het gebruik van OC de Kernelle
    werd helaas afgewezen door het schepencollege!!!

    12-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    11-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vormelingen op daguitstap

    Op zaterdag 9 mei sloten de Beverse vormelingen de voorbereiding naar hun H.Vormsel af met een daguitstap. Deze ging door onder de Beverse klokkentoren
    met als thuisbasis de Kernelle
    .

    Photobucket

    11-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    10-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heen-en-weer-week in de Beverse Basisscholen

     Koning Albertstraat gereserveerd voor de leerlingen van de beide Beverse Basisscholen


    Tijdens de heen-en-weer-week die doorging van 4 tot 10 mei werd iedereen uitgenodigd om met de fiets of te voet naar school te komen onder het motto ‘Duurzaam naar school’.

    Op vrijdagnamiddag 8 mei organiseerden beide Beverse Basisscholen dan gezamenlijk een verkeersvrije namiddag. Voor de leerlingen werd het een aangename namiddag. De Koning Albertstraat was vanaf de Elfde Julilaan tot aan de Schoolstraat verkeersvrij gemaakt. De tijd van weleer kwam even terug en er kon terug op straat gespeeld worden.

    Onder begeleiding konden de leerlingen deelnemen aan tal van activiteiten zoals: hinkelen, knikkeren, met de hoepel spelen en de fietsbehendigheidskoffer van de verkeersdienst Waregem werd erbij gehaald. Ze konden ook tekenen met stoepkrijt, steltenlopen, skeeleren, touwtrekken, enz, enz.…

    Franky, de wijkinspecteur was eveneens van de partij en sloeg een aantal leerlingen en een juf in de boeien, of dit nu echt nodig was laten we in het midden. De kleuters konden het ganse spektakel vanop een veilige plaats gadeslaan terwijl ze een ijsje schepten.

    Kortom, het werd een leuke namiddag voor alle Beverse leerlingen, de leerkrachten, de medewerkers en de beide directeurs Stefaan Deramault en Stefaan Dewaele

    10-05-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    06-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Make- A-Wish® in de bres voor Lukas uit Beveren-Leie
    Photobucket
    Photobucket
    Op zondag 24 april ging de wens van Lukas (17) uit Beveren-Leie in vervulling.
    Om 8u ’s morgens werd hij letterlijk uit zijn bed gehaald door het enthousiast Make- A-Wish®team. Dit was de eerste van een reeks verrassingen want om 8u30 stond een enorme witte Hummerlimousine voor de deur te wachten tot Lukas en familie zouden instappen.

    Naar goede Make- A-Wish®traditie wist de jongen totaal niet waar we heen gingen. Lukas is een fervent zeilliefhebber en een bezoekje aan het museumschip Mercator mocht dus niet ontbreken. Kapitein Lukas was duidelijk in zijn nopjes. Daarna werd het tijd om de inwendige mens te versterken in de Pizza Hut.

    We gingen met zijn allen (gezin 6p en wensteam 3p) op een grote gocart een toertje doen. Met Lukas aan het stuur stonden we bij momenten doodsangsten uit maar al bij al werd het een geslaagde (ongevalvrije) trip. Na nog te hebben genoten van een lekker ijsje op de dijk werd het tijd om de limo op te zoeken.

    We trokken terug naar Beveren-Leie waar zijn 3 beste vrienden hem stonden op te wachten. Surprise again! In het grootste geheim had Make- A-Wish® een professionele pooltafel laten monteren bij Lukas thuis. De jongen kon zijn ogen niet geloven. Gelukkig zat mama deels in het complot want zij moest genoeg ruimte voorzien voor dit groot gevaarte.

    Lukas ging onmiddellijk aan de slag en iedereen werd uitgedaagd om de poolkampioen te verslaan, wat soms wel eens lukte. Ook zijn leraar Latijn kwam de tafel eens testen. We denken dat Lukas nog vele uren zal spenderen aan het optimaliseren van zijn poolkunsten.

    Mama beloofde om een gezellige caféruimte in te richten, bar incluis zodat Lukas en zijn vrienden heel veel plezier zullen beleven aan zijn wens.

    Make- A-Wish® kon deze jongensdroom realiseren door de mensen van Bike Fun uit Waregem, voetbalclub FC Record uit Hulste en Pizza Hut.
    Waarvoor onze welgemeende dank.
    Aldus het wensteam van Lukas,
    Meer weten over Make- A-Wish®  klik hier.

    06-05-2009 om 07:58 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    05-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de gemeenteraad van 5 mei 2009
    RUP Kerkdreef: voorlopig vaststellen
    Gelet op het decreet van 18 mei 1999 houdende de organisatie van de ruimtelijke ordening, meermaals gewijzigd;
    Gelet op het decreet van 5 april 1995 houdende de algemene bepalingen inzake milieubeleid (DABM), zoals aangepast door het decreet van 27 april 2007 (planMERdecreet) en het besluit van de Vlaamse Regering van 12 oktober 2007 betreffende de milieueffectrapportage over plannen en programma’s (PlanMERbesluit); Bij beslissing van 14.02.2008 heeft het Schepencollege beslist tot gedeeltelijke herziening van BPA Nieuw Centrum en tot de opmaak van het RUP Kerkdreef.

    In zitting van 03.06.2008 van de gemeenteraad werd de afsprakennota 2008-16 met Leiedal goedgekeurd. Het voorontwerp van november 2008 werd in de GECORO van 17.12.2008 gunstig geadviseerd. Bij schrijven van 07.01.2009 van de Afdeling Milieu-, Natuur- en Energiebeleid van het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid wordt medegedeeld dat het voorgenomen plan geen aanleiding geeft tot aanzienlijke milieugevolgen en dat de opmaak van een planMER niet nodig is. Het verslag van de plenaire vergadering dd. 13.01.2009 werd opgemaakt op 14.01.2009 en ontvangen op 22.01.2009

    Het RUP maakt een sociaal woonproject mogelijk dat tot tegen de Kerkdreef kan ontwikkeld worden. Bovendien bestendigt het RUP het groene open binnengebied voor gemeenschapsvoorzieningen en openbaar groen.
    Het RUP zal enkele stedenbouwkundige voorschiften uit het huidige BPA Nieuw Centrum (wijziging 1E van 02/05/2005) opheffen.
    Gelet op het voorliggend ontwerp van februari 2009;
    Op voorstel van het College van Burgemeester en Schepenen.
    Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om het RUP Kerkdreef voorlopig vast te stellen.

    Deelgemeentehuis Beveren-Leie, vervangen buitenschrijnwerk:
    goedkeuren ontwerp + vaststellen wijze van gunnen

    Bestaande toestand: v ramen en deuren in hout, in goede staat, verfwerk totaal verouderd, veel kleine glasdelen, wegens compartimentering raamvleugels.
    * bouwjaar 1956: geen ingewerkte tochtstrippen in opendraaiende delen: tochtprobleem. v alle originele ramen hebben nog steeds enkel glas. 
    * bekleding bakgoten ( kroonlijsten ) zijn in geschilderde houten planchetten; slecht bereikbaar voor onderhoud. 
    * standvenster zolderverdieping: geschilderd hout, zijkanten afgewerkt met tegelpannen, dakkapel steunend op het houten raamchassis. 
    * rolluiken: conciërgewoning verdieping straatgevel: nihil; stadhuis gelijkvloers origineel houten rolluiken; achtergevel en gevel kant Kernelle integraal vernieuwd kunststof, zolderverdieping straatgevel. 
    * nieuwe toegang stadhuis + nieuw raamvlak verdieping, straatgevel gerenoveerd alu, wit gepoederlakt.
    Renovatie in functie van verhuring conciërgeriewoning
    In de gemeenteraad van maart 2009, werden de voorwaarden voor het opnieuw verhuren van de woongelegenheid op de verdieping aangepast. In zitting van het schepencollege van 26.03.2009, werd het principe goedgekeurd om vooraf de ramen te vervangen.
    Ramingsprijs: 50.000,00 euro incl. BTW
    Voorziene kredieten op BD: 50.000,00 euro begroting 2009
    Voorstel wijze van gunnen: onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking vooraf Veiligheidscoördinator: n.v.t., slechts één aannemer wordt aangesteld
    Advies van de dienst
    *De uitbraak van alle houten raamkaders en de vervanging ervan door nieuw alu schrijnwerk is de enige technisch verantwoorde oplossing.
    * De bestaande houten rolluiken worden niet opnieuw geschilderd, maar zijn eveneens te vervangen door nieuwe in pvc. 
    * De vier ramen in de dakkapellen op de zolderverdieping blijven behouden, zijn grondig te herschilderen, maar krijgen dubbele beglazing met verdeelraster binnen de glasspouw.
    * De typische dubbele houten toegangsdeur van het oud gemeentehuis blijft om esthetische redenen behouden, ze wordt zorgvuldig opnieuw geschilderd.
    Om de volledige lijst met de beknopte omschrijving te lezen 
    zie onder Bijlagen en klik op Gemeenteraad5mei.doc

    Bijlagen:
    Gemeenteraad5mei2009.doc (162 KB)   

    05-05-2009 om 18:54 geschreven door Beverse Weetjes


    Tags:Gemeenteraad Waregem
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaarlijkse fietstocht bij KAV Beveren-Leie
    Op zondag 3 mei reed de Beverse KAV de Nevellandroute, een tocht van 50 km. Iets voor 10.00 uur was het verzamelen geblazen in Nevele op een parking langs de Leie. De werden de fietsen van de rekken gehaald of uitgeladen uit de camionette van Gaby en Maria Peirs.

    In een zaaltje aan de kerk werd, vooraleer van start te gaan, de inwendige mens nog wat versterkt met een croissant, chocoladekoek en heerlijke verse koffie.

    Om 10.30 uur was het tijd om het stalen ros te beklimmen. De lichte regen die toen viel was van tijdelijke duur want algauw zocht de zon haar weg tussen de wolken. Het eerste deel telde 23 km en voerde langs Poesele, Hansbeke met het prachtige kerkje, om zo langs nog enkele mooie kastelen te eindigen in Merendree. Daar werd het middagmaal gebruikt, dat bestond uit Belgische frietjes met een stoofpotje van varkenswangetjes in Rodenbachsaus.

    Het tweede deel, ongeveer 10 km, bracht de groep naar het aardbeiendorpje Landegem. In ‘De Lork’ werd halt gehouden voor de koffie of een grote ijscoupe!
    Het laatste deel van de rit liep langs weilanden en akkers. Via de kasteelsite van Crombrugge kwam men in Vosselare en zo terug in Nevele. In het Cyriel Buyssehuis was het nog genieten van een laatste verfrissing. Gedurende de ganse tocht beperkte de pech zich tot 1 platte band.
    Iedereen was tevreden, en kijkt nu al uit naar volgend jaar.
    Met dank aan John Vervaecke voor tekst en foto's

    05-05-2009 om 09:19 geschreven door Beverse Weetjes


    Tags:KAV Beveren-Leie
    >> Reageer (0)
    04-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hallebedevaart vanuit Beveren-Leie
    Op vrijdag 1 mei startte voor het 27ste jaar op rij de Hallebedevaart vanuit Beveren-Leie. Een boetetocht die meer dan 80 km bedraagt. Traditiegetrouw smolten de Beverse bedevaarders samen met deze van Deerlijk, Anzegem, Heestert en Vichte om vanuit Leupegem (de eerste halte na 27 km) als één groep de tocht verder te zetten.

    Eddy Devos is de drijvende kracht achter de Beverse organisatie en ieder jaar kan hij rekenen op de trouwe medewerking van Dirk Lobbens, Dirk Follens en Antoon Vantieghem. Dirk Lobbens stapte trouwens de hele bedevaart mee.

    Na een kort gebed aan de het kapelletje, gelegen aan de Driesstraat, vertokken 11 bedevaarders om 17.30 uur om uiteindelijk op zaterdag 2 mei omstreeks 15.15 uur aan de Basiliek in Halle aan te komen.

    De weergoden waren de bedevaarders goedgezind, geen regen, geen overdreven hitte en de nacht koelde niet uitzonderlijk af. De tocht verliep zonder noemenswaardige incidenten, blaren en stramme spieren niet in acht genomen. Maar geen nood want ook dit jaar konden de bedevaarders rekenen op de professionele, vrijwillige, verzorging van het Rode Kruis, kinesist....

    04-05-2009 om 22:48 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    28-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brand in Goldset
    Deze nacht iets na middernacht brak brand uit in de opslagplaats van Goldset, gelegen in de Oude Kassei te Beveren-Leie. Het bedrijf zelf is gevestigd in Dottenijs.

    Toen de brandweer (voorpost Waregem) ter plekke kwam, sloegen de vlammen door het dak en stond een deel van het de loods in vuur en vlam. In de loods lagen badsets en garens opgeslagen.

    Er was even wat verwarring daar er twee noodoproepen kwamen, een met de melding van een brand in de Oude Kassie en een voor dezelfde brand, maar dan in de Stagestraat.

    De oorzaak van de brand is nog niet geweten, het parket doet onderzoek. De brandweer vermoedde dat nog er nageblust zou moeten worden tot rond 16.00 uur.

    Om de videobeelden van de VRT te bekijken: klik hier.

    28-04-2009 om 20:26 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieze Delaere spelend lid van het Bevers Harmonieorkest behaalde Nationale Kampioenstitel
    Lieze Delaere, woonachtig te Waregem, spelend lid van het Bevers Harmonieorkest en van de fanfare uit Heestert, heeft vorig weekend op extreem lage leeftijd (17 jaar) de Nationale Kampioenstitel behaald tijdens de solistenwedstrijd te Leuven, georganiseerd door Vlamo, en dit in de hoogste afdeling (superieure). Lieze speelt dwarsfluit.

    Tijdens het weekend van 26 april werd Lieze West-Vlaams Kampioen tijdens de solistenwedstrijd, georganiseerd door Vlamo. Dit ging door in de Muziekacademie te Izegem. Daardoor mocht Lieze vorig weekend de West-Vlaamse kleuren gaan verdedigen tijdens de Nationale wedstrijd in het Lemmensinsituut te Leuven.

    Daar werd ze met maar liefst 94,7 % Nationaal Kampioen in de hoogste afdeling, en dit op 17 jarige leeftijd, terwijl deze afdeling in principe voorbehouden is voor studenten die reeds les volgen aan de Hoge School. 

    Een uitzonderlijke prestatie, het is immers de eerste maal dat iemand op zo'n jeugdige leeftijd Nationaal Kampioen wordt in de hoogste afdeling.

    28-04-2009 om 19:48 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken in de Vrije Basisschool te Beveren-Leie

    Beelden van 27 april
    In de Vrije Basisschool vorderen de werken goed.
    Op de grote speelplaats is er een zone afgebakend waar de kinderen veilig kunnen spelen.
    De kleuterspeelplaats daarentegen onderging al een ware metamorfose.
    De contouren van de straatjes… worden stilaan duidelijk.
    Zover al, dat er volgende week misschien al begonnen zal worden met de betegeling.


    Ondertussen is de betegeling van de kleuterspeelplaats voltooid
    Onderstaande beelden tonen de stand van zaken op 19 en 21 mei



    28-04-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luisterlezerbus in Beveren-Leie
    In tegenstelling tot de workshop ‘Iedereen Majorette’ waar niemand voor opdaagde in Beveren-Leie, was er grote belangstelling voor de verschillende activiteiten in en aan Jeugdhuis ‘t Zwemb@.

    Op zaterdag 25 april hield de luisterlezerbus er een twee uur durende halte. Instappen en je laten meevoeren met de griezelige, grappige en spannende verhalen die er gebracht werden was de boodschap. Voor het Jeugdhuis had de Waregemse Jeugddienst de koer bezaaid met reuzespelen waar jong en oud zich aan een spelletje waagden. In ’t Zwemba@ waren de leerlingen klassen dictie van de Stedelijke Academie, afdeling Beveren-Leie, aan het werk. In de theaterstukjes die ze opvoerden ontmoetten de aanwezigen heel wat sprookjesfiguren. Rond de klok van 11.00 uur, halfweg de activiteiten, waren al een paar 100-tal bezoekers het revue gepasseerd.

    28-04-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    27-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herstellingwerken aan de Kernelle

    Deze week zullen de herstellingswerken aanvangen aan de oprit van de Kernelle.

    De betegeling ligt er al een tijdje heel gevaarlijk los bij. Deze week komt daar een einde aan, de oprit zal door de stadsdiensten herstelt worden. De betegeling zal er plaats maken voor asfalt. Een werk dat, als alles goed zit, tegen het einde van de week in kannen en kruiken zou moeten zijn.

    Photobucket

    27-04-2009 om 23:39 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    25-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEEMFEESTEN bij Chiro Leieland

    Geslaagde Heemfeesten bij Chiro Leieland
    Chiro Leieland mag tevreden terugblikken op hun eerste Heemfeesten. Van begin tot einde wisten ze groot een klein, jong en oud te animeren met allerhande activiteiten. Dat begon al op vrijdagavond waar de jongeren hun hart konden ophalen tijdens de optredens van de verschillende groepen en de fuif die daarop volgde.
    Op zaterdagavond was het de beurt aan de leden zelf om hun kunnen te demonstreren op de ouderavond. Een gezellige avond waarin ook een aantal ouders hun steentje moesten bijdragen en allerhande spelletjes spelen.
    Op zondag was de tent uitverkocht en konden de aanwezigen genieten van een heerlijk middagmaal. Daarna was er nog koffie met gebak, kon men Luik-Bastenaken-Luik op groot scherm volgen en konden de kinderen zich tegoed doen aan tal van activiteiten.







    *Image and video hosting RSB

    25-04-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    22-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPROEP: Wie weet meer over deze tandem?

    "Van een vriend in Wortegem-Petegem heb ik een speciale fiets in bruikleen gekregen. De foto laat zien dat dit om een tandem voor vier personen gaat"
    Photobucket
    "Deze fiets is ooit op de zolder beland van mijn vriend zijn ouders in Zulte (familie Verbauwhede). Naar men zegt is deze fiets eigendom geweest van de fanfare van Waregem. De originele wielen waren in hout gemaakt, waardoor ik vermoed dat de fiets uit de jaren '20 - '30 is. Af en toe proberen we met een aantal vrienden een tochtje te rijden op deze fiets, dus hij is wel degelijk nog in gebruik", schrijft Wauter.
    De vraag van Wauter uit Beveren-Leie is nu,
    "Is er iemand die meer info en/of  foto's heeft van deze fiets"?
    Indien iemand kan helpen, stuur dan grust een mail
    met foto's en/of uitleg over deze tandem naar Beverse Weetjes: klik hier

    22-04-2009 om 22:45 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    21-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Workschop 'Iedereen Majorette' te Beveren-Leie

    Muzikanten, trommelaars, majoretten/twirlers,… verenigt u!
    We hebben jullie allen nodig voor een groot SuperMuziek!

    Photobucket
    Op 26 april willen we een heuse stoet vormen van orkesten, trommelkorpsen en majoretten op de Hippodroom. Iedereen marcheert of danst mee op eenzelfde mars. Hiermee hopen we een nieuw record neer te zetten en daarvoor rekenen we ook op jou.

    Gratis workshops – woensdag 22 april
    We willen zoveel mogelijk volk laten meestappen in dit SuperMuziek.
    Voorafgaand, op 22 april, organiseren we workshops om kinderen de knepen van het vak te leren. Ook ouders en volwassenen kunnen deelnemen aan de workshops. Een tamboer-majoor leert de bevelen aan en majorette-instructrices leren je dansen op een gezamenlijke mars.
    Workshop ‘Iedereen Majorette’
    – Leer dansen als een échte majorette, met kleurrijke stokjes!
    - 14.30u – 15.30u in OC De Linde (Koekoekstraat 26 in Sint-Eloois-Vijve)
    - 14.30u – 15.30u in Sportzaal Stedelijke Basisschool (Pompoenstraat 44 in Desselgem)
    - 16.30u – 17.30u in OC ’t Klokhuis (Kerkdreef 23 in Beveren-Leie)
    - 16.30u – 17.30u in SO Gaverke (Zeswegenstraat 120 in Waregem)
    Workshop ‘Voorwaarts Mars’
    – Leer marcheren onder de commando’s van een échte tamboer-majoor, met veel tromgeroffel!
    - 18.00u – 19.00u in SO Gaverke (Zeswegenstraat 120 in Waregem)

    Op zondag 26 april zijn er op de hippodroom initiaties vanaf 14.00u. De recordpoging is voorzien om 16.00u. Om iedereen te voorzien van passende attributen staat op de hippodroom een tent waar kinderen naar hartenlust massaal veel majorettestokjes, pompons en trommels maken.

    PS: Ben je muzikant, trommelaar, majorette of behoor je tot een dergelijke vereniging? Neem dan zeker een kijkje op www.ballonhappening.be. klik hier.

    Daar kan je de gezamenlijke mars ‘Majorette Spécial’ beluisteren en de partituur downloaden. We verwachten jullie massaal op de workshops op 22 april en op 26 april op de Waregemse hippodroom!

    21-04-2009 om 09:32 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VACBL in Pardubice

    De Atletiekclub van Beveren-Leie liep een halve marathon in Pardubice
    "Leuke ervaring beleefd en heel mooie organisatie"! zegt voorzitter Declerck Sammy



    Met dank aan VACBL voor het verslag en de foto's
    Verslag reis naar Pardubice.
    "Vrijdagmorgen om 5u vertrok de Waregemse delegatie (vertegenwoordigd door VACBL), voor een 12u durende busreis naar Pardubice. Na de nodige stops en de file in Praag, kwamen we daar rond 19u20 aan bij het hotel. Om 20u was het avondmaal gepland samen met de andere delegaties: Doetinchem (Ned), Schoenebeck (Duits) en Rosignano (Ita) in een Ierse pub.

    Zaterdagmorgen werd al de startstrook en de aankomst verkend, toen al werd duidelijk dat dit een grote en goed georganiseerde stadloop is. Toen we bezig waren aan het opwarmen (met onze clubtraining) kregen we veel bekijks, blijkbaar zijn zij dit niet gewoon. Plots werden alle fotocamera’s naar ons gericht ook de televisieploegen begonnen ons uitgebreid te filmen. De mensen langs de zijkanten begonnen Belgium, Belgium te roepen (ook tijdens de wedstrijd).

    Aan de start stonden we op de eerste rij na de Kenianen en plaatselijke vedetten. Onze dames liepen allen een mooie tijd met als uitschieter Charline Vanneste die 8ste dame werd. Ook onze 2 kopmannen liepen een sterke wedstrijd en eindigden op een 48ste en 50ste plaats.
    Nog eens de resultaten.
    48. Bert Deschodt 1u16’20”
    50. Lieven Demeestere 1u16’45”
    123. Charline Vanneste 1u24’30” 8e vrouw
    267. Annick De Laere 1u33’42”
    557. Sammy Declerck 1u48’41”
    612. Katrien Deconinck 1u51’59’’
    Na de wedstrijd konden we pasta met kip eten. 's Avonds waren wij uitgenodigd met de verschillende delegatie en de Kenianen om bij de organisator in zijn hotel te gaan eten. Er werd ons een uitgebreid buffet aangeboden. De eigenaar was ook een sommelier en liet de flessen knallen met een zwaard. Daarna volgde nog een modeshow met enkele plaatselijke schoonheden.

    Op zondag werd ons een strak programma op gelegd. We bezochten in de voormiddag een prachtig kasteel, jammer maar daar mochten binnen geen foto’s getrokken worden. 's Middag deden we een typisch bohemien restaurant aan met plaatselijke lekkernijen. Daarna bezochten we een kathedraal die beschermd is door de UNESCO. Om te eindigen aan een graftempel van 30000 soldaten die in het jaar 1300 gestorven waren aan een rattenplaag. Niets bijzonder dachten wij, tot we binnen gingen en alle botten en hoofden zagen liggen. Sommige waren gestapeld in piramide vormen, andere waren gelegd in schilden en er waren kandelaars en grote lusters meegemaakt. (Zo iets kan men niet beschrijven als men het niet zelf ziet).

    Zondagavond kregen we nogmaals een lekker diner aangeboden en werd afscheid genomen van de mensen van stad Pardubice. Als afsluiter hebben we nog eens een stapje gezet met de Nederlanders en de Italianen. Het was een leuke ervaring, die we allen gerust volgend jaar wensen over te doen", besluit voorzitter Sammy.

    21-04-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    17-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erfgoeddag: Uit Vriendschap

    Deze editie van Erfgoeddag onder het motto ‘Uit Vriendschap!’ wordt in Waregem ingevuld met vriendinnen voor het leven: de majorettes!

    Photobucket
    Op Erfgoeddag stap je letterlijk binnen in de wereld van de majorettes. In tien, nostalgisch ingerichte kamertjes worden films getoond rond de thema’s: ontstaan, herkomst, evolutie, topjaren, terugval en opleving van de majorettekorpsen, feest en kermis, muziek en fanfare, kledij en dans...

    Om de films te maken werden oud-majorettes en instructeurs van weleer opgezocht. Deze interviews worden afgewisseld met oude filmbeelden van het VRT-archief en 8mm filmpjes van particulieren met majorettekorpsen in actie.

    Deze montages, van telkens 10 minuten, leveren 9 prachtige portretten rond alle facetten van de majorette. Het publiek krijgt ook oude en nieuwe foto’s, prenten en affiches te zien. Deze worden op een unieke manier tentoongesteld.

    De originele lay-out, met een knipoog naar de polaroid die erg populair was tijdens de hoogdagen van de majorettes, brengt de sfeer van de sixties en seventies terug. Ook de prachtige kostuums van West-Vlaamse korpsen kunnen in een speciaal ingerichte majorette-paskamer bekeken worden.

    De levensgrote portretten van hedendaagse majorettes, gerealiseerd door kunstfotograaf Jelle Vermeersch, zorgen voor een artistieke toets. ‘Rokjes, botjes en stokjes…

    Majorettes in beeld’ belooft een originele openluchttentoonstelling te worden over het fenomeen 'majorette', dat na een sterke terugval aan een echte opleving bezig is. 

    Ga zeker een kijkje nemen, herken misschien een vriendin en probeer vooral niet te weerstaan aan de drang om zelf ook een paar twirls uit te proberen…

    Praktisch: Hippodroom
    Waregem Erfgoeddag, zondag 26 april 2009, 10.00u.-18.00u.
    Meer info: Schepen Pietro Iacopucci, Schepen van Cultuur, 056 62 12 - 04 0478 47 73 41

    17-04-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    15-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heemfeesten bij Chiro Leieland
    Photobucket We schrijven 1934, het geboortejaar van de naam Chiro. Naar aanleiding van deze 75ste verjaardag wordt in heel wat afdelingen feest gevierd. Ook Chiro Leieland wil dit heugelijk feit niet ongemerkt laten voorbijgaan en tijdens het weekend van 24 - 25 en 26 april organiseren ze ‘Heemfeesten’.

    Op vrijdagavond starten ze om 19.30 uur met optredens van verschillende groepen waarna er nog een fuif volgt. Op de affiche Dead Convicts, The Desert Rosies, The Vault en DJ Montepulciano d’ Abruzzo. De inkom voor deze avond bedraagt slechts 3 euro.

    Op zaterdagavond om 20.00 uur is er de ouderavond.

    Op zondag kunnen alle liefhebbers van 11.00 tot 14.00 uur aanschuiven en genieten van lekkere frietjes met beenham.
    Reserveren voor het middagmaal kan bij: Eline Buyse na 18.00 uur op het nummer 493 11 98 26, kaarten in vvk volwassenen 12 euro, kinderen 8 euro, add 15 euro.

    Aansluitend is de wielerwedstrijd Luik-Bastenaken-Luik te volgen op groot scherm, zal de koffietafel klaarstaan en is er kinderanimatie voorzien.

    De Heemfeesten vinden plaats in het Bevers chiroheem, Tomberg 21a, Beveren-Leie

    15-04-2009 om 22:40 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    12-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Le Tour de Dimi' voor 't eerst verreden in Beveren-Leie
    Op zaterdag 11 april werd, onder grote belangstelling, de eerste editie van de wielerwedstijd
    'Le Tour de Dimi' verreden te Beveren-Leie. Eregast Peter Van Petegem gaf het startschot!!!
    Het werd even onveilig toen Marie, superfan van Dimi,
    met een tractor gillende medefans het parcours kwam opgereden!!!

    Van deze vrijgezellenavond (avond?..., het begon al om 13.00 uur) ziet u slechts een 3-tal minuten videofragmenten.  Zowel de vrienden van Dimi, als de vriendinnen van Marie hadden werk noch moeite gespaard om hen een onvergetelijke dag voor te schotelen. Na 'Le Tour de Dimi' en de opdrachten die Marie moest vervullen in Beveren stond er nog heel wat op het programma. In de wandelgangen deden geruchten de ronde dat de heren nog naar Oostende zouden trekken en de dames in Gent terecht zouden komen.
     Daar dit enkel geruchten zijn, wagen we het niet om daarover verder uit te wijden.

    12-04-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    11-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken in de Vrije Basisschool

    Dat de Koning Albertstraat de laatste maanden stilaan een ander straatbeeld krijgt zal geen enkele Bevernaar noch voorbijganger ontgaan zijn.
    Het begon al in februari met de slopingswerken van de site Interlin.

    Photobucket
    Bladzijde omgeslagen in de Vrije Basisschool
    Ook in de Vrije Basisschool werd een bladzijde omgeslagen en op 6 april konden de lang verwachte werken van start gaan. Ook daar vorderen de werken behoorlijk; de kleuterspeelplaats is ontdaan van haar tarmacjasje en de betegeling onder het afdak is uitgebroken.

    Op het grasveld, aan de voorkant van de school, is de aannemer begonnen met de rioleringswerken. “Na de feestdagen zullen de werken met man en macht verdergezet worden. Een ploeg van zes man zal dan aan de slag zijn om de rioleringswerken verder te zetten zodat de toiletten rechtstreeks kunnen aangesloten worden, gescheiden van het hemelwater”, wist directeur Stefaan Desramault te vertellen.

    In onderstaand filmpje nog een aantal foto’s van de laatste schooldag (kleuters en vijfde leerjaar) en hoe de kleuterspeelplaats en het grasveld er op vrijdag 10 april bijlagen.
    (We blijven de werken volgen)

    11-04-2009 om 09:27 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!