Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    28-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot succes voor JobRock
     
    De tweede editie Job-Rock groot succes!

    Job-Rock is een organisatie van KAJ Regio Kortrijk, ACW Beveren-Leie en ACV Beveren-Leie. Het is een combinatie van een jobbeurs en een festival. Het vele werk van de organisatoren heeft zijn vruchten afgeworpen. De bedrijven, interim-kantoren, VDAB, ACV en de groepen die op de affiche stonden werkten dat uiteraard in de hand. Zonder sponsors zou zo'n affiche echter ook niet mogelijk zijn en ook daar werd duchtig naar gezocht en gevonden. Ook de vele helpende handen maakten van dit concept een waar succes.
     
    Om 14.00 uur werden de standhouders, lokale politici en organisatie welkom geheten door schepen Pietro Iacopucci. Ook Dirk De Fauw, Gedeputeerde voor West-Vlaanderen sprak de aanwezigen toe.
    Om 15.00 uur werden de deuren geopend voor het publiek dat opvallend jong was. 
    Met een inkom in VVK aan € 3 of ADD € 5
    en dranken verkrijgbaar aan € 1 werd de drempel dan ook zo laag mogelijk gehouden. 

    Na afloop van de jobbeurs legde Beverse Weetjes het oor te luisteren bij enkele standhouders. Deze waren allen tevreden en wisten te vertellen dat de grootste interesse uitging naar vakantiejobs.
    Bij de politie zijn vakantiejobs er niet bij, maar de geïnteresseerden op de juiste weg helpen om hun informatie uit te breiden deden ze met alle plezier.
    Bij het interim-kantoor Unique wisten ze te vertellen dat er naast de gewone vakantieperiode steeds jobstudenten gezocht worden voor de maand september, enz...

    Kortom, de combinatie jobbeurs-festival zit duidelijk in de lift!!!! (RS)

    28-02-2007 om 09:30 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    26-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karel Van Tieghem schrijft
    Karel Van Tieghem liet iets weten uit Malawi

    Hallo iedereen,
    Hier in Kafukule gaat het prima met mij.
    Ik zit hier samen met Sander (ook van Beveren) en Aline ( van Moen).
    We amuseren ons wel samen. Het schooltje waar ik verblijf heet Lozwati
    Secondary School. De studenten zijn hier tussen de 14 en de 23 jaar oud en
    worden ingedeeld in 4 klassen, forms genoemd. Momenteel ...

    De rest kunt u zelf lezen via de site van Karel (zie rechter marge)

    26-02-2007 om 06:55 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    24-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAC BL organiseerde 33 ste veldloop
    Voor de 33ste keer organiseerde de Beverse Vrije Atletiek Club zijn jaarlijkse veldloop, voor vrije sporters en niet aangeslotenen. Met zijn 585 deelnemers, een ruim publiek en het zachte weer werd het terug een enorm succes.
     
    Yves Noppe: Puike organisatie

    In de 18de reeks, voor Veteranen I, kwamen 30 deelnemers aan de start. Deze reeks werd gewonnen door Filip Vanwijnsberghe, tweede werd Filip Nuyttens. Waregemnaar Yves Noppe, eveneens aangesloten bij VAC Beveren-Leie, werd 13de. “Een uitstekende, snelle omloop.” stelt Yves. “Toen we verleden woensdag trainden, lagen er nog gedeelten van de omloop onder water.  Maar vandaag lag alles er opperbest bij. Ook het lenteweertje is ideaal om te lopen. En niet te vergeten: de prachtige organisatie van de club is de basis van het succes. De grote opkomst, zowel van lopers als van publiek is daar duidelijk een waardemeter van” “Het was wel een druk weekend. Ik steek graag een handje toe om mee te helpen aan het gebeuren. Zaterdag hielp ik mee om het parcours op te zetten, zondagmorgen een laatste check-up, plus helpen de zaal klaarzetten, enz.” gaat Yves verder. “Het is een gezellige club. We geven graag een helpend handje. Ook mijn zoon Niels is sinds een jaar aangesloten. Hij liep vandaag voor de eerste maal mee met de kadetten: hij werd vierde op vijftien.” Op de foto zien we vlnr Charline De Waele (derde bij de Dames Sportiva II), Frans Bakker, Yves Noppe en Nicole Vanrespaille.


    Claude Goemaere en supporters

    Claude Goemaere uit Beveren-Leie is een echte liefhebber van lopen. Hij is dan ook aangesloten bij de Beverse Atletiekclub. “Voor mij was alles dik in orde” zegt Claude. “ De sfeer, het weer, de opkomst. Het is gewoon fantastisch dat de club zoiets op poten kan zetten. Het was de eerste maal dat ik aan deze wedstrijd deelnam. Mijn supporters hebben eveneens uitstekend werk geleverd. Samen met de kleine Dagmar schreeuwden ze mij naar de 21ste plaats bij de veteranen I. Ook voor de inrichters petje af.” zegt Claude nog. Op de foto vlnr Claude Goemaere, Sien Goemaere, Mieke Verbrugge, Lore Goemaere, Arne Verbrugge, Aline De Cuypere, Dagmar Verbrugge en Bruno Verbrugge


    Frank spijst inwendige mens en kas

    “Nee” zegt Frank De Smyter “ Ik ben reeds 15 jaar lid van de club maar de laatste 5 jaar neem ik niet meer deel aan de wedstrijd zelf. Ik zet mij nu in voor het spijzen van de kas aan het hotdogkraam. Op woensdagavond en zondagmorgen ben ik echter altijd paraat op de training. Ieder kan in onze club zijn gading vinden en dat moet ook zo. Het moet een sociaal gebeuren blijven waar iedereen zich thuisvoelt, niet iedereen heeft dezelfde conditie en daar wordt rekening mee gehouden. Dit jaar is er een grote verbetering nu we beschikken over de nieuwe voorzieningen zoals 2 douches, 2 toiletten en nieuwe kleedkamers. We hopen nu dat de nieuwe kantine komend jaar eveneens klaar zal zijn dan moeten we ook niet meer uitwijken naar OC ’t Klokhuis voor de prijzentafel. Dat zou de goede sfeer die er nu al heerst nog bevorderen” aldus Frank De Smyter.


    Kaap van 500 overschreden:

     De inrichters hoopten de kaap van 500 deelnemers te halen en het werden er 585. Om het ganse gebeuren in goede banen te leiden kon de club rekenen op zo’n goeie 50 medewerkers. De volkscross trok heel wat deelnemers aan, groot en klein, jong en oud en iedereen heeft zo zijn redenen om mee te lopen. De ene loopt mee om te winnen. Een ander loopt mee omdat ze het gewoon aangenaam vinden en reeds enkele jaren deelnemen aan de veldloop. Een vader liep mee omdat zijn zoon graag had deelgenomen en nog niet alleen durfde enz… Kortom, de 33ste veldloop van VAC zal in de analen als een van de beste staan, dat geeft moed om er volgend jaar terug tegenaan te gaan. De foto toont een sfeerbeeld van de start van de volkscross.

     

    Drie leden van VAC Beveren-Leie op één podium

    In de reeks van de Dames Seniores was het podium volzet met drie leden van de Vrije Atletiek Club Beveren-Leie. Op plaats 3 stond Sophie Tuttens,  Sophie is de trotse moeder van de vier maanden jonge Luka. Op plaats 2 kwam Annick De Laere, Annick is moeder van twee zoontjes: Kevin van 6 j en Robin van 4 j. Kevin liep mee bij de eendjes en behaalde er de derde plaats. Op het hoogste trapje mocht Charline Vanneste plaats nemen. Charline werd door haar twee kompanen betiteld als: ‘onze snelheidsduvel’.

     

    In de bloemetjes

    Marc Vercryusse, geboren en getogen Bevernaar, is reeds 27 jaar hoofdsponsor van de VACBL veldloop. Beroepshalve is Marc sinds jaar en dag kantoordirecteur van KBC bank en verzekeringen in Beveren-Leie. “Ik ben wel in atletiek geïnteresseerd” weet Marc te vertellen. “Vroeger was ik actief in de Waregemse Atletiek Club. En tot op heden doe ik elk jaar mee aan de 100km wandeltocht van Bornem. Ik heb er de natste, warmste en koudste meegemaakt. De vele nevenactiviteiten die ik heb beletten mij om nog  intens aan sport te doen: voorzitter van UNIZO Beveren-Leie, van de Landelijke Gilde Desselgem en Beveren-Leie, van KV Sport na Arbeid, lid van de Kerkfabriek…. “

    “Ik vind het na al die jaren een prestatie dat er zoveel deelnemers en publiek komt opdagen op de Beverse veldloop”, gaat Marc verder. “Er zal meer en meer moeten uitgekeken worden om iets te organiseren via intervereniging want er is een overaanbod aan activiteiten. Als voorzitter van KV Sport na Arbeid hoop ik dat de collectorwerken in die mate gevorderd zijn en we terug de beroepsrennerkoers kunnen inrichten dit jaar. Deze namiddag hou ik echter steeds vrij om de honneurs van bloemenmeisje waar te nemen en dit reeds voor de 27ste maal op rij”, eindigt Marc!  (RS)

    24-02-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    21-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD&V
     
    Was het nu een late nieuwjaarsreceptie, of een vroege voorjaarsreceptie, er was een natje en een droogje en er waren bloemen bij op 18 februari. CD&V voorzitter Stefaan Lambrecht wenste iedereen een succesvol 2007 en kwam nog even terug op de prachtige resultaten die CD&V behaalde op 8 oktober 2006. Terugblikken is meestal ook afscheid nemen, een dankwoord voor de uittredende mandatarissen met een bloemetje voor de dames en voor de heren was er een natje voorzien. Ook gewezen burgemeester Yolande Dhondt zette haar beste beentje voor met een prachtige speech. Op haar beurt gaf ze het woord aan de nieuwe burgemeester Kürt Vanryckeghem die zijn nieuwe ploeg voorstelde. Stefaan Lambrecht werd op deze receptie tevens unaniem herverkozen tot CD&V voorzitter.

    Beverse Weetjes had daarbij de eer en het genoegen om de laatste vier burgemeesters op rij te vereeuwigen. Zie onderstaande foto.
    Jozef Vanryckeghem burgemeester van 1989 tot en met 1991, Guido Carron van 1992 tot en met 2000, Yolande Dhondt van 2001 tot en met 2006 en Kürt Vanryckeghem van 2007 tot...
    Photobucket - Video and Image Hosting

    21-02-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    19-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jobrock
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op zaterdag 24 februari gaat de tweede Jobrock door.
    Meer weten over dit evenement, klik op de foto

    19-02-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    18-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volkstuinen

    De Volkstuinen Beveren-Leie, Desselgem, Ooigem starten nieuw werkjaar!
    Photobucket - Video and Image Hosting
    Op zondag 18 februari startte het "Koninklijk Werk voor Volkstuinen" een nieuw werkjaar met als eerste onderwerp: WINTERSNOEI. Bij de familie Jean Overmeiren in de Grote Heerweg, Beveren-Leie demonstreede Luc De Boosere aan zo'n 60-tal geinteresseerden de wintersnoei van fruitbomen.
    Op het jaarprogramma staan de volgende activiteiten:
    op 18 maart 2007:  bloemschikdemonstratie rond het thema Pasen door Joris Naessens, in Desselgem
    op 15 april : herkennen van ziekten, plagen en bestrijding door Kurt Becue, in Beveren-Leie
    op 13 mei: de bijzondere tuinplanten, door Peter Deconinck, in Desselgem
    op 9 juni: jaarlijkse reis naar Boskoop in Nederland
    op16 juni: tuinkeuring, door Tack Frans en Joris Naessens
    op 17 juni: tuinbezoek, bij José Cocquyt in Zulte
    op 16 september: bier brouwen, door Geert Vandromme in Desselgem
    op 28 oktober: jaarlijks koffiefeest, in Beveren-Leie
    op 18 november: ecologisch tuinieren, door Godelieve Van Praet, in Beveren-Leie
    Lid worden kan voor de prijs van € 12, inschrijven bij een van de bestuursleden
    of bij secretaris Joris Naessens Kleurvinge 13 Beveren-Leie. 

    18-02-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    17-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als dat geen reden is...
    Velen onder ons houden doorgaans een reunie als er een bijzondere verjaardag te vieren valt.
     Maar het jaar 1965 ziet dit helemaal anders, want 42 jaar worden is nu geen uitzonderlijke verjaardag. Maar weet je, eind juni is het net 30 jaar geleden dat ze de Beverse lagere school verlieten en elk een beetje hun eigen weg opgingen. Als dat geen reden is om elkaar terug te ontmoeten: lees maar wat de werkgroep aan hun leeftijdsgenoten te vertellen hebben.
    Photobucket - Video and Image Hosting

    Photobucket - Video and Image Hosting  

    Beste Klasgenoten, 
    Je denkt nu waarschijnlijk bij jezelf wat deze brief te betekenen heeft, maar weet je dat het welgeteld 30 jaar geleden is dat we de lagere school verlaten hebben ?

    Wij vonden dit een reden om te vieren en daarom hebben we besloten om een spetterend feest te organiseren. Het wordt zeker een boeiend en swingend weerzien met de vrienden uit de lagere school. Om al dat moois zeker niet te missen noteer alvast de datum in je agenda ZATERDAG 22 SEPTEMBER 2007. Je wordt er samen met je partner verwacht in zaal Hippodroom, Kattestraat 188, 8520 Kuurne om 19.30h stipt.
     
    De kostprijs bedraagt 49 euro per persoon. Dit bedrag kan gestort worden op volgende rekening ING 385-0133134-16. Gelieve bij de betaling de vermelding ‘ Reunie 65’ bij te voegen. In Juni volgt er dan nog een schijven ter herinnering met bijkomende gegevens. Om toch ergens een idee te hebben met hoeveel personen we zullen zijn ( hopelijk iedereen) vragen wij dan ook een seintje op voorhand te willen geven op het volgende mailadres : nico@eurotapis.be

    Graag hadden wij ook die avond een collage gebracht met foto’s van toen. Daarom vragen wij u om zoveel mogelijk foto’s door te mailen naar dat zelfde adres of op te zenden/binnen te brengen in Euro-Tapis, Courtensstraat 1, 8791 Beveren-Leie. De binnengebrachte foto’s zullen u in oorspronkelijke staat terug bezorgd worden. So long,

    Nico Pappijn, Bert Meyfroidt, Bert Derore, Bart Labeeuw
    Rita Buysse, Brigitte Verhenne, Martine Prat
    Beverse Weetjes dankt Nico Pappijn voor de inzending.

    17-02-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    16-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziekenzorgvrienden vieren Kampioen

    Ziekenzorg vierde Kampioen

    Iedere 2de en 4de dinsdag van de maand kunnen de kaartliefhebbers, leden van Ziekenzorg, in café De Gilde terecht om een kaartje te leggen en dit een gans jaar rond. Op de vierde dinsdag wordt er gekaart voor het kampioenschap. Wie niet van kaarten houdt kan zich vermaken in de hobbyclub of deelnemen aan een of ander activiteit zoals volksspelen.
    Taditiegetrouw wordt de kaartkampioen in februari gehuldigd, zo ook dit jaar. De titel van het afgelopen jaar ging naar William Dejonckere, tweede werd Gilbert Vandeputte en als derde Denise Hostyn. De rode lantaarn ging naar Denise Debraeve.
    Op de foto v l n r: bestuurslid: Lieve Callens, 3de in het klassement: Denise Hostyn, bestuurslid: Gilbert Meyhui en Christine Delcroix, kampioen William Dejonckere, voorzitter Marie-Anne Debaere, bestuurslid Claudine De Meulemeester en Anne-Marie Synhaeve.

    16-02-2007 om 16:32 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kriebels in de buik

    Mag ik van jou een kusje?

     


    Korte inhoud
    Het was feest geweest in het bos en vroeg in de morgen besloten de dieren om naar huis te gaan en te gaan slapen. Doodmoe van het feesten zochten de kikker, de egel, de pad, de eend, de eekhoorn, de muis en nog vele, vele andere dieren hun bedstee op. Maar muis kon de slaap niet vatten en lag met wijdopen ogen te woelen. Ze stelde zich voortdurend de vraag van wie ze op het feest dat kleine lieve, warme kusje had gekregen. Zou er iemand verliefd op haar zijn?

    Na het ontbijt rinkelde de bel en egel kwam opgewekt de huiskamer van muisje binnen. Hij had een klusje voor muis. Maar muisje had geen tijd om te klussen. Ze vertelde aan egel wat haar overkomen was op het feest en dat ze op zoek zou gaan om het dier te vinden die haar dat aardige kusje had gegeven.

    Zo gezegd zo gedaan. Muisje trok van het ene dier naar het andere en vroeg telkens of ze een kusje kon krijgen. Muis ging naar eekhoorn, naar kikker, naar eend, naar vlinder... maar de kus van de kikker plakte, deze van eekhoorn was te nat enz... Muis kreeg wel honderd kusjes op haar wang maar helaas, dat ene kusje was er niet bij.

    Verdrietig ging muis huiswaarts. Een tijdje later kwam egel eraan en vroeg: "Hoe is het gegaan"?  Muisje vertelde haar ervaringen en pinkte een traantje weg. Egel gaf muis een troostend kusje en ja hoor: dat was het. Het kusje van egel voelde geweldig en muisje vroeg aan egel: "Ben jij het misschien die verliefd bent op mij"? Verlegen knikte egel: ja!
     
    Muis was natuurlijk nieuwsgierig waarom egel dat niet eerder had gezegd. Maar egel was bang geweest om uitgelachen te worden. Nu was het muis die egel een kusje gaf en de twee hadden elkaar gevonden.  En muis, muis heeft nog ontelbaar veel geweldige kusjes gekregen!!!.....

    De vele helpende handen backstage zorgden ervoor dat de grootouders nog konden nagenieten van koffie met gebak, de ouders werden op een receptie getrakteerd. Directeur Jan Meersman zorgde ook nog voor de kinderen: elkeen kreeg een lolly in de vorm van een hart. (RS)

    16-02-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    14-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest van de Cultuurraad
    Nicol Vandenberghe, sinds 1983 voorzitter van de Cultuurraad
    werd op maandag 12 februari 2007 terug verkozen als voorzitter voor de volgende legislatuur.

    Hij stelde het 28ste Cultuurfeest voor
    Photobucket - Video and Image Hosting
    Het 28ste Feest van de Cultuurraad

    Op haar jaarlijks feest bekroont de Waregemse Cultuurraad jubilerende verenigingen en verdienstelijke personen die op een bijzondere manier kleur en uitstraling geven aan het cultuurleven.
    Het 28ste Feest van de Cultuurraad vindt plaats op zaterdag 3 maart 2007 om 20 uur in de Oranjezaal van Cultuurcentrum De Schakel.
    Gehuldigden voor deze editie zijn:
    Verdienstelijke personen:
    1. Maria Naessens: 40 jaar lid, 30 jaar bestuurslid KVLV Waregem
    2. Julia Decabooter: 40 jaar lid, 30 jaar bestuurslid KVLV Waregem
    3. Godelieve Moerman: 40 jaar bestuurslid KVG Waregem
    4. Jaak Van Eeckhoutte: afscheidsnemend voorzitter Raad van Bestuur CC De Schakel
    5. Maurice Lievyns: 40 jaar lid, 30 jaar bestuurslid Willemsfonds Waregem
    6. Jeannine Vanliefferinge: 40 jaar bestuurslid Willemsfonds Waregem
    7. René Harinck: 40 jaar bestuurslid Davidsfonds Desselgem
    Uitzonderlijke prestaties:
    1. Pieter Delaere: Belgisch kampioen altsaxofoon (superieure afdeling)
    2. Lieze Delaere: Provinciaal kampioen dwarsfluit (afdeling uitmuntendheid)
    3. Con Cuore: 1e prijs Provinciaal Koorfestival en Lieven Duvosel muziekprijs (Sint-Martens-Latem)
    4. Laidos: 2e prijs Provinciaal Koorfestival
    5. Klarinet Choir: winnaar wedstrijd Gents conservatorium
    6. Vandevoorde Sven: 1e prijs klarinet en accordeon Dexia Classics wedstrijd 2006
    Jubilerende verenigingen:
    1. KVG Waregem: 50-jarig bestaan
    2. OKRA Beveren-Leie: 50-jarig bestaan
    3. Koor Ic Singhe: 25-jarig bestaan
    De huldigingen worden afgewisseld met optredens van het Klarinet Choir- Con Cuore - Lieze en Pieter Delaere - Sven Vandevoorde
    Nadien volgt een receptie, aangeboden door de Waregemse Cultuurraad. Toegang: gratis
    Organisatie: Waregemse Cultuurraad Info: 05662 1256

    14-02-2007 om 10:55 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chiro Leieland zit niet stil
    Dat de Beverse Chiro van aanpakken weet is geen geheim,
    lees maar wat er in de nabije toekomst zoal op hun programma staat!!!!

    Hallo, Beste Bevernaar!!!
    Na een lange tijd van stilzwijgen laat de chiro terug iets van zich horen…
    Eerst en vooral willen wij iedereen die van onze hutsepot is komen smullen heel hard bedanken! De hutsepotavond was een succes! DANKUWEL!!! En hopelijk tot volgend jaar!
     
    Onze zoektocht naar VB’s (volwassen begeleiding) is ook nog steeds aan de gang! Voelt u zich geroepen om deze taak op zich te nemen, aarzel dan niet en contacteer ons! Wij zullen u dolgelukkig uitleggen wat het “VB-schap” zoal inhoudt! (Pieterjan Soens: 0472/323100)
    Bent u in het bezit van een koelkast of diepvries die nog uitstekend werkt, maar waarvan het model u niet zo zeer meer bevalt, dan kunt u ook bij ons terecht! Indien u een oude koelkast of diepvries hebt, bel dan gerust eens naar Sofie Hatse (0472/370776). Het toestel moet wel nog werken. Wij zullen u zeer dankbaar zijn voor uw gulle gift!
     
    We blijven niet stilzitten!
    Op 3/03 gaan we terug auto’s wassen t.v.v. Broederlijk Delen! U bent dan de hele dag welkom op de parking naast ‘t Klokhuis waar onze blitse carwashladies and -gentlemen zullen klaarstaan met spons en zeemvel.
     
    De week erna, op 10/03, is er voor de Beverse jeugd “Bar Canard”, onze jaarlijkse Chirofuif! Binnenkort zult u overal affichekes zien schitteren! Komt allen af!
    Bedankt voor uw blijvende steun aan onze Chiro! We zijn er heel content mee!
    De leidingsploeg!

    14-02-2007 om 10:46 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al gezien
    Al gezien dat er een nieuwe link is aangebracht?
    In de rechter marge kunt u terecht op de site van 'Dwars door Vlaanderen'
    U kunt er heel wat nuttige en historische informatie vinden!

    14-02-2007 om 10:05 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tourwinkel officieel geopend
    Op dinsdag 13 februari werd de Tourwinkel officieel geopend
    door burgemeester Kürt Vanryckeghem.
    De Tourwinkel bevindt zich in Het Pand 271
    Photobucket - Video and Image Hosting

    Dat 10 juli een hoogdag zal worden in de geschiedenis van het Waregemse sport-en evenementengebeuren is een zekerheid. Dit topsportevenement heeft immers een zeer grote aantrekkingskracht, het staat derde in de rij na de Olympische spelen en het wereldkampioenschap voetbal.
     
    En dat die komst van de tour in Waregem er één is van 'once in a lifetime', zeker in mijn leven als schepen van communicatie, lijkt me duidelijk. We willen met het voltallige college dat evenement dan ook niet zomaar laten voorbijgaan. We bouwen op met een hele reeks aan evenementen in de aanloop naar de tour. We begonnen 14 dagen terug met Karl Van Nieuwkerkes theatershow in een vol cultuurcentrum en we zullen eindigen in een groot tourfeest op 10 juli in een vol stadscentrum.
    Wij hebben ook een duidelijk communicatieplan uitgewerkt. De banner aan het stadhuis heeft u misschien reeds gezien, er volgen er nog. Of misschien zag u reeds een aantal affiches in het straatbeeld, er volgen er zeker ook nog.

    Maar de eerste mijlpaal voor ons is vandaag, met deze persconferentie en daarna met de opening van onze tourwinkel. Voor zij die Waregem kennen: de vroegere Lygolux, een winkel pal in het winkelcentrum, werd in een geel kleedje gestopt en kreeg een nieuwe infobalie. Daar kan je tot en met 10 juli terecht voor alle informatie in verband met de tour: animatie, verkeer, parking, Vip, merchandising,...

    De volgende stap is ons infoblad De Sprong, waar in een uitgebreid dossier alle informatie wordt verspreid naar alle Waregemnaars. Er volgt nog een uitgebreid provinciale persconferentie. De tour rijdt immers 2 dagen op Westvlaams grondgebied. U hoort er nog over.

    Voor de organisatie van 10 juli riepen wij de hulp in van een externe firma. Libéma deed ons een voorstel: zij hebben ervaring met werken met A.S.O., de organisatoren van de Tour de France (Amaury Sports Organisation) en zij kennen het wielergebeuren door en door. Bovendien kennen ze ook Waregem. De ideale partner, om voor ons de VIP-arrangementen te organiseren en samen met hen worden ook heel wat activiteiten gepland van de start van de tour in Londen tot en met de aankomst in Compiégne. Ook daar hoort u later nog meer over.
    Aldus

    Pietro lacopucci
    Schepen van Communicatie
    0566621204
    pietro.iacopucci@waregem.be

    14-02-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    11-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karel Van Tieghem In Malawi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Zoals Karel beloofde is hier dan tekst en uitleg
    over de taak die hij in Malawi zal uitvoeren.

    Ik ben Karel Van Tieghem, laatstejaarstudent Elektromechanica en vertrek op 12 februari naar Malawi om mijn stage uit te voeren gedurende 3 maanden.


    Malawi
    Malawi ligt ten zuidoosten van Afrika waarbij 1/5 van de oppervlakte uit meren bestaat. Momenteel is het daar regenseizoen die nog duurt tot eind April. De gemiddelde temperatuur rond deze periode ligt tussen de 25-30°C
    Stage
    Mijn stage bestaat erin om een schooltje in het noorden van Malawi te voorzien van elektriciteit door middel van zonnepanelen en een verbrandingsmotor. Een tweede opdracht die ik zal moeten vervullen is het aansluiten en installeren van 6 computers. Deze computers zullen energie ontvangen via de verbrandingsmotor. Wanneer men enkel licht of kleine verbruikers nodig heeft zoals bijvoorbeeld een radio of licht dan zal men enkel de zonnepanelen gebruiken.
    Materialen
    De materialen die ik daarvoor nodig heb zoals geleiders, stopcontacten, lichten enz. kan ik kopen in de stad Mzuzu. Dit ligt op een anderhalf uur rijden van het dorp Kafukula waar ik mijn stage uitvoer. Voor mijn derde opdracht zal ik de kinderen leren hoe elektriciteit werkt. Dit zal ik doen door eerst wat theorie te geven van de werking van elektriciteit. Vervolgens zal ik hen een praktisch voorbeeld tonen aan de hand van een klein testpaneel met lage veiligheidsspanning. Zo kunnen ze het zelf ook eens uitproberen.
    Los van de stage
    In de weekends zal ik, los van mijn stage, mij voornamelijk bezig houden met het landbouwproject. Daar moet er een elektrische omheining aangebracht worden om de dieren op afstand te houden. De gewassen zal ik opvolgen hoe ze evolueren in de nieuwe terracotta gel. Deze gel absorbeert het water wanneer het regent. Hierdoor hebben de gewassen veel langer water waardoor ze niet onmiddellijk zullen afsterven na een lange droogte zoals in 2001. Als je meer wilt weten over mijn avonturen en projecten kan je altijd eens een kijkje nemen op de volgende website: http://www25.brinkster.com/caducity/malawi/karel.html
    In de rechter marge is er een permanente link te vinden naar de site van Karel.
    Hierbij wensen we Karel het allerbeste in Malawi!!!!

    11-02-2007 om 17:45 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsreceptie
    Nieuwjaarsreceptie bij damesvolley Beveren-Leie

    Op zaterdag 3 februari waren de officiëlen, sponsors, ouders, supporters... welkom op de nieuwjaarsreceptie van de Beverse volleybalclub dames. Terwijl de dames een wedstrijd speelden tegen Ingelmunster konden de aanwezigen genieten van een natje en een droogje. Na de wedstrijd die de Beverse dames wonnen met 25-19, 25-19 en 25-16 was het de beurt aan voorzitter Marc Van Biervliet om een woordje van dank uit te spreken. Daarbij kon Marc ook meegeven dat de Beverse Ommegangsfeesten terug in het teken zullen staan van het tweede beachvolleytornooi en dit op 22, 23 en 24 juni 2007. Een terugblik op deze succesvolle gebeurtenis kan door op de button te klikken.
    Vermeldenswaard is ook dat Marc Van Biervliet dit jaar reeds een kwart eeuw voorzitter is van de Beverse volleybal. Proficiat Marc!!!

    Photobucket - Video and Image Hosting

    11-02-2007 om 09:52 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    10-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apotheose
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Vlindertegel, nationaal symbool!!!
    Om de fotoreportage te zien van de apotheose:
    'Pesten doet geen pijn'
    klik op de vlinder.

    10-02-2007 om 11:54 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    08-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karel Van Tieghem
    Photobucket - Video and Image Hosting
    Op donderdagmorgen 8 februari was Beverse Weetjes te gast bij de familie Jan en Lieve Van Tieghem-Bartsoen in de Sint-Jansstraat 46 Beveren-Leie. Het gezin van Jan en Lieve telt 5 kinderen: Peter, Lieven, Karel, Dries en Tine. De middelste in de rij, Karel, vertrekt op maandag 12 februari voor 11 weken naar Malawi.
    Wat de taak van Karel daar percies is, dat geven we u weldra mee.

    08-02-2007 om 19:10 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lenig&Vlug deelt mee
    Enkele belangrijke mededelingen zijn op de site van Lenig&Vlug geplaatst:
    - de 1/2 finale Nord is verplaatst naar 13-14 april en gaat door in Levallois
    - het trainingschema voor de krokusvakantie
    - een aantal trainingen vallen weg
    - de foto's van de wedstrijd in Le Portel
    - de foto's van de demonstratie in Hamme
    - info over de pannenkoekenactie van zaterdag 3 maart
    Zie onder de desbetreffende link.

    08-02-2007 om 19:07 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    05-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zal er ons kindeke douwen...
    Lichtmisviering in Sint-Jan de Doper

     Traditiegetrouw werd er naar aanleiding van Maria Lichtmis een speciale viering uitgewerkt. Alle dopelingen, ouders, grootouders...waren er van harte welkom. Een vrijwilligers koortje verzorgde de liederen met als uitschieter het prachtige lied "Moederke alleen" gezongen door de kersverse moeder Katelijn Peirs. Na de viering waren alle ouders en grootouders welkom in het Sint-Janszaaltje voor een natje en een droogje. Het afgelopen jaar mocht de parochie 43 kindjes boven de doopvont houden. Als aandenken kregen alle ouders het kannetje waarmee hun kindje werd gedoopt mee naar huis.

    05-02-2007 om 19:44 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    03-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grasduinen in Onder de Clocke
    Naar aanleiding van het feest van Maria Lichtmis
    ging Beverse Weetjes terug grasduinen in: Onder de Clocke

     en vond er een passend iets over het oudste Bevers doopregister.

    Net zoals men bij de burgerlijke stand geboorten, huwelijken en overlijdens registreert, zo ook gebeurt dit  in de parochie bij kerkelijke gebeurtenissen. Dat de Parochieregisters er kwamen is een gevolg van het Concilie dat doorging in het Noord Italiaanse Trente. Het oudste huwelijksregister stamt uit 1632. Het oudste overlijdensregister uit 1729.

    Het oudste doopregister werd ten doop gedragen in 1603 en daar gaan we iets dieper op in.

    Het is een boekje van 15 op 20 cm en het telt 47 bladzijden. Op de eerste blz aan de linker zijde staat de volgende tekst te lezen: "Hic liber ad ecclesiam de Beveren est pertiment (e)m nomina baptizatorum incipiendo ab anno 1603". De vertaling ervan luidt als volgt: "Dit boek behoort toe aan de kerk van Beveren, Naam van de gedoopten, beginnende van 1603." Wie dat geschreven heeft?
    In een duidelijk ander schrift staan op de rechter bladzijde de ontboezemingen van twee mensen die hun naam wel vermeld hebben en die blijkbaar niet veel ophadden van Latijn. Deze heren waren Pieter de Vos en Mathijs de Wauverin.

    We kunnen de vraag stellen waarom de toenmalige Beverse pastoor dit doopregister niet heeft "gedoopt". Het antwoord is eenvoudig, noch Beveren, noch Desselgem hadden toen een pastoor. De opstand tegen Spanje en zijn verschrikkelijke gevolgen hadden de armoe en de ontvolking hier zo groot gemaakt dat een pastoor hier geen reden van bestaan meer kon vinden, er was zelfs geen pastorie meer, ook deze was verwoest. Onze parochie werd omstreeks het jaar 1603 bediend door Petrus van Neste, die in Harelbeke pastoor was. De mogelijkheid bestaat dus dat het deze Petrus is die de Latijnse tekst op de eerste bladzijde geschreven heeft.

    De eerste jaren zijn de aantekeningen bijzonder schaars. Er is een eigenaardige afwisseling van Latijnse teksten die blijkbaar op de aan- of afwezigheid van een priester wijzen en de aantekeningen gingen met horten en stoten. Zo staan er 7 dopen genoteerd in 1603, 3 in 1604 en 1605, 6 in 1606 en weer slechts 3 in 1607. De dramatische toestanden die de opstand tegen Spanje op het einde van de 16de eeuw ontstonden zal daar wel voor iets tussen zitten: ontvolking ten gevolge van uitwijking, sterfte en allerhande ramspoed. Maar zo simpel is dit probleem nu ook weer niet.

    In 1608 werden maar liefst 24 doopsels genoteerd! Een plotselinge voortplantingsrage in het Beveren van toen? Nee, de reden is elders te zoeken. Nadat onze parochie het jarenlang zonder pastoor had moeten stellen kwam Rogier Pijpe in december 1607 naar Beveren als pastoor.  De nieuwe herder zette de puntjes op de i  en registreerde alle tot nog toe verzuimde registraties. Pastoor Rogier Pijpe bleef echter maar kort en dat werd dadelijk merkbaar, want in 1609 werden terug maar 5 doopsels opgetekend en in 1610 slechts 7. Inmiddels was Pieter Bouquet aangekomen als nieuwe Beverse pastoor. In 1611 stelde de nieuwe pastoor orde op zaken en boekte  26  doopsels. Vanaf dan verliepen de aantekeningen heel wat regelmatiger. Vanaf 1612 tot 1620 waren er gemiddeld 18 doopsels per jaar en van 1621 tot 1631 waren dat er gemiddeld 21.

    De aantekeningen in het doopregister werden normaal in het Latijn gedaan , dat was nu eenmaal de ambtelijke taal van de kerk. Toch zijn er een reeks uitzonderingen in het Bevers oudste doopregister. Het begon op Kerstmis 1611 bij het doopsel van Hansken van Meenen. Diegene die dit doopsel te boek stelde begon zijn aantekeningen in het Latijn maar na een paar lijnen haalde hij er een krachtige streep door en herbegon in het Vlaams: "Upden XXV decembre ghedoopt het kindt van Joos Van Meenen  et (sic) Cathtarijne vanden Bulcke, de peter  Jan van Meenen ende de metere catharijne verBiest....". Daarna staan de 18 doopsels van 1612, de 13 van 1613, 17 van de 18 doopsels in 1614, 5 van de 15 doopsels in 1615 en in 1616 staan er 4 van de 21 doopsels in het Vlaams gechreven. Aan het geschrift is duidelijk te zien dat de aantekeningen door twee verschillende personen gemaakt werden. Had Beveren na Pieter Bouquet terug een tijdlang geen eigen pastoor meer? Wat er ook vanzij, de laatste Vlaamse registratie gebeurde op 25 maart 1623. Van danaf gebeurde alles terug in het Latijn en deze datum komt ongeveer overeen met de aankomst van pastoor Jan Waelhout in Beveren.
    Bron: uit Onder de Clocke, naar Etienne Ducatteeuw en Michel Debrouwere

    Om deze rubriek af te sluiten geven we nog de cijfers van 2005 en 2006 mee.
    2005: Doopsels 44, Eerste communie 63, Vormsel 77, Huwelijken 8 en Begrafenissen 34.
    2006: Doopsels 43, Eerste communie 61, Vormsel 61, Huwelijken 2 en Begrafenissen 27.
    Op zaterdag 3 februari is iedereen van harte welkom
    om samen met de dopelingen en hun ouders het feest van Maria Lichtmis te vieren,

    en dit om 17.30 u. in de Sint - Jan de Doperkerk te Beveren-Leie

    03-02-2007 om 08:53 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middenraadsviering

    Op vrijdagavond ging de Middenraadsvieing van ACW Beveren-Leie door. Het begon met een glaasjes en een welkom door schepen Pietro Iacopuccie. In dat welkomswoordje belichtte hij de prachtige resultaten die de Beverse ACW kandidaten behaalden tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen. Maar er waren ook enkele nieuwtjes te melden. Ann-Sophie Kindt het jongste gemeenteraadslid legde zopas haar eed af in de Politieraad.
    Deze prachtige resultaten brengen ook de nodige verschuivingen teweeg. Zo zet schepen Pietro Iacopuccie zijn voorzitterschap op plaatselijk niveau stop. Carlos Verkaemer neemt naast zijn taak als penningmeester, de fakkel van het voorzitterschap terug over. 
    Ook voor de berichtgeving in de Visie kreeg Beveren-Leie een nieuwe verantwoordelijke. Geert Deloof heeft deze taak jarenlang met zorg op zich genomen maar geeft deze taak door aan Rita Sabbe.
    Maar er komt ook versterking in het bestuur, het ACW heet Koen Deruddere dan ook van harte welkom.
    Daarna konden de aanwezigen genieten van de heerlijke beenham, dessert, koffie met gebak en alsof dit nog niet genoeg was waren er ook nog enkele traktaten voorzien.
    De ontspanning " Wie is de slimste Belg (Bevernaar)?" werd verzorgd door de twee jongste schepenen, Jo Neirynck en Pietro Iacopuccie.
    Een aangename nieuwjaarsviering, die voor de zoveelste maal georganiseerd werd en dit zowel met hoofd als handen van de noeste werkers: Marianne Debaere, Patrick Debaere en Annemarie Synaeve! (RS)

    03-02-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    02-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swing met KAV
    Kom erbij en swing

    Op de goed gevulde jaarkalender van de Beverse KAV stond er op 30 januari vermeld, Swing: kom erbij en swing!!! Deze activiteit bracht heel wat vrouwen op de been. Swing is een dansstijl die genoemd werd naar de muziek waarop er gedanst werd en wordt. Een soort jazzmuziek met een opwindend strak ritme. Lesgeefster Sofie De Rijck (links zittend op de foto) leerde de deelneemsters de basispassen van de swing aan. Voorkennis was er niet nodig, maar wie kon swingen kon er nog heel wat opsteken. Het werd een aangename avond met als basisingrediënt een koppeldans die je met om het even wie kunt dansen.

    02-02-2007 om 16:50 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    01-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselfestijn
    Deze affiche al ergers gezien?
    Photobucket - Video and Image Hosting
    Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de ouderraad van de Vrije Basisschool Beveren-Leie een mosselfestijn.
    Dit festijn gaat door op zaterdag 10 en zondag 11 februari.

    Op zaterdag kunt u van 18.00 tot 20.00 u. en vanaf 20.00 u. terecht in OC 't Klokhuis.
    Op zondag  is dat van 11.30 u. tot 13.00 u. en vanaf 13.00 u.
    Voor diegenen die geen mosselen lusten zijn er ook gehaktballetjes voorzien.
    De prijs voor volwassenen:
    Mosselen: € 13.50 en voor gehaktballetjes € 8
    Voor kinderen tot 12 jaar:
    Mosselen € 6 en voor gehaktballetjes € 6
    Kaarten zijn te verkrijgen bij:
    Sofie Bamelis, Kortrijkseweg 140, B/L, tel 056/71 82 41
    of bij Anja Nuyttens, Kleine Heerweg 88, B/L, tel 056/ 72 94 60


    01-02-2007 om 23:41 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!