Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    30-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrolijk Lentefeest bij Beverse OKRA

    Op donderdagnamiddag 29 april genoten 170 Beverse OKRA-leden van een vrolijk Lentefeest in het teken van Pasen. De bezinning gebracht door Linda, Mariette, Marcel en Theo werd afgesloten met het prachtig gedicht van Alice Nahon, “ ’t Is goed in eigen hert te kijken”.
    Uitzonderlijk werd er op vraag van Sonobeg een omhaling gedaan die 180 euro opbracht. Na de koffie met gebak was het tijd voor wat ontspanning. Deze werd gebracht door “The Lady Line Dancers” uit Knesselare. En de Lady's hadden zowel letterlijk als figuurlijk, een aantal verrassende knuffels in petto. Een zekere Lucien stelde wijselijk vast dat het gezegde ‘Hoe ouder hoe zotter’ hier wel van toepassing was. Desalniettemin werd het een aangename namiddag die afgesloten werd met lekkere après-midi’s. (RS)

    30-03-2007 om 06:29 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    29-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cultuurraad kiest nieuw bestuur
    Met een nieuwe legislatuur werd ook een nieuw bestuur voor de Waregemse cultuurraad verkozen. Op haar algemene vergadering in februari stelde het officiële adviesorgaan voor cultuur haar nieuwe bestuur samen. Naast vertegenwoordigers van socio-culturele verenigingen en professionele organisaties maken ook deskundigen deel uit van het bestuur.

    De verkozen afgevaardigden uit socio-culturele kring zijn Marie-Jeanne Amelynck (Schildersgilde De Vierschaere), Guy De Langhe (Gezinsbond Waregem), Tom Demunter (Curieus), Filip Dheedene (Foto-Diaclub Regenboog), Lut Lambrecht (Markant Sint-Eloois-Vijve), Lieve Van Hove (Willemsfonds Waregem) en Nico Vandenberghe (OC ’t Klokhuis Beveren-Leie).

    Uit de groep professionele organisaties werd cultuurfunctionaris Guy Opsomer van Cultuurcentrum De Schakel verkozen. Deskundigen in het bestuur van de cultuurraad zijn Carlos Dierickx en Kris Vlaeminck, beiden werkzaam in de culturele sector. Conform artikel 9 van het huishoudelijk reglement van de cultuurraad wordt Bart Devlaminck als afgevaardigde van de Humanistische Vrijzinnige Vereniging als bijkomend bestuurslid gemandateerd.

    Waarnemers zijn de schepen voor cultuur (Pietro Iacopucci), de ondervoorzitter van CC De Schakel (Joof Duthoy) en de cultuurbeleidscoördinator van Stad Waregem (Riet Gailliaerd). Nico Vandenberghe volgt zichzelf op als voorzitter en krijgt hierbij steun van Lieve Van Hove (ondervoorzitter), Guy De Langhe (penningmeester) en Filip Dheedene (secretaris). Carlos Dierickx wordt aangeduid als voorzitter van de erkenningscommissie en buigt zich over de toetreding van nieuwe leden tot de cultuurraad.

    De nieuwe bestuursploeg krijgt de uitdagende taak toebedeeld zich actief te engageren om de doelstellingen van de cultuurraad te realiseren en een divers cultureel aanbod te stimuleren naar zoveel mogelijk groepen uit de bevolking. Bij de opmaak en de uitvoering van het cultuurbeleidsplan denkt de cultuurraad mee over een gedegen beleid met kansen, mogelijkheden en nieuwe impulsen voor Waregem. Daarnaast staat de cultuurraad o.m. in voor de jaarlijkse organisatie van het Feest van de Cultuurraad en de officiële 11 juli-viering.

    29-03-2007 om 10:28 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    28-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Open kijk op handicap'
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket 
    Op 27 maart organiseerde KVG Beveren-Leie/Desselgem/Ooigem in samenwerking met het KVG verbond Kortrijk een infoavond in de Kernelle te Beveren-Leie rond het thema ‘Open kijk op handicap’. Verbondelijk voorzitter Paul Vanden Broecke leidde de avond in en stelde Provinciaal vormingswerker W-VL Carlo Depreytere en ervaringsdeskundige Dominique Depreytere voor.

    De broers maakten er een heel boeiende avond van. De 27-jarige Dominique is sinds zijn 19de  slechtziende, Ziekte van Leber .Hij vertelde hoe hij de laatste 8 jaar ervaren heeft. Dat ging vanaf het ogenblik dat de handicap de kop opstak, de zoektocht naar de oorzaak, hoe verder met de studies, de aanschaf van gepaste apparatuur, het zoeken naar een baan, hoe staan vrienden, collega’s en familie tegenover de handicap van Dominique?….Een getuigenis doorspekt met anekdotes uit het leven gegrepen.

    Dominique heeft zijn studies als Historicus en daarna leerkracht kunnen afmaken. Hij vond een job bij Roularta, is actief in KVG, jeugdbewegingen en in kleuter en lager onderwijs is hij graag te gast om wat meer uitleg te verschaffen over zijn handicap.

    De avond werd afgesloten door Provinciaal vormingswerker Carlo die nog enkele punten aanhaalde waarmee KVG zoal bezig is, toegankelijkheid van openbare gebouwen, van evenementen zoals voetbal, festivals… Zo kon Carlo meegeven dat er in Dranouter reeds een camping is, voorzien van de nodige infrastructuur voor mensen met een beperking, en er zo'n 150 personen konden genieten van het festival. Ook het  proefproject dat vorig jaar startte in twee Belgische kustgemeenten om het strand toegankelijk te maken voor mensen met een beperking (het aanwezig zijn van strandjutter, cabine, toilet, parking in de nabije omgeving…) zal dit jaar uitgebreid worden in een 5-tal kustgemeenten. Kortom het werd een zeer informatieve en leerrijke avond waar de talrijke aanwezigen zich allen konden in vinden. (RS)

    Meer weten over KVG klik hier

    28-03-2007 om 11:08 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    27-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Para que viva la musica latina
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag 31 maart 2007 is opnieuw D-day voor de Latin Jazz Big Band Mucho Gusto.
    Dan is er de tweede editie van Bailando con Mucho Gusto. Deze groep bestaat uit ruim 25 professionele muzikanten voornamelijk afkomstig uit Zuid-West-Vlaanderen.

    De heren en dames van Mucho Gusto hebben een druk jaar achter de rug van optreden her en der in het Vlaamse land. Maar ook moest een groot aantal nieuwe liedjes ingestudeerd. Die brengen ze nu zaterdag 31 maart 2007 in CC ’t Spoor te Harelbeke. In het nieuwe repertoire zitten enkele bekende nummers die in een sprankelend latinokleedje gegoten zijn. Natuurlijk komen ook enkele nummers die al op hun programma vorig jaar stonden, terug aan bod.

    En natuurlijk vergeten we ook niet het professionele danskoppel Salsa Latino met Anja en Daniel. Ook zij hebben de afgelopen weken en maanden keihard gewerkt aan nieuwe choreografieën om de show opnieuw een extra dimensie te geven. Enkele danspasjes kunnen vooraf aangeleerd worden. Anja en Daniel geven een uurtje dansinitiatie vanaf 20 u.

    Om 21.30 u. barst het exotisch feest helemaal los met het optreden van Mucho Gusto, dat nadien verder gaat met DJ Marco en VJ Benji. Je merkt het. Het wordt weer echt de moeite om er bij te zijn. Want de groep heeft zeker nog enkele extra verrassingen in petto. Wie er vorig jaar bij was, en denkt we hebben het al gezien, verwittigen we: “you ain’t seen nothing yet”!
    Wil je al een voorsmaakje van wat je zaterdag ongeveer mag verwachten: surf dan snel naar hun website: klik hier
    Je merkt het. Het wordt weer echt de moeite om er bij te zijn. Want de groep heeft zeker nog enkele extra verrassingen in petto. 
    Kaarten kosten 8 euro in voorverkoop en kan je bestellen op tel. 056 32 67 45. Natuurlijk kan je op de avond zelf ook nog binnen aan 10 euro.
    VZW Beversestraat 181 - 8530 Harelbeke
    Tel. 056 32 67 45
    e-mail: contact@muchogusto.be

    27-03-2007 om 19:07 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schepen zit voortaan zelf De Schakel voor
    Schepen Pietro Iacopucci (29) werd zopas verkozen tot voorzitter van de vzw cultuurcentrum De Schakel. Dit is een trendbreuk want het voorzitterschap van het cultuurcentrum werd steeds waargenomen door een vertegenwoordiger uit het verenigingsleven.
    Meer weten zie onder het item: Het Nieuwsblad online 

    27-03-2007 om 11:20 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    26-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beverse Okra start fietsseizoen
    Op maandag 26 maart ging OKRA Beveren-Leie van start met de eerste fietstocht van het nieuwe seizoen. Mede dankzij het lentezonnetje waren er heel wat aanwezigen. Ook dit jaar mocht Okra enkele nieuwelingen welkom heten. In totaal staan er 15 tochten op de kalender. Deze zullen allen in veilige banen geleid worden door Herman Vuylsteke en Lucien Meersman.
    Wie zijn stalen ros nog niet van stal haalde kan toch nog altijd aansluiten op de eerste en derde maandag van de maand met start aan OC 't Klokhuis en dat om 14.00 u., volgende afspraak op 2 april.

    26-03-2007 om 19:20 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie wordt eerste clubkampioen bij De Tubezuigers?
    Een goeie dertig jaar geleden werd de nieuwe wijk Ter Weerst opgetrokken. Heel wat jonge gezinnen vonden er hun vaste stekje en een speelpleintje voor de kinderen was dan ook geen overbodige luxe. Na verloop van tijd lag het pleintje er echter doelloos bij en een nieuwe bestemming zou zeker niet misstaan.
    Onder impuls van een aantal buurtbewoners legde stad Waregem er begin 2006 een petanquebaan aan, en het vroegere speelpleintje werd plat gespeeld door de plaatselijke petanqueclub die zich ‘De Tubezuigers’.  noemden. Het werd een succes en de buren beleefden er tal van aangename uurtjes. Dat succes resulteerde zelfs in de aanleg van een tweede baan.
    Op zaterdag 24 maart zijn ‘De Tubezuigers’ van start gegaan met hun eerste clubkampioenschap. Een competitie die uit 5 speeldagen bestaat. De voorlopig eerste drie in het klassement zijn: Erik Beysen +31, Robert Iacopucci +24 en Bruno Noppe + 20. De volgende wedstrijd gaat door op 28 april ’07.

    26-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    25-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karel Vantieghem schrijft

    Er is terug heel wat nieuws te lezen op de site van Karel!

    25-03-2007 om 12:14 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlaamse Kampeertoeristen organiseren weekend in Beveren-Leie
    De Vlaamse Kampeertoeristen afdeling Leiegalm organiseren in het weekend van 29 tot en met 1 april een kampeerweekend te Beveren-Leie op de terreinen rond de Kernelle, Kerkdreef 23 .

    Het weekend omvat:
    Op vrijdag om 21 u: gratis bingo
    Op zaterdag om 10 u: Milo-melo petanque en voor de kinderen is er animatie met Funky-moves. Om 12.30 u opening van het kamp en warm middagmaal met beenham: volwassenen à € 7,5 pp en kinderen à € 4pp.
    In de namiddag is er vrije wandelzoektocht in het centrum van Waregem en ’s avonds gezellig samenzijn met DJ en zang: Mike Anthony
    Op zondag om 10 u: bakwagenrace en om 12.30 u sluiting van het kamp met gratis warm middagmaal: kalkoenstoverij, frietjes en verschillende groenten.
    Deelname: € 15 per eenheid en € 7,5 pp voor de jeugd.
    Meer inlichtingen: tel 09 328 02 65, GSM 477 23 20 87.

    25-03-2007 om 12:04 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    24-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krakmoment Gewest Oe Est?!
    Krakmoment Gewest Oe Est?!
    1 april 2007, 17.00u tot 17.45u in park Casier te Waregem
    Het krakmoment is een feel-good-moment voor alle chiroleden en -leiding van gewest Oe Est?! dat kadert in het jaarthema van Chirojeugd Vlaanderen. Hierna volgt wat uitleg over het jaarthema en over de werking van gewest Oe Est?! Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij Jo Blauwblomme (0486/94.53.36 of joblauwblomme@hotmail.com

    Gewest Oe Est?!

    Gewest Oe Est?! is het mafste gewest van dit melkwegstelsel! ‘Waarom?’, vraagt u zich af? Omdat wij het voorrecht hebben om met de 17 gekste gewestleiders en –leidsters van Chirojeugd Vlaanderen onze 6 minstens even gekke Chirogroepen uit Groot-Waregem te ondersteunen, onder andere via een peter- en meterschap.
    De zes chiro in gewest Oe Est?! zijn:
    · Anzegem: De jongenswerking noemt zichzelf Chiro Beete en de meisjes heten Chiro Ziezozon.
    · Beveren-Leie: Hier spelen de chiroleden gemengd in Chiro Leieland.
    · Desselgem: Hier laten ze zich liever Chiro Horizon noemen en houden ze het ook bij gemengde activiteiten.
    · Nieuwenhove kent nog steeds een jongens- en meisjesgroep. De eerste heet Chiro Vita, de tweede Chiro Freedom.
    · Waregem Centrum heeft ook een aparte jongens- en meisjeswerking. De jongenschiro draagt de naam Regenboog en de meisjeschiro Klim Op.
    · Waregem Gaverke is wijd en zijd bekend voor de uitspraak: ‘Chiro Gaverke Beregoed!’ en heeft ook een aparte werking voor jongens en meisjes.

    De gewestleiding organiseert jaarlijks een IK (Inleidingscursus) voor beginnende leiding en 3 gewestavonden. Eentje ervan wijden we aan het jaarthema, een tweede is er om iets informatief mee te geven (zoals tochttechnieken, sjorren, dans,…) en een derde gewestavond dient eerder als leuke afsluiter van een onvergetelijk Chirojaar. Ook de groepsleiding en volwassen begeleiders (VB's) van de verschillende chiro's zitten geregeld rond de tafel. De echte afsluiter van het gewestjaar valt echter in augustus in de vorm van het gewestvoetbaltornooi.

    Voor de jongste afdelingen organiseert de gewest- en chiroleiding samen een jaarlijkse gewestdag of -namiddag. Voor de twee oudste afdelingen (de keti’s en de aspi's) wordt dit vaak uitgebreid naar een gewestweekend. De gewestdagen worden gekoppeld aan het krakmoment, dat de perfecte afsluiter vormt voor een onvergetelijke dag, namiddag of weekend. Voor meer info over gewest Oe Est?! kan je surfen naar www.freewebs.com/gewest_oe_est. Je vindt er onder andere de komende evenementen van ons gewest en wie er allemaal in de gewestleiding zit. Je kan er ook de foto's bekijken van de voorbije activiteiten.

    Het Krakmoment
    De jaarthemafiguur Jo de pinguïn is een reporter. Hij werkt voor een degelijke en (gelukkig) oersaaie krant: Dé Krant. Elke dag schrijft Jo de beursberichten. Met veel plezier rangschikt hij de cijfertjes, noteert hij de beurskoersen en beschrijft hij de schommelingen van de aandelen. Zijn baas, de hoofdredacteur, wil dat zijn krant degelijk blijft. Saai, serieus en degelijk, zoals een krant moet zijn! Op een dag kan Jo geen gek verhaal bedenken en de hoofdredacteur ontslaat hem. Beteuterd moet hij zijn boeltje pakken. Maar dat is buiten de Chirogroepen gerekend! Op 1 april brengen zij een stevige dosis gekte in hun buurt! Elke afdeling zal er mee voor zorgen dat Jo de Pinguïn kan blijven. We gaan de hoofdredacteur laten zien hoe leuk wij het vinden om gek te doen, om gek te zijn!

    Het jaarthema: Geksentriek!
    Rakker Thomas is de grootste kenner van moppen die beginnen met “Het is …, en het…”. Ferdinand Cheval, een Franse postbode, bouwde 30 jaar lang met kiezelsteentjes aan zijn droompaleis. Maaike van de speelclub gebruikt enkel de witte strepen van het zebrapad. De artiest Prince veranderde zijn naam in een onuitspreekbaar symbool. De aspiranten van Chiro Knol verkopen moppen deur-aan-deur.
    Zijn ze allemaal gestoord? Nee, helemaal niet. Ze zijn geksentriek.
    Dikwijls sta je in de Chiro te kijken hoe wonderlijk iedereen wel is: van het kleinste trekje tot de meest vergezochte passie, van het waanzinning uitleven in een eenvoudig spelletje tot de meest schitterende performance op de bonte avond. Denk eens aan de ontelbare momenten waarop je je gekke zelf bent in de Chiro, aan het georganiseerd gek doen, aan de ontelbare hilarische ‘inside’ moppen... die zo dikwijls het fantastische en onbeschrijfbare ‘Chirogevoel’ omvatten.

    De drie pijlers van het jaarthema
    · Je gekke zelf
    Elke zondag opnieuw leven chiroleden zich volledig uit. Ieder Chiromoment kunnen ze samen gek doen en hun eigen gekke zelf zijn. Maar zit er niet méér in je leden dan samen uitgelaten zijn op zondagnamiddag? Wie zijn ze, wat doen ze, wat houdt hen bezig? Kijk eens rond en kom uit op de meest gekke verzamelingen, onverwachte passies of kleine trekjes. Iedereen is anders, maar in elk van ons schuilt wel iets geks... Laat het dit jaar een uitdaging zijn om al die gekheden eens in kaart te brengen.
    · Samen lachen
    De Chiro is een plaats waar je samen kunt lachen. Je hoeft het niet eens ver te zoeken. Denk maar aan die honderden ‘Jantje ging eens...’-versies die de rakwi’s elke week vertellen, aan de stoere seksmoppen van de tito’s of aan die frappante dingen die je als groep beleefde en nooit meer vergeet. Lachen kan op veel manieren en met veel dingen. Toch is niet alles even leuk voor iedereen... Wat voor de één een hilarische blooper is, is voor de ander misschien wel een misplaatste grap. Samen lachen is goed voor de groep. Pijnlijke situaties, een wrijving in de aspiploeg,... met een grappige opmerking of gekke stoot wordt de sfeer opeens veel minder gespannen. Zo wordt humor ook een écht ‘geneesmiddel’. De juiste grap op het juiste moment breekt het ijs en voorkomt heel wat ruzies. De onnozelste grap is niet onnozel genoeg. Het meest absurde spel kan altijd nog absurder. Lach samen met leden, medeleiding en met jezelf. Zo wordt van tijd tot tijd de stoom van de ketel gelaten.
    Freak out!!
    Mensen lopen er soms toch zo somber en afgestompt bij... jawel, verzuurd! Doorbreek het alledaagse, fleur je dag op! Overtreed eens een achterhaalde wet, of breek eens een absurd record. We leven in een gekke wereld. Wees de gekke factor in je buurt, de gekleurde zotte bende en freak out! Waarom niet alle melkboeren van de provincie een kerstkaartje sturen? Of gaan vissen in de rioolput en voorbijgangers tot stilte aanmanen. Kom uit je lokaal en versier de buurt met een lach!

    Dus...
    Alle remmen los! Het doel van dit jaarthema is heel eenvoudig: doe maar eens gek, gekker, gekst en geef iedereen de kans om daarbij zichzelf te zijn. Laat je verbazen door de wondere wereld van een kind, ga op zoek naar de gekke gewoontes van leden en medeleiding, breng de gekte in je buurt. Breng het gekke in jezelf naar buiten, in je groep, in je buurt, doe nu maar eens lekker... Geksentriek!

    24-03-2007 om 22:36 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    22-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paaswedstrijd

    Binnen enkele dagen zullen de klokken het onderwerp zijn
    voor de tweede wedstrijd van Beverse Weetjes.
    de "PAASWEDSTRIJD"

    22-03-2007 om 07:08 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    21-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lourdesloten

    Proficiat aan de winnaars van een Lourdeslot getrokken op vrijdag 16 maart:
    1034 Philippe Vaneeckhout,Nijverheidsstr 47
    1055 Annelies Vandorpe,Kleine Heerweg 36
    1135 Armand Debels, Courtenstr 33
    1196 Carine Viane, Poekelaan 26  
    1219 Walter Loosfelt, Akkerwinde 21
    1276 Etienne Declerck, Kortrijkseweg 203
    1644 Freddy Devos, Zuringweg 5
    1733 Lucie Vlieghe, Ter Weerst 19
    1781 Arsène Deruyck, A Detaeyelaan 10, Desselgem
    1966 Agnes Ameye, Omloopstr 5  
    1982 Roger Vannieuwenhuyze, Wagenaarstr 144
    2034 Tine Lefebre, Nijverheidsstr 52

    Wist je trouwens dat Beveren-Leie jarenlang een Lourdesgrot bezat?
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

    E.H. Elie Liefooghe die eind juli 1929 onderpastoor werd in Beveren-Leie had een grote devotie voor O.L.Vrouw, vooral voor O.L.Vrouw van Lourdes. Vaak is hij naar Lourdes op bedevaart geweest. Maar hij wilde O.L.Vrouw Van Lourdes dichter bij de Bevernaar brengen. Daarom bouwde hij eigenhandig een Loudesgrot langs de Grote Heerweg, aan de westkant van het klooster. Deze grot werd in mei 1935 plechtig ingewijd.
     
    Twee jaar later moest de grot reeds verhuizen omdat het klooster die grond nodig had voor nieuwe klaslokalen. Onderpastoor Elie Liefhooghe kreeg een nieuw hoekje toegewezen tegen de noordelijke muur van de feestzaal en bouwde er terug zijn Lourdesgrot op.

    Jarenlang heeft ze daar gestaan en was een trefpunt voor vele zondaagse wandelaars. In 1968 werd de grot definitief afgebroken en een beetje mistroostig nam de toen al oud geworden priester het Mariabeeld mee om het in zijn hof te plaatsen.
    Uit Onder de Clocke

    21-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    20-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom bij The Lucky Men
    Iedereen is van harte welkom op:
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

    20-03-2007 om 10:53 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een bère 'œBère Krierentocht'!
    Op zondagmorgen 18 maart streek de provinciale mountainbiketocht voor de laatste maal neer bij de  Beverse KWB. Een tocht die de deelnemers via boerenpaden en kerkwegels naar de Gavers, Zwevegem, Bellegem en zijn befaamde bos… leidde, dit al naargelang de gekozen afstand van 25, 45 of 65 km.

    Meer dan 300 mountainbikers trotseerden weer en wind waaronder Thomas Demeurisse uit Emelgem (9 jaar en jongste deelnemer) die samen met zijn pa en oom de 25 km. onder de wielen liet schuiven.

    Het viertal op de foto van l.n.r: Stephaan Moerman uit Beveren-Leie, Ortwin en Stephaan Vandenborgaerde en Philippe Glorieux uit Deerlijk hadden net de tocht achter de rug en terwijl ze genoten van een stevige Petrus vertelden ze: “ We vinden het jammer dat het de laatste maal is dat deze mountainenbiketocht doorgaat. Het parcours is prachtig en altijd perfect bewegwijzert, ook de twee bevoorradingen waren piekfijn in orde, banaan, sportdrankje, sinaasappel…. Hier en daar moesten we wat door de modder ploeteren, maar dat is nu eenmaal het plezierige aan mountainbiken” sluit het viertal af.

    “ En weet je wat er nog zo plezierig is?,” vroeg Stephaan Vandenbogaerde gekscherend,” Dat is onze energie terug op peil brengen en daarvoor drinken we een goeie, stevige pint, ook dat hoort bij het mountainbiken”. Zo te zien had Stephaan meer dan één stevige pint nodig om zijn energie terug wat aan te wakkeren!  (RS)

    20-03-2007 om 06:14 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    18-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouderraad VBS
    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket 
    De Ouderraad van de Vrije Basisschool organiseert een wandeltocht op 15 april.
    Afstanden : 4 – 8 – 12 – 15 – 20 – 25 km inschrijven: van 7 tot 15 uur
     Deelname : aangeslotenen wandelclub : 1,10 euro, niet aangeslotenen : 1,50 euro
    Start- en aankomstplaats: OC 't Klokhuis, Kerkdreef, Beveren-Leie
    Aankomst : voor 18 uur

    18-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    17-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloemschikken rond Pasen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op zondag 18 maart organiseert het Koninklijk Werk voor Volkstuinen, Beveren-Leie, Desselgem en Ooigem een demonstratievoordracht "Bloemschikken rond het thema Pasen". Deze demonstratie zal gegeven worden door Joris Naessens uit Beveren-Leie en gaat door in de Mote te Desselgem om 10u.

    17-03-2007 om 08:16 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    16-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kampioen petanque gehuldigd bij OKRA
     

    Op woensdag 14 maart werd het afgelopen petanquejaar onder de eerste lentezon afgesloten met de huldiging van de kampioen en ging het nieuwe jaar 2007-2008 van start.
    De bezieler van deze OKRA-activiteit is Eric Vuylsteke, hij vertelde: “Het afgelopen jaar hadden we 17 leden maar stilaan groeit onze groep en konden we vandaag het nieuwe jaar inzetten met 25 leden. We spelen een gans jaar rond en dat op de tweede en vierde woensdag van de maand. Vorig jaar moesten we slechts tweemaal forfait geven omwille van het weer. Hopelijk zijn de weergoden ons het komend jaar even goed gezind” sluit Eric af.
    Na de eerste match konden de spelers genieten van belegde boterhammen met koffie. Daarop volgend werd de kampioen Jozef Huysentruyt gehuldigd, die op zijn beurt nog een 'rondeke' gaf. Op de tweede plaats stond Lucien Meersman en op de derde John Vansteenkiste gerangschikt. (RS)

    16-03-2007 om 20:58 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De snippertas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met de paasvakantie voor de deur zoeken veel ouders en grootouders een manier om de kleintjes zinvol bezig te houden. Wat is leuker voor een kind dan voorgelezen te worden? Daarom biedt de bib nu Snippertassen aan.

    Snipper is de leuke poes die op de rugzak prijkt. De Snippertas is een voorleesrugzakje gevuld met een selectie uit het uitgebreide aanbod van prenten- en voorleesboeken. Hierbij zit ook een lijst met goede voorleesboeken, een kleurplaat en een ballon.

    De Snippertassen zijn gratis te ontlenen door onze leden en worden aangeboden voor twee leeftijdsgroepen. Haal dus vlug je Snippertas in de bibliotheek van Waregem, Desselgem of Sint-Eloois-Vijve. In de bib van Waregem is er ook een Kikker-tas, een Elmer-tas en een Jules-tas. Deze bevat extra een leuke knuffel die gedurende de uitleentermijn van vier weken door de kinderen vertroeteld kan worden.

    De Snippertassen zijn een initiatief van de provincie West-Vlaanderen, dienst Cultuur, Steunpunt Streekgericht Bibliotheekbeleid.
    Meer info: Stedelijke Openbare Bibliotheek, Schakelstraat 10, 8790 Waregem, 056621375

    Mail: Openbare Bibliotheek, klik hier.

    16-03-2007 om 09:17 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    15-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uittip
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Denis Degloire, in een vroeger leven boksmanager, heeft enige tijd geleden een andere richting aan zijn leven gegeven: hij is nu een kunstenaar.
    Hij laat weten dat hij exposeert van 23 maart t/m 1 april 2007 in de vermaarde Galerie Vermeer (www.galerievermeer.nl) aan de Joh. Vermeerstraat 3 te Amsterdam. De prachtige Galerie Vermeer is gelegen midden de Museumkwartier op honderd meter van het Van Gogh en Rijksmuseum.
    Het wordt voor Denis Degloire een ‘one man show’ – dus de volledige galerie – met ongeveer 16 tentoongestelde werken waaronder twee remixes van Jackson Pollachs No 5, met een bedrag van 110.000.000 euro het duurste schilderij ter wereld!
    Voor meer informatie kan men steeds terecht bij de Waregemse kunstenaar in zijn bruine kroeg ‘De Niets Pub’ aan de Stormestraat 92 waar trouwens eveneens heel wat werken opgehangen zijn, of telefonisch via 0495 50 89 27.

    Meer weten over Galerie Vermeer, klik hier

    15-03-2007 om 11:13 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    14-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veloods

     Veloods doet oproep : Tweedehandsfietsen

    Meer weten, klik hier

    14-03-2007 om 20:02 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    13-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reeds één ster voor OLV Hemelvaart
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Djembe’s verzamelen bracht eerste ster op voor OLV Hemelvaart tvv Broederlijk Delen
    Meer weten?
    Klik op onderstaande link!

    Eerste ster is een feit, klik hier.

    13-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    12-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collectorwerken volgen

    Wie de collectorwerken wil volgen kan daarvoor terecht in de rechter marge. 
    U vindt er een link naar Aquafin. 
    Via deze link komt u meer te weten over de gang van zaken in onze gemeente!

    12-03-2007 om 09:04 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    10-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie daagse rond de Ronde van Vlaanderen in Beveren-Leie

    Na de voorbije 2 succesvolle edities slaan de uitbaters van Taverne 't Neerhof (Marie-Paul Buyck) en de werkgroep Chantal Coussement opnieuw de handen in elkaar om voor de 3de maal het weekend rond de Ronde van Vlaanderen te animeren. Place to be: Kortrijkseweg 284, Beveren-Leie

    Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Ook dit jaar willen de organisatoren er een waar volksfeest van maken. Met animatie, gekende (oud)wielrenners en gratis toegang gedurende het ganse weekend. Deze 3-daagse kan na Dwars door Vlaanderen de ideale aanloop zijn naar de komende start van de 3de rit van de Tour de France op dinsdag 10 juli 2007.

    Het Programma
    Vrijdag 6 april 2007 TOEGANG GRATIS
    *19 uur officiële opening met Kürt Vanryckeghem (burgemeester Stad Waregem) en Chantal Coussement (schepen van sport Stad Waregem)
    *19.30 uur voorstelling van plaatselijke Beverse en Desselgemse renners: Jency Domecyn, Michiel Bijtebier, Nils Bijtebier, Kenny Deconinck en Frederique Lagage
    *20 uur - vraaggesprek met
    Eric Vanderaerden , oud-winnaar Ronde van Vlaanderen en ploegleider DFL Cycling News
     - vraaggesprek met Nico Mattan , oud-winnaar Gent-Wevelgem, kopman DFL Cycling New
    - vraaggesprek met Eric Van Lancker , ex-ploegleider lotto en huidig ploegleider Navigators
    - vraaggesprek met Cees Priem , ex-tourritwinnaar en ex-ploegleider TVM en Farm Frites en thans verantwoordelijke Libema, evenementenbureau dat zorgt voor organisatie en animatie n.a.v. start van de 3de rit van de Tour de France in Waregem op 10 juli 2007
    - vraaggesprek met Walter Planckaert , ploegleider Chocolade Jacques
    *21 uur ploegvoorstelling Litubel-Staki Team: Litouwse juniores, beloften, eliterenners met contract Striska en Kaupas (Jartazi)

    Zaterdag 7 april 2007 TOEGANG GRATIS
    *10 tot 13 uur doortocht Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen en aperitief in taverne en tent *19 uur voorstelling van plaatselijke Beverse en Desselgemse renners: Alexander Rigolle, Lorenzo Vanlaere, Dieter Callens, Sander Vannieuwenhuyse, Wouter Vandenborre en Jolien Vandenborre
     *20 uur - vraaggesprek met Erwin Vervecken , wereldkampioen veldrijden 2007 te Hooglede-Gits
    - vraaggesprek met Armand Desmet , Waregemse Flandrien, en zoon Tom Desmet
    - vraaggesprek met Jacques Hanegraaf , sportief manager van Unibet.com
    *21 uur Waregemnaar Frans Deketele met "Compleet Alleen":
    gezellig samenzijn met covers en meezingers

    Zondag 8 april 2007 TOEGANG GRATIS
    *vanaf 10 uur aperitief in sfeervolle taverne en tent
    waag een gokje bij de aanwezige bookmakers
    optreden Fanfare Hoger Op: Sint-Eloois-Vijve
    *vanaf 11.30 uur korte stop WIM VAN HERREWEGHE,
    hoofdorganisator van de Ronde van Vlaanderen
    *vanaf 11.40 uur doortocht van de renners, tribune voorzien voor toeschouwers
    *vanaf 12 uur frieten met stoofvlees of vol-au-vent: democratische prijs van € 10,00 met 2 consumpties inbegrepen (reservatie gewenst)
    *vanaf 14 uur volgen van de ronde op 2 reuzeschermen (gesponsord door Elektro Huis De Schrijvere) na de ronde gezellig samenzijn met sfeermuziek door Frans en Frieda

    -Er zal doorlopend een tribune opgesteld staan aan Taverne 't Neerhof,  met karikaturen van renners geschilderd door Nesten : (Boonen. Vanpeteghem. Steels ....)

    -De doortocht is voorzien omstreeks 11.45 uur maar kort voordien zal de hoofdorganisator van de Ronde van Vlaanderen, de heer Wim Van Herreweghe uit respect voor de organisatoren een korte stop houden met zijn eregasten (vorig jaar waren dit Helmut Lotti en Bert Anciaux).

    -Na de doortocht is er mogelijkheid om een heerlijke volkse maaltijd te nuttigen (frieten met stoofvlees of frieten met vol-au-vent) en dit tegen de democratische prijs van € 10 met inbegrip van 2 consumpties. Reserveren is wel noodzakelijk. Dat kan bij Chantal Coussement GSM: 0475/64 34 71, of in Taverne 't Neerhof tel: 056/70 17 77.

    -De opbrengst van de worsten / frieten verkoop zal geschonken worden aan Zonneburcht en dat ten voordele van het Autigonproject voor autistische kinderen.

    -De gratis wedstrijd zal op zondag om 13 uur afgesloten worden. De bekendmaking van de winnaar van de mountenbike en ballonvaart zal gebeuren op vrijdag 20 april om 19 uur in Taverne 't Neerhof.
    Voor het wedstrijdformulier klik hier 

    -Op vraag van de organisatoren van de Ronde van Vlaanderen en de politiediensten zullen ter gelegenheid van de doortocht nadars opgesteld worden zodat alles in veilige banen kan geleid worden. De politie en organisatoren herinneren zich immers ook nog de massale publieke belangstelling van vorig jaar ...(RS)

    10-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    08-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'OPEN KIJK OP HANDICAP'

    KVG Beveren/Desselgem/Ooigem en het KGV Verbond Kortrijk organiseren
    op dinsdag 27 maart om 19u30 een infoavond met als thema 'open kijk op handicap'.

    KVG staat als vereniging open voor elk soort handicap en elke mens. Wij zien ons als evenwaardige personen die kansen moeten krijgen. Het Kvg verbond Kortrijk en KVG Beveren/Desselgem/Ooigem volgen ook deze mening. Op onze infoavond willen wij dit ook aantonen. We nodigen daarom twee personen met een handicap uit. Zij brengen elk hun eigen getuigenis over hun handicap, krachtige verhalen van twee verschillende mensen. Wij hechten belang aan deze avond waar mensen met een handicap een positief verhaal brengen.
    Zowel KVG-leden als niet-leden nodigen we uit.

     'OPEN KIJK OP HANDICAP'
    DATUM: dinsdag 27 maart '07
    PLAATS: De Kernelle, Kerkdreef 23 te Beveren-Leie
    UUR: 19u30
    Inschrijven kan bij Marc Vercruysse (056/71 95 83), of bij Marleen Soenen (056/32.85.09).
    Het verbond zorgt voor een drankje en de nodige toelichting.
     Marc Vercruysse            Paul Vandenbroecke

    Meer weten over KVG, Klik hier.

    08-03-2007 om 17:14 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crea bij Markant-KVLV
    Op woensdagavond 7 maart stond er een culinaire crea  op de agenda van Markant-KVLV.
    De 35 aanwezige leden gingen na de deskundige uitleg van lesgeefster Lucrece De Reyckere aan de slag met de bereiding van een Lente(Paas)brunch. Dit wandelbuffet bestond uit niet minder dan 13 verschillende gerechten; gaande van aperitief tot dessert. De deelneemsters hadden niet alleen de handen maar ook de mond vol. Hun smaakpapillen werden aan 13 verschillende proeven onderworpen. En de smaak...,de smaak was raak! (RS)

    08-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    07-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is nieuws van Karel in Malawi

    Karel had een ongeval en schrijft erover op zijn site, meer weten, klik op zijn foto!
    Beverse Weetjes wenst hem het allerbeste.

    07-03-2007 om 07:06 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning bij Pijpesocieteit

    Met de vlam in de pijp!
    Op zondag 4 maart vond de laatste roking van het seizoen plaats bij de Koninklijke Pijpesocieteit “Deugd en Vreugd”. Deze vereniging werd gesticht in 1910 en kon ononderbroken, ook tijdens de oorlogsjaren, doorgaan met hun activiteiten. Deze folkloreclub telt een 60-tal leden en raar maar waar, het overgrote deel van de leden zijn niet-rokers

    Een seizoen bestaat uit 5 rokingen, deze gaan door op de eerste zondag van de maand okt, nov, dec, feb en maart, daar komen telkens een 45 à 50 leden op af. Om deel te nemen aan een wedstrijd hebben ze hun stenen pijp, krijgen 3 gr. tabak, 2 stekjes en een stamper. Daarop volgen 10 minuten om de pijp te stoppen en 1 minuut om deze aan te steken. Vanaf dan is het de kunst om zolang mogelijk de vlam in de pijp te houden, of alvast rook te produceren en het was Walter Agon die de laatste roking won.

    De titel van Koning ging naar Willy Devos met 389 minuten en de eerste vrouw werd Jenny Demeulemeester met 311 minuten.

    De kersverse Koning Willy vertelde: “Ik ben in deze club verzeild geraakt in 1980, kort na mijn huwelijk. Mijn schoonvader was lid en introduceerde mij hier en ik ben blijven komen. In de afgelopen jaren werd ik zeven maal Koning, waarvan een paar maal 2 jaar na elkaar. Vorig jaar was ik ook Koning”, gaat Willy verder “moest ik volgend seizoen terug Koning worden dan krijg ik de titel van Keizer opgespeld. Maar ja hé” sluit Willy af, “het is al moeilijk om één seizoen te winnen, laat staan 3 op een rij” (RS)

    07-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    05-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw seizoen gestart voor Leietoeristen
    Op zondagochtend 4 maart om 08.30 u. gingen de Leietoeristen voor de eerste maal van het nieuwe seizoen de weg op. De club werd gesticht in 1971 en groeide uit tot een van de grootste in de streek met meer dan 100 leden. Onder hen ook enkele vrouwen die wekelijks hun mannetje staan. De club is ingedeeld in drie verschillende categorieën. Het bestuur streeft er immers naar dat ieder zijn gading vindt. Zo heb je categorie A: deze groep fietst aan een gemiddelde van 30 km per uur, groep B aan 28 en de groep C aan 26 km per uur. Het oudste lid is 75 jaar en het jongste lid Bern Himpe is 12 jaar. “Een meerdaagse is er dit jaar niet bij”, vertelt Franky Claerhout. “We moeten ook nog aan onze vrouwen denken, ieder jaar voor meerdere dagen weg van huis zou een beetje van het goede teveel zijn, die plannen zitten op zak tot volgend jaar”, gaat Franky verder. “Op 24 juni neemt onze club deel aan de fietstocht Cycle for Live AZ Gent. De opbrengst van dit evenement komt ten goede aan het kankeronderzoek. Maar nu onze eerste tocht afhaspelen en op 14 oktober, de laatste rit, zal de kampioen gekend zijn”. (RS)

    05-03-2007 om 21:29 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezond ontbijtbuffet bij de gezinsbond.
    Gezond ontbijtbuffet een familiaal gebeuren!
    De gezinsbond van Beveren-Leie organiseerde op zondag 4 maart 2007 voor de zevende maal een ontbijtbuffet ter promotie van een gezond ontbijt. “Dit jaar doen we dit opnieuw samen met de gezinsbond van Desselgem, die voor de vierde maal meedoet”, vertelt Ronny Vandenbussche. “Er zijn meer dan 380 deelnemers, dit betekent een volle zaal. De deelnemers worden begeleid door drie professionele diëtisten die het belang van een gezond ontbijt uitleggen. Dit jaar is één van de gesponsorde producten: KACHALU koffie, een “GOED DOEL” product van het Collibri gamma van Colruyt. Daarom wilden we voor Beveren-Leie en Desselgem de volgende slogan lanceren: “Wees solidair en leg eens een “GOED DOEL” product in uw karretje”. Hopelijk wordt deze slogan verder uitgedragen over Vlaanderen… Beseft u welk een financieel effect het zou hebben, moest iedere consument bij elk bezoek aan zijn warenhuis / winkel één “GOED DOEL” product in zijn karretje leggen? We zouden duidelijk kunnen spreken van een WIN WIN situatie. De consument koopt een “GOED DOEL” artikel voor dagelijks gebruik aan een redelijke prijs. De distributeur garandeert dat een bepaald percentage van de prijs wordt geïnvesteerd in een « GOED DOEL » project: onderwijs, logistiek,… Dat het product niet door kinderen werd geproduceerd en dat de boeren / arbeiders een rechtvaardige prijs krijgen”. Na het ontbijt was er een bewegwijzerde natuurwandeling voorzien door Beveren en Desselgem en bij terugkomst stond een heerlijke kom tomatensoep te wachten.

    05-03-2007 om 21:20 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    04-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep van Greet Stevens
    Via e-mail mij kreeg Beverse Weetjes onderstaand bericht toegezonden.
    Bericht:
    debby en nancy manen iedereen aan,om een beetje meer te glimlachen ,in onze maatschappij.In plaats van de vroegere smiley's,brengen ze nu de komische banaan in beeld.Er is een foto wedstrijd aan verbonden,waar ook greet aan deelneemt.U kan haar een vijf geven,wanneer u volgende tekst intikt:www.dothebanana.be/foto.php?id=665 ook An Vanheusden uit waregem doet mee.An is al van kindsbeenaf rolstoelpatient,op de foto zie je haar begeleidershond,een mooie labrador,jawel met een banaan in de bek.Geef ze ook een vijf!!! www.dothebanana.be/foto.php?id=500 Mensen met negatieve neigingen,niet stemmen a.u.u.b.!!!!Je kan elke dag je stem uitbrengen,dus meer dan eens stemmen.go,go go...

    Aldus Greet Stevens

    04-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste Bère Krierentocht.
    Photobucket - Video and Image Hosting
    Op zondag 18 maart vindt de 4de Bère Krierentocht (mountainbiketocht) plaats in Beveren-Leie, georganiseerd door KWB-Beveren-Leie. Er is vrije start voorzien tussen 7.30 u. en 10.00 u. in het Klokhuis in de Kerkdreef. Vorig jaar mocht de  Beverse-KWB 632 deelnemers verwelkomen. Voor de recreatieve fietser is er een tocht  van 25 km voorzien, richting de Gavers. De meer getrainde mountainbikers kunnen kiezen tussen twee afstanden. Een tocht van 45 km en wie nog niet tevreden is een tocht van maar liefst 65km tot aan Bellegembos. Wie geen fiets heeft kan er een huren en dat op het nummer 056 23 37 23 (tot woensdag 14 maart). Op het einde zijn er douches voorzien in de sporthal en een afspuitstand voor de fietsen. “Jammer”, wist Bart Labeeuw te vertellen “maar het is de laatste maal dat deze tocht doorgaat. Het is een organisatie die een 35-tal medewerkers vereist en niet altijd even makkelijk te vinden. Ook het financiële luik moet haalbaar blijven en reclame maken voor grote multinationals is noch de taak, noch het principe van de Beverse-KWB”. De deelnameprijs bedraagt 2 euro voor KWB-leden en 3,5 euro voor niet-leden. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis meefietsen.
    Meer info : Bart Labeeuw 056 70 59 07

    04-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    03-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe link

    Onder het item Beverse verenigingen is een nieuwe link
    naar de Vrije Atletiek Club Beveren-Leie te vinden!

    03-03-2007 om 07:40 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezinsbond

    Morgenochtend, zondag 4 maart gaat het ontbijtbuffet door van de gezinsbond. Beverse Weetjes ging even een kijkje nemen naar de prachtig gedekte tafels die wachten op de vele deelnemers.
    Morgen kijken we of het smaakt!!!!

    03-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chiro Leieland in de bres voor Broederlijk Delen!
    Ondanks het slechte weer van zaterdagvoormiddag 3 maart had Chiro Leieland op het ogenblik van de foto reeds 35 wagens onder handen genomen. De blitse carwashladies and -gentlemen gingen flink tekeer met zeep, water, spons en zeemvel en de wagens reden blinkend van de parking aan OC ’t Klokhuis. De opbrengst van deze activiteit komt ten goede aan Broederlijk Delen.

    03-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    02-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws uit SBS Beveren-Leie

    Schoolkrant
    Sedert vandaag - donderdag 1 maart- staat de nieuwe schoolkrant on-line.
     
    Website
    Er is sedert onze vorige nieuwsbrief heel wat gebeurd op onze website.
    Een overzicht...
    De volgende foto's staan online (nieuw na de kerstvakantie):
    De dokter op bezoek (1ste en 2de kleuter)
    Apotheose kleuterproject "Mag ik van jou een kusje?"
    Carnaval in het lager

    De kalender is aangevuld (er zijn reeds activiteiten tot en met juni).
    Het menu voor de maand maart is toegevoegd.

    Klik hier voor de schoolkrant.

    02-03-2007 om 08:07 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wist je dat
    - E.H. Patrick Leenknecht (42) op 25 maart aangesteld wordt tot de nieuwe ‘moderator’ van Waregem Leiekant, (Sint-Eloois-Vijve, Desselgem en Beveren-Leie).
    de officiële aanstelling zal plaatsvinden in de Sint-Martinuskerk te Desselgem.
    de daarop volgende receptie doorgaat in de Stedelijke Basisschool in Desselgen.

    - de Tubezuigers van Ter Weerst reeds over twee petanquepleinen beschikken.

    - Okra Beveren-Leie heel wat op de agenda heeft staan voor de maand maart:
    06/03 14 UUR kaarting in het St Janszaaltje
    13/03 14 uur voordracht in 'd Iefte Deerlijk over Dementie en Altzheimer door professor Van Broeckhoven
    14/03 14 uur Petanque aan de Kernelle
    15/03 14uur Budascoop Kortrijk laatste film in de reeks Okra films met als titel ANGEL
    20/03 14 uur laatste wandeling en tevens start van de fietstochten voor 2007 alles met start aan het Klokhuis
    28/03 14 uur Petanque aan de Kernelle
    29/03 14 uur Lentefeest in het Klokhuis

    02-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    01-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenking Steven Meersman
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hoe langer het geleden is
    hoe meer we Steven missen.
    Ze zeggen dat het went,
     maar niemand zegt wanneer.
    Dus we leven dag na dag en hij sterft telkens weer.

    Jouw aandacht,
    het noemen van zijn naam,
    de herinneringen koesteren, ...
    zijn als een zachte hand op onze schouders.

    Steven, ... reeds 10 jaar -op Pasen 1997- "zonder jou"...

    We willen onze Steven herdenken op
     zaterdag 31 maart om 17.30 uur
    in de kapel van het klooster O.L.V. van Vlaanderen, Beverlaai 75 te Kortrijk.
    De eucharistieviering wordt muzikaal opgeluisterd door Steffen Ron,
    de dagelijkse reisgezel van Steven op weg naar school en terug.

    Je bent van harte welkom!

    Marie-Luce en Jan Meersman
    Marie-Ange en Serge
    Matisse en Hélène

    For You wherever you are
    Dat is de site van een liefhebbende moeder.
    De moeder die schuilgaat achter Steven.
    Met heel veel eerbied en respect voor de gevoelens van Marie-Luce 
    legde Beverse Weetjes een link naar deze site.
    Klik op de foto van Steven en u komt op "For You wherever you are" terecht
    .

    En weet dat een bemoedigend woordje neerpennen  heel veel deugd kan doen voor alle ouders die met zo'n verlies verder moeten!!! (RS)

    01-03-2007 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (4)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!