Photobucket - Video and Image Hosting
Photobucket - Video and Image Hosting
Foto
E-mail uw bericht

Foto
Blog als favoriet !


Gastenboek
Een berichtje nalaten:  
Voeg berichtje toe!

Laatste commentaren
  • vlasliederen (Frank Deleu)
        op Beverenaar en vlasveteraan Marcel Himpe te gast in Café Vlasparlee
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Een zicht op Beveren-Leie
  • foto
  • Categorieën
  • Activiteiten (1)
  • Basisscholen (4)
  • Bijzondere activiteiten (4)
  • Jubileum (16)
  • Kermis 2012 (9)
  • Koninklijk bezoek (1)
  • Kroniek van zeven... (33)
  • Parochie (4)
  • Stads weetjes (3)
  • Venster op het verleden (1)
  • Verenigingen (12)
  • Kalender

    Activiteiten

    Zoeken in blog

    Archief Beverse Weetjes

    28-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend van de Ommegangsfeesten te Beveren-Leie
    Op vrijdag 26 juni om 16.30 uur werd letterlijk en figuurlijk het startschot gegeven voor de Ommegangfeesten. Dat gebeurde door de Wielerclub ‘Sport na Arbeid’ die het startschot gaf voor de 5e ‘Grote Prijs Rijwielen Rudy’ en daarmee 78 renners de weg opstuurden.

    Een wedstrijd die tot op het einde spannend bleef. Pas de laatste drie ronden kwam er wat versnippering in het peloton. Uiteindelijk ging de zege naar Thierry Declercq uit Kerkhove die met lichte voorsprong de eindstreep wist te overschrijden.


    Na meer dan 32 jaar café Den Dries te hebben uitgebaat
    zet Georgetje er een punt achter.


    Klanten en kennissen zorgden ervoor dat Georgette Bonte een schitterend afscheid te beurt viel. Enkele muzikanten van het Bevers Harmonieorkest deden er nog een schepje bovenop met hun muzikale omlijsting. Op vrijdag 27 juni tapte ze nog pinten à volonté op haar afscheidsfeestje.
    Daarbij werden de vele aanwezigen verwend met pistolets en warme beenham.

    Iedereen was vol lof over de bazin die 32 jaar lang café Den Dries runde. Dat wist Paul Bamelis in zijn speech heel goed te vertalen. Ongeacht rang of stand, iedereen was welkom bij Georgette en wijlen Hubert, en dat 7 dagen op 7.  Hij bedankte (hen) haar voor alles wat ze deed voor KSK- Beveren-Leie en omschreef Georgette, die er geëmotioneerd naar luisterde, als iemand die een stukje geschiedenis schreef in Beveren-Leie.
    Vannavond (30 juni) sluit Georgette voor de laatste maal de deur van café Den Dries.
    Op woensdag 1 juli zal de deur geopend worden door Annika en Tom.

     We wensen Georgette, samen met Bert, Ann en Bram
     een heel mooie en deugddoende toekomst toe!!!


    Op zaterdagavond kende het beachvolleytornooi voor verenigingen
    zowel op als naast de terreinen heel wat belangstelling
    Photobucket 
    Het Ama Beach is in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een begrip op Beveren-Ommegang. Ook dit jaar was het over de ganse lijn een reuze succes. De opgezette accomodatie oogt dan ook heel aantrekkelijk en zowel voor de spelers, supporters als voor de bezoekers was het er terug fijn toeven tijdens de verschillende wedstrijden.

    Verenigingentornooi
    Paul Van Tieghem riep drie jaar geleden het minitornooi voor verenigingen in het leven. De inschrijvingen daarvoor liepen als een trein. Zo goed zelfs dat het bestuur aan de noodrem moest trekken. Voor 4 pleinen zijn 16 ploegen het limiet, wil men het tornooi niet te lang laten uitlopen of de speeltijd inkorten. Zowel op, als langs de terreinen werd er dan ook gemoedelijk gespeeld en gesupporterd.
     

     
    Onder de 16 ploegen waagden ook 2 ploegen van de trampolineclub ‘Lenig en Vlug’ hun kans. Precies die 2 stonden tegenover elkaar om voor de eerste plaats te spelen. Eenmaal de speeltijd voorbij, was het gelijk spel.
    Het beslissende punt werd uiteindelijk gescoord door ploeg 1 die bestond uit:  Alex Hul, Stefaan Vandenbroucke, Carl Holvoet en Jan Dedeken. Ploeg 2 werd gevormd door: Dieter Coudijzer, Bram Decavel, Mario Huyghe, Daphne Duhamed, Stefaan Martinez en Simon Debacker.
    Zondagvoormiddag receptie en feestmaaltijd
    Op zondag ging de herencompetie provinciaal door en was er de receptie voor de sponsors in aanwezigheid van Charlotte Schefhout, finaliste Miss Coast Belgium. De finalistes zetten zich steeds in voor het goede doel. Deze keer verkopen zij speelkaarten voor kinderen die lijden aan Progeria. Wie meer wil weten over deze verouderingsziekte klik hier.

    Voorzitter Marc Van Biervliet en Marieke Debels dankten alle sponsors en medewerkers en wisten daarbij te vertellen dat er volgend jaar een speciale editie zal worden. Dan bestaat V.B.C. Beveren-Leie 30 jaar en zijn ze aan de 5de Ama Beach toe.
    Aan de feestmaaltijd die daarop volgde genoten niet minder dan 250 aanwezigen van een heerlijke koude schotel met frietjes, het kindermenu bestond uit balletjes in tomatensaus en dat viel duidelijk bij elkeen in de smaak.



     Volle bak bij De Spelmaeckers
    Op zaterdagavond om 08.00 uur sloten De Spelmaeckers hun seizoen af. Het was volle bak in OC De Kernelle die sinds twee jaar hun vaste onderkomen. De Beverse spellenclub wint hoe langer hoe meer aan bekendheid. Niet alleen jongeren maar ook minder jong komt op de gezelschapsavonden af. Er is dan keuze uit 10-tallen verschillende spellen, gekende en minder gekende. Maar geen nood, kent u een spel niet dan staan Davy en Frederiek altijd klaar om de nodige uitleg te verschaffen. Voor meer info kunt u steeds terecht op hun site ( zie linker marge).
    Hier alvast even meegeven dat De Spelmaeckers terug van de partij zullen zijn op de Kermis.


    Bermkoutercomité organiseert gezellig ontbijt
    Naar aanleiding van ‘Vlaanderen Feest’ koos het Bermkoutercomté om op 28 juni een gezellig ontbijt te organiseren. Het buffet stond netjes gedekt in de garage van Hilde en Tommy. Vanaf 08.30 uur konden de buren aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan. Ieder had de keuze uit verse pistolets, boterkoeken, chocoladebol, verschillende soorten brood, toespijs enz…, zelfs de Zondag ontbrak niet.
    Het Bermkoutercomité (Marleen Tailly ontbreekt op de foto) maakte er terug een heel gezellige bijeenkomst van, die bij elkeen in de smaak viel.

    Schoolfeest in de Vrije Basisschool.

     Op zondag 28 juni was het feest in de Vrije Basisschool. Op de met zon overgoten splinternieuwe speelplaats konden de vele aanwezigen genieten van de optredens van alle leerlingen. En hoe kon het anders dan dat het schoolfeest in ‘t teken stond van de verfraaiingwerken. Bakwagens, schoppen, klinkers, veiligheidshelmen…waren alom aanwezig tijdens de opvoeringen. Na het optreden konden de kinderen nog genieten van het optreden van een clown, zich uitleven op het springkasteel, alles bij elkaar een prachtige namiddag voor zowel groot als klein.
     
    Schoolverbinding met de Stedelijke Basisschool
    Directeur Stefaan Desramault wist in zijn welkom ook te melden dat er naast de huidige werken ook een schoolverbinding met de Stedelijke Basisschool komt. Zo hoeven de leerlingen de die naar de opvang, muziekles,….moeten de Koning Albertstraat niet meer te gebruiken. Het project kon tot stand komen door een ruil van grond met eigenaar Deconinck en zal deze zomer nog gerealiseerd worden, (zie plan).
    Photobucket

    Nieuwe spelers KSK-Beveren-Leie
    Photobucket
    Op zondagmorgen stelde het bestuur van KSK-Beveren-Leie de nieuwe spelers voor. Daarbij wist trainer Rik Priem te vermelden dat er dit jaar geen juniores meer zullen zijn maar wel twee ploegen bij de beloften. Daarbij benadrukte hij dat er ambitie moet zijn bij de spelers. Hij hoopt dat het alvast een beter seizoen zal worden dan het vorige. Zijn ambitie is minstens in de linker kolom van 4de proviciale te eindigen. Aan de ballen waarop vorig seizoen nogal eens gesakkerd werd zal het niet liggen want er liggen 25 nieuwe te wachten, wist Rik eraan toe te voegen.
    Nieuwe spelers:
    Op de foto staand v.l.n.r.: Voorzitter Paul Bamelis, Mattias Windels, Karel Missiaen , Wim Soete, Jurgen D’Haeze, Jacob Manderick en secretaris Bart Debels.
    Gehurkt v.l.n.r.: Jeroen Depoortere, Kjell Debacker, Yorrick Vanmeenen, Glenn Munoz, Jurgen Vroman, Jens Viaene en Jens Maes.
    Ontbreken op de foto: Henri Demeestere, Ringo Verfaillie en Philippe Courcelle.
     Trainers
    Trainer eerste ploeg: Rik Priem (speelde zelf nog bij KSK in eerste provinciale)
    Trainers beloften: Willy Picavet en Tom Dekimpe 

    28-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    27-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoolfeest in de Vrije Basisschool

    Schoolfeest in de Vrije Basisschool te Beveren-LeiePhotobucket


    De werken zijn zover gevorderd dat de nieuwe speelplaatsen er piekfijn bijliggen, 
    klaar voor het schoolfeest.

    Dat gaat door op zondag 28 juni
    en vangt aan om 14.30 uur.
    Iedereen is er van harte welkom.



    Bekijk hier nog een paar sfeerbeelden gemaakt op 27 mei en op 27 juni

    27-06-2009 om 17:36 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    26-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Agenda gemeenteraad
     Op dinsdag 7 juli gaat de volgende gemeenteraad door in de Raadzaal van het stadhuis te Waregem en dat om 19.00 uur.

    Zie bijlagen voor de agenda.

    Bijlagen:
    AgendaJuli.pdf (18.8 KB)   

    26-06-2009 om 16:29 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    25-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Koninklijk Bevers Harmonieorkest op 11 juli in Waregem
    Photobucket
    Dirigent Bert Decavel op het Nieuwjaarsconcert 2009 te Beveren-Leie
    Voor een terugblik op het Nieuwjaarsconcert 2009   klik hier.

    Eerste ‘Cultureel Ambassadeur van Waregem’

    Samen met de cultuurraad riep onze stad de nieuwe titel ‘Cultureel Ambassadeur van Waregem’ in het leven. Deze titel kan worden toegekend aan verenigingen die nationaal en/of internationaal het cultureel imago van onze stad uitdragen en voldoen aan specifieke criteria omschreven in een reglement.

    In 2009 kende Waregem deze titel voor het eerst toe aan het Koninklijk Bevers Harmonieorkest. Als kersvers Cultureel Ambassadeur zal het orkest op uitnodiging van de stad een concert verzorgen op 11 juli.

    Wereld Muziek Concours in Kerkrade (NL
    )

    Dit concert is een try-out in aanloop naar hun deelname op 19 juli aan het WMC in Kerkrade (Nederland) in de allerhoogste categorie ‘Concertafdeling’. Het feit dat de jury het orkest heeft opgenomen in deze Concertafdeling is al een unieke prestatie op zich.

    Programma
    Het Orkest zal op 11 juli het wedstrijdprogramma voor het Wereld Muziek Concours vertolken, met het plichtwerk ‘Vientos…’ van Francisco Tamarit Fayos en keuzewerk ‘Third Symphony’ van James Barnes. De concertavond wordt afgesloten met enkele verrassende feestelijke nummers.
    Aansluitend receptie
    Gratis toegang

    Enkele hoogtepunten van het orkest
    Het Koninklijk Bevers Harmonieorkest werd opgericht in Beveren-Leie in 1927 als fanfare: ‘De Leievrienden’. Onder impuls van Bert Decavel werd de fanfare in 1988 omgevormd tot een harmonieorkest. De laatste 20 jaar heeft het orkest zich ontwikkeld tot een symfonisch blaasorkest met een opmerkelijk palmares.
    * In 1996  promoveerde het orkest naar de hoogste afdeling ‘Superieure’
    * In 2003 won het Orkest een Eerste Prijs in eerste divisie op het prestigieuze Certamen Internacional de Bandas de Musica in Valencia (Spanje)
    * In juli 2005 werd het orkest Wereldkampioen in de 1ste categorie op het WMC in Kerkrade (Nederland). De uitvoering van plicht- en keuzewerk werd door de jury bekroond met een score van 96,33%. Het Bevers Harmonieorkest mag zich 4 jaar lang wereldkampioen noemen.
    * In juli 2008 behaalde het orkest de Derde Prijs in de hoogste categorie ‘Seccion de honor’ op het Certamen Internacional de Bandas de Musica in Valencia (Spanje)

    Aansluitend kunt u in de cafetaria van De Treffer terecht voor een muzikaal en geanimeerd Vlaams eetfestijn, een organisatie van het Waregemse 11-juli-comité.

    25-06-2009 om 10:36 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    24-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'t Zit in de familie: familie Hul-Vandeplassche

    Trampolinesport bepaalt het leven van de familie Hul-Vandeplassche

    Photobucket 
    Van links naar rechts Laura Hul, Alex Hul, Sophie Vandeplassche en Lisa Hul
    De populariteit van de trampolinesport is niet te vergelijken met sporten als wielrennen en voetbal. Dat deert de fa­milie Hul-Vandeplassche niet. Ze zijn dag in, dag uit met de acroba­tische sport bezig en gaven hun passie inmiddels door aan hun kin­deren Lisa en Laura.

    De nu 38-jarige Sophie Vande­plassche werd door de trampoli­nemicrobe gebeten toen ze 12 was. "Ik ben er eigenlijk ingerold via de school waar toen een aan­tal andere meisjes aan trampoli­nespringen deden. Het is een ech­te microbe, want 26 jaar later ben ik er nog mee bezig." lnmiddels is ze bestuurslid in de Beverse club Lenig en Vlug maar in het verleden. scheerde Vandeplassche hoge toppen in de competitie. ,,Ik was niet slecht, werd een aantal keren nationaal kampioen en be­haalde op Europese en wereld­kampioenschappen plaatsen in de top 5."

    Sophie Vandeplassche en haar man Alex Hul, allebei regent li­chamelijke opvoeding, geven nu hun kennis door aan opkomend talent. "Ikzelf hou me uitsluitend bezig met het trainen van tram­polinespringers", gaat Vande­plassche verder. "Mijn man is trainer van de recreatieve turners en is ook bestuurslid." Het gezin dat woonachtig is in de Sint-­Jansstraat 105 telt ook twee kin­deren: de dochters Lisa (12) en Laura (14). Zij werden als het ware· grootgebracht op· de tram­poline waardoor ook zij in het wereldje terechtkwamen. "Laura is al enkele jarig bezig met de sport en ook zij behoorde tot de nationale top. Ze stopte een jaar en is dan weer herbegonnen. Lisa is actief in de club van in het der­de leerjaar."

    Rug
    Vroeger met trampolinespringen beginnen is niet echt aangewezen vind papa Alex Hul. "Uiteraard kunnen kinderen van 5 en 6 jaar in onze club terecht, maar dan krijgen ze recreatieve turn" of trampolineles. Het is pas vanaf het derde leerjaar, ongeveer de leeftijd van acht jaar dat de kin­deren echt training krijgen op de trampoline. Dit omdat het tram­polinespringen op te jonge leef­tijd erg belastend kan zijn voor de rug."
    Voor het overige is de gelief­koosde sport van de familie Hul niet echt gevaarlijk te noemen. "Elke sport houdt risico' s in maar bij ons gebeurt het springen op een verantwoorde manier en onder begeleiding van ervaren trainers." Het is trouwens een be­langrijk jaar voor de Beverse turnclub, die 180 leden telt, want net dit jaar viert Lenig en Vlug haar 50-jarig bestaan.

    Jubileumjaar
    ,,Het hele jaar vinden er activitei­ten plaats ter ere van ons jubi­leumjaar", vertelt Vandeplassche die tevens ook de dochter is van clubvoorzitter Freddy Vandeplas­sche. ,;Zo houden we een kaas- ­en wijnavond, wordt er een mo­nument onthuld enz. ... maar het hoogtepunt moet de Golden Ri­ver Teamcup worden, een inter­nationale wedstrijd die op 24 oktober wordt georganiseerd. Dan hopen we alvast enkele toppers uit het trampolinespringen· naar Beveren te lokken en de kans dat dat lukt is reëel want onze wed" strijd vindt plaats in de aanloop naar het WK dat plaats vindt in Sint-Petersburg." Het succes van de Beverse club is niet alleen de verdienste van de leden maar ook van de bereidwillige medewer­king.

    Minibus
     "Telkens er trainingen zijn, reke­nen we op de vooravond op de bereidwillige medewerking van enkele ouders, die samen met de trainers, het materiaal in sport­zaal De AveruI komen opzetten. Het zou een stuk makkelijker zijn mochten we onze eigen zaal hebben en er niet voortdurend mate­riaal moet worden opgezet. Mis­schien is dat een doel dat we in de toekomst kunnen realiseren" hoopt Alex Hul. "Doordat we aangesloten zijn bij de Franse Fe­deratie en onze wedstrijden be­twisten in Frankrijk lopen de af­standen en ook de kosten soms hoog op. Gelukkig heeft onze club een minibus en kunnen we voor het extra vervoer ook reke­nen op de medewerking van de ouders. Voor het overige is voor onze club the sky the limit. We zijn goed bezig maar alles kan al­tijd beter. Daarom zou het ook zeker niet slecht zijn mochten de minder populaire sporten zoals het trampolinespringen extra ge­subsidieerd worden want on­danks het feit dat het om toch wel een Olympische sport gaat, staan we vaak zelf in voor de kosten."
    Bron: 'Het Wekelijk Nieuws' editie Gaver, 19 juni 2009
    (BWD-RSB)

    24-06-2009 om 16:30 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    22-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plechtige uitreiking 'Getuigschriften Basisonderwijs'
    Photobucket
    In de Stedelijke Basisschool van Beveren-Leie had op 20 juni de plechtige uitreiking plaats van de "Getuigschriften Basisonderwijs", in aanwezigheid van de ouders en de leerlingen van het zesde leerjaar, de leden van het schoolbestuur, de schepenen Jo Neirynck (Onderwijs), Rik Soens (Eerste Schepen) en Pietro Iacopucci (Cultuur), de oud-directeurs Marcel Sablain en Jan Meersman, CLB-medewerker Kris Cooreman, de voorzitter van de Ouderraad, Fanny David en het personeel van de school.


    Alle leerlingen behaalden mooie resultaten in de eindexamens, georganiseerd door het Onderwijssecretariaat van de Vlaamse Steden en Gemeenten (OVSG). Daarvoor kwamen alle zesdejaars van de Waregemse stedelijke basisscholen bijeen op 15, 16 en 17 juni in 't Klokhuis te Beveren-Leie.

    Met enige trots kunnen we meedelen dat van alle 124 deelnemers twee Beverse leerlingen de eerste en tweede plaats behaalden, wat ook resulteerde in de eerste plaats voor de onderdelen wiskunde, taal en wereldoriëntatie.

    Als afscheid brachten de leerlingen nog een gesmaakt dansnummer rond hun zelfgebouwde robot waarmee ze de Ketnetprijs wegkaapten in de Robocup-wedstrijd in Technopolis te Mechelen. Ook het bosklaslied en een percussienummer met houten stokjes mochten niet ontbreken. "Proficiat aan alle leerlingen voor hun inzet, veel succes in het secundair onderwijs en denk met plezier terug aan de leerkrachten van SBS Beveren en de tijd hier in de school", besloot schepen Jo Neirynck.
    Met dank aan directeur Stefaan Dewaele
    Photobucket
    v.l.n.r. Jan Meersman, Marcel Sablain en directeur Stefaan Dewaele

    22-06-2009 om 10:56 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    21-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Basketbalclub in volle groei
    De basketbalclub van Desselgem zit in volle groei. Misschien heeft u zoon of dochter ook wel zin om te basketballen. Daarom stellen we ons even voor.

    De prémicroben (2002-2003) trainen elke zaterdagvoormiddag van 10 uur tot 11.30 uur in de sporthal van Desselgem.

    Ze spelen soms een vriendschappelijk wedstrijdje.

    De microben (2000-2001) trainen elke maandag van 18.30 uur tot 19.30 uur en iedere woensdag van 18.30 uur tot 20.00 uur in de sporthal van de Stedelijke Basisschool van Beveren-Leie. Ze spelen op zaterdag een match. De thuismatchen spelen ze in de sporthal van Desselgem, om 12.30 uur.

    De benjamins (1998-1999) trainen elke woensdag en elke donderdag van 18.30 uur tot 20.00 uur in de sporthal van de Stedelijke Basisschool van Beveren-Leie. Ze spelen ook op zaterdag een match, waarvan de thuismatchen in de sporthal van Desselgem, om 14.30 uur.

    De trainingen starten het volgend seizoen vanaf 31/08/2009.

    Is je kind geïnteresseerd, dan kan hij/zij eens komen oefenen tijdens een oefendag, op 5 september van 10uur tot 12uur in de sporthal van Desselgem.

    Daarna kan hij/zij een aantal weken komen trainen, alvorens zich definitief in te schrijven.

    Voor meer informatie kan je terecht bij:
    Wim Vynckier, 0477/40.47.16, wim.vynckier@telenet.be
    Jan Steeland, 0476/70.33.36, jan.steeland@telenet.be
    Tom Vanhoutte, 0473/767470, tom.vanhoutte111@telenet.be

    21-06-2009 om 23:36 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    20-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Combinatie Meyfroot - café 'Den Dries' ten einde
    Meyfroot, café ‘Den Dries’ en voetbal
    meer dan een halve eeuw onlosmakelijk met elkaar verbonden.
    Photobucket

    Photobucket Léon en Rachel Meyfroot-Vandevoorde waren de eerste uitbaters van café ‘Den Dries’. Mijn grootouders hadden drie zonen, Willy, Michel en mijn vader Hubert. Mijn grootvader was zelfstandig stukadoor en toen de broers oud genoeg waren, trokken ze met hem mee om te ‘plakken’. Later ging grootvader als kraanman bij bouwonderneming Damman werken en na zijn dagtaak hielp hij mijn grootmoeder Rachel het café runnen. Ook mijn vader Hubert ging toen bij dezelfde firma werken”, vertelde kleinzoon en zoon Bert Meyfroot. “We hebben hier mooie tijden beleefd. Er werd wel eens een sinterklaasfeestje, een kerstfeestje, een mosselsoupertje… georganiseerd. Moeder maakte ook al eens verse soep voor de spelers, die ze dan na de match in de living kwamen opdrinken, enz. enz.…en een dansje hoorde er ook af en toe al eens bij”, wist Bert zich nog goed te herinneren.
    Korte Historiek
    Toen Rachel in 1972 overleed stak de ondertussen gehuwde zoon Hubert nog meer dan voorheen een handje toe in het café. Zijn vrouw Georgette Bonte (67) werkte toen nog in het voormalig confectiebedrijf Desmet in de Wagenaarstraat. Maar zij gaf haar werk daar op om voor haar stilaan blind wordende schoonvader te zorgen en daarbij een handje toe te steken in het café. Na het overlijden van Léon, kwamen Georgette en Hubert in 1976 definitief achter den toog van ‘Den Dries’ te staan. Daarnaast verdiende Hubert verder de kost bij de firma Damman, waar hij trouwens zijn ganse loopbaan werkte.
    Hubert was tevens heel lang actief bij KSK Beveren-Leie, in 1958 kwam hij als doelman bij de eerste ploeg terecht en in 1992 werd ‘Den Dries’ het clublokaal. De liefde voor het voetbal gaf hij door aan zijn enige zoon Bert. Hij werd geboren op 28 november 1965 en in 1975 stond Bert tussen de palen bij de preminiemen van KSK. In 1995 liep Bert een scheenbeenbreuk op en hield het keeperen voor bekeken. Hij ging verder als trainerbegeleider van de duiveltjes en als scheidsrechter. Op 29 december 1977 werd Bram, de enige zoon van Bert en Ann Kerkhove geboren. Ook hij kreeg de liefde voor het voetbal met de paplepel ingegeven en net als zijn grootvader en vader fungeert Bram als doelman bij KSK in zijn categorie.


    Photobucket Op 23 januari 2009 sloeg het noodlot echter toe met het plotse overlijden van Hubert. Een klap voor de familie, maar ook in voetbalkringen en bij de vele trouwe klanten van het volkscafé. Begin 2007 organiseerden vrienden van Hubert en Georgette nog een feest ter gelegenheid van hun 30 jaar uitbating van ‘Den Dries’. Slechts twee jaar later en heel onverwacht kwam Georgette alleen achter de tapkast in ‘Den Dries’ te staan en een café alleen runnen is een zware taak. Zowel zoon Bert die vrachtwagenchauffeur is bij de firma Manutti en tuinmeubels uitvoert in de Benelux, als schoondochter Ann die boekhoudster is in een bedrijf in Kuurne zien het beiden niet zitten om naast hun dagtaak ook nog achter den toog te staan. Bovendien kampt Georgette ook met wat gezondheidsproblemen en zo besloot de familie een punt te zetten achter de uitbating op 30 juni 2009. Samen zochten ze een nieuw onderkomen voor Georgette en dat vonden ze in de Liebaardstraat te Beveren-Leie.
    Photobucket Nieuwe uitbaters.
    Het café, dat eigendom is van Bierhandel Schotte, zal vanaf 1 juli 2009 gerund worden door Tom Dekimpe en Annika Verhelle.

    “Uiteraard blijft het café de naam ‘Den Dries’ behouden” weet Annika te vertellen. “Het blijft ook het clublokaal van KSK en de doorgang naar het voetbalveld via het zijpoortje zal er blijven”, valt Tom in die zelf bij de club speelt.

    “De drankgelegenheid zelf zal ietwat veranderen”, gaat Annika verder. “De woongelegenheid zal mee ingenomen worden als café en daar zal ook den toog komen te staan. Verder zal er een keuken komen en een nieuwe sanitaire blok. Daarbij is het ook de bedoeling dat we hier komen wonen. Daarvoor zal het achterste gedeelte van het gebouw tot appartement worden opgetrokken.

    Tot de werken van start gaan blijven we gewoon open, eenmaal de verbouwing aan de gang is zullen we naargelang de vorderingen van de werken een poosje gesloten zijn”. sluit ook Annika.
    Photobucket

    Afscheidsfeest
    Voor Georgette naar haar appartement in de Liebaardstraat verhuist organiseren haar vrienden nog een afscheidsfeestje op vrijdag 26 juni. En waar zou dat beter kunnen plaatsvinden dan in ‘Den Dries’ waar ze 32 jaar lang haar klanten bediende.
    Photobucket

    20-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    19-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5de Grote Prijs Rijwielen Rudy
    Photobucket
    Het bestuur v.l.n.r. Luc Lambrecht, Rik Soens, Mevr. Christiaens, Bart Tijtgat, Rudy Simoens, Herman Vuylsteke, secretaris: Ronny Vandenbussche, voorzitter: Marc Vercruysse, Marcel Desmet en Marcel Ingelaere


    Koninklijke Wielerclub “Sport na Arbeid” vzw, die dit jaar 86 jaar bestaat zet op vrijdag, 26 juni 2009 Beveren Ommegang in met de “5de Grote Prijs Rijwielen Rudy” voor Elite zonder Contract en beloften. De koers start om 16h30 en de inschrijvingen gaan door in Café De Gilde vanaf 15h00. De afstand bedraagt 112 km en loopt over 25 ronden. Naast de te verdienen premies aan de aankomstlijn, schenkt Romain Nuyttens terug 10 premies ter waarde van 25 EUR ter hoogte van 't Bouwke in de Kleine Heerweg.

    Na de tijdrit van 12 april 2009, als onderdeel van de Tweedaagse van de Gaverstreek, is dit onze tweede organisatie dit jaar. Op 4 september volgt dan de derde wedstrijd ter gelegenheid van Beveren Kermis.

    We hopen op goed weer en een talrijke opkomst. We rekenen op de sportiviteit van de bewoners en vragen hen dan ook om rekening te houden met de aanwijzingen van politie en signaalgevers. Hou ook die namiddag alle huisdieren binnenshuis. Tevens danken we alle sponsors voor hun financiële en/of logistieke medewerking.
    Het bestuur.

    19-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Doe-het-zelf Synhaeve in Beveren-Leie

    Doe-het-zelf staat in Beveren-Leie synoniem met Synhaeve.
    De familiezaak uit de Kortrijkseweg 262 bestaat dit jaar 27 jaar.

    Photobucket 
    Voor van links naar rechts: Alice Laevens en Germain Synhaeve
    Achter: Annick Vansteenkiste, Stefaan Synhaeve, Geert Synhaeve en Ria David.
    Met de broers Stefaan (51) en Geert Synhaeve (46) aan het roer en hun respectieve echt­genotes Annick Vansteenkiste (48) en Ria David (43) als hun rechterhanden runt de familie Synhaeve nog altijd de zaak die door moeder Alice Laevens (77) werd gesticht.

    "Wij waren op een leeftijd gekomen dat we van school waren, dus was het niet onlogisch dat wij als medestich­ters fungeerden", steekt Geert van wal. "Toen was ook onze broer Filip (46) er nog bij. "Vroeger stond Synhaeve ook voor het opkopen, renoveren en verkopen van huizen, maar een immobedrijf viel niet te rijmen met een doe-het-zelfzaak"· “Daardoor werd die tak 15 jaar geleden afgestoten en renoveert Filip nu op zelfstandige basis huizen", zegt moeder Alice. Vader Germain Synhaeve (79) had op de plaats van de huidige zaak een florerende vlashandel. ”Ik was tussenhandelaar, maar 27 jaar geleden zagen we niet veel toekomst meer in de nijverheid. Mijn vrouw en zonen mochten de loodsen gebruiken om de winkel te beginnen nadat ik beslist had geen vlas meer te stockeren. Het ging van toen af rechtstreeks van fabrikant naar verwerker".

    Van 1.000 naar 6.000 m2
    "Doe-het-zelf Synhaeve was in die periode amper 1.000 vierkan­te meter groot. Na een zestal uit­breidingen zitten we aan 6.000 vierkante meter", gaat Geert verder.
    "Belangrijk is dat we begonnen met eigen kapitaal. We waren nooit afhankelijk van leningen, wat ons meteen op eigen benen deed staan. Leveranciers zijn al­tijd binnen de acht dagen betaald geweest, nu nog. Daardoor kun­nen we uiterst scherpe aankoop­prijzen bedingen", zegt Germain niet zonder enige trots.
    Geert: "Bovendien beschikken we over een uitstekende verkoop­ploeg voor de meer dan 30.000 artikelen in ons assortiment. We blijven mikken op de doe-het-zelver. Seizoensgebonden artike­len als tuinmeubelen. kerst- en paas gerief zal je bij ons niet aan­treffen. Ook beschikken we over een schrijnwerkerij die hout op maat zaagt voor de klant. 70 pro­cent gaat naar de particulier, 30 procent naar de bedrijfswereld. Met dank ook aan onze uitste­kende ligging die ons een passa­ge van 6.000 voertuigen per dag garandeert:' Bij Synhaeve wer­ken 22 mensen.
    Bron:  'Het Wekelijks Nieuws' editie Gaver, 12 juni  2009
    Tekst: Tom Van Houtte, foto: Rita Sabbe.

    17-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    14-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde treffen tussen de Tubezuigers en De Kernelle

    De Tubezuigers winnen (nipt) weer tegen De Kernelle
    Dat de petanquepleinen er zowel achter De Kernelle als op Ter Weerst niet haveloos bijliggen is geen Bevers Weetje meer. Zij het niet dagelijks dan worden de beide terreinen minstens wekelijks bespeeld. Geen wonder dus dat beide partijen hun kunnen op vriendschappelijke basis graag eens testen en dat gebeurde op zaterdag 13 juni voor de derde keer.

    Photobucket 
    Op de foto een aantal spelers en supporters
    De Tubezuigers van Ter Weerst en de spelers van De Kernelle gingen voor de derde keer de strijd aan. De tubezuigers haalden het nipt met 7-5. Er waren echter geen verliezers maar alleen winnaars. Immers, op het veld werd verbeten gestreden maar naast het veld werd duchtig (met een glas) verbroederd. Volgende afspraak is voorzien in oktober, dan zullen de spelers van De Kernelle de Tubezuigers van Ter Weerst ontvangen.

    Samenstelling van de ploegen:
    De Tubezuigers:
    T1: Robert Iacopucci – Filip Ghesquiere – Yvette Van Heghe
    T2: Marc Vandenbussche – Bernard Vandamme – Erik Beysen
    T3: Carlos Holvoet – Katrien Vervaecke – Willy D’Hondt
    T4: Vic Dejonghe – Hilaire Christiaens – Rony Deprez
    De Kernelle:
    K1: Eric Vuylsteke – Carlos Verkaemer – Agnes Dutoit
    K2: Philip Saelens – Jonius Vansteenkiste
    K3: Frans Depraetere – Johny Bostoen
    K4: Frans Parmentier – Antoon Vantieghem (*)

    Bekijk hieronder de sfeerbeelden van het derde treffen.
    Uitslagen:
    Ronde 1:
    T3 - K1/ 8 – 13 T2 - K2 0 – 13
    T1 - K4 /13 – 11 T4 - K3 8 – 13

    Ronde 2 T4 - K1 /13 - 8 T2 - K3 13 - 7
    T3 - K4 /13 - 8 T1 - K2 5 – 13

    Ronde 3 T4 - K4 /12 – 13 T1 - K3 13 - 9
    T2 - K1 /13 - 7 T3 - K2 13 - 8

    Klassement:
    1 Tuberzuigers 7 5 124 123 + 1
    2 Kernelle 5 7 123 124 - 1

    1   K2    2 1 34 18 + 16
    2   T3    2 1 34 29 + 5
    3   T2    2 1 2627 - 1
    4   T1    2 1 31 33 - 2
    5   T4    1 2 33 34 - 1
    6   K3    1 2 29 34 - 5
    7   K4    1 2 32 38 - 6
    8   K1    1 2 28 34 - 6

    14-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    11-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieke Packu uit Beveren-Leie finaliste 'Miss West-Vlaanderen'
    Photobucket 
    “In april werd ik 18 jaar en besliste ik om me in te schrijven voor de verkiezing van Miss West-Vlaanderen", vertelt Bieke Packu. "In totaal schreven 160 meisjes tussen 18 en 23 jaar zich in voor deze verkiezing. De week nadien kreeg ik een mail dat ik mocht deelnemen aan de preselectie samen met nog een 45-tal meisjes. De preselectie zou doorgaan in Kuurne maar ging door te Waregem op 31 mei”, gaat Bieke verder.

    “Omstreeks 11.00 uur begon de dag en konden we kennis maken met de andere geselecteerde meisjes. Daarna volgde een gesprek met de jury en een defilé in bikini. Toen was het wachten op de beslissing van de juryleden, daarin zetelden o.a. Darline Devos, haar echtgenoot, Miss België, Miss West-Vlaanderen Annelore Boutens en Evelyn Dufour. Zij beslisten uiteindelijk wie bij de 20 finalisten behoorde en daar was ik bij”, zegt Bieke.

    ”Daags nadien was er dan een fotoshot voorzien in Brussel. Verder volgt er nog een Missendag in de Carré te Willebroek waar alle provinciale finalisten (zo’ 220) zullen aanwezig zijn en komt er ook nog een persconferentie.

    “Nu de trein passeert moet ik erop springen”, gaat de Beverse finaliste verder. "De finale van Miss West-Vlaanderen gaat door te Knokke op 20 september. Het meisje dat dan de meeste stemmen achter haar naam kreeg wordt ‘Miss West-Vlaanderen 2010’ en komt sowieso in de finale van Miss België terecht. Ook voor de zes daaropvolgende meisjes zit er nog een (kleine) kans in om door te gaan naar de finale van Miss België”, sluit Bieke.

    Om Bieke Packu aan de titel van ‘Miss West-Vlaanderen 2010’ te helpen
    en daarbij, als eerste Beverse, finaliste te worden voor de verkiezing van Miss België 2010
    is de boodschap:
    STEM VOOR BIEKE PACKU
    Dat kan door een SMS te sturen maar 3250 met vermelding MWV09

    11-06-2009 om 19:52 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Provinciaal kampioenschap Ama Beach in Beveren-Leie

    400 ton zand in Beveren-Leie…?
    Voor het vierde jaar op rij mag VBC Beveren-Leie een manche organiseren van het provinciaal West-Vlaams kampioenschap Beachvolleybal Ama Beach.

    Photobucket
    Op de foto v.l.n.r  achter: Geert Duchi, Jan Lavens, Marc Nottebaert, Marc Van Biervliet en  hoofdsponsors Marc Vercruysse en Jaak Lefevre. Vooraan Marieke Debels, Lore Van Biervliet en Pol Van Tieghem
    Het bestuur van Volleybal Dames Beveren-Leie is al maanden druk bezig om net als vorig jaar een geslaagd evenement op poten te zetten. Dit gebeurt in samenwerking met het stadsbestuur Waregem en het Koninklijk West-Vlaams Volleybalverbond (KWVBV), de provinciale afdeling van het Vlaams Volleybalverbond (VVB).

    Er liggen nog steeds vier uitstekende beachvolleybalterreinen waar op 26, 27 en 28 juni 2009 een goedgevuld programma zal afgewerkt worden.

    Op vrijdag
    beginnen de wedstrijden van de recreanten en de veteranen om 19 uur.
    Op zaterdag
    om 9 uur start de competitie voor de dames provinciaal
    en om 19.30 uur krijgen we het interverenigingentornooi van groot Waregem voorgeschoteld.
    Vanaf 21.30 uur wordt er na de inspanning plaatsgemaakt voor ontspanning in de speciaal daartoe voorziene grote feesttent voor de terreinen.
    Zelfs aan de kleinsten onder ons is gedacht met een groot springkasteel.
    Op Zondag
    moeten de dames plaats ruimen voor de herencompetitie provinciaal, die begint om 9 uur met aansluitend de finale. Om 11 uur is er een receptie voor de sponsors met daaropvolgend een feestmaaltijd waarvoor iedereen kan inschrijven.  
    Gelieve hiervoor vooraf in te schrijven en dit tegen 19 juni 2009
    Er is keuze tussen:
    *vleesschotel + frietjes aan €15/stuk
    *visschotel + frietjes aan €15/stuk
    *kindermenu (balletjes in tomatensaus + frietjes) aan €6/ stuk
    Inschrijven kan bij:
    Marc Van Biervliet Gentseweg 15 8792 Desselgem:  Klik hier  
    Lore Van Biervliet Stationsstraat 302 8540 Deerlijk:  Klik hier  
    of bij de bestuursleden.

    11-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    09-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oproep klasreünie door Jimmy Vanhoutte

    OPROEP OPROEP OPROEP
    12-jarigen van het schooljaar 1981-1982
    Zijn hier mensen die zichzelf of kennissen terugvinden
    op onderstaande foto's en/of de naamlijst?

    Photobucket
    Waar is de tijd naartoe gevlogen.
    Volgend jaar is bij ons de voordeur aan vervanging toe en worden we allen 'veertigers'.
    Daarom zou het leuk zijn mochten we een reünie kunnen organiseren met
    de 'jongens en meisjes' van toen.
    Photobucket 
    Photobucket 
    Om dit te kunnen doen ontbreken wel nog een aantal contactadressen.
    Ik hoop via deze weg mijn bestaande lijstje ruimschoots te kunnen aanvullen.

    Indien er zich iemand geroepen voelt om een handje te helpen mag je dit ook altijd laten weten.
    De adressen, telefoonnummers en/of e-mail adressen zijn steeds welkom bij: jimmy.vanhoutte@skynet.be

    Photobucket

    09-06-2009 om 23:13 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viergeslacht

    Photobucket Amélie zorgt voor viergeslacht

    Monique Vermoere 
    die op de Tomberg te Beveren-Leie woont
    poseert fier met de jongste spruit van het viergeslacht op schoot.


    Amélie Van Herpe is het dochtertje van Leen Vandevoorde
    en samen met papa wonen ze in
    A.della Faillelaan 2 te Zwijnaarde. 

     Mama van Leen is Martine Vercruysse, die in de 
    Meelbesdreef te Heule woont.

    Met dank aan Eddy Vandevoorde
     

    09-06-2009 om 18:55 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (2)
    08-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'SAMEN ONDERWEG' Dankviering van 7 juni 2009

    Meer dan 35 jaar vormselcatechese in de parochie Sint-Jan de Doper te Beveren-Leie.
    Jarenlang gingen de beurten voor het overgrote deel ten huize van de catechisten door. Op vraag van E.H. Luc Suys kwam daar vier jaar geleden verandering in en werd de vormselcatechese een gezamenlijk gebeuren. Leen Debeuf die toen voor ’t eerste jaar verantwoordelijk was bouwde aan de nieuwe aanpak. De komst van een derde kindje in het jonge gezin van Leen en Zoltan en haar fulltime job leidde ertoe dat ze na drie jaar afscheid nam, maar..., de funderingen waren er. Dit jaar bouwden de nieuwe verantwoordelijken, Rita en Carlos en een ploeg catechisten, met hier en daar een nieuwe krijtlijn, verder op de funderingen die Leen legde.  

    Photobucket
    Op de foto de catechisten van de parochie Sint-Jan de Doper, ontbreken Marie-Christine en Christ
    Dankviering
    Op zondag 7 juni werden de vlaggen van de vormselcatechese voor de laatste maal uit het vormselhoekje gehaald om naar de plaats van het gebeuren te verhuizen. Deze keer was dit, net zoals op het H. Vormsel, achter het altaar voor de dankviering waar de nieuw gevormden en hun catechisten voor ’t laatst ‘Samen Onderweg’ waren.
    Muzikaal werd deze viering opgeluisterd door enkele nieuw gevormden en zowel het samenspel, de solostukjes als de quatre-mains waren geweldig. Ook het vocale gedeelte was een streling voor het oor en het oog. Kortom een viering die door jong en oud gesmaakt werd.
    Proficiat voor de inzet en medewerking aan alle catechisten en de nieuw gevormden!!!

    Tweede en tevens laatste deel.

    08-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    07-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supportersclub 'SVZW De Gilde' te Beveren-Leie
    Photobucket
    Op de foto het nieuwe bestuur v.l.n.r. achter: Peter Kerkhove, Chris Vereecke, Stijn Verbauwhede, Joos Pappijn,  Geert Bouckaert, en Mia Vanhoutte. Vooraan Voorzitter Frank Vandorpe en lokaalhouder  Pierre Mestdagh
    Op zaterdag 6 juni kwamen meer dan 200 leden van de grootste supportersclub Zulte-Waregem samen in OC t' Klokhuis voor hun derde ledenfeest. Na het aperitief (waarvan hieronder enkele sfeerbeelden), konden de leden genieten van frietjes met stoofvlees of vol-au-vent verzorgd door Slagerij Filip en Petra. 
    Het feest dat daarop volgde werd geanimeerd door een Elvis (imitator wel te verstaan) en duurde tot in de late of zou het nu de vroege uurtjes geweest zijn?

    07-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    06-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start to Run in Beveren-Leie
    Photobucket
    De stuwende krachten v.l.n.r. Fabienne Cloet, Katrien Deconinck, Sandra Cauwels en Els Rigole
    Op vrijdag avond 6 juni, iets na 19.00 uur stonden 40 van de 46 deelnemers startensklaar om de ultieme test van ‘Start to Run’ af te leggen in de hoop hun diploma in de wacht te slepen.

    In 10 weken tijd, 5 km kunnen lopen was voor velen onder hen ongelooflijk. De vier stuwende krachten slaagden er echter terug in om ook deze sessie met succes af te sluiten. Tien weken lang staan ze drie maal per week klaar om de deelnemers te begeleiden en te motiveren. Het doorzettingsvermogen van zowel begeleidsters als van de deelnemers leidde uiteindelijk tot het uitreiken van 40 diploma’s (de andere zes deelnemers zullen hun test volgende week afleggen).

    Heel wat medewerkers staken op vrijdag een handje toe om alles nauwkeurig bij te houden. En ook al gaat het in ‘Start to Run’ niet om de beste tijd, toch werd deze als extraatje op het diploma vermeld. Zo mocht Lieze Seynaeve (12) met 24 min en 36 sec de beste tijd op haar naam schrijven.

    Traditiegetrouw werd ook deze sessie afgesloten met een receptie, het uitreiken van de diploma's, een gezellig samenzijn met een natje en het nuttigen van een stevig droogje.

     

    06-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    04-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste supportersclub SVZW 'De Gilde Beveren-Leie' feest

    Supportersclub SVZW, De Gilde Beveren-Leie, met lokaal Café De Gilde te Beveren-Leie, is aan feesten toe. Op zaterdag 6 juni vieren ze namelijk hun 3e groot ledenfeest met een gratis eetfestijn voor leden en sponsors. Dik 200 van de 320 actieve leden gaan opnieuw smullen van de culinaire kunsten van hoofdsponsor “Slagerij Filip en Petra” en hun team, en dit in OC ‘t Klokhuis te Beveren-Leie vanaf 19 uur.

    Nieuwbestuur2009 
    Met dank aan Joos, op de foto v.l.n.r.: Chris Vereecke: nieuw bestuurslid, Mia Vanhoutte: bestuurslid,
    Joos Pappijn: secretaris, Frank Vandorpe: nieuwe voorzitter, Stijn Verbauwhede: bestuurslid, Geert Bouckaert: bestuurslid, Pierre Mestdagh: lokaalhouder, Peter Kerkhove: nieuwe schatbewaarder.
    Grootste club van SVZW
    Reeds voor het 2e jaar na elkaar is de ‘Supportersclub De Gilde’ de grootste club van SVZW.
    De peters van de club zijn de SVZW-spelers Thomas Matton en Loris Reina. Vanaf volgend seizoen krijgt het bestuur versterking. Zo zal Chris Vereecke het bestuur vervoegen en werden er enkele functies herverdeeld. Het bestuur hoopt het volgend seizoen natuurlijk even goed te doen. 
    Lidgeld
    Niettegenstaande de economische crisis, krijgen de leden voor de prijs van €10 opnieuw een waaier van evenementen en feestelijkheden aangeboden. Evenals de mogelijkheid om voor scherpe prijzen de uitwedstrijden van SVZW bij te wonen. Verder organiseert de club een breughelmaal, is er een nieuwjaarsreceptie en het niet te versmaden jaarlijks gratis ledenfeest.
    Lid worden
    Wie lid wil worden van de club kan daarvoor terecht in het lokaal
    De Gilde, Kerkdreef te Beveren-Leie
    Contact: Joos Pappijn, Deken Debostraat, 84, 8791 Beveren-Leie, gsm: 0476/42 62 05,
    E-mail: joost.pappijn@skynet.be of joos@supportersclubdegilde.be, 
    Website
    Voortaan is er in de linker marge een permanente link te vinden op Beverse Weetjes naar de site van de club.

    04-06-2009 om 22:50 geschreven door Beverse Weetjes


    Tags:Supportersclub SVZW De Gilde Beveren-Leie, Waregem, Beveren-Leie
    >> Reageer (0)
    03-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julien Vandebril stelt tentoon

    Photobucket Kunstschilder van de kleuren,
    Julien Vandebril uit Beveren-Leie
    stelt tentoon in Affligem.



    Zijn atelier is te vinden in de
    Grote Heerweg, 33
    8791 Beveren-Leie




    Julien is te bereiken via
    GSM: 0478 49 22 59



    03-06-2009 om 22:55 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Renovatieproject in de Vrije Basisschool te Desselgem

    Momenteel loopt er een groot renovatieproject in de Vrije Basisschool, Liebaardstraat 7A, te Desselgem. De renovatie startte in november 2008. Op woensdag 3 juni 2009 ging Beverse Weetjes even een kijkje nemen. Directeur Joost Kerkhove lootstse Beverse Weetjes rond in school, waar ikzelf nog op de banken zat. Met foto's van vroeger, van nu en wat er nog te gebeuren staat kunt u zich, beste bezoeker, misschien een beeld vormen van dit groot renovatieproject
    Photobucket
    Op de foto directeur Joost Kerkhove op de plaats waar weldra kleedkamers
    en een berging voor sportmateriaal komen. Bemerk ook het verschil tussen oude en nieuwe ramen

    Het renovatieproject
    In 325 dagen moet de hoofdaannemer (Bouwonderneming Verstraete Roeselare) erin slagen om de broodnodige ingrepen: zoals het plaatsen van een onderdak, het vernieuwen van ramen en vensters, de renovatie van verschillende klassen (met plaatsen van digitale borden), de gymzaal, het bijbouwen van kleedkamers, bergingen, een burelencomplex voor directie en secretariaat en het plaatsen van een nieuw afdak te realiseren. Op de bovenste verdieping hebben de 20 internaatskamertjes uit 1957 ondertussen plaats gemaakt voor drie polyvalente ruimten waar de betegeling aan de gang is. Halfweg augustus zou de ganse bovenverdieping klaar moeten zijn, om aan de verhuis, en de werken van de benedenverdieping te kunnen beginnen.


    Met dank aan Zuster Paula voor de archiefbeelden
    "Dankzij de subsidiëring van Agion, de ondersteuning van de Zusters van de H. Familie en een inbreng vanuit de eigen werkingsmiddelen kan dit project ten bedrage van 1.750.000 euro gerealiseerd worden.
    Dit dossier werd in 1988 ingediend en kent nu pas zijn definitieve realisatie doordat de overheid een zeer grote bouwachterstand kent en niet over voldoende middelen beschikt, om het verschil in tijd tussen realisatie en aanvraag in te korten. Met de huidige financiële crisis stellen we vast dat ook het huidige bewind op deze nopende vraag moeilijk een antwoord kan formuleren.

    Voor Desselgem is dit de eerste stap in de richting van een totale dorpskernvernieuwing, die zeker binnen twee à drie jaar plaatsvindt. Voor de realisatie van de op stapel staande plannen werd zelfs een stuk grond omgewisseld tussen de Zusters van de H. Familie en Parochiale werken Dekenij Waregem. Op termijn zal de chirokoer dan ook op een goede manier kunnen ontsloten worden en zullen alle gebouwen via de bestaande parking bereikbaar zijn voor de brandweer", aldus de directie.

    03-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bevers Harmonieorkest presenteert: Zomers concert en CD-voorstelling 'Live in Contest'
    Photobucket
    Sinds begin maart draagt het Bevers Harmonieorkest officieel de eerste titel van Cultureel Ambassadeur van Waregem. Een teken van waardering voor allen die met interesse het parcours van de laatste twintig jaar hebben gevolgd en mee hebben bewerkstelligd.

    Sinds het behalen van de titel van wereldkampioen in 1ste categorie op het World Music Contest (WMC) in Kerkrade 2005, is het Koninklijk Bevers Harmonieorkest noest verder blijven werken. De muzikale prestatie op het certamen in Valencia vorige zomer was daar een gevolg van. Het gaf het orkest definitief uitzicht op deelname in de hoogste categorie (concertafdeling) op het WMC in Kerkrade in 2009.

    Het spreekt voor zich dat deelname aan het WMC de hoofdmoot uitmaakt van de activiteiten die het Bevers Harmonieorkest zich heeft gesteld als Cultureel Ambassadeur van Stad Waregem.

    Daarnaast brengt het orkest ter gelegenheid van de toekenning van de titel “Cultureel Ambassadeur “ de CD “Live in Contest” uit, met liveopnames van het WMC - Kerkrade 2005 (Nimrod van E. Elgar en Dance Movements van Philip Sparke) en van het Certamen Internacional de Bandas de Música - Valencia 2008 (Amparito Roca van Jaime Texidor, Pinocho van Ferrer Ferran, Vetrate Di Chiesa van O. Respighi/arr. J. Schyns)

    De CD 'Live in Contest' zal voorgesteld worden op het Omegangsfeest van zaterdag 27 juni in OC ’t Klokhuis in Beveren-Leie met aansluitend een populair zomers concertje.

    Op 11 juli zal het orkest ook te horen en te zien zijn tijdens een concert in 'De Treffer' te Waregem. Daar zal het orkest, als Cultureel Ambassadeur, een try-out concert geven met op het programma de werken van het WMC.

    03-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    Tags:Beveren-Leie, Bevers Harmonieorkest, Cultureel Ambassadeur
    >> Reageer (0)
    02-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit de voorbereidende beknopte omschrijving: gemeenteraad 2 juni 2009
    Voorlopig vaststellen RUP Koning Albertstraat
    Gelet op het decreet van 18 mei 1999 houdende de organisatie van de ruimtelijke ordening, meermaals gewijzigd;

    Gelet op het decreet van 5 april 1995 houdende de algemene bepalingen inzake milieubeleid (DABM), zoals aangepast door het decreet van 27 april 2007 (planMERdecreet) en het besluit van de Vlaamse Regering van 12 oktober 2007 betreffende de milieueffectrapportage over plannen en programma’s (PlanMERbesluit); Bij beslissing van 14.02.2008 heeft het Schepencollege beslist tot gedeeltelijke herziening van BPA Sint-Jansstraat en tot de opmaak van het RUP 7.1 Koning Albertstraat In zitting van 03.06.2008 van de gemeenteraad werd de afsprakennota 2008-14 met Leiedal goedgekeurd. Het voorontwerp van december 2008 werd in de GECORO van 17.12.2008 gunstig geadviseerd. Bij schrijven van 17.02.2009 van de Afdeling Milieu-, Natuur- en Energiebeleid van het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie van de Vlaamse overheid wordt medegedeeld dat het voorgenomen plan geen aanleiding geeft tot aanzienlijke milieugevolgen en dat de opmaak van een planMER niet nodig is. Het verslag van de plenaire vergadering dd. 13.01.2009 werd opgemaakt op 14.01.2009 en ontvangen op 22.01.2009.

    Het RUP maakt een woonproject mogelijk op de fabriekssite van het voormalig bedrijf Interlin. Concreet worden volgende zaken beoogd:
    · vastleggen van de ruimtelijke ordening van het nieuwe woonproject op de site · aanleggen van een publiek park
    · mogelijk maken van het aanleggen van een toegangsweg naar het nieuwe woonproject vanaf Schoolstraat tot aan Kleine Heerweg
    · ontsluiten van de diepe tuinen van de woningen langs de Schoolstraat, zodat ook sommige achterkanten van deze percelen bebouwd kunnen worden
    Gelet op het voorliggend ontwerp van mei 2009; Op voorstel van het College van Burgemeester en Schepenen.

    In bijlagen is de volledige voorbereidende beknopte omschrijving te vinden.

    Bijlagen:
    VoorbereindingGemeenteraad2009-06-02.doc (349 KB)   

    02-06-2009 om 16:52 geschreven door Beverse Weetjes


    Tags:Gemeenteraad, Waregem, Beveren-Leie,
    >> Reageer (0)
    01-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste communie in Sint-Jan de Doper te Beveren-Leie

    VAN HARTE PROFICIAT AAN DE COMMUNICANTJES
    van de parochie Sint-Jan de Doper
    Op zondag 31 mei was het dubbel feest in de Sint-Jan de Doperkerk. De parochianen vierden er niet allen het Pinksterfeest maar er mochten ook 32 communicantjes:
    Raf, Comeyne Robin, Corijn Gianni, Craenhals Elias, Debaere Fausto, Debrouwere Jolien, Decock Julie, Deplancke Luna, Depoortere Luka, Devos Milan, Dheedene Justine, Dujardin Matyas, Heugens Guillaume, Hullebusch Merel, Kerkhove Thijs, Lambrecht Jitse, Lapeirre Margaux, Meyfroidt Merel, Moerman Louis, Thys Thomas, Van Ackere Arne, Van Daele Wiebe, Van Den Bossche Shaene, Van Houcke Tommy, Vandenbulcke Margot, Vandeputte Mathis, Vanherreweghe Selena, Vanhoutte Annelore, Vanommeslaeghe Krijn, Vercouillie Victor, Vereecke Alix, Vynckier Emile
    voor 't eerst aanzitten aan de tafel van de Heer.

    Photobucket
     Op de foto de communicantjes samen met E.H. Luc Suys, hun juffen: Ann Vandeginste, Angelique Ampe, Elke Behaeghe, catechiste Ann Vanden Berghe, en beide directeurs Stefaan Dewaele en Stefaan Desramault.
    'Ik stop mijn lichtje niet weg hoor!'
    Dat was het thema van de stemmige viering.
    En ze stopten hun lichtje niet weg,
    vol overgave brachten ze hun tekstjes en zongen ze als nachtegaaltjes. Ze deelden hun hartje, brachten de offergaven aan, en.... mochten voor het eerst te communie gaan. Op het einde van de viering kregen de ouders een witte roos uit handen van hun communicantje. De feestelijke eucharistieviering werd, zoals het past op een feest, afgesloten met een dansje door de gevierden.


    Foto's
    Voor foto's kunt u zich wenden tot fotografe Patricia Christiaens, GSM 0479 97 70 67

    01-06-2009 om 00:00 geschreven door Beverse Weetjes


    >> Reageer (0)


    Beveren-Leie

    Photobucket



    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Archief per dag
  • 30-12-2019
  • 19-05-2010
  • 15-03-2010
  • 14-03-2010
  • 10-03-2010
  • 09-03-2010
  • 08-03-2010
  • 04-03-2010
  • 03-03-2010
  • 02-03-2010
  • 01-03-2010
  • 27-02-2010
  • 24-02-2010
  • 23-02-2010
  • 22-02-2010
  • 20-02-2010
  • 19-02-2010
  • 18-02-2010
  • 17-02-2010
  • 16-02-2010
  • 13-02-2010
  • 12-02-2010
  • 11-02-2010
  • 09-02-2010
  • 08-02-2010
  • 07-02-2010
  • 06-02-2010
  • 05-02-2010
  • 04-02-2010
  • 03-02-2010
  • 02-02-2010
  • 01-02-2010
  • 31-01-2010
  • 30-01-2010
  • 29-01-2010
  • 27-01-2010
  • 26-01-2010
  • 24-01-2010
  • 22-01-2010
  • 20-01-2010
  • 16-01-2010
  • 15-01-2010
  • 14-01-2010
  • 13-01-2010
  • 12-01-2010
  • 11-01-2010
  • 09-01-2010
  • 08-01-2010
  • 07-01-2010
  • 04-01-2010
  • 02-01-2010
  • 01-01-2010
  • 31-12-2009
  • 29-12-2009
  • 28-12-2009
  • 27-12-2009
  • 26-12-2009
  • 25-12-2009
  • 23-12-2009
  • 22-12-2009
  • 21-12-2009
  • 19-12-2009
  • 18-12-2009
  • 17-12-2009
  • 16-12-2009
  • 14-12-2009
  • 13-12-2009
  • 12-12-2009
  • 10-12-2009
  • 09-12-2009
  • 08-12-2009
  • 07-12-2009
  • 06-12-2009
  • 04-12-2009
  • 03-12-2009
  • 02-12-2009
  • 30-11-2009
  • 28-11-2009
  • 27-11-2009
  • 26-11-2009
  • 24-11-2009
  • 22-11-2009
  • 21-11-2009
  • 20-11-2009
  • 18-11-2009
  • 17-11-2009
  • 16-11-2009
  • 15-11-2009
  • 13-11-2009
  • 12-11-2009
  • 11-11-2009
  • 09-11-2009
  • 08-11-2009
  • 06-11-2009
  • 05-11-2009
  • 04-11-2009
  • 03-11-2009
  • 01-11-2009
  • 29-10-2009
  • 26-10-2009
  • 24-10-2009
  • 23-10-2009
  • 21-10-2009
  • 20-10-2009
  • 19-10-2009
  • 18-10-2009
  • 17-10-2009
  • 16-10-2009
  • 14-10-2009
  • 12-10-2009
  • 10-10-2009
  • 09-10-2009
  • 08-10-2009
  • 06-10-2009
  • 05-10-2009
  • 04-10-2009
  • 02-10-2009
  • 01-10-2009
  • 30-09-2009
  • 28-09-2009
  • 27-09-2009
  • 25-09-2009
  • 22-09-2009
  • 21-09-2009
  • 20-09-2009
  • 19-09-2009
  • 18-09-2009
  • 16-09-2009
  • 15-09-2009
  • 14-09-2009
  • 13-09-2009
  • 11-09-2009
  • 10-09-2009
  • 09-09-2009
  • 08-09-2009
  • 07-09-2009
  • 06-09-2009
  • 05-09-2009
  • 04-09-2009
  • 02-09-2009
  • 01-09-2009
  • 31-08-2009
  • 30-08-2009
  • 29-08-2009
  • 28-08-2009
  • 27-08-2009
  • 26-08-2009
  • 25-08-2009
  • 24-08-2009
  • 23-08-2009
  • 21-08-2009
  • 20-08-2009
  • 17-08-2009
  • 16-08-2009
  • 15-08-2009
  • 14-08-2009
  • 12-08-2009
  • 11-08-2009
  • 08-08-2009
  • 07-08-2009
  • 05-08-2009
  • 04-08-2009
  • 03-08-2009
  • 02-08-2009
  • 01-08-2009
  • 28-07-2009
  • 27-07-2009
  • 26-07-2009
  • 25-07-2009
  • 24-07-2009
  • 22-07-2009
  • 21-07-2009
  • 20-07-2009
  • 18-07-2009
  • 17-07-2009
  • 16-07-2009
  • 15-07-2009
  • 14-07-2009
  • 13-07-2009
  • 12-07-2009
  • 11-07-2009
  • 10-07-2009
  • 08-07-2009
  • 07-07-2009
  • 05-07-2009
  • 04-07-2009
  • 03-07-2009
  • 02-07-2009
  • 01-07-2009
  • 28-06-2009
  • 27-06-2009
  • 26-06-2009
  • 25-06-2009
  • 24-06-2009
  • 22-06-2009
  • 21-06-2009
  • 20-06-2009
  • 19-06-2009
  • 17-06-2009
  • 14-06-2009
  • 11-06-2009
  • 09-06-2009
  • 08-06-2009
  • 07-06-2009
  • 06-06-2009
  • 04-06-2009
  • 03-06-2009
  • 02-06-2009
  • 01-06-2009
  • 30-05-2009
  • 29-05-2009
  • 27-05-2009
  • 26-05-2009
  • 23-05-2009
  • 22-05-2009
  • 21-05-2009
  • 19-05-2009
  • 18-05-2009
  • 17-05-2009
  • 13-05-2009
  • 12-05-2009
  • 11-05-2009
  • 10-05-2009
  • 06-05-2009
  • 05-05-2009
  • 04-05-2009
  • 28-04-2009
  • 27-04-2009
  • 25-04-2009
  • 22-04-2009
  • 21-04-2009
  • 17-04-2009
  • 15-04-2009
  • 12-04-2009
  • 11-04-2009
  • 10-04-2009
  • 08-04-2009
  • 07-04-2009
  • 05-04-2009
  • 03-04-2009
  • 02-04-2009
  • 01-04-2009
  • 31-03-2009
  • 30-03-2009
  • 28-03-2009
  • 26-03-2009
  • 25-03-2009
  • 24-03-2009
  • 23-03-2009
  • 22-03-2009
  • 21-03-2009
  • 18-03-2009
  • 14-03-2009
  • 12-03-2009
  • 11-03-2009
  • 09-03-2009
  • 08-03-2009
  • 07-03-2009
  • 06-03-2009
  • 05-03-2009
  • 04-03-2009
  • 03-03-2009
  • 02-03-2009
  • 01-03-2009
  • 28-02-2009
  • 25-02-2009
  • 24-02-2009
  • 20-02-2009
  • 19-02-2009
  • 17-02-2009
  • 16-02-2009
  • 13-02-2009
  • 11-02-2009
  • 10-02-2009
  • 09-02-2009
  • 08-02-2009
  • 07-02-2009
  • 02-02-2009
  • 01-02-2009
  • 31-01-2009
  • 30-01-2009
  • 27-01-2009
  • 26-01-2009
  • 23-01-2009
  • 21-01-2009
  • 18-01-2009
  • 15-01-2009
  • 11-01-2009
  • 10-01-2009
  • 09-01-2009
  • 07-01-2009
  • 04-01-2009
  • 03-01-2009
  • 01-01-2009
  • 31-12-2008
  • 30-12-2008
  • 29-12-2008
  • 27-12-2008
  • 26-12-2008
  • 25-12-2008
  • 24-12-2008
  • 23-12-2008
  • 22-12-2008
  • 21-12-2008
  • 19-12-2008
  • 18-12-2008
  • 17-12-2008
  • 13-12-2008
  • 11-12-2008
  • 10-12-2008
  • 09-12-2008
  • 08-12-2008
  • 05-12-2008
  • 03-12-2008
  • 02-12-2008
  • 01-12-2008
  • 30-11-2008
  • 28-11-2008
  • 27-11-2008
  • 26-11-2008
  • 24-11-2008
  • 22-11-2008
  • 21-11-2008
  • 20-11-2008
  • 19-11-2008
  • 18-11-2008
  • 17-11-2008
  • 13-11-2008
  • 12-11-2008
  • 11-11-2008
  • 10-11-2008
  • 08-11-2008
  • 07-11-2008
  • 05-11-2008
  • 04-11-2008
  • 03-11-2008
  • 02-11-2008
  • 01-11-2008
  • 30-10-2008
  • 27-10-2008
  • 26-10-2008
  • 23-10-2008
  • 22-10-2008
  • 21-10-2008
  • 20-10-2008
  • 19-10-2008
  • 17-10-2008
  • 16-10-2008
  • 15-10-2008
  • 14-10-2008
  • 12-10-2008
  • 10-10-2008
  • 09-10-2008
  • 08-10-2008
  • 07-10-2008
  • 06-10-2008
  • 03-10-2008
  • 02-10-2008
  • 01-10-2008
  • 30-09-2008
  • 29-09-2008
  • 28-09-2008
  • 27-09-2008
  • 26-09-2008
  • 25-09-2008
  • 23-09-2008
  • 22-09-2008
  • 21-09-2008
  • 20-09-2008
  • 17-09-2008
  • 16-09-2008
  • 15-09-2008
  • 14-09-2008
  • 13-09-2008
  • 12-09-2008
  • 08-09-2008
  • 04-09-2008
  • 03-09-2008
  • 02-09-2008
  • 01-09-2008
  • 31-08-2008
  • 30-08-2008
  • 28-08-2008
  • 27-08-2008
  • 26-08-2008
  • 25-08-2008
  • 24-08-2008
  • 21-08-2008
  • 19-08-2008
  • 18-08-2008
  • 15-08-2008
  • 14-08-2008
  • 13-08-2008
  • 11-08-2008
  • 10-08-2008
  • 06-08-2008
  • 04-08-2008
  • 03-08-2008
  • 02-08-2008
  • 21-07-2008
  • 17-07-2008
  • 16-07-2008
  • 08-07-2008
  • 07-07-2008
  • 06-07-2008
  • 05-07-2008
  • 04-07-2008
  • 03-07-2008
  • 02-07-2008
  • 01-07-2008
  • 30-06-2008
  • 29-06-2008
  • 28-06-2008
  • 25-06-2008
  • 23-06-2008
  • 22-06-2008
  • 21-06-2008
  • 20-06-2008
  • 19-06-2008
  • 17-06-2008
  • 16-06-2008
  • 15-06-2008
  • 14-06-2008
  • 12-06-2008
  • 11-06-2008
  • 10-06-2008
  • 09-06-2008
  • 08-06-2008
  • 06-06-2008
  • 05-06-2008
  • 04-06-2008
  • 03-06-2008
  • 02-06-2008
  • 01-06-2008
  • 31-05-2008
  • 30-05-2008
  • 29-05-2008
  • 28-05-2008
  • 27-05-2008
  • 26-05-2008
  • 25-05-2008
  • 21-05-2008
  • 20-05-2008
  • 18-05-2008
  • 17-05-2008
  • 15-05-2008
  • 13-05-2008
  • 12-05-2008
  • 11-05-2008
  • 10-05-2008
  • 07-05-2008
  • 06-05-2008
  • 03-05-2008
  • 02-05-2008
  • 30-04-2008
  • 29-04-2008
  • 28-04-2008
  • 27-04-2008
  • 26-04-2008
  • 25-04-2008
  • 23-04-2008
  • 22-04-2008
  • 21-04-2008
  • 20-04-2008
  • 19-04-2008
  • 18-04-2008
  • 16-04-2008
  • 15-04-2008
  • 14-04-2008
  • 10-04-2008
  • 09-04-2008
  • 08-04-2008
  • 07-04-2008
  • 06-04-2008
  • 05-04-2008
  • 04-04-2008
  • 03-04-2008
  • 02-04-2008
  • 01-04-2008
  • 31-03-2008
  • 29-03-2008
  • 28-03-2008
  • 27-03-2008
  • 26-03-2008
  • 25-03-2008
  • 23-03-2008
  • 22-03-2008
  • 21-03-2008
  • 20-03-2008
  • 19-03-2008
  • 18-03-2008
  • 17-03-2008
  • 16-03-2008
  • 15-03-2008
  • 14-03-2008
  • 13-03-2008
  • 12-03-2008
  • 11-03-2008
  • 10-03-2008
  • 08-03-2008
  • 07-03-2008
  • 05-03-2008
  • 04-03-2008
  • 03-03-2008
  • 01-03-2008
  • 29-02-2008
  • 28-02-2008
  • 27-02-2008
  • 26-02-2008
  • 25-02-2008
  • 23-02-2008
  • 22-02-2008
  • 21-02-2008
  • 19-02-2008
  • 18-02-2008
  • 17-02-2008
  • 16-02-2008
  • 15-02-2008
  • 14-02-2008
  • 12-02-2008
  • 09-02-2008
  • 07-02-2008
  • 06-02-2008
  • 05-02-2008
  • 04-02-2008
  • 03-02-2008
  • 02-02-2008
  • 31-01-2008
  • 30-01-2008
  • 29-01-2008
  • 28-01-2008
  • 27-01-2008
  • 26-01-2008
  • 25-01-2008
  • 24-01-2008
  • 23-01-2008
  • 22-01-2008
  • 20-01-2008
  • 18-01-2008
  • 17-01-2008
  • 16-01-2008
  • 15-01-2008
  • 14-01-2008
  • 13-01-2008
  • 12-01-2008
  • 11-01-2008
  • 10-01-2008
  • 09-01-2008
  • 08-01-2008
  • 07-01-2008
  • 05-01-2008
  • 04-01-2008
  • 02-01-2008
  • 01-01-2008
  • 30-12-2007
  • 29-12-2007
  • 27-12-2007
  • 26-12-2007
  • 25-12-2007
  • 23-12-2007
  • 22-12-2007
  • 21-12-2007
  • 19-12-2007
  • 18-12-2007
  • 17-12-2007
  • 16-12-2007
  • 15-12-2007
  • 14-12-2007
  • 13-12-2007
  • 12-12-2007
  • 11-12-2007
  • 10-12-2007
  • 09-12-2007
  • 07-12-2007
  • 06-12-2007
  • 05-12-2007
  • 04-12-2007
  • 03-12-2007
  • 02-12-2007
  • 28-11-2007
  • 26-11-2007
  • 24-11-2007
  • 23-11-2007
  • 22-11-2007
  • 20-11-2007
  • 18-11-2007
  • 17-11-2007
  • 16-11-2007
  • 14-11-2007
  • 13-11-2007
  • 12-11-2007
  • 11-11-2007
  • 09-11-2007
  • 08-11-2007
  • 07-11-2007
  • 06-11-2007
  • 05-11-2007
  • 03-11-2007
  • 02-11-2007
  • 30-10-2007
  • 29-10-2007
  • 27-10-2007
  • 26-10-2007
  • 25-10-2007
  • 24-10-2007
  • 23-10-2007
  • 22-10-2007
  • 21-10-2007
  • 20-10-2007
  • 18-10-2007
  • 17-10-2007
  • 16-10-2007
  • 13-10-2007
  • 12-10-2007
  • 10-10-2007
  • 09-10-2007
  • 07-10-2007
  • 05-10-2007
  • 04-10-2007
  • 01-10-2007
  • 29-09-2007
  • 28-09-2007
  • 26-09-2007
  • 25-09-2007
  • 24-09-2007
  • 22-09-2007
  • 21-09-2007
  • 20-09-2007
  • 19-09-2007
  • 18-09-2007
  • 17-09-2007
  • 14-09-2007
  • 13-09-2007
  • 11-09-2007
  • 10-09-2007
  • 09-09-2007
  • 08-09-2007
  • 07-09-2007
  • 05-09-2007
  • 03-09-2007
  • 01-09-2007
  • 30-08-2007
  • 29-08-2007
  • 28-08-2007
  • 27-08-2007
  • 26-08-2007
  • 23-08-2007
  • 21-08-2007
  • 19-08-2007
  • 14-08-2007
  • 12-08-2007
  • 09-08-2007
  • 05-08-2007
  • 04-08-2007
  • 01-08-2007
  • 26-07-2007
  • 20-07-2007
  • 18-07-2007
  • 17-07-2007
  • 16-07-2007
  • 15-07-2007
  • 12-07-2007
  • 10-07-2007
  • 08-07-2007
  • 07-07-2007
  • 06-07-2007
  • 05-07-2007
  • 03-07-2007
  • 02-07-2007
  • 01-07-2007
  • 29-06-2007
  • 28-06-2007
  • 27-06-2007
  • 26-06-2007
  • 24-06-2007
  • 21-06-2007
  • 20-06-2007
  • 19-06-2007
  • 18-06-2007
  • 15-06-2007
  • 13-06-2007
  • 12-06-2007
  • 11-06-2007
  • 10-06-2007
  • 09-06-2007
  • 08-06-2007
  • 07-06-2007
  • 05-06-2007
  • 04-06-2007
  • 02-06-2007
  • 01-06-2007
  • 31-05-2007
  • 30-05-2007
  • 29-05-2007
  • 28-05-2007
  • 27-05-2007
  • 26-05-2007
  • 25-05-2007
  • 24-05-2007
  • 23-05-2007
  • 21-05-2007
  • 19-05-2007
  • 18-05-2007
  • 17-05-2007
  • 16-05-2007
  • 15-05-2007
  • 14-05-2007
  • 12-05-2007
  • 11-05-2007
  • 09-05-2007
  • 07-05-2007
  • 04-05-2007
  • 02-05-2007
  • 30-04-2007
  • 29-04-2007
  • 28-04-2007
  • 27-04-2007
  • 26-04-2007
  • 24-04-2007
  • 21-04-2007
  • 18-04-2007
  • 15-04-2007
  • 13-04-2007
  • 12-04-2007
  • 09-04-2007
  • 08-04-2007
  • 07-04-2007
  • 05-04-2007
  • 04-04-2007
  • 03-04-2007
  • 01-04-2007
  • 30-03-2007
  • 29-03-2007
  • 28-03-2007
  • 27-03-2007
  • 26-03-2007
  • 25-03-2007
  • 24-03-2007
  • 22-03-2007
  • 21-03-2007
  • 20-03-2007
  • 18-03-2007
  • 17-03-2007
  • 16-03-2007
  • 15-03-2007
  • 14-03-2007
  • 13-03-2007
  • 12-03-2007
  • 10-03-2007
  • 08-03-2007
  • 07-03-2007
  • 05-03-2007
  • 04-03-2007
  • 03-03-2007
  • 02-03-2007
  • 01-03-2007
  • 28-02-2007
  • 26-02-2007
  • 24-02-2007
  • 21-02-2007
  • 19-02-2007
  • 18-02-2007
  • 17-02-2007
  • 16-02-2007
  • 14-02-2007
  • 11-02-2007
  • 10-02-2007
  • 08-02-2007
  • 05-02-2007
  • 03-02-2007
  • 02-02-2007
  • 01-02-2007
  • 31-01-2007
  • 29-01-2007
  • 28-01-2007
  • 25-01-2007
  • 24-01-2007
  • 23-01-2007
  • 22-01-2007
  • 20-01-2007
  • 19-01-2007
  • 18-01-2007
  • 17-01-2007
  • 16-01-2007
  • 15-01-2007
  • 14-01-2007
  • 13-01-2007
  • 12-01-2007
  • 11-01-2007
  • 10-01-2007
  • 09-01-2007
  • 08-01-2007
  • 07-01-2007
  • 04-01-2007
  • 03-01-2007
  • 01-01-2007
  • 31-12-2006
  • 29-12-2006
  • 28-12-2006
  • 27-12-2006
  • 26-12-2006
  • 25-12-2006
  • 24-12-2006
  • 23-12-2006
  • 22-12-2006
  • 21-12-2006
  • 20-12-2006
  • 19-12-2006
  • 18-12-2006
  • 17-12-2006
  • 16-12-2006
  • 15-12-2006
  • 14-12-2006
  • 13-12-2006
  • 12-12-2006
  • 11-12-2006
  • 09-12-2006
  • 07-12-2006
  • 06-12-2006
  • 05-12-2006
  • 04-12-2006
  • 01-12-2006
  • 29-11-2006
  • 28-11-2006
  • 27-11-2006
  • 26-11-2006
  • 25-11-2006
  • 24-11-2006
  • 23-11-2006
  • 21-11-2006
  • 19-11-2006
  • 18-11-2006
  • 17-11-2006
  • 16-11-2006
  • 15-11-2006
  • 14-11-2006
  • 13-11-2006
  • 11-11-2006
  • 10-11-2006
  • 07-11-2006
  • 06-11-2006
  • 05-11-2006
  • 04-11-2006
  • 03-11-2006
  • 02-11-2006
  • 30-10-2006
  • 29-10-2006
  • 26-10-2006
  • 25-10-2006
  • 24-10-2006
  • 23-10-2006
  • 22-10-2006
  • 21-10-2006
  • 17-10-2006
  • 14-10-2006
  • 13-10-2006
  • 12-10-2006
  • 11-10-2006
  • 10-10-2006
  • 08-10-2006
  • 06-10-2006
  • 05-10-2006
  • 04-10-2006
  • 02-10-2006
  • 01-10-2006
  • 30-09-2006
  • 28-09-2006
  • 27-09-2006
  • 26-09-2006
  • 23-09-2006
  • 22-09-2006
  • 20-09-2006
  • 19-09-2006
  • 18-09-2006
  • 17-09-2006
  • 13-09-2006
  • 12-09-2006
  • 11-09-2006
  • 10-09-2006
  • 09-09-2006
  • 05-09-2006
  • 03-09-2006
  • 02-09-2006
  • 01-09-2006
  • 31-08-2006
  • 30-08-2006
  • 28-08-2006
  • 27-08-2006
  • 26-08-2006
  • 23-08-2006
  • 22-08-2006
  • 21-08-2006
  • 20-08-2006
  • 19-08-2006
  • 18-08-2006
  • 17-08-2006
  • 16-08-2006
  • 15-08-2006
  • 13-08-2006
  • 12-08-2006
  • 10-08-2006
  • 07-08-2006
  • 06-08-2006
  • 05-08-2006
  • 04-08-2006
  • 03-08-2006
  • 02-08-2006
  • 01-08-2006
  • 30-07-2006
  • 29-07-2006
  • 28-07-2006
  • 27-07-2006
  • 26-07-2006
  • 25-07-2006
  • 24-07-2006
  • 23-07-2006
  • 22-07-2006
  • 18-07-2006
  • 16-07-2006
  • 15-07-2006
  • 14-07-2006
  • 13-07-2006
  • 12-07-2006
  • 10-07-2006
  • 08-07-2006
  • 07-07-2006
  • 05-07-2006
  • 04-07-2006
  • 03-07-2006
  • 02-07-2006
  • 01-07-2006
  • 30-06-2006
  • 29-06-2006
  • 27-06-2006
  • 26-06-2006
  • 25-06-2006
  • 24-06-2006
  • 23-06-2006
  • 21-06-2006
  • 20-06-2006
  • 18-06-2006
  • 16-06-2006
  • 15-06-2006
  • 14-06-2006
  • 12-06-2006
  • 06-06-2006
  • 05-06-2006
  • 04-06-2006
  • 03-06-2006
  • 30-05-2006
  • 27-05-2006
  • 24-05-2006
  • 23-05-2006
  • 22-05-2006
  • 21-05-2006
  • 20-05-2006
  • 19-05-2006
  • 17-05-2006
  • 15-05-2006
  • 14-05-2006
  • 13-05-2006
  • 12-05-2006
  • 08-05-2006
  • 05-05-2006
  • 04-05-2006
  • 03-05-2006
  • 02-05-2006
  • 30-04-2006
  • 29-04-2006
  • 28-04-2006
  • 27-04-2006
  • 25-04-2006
  • 24-04-2006
  • 23-04-2006
  • 22-04-2006
  • 21-04-2006
  • 19-04-2006
  • 18-04-2006
  • 17-04-2006
  • 15-04-2006
  • 14-04-2006
  • 13-04-2006
  • 12-04-2006
  • 10-04-2006
  • 09-04-2006
  • 08-04-2006
  • 07-04-2006
  • 05-04-2006
  • 03-04-2006
  • 02-04-2006
  • 31-03-2006
  • 28-03-2006
  • 26-03-2006
  • 25-03-2006
  • 24-03-2006
  • 23-03-2006
  • 22-03-2006
  • 21-03-2006

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • *************************


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!