Inhoud blog
  • Welkom! Graag Uw mening over vakantie in een privé woning.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Laatste commentaren
  • mr (Luk Vanmorselbeen)
        op Welkom! Graag Uw mening over vakantie in een privé woning.
  • Wij doen dit al jaren. (galop)
        op Welkom! Graag Uw mening over vakantie in een privé woning.
  • Vakantie via reisbureau of via particulier?
    Graag Uw mening en/of ervaring!
    12-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom! Graag Uw mening over vakantie in een privé woning.
    Welkom op mijn blog! Ik hoor graag Uw mening over het volgende. Natuurlijk vinden we het fijn om met vakantie te gaan. Maar waarom altijd een reisbureau ingeschakeld? Kunnen we zelf dan helemaal niets meer? Bedenk dat een reisbureau aan U geld verdient.

    Wij hebben uitstekende ervaringen met het huren van een vakantie accomodatie van particulieren. Dus het privé huren van een huis. Bijvoorbeeld van een 'pensionado' in Spanje, want die gepensioneerde mensen wonen meestal niet het gehele jaar in Spanje.

    De voordelen zijn talloos. Er is direct persoonlijk contact met de verhuurder en vaak zal hij je uitnodigen om fotoalbums te komen bekijken, zodat je precies weet wat je huurt. Ook zullen de prijzen veel lager liggen als bij een reisbureau. Onder andere omdat:
    1) Bij een particulier gelden de prijzen voor de huur van de accommodatie en bij een reisbureau gelden de prijzen per persoon!
    2) Bij een particulier is winstoogmerk niet de hoofdzaak; het is een bijverdienste. Bij een reisbureau is men er op uit zoveel mogelijk aan U te verdienen.

    In de publiciteit komt alleen het aanbod van reisbureau's ter sprake. Zonderling genoeg is dit eveneens het geval bij toeristenbonden. Is dit omdat ze vaak zelf ook voor reisbureau spelen? Hoe dan ook, de particuliere verhuur kent geen enkele promotie. Jammer!
     
    Inderdaad jammer! Een particulier biedt meestal zijn huis te huur aan met complete inboedel en inventaris. Dus inclusief alle linnengoed, reisgidsjes, toeristische informatie, boeken, familiespelletjes, sportbenodigheden, alles. Zelfs is meestal een voorraad eten en drinken aanwezig. En een compleet koffiehoekje, met alles wat nodig is voor een kopje koffie of thee. Het grote voordeel is dus dat je als vakantieganger vrijwel niets hoeft mee te nemen. Alleen je privé spullen, dat is het zo ongeveer.

    Ik hoor graag Uw mening!
    Met vriendelijke groeten,
    Arnoud van Borselaer (66)

    Vandaag is het 17 februari en wij wachten met smacht op Uw reacties! Met 'wij' bedoel ik ook andere senioren waarmee wij bevriend zijn. Onze kinderen zijn allang de deur uit, dus wij hebben geen behoefte aan een 'gezinsvakantie'!  Het huis van een ander huren voor de vakantie vinden wij ideaal. We merken dat deze interessante mogelijkheid voor een vakantie volledig weggedrukt wordt door het commerciele geweld van touroperators. Daarom nogmaals: graag uw mening!
    Arnoud

    12-02-2007 om 00:00 geschreven door Arnoud van Borselaer

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (2)


    Archief per week
  • 12/02-18/02 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!