© JB

Tweede fase Plantsoenstraat kan eindelijk van start

Residentie Plantsoen krijgt een vervolg. Bij de eerste fase ging de aannemer failliet. Bovendien moest de tweede fase klaar zijn alvorens de eigenaars van de eerste fase in hun ondergrondse parkeergarages konden.

Jan Boey

Het was het aannemingsbedrijf Jos Dejongh BVBA uit Kalmthout dat in 2014 samen met makelaar Belgo Flat uit Brasschaat, haar schouders onder dit project 'Plantsoenstraat' zette, nadat de toenmalige aannemer failliet ging. "Residentie Plantsoen bestaat uit 2 fasen, waarbij fase I wel gerealiseerd werd, maar op verschillende vlakken afhankelijk was van fase II. De eigenaars van fase I, kregen o.a. nooit toegang tot hun ondergrondse parkeergarage, aangezien de inrit hiervan werd opgenomen in de plannen van fase II. Jonge koppels kochten een appartement op plan in fase II en bleven achter met een grondaandeel, waarop, leek het toen, nooit gebouwd zou worden", legt vastgoedmakelaar Yves De Saeger uit.

Residentie Plantsoen bevindt zich op de hoek van de Nielsestraat en de Plantsoenstraat, een doodlopende straat. Het gaat om 14 appartementen, tussen de 65 en 100 m² groot. De drie gelijkvloerse appartementen beschikken over een terras en tuin, alle andere appartementen over een terras. Het inbreidingsproject moet september 2017 klaar zijn. http://www.firstimmo.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER