Sabine Hagedoren praat voor het eerst over het overlijden van haar echtgenoot

© Bahnmuller Frank

Dit najaar komt het ‘Het Huis’ terug op Eén en één aflevering steekt er volgens maker Eric Goens nu al met kop en schouders bovenuit. Het gaat om de aflevering waarin weervrouw Sabine Hagedoren (49) te gast is, die vorig jaar haar echtgenoot verloor na een lange en slepende ziekte.

ehu

Het derde seizoen van ‘Het Huis’, het programma waarin een bekende Vlaming 24 uur doorbrengt in een huis ver weg van alle drukte, werd opgenomen in Zuid-Afrika. Goens was diep onder de indruk van het verhaal van Sabine Hagedoren, vertelde hij vanochtend op Radio 2.

“Het haar op mijn armen komt er nog altijd recht van als ik erover praat”, aldus de programmamaker. “Ik denk dat iedereen het verhaal van Sabine wel kent. Ze heeft er tot vandaag nog nooit over gepraat, maar nu doet ze haar verhaal. Het is afschuwelijk, maar tegelijkertijd heel erg mooi. Ze praat erover op een heel mooie, warme manier.”

“Ik herinner me dat ik na een opname de regiekamer binnenstapte en dat er mensen tranen met tuiten zaten te huilen. Het is niet om reclame te maken, maar dit is een van de sterkste afleveringen ooit van “Het huis”.”

Sabine Hagedoren trouwde in 2004 in alle stilte met haar man Jurgen Janssens, die in juli vorig jaar overleed na een lange en aanslepende ziekte. Samen hebben ze twee kinderen, Lars (11) en Lise (9).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen