© Twitter

thumbnail: null

SERIE A. Invaller bezorgt Mertens en Napoli drie punten, Nainggolan scoort voor Roma

Napoli heeft geen steek laten vallen in de eerste competitiematch. Nieuwe aanwinst de Guzman viel in in de tweede helft en duwde in de 95e minuut de 1-2 tegen de netten in Genoa - Napoli. Ook Mertens viel in na de rust, hij speelde een goede wedstrijd. AC Milan heeft het vertrek van Mario Balotelli goed opgevangen. Het won met 3-1 van Lazio Roma. Bij stadsgenoot Inter heeft Nemanja Vidic zijn debuut verknald met een rode kaart. Inter speelde 0-0 gelijk tegen Torino.

vtvn

Op de openingsspeeldag in de Serie A heeft AS Roma meteen de drie punten gepakt. Fiorentina werd met 2-0 verslagen. Radja Nainggolan mocht starten en opende na een half uur de score. In blessuretijd maakte Gervinho (ex-Beveren) de tweede Romeinse goal.

Ook kampioen Juventus liet geen steek laten vallen. De Oude Dame won met 0-1 op het veld van Chievo Verona. Het enige doelpunt viel al in de zesde minuut. Cristiano Biraghi scoorde een eigen doelpunt.

Uitslagen

Zaterdag

Chievo - Juventus 0-1AS Roma - Fiorentina 2-0

Zondag

AC Milan - Lazio 3-1Atalanta - Verona 0-0Udinese - Empoli 2-0Torino - Inter 0-0Cesena - Parma 1-0Palermo - Sampdoria 1-1Genoa - Napoli 1-2Sassuolo - Cagliari 1-1