Man (25) sterft twaalf uur voor hij papa wordt

© facebook

De 25-jarige Brit Michael Coray is zaterdagochtend rond 3.30 uur overleden aan de verwondingen die hij enkele dagen eerder opgelopen had bij een motorongeluk. Twaalf uur later beviel zijn vrouw van hun eerste kindje.

Michaël Temmerman

Michael Coray werd vorige woensdag aangereden toen hij met zijn motor door Warrington, zijn woonplaats, aan het rijden was. De 25-jarige Coray liep daarbij zware hoofdletsels op en werd met een helikopter in allerijl naar het ziekenhuis overgevlogen. Daar overleed hij drie dagen later aan zijn verwondingen.

Zaterdagnamiddag, twaalf uur nadat Coray gestorven was, beviel zijn vrouw Gemma-Louise Dunne (29) van hun eerste kindje. Het jongetje werd Kylan Zane Michael Coray genoemd. ‘Een naam die hij gekozen had’, zegt Gemma-Louise.

‘De dag dat ons zoontje geboren werd, moest de mooiste dag van ons leven worden. Michael keek er zo naar uit om papa te worden. Maar het lot heeft hem bij ons weggehaald’, vertelt zijn vrouw in tranen. ‘Hij was de liefste partner die je maar kan wensen.’

Michael Coray en Gemma-Louise Dunne waren al drie jaar getrouwd. Gemma-Louise had al twee kinderen uit een eerder huwelijk. ‘Ik wist dus al dat Michael de beste papa ter wereld was. Hij hield van Bradley en Jayden alsof het zijn eigen kinderen waren’, besluit de weduwe.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen